Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport (Årgang 02/2015 - 04/2018)

Købsguide: Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport (02/2015 - 04/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport?

Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport bruger 5,2 liter benzin på 100km (20,0 km/L) Den har nye ting som sport og design niveauer, bedre styring og sikkerhedssystemer som multikollisionsbremse. Bilen skal til tjek med olieskift hver 27.500 kilometer eller hvert andet år.

Den holder sin værdi godt de første fire år. For mere info og omkostninger, kig på www.adac.de/autokosten.

Denne bil har gode lys og sikkerhed med LED-kørelys og xenonforlygter. Det gør den sikker at køre i. Man kan finde meget tilbehør og ekstra udstyr til bilen. Husk at se efter de nye sikkerhedsfunktioner og hvor ofte den skal til service.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A1?

Audi A1 kommer i forskellige udgaver, så købere kan vælge den, der passer bedst til deres stil og behov. Man kan finde Audi A1 i både sporty og designorienterede udstyrsniveauer.

  1. Sportback: Denne model har fem døre og giver mere plads. Den er god til familier eller folk, der ofte har passagerer.
  2. S line: Til dem, der vil have en bil med et mere dynamisk look og følelse, tilbyder S line modellen sportssæder og særlige designelementer.
  3. Design line: Fokuserer på elegance og individuel stil med unikke farver og materialer.
  4. TFSI Ultra Sport: Kendetegnet ved sin effektivitet og kraftfulde motor.

Hver variant har forskellige muligheder for tilpasning, fra farven mythossort metallak til specifikt audi originalt tilbehør som sprogstyrede funktioner eller avancerede sikkerhedssystemer som audi pre sense front. Købere kan også vælge mellem forskellige hjulstørrelser og typer af alufælge for at gøre deres bil endnu mere personlig. Sikkerhedsfunktioner som LED-kørelys og xenonforlygter er standard i alle varianter for at sikre god synlighed dag og nat.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A1?

Fordele Ulemper
- Audi A1 har den bedste kvalitet i sit segment. - Prisen er høj sammenlignet med andre småbiler.
- Mange tilpasningsmuligheder gør den unik. - Ekstraudstyr kræver ekstra betaling.
- Brændstofforbruget er tilfredsstillende, 5,2 l/100km (20,0 km/L) i EcoTest. - CO2-udslippet ligger på 143 g/km.
- Inspektion med olieskift kræves kun hvert 27.500 kilometer eller mindst hvert andet år. - Med Gr (udstyr sport) er den ikke en billigbil i sit segment.
- Opnåede fem stjerner i ADAC Crashtest, hvilket viser høj sikkerhed.

Hvordan klarer Audi A1 sig i test?

Audi A1 har gjort det godt i test. Den fik fem stjerner i ADAC Crashtest, hvilket viser, at den er meget sikker. Den klarede sig også godt i EcoTest med et brændstofforbrug på kun 5,2 l/100 km.

Dette gør den til et godt valg for dem, der vil have en bil, der er økonomisk at køre i.

Bilen har flere gode egenskaber som høj kvalitet på karosseri og kuffert. Dog er pladsen bag i begrænset. Sikkerhedsfunktioner som LED-kørelys og xenonforlygter er inkluderet, men for nogle funktioner, som opvarmede sidespejle, skal man betale ekstra.

Selvom værkstedstimerne er høje og dækudskiftning kan være dyrt, viser testene, at Audi A1 er en solid og sikker bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A1?

Leder du efter en bil som Audi A1, findes der flere gode valg. Her er listen over biler, der matcher Audi A1 i stil og ydelse.

  1. Mini Cooper: Denne bil er kendt for sit unikke design og stærke køreegenskaber. Den tilbyder en sjov køreoplevelse ligesom Audi A1.
  2. Peugeot 208: En bil med moderne teknologi og smarte sikkerhedsfunktioner. Peugeot 208 har også et attraktivt design.
  3. Seat Ibiza: Denne model giver god værdi for pengene med sin rummelighed og komfort. Seat Ibiza står stærkt med sin økonomiske brændstofsøkonomi.
  4. Volkswagen Polo: Kendt for sin pålidelighed og høj kvalitet i kabinen, tilbyder Volkswagen Polo en glat kørsel med gode finesser.

Disse biler tilbyder alle noget unikt, men deler også mange egenskaber med Audi A1, som gør dem til attraktive alternativer.

Hvor langt kører Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport på literen?

Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport kører 5,2 liter på 100km (20,0 km/L) Dette tal kommer fra fabrikanten. Med en tank på 45 liter kan bilen køre 865 km. Dette er godt for folk, der vil have en bil, som ikke bruger meget brændstof.

Den lange rækkevidde betyder også, at man ikke skal tanke så tit. Det gør Audi A1 til et godt valg for dem, der kører meget.

Hvilken motor har en Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport?

Denne bil har en 3-cylindret motor. Denne motor har et rumfang på 999 ccm. Den kan lave 95 hestekræfter ved 5000 omdrejninger i minuttet. Denne kraft kommer fra en god blanding af størrelse og teknik.

Motoren giver også bilen et godt moment. Den kan nå op på 160 Nm ved blot 1500 omdrejninger i minuttet. Dette betyder, at bilen føles stærk, selv ved lave hastigheder. Gearkassen er manuel og har 5 trin.

Dette hjælper med at styre bilens kraft effektivt.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport?

Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport har en motor, der yder 95 hk. Dette gør bilen stærk nok til de fleste ture, både i byen og på landevejen. Motoren er på tre cylindre og kan rumme op til 999 ccm, hvilket bidrager til bilens effektivitet og kraft.

Med en vægt på 1105 kg er Audi A1 designet til at være både let og kvik, hvilket sikrer gode køreegenskaber. Kraften i motoren med et maksimalt drejningsmoment på 160 Nm ved 1500 omdrejninger i minuttet betyder, at bilen kan accelerere hurtigt og smidigt, hvilket gør kørslen både sjov og komfortabel.

Hvad er tophastigheden for en Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport?

Tophastigheden for denne bil er 130 km/t. Den når dette i sit højeste gear. Dette gør Audi A1 til et godt valg for dem, der søger en bil, som kan køre stærkt, men stadig er økonomisk.

Med en effekt på 70 kW og 95 hestekræfter viser den god kraft, når den accelererer. Så hvis du ønsker en bil, der føles hurtig på vejen, passer denne model godt.

Hvor hurtigt accelererer en Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport fra 0-100 km/t?

En Audi A1 1.0 TFSI Ultra Sport kan accelerere fra 0 til 100 km/t på bare 10,9 sekunder. Dette viser, at bilen kan køre ret hurtigt. Folk, der tænker på at købe en bil, vil finde denne information nyttig.

Hurtigheden er vigtig for mange bilkøbere. Denne model leverer en god kombination af kraft og hastighed for sin størrelse.

Hvad er dimensionerne på en Audi A1?

Audi A1 måler 3973 mm i længden, 1740 mm i bredden, og er 1416 mm høj. Disse mål viser, at bilen er kompakt og nem at parkere. Den kan rumme 380 kg og har et bagagerum på 170 liter.

Tanken kan holde 45 liter brændstof. Disse dimensioner gør Audi A1 til et godt valg for dem, der søger en bil, der er nem at håndtere i byen, men stadig har plads nok til daglige ærinder.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A1?

Bagagerummet i en Audi A1 er på 170 liter. Dette giver plads til indkøbsposer og små kufferter. Bilen er designet til bykørsel og korte ture, hvor man ikke har brug for meget bagageplads.

Med sine mål passer Audi A1 godt ind i små parkeringspladser og trange gader. Den er praktisk for dem, der bor i byen og ofte søger efter parkeringsplads. Bagagerummet opfylder grundlæggende behov for opbevaring på korte rejser eller daglige ærinder.

Kan man få anhængertræk på en Audi A1?

Man kan få anhængertræk til en Audi A1. Dette gør det muligt at trække ting som en lille trailer. Det er godt for folk, der har brug for ekstra plads til ting. Audi A1 1.0 TFSI ultra sport kan trække op til 1000 kg.

Dette inkluderer vægten af det, du vil trække.

Når man vælger anhængertræk til sin Audi A1, skal man tænke på, hvad man skal bruge det til. Det er vigtigt at holde sig inden for bilens grænser for sikkerheden. Med det rigtige anhængertræk kan Audi A1 være en praktisk bil for dem, der lejlighedsvis har brug for at trække mindre laster.

Hvad må en Audi A1 trække på anhængertrækket?

En Audi A1 kan trække op til 1000 kg med bremser og 520 kg uden bremser. Dette gør den god til at trække en mindre trailer. Bilen kan bære 380 kg selv. Det betyder, at man kan laste bilen godt, samtidig med at man trækker en trailer.

Med sin motor på 160 Nm i drejningsmoment er Audi A1 stærk nok til denne opgave. Bilens tank kan holde til 865 km, så man kommer langt på literen, selv med en trailer bagpå.

Den bruger kun 4,2 liter benzin på 100km (25,0 km/L) Det viser, at Audi A1 ikke kun er god til bykørsel, men også til længere ture med ekstra last. Dette gør bilen til et praktisk valg for dem, der har brug for at trække en anhænger i ny og næ.

Med fronttræk og en 5-trins manuel gearkasse håndterer den små trailere godt.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A1?

Fælge til en Audi A1 findes i mange typer og størrelser. De kan forbedre bilens udseende og køreegenskaber.

  1. Stålfælge: Disse er robuste og gode til vinterbrug. Man kan bruge stål vinterhjul med dem for bedre greb i sne.
  2. Letmetalfælge: Disse fælge er lettere end stål og kan forbedre bilens ydeevne og udseende. De kommer i forskellige designs.
  3. Audi Original Tilbehør fælge: Specielt designet til Audi A1, disse fælge matcher bilens design perfekt.
  4. Fælge fra Audi Exclusive programmet: For dem der ønsker et unikt look, tilbyder Audi skræddersyede løsninger, hvor man kan vælge mellem forskellige farver og finisher.

Disse muligheder giver ejere af en Audi A1 frihed til at personliggøre deres bil efter eget ønske.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A1?

Valget af vinterdæk til en Audi A1 sikrer sikkerhed og komfort i de kolde måneder. Det rette dæk forbedrer bilens håndtering på glatte veje.

  1. Vælg dæk med dybe riller. Disse giver bedre greb på sne og is.
  2. Se efter mærker, der er kendt for god kvalitet. Michelin, Bridgestone, og Continental laver stærke vinterdæk.
  3. Tjek dækmønstret. Et mønster designet til vinterbrug hjælper med at fjerne sne og slud.
  4. Overvej dæk med lav rullemodstand. De kan spare brændstof og give en roligere køretur.
  5. Sørg for, at dækkene passer til din Audi A1s fælge. Størrelsen skal matche bilens specifikationer.
  6. Kig efter dæk med snefnugsymbolet. Dette viser, at de har bestået tests for brug i hårdt vintervejr.
  7. Overvej også helårsdæk som et alternativ, hvis du bor i et område med lette vintre.
  8. Spørg en ekspert hos et dækcenter for rådgivning specifikt til din Audi A1.

At vælge de rette vinterdæk handler om mere end bare størrelse; det drejer sig om at finde det sæt, der bedst matcher ens kørestil og vejrets udfordringer i vintermånederne.

Hvor sikker er en Audi A1?

Audi A1 fik fem stjerner i ADAC crash testen fra 2010. Dette viser, at bilen er meget sikker. Den beskytter folk godt indeni. For voksne passagerer var scoren 90%. Det betyder, at de er godt beskyttet i en ulykke.

For børn var sikkerheden også høj med en score på 79%. Audi A1 har udstyr som hjælper med at holde dig sikker. Den har for eksempel en multi-kollisionsbremse og elektronisk stabilitetskontrol.

Den har også regn- og dæktryksovervågning, el-ruder, aircondition, og et spejl der automatisk dæmper lyset bagfra. Dette alt sammen hjælper med at gøre Audi A1 til et sikkert valg for familier og andre bilkøbere.

Hvordan er interiøret i en Audi A1?

Interiøret i en Audi A1 er både smart og behageligt. Den har klimaautomatik, som justerer temperaturen for både fører og passager. En luftkvalitetssensor sørger for frisk luft i bilen.

Inde i bilen finder man digitalt cockpit, der gør det nemt at se information om bilen. Sæderne har varme, hvilket er dejligt på kolde dage. Der er også tågelygter for bedre sigtbarhed.

Bilen har plads til flere personer og et bagagerum, der er stort nok til daglig brug. For dem, der elsker teknologi, tilbyder Audi A1 avancerede muligheder som parkeringshjælp plus og adaptiv hastighedsassistent.

Det gør kørslen sikker og sjov. Audi connect nødopkald er der også, så man hurtigt kan få hjælp, hvis uheldet er ude. Alt i alt er Audi A1's indre designet til komfort og sikkerhed med et touch af teknologi.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A1?

En Audi A1 kan transportere fire personer. Foran sidder man godt, men bag i bilen er pladsen mere trang. Dette skyldes, at den kun har tre døre, hvilket gør det mindre bekvemt at stige ind og ud i bagsædet.

Fodrummet bag i er begrænset, og selvom personer op til 1,95 m kan finde nok plads til benene, kunne der godt være mere plads over hovedet. Bilen er designet som en kompakt hatchback, hvilket betyder, at den passer godt til bykørsel, men for længere ture kan det være en god idé at overveje komforten for alle passagerer.

Hvilket lydsystem har en Audi A1?

Audi A1 kommer med et BOSE-lydsystem. Dette giver ejere en stærk lydoplevelse. Med dette system får man klare toner og dyb bas. Men, der er en ting at tænke over. Hvis man vælger BOSE-lydsystemet, bliver pladsen i bagagerummet mindre.

Dette skyldes størrelsen på lydsystemets komponenter. Så, mens musikken lyder fantastisk, skal man måske pakke lidt lettere.

Hvilke apps kan man få til en Audi A1?

Apps er vigtige for at gøre køreturen i en Audi A1 sjovere og lettere. Her er nogle apps, man kan bruge:

  1. Audi MMI Connect - Denne app giver ejere mulighed for at styre flere funktioner af deres bil via en smartphone. Det inkluderer alt fra bilstatus til fjernkontrol af klimaanlægget.
  2. MyAudi - En personlig assistent på farten. Den hjælper med navigation, finder parkeringspladser og gemmer din bils placering, så du nemt kan finde tilbage til den.
  3. Waze eller Google Maps - Til navigation og trafikinformationer i realtid bruger mange disse to apps. De giver vejledning og opdateringer om trafiksituationen.
  4. Spotify eller egen musikapp - For musikelskere er adgang til Spotify eller lignende musiktjenester et must. Man kan streame sin yndlingsmusik direkte i bilen.
  5. Apple CarPlay eller Android Auto - Disse systemer spejler din smartphones interface på bilens skærm, hvilket giver let adgang til apps som telefonopkald, beskeder og musik.
  6. Parkopedia - Find det nærmeste ledige parkeringshus eller plads hurtigt med denne app, som samler parkeringsinformation fra hele byen ét sted.
  7. Fuelio eller lignende brændstoføkonomiapps - Hold styr på dit brændstofforbrug og udgifter med detaljerede rapporter om dine kørevaner.
  8. Audible for lydbøger - For lange ture er lydbøger en god underholdningsform. Med Audible har man adgang til et stort bibliotek af bøger at lytte til mens man kører.

Disse apps øger både komforten og nydelsen ved at køre en Audi A1, gør navigationen lettere og hjælper med praktiske ting som parkering og brændstoføkonomi.

Opdateres softwaren i en Audi A1 automatisk?

En Audi A1 kan få automatiske opdateringer til sin software. Disse opdateringer forbedrer bilens funktioner, sikkerhed og ydeevne. Opdateringerne kommer via infotainmentsystemet i bilen.

De kan inkludere ny software til navigation og underholdning.

Audi råder ejere til at besøge en autoriseret forhandler. Dette er for at tjekke, at bilen har den seneste software. Automatiske opdateringer kan også hjælpe med at spare brændstof og skære ned på CO2-udslippet.

Disse opdateringer kan være en del af garantien på bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A1?

Audi A1 giver ejere mulighed for at tilpasse deres bil med forskellige typer tilbehør og ekstraudstyr. Disse valgmuligheder forbedrer både bilens udseende og funktion.

  1. Komfortschlüssel: Tilbyder nøglefri adgang, hvor man kan starte motoren med et tryk på en knap uden at tage nøglen op af lommen.
  2. LED-forlygter: Giver bedre sigtbarhed om natten med avanceret lys teknologi, som er en mulighed mod ekstra betaling.
  3. Bose Sound System: For dem, der elsker musik, begrænser dette lydsystem pladsen i bagagerummet lidt, men det lover fantastisk lydkvalitet.
  4. S Line Interiørpakke: Giver kabinen et mere sportsligt præg med specielle sæder, rat og dørbeklædning.
  5. Advanced Kofangere: Ekstraudstyr, der giver bilen et mere aggressivt ydre udtryk.
  6. Sædevarme: Perfekt til kolde vinterdage, holder denne funktion fører og passager varme.
  7. Plus Selection pakken: Inkluderer flere luksuriøse funktioner for øget komfort og bekvemmelighed.
  8. Vinterdæk: Vigtige for sikker kørsel i koldt vejr, sikrer de bedste greb på glatte veje.
  9. Anhængertræk: Muliggør transport af ekstra udstyr eller trailere op til en bestemt vægtgrænse.
  10. Fælge: En række fælg designs er tilgængelige for at give din Audi A1 et unikt look.

Disse muligheder giver ejere friheden til at skræddersy deres Audi A1 efter personlige præferencer og behov.

Hvilke teknologier bruges i en Audi A1?

En Audi A1 er fuld af smart teknologi. Bilen har elektronisk stabilitetskontrol. Det hjælper med at holde bilen sikker på vejen. Der er også regn- og dæktrykskontrol. Disse systemer passer på bilen under forskellig wejr og sikrer, at dækkene altid har det rigtige tryk.

Bilen gør det nemt for føreren med elektriske vinduer og klimaanlæg. Så kan man let styre varme og frisk luft indeni bilen. Bakspejlet dæmper selv lys om natten, så man ikke bliver blændet.

Denne bil er også god til lange ture. Den har en tank på 45 liter. Det betyder, at den kan køre op til 865 km uden at tanke. Bagagepladsen er på 170 liter. Det er nok plads til indkøbsposer eller bagage for en weekendtur.

Audi A1 bruger teknologi til at gøre køreturen bedre og sikrere. Den får høje karakterer for sikkerhed. Denne bil passer godt til dem, der vil have teknologi, der gør livet lettere.

Hvad koster en Audi A1 1.0 TFSI ultra sport i grøn ejerafgift?

En Audi A1 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 3.840 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi A1 til service?

Audi A1 skal til inspektion med olieskift hver 27.500 kilometer eller mindst hver anden år. Dette er vigtigt for at holde bilen i god stand. Service er nødvendigt for at sikre, at alle dele fungerer som de skal.

Det hjælper med at undgå større reparationer senere og holder bilen sikker på vejen. Det er en god idé at følge denne plan for service.

Hvilke dele på en Audi A1 går mest i stykker?

På en Audi A1 er der visse dele, som oftere går i stykker. Dette kan føre til høje reparationsomkostninger. Her er de mest almindelige problemer:

  1. Motor: De oplever ofte fejl, som kan være dyre at rette.
  2. Gearkasse: En anden vital del, hvor fejl kan opstå og kræve kostbare reparationer.
  3. Elektroniske komponenter: Disse inkluderer både små og store elektriske systemer i bilen, hvilke kan falde ud og skabe problemer.
  4. Tændrør og tændspoler: Problemer her er hyppige og påvirker bilens evne til at starte og køre glat.
  5. Elektriske vinduer: Nogle ejere har meldt om fejl med bilens elektriske vinduesmekanismer.
  6. Klimaanlægget: Fejl i systemet kan forringe komforten i kabinen betydeligt.

For at undgå disse problemer anbefales det at få bilen tjekket jævnligt af en autoriseret mekaniker.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A1?

En Audi A1 har en fabriksgaranti på to år. Denne garantiperiode har ingen begrænsning på, hvor mange kilometer bilen kører. Det betyder, at ejere af en Audi A1 kan føle sig sikre i hele perioden, uanset hvor meget de kører.

For at holde garantien gældende, skal ejeren sørge for at få bilen til inspektion med olieskift hver 27.500 kilometer eller mindst hvert andet år, alt efter hvad der kommer først.

Dette sikrer, at bilen forbliver i god stand og opfylder kravene i garantiperioden.

Hvad dækker garantien på en Audi A1?

Garantien på en Audi A1 sikrer bilen i to år uden at tælle kilometer. Den dækker fejl fra fabrikken. Det betyder, hvis noget går i stykker, og det er bilens egen skyld, kan man få det lavet gratis.

Audi A1 ejere skal dog huske på at følge serviceplanen. De skal skifte olie og tjekke bilen hver 27.500 kilometer eller mindst hvert andet år for at holde garantien gyldig.

Om man kører langt eller kort, betyder ikke noget for garantien. Dette viser, at Audi har tillid til deres biler. Men husk, høje priser for at reparere og skifte dæk kan påvirke omkostningerne ved at have en Audi A1.

Så selvom garantien dækker meget, er det stadig en god ide at tænke over de samlede omkostninger ved at eje bilen.

Guides til andre varianter af Audi A1

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 02.09.2024, 10.00.13

Opdateret 02.09.2024, 10.00.13

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel