Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins) (Årgang 05/2017 - 08/2018)

Købsguide: Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins) (05/2017 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins)?

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI cod sport S tronic er en bil med mange gode ting. Den blev lavet fra maj 2017 til august 2018. Den har en stærk motor på 150 hestekræfter og bruger ikke meget benzin, takket være noget smart teknologi der slukker for nogle af motorens dele, når du ikke har brug for al kraften.

Indeni er bilen flot og har plads til mange ting i bagagerummet. Du kan gøre den endnu bedre ved at vælge ekstra ting som hjælp til at parkere og bedre lys. Den passer også godt på dig på vejen med systemer, der kan bremse for dig, hvis der er fare på færde, og den holder øje med om du er ved at køre ind i noget eller nogen.

Denne bil er god til folk, der vil have en bil, der både er sjov at køre i og sikker. Den kører langt på literen og passer godt på miljøet. Sikkerhedstest viser, at både voksne og børn er godt beskyttet i denne bil.

Men husk at se på hvor ofte den skal til tjek hos mekanikeren, og hvad det koster, hvis noget går i stykker. Det er også vigtigt at vide, hvor længe garantien dækker, så du ikke får uventede udgifter.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A3 Sportback?

Audi A3 Sportback kommer i flere varianter. Dette giver købere mange valgmuligheder.

  1. Audi A3 Sportback 1.5 TFSI cod sport S tronic er en model med en stærk motor. Den har en motor på 1.498 cc og 150 hestekræfter. Denne variant bruger lidt mere brændstof end andre.
  2. Der findes også versioner med diesel, som er gode til lange ture. Disse modeller har ofte lavere brændstofforbrug.
  3. Hybridvarianter tilbyder en kombination af benzin og elektrisk kraft. De er miljøvenlige og sparer på brændstoffet.
  4. For dem, der gerne vil have mere kraft, findes der en performance - model med endnu flere hestekræfter.
  5. En basisvariant uden så mange funktioner koster mindre, men har stadig Audi - kvalitet.

Disse varianter dækker forskellige behov og budgetter for bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A3 Sportback?

FordeleUlemper
- 1.5 TFSI motoren leverer 150 hk og har cylinderdeaktivering, som sparer brændstof.- Prisen kan være høj sammenlignet med andre biler i samme klasse.
- Plads til fire voksne og deres bagage, hvilket gør den til en praktisk familiebil.- Visse reservedele og reparationer kan være dyre, især hvis de skal udføres hos en autoriseret forhandler.
- Bagagerummet kan udvides til 1.045 liter, hvilket er ideelt til store indkøb eller rejser.- Brændstofforbrug kan være højere i virkeligheden end de officielle tal angiver.
- Avanceret undervogn og trækkraftkontrol sikrer god stabilitet og reaktionsevne.- Kompleks infotainment system kan kræve tid at lære at bruge effektivt.
- Forskellige motorvarianter giver et bredt udvalg til forskellige behov og præferencer.- De nyeste teknologiske opdateringer og funktioner kan mangle i modeller fra 05/2017 til 08/2018.

Hvordan klarer Audi A3 Sportback sig i test?

Audi A3 Sportback gør det godt i test. Den fik 82% for aktiv sikkerhed og 78% for børnesikkerhed fra ADAC Crashtest. Det viser, at bilen er sikker for både voksne og børn. Desuden scorede den 25 point i ADAC EcoTest for sin CO2-bilanz.

Det betyder, at den er mere miljøvenlig sammenlignet med mange andre biler.

Bilen har en 1,5 TFSI motor med op til 150 hestekræfter og et drejningsmoment på 250 Nm. Dette giver den god kraft, samtidig med at den holder brændstofforbruget nede på 6,4 liter per 100km (16,7 km/L)

Selvom automatikversionen bruger 0,5 liter mere brændstof end manualen, tilbyder den stadig en balanceret ydeevne og økonomi.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A3 Sportback?

Bilkøbere, der leder efter en bil som Audi A3 Sportback, har flere valg. Disse biler tilbyder lignende kvaliteter som komfort, ydelse og teknologi.

  1. BMW 1-serien: Denne bil er kendt for sin stærke ydelse og høj kvalitet indvendigt. Ligesom Audi A3 Sportback tilbyder den god køreglæde og avanceret teknologi.
  2. Mercedes A-Klasse: Tilbyder luksus og avancerede teknologier. Mercedes A-Klasse skiller sig ud med sit iøjnefaldende design og høje kvalitet af materialer.
  3. Volkswagen Golf: Er kendt for sin pålidelighed og praktiske anvendelighed. Volkswagen Golf har en rummelig kabine og et godt udsyn, hvilket gør den ideel til daglig brug.

Hver af disse biler giver gode alternative muligheder for dem, der overvejer en Audi A3 Sportback, med hver især sine unikke fordele.

Hvor langt kører Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins) på literen?

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins) bruger 6,4 liter benzin for hver 100km (16,7 km/L) den kører. Dette tal er for bilens gennemsnitlige brug. På grund af dette brug udleder bilen også 175 gram CO2 for hver kilometer.

Der er fundet ud af, at hvis bilen har automatgear, kan den bruge 0,5 liter mere brændstof pr. 100 km end med manuelt gear. Det er værd at tænke over for dem, der ønsker en bil, der er god til miljøet og økonomien.

Hvilken motor har en Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins)?

Denne bil har en motor på 1.498 cc. Den yder 150 hk og har et drejningsmoment på 250 Nm ved 1.500 omdrejninger i minuttet. Motoren bruger en smart teknik til at slukke nogle cylindre, når bilen ikke skal bruge så meget kraft.

Det sparer brændstof. Til at skifte gear har bilen en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Denne gearkasse gør kørslen glat og hurtig. Den kan skifte gear uden at miste fart.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins)?

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI cod sport S tronic kan prale af 150 hk. Denne kraft kommer fra motoren, som er en vigtig del af bilen. Kraften i bilen hjælper med at gøre køreturen glat og hurtig.

Det er godt for folk, der vil have en stærk bil.

Denne bil har også en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Dette gør, at bilen kan skifte gear hurtigt. Gearkassen hjælper med at bruge kraften fra motoren bedst muligt. Dette er nyttigt, når man kører på forskellige veje.

Hvad er tophastigheden for en Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins)?

En Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins) kan køre op til 220 km/t. Dette gør den hurtig på vejen. Det er godt for dem, der vil have en bil, der kan køre stærkt. Denne model viser Audi's evne til at lave biler, der både er kraftfulde og har god ydeevne.

Købere, der søger en bil med høj hastighed, vil finde denne model tiltalende. Den kombinerer hastighed med andre eftertragtede funktioner som komfort og teknologi.

Hvor hurtigt accelererer en Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins) fra 0-100 km/t?

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic (7-trins) klarer sprinten fra 0-100 km/t på bare 8,2 sekunder. Dette viser, hvordan bilens motor og gearkasse arbejder sammen for hurtigt at få bilen op i fart.

Kraften i motoren og den effektive 7-trins S tronic gearkasse gør dette muligt. Hastigheden, som denne model kan nå, er imponerende for dens klasse og viser Audi's evne til at skabe biler, der både er hurtige og behagelige at køre.

Hvad er dimensionerne på en Audi A3 Sportback?

En Audi A3 Sportback er en bil med gode størrelser for bykørsel og langture. Den måler omkring 4,3 meter i længden, 1,8 meter i bredden og 1,4 meter i højden. Disse mål gør den nem at manøvrere og parkere i trange pladser.

Med disse dimensioner passer den godt til mange forskellige brugere, fra familier til enkeltpersoner, som søger en praktisk og stilfuld bil.

Bilen har også en praktisk ladekant og fleksible løsninger i bagagerummet. Bagagerumsvolumen starter ved 290 liter, men kan udvides til imponerende 1.045 liter, når bagsæderne lægges ned.

Dette giver god plads til indkøb, sportsudstyr eller bagage til weekendture. Audi A3 Sportback kombinerer smart design med funktionalitet, hvilket gør den til et godt valg for mange købere.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A3 Sportback?

Bagagerummet i en Audi A3 Sportback har plads til 290 liter. Dette rum kan blive større. Hvis man lægger bagsæderne ned, får man 1.045 liter plads. Det er godt for dem, der har brug for mere plads til tasker eller indkøb.

Denne bil er smart for folk, der vil have en bil, der kan bære meget, men stadig er nem at parkere og køre i byen.

Kan man få anhængertræk på en Audi A3 Sportback?

Der findes ingen klare oplysninger om, om man kan sætte et anhængertræk på en Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic. Der er ikke givet data om, om denne bil kan trække en trailer eller ej.

Det betyder, at hvis du vil have et anhængertræk til denne type bil, skal du måske kontakte en forhandler for mere info. De kan fortælle dig, om det er muligt, og hvad du skal gøre.

Kunder søger ofte efter muligheden for at tilføje et anhængertræk for at øge bilens alsidighed. Men uden specifik info omkring Audi A3 Sportback 1.5 TFSI Sport S tronic, står man lidt i blinde.

Det er altid en god idé at snakke direkte med dem, som kender bilen bedst, før man beslutter sig. Det sikrer, at man ved præcis, hvad ens bil kan håndtere.

Hvad må en Audi A3 Sportback trække på anhængertrækket?

En Audi A3 Sportback kan trække forskellige vægte, afhængigt af bilens specifikationer og udstyr. Det er vigtigt at tjekke bilens manual eller kontakte en forhandler for at få præcise tal.

Generelt skal ejere sikre, at de ikke overskrider den maksimale tilladte trailerlast. Dette tal inkluderer både vægten af traileren og indholdet på den. At holde sig inden for disse grænser sikrer sikker kørsel og undgår skade på bilen.

Før man spænder en trailer til en Audi A3 Sportback, skal man også være opmærksom på lovgivningen om trailertræk i Danmark. Love kan sætte yderligere begrænsninger på, hvad man må trække baseret på kørekort og bilens kategorisering.

Det er en god idé at gennemgå disse regler for at undgå problemer på vejen.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A3 Sportback?

Audi A3 Sportback har mange fælge at vælge imellem. Du kan finde dem i alufælge og forskellige designs.

  1. Alufælge i 16-tommer: Disse giver bilen et klassisk look. De passer godt til bykørsel.
  2. Større 17-tommer fælge: De tilføjer mere stil og gør køreturen mere stabil ved højere hastigheder.
  3. Endnu større 18-tommer fælge: Disse er for dem, der vil have deres bil til at skille sig ud og give bedre greb på vejen.
  4. Fælgelåse og dækbøjler: Ekstra sikkerhed for dine fælge mod tyveri.
  5. Tilpasning med farver: Du kan få fælgene i sort, sølv eller gunmetal, så de passer til din bils farve.
  6. Originale Audi-fælge: Bestil direkte fra fabrikken for at sikre perfekt pasform og kvalitet.
  7. Personligt præg med dæklogoer: Tilføj mærkevarer eller specielle designs for et unikt udtryk på dine hjul.

Disse muligheder gør det let at personliggøre din Audi A3 Sportback efter din smag og kørestil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A3 Sportback?

Vælg de rigtige vinterdæk til din Audi A3 Sportback. Det sikrer dig et bedre greb og mere sikkerhed om vinteren. Her er en guide til at vælge de bedste vinterdæk.

  1. Tjek dækmærkningen: Søg efter M+S (mud and snow), der viser, at dækkene er lavet til mudder og sne. 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) symbol betyder endnu bedre vintergreb.
  2. Vælg den rigtige størrelse: Dine dæk skal passe præcist til din bil. Læs i bilens manual eller tjek indersiden af dørstolpen for at finde den anbefalede størrelse.
  3. Overvej helårsdæk som et alternativ: Hvis du bor et sted med mildere vinter, kan helårsdæk være nok. De fungerer godt i alle årstider.
  4. Kig på anmeldelser: Læs, hvad andre siger om forskellige mærker af vinterdæk. Nogle mærker klarer sig bedre end andre under test.
  5. Tænk på alderen af dine nuværende dæk: Selv hvis dine gamle vinterdæk ser fine ud, kan gummiets kvalitet forringes over tid.
  6. Overvej energieffektiviteten: Nogle dæk bruger mindre brændstof end andre, hvilket er godt for både miljøet og din pung.
  7. Husk pris kontra kvalitet: Billige dæk kan friste, men det er ofte bedre at investere i højere kvalitet for bedre sikkerhed og ydeevne på vejene.

Sikker kørsel starter med det rigtige valg af dæk til din bil, især i de kolde måneder.

Hvor sikker er en Audi A3 Sportback?

En Audi A3 Sportback er ganske sikker. Den fik 82% for at beskytte voksne i en ADAC Crashtest. Til børn var sikkerheden også høj med 78%. Bilen har systemer for at undgå ulykker og Isofix-beslag til barnestole.

Disse gør den tryg for familier.

Fodgængerbeskyttelsen var lidt lavere med 66%. Det skyldes bilens design og frontens hårdhed. Men samlet set viser testene, at en Audi A3 Sportback er en sikker bil. Den passer på både dem inde i bilen og dem udenfor.

Hvordan er interiøret i en Audi A3 Sportback?

Interiøret i en Audi A3 Sportback føles luksuriøst. Materialer af høj kvalitet gør, at kabinen føles solid. Forsæderne er behagelige og støttende, perfekte til lange ture. Bag i bilen er der god plads til fire voksne med bagage.

Dette gør den ideel til familieudflugter eller shoppingture. Bagagerummet har plads til 290 liter, som kan udvides til 1.045 liter, når bagsæderne lægges ned.

Instrumentbrættet og dørpanelerne er lavet af hård plast, men designet holder stadig en høj standard. Cockpittet er simpelt og brugervenligt, hvilket gør det nemt at finde rundt i bilens funktioner.

Audi's MMI-Bediensystem kan dog være lidt af en udfordring for nye brugere at forstå. For dem, der ønsker mere luksus, er der muligheder for at tilføje ekstraudstyr som klimaanlæg og parkeringsassistent mod ekstra betaling.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A3 Sportback?

En Audi A3 Sportback kan have fire voksne passagerer. Dette gør bilen til et godt valg for familier eller mindre grupper. Bageste passagerer nyder godt af pladsen, da personer op til 1,85m kan sidde behageligt.

Dette viser, at Audi A3 Sportback byder på både komfort og plads, hvilket er vigtigt for dem, der ønsker en bil, der kan rumme flere personer uden at gå på kompromis med komforten.

Hvilket lydsystem har en Audi A3 Sportback?

Audi A3 Sportback kommer med et standard lydsystem. Dette system inkluderer FM-/AM-Radio, CD-afspiller og Bluetooth til håndfri opkald. For dem, der vil have en endnu bedre lydoplevelse, er der en mulighed for at opgradere til Bang & Olufsen lydsystemet mod ekstra betaling.

Dette premium lydsystem tilbyder enestående klarhed og dyb bas, som gør musik og lyd i bilen til en rigtig nydelse. Alle, der vælger denne bil, kan nyde god musik undervejs.

Hvilke apps kan man få til en Audi A3 Sportback?

Man kan opgradere sin køreoplevelse i en Audi A3 Sportback med smarte apps. Disse apps gør turen lettere og mere underholdende.

  1. MyAudi appen giver dig kontrol over mange bilfunktioner fra din smartphone. Du kan tjekke bilens status, som hvor meget benzin der er tilbage.
  2. Apple CarPlay og Android Auto tillader integration af din telefon med bilens system. Dette giver adgang til musik, beskeder og navigation via skærmen i bilen.
  3. Audi MMI Connect appen tilbyder online tjenester som Google Earth og trafikinformation i realtid, så man altid kan finde den bedste rute.
  4. Spotify appen kan bruges direkte fra MMI - systemet uden at skulle bruge en smartphone, hvilket betyder strømning af musik på farten.
  5. WhatsApp kan integreres gennem Android Auto eller Apple CarPlay for at sende og modtage beskeder håndfrit.
  6. Audible appen giver mulighed for at lytte til lydbøger under kørslen, hvilket gør lange ture mere interessante.
  7. Waze navigationsapp tilbyder bruger - indsendte trafikopdateringer, så du kan undgå trafikpropper.

Disse apps sikrer man altid har adgang til underholdning, information og praktiske værktøjer mens man kører sin Audi A3 Sportback.

Opdateres softwaren i en Audi A3 Sportback automatisk?

I nogle Audi A3 Sportback modeller opdaterer softwaren sig selv automatisk. Denne proces sker gennem en internetforbindelse i bilen. Det gør, at bilen kan få nye funktioner og forbedringer uden at skulle til et værksted.

Men ikke alle opdateringer er automatiske. Nogle kræver et besøg hos forhandleren.

For at få automatiske opdateringer skal bilen have adgang til internet. Dette sikrer, at den altid kører med den seneste software. Brugere kan ofte selv vælge, hvornår og hvordan deres bil opdaterer software.

Dette gør det nemmere at holde bilen opdateret med de nyeste teknologier.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A3 Sportback?

Man kan gøre sin Audi A3 Sportback personlig med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver bilen mere komfort, praktisk anvendelighed og stil.

  1. Tagboks og skinner for at sætte på taget. Dette er godt til rejser.
  2. Klimaanlæg for køligere luft indeni bilen under varme dage.
  3. Standvarme, som varmer bilen op før du går ind i den på kolde dage.
  4. Adaptivt undervognssystem justerer bilens højde og stivhed efter vejen.
  5. Parkeringsassistent gør det nemmere at parkere bilen uden besvær.
  6. Lysfunktioner såsom LED - forlygter for bedre synlighed om natten.
  7. Progressivlenkung for lettere styring af bilen ved lav hastighed eller parkering.
  8. Opgraderet lydsystem fra Bang & Olufsen for klar musik og lyd i hele bilen.
  9. Festplattennavigation holder dig på rette vej uden omveje.
  10. Smartphone - integration via Apple CarPlay og Android Auto for brug af apps på farten.
  11. Ablage - og Gepäckraumpaket øger opbevaringspladsen i bagagerummet smart.

Audi tilbyder mange muligheder for at udstyre din A3 Sportback, så den passer præcist til dine behov og ønsker.

Guides til andre varianter af Audi A3 Sportback

Hvilke teknologier bruges i en Audi A3 Sportback?

Audi A3 Sportback bruger mange smarte teknologier. Den har en 1,5-liters benzinmotor med en særlig funktion, der slukker nogle cylindre, når bilen ikke har brug for meget kraft. Dette sparer brændstof.

Bilen har også et avanceret gearskiftesystem kaldet Siebengang-Doppelkupplungsgetriebe (S tronic), som skifter gear meget hurtigt. Dette gør kørslen glattere og hjælper bilen med at køre mere effektivt.

Den indeholder også Audi drive select, som lader føreren ændre bilens indstillinger for en mere personlig køreoplevelse. Udstyret og materialerne i kabinen er af meget høj kvalitet, hvilket giver en luksuriøs fornemmelse.

Audi A3 Sportback har desuden en solid konstruktion og fremragende finish, hvilket viser mærkets opmærksomhed på detaljer. Teknologier som disse gør Audi A3 Sportback til et godt valg for dem, der søger en bil med banebrydende funktioner og komfort.

Hvad koster en Audi A3 Sportback 1.5 TFSI cod sport S tronic (7-Gang) i grøn ejerafgift?

En Audi A3 Sportback koster i 2024 ca. fra 2.160 kr til 6.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi A3 Sportback til service?

En Audi A3 Sportback skal til service hver 15.000 km eller én gang om året, alt efter hvad der sker først. Dette sikrer bilens ydeevne og sikkerhed forbliver høj. Serviceinterval kan ændre sig baseret på hvordan man kører og bilens alder.

Det er vigtigt at følge bilfabrikantens råd om service for at holde bilen i god stand. Dette hjælper også med at holde garantien gyldig. Ved regelmæssig service minimeres risikoen for pludselige reparationer.

Hvilke dele på en Audi A3 Sportback går mest i stykker?

Købere skal vide, hvilke dele på en Audi A3 Sportback der ofte går i stykker. Dette hjælper med at planlægge fremtidige udgifter til reparationer.

  1. Elektroniksystemer kan fejle. Disse omfatter infotainment og navigationsudstyr, hvor skærmen undertiden fryser eller slukker uventet.
  2. Gearkassen, især i S tronic - modellerne, kan opleve problemer som ujævn gearskiftning eller forsinkelse i responsen.
  3. Motoren, specielt turboladeren, kan have problemer, der fører til nedsat ydelse og øget brændstofforbrug.
  4. Bremserne slides hurtigere end forventet. Dette inkluderer både bremseklodser og - skiver, som kan kræve tidlige udskiftninger.
  5. Forlygter og baglygter kan også fejle. LED - lysene holder ikke altid så længe som bilen og skal skiftes.
  6. Udstødningssystemet er en anden svaghed. Dette omfatter katalysator og partikelfilter, som kan blive blokeret eller beskadiget.
  7. Batteriet har en tendens til at svigte tidligere end forventet på grund af den høje belastning fra bilens mange elektriske systemer.

Disse punkter giver indsigt i mulige fremtidige problemer med Audi A3 Sportback-modellen.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A3 Sportback?

Den dækker i 2 år. Dette betyder, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal på din Audi A3 Sportback inden for de første to år, kan du få det repareret uden ekstra omkostninger.

Denne fabriksgaranti sikrer, at bilen er fri for fejl fra producentens side. Det giver ro i sindet til dem, der køber en ny bil. Garantien dækker mange dele af bilen, men det er vigtigt at tjekke detaljerne for at vide præcis, hvad der er inkluderet.

Hvad dækker garantien på en Audi A3 Sportback?

Garantien på en Audi A3 Sportback sikrer købere mod fejl og mangler. Denne garanti dækker dele af bilen, som kan gå i stykker eller ikke fungere korrekt under normal brug. Det omfatter motorproblemer, elektroniske fejl og andre vigtige dele, der er afgørende for bilens drift.

Garantiperioden varer typisk et bestemt antal år eller en bestemt køreafstand, alt efter hvad der kommer først. Dette giver ejere en vis sikkerhed og beskyttelse mod uventede udgifter tidligt i bilens levetid.

Garantien omfatter dog ikke skader forårsaget af uheld, misbrug eller normal slid.

Vedligeholdelse og service eftersyn ifølge producentens anvisninger er nødvendigt for at holde garantien gyldig. Dette betyder, at ejeren skal sørge for, at bilen regelmæssigt tjekkes og vedligeholdes hos autoriserede værksteder.

Hvis ejeren overholder disse betingelser, vil de kunne benytte sig af garantien, hvis noget skulle gå galt. Audi tilbyder også yderligere support og assistance gennem deres kundeservice, hvilket sikrer, at ejerne kan få hjælp, når de har brug for det.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.11

Opdateret 10.09.2024, 14.33.11

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel