Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic (Årgang 10/2015 - 06/2018)

Købsguide: Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic (11/2015 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic?

Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic har en motor, der giver 218 hestekræfter. Det er en stærk bil med god kraft. Den bruger 6,1 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) Dette viser, at den er ret økonomisk for sin størrelse og kraft.

Bilen kan køre 885 km på en fuld tank, som rummer 54 liter. Dette gør den til et godt valg for lange ture.

Denne model har plads til at trække en bremset anhænger på op til 1,7 tons. Den kan bære 480 kg i lasten. Den er designet mere til livsstil end til hårdt arbejde som en varevogn.

For folk, der ser efter en bil, der kan håndtere både hverdagskørsel og ferieture med masser af gear, kunne denne Audi være det rigtige valg. Den findes også i andre motorvarianter, som giver flere valgmuligheder baseret på dine behov og budget.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A6?

Audi A6 kommer i mange varianter. Købere kan vælge mellem flere motorstørrelser og udstyrniveauer. Her er de vigtigste varianter af Audi A6:

  1. 1.4 TFSI - Denne variant har en mindre benzinmotor, der passer til dem, der ønsker en økonomisk bil.
  2. 2.0 TFSI ultra - Tilbyder mere kraft end 1.4 TFSI og er stadig økonomisk.
  3. 2.0 TFSI S tronic - Har automatgear og giver en glidende køreoplevelse med god brændstofeffektivitet.
  4. 2.0 TDI - En dieselmotor, der kombinerer styrke og økonomi for lange ture.
  5. 3.0 TDI quattro tiptronic - Den kraftigste dieselmotor med firehjulstræk for bedre greb og ydeevne under alle forhold.
  6. g-tron - En miljøvenlig variant, der kører på gas, hvilket reducerer CO2-udledningen.

Hver model har sin egen balance mellem kraft, økonomi og miljøpåvirkning, så køberne kan finde det match, der passer bedst til deres behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A6?

Audi A6 tilbyder en balance af luksus og ydeevne, der gør den attraktiv for mange bilkøbere. Men som alle biler har den både styrker og svagheder.

Fordele:

  1. Avanceret teknologi - A6 er udstyret med nyeste køresystemer, der forbedrer sikkerheden og køreoplevelsen.
  2. Høj kvalitet - Bilen imponerer med sin høje kvalitet indvendigt og udvendigt.
  3. Komfortabel - A6 er designet til at give en meget komfortabel tur, selv på lange distancer.
  4. Stor lasteevne - Med en brakede anhænger på op til 1,7 tons og et bagagerum på 480 kg er den praktisk for dem, der skal transportere tunge ting.
  5. God brændstoføkonomi - På trods af sin størrelse, kører den op til 6,1 liter pr. 100km (16,7 km/L)

Ulemper:

  1. Høj pris med ekstraudstyr - Prisen kan blive meget høj, når man vælger ekstra udstyr.
  2. Let forhøjede emissioner - Trods moderne rensningsteknologier har bilen stadig let forhøjede emissioner af skadelige gasser.
  3. Stærke konkurrenter - Der er hård konkurrence fra andre mærker som BMW 3-serie touring og Mercedes C-klasse T-Modell, der også tilbyder lignende egenskaber.

Bilkøbere skal overveje disse fordele og ulemper nøje før de beslutter sig for Audi A6.

Hvordan klarer Audi A6 sig i test?

Audi A6 viser gode resultater i mange tests. Den får ros for sin kraftige tre-liters V6 motor, der giver masser af kraft med 218 hestekræfter. I EcoTest bruger den kun 6,1 liter brændstof på 100 km, men har lidt høje Stickoxidemissioner.

Sikkerheden er også i top med systemer som hastighedsbegrænser og City-Notbremssystem. Dette gør Audi A6 til et godt valg for dem, der værdsætter både ydeevne og sikkerhed.

I konkurrence med biler som BMW 3-serie touring og Mercedes C-klasse T-Modell klarer Audi A6 sig godt. Den skinner især med sit elektrisk betjente bagklap, som kan åbnes og lukkes med foden.

Dette og dens praktiske bagagerumsstørrelse på 380 til 560 liter gør den både rummelig og handy. Folk, der leder efter en bil, der kombinerer luksus med funktionalitet, vil finde Audi A6 tiltalende.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A6?

Der findes mange gode alternativer til Audi A6, hvis du kigger efter en bil i samme klasse. Disse biler tilbyder lignende funktioner og kvalitet.

  1. BMW 5-serien: Denne bil er kendt for sin fremragende køreegenskaber og luksuriøse interiør. Den har også en række kraftfulde motorer.
  2. Mercedes-Benz E-Klasse: Tilbyder topmoderne teknologi og komfort. Karakteriseret ved sit elegante design både indvendig og udvendig.
  3. Volvo V90: Står stærkt med sin sikkerhedsteknologi og rummelige kabine. Den er perfekt til familier, der ønsker stil og sikkerhed i én pakke.
  4. Jaguar XF: Skilller sig ud med sin unikke blanding af performance, design, og luksus. En god konkurrent med sportslige køreegenskaber.
  5. Lexus GS: Tilbyder en rolig køretur med masser af komfortudstyr som standard. Kendt for sin pålidelighed og høje kvalitet i materialerne.

Disse alternativer matcher Audi A6 i flere nøgleområder som ydelse, luksus og teknologi, hvilket giver køberne gode muligheder at vælge imellem.

Hvor langt kører Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic på literen?

Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic bruger 6,1 liter brændstof for hver 100km (16,7 km/L) den kører. Den har en tank, som kan holde 54 liter. Dette betyder, at bilen kan køre op til 885 km på en fuld tank.

Audi A4 Avant udsender også 192 gram CO2 for hver kilometer. Dette er vigtig info for bilkøbere, der tænker på økonomi og miljøet.

Hvilken motor har en Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic?

Denne bil har en stærk 3-liters V6 motor. Denne kraftige enhed yder 218 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm. For dem, der ønsker mere trækkraft, er der en mulighed for at vælge quattro-firehjulstræk.

Med denne motor kan køberne nyde en effektiv køretur, takket være et brændstofforbrug på kun 6,1 liter pr. 100km (16,7 km/L) Den store tank på 54 liter betyder også, at bilen kan køre op til 885 km på en enkelt tankfuld.

Denne kombination af kraft og effektivitet gør motoren ideel for både lange ture og daglig brug.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic?

Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic har 218 hestekræfter. Den bruger en V6 motor. Denne bil er stærk. Den føles endnu stærkere end dens 400 Nm viser. Kraften i motoren passer godt til bilens størrelse.

Den gør bilen hurtig og sjov at køre.

Hvad er tophastigheden for en Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic?

Tophastigheden for denne bil er 245 km/t. Den har en stærk motor med 218 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm. Dette gør den både hurtig og kraftfuld. Bilens hastighed viser, at den kan levere en spændende køretur.

Kraften i motoren sikrer, at den nemt kan håndtere både bykørsel og lange ture på motorvejen.

Hvor hurtigt accelererer en Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic fra 0-100 km/t?

En Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic har en kraftig motor. Denne bil kan køre rigtig hurtigt fra et sted til et andet. Med sin 3,0 liters motor og 218 hestekræfter, er den bygget til at bevæge sig hurtigt.

Selvom den præcise accelerationstid fra 0-100 km/t ikke er nævnt, viser bilens kraft, at den kan accelerere hurtigt. Faktorer som vejr og vejen kan ændre, hvor hurtigt det går.

Denne model er også smart indeni og ser godt ud udenpå. Den har funktioner som aut.gear/tiptronic, læderindtræk og fuldaut. klima, der gør køreturen behagelig. Dens evne til hurtigt at komme op i fart er imponerende for dem, der søger en bil med styrke og stil.

Hvad er dimensionerne på en Audi A6?

Audi A6 har en stor størrelse, der giver god plads inde i bilen. Den er lang og bred, så der er masser af plads til både mennesker og ting. Dette gør den til en god bil for dem, der har brug for meget plads.

Bagagerummet er også stort, så man kan have meget med sig.

Denne bil er også høj nok til, at folk op til to meter kan sidde behageligt. Dette betyder, at næsten alle kan passe ind i bilen uden problemer. Med sin størrelse og rummelighed er Audi A6 et godt valg for familier eller dem, der rejser meget.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A6?

Bagagerummet i en Audi A6 er ret stort. Med sæderne oppe, er der plads til 530 liter. Hvis du tager overdækningen af, får du lidt mere plads, nemlig 565 liter. Skal du bruge endnu mere plads, kan du folde bagsæderne ned.

Så bliver rummet meget større og rummer 1390 liter. Audi A6 har også en smart funktion: en elektrisk bagklap. Denne funktion gør det nemt at åbne og lukke bagklappen uden at bruge hænderne.

Du kan blot bevæge din fod under bilens bagende, og så åbner eller lukker klappen sig automatisk. Dette er super praktisk, når du har hænderne fulde.

Kan man få anhængertræk på en Audi A6?

Ja, en Audi A6 kan udstyres med anhængertræk. Dette ekstraudstyr gør det muligt at trække både små og store trailere. Med et aftageligt træk kan bilen tilpasses efter behov, hvilket er ideelt for dem, der kun har brug for at anvende anhængertræk lejlighedsvis.

Således bliver Audi A6 en praktisk bil for dem, som har brug for at transportere ekstra udstyr eller havehusredskaber.

For dem, der planlægger at trække tunge laster, er det vigtigt at huske på bilens kapacitet. Audi A6's evne til at håndtere anhængere sørger for fleksibilitet i hverdagen eller på ferien.

Med det rette tilbehør sikres det, at lasten transporteres sikkert og effektivt. Dette gør Audi A6 til et stærkt valg for dem, der søger en bil med både luksus og funktionalitet.

Hvad må en Audi A6 trække på anhængertrækket?

En Audi A6 kan trække en anhænger på op til 1,7 ton med bremser. Dette betyder, at bilen er stærk nok til at håndtere tunge læs som en stor campingvogn eller en trailer fyldt med møbler.

Den har også en lasteevne på 480 kg, hvilket viser, at den kan bære en del vægt i selve bilen. Dette gør Audi A6 til et godt valg for folk, der har brug for at transportere tungere genstande eller udstyr.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A6?

Til en Audi A6 kan man vælge mellem mange forskellige fælge. Dette giver bilen et personligt præg.

  • Støbte aluminiumsfælge i forskellige designs giver bilen et elegant look. Disse fælge er lette og stærke.
  • Audi Sport tilbyder performance fælge, som ikke bare ser godt ud, men også forbedrer bilens køreegenskaber.
  • Alufælge med flere eger findes i mange størrelser. Disse typer fælge passer godt til Audi A6's luksuriøse udstråling.
  • Fælge med diamantskåret finish skiller sig ud med deres glinsende overflade. De gør bilen mere iøjnefaldende.
  • For dem, der ønsker en mere unik stil, har Audi Exclusive linjen mulighed for at tilpasse fælgene yderligere.

Disse valgmuligheder sørger for, at ejere kan tilpasse deres Audi A6 efter personlig smag og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A6?

Valget af vinterdæk til en Audi A6 er vigtigt for sikkerhed og køreegenskaber i koldt vejr. Dæk spiller en stor rolle i bilens håndtering og bremseevne.

  1. Søg efter dæk med høj rating for greb på våde og glatte veje.
  2. Vælg dæk, der er udviklet til lave temperaturer, da de bevare fleksibiliteten selv når det er meget koldt.
  3. Overvej dæk fra velkendte mærker, som har god omtale i tests.
  4. Kig efter dæk med dybe riller i mønstret, hvilket hjælper med at fjerne slud og sne under kørslen.
  5. Betragt dæk med indikatorer for slid, så du let kan se, når det er tid til udskiftning.
  6. Overvej også run - flat dæk, hvis du ønsker ekstra sikkerhed ved punktering under kørsel.
  7. Se på muligheden for støjreducerende teknologier, for at opretholde komforten inde i bilen.

Dette valg bør tages seriøst for at undgå kompromisser med bilens ydeevne og din sikkerhed om vinteren.

Hvor sikker er en Audi A6?

Audi A6 er kendt for sin sikkerhed. Den har systemer som hjælper med at holde bilen på vejen og undgå farer. Sporholdningsassistent og blindvinkelsassistent er eksempler på dette.

Disse funktioner passer på dig, når du kører. I crash tests har Audi A6 vist, at den beskytter folk inde i bilen rigtig godt.

Bilen er også god for familier. Den har særlige beslag til børnesæder og en elektrisk lås, så børn ikke kan åbne døren under kørsel. Disse ting gør, at både store og små føler sig sikre i en Audi A6.

Hvordan er interiøret i en Audi A6?

Interiøret i en Audi A6 er fyldt med kvalitet og smarte funktioner. Kabinen byder på et klart dashboard-layout, der gør det nemt at betjene bilens mange funktioner. komforten er i top med et justerbart affjedringssystem, der sikrer en glat køretur ved at suge vejs uregelmæssigheder op.

Men det er værd at nævne, at nogle ekstra funktioner som bakkameraer og hjælp til parkering koster mere. D-stolperne er brede, hvilket kan gøre det lidt svært at se ud af vinduerne.

Bilen har plads til mange moderne gadgets som håndfrit til mobil og musikafspilning via SD kortlæser, USB og AUX tilslutninger. Den højteknologiske følelse forstærkes af ekstraudstyr som sædevarme og lyslængderegulering, der øger komforten for fører og passagerer.

Trods dette kan nogle finde de ekstra omkostninger ved avanceret udstyr som led kørelys, en ulempe. Audi A6 blander effektivt luksus med funktionalitet i sit interiør, hvilket garanterer en behagelig oplevelse bag rattet.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A6?

En Audi A6 har god plads indeni. Foran kan personer op til 2 meter sidde uden problemer. Bagsædet er også rummeligt. Her har folk op til 1,90 meter rigelig med plads til både hoved og ben.

Dette gør Audi A6 til et godt valg for familier og grupper, der ønsker komfort på lange ture. Bilen passer godt til både høje og korte personer, så alle kan nyde turen.

Hvilket lydsystem har en Audi A6?

Audi A6 kommer med et avanceret lydsystem, der giver en klar og kraftfuld lydoplevelse. Systemet er designet til at matche bilens indre luksus og teknologi. Brugere kan nyde musik fra audi original tilbehør som USB tilslutning, hvilket gør det nemt at afspille deres favoritsange.

Systemet understøtter også muligheden for at forbinde smartphones, så man kan streame musik eller podcasts direkte i bilen. Denne løsning sikrer, at passagerer altid har adgang til underholdning af høj kvalitet under kørslen.

Lydsystemet i Audi A6 er indrettet så det passer præcist til bilens akustiske rum, hvilket betyder, at lyden fordeler sig jævnt og klart i hele bilen. Uanset hvor man sidder i bilen, får man derfor en fuldendt lytteoplevelse.

Dette gør lange ture mere behagelige og underholdende for alle i bilen.

Hvilke apps kan man få til en Audi A6?

Apps til en Audi A6 giver ejere mange smarte funktioner. De gør køreturen lettere og sjovere. Her er nogle af de apps, man kan bruge:

  1. myAudi app - Denne app forbinder din telefon med din bil. Du kan tjekke bilens status, som hvor meget brændstof der er tilbage. Du kan også låse din bil op eller finde den på en parkeringsplads.
  2. Audi MMI Connect - Med denne app får du adgang til musik, navigation og sociale netværk via bilens skærm.
  3. Apple CarPlay - Hvis du har en iPhone, lader denne app dig bruge din telefons funktioner sikkert mens du kører.
  4. Android Auto - For Android-brugere tilbyder denne app lignende funktioner som Apple CarPlay, som adgang til apps og musik.
  5. Waze - En navigationsapp, der giver opdateringer i realtid om trafik, vejarbejde og fartkontroller fra andre brugere.
  6. Spotify - Perfekt for musikelskere, så du kan nyde dine yndlingsplayliste direkte fra bilens lydsystem.
  7. Audible - Til dem, der holder af at lytte til bøger på farten, giver denne app adgang til et stort udvalg af lydbøger.

Disse apps hjælper med at gøre kørsel i en Audi A6 både nemmere og mere underholdende.

Opdateres softwaren i en Audi A6 automatisk?

Softwaren i en Audi A6 bliver ikke opdateret af sig selv. Man skal selv sørge for at opdatere softwaren. Det betyder, at ejere af Audi A6 skal tage bilen til et værksted eller gøre det selv hjemmefra, hvis de har de rigtige værktøjer og viden.

Der er ikke en indbygget funktion i bilen, som sørger for at holde softwaren opdateret. Dette kræver manuel indgriben fra bilejeren eller en tekniker.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A6?

Audi A6 tilbyder en masse ekstraudstyr for at gøre kørslen bedre. Dette udstyr øger både komfort og ydeevne. Her er en liste over muligheder:

  1. Matrix-LED-forlygter giver bedre lys om natten.
  2. Bagsensorer hjælper med at parkere bilen uden besvær.
  3. Parkkamera giver et klart billede af, hvad der sker bag bilen.
  4. Nødrad øger sikkerheden ved automatisk at bremse, hvis der er fare.
  5. Varme i bagsædet holder passagererne varme på kolde dage.
  6. Bagudvendte kameraer gør det nemmere at se, når man bakker.
  7. Parkeringsassistent styrer bilen ind på en parkeringsplads helt selv.
  8. Bang & Olufsen - lydsystem leverer fantastisk lyd til musik og radio.
  9. Navigationssystem med touchpad gør det let at finde vej.
  10. Onlineadgang og WLAN - hotspot holder dig forbundet under kørsel.
  11. Opvarmede sæder foran giver varme på kolde morgener.
  12. Luftkvalitetsføler sørger for ren luft i kabinen.
  13. Massagefunktion i sæderne mindsker træthed på lange ture.
  14. Justerbart komfortundervognssystem giver en glidende køretur.

Disse ekstra funktioner kan måske koste mere men forbedrer oplevelsen med Audi A6 betydeligt.

Guides til andre varianter af Audi A4

Hvilke teknologier bruges i en Audi A6?

Audi A6 er fuld af smart teknologi. Bilerne har ting som Matrix-LED forlygter. Disse lygter gør natten til dag uden at blænde andre. Bilen kan også se bagud med parkeringsensorer og kameraer.

Dette gør det nemt at parkere, selv på små pladser. Inde i bilen finder man storskærme til navigation og underholdning. Systemet forstår berøringer og stemmer. Det betyder, at føreren kan holde øjnene på vejen.

Audi A6 giver også adgang til internettet og har et sted for trådløs internetdeling.

Indeni har Audi A6 sæder lavet af fine materialer og smart opbevaring. Føreren og passagererne kan nyde lyden fra et Bang & Olufsen-lydsystem. Dette system fylder bilen med klar musik eller nyheder.

Med multimediefunktioner holder Audi A6 alle forbundne. Man kan bruge apps og e-mails mens man kører. Opdateringer til bilens software sker automatisk. Dette sikrer, at teknologien altid er ny og klar til brug.

Audi A6 gør køreturen både tryg og sjov med disse teknologier.

Hvad koster en Audi A4 Avant 3.0 TDI design S tronic i grøn ejerafgift?

En Audi A4 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 14.500 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi A6 til service?

En Audi A6 skal til service hver 30.000 kilometer eller mindst én gang om året, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Ved hvert servicecheck gennemgås forskellige dele såsom olie, bremser og dæk for at sikre, de virker, som de skal.

Det anbefales stærkt at følge denne serviceplan for at undgå større reparationer senere. Service kan variere lidt baseret på bilens model og hvordan den bruges. For eksempel kan en bil, der kører meget i byen, have brug for hyppigere tjek af bremserne.

At holde sig til serviceplanen hjælper også med at bevare bilens værdi over tid.

Hvilke dele på en Audi A6 går mest i stykker?

Audi A6 modeller har problemer, som købere skal kende. Her er de mest almindelige fejl.

  1. Motorproblemer: Mange A6 ejere oplever udfordringer med motoren. Disse kan inkludere overophedning og olie lækage.
  2. Elektroniske systemer: Infotainment og navigation har ofte fejl. Dette skaber frustration hos brugere.
  3. Luftaffjedring: Fejlene med luftaffjedringen betyder dyre reparationer. Systemet kan tabe luft eller stoppe med at virke helt.
  4. Transmission: Nogle gange skifter transmissionen ikke korrekt. Dette problem kræver normalt professionel hjælp for at blive løst.
  5. Bremser og hjulophæng: Slid på bremserne og problemer med hjulophænget ses ofte i A6 modellerne.
  6. Kølesystem og klimaanlæg: Reparationer af kølesystemet og klimaanlægget er normalt nødvendige over bilens levetid.
  7. Generelle elektriske fejl: Problemer med alt fra vinduer, der ikke vil åbne, til lys, der ikke fungerer.

Disse punkter giver et indblik i, hvad nye ejere kan støde på med en Audi A6.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A6?

Garantien på en Audi A6 varer i to år. Der er ingen begrænsning på, hvor mange kilometer bilen må køre i denne periode. Denne dækning omfatter fejl fra fabrikken. Efter de første to år kan ejere vælge at forlænge garantien.

Dette giver ekstra sikkerhed og ro i sindet for bilejere.

Hvad dækker garantien på en Audi A6?

Garantien for en Audi A6 dækker fejl og mangler. Dette inkluderer problemer med bilens dele og udstyr fra fabrikken. Den sørger for, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, kan det blive reparerede eller udskiftet uden ekstra omkostninger for ejeren.

Garantien gælder for en bestemt periode eller et bestemt antal kilometer kørt, afhængigt af hvad der kommer først.

Den dækker ikke skader forårsaget af uheld, misbrug, eller manglende vedligeholdelse. Det betyder, at almindelig slid og skader fra vejr eller uheld er udenfor garantien. For at holde garantien gyldig, skal ejeren følge Audi's serviceplan.

Dette sikrer, at bilen regelmæssigt bliver tjekket og vedligeholdt af fagfolk.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.31

Opdateret 03.10.2024, 09.11.54

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel