Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic (Årgang 08/2020 - 11/2023)

Købsguide: Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic (08/2020 - 11/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic?

Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic har en kraftfuld 2,0 liters motor med 204 hestekræfter. Det giver bilen god fart og styrke. Den har også et system, som gør, at den kan køre på fire hjul.

Dette betyder, at den klarer sig godt på vejene, selv når de er glatte eller våde. Denne model forventes dog at blive erstattet af en ny model i 2023, så det er vigtigt at tænke over, om man vil have den nyeste model.

Bilen bruger omkring 6,0 liter brændstof for hver 100 kilometer den kører. Det svarer til en CO2-udledning på 186 g/km. Til trods for dette har bilen fået en god bedømmelse for miljøvenlighed, med 71 point i ADAC Ecotest.

Det viser, at denne model både er stærk og venlig mod miljøet. Bilen kommer med mange sikkerhedsfunktioner såsom airbags, nødbremsesystem og parkeringsassistent. Disse gør køreturen både sikker og behagelig.

Den har også et infotainmentsystem, som gør lange ture mere fornøjelige.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A6?

Audi A6 kommer i flere varianter. Dette giver købere mange valgmuligheder. Bilerne har forskellige motorer og karrosserityper. Her er en liste over de forskellige varianter:

  1. Motorvarianter: Audi A6 fås med både 4-cylindrede og 6-cylindrede motorer. Den 4-cylindrede motor bruger mindre brændstof, mens den 6-cylindrede giver mere kraft.
  2. Karrosserityper: Der findes A6 som sedan og stationcar. Sedanen er elegant, mens stationcaren tilbyder mere plads.
  3. Brændstoftyper: Bilen kan købes med benzin- eller dieselmotorer. Nogle modeller tilbyder også hybridteknologi for bedre økonomi og lavere udslip.
  4. Sikkerhedsfunktioner: Alle varianter har luftposer, nødbremsesystem og parkeringsassistent. Disse hjælper med at beskytte folk inde i bilen.
  5. Komfortfunktioner: Audi A6's indre har funktioner som kørecomputer for at kontrollere bilens status, lyslængderegulering for bedre synlighed om natten, og mulighed for tilslutning af e-mails gennem bilens system.

Derudover ændrer forsikringsklasserne sig afhængigt af hvilken variant man vælger baseret på motortype og modelår.

Disse oplysninger giver et godt overblik over de valgmuligheder, der er tilgængelige, når man skal vælge en Audi A6.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A6?

Fordele Ulemper
- Høj kvalitet af håndværk og materialer - Begrænset lastkapacitet
- Brændstofbesparende motor slukker mellem 55 og 160 km/h - Høje omkostninger kombineret med begrænset udstyr
- Ny 10,1-tommer central skærm med berøringsfunktion
- Valgfrit komfortunderstel med adaptiv dæmperkontrol
- God brændstofkapacitet og rækkevidde
- Imponerende stoppepræstation med en stopafstand på 33,4 meter fra 100 km/h

Hvordan klarer Audi A6 sig i test?

Audi A6 gør det godt i test. Den har fået høje point for sin sikkerhed. Passagererne er meget sikre, da bilen fik 89% i en sikkerhedstest. Børn er også godt beskyttede i denne bil.

Det skyldes Isofix-beslag og en funktion, der kan slukke for airbaggen, når der er et børnesæde. Audi A6 har også systemer, der hjælper med at undgå ulykker. Den har et system, der bremser bilen i byen hvis det er nødvendigt, og et system, der advarer føreren om kollisioner.

Denne bil bruger desuden ikke meget brændstof. Den kører 6,0 liter per 100 km og udleder 186 gram CO2 per kilometer. Folk kan købe ekstra udstyr som adaptiv fartpilot for at gøre kørslen endnu bedre.

Kort sagt, Audi A6 klarer sig stærkt på mange områder i test.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A6?

Audi A6 er en luksus sedan, der imponerer mange med sine køreegenskaber og teknologi. Markedet tilbyder dog flere alternativer, som også har meget at byde på.

  1. BMW 5-serie: Denne bil er kendt for sin fantastiske ydelse og komfort. BMW 5-serie har avancerede sikkerhedssystemer og et luksuriøst interiør, som gør hver køretur til en nydelse.
  2. Mercedes-Benz E-klasse: Denne model tilbyder enestående komfort og topmoderne teknologier. E-klassen er også udstyret med kraftfulde motorer, som leverer glimrende brændstofforbrug og kraft.
  3. Volvo S90: Kendt for sin sikkerhed, har denne bil også et elegant design både indvendigt og udvendigt. Volvo S90 kommer med avancerede sikkerhedsfunktioner som standard, hvilket gør den til et attraktivt valg for familier.
  4. Lexus GS: Denne sedan kombinerer luksus med pålidelighed. Lexus GS har et unikt design og tilbyder en rolig køreoplevelse med masser af komfort.
  5. Jaguar XF: Med sit sporty look skiller Jaguar XF sig ud fra mængden. Den leverer en stærk ydelse sammen med et højteknologisk interiør, der vil appellere til de mere eventyrlystne sjæle.

Disse alternativer matcher Audi A6 i form af luksus, ydelse og teknologi, men husk at overveje dine personlige behov før du træffer dit valg.

Hvor langt kører Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic på literen?

Denne bil kører 6,0 km på en liter brændstof. Dette tal er baseret på tests og giver en ide om, hvad man kan forvente. På denne måde ved købere, hvad de kan regne med i forhold til brændstofforbrug.

CO2-udledningen for denne model er også vigtig at kende. Den ligger på 186 g/km. Disse oplysninger hjælper købere med at forstå, hvordan bilen påvirker miljøet. Det er godt at kende til både økonomien og miljøpåvirkningen, før man beslutter sig.

Hvilken motor har en Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic?

Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic har en kraftig motor. Den bruger en 2,0 liters dieselmotor. Denne motor giver bilen 204 hestekræfter. Bilen har aut.gear/tiptronic, der gør kørslen glat.

Den passer til folk, der vil have en stærk og effektiv bil. Med denne motor kan bilen køre godt på mange forskellige veje.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic?

Denne bil har 204 hestekræfter. Den kraft kommer fra en 2,0 liters TDI-motor. Dette gør bilen både stærk og effektiv på vejen. Kraften sørger for god acceleration og evnen til at håndtere forskellige køresituationer med lethed.

Hvad er tophastigheden for en Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic?

En Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic kan køre op til 237 km/t. Denne fart gør bilen hurtig på vejen. Bilen har en motor på 2,0 liter TDI, som giver 204 hestekræfter.

Kraften i motoren hjælper med at nå denne høje hastighed. Den er god for dem, der vil have en bil, der kan køre stærkt.

Hvad er dimensionerne på en Audi A6?

Audi A6 har en længde på 4,78 meter, en bredde på 1,86 meter og en højde på 1,43 meter. Dette gør den til en rummelig bil for både føreren og passagerer. Bagagerummet kan rumme mellem 380 til 1.300 liter, afhængigt af hvordan bagsæderne er placeret.

Med en vægt på omkring 1,7 ton viser disse mål, at Audi A6 er en stor og solid bil. Stoplængden ved fuld opbremsning fra 100 km/t er 33,4 meter, hvilket giver et indblik i bilens sikkerhedsegenskaber og dens evne til at håndtere nødsituationer effektivt.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A6?

Bagagerummet i en Audi A6 har plads fra 380 til 1.300 liter. Dette gør det nemt at have store ting med på tur. Bilen har en lav læssekant på kun 64 cm, hvilket gør det let at læsse tunge genstande ind.

Bagagerummet er næsten helt fladt, når bagsæderne er lagt ned. Der er også et smart skinnestystem med en teleskopstang og fastgørelsesbånd. Det hjælper med at holde tingene på plads under kørslen.

Derudover er der fire fastgørelsesøjer, så man kan dele bagagerummet op, som man vil, og sørge for, at alt er sikkert fastgjort.

Kan man få anhængertræk på en Audi A6?

Ja, en Audi A6 kan fås med anhængertræk. Dette gør det muligt for ejere at trække trailere eller campingvogne. Anhængertrækket skal monteres korrekt for at sikre sikkerheden.

Audi tilbyder både faste og aftagelige anhængertræk, så man kan vælge det, der passer bedst til ens behov. Montering af et anhængertræk på en Audi A6 kræver også, at bilens elektroniske systemer bliver indstillet til at kende til den ekstra vægt.

Dette sikrer, at bilens køreegenskaber forbliver optimale. Audi A6's evne til at trække en trailer gør den til et godt valg for dem, der har brug for at transportere større genstande eller nyde fritidsaktiviteter, der kræver en trailer.

Hvad må en Audi A6 trække på anhængertrækket?

En Audi A6 kan trække en del. Den kan håndtere op til 1.800 kg, hvis traileren har bremser. For en trailer uden bremser er tallet 750 kg. Dette betyder, at bilen er god, hvis man skal flytte tunge ting som en stor båd eller en campingvogn.

Købere skal tjekke dette, før de køber. De skal sikre, at bilen matcher det, de skal trække. At vide dette hjælper med at undgå problemer på vejen.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A6?

Audi A6 tilbyder et bredt udvalg af fælge. Disse spænder fra standarddesigns til mere sportslige valg.

  1. Standardfælge: Disse kommer typisk som del af bilens basispakke. De er ofte 17 eller 18 tommer og har et enkelt, men elegant design.
  2. Opgraderede fælge: For dem, der ønsker lidt mere stil, tilbyder Audi 19 til 20 tommer fælge i forskellige designs. Disse kan omfatte mere komplekse mønstre og lysere materialer.
  3. Sportslige fælge: Til sportsentusiaster findes der specielle S-line og RS-modeller. Disse fælge er større, op til 21 tommer, og designet med ydelse i tankerne.
  4. Personliggjorte fælge: Kunder kan også vælge at personliggøre deres køretøj yderligere med unikke fælgvalg gennem Audi's tilbehørsprogram.
  5. Vinterfælgesæt: Audi sikrer også, at bilerne er klar til koldere vejrforhold ved at tilbyde vinterfælgesæt. Disse er designet for at maksimere grebet under is- og sneforhold.

Køberen har altså mange muligheder for at give deres Audi A6 den perfekte touch med det rigtige sæt fælge.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A6?

Valget af vinterdæk til din Audi A6 er afgørende for sikker kørsel om vinteren. Dæk med god trækkraft og stabilitet på sne og is hjælper dig med at holde dig sikker.

  1. Vælg dæk med den rette størrelse og hastighedsklasse, der passer til Audi A6. Det sikrer dækkene fungerer godt under bilens vægt og fart.
  2. Se efter dæk som Michelin X - Ice eller Continental ContiVikingContact. Disse mærker tilbyder fremragende bremseegenskaber og vejgreb på glatte veje.
  3. Pirelli Ice Zero er også en stærk kandidat. De giver god kontrol i vintervejr.
  4. Sørg for at dækkene har lav rulningsmodstand. Det kan mindske brændstofforbruget.
  5. Rådfør dig med en ekspert eller tjek bilens manual for at være sikker på, du vælger de korrekte vinterdæk.
  6. Husk at dæk med gode bremseegenskaber og vejgreb er nødvendige for at køre sikkert i vinterforhold.
  7. Overvej også dæk fra andre betroede mærker, der specialiserer sig i vinterdæk teknologi.

Sikkerhed kommer først, så det er vigtigt at træffe det rigtige valg for din Audi A6 denne vinter.

Hvor sikker er en Audi A6?

En Audi A6 er meget sikker. Den har mange funktioner, der beskytter folk indeni. For eksempel har den systemer, der bremser bilen selv i byen for at undgå ulykker. Der er også advarsler, hvis man er ved at køre ind i noget.

Man kan købe ekstra udstyr som adaptiv fartpilot, der gør kørslen endnu sikrere.

Bilen passer også godt på børn. Der er særlige fæster til børnesæder bag i og på passagersædet foran. Døre bag i kan låses elektrisk, så børn ikke åbner dem ved en fejl.

Og hvis man sætter et barnesæde foran, kan airbaggen slås fra. Dette viser, at Audi A6 tænker på sikkerheden for alle i bilen.

Hvordan er interiøret i en Audi A6?

Interiøret i Audi A6 er topmoderne og komfortabelt. Bilen har et nyt 10,1-tommer centralt display med touchfunktion, der gør det let at styre bilens funktioner. Der er også et digitalt kombiinstrument kaldet Audi virtual cockpit plus, som er 12,3 tommer stort.

Det viser vigtig information klart for føreren. Inde i bilen er der masser af plads, både foran og bagpå, så alle kan sidde behageligt.

Audi A6 tilbyder forskellige interiørelementer og funktioner. Man kan vælge optionale sportsæder for ekstra støtte under kørslen. Der findes også forskellige klimaanlæg, så man kan have den perfekte temperatur inde i bilen året rundt.

Disse elementer gør Audi A6 til en luksuriøs og yderst behagelig bil at køre i.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A6?

En Audi A6 har plads til fem personer. Dette gør den til et godt valg for familier eller grupper, der rejser sammen. Bilen er designet med komfort i tankerne. De, der sidder i bilen, vil finde, at der er nok plads til ben og hoved, selv for folk op til 1,95 m høje og dem op til 1,90 m høje.

Dette sikrer en behagelig tur for alle passagerer, uanset hvor lang rejsen er.

Hvilket lydsystem har en Audi A6?

Audi A6 kommer med et Bang & Olufsen lydsystem. Dette system har 19 højttalere. Folk roser det for sin klare lyd og dybde. Lydsystemet giver en stærk surround sound-oplevelse. Man kan også vælge at opgradere til et endnu bedre Bang & Olufsen Advanced system med 3D-lyd.

Både kunder og eksperter har sagt gode ting om lyden i Audi A6.

Hvilke apps kan man få til en Audi A6?

En Audi A6 giver adgang til en verden af apps. Disse apps gør kørslen sjovere og lettere. Her er en liste over nogle af de apps, man kan bruge:

  1. Audi connect: Denne app bringer mange funktioner som navigation, musikstreaming og parkeringsinfo direkte ind i bilen.
  2. Ekstra apps via Audi's butik: Man kan tilføje flere apps efter eget valg fra Audi's appbutik.
  3. Smartphone-integration: Apps som Google Maps og Spotify kan blive en del af bilens system, så man nemt kan finde vej og nyde musik.
  4. Sikkerheds- og komfortstyring: Nogle funktioner i bilen styres via en app for at give større sikkerhed og komfort.
  5. Fjernstyring: Med denne app kan man låse sin bil op eller låse den, tjekke tilstanden på den og finde den på et kort.
  6. Infotainmentsystemet i bilen giver adgang til forskellige online services og underholdning gennem apps.
  7. Pakker med ekstra tjenester: Man kan vælge pakker, der inkluderer yderligere apps og tjenester for en bedre oplevelse i sin Audi A6.

Disse funktioner gør køreturene med en Audi A6 mere behagelige ved at samle teknologi og praktiske løsninger på ét sted.

Opdateres softwaren i en Audi A6 automatisk?

Ja, softwaren i en Audi A6 kan opdateres automatisk. Dette sker gennem bilens internetforbindelse. Ejerne får besked, når en ny opdatering er klar. De kan så vælge at installere den uden at besøge et værksted.

Dette sikrer, at bilen altid har de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer. Det gør også bilen mere bekvem at eje, da man ikke skal bruge tid på værkstedsbesøg for softwareopdateringer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A6?

Audi A6 tilbyder mange typer tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver ejere mulighed for at tilpasse deres bil.

  1. Avancerede lysfunktioner: For bedre sigtbarhed om natten kan man vælge forskellige typer af lys, som LED-forlygter.
  2. Sikkerhedssystemer: Tilføj ekstra beskyttelse med systemer som automatisk nødbremse.
  3. Elektrisk bagklap: Åbn og luk bagklappen nemt med en knaptrykning eller ved at bevæge din fod under bagkofangeren.
  4. Anhængertræk: Få et anhængertræk monteret, så du kan trække trailere eller campingvogne.
  5. Gepäckraumsystem: Brug skinner og fastgørelsesmuligheder for at holde dine ting på plads i bagagerummet.
  6. Luftaffjedring: Tilpas køreegenskaberne med luftaffjedring, der justerer bilens højde.
  7. Sidespejle med memory funktion: Sidespejlene kan indstilles og gemme flere positioner.
  8. Luftrensningssystem: Hold kabinen fri for støv og pollen med et filter.
  9. Varmede sæder: Varm op på kolde dage med sædevarme i forsæderne.
  10. Lydsystem fra Bang & Olufsen: Nyd musikken med krystalklar lyd fra et premium mærke.

Disse muligheder gør det let at gøre din Audi A6 personlig og mere behagelig at køre i.

Guides til andre varianter af Audi A4

Hvilke teknologier bruges i en Audi A6?

Audi A6 bruger mange nye teknologier. Disse gør kørslen sikrere og mere behagelig.

  1. Adaptiv fartpilot justerer bilens fart automatisk. Den holder afstand til bilerne foran.
  2. Digital radiomodtagelse giver bedre lydkvalitet på radioen. Du kan høre flere stationer klart.
  3. Telefoninterface tillader dig at forbinde din smartphone med bilen. Det gør det nemt at bruge apps og musik.
  4. Elektrisk åbning og lukning af bagklappen hjælper med at læsse ting i bagagerummet uden besvær.
  5. LED - forlygter giver stærkt lys, så du ser vejen bedre om natten.
  6. Parkeringssensorer fortæller dig, når du er tæt på andre biler eller ting, mens du parkerer.
  7. Navigationssystemet viser den hurtigste vej til din destination på en skærm i bilen.
  8. Klimaanlægget justerer temperaturen automatisk i hele bilen for komfort hele året rundt.
  9. Sikkerhedssystemer som nødbremseassistent hjælper med at undgå ulykker ved pludselig opbremsning.
  10. Lydsystemet leverer klar lyd, så musik og podcast lyder fantastisk under kørslen.

Disse teknologier gør Audi A6 til en moderne og komfortabel bil at køre i.

Hvad koster en Audi A4 Avant 40 TDI advanced quattro S tronic i grøn ejerafgift?

En Audi A4 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 14.500 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi A6 til service?

Audi A6 kræver regelmæssig vedligeholdelse for at køre godt. For denne biltype anbefales det at tjekke den én gang om året. Dette holder bilen i topform og forhindrer større problemer.

Ved hvert servicebesøg kontrolleres bilens vigtige dele som motor, bremser og dæk. Dette sikrer, at man kører sikkert på vejen.

Hvis man kører meget, skal man måske besøge værkstedet oftere. Det afhænger af, hvor meget bilen bruges. Gode servicebesøg holder din bil kørende længe og hjælper med at bevare dens værdi.

Hvilke dele på en Audi A6 går mest i stykker?

Dele på en Audi A6 kan gå i stykker ligesom på andre biler. Nogle dele er mere udsatte end andre. Her er de mest almindelige:

  1. Elektroniksystemer: Disse kan omfatte navigations- og underholdningssystemet. De går ofte i stykker.
  2. Transmission: Automatgearkassen kan opleve problemer, især i ældre modeller.
  3. Motor: Specielt turboladeren kan have fejl, som påvirker bilens ydeevne.
  4. Bremser: Slidte bremseklodser og -skiver er et almindeligt problem.
  5. Lygter: LED for- og baglygter kan svigte, hvilket kræver udskiftning.
  6. Kølesystem: Vandpumpen og termostaten kan svigte, hvilket fører til overophedning.
  7. Luftaffjedring: På modeller med luftaffjedring, kan systemet lække eller falde sammen.
  8. Dæktryksensorer: Fejl i dæktryksmålingen opstår fra tid til anden.

Disse dele viser sig oftest at have problemer hos en Audi A6 og kræver opmærksomhed for at sikre bilens driftsikkerhed og komfort.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A6?

Garantien på en Audi A6 varer ikke for evigt. Faktisk har bilen en garanti, der dækker i to år. Dette betyder, at ejere kan få repareret eller erstattet dele, der går i stykker i denne periode, uden at det koster dem ekstra.

Garantien hjælper med at beskytte købere mod uventede omkostninger tidligt i bilens liv. Men det er vigtigt at vide, hvad garantien dækker og ikke dækker. Dette kan variere, så man skal tjekke detaljerne.

Hvad dækker garantien på en Audi A6?

Audi A6 har en to-års garantiforpligtelse. Denne garanti dækker fejl fra fabrikken og problemer, der opstår ved normal brug af bilen. Dette inkluderer vigtige dele som motor, transmission og elektroniske systemer.

Sikkerhedsfunktioner såsom Isofix-beslag og elektrisk børnesikring for bagdøre er også dækket. Hvis en airbag skal deaktiveres for at bruge et bagudvendt autostol, er det også inkluderet i garantien.

Garantien sikrer, at bilkøbere kan føle sig trygge med deres køb, idet den beskytter mod uventede reparationer.

ADAC og autokostnader angiver detaljer om, hvad denne garanti dækker for Audi A4 Avant 40 TDI, som kan give bilkøbere en god ide om, hvad de kan forvente med Audi A6. Det er vigtigt for købere at vide, at garantien giver en vis sikkerhed de første to år eller indtil bilen når en bestemt kilometerstand.

Sikkerhedsaspekter som fodgængersikkerhed og barnesikkerhed får positiv vurdering, hvilket understreger Audi's commitment til kvalitet og sikkerhed.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.03

Opdateret 10.09.2024, 14.34.03

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel