Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic (Årgang 03/2017 - 08/2018)

Købsguide: Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic (03/2017 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic?

Før du køber en Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic, er det vigtigt at vide, at den blev lavet mellem marts 2017 og august 2018. Den har en motor med 190 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm.

Dette giver bilen god kraft og gør den sjov at køre. Bilen bruger 5,8 liter diesel for hver 100km (20,0 km/L) og den udleder 184 g CO2 per km. Dette viser, at bilen er ret økonomisk for sin størrelse og ydelse.

Audi A5 Cabriolet har et bagagerum på 315 liter, når taget er oppe. Dette betyder, at du har god plads til tasker og indkøb. De månedlige omkostninger er moderate, hvilket gør denne bil til en god mulighed for dem, der ønsker en stilfuld og praktisk bil uden at bruge for mange penge hver måned.

Det er også godt at vide, hvilke funktioner som adaptiv fartpilot og MMI navigation plus kan gøre køreturen mere behagelig og sikker.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A5 Cabriolet?

Audi A5 Cabriolet kommer i flere varianter. En populær version er 2.0 TDI design quattro S tronic, som var i produktion fra marts 2017 til august 2018. Den har en kraftig turbodiesel motor på 190 hk.

Audi tilbyder også andre varianter med forskellige motorer og udstyr. Nogle har benzinmotorer, mens andre kører på diesel. Alle modeller byder på luksus og ydeevne. De forskellige varianter giver købere mulighed for at vælge en bil, der passer til deres stil og behov.

Audi A5 Cabriolet har også en række teknologier og ekstraudstyr. Dette inkluderer avancerede assistentsystemer som Audi active lane assist og Audi side assist, der hjælper med at sikre sikkerheden.

Bilen har også alufælge, der tilføjer et elegant touch. Valget af tilbehør og teknologier gør det muligt for ejere at tilpasse deres A5 Cabriolet.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A5 Cabriolet?

Audi A5 Cabriolet har mange gode sider. Den er sikker og behagelig at køre i. Folk kan lide dens udseende både indeni og udenpå. Dens akustik-tag er af god kvalitet og mindsker støj, selv når man kører hurtigt.

Den bruger kun 5,8 liter diesel for hver 100km (20,0 km/L) hvilket er godt for miljøet og pengepungen. Der er også mange smarte ekstra ting og hjælpesystemer man kan vælge, men de koster ekstra.

Bagagerummet rummer 315 liter, så der er plads til tasker og indkøb.

Men der er også nogle minusser ved bilen. Disse smarte ekstra ting og hjælpesystemer koster mere penge. Plus, hvis man vil have et anhængertræk eller særlige fælge, skal man betale ekstra for det.

Selvom bilen er god til at trække en trailer med op til 1,8 ton, skal man tænke over, om man virkelig har brug for det. Og selvom bagagerummet er stort til en cabriolet, findes der biler med endnu større bagagerum, hvis man har brug for mere plads.

Hvordan klarer Audi A5 Cabriolet sig i test?

I mange tests gør Audi A5 Cabriolet det godt. Den scorede 87 procent af de mulige point i ADAC's sikkerhedstest. Dette viser, at bilen er meget sikker i tilfælde af en ulykke. I ADAC EcoTest, som måler brændstoføkonomi, bruger den kun 5,8 liter diesel på 100 km.

Dette betyder, at den er økonomisk at køre i.

Den har også en lav CO2-udledning. Den får 22 punkter ud af mange og scorer dermed en stjerne ud af fem for sin miljøvenlighed. Dette gør Audi A5 Cabriolet til et godt valg for dem, der ønsker en bil, der passer på både passagerer og miljøet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A5 Cabriolet?

Hvis du tænker på at købe en Audi A5 Cabriolet, er der også andre biler, du kan overveje. Disse biler ligner Audi A5 i stil og ydelse.

  1. BMW 4-serie cabriolet: Denne bil er kendt for sin luksus og stærke motorer. Den giver en glat køretur og har avanceret teknologi indeni.
  2. Mercedes C-Klasse cabriolet: Med elegant design og høj komfort tilbyder denne model en luksuriøs oplevelse. Den har også mange sikkerhedsfunktioner.
  3. Mercedes E-Klasse cabriolet: Denne er større end C-Klassen og tilbyder mere plads indeni. Den kombinerer komfort med kraftfulde motorvalg.
  4. Audi A4 Cabriolet: Selvom den er fra samme mærke, er A4 Cabriolet et godt alternativ med lignende egenskaber som A5 men ofte til en lavere pris.
  5. Jaguar F-Type cabriolet: For dem der ønsker sportslighed, tilbyder Jaguar F-Type spændende ydelse og et iøjnefaldende design.

Disse biler konkurrerer med hinanden på markedet ved at tilbyde forskellige fordele såsom ydelse, luksus og teknologi. Hver model har sine unikke træk, som appellerer til forskellige købere afhængigt af deres behov og præferencer.

Hvor langt kører Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic på literen?

Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic bruger 5,8 liter diesel for hver 100km (20,0 km/L) i EcoTest. Dette tal ændrer sig lidt afhængigt af hvor man kører. I byen bruger den 6,3 liter, mens den på landeveje kun bruger 5,2 liter.

På motorvejen går den op til 6,4 liter for hver 100km (20,0 km/L) Disse tal viser, at bilen er ret økonomisk, især når man tænker på dens størrelse og kraften fra motoren. Den blander god brændstoføkonomi med styrken af en quattro firehjulstræk og en glidende S tronic gearkasse.

Dette gør den til et godt valg for dem, der søger en bil der kan klare forskellige kørselsforhold uden at bruge for meget diesel.

Hvilken motor har en Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic?

Den har en 2.0 TDI motor. Denne motor giver bilen 190 hestekræfter og 400 Nm i drejningsmoment. Motoren er en fire-cylindret dieselmotor. Den blev lavet mellem marts 2017 og august 2018.

Den slipper 184 gram CO2 ud per kilometer. Og den bruger 5,8 liter diesel på 100 kilometer i EcoTest. Denne Audi A5 Cabriolet kører med quattro, som betyder firehjulstræk, og den har S tronic, som er en type automatgear.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic?

Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic giver kraft med sine 190 hestekræfter. Denne motor yder også et drejningsmoment på 400 Nm. Kraft og effektivitet går hånd i hånd, så bilkøbere får en stærk bil, der stadig er økonomisk ved at bruge 5,8 liter diesel per 100 km.

Dette gør den til et godt valg for dem, der ønsker kraft uden at ofre brændstoføkonomi.

Hvad er tophastigheden for en Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic?

Tophastigheden for denne bil er 1,8 ton. Den bruger 5,8 l diesel hver 100km (20,0 km/L) på vejen. Denne model blev lavet fra marts 2017 til august 2018. Den slipper 184 g CO2 ud per km. Dette viser, hvordan bilen passer med miljøet og hvor hurtig den kan køre.

Denne information hjælper købere med at forstå bilens ydeevne og effektivitet.

Hvor hurtigt accelererer en Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic fra 0-100 km/t?

En Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic med en 190 hk turbodieselmotor når fra 0 til 100 km/t meget hurtigt. Dens syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse hjælper med at skifte gear hurtigt og glat, hvilket gør accelerationen effektiv.

Denne bil er bygget til fart, men holder stadig kørslen behagelig for alle indeni. Performancen er imponerende, takket være motorens kraft og gearkassens evne til at håndtere det høje moment mellem 2000-4000 omdrejninger i minuttet.

Audi A5 Cabriolet viser sin styrke på vejen uden at ryste de kørende. Med god køredynamik og evnen til at klare høje svinghastigheder, oplever man en sjov og spændende køretur.

Bilens teknologi og design spiller en stor rolle i dens accelerationskapacitet, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der ønsker hastighed kombineret med luksus.

Hvad er dimensionerne på en Audi A5 Cabriolet?

Audi A5 Cabriolet er 4673 mm lang, 1846 mm bred og 1383 mm høj. Akselafstanden er på 2766 mm. Disse mål viser, at bilen har en god størrelse, som både giver plads indeni og gør den stabil på vejen.

Bagagerummet rummer 315 liter, hvilket betyder, at der er fint med plads til tasker og indkøb. For dem, der sidder foran, byder bilen på god plads til både hoved og ben.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A5 Cabriolet?

Bagagerummet i en Audi A5 Cabriolet rummer 315 liter. Dette giver plads til både indkøbsposer og weekendtasker. Det er praktisk for bilkøbere, der ønsker en bil med både stil og funktionalitet.

Bilkøbere vælger ofte denne bil for dens kombination af ydeevne og opbevaringskapacitet. Den passer godt til både daglige ærinder og længere ture.

Kan man få anhængertræk på en Audi A5 Cabriolet?

Ja, man kan udstyre en Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic med anhængertræk. Denne bil kan trække op til 1,8 ton. Det gør den til et godt valg for dem, der har brug for at transportere større ting som for eksempel en båd eller en campingvogn.

Dette tilbehør gør det muligt for ejere at udnytte deres bil fuldt ud i mange forskellige situationer. Med evnen til at trække så meget kan man nemt planlægge ferier eller ture uden at skulle bekymre sig om pladsen.

Hvad må en Audi A5 Cabriolet trække på anhængertrækket?

En Audi A5 Cabriolet kan trække op til 1,8 tons. Dette er nyttigt for bilkøbere, der har brug for at transportere store ting som en båd eller campingvogn. Det viser, at bilen ikke kun er flot, men også praktisk.

Bilen passer godt til folk, der ønsker komfort og kraft i én pakke.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A5 Cabriolet?

Man kan vælge mellem mange forskellige fælge til en Audi A5 Cabriolet. Dette giver bilen et unikt udseende og kan forbedre køreegenskaberne.

  1. Standardfælge - Disse er de fælge, som følger med bilen, når man køber den. De er ofte lavet af stål og har en simpel design.
  2. Letmetalfælge - De er lettere end standardfælgene. Dette gør, at bilen kører bedre.
  3. Designfælge - Findes i mange stilarter og størrelser. Man kan vælge dem for at give sin Audi A5 Cabriolet et personligt præg.
  4. Performancefælge - Specielt designet til at forbedre bilens ydelse ved højere hastigheder eller på svære veje.
  5. Vinterfælge - Lavet til at klare kolde og glatte veje bedst muligt.
  6. Kulfiberfælge - Meget lette men også dyre. De bruges ofte på sportsbiler for bedste ydelse.

Hver type fælg har sine egne fordele, alt efter hvad man leder efter til sin bil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A5 Cabriolet?

Til en Audi A5 Cabriolet er det vigtigt at vælge de rigtige vinterdæk. Gode dæk sikrer bedre greb og kortere bremselængde på glatte veje. Kig efter dæk, der passer til bilens design og ydeevne.

Vinterdæk med dybe riller og specielt gummi fungerer bedst i koldt vejr. Mærker som Michelin eller Continental laver dæk, der passer godt til Audi A5 Cabriolet. Tjek dækstørrelsen i bilens manual for at købe de rigtige.

Man bør også tænke på dækmønster og belastningskapacitet. Dæk med mange lameller forbedrer vejgrebet på sne og is. Husk, at sikkerheden kommer først, så invester i kvalitetsdæk, selvom de kan koste lidt mere.

De rigtige vinterdæk gør køreturen sikker og behagelig i dårligt vejr.

Hvor sikker er en Audi A5 Cabriolet?

Audi A5 Cabriolet er en sikker bil. Den scorer 87 procent af de mulige point i ADAC's Crashtest. Dette viser, at bilen beskytter godt i tilfælde af en ulykke. Med 190 hestekræfter TDI får den topkarakter for sikkerhed i alle skadelige områder undtagen for nitrogenoxider.

Kindersikkerheden er også høj. Alle sæder passer til næsten alle typer af børnesæder. Dette gør Audi A5 Cabriolet til et godt valg for familier.

Denne model har dog en udfordring med CO2-udledning. Den udleder 184 gram pr. km, hvilket giver den 22 point ud af 60 i CO2-klassificeringen. Det svarer til en bedømmelse på en ud af fem stjerner for dens miljøpåvirkning.

Selv om det er lavere end ideelt, gør bilens sikkerhedselementer den stadig til et stærkt valg for dem, der værdsætter passagerbeskyttelse og kindersikkerhed.

Hvordan er interiøret i en Audi A5 Cabriolet?

Interiøret i denne bil er lavet med materialer af høj kvalitet, som møder forventningerne. Inde i bilen er det nemt og ligetil at bruge de daglige funktioner. MMI-betjeningssystemet giver adgang til avancerede muligheder som navigation og internet, men kan være en udfordring for nye brugere.

Der er mulighed for at tilføje ekstra udstyr som et Bang & Olufsen-lydanlæg for en bedre lydoplevelse.

Sæderne foran kan justeres elektrisk og tilbyder endda en massagefunktion, hvis man vælger det som ekstra udstyr. Bagagerummet rummer 315 liter, hvilket er praktisk for daglig brug eller weekendture.

Støjniveauet inde i kabinen er holdt på 67 dB(A) ved 130 km/h med taget oppe, hvilket sørger for en rolig køretur.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A5 Cabriolet?

En Audi A5 Cabriolet har plads til fire personer. Bag i bilen er der mest plads til personer, der er op til 1,65 meter høje. Dette skyldes designet af bilen, som er lavet til at give en god køreoplevelse, men det sætter grænser for plads bagpå.

Den er god for familier eller venner, der vil nyde turen med stil og komfort. Men hvis du ofte skal have voksne med bag i bilen, er det vigtigt at tænke over højdebegrænsningen.

Hvilket lydsystem har en Audi A5 Cabriolet?

Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI design quattro S tronic tilbyder et Bang & Olufsen lydsystem. Dette system er ikke standard, men kan fås for ekstra penge. Det er en del af et større betjeningssystem kaldet MMI.

MMI giver mange funktioner. For eksempel navigation, en touchpad der kan kende håndskrift, internet og et WLAN-hotspot. Dette lydsystem er tilgængeligt for biler lavet fra marts 2017 til august 2018.

Det forbedrer lytteoplevelsen i bilen meget.

At vælge dette lydsystem som en ekstra funktion gør køreturen bedre. Musiklyttere vil nyde klar og kraftfuld lyd fra Bang & Olufsen systemet. Dette system er et godt valg for dem, der sætter pris på god lyd i deres bil.

Hvilke apps kan man få til en Audi A5 Cabriolet?

I en Audi A5 Cabriolet kan man bruge mange forskellige apps. Disse apps gør køreturen sjovere og lettere. Her er nogle apps, du kan få:

  1. Google Earth og Google Street View - disse hjælper dig med at se, hvor du er, og finde vej.
  2. Apple CarPlay og Android Auto - med dem kan du bruge din telefon sikkert, mens du kører. Du kan lytte til musik på Spotify, finde vej med Google Maps eller høre podcasts.
  3. Twitter og Facebook - disse sociale medier holder dig opdateret.
  4. Nyhedsapps - så du altid ved, hvad der sker i verden.
  5. MMI Navigation Plus - dette system lader dig downloade nye apps direkte til din bil.
  6. Audi Smartphone Interface - dette gør det muligt at styre kompatible apps fra bilens skærm.
  7. Audi Connect-tjenester - giver adgang til internettet og apps i bilen.

Disse teknologier giver dig alt, hvad du behøver for at holde dig forbundet og underholdt på vejen.

Opdateres softwaren i en Audi A5 Cabriolet automatisk?

Audi A5 Cabriolet har ikke automatisk softwareopdatering. Ejere skal besøge et værksted for at få opdateret deres bilsoftware. Dette er vigtigt for at holde bilens systemer opdaterede og sikre optimal ydeevne.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A5 Cabriolet?

Købere kan opgradere deres Audi A5 Cabriolet med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at gøre køreturen mere behagelig og sikker. Her er nogle af de muligheder, der er tilgængelige:

  1. Matrix-LED-forlygter giver bedre lys på vejen og øger sikkerheden om natten.
  2. Elektrisk justerbare forsæder med massagefunktion giver ekstra komfort på lange ture.
  3. MMI - betjeningssystemet tilbyder avanceret teknologi, men kræver måske lidt øvelse for nye brugere.
  4. Sportsundervognen forbedrer bilens håndtering og styring.
  5. Bang & Olufsen lydsystem leverer enestående lydkvalitet for musikelskere.
  6. Sikkerhedspakken inkluderer flere assistentsystemer, som hjælper med at undgå ulykker.
  7. Anhængertræk kan monteres, hvilket er praktisk for dem, der skal trække en trailer eller campingvogn.
  8. Navigationssystem med opdaterede kort sikrer, at man altid finder den bedste rute.
  9. Læderindtræk får kabinen til at se mere eksklusiv ud og føles mere luksuriøs.
  10. Parkeringssensorer både foran og bagved gør det nemmere at parkere i små rum.

Disse muligheder lader ejerne personliggøre deres Audi A5 Cabriolet efter egne ønsker og behov.

Guides til andre Audi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Audi A5 Cabriolet?

Audi A5 Cabriolet har mange smarte teknologier. Bilen har et MMI-betjeningssystem, som nogle nye brugere måske synes er svært. Men det har en stor skærm med flot grafik. Skærmen er 8,3 tommer og kan ikke gemmes væk.

Den giver adgang til navigation og internettet. Du kan også skrive på en touchpad for at styre den. For dem der vil have det bedste lyd, kan man betale mere for et Bang & Olufsen-lydsystem.

Forsæderne kan justeres elektrisk og kan endda give massage, hvis man betaler ekstra. Bilen er også ret stille indeni. Ved 130 km i timen med kalechen oppe, måler støjen kun 67 dB(A).

Hvor tit skal en Audi A5 Cabriolet til service?

En Audi A5 Cabriolet skal til service hvert andet år eller efter 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette giver ejere en fleksibel tidsplan for vedligeholdelse, så de kan holde deres bil i topform uden konstante besøg hos mekanikeren.

Omkostningerne for disse tjek ligger på et moderat niveau, hvilket gør det overkommeligt for bilejere at passe på deres køretøj. Med en plan for årlige omkostninger baseret på at køre 15.000 km om året og eje bilen i fem år, kan ejere planlægge deres budget med dette i tankerne.

Hvilke dele på en Audi A5 Cabriolet går mest i stykker?

Nogle dele på en Audi A5 Cabriolet har større chance for at gå i stykker end andre. Det er vigtigt for bilkøbere at vide dette, så de kan være opmærksomme.

  1. Elektronik: Systemer som MMI-betjeningssystemet kan have fejl. Dette system styrer mange funktioner i bilen og kan være svært for nye brugere.
  2. Motor: Specifikke motordele kan slides hurtigere end ventet. Det inkluderer dele som turboen, der giver ekstra kraft.
  3. Gearkasse: S-tronic gearkassen har nogle gange problemer med at skifte gear glat.
  4. Bremsesystem: Bremseskiver og bremseklodser slides og skal udskiftes oftere, særlig ved hård kørsel.
  5. Undervogn: Støddæmpere og fjedre kan blive slidte, især hvis man ofte kører på ujævne veje.
  6. Kabine: Indvendige dele som sæder og betjeningsknapper kan vise tegn på slid over tid.
  7. Forrudeviskere: Viskerne skal muligvis udskiftes oftere end forventet, da de er vigtige for synlighed under dårligt vejr.

Disse punkter hjælper bilkøbere med at forstå, hvad de skal holde øje med, når de vælger en Audi A5 Cabriolet.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A5 Cabriolet?

Garantien på en Audi A5 Cabriolet varer i to år og har ingen begrænsning på antal kørte kilometer. Dette betyder, at ejeren kan køre så meget, de vil, uden at bekymre sig for garantien løber ud på grund af afstand.

Lakgarantien giver tre år beskyttelse mod fejl, mens bilens beskyttelse mod rustskader dækker hele tolv år. Dette viser, at Audi står bag kvaliteten af deres biler og sikrer, at ejere føler sig trygge med deres køb.

Garantier som disse er vigtige for bilkøbere, der ønsker sikkerhed for deres bil i flere år frem.

Hvad dækker garantien på en Audi A5 Cabriolet?

En Audi A5 Cabriolet har en garanti, der dækker mange dele af bilen. Denne garanti varer i to år og er uden en grænse for, hvor mange kilometer bilen kører. Det betyder, at ejere ikke skal bekymre sig om, hvor meget de kører i denne periode.

Lakken på bilen er beskyttet lidt længere, med en garanti på tre år. Bilen har også en meget lang garanti mod gennemtæring, som varer i tolv år. Disse garantier hjælper ejere med at føle sig sikre, fordi de ved, at deres bil er beskyttet mod mange typer skader i flere år.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.05

Opdateret 10.09.2024, 14.36.05

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel