Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic (Årgang 08/2020 - 11/2023)

Købsguide: Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic (08/2020 - 11/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic?

Før du køber en Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic, er der nogle ting, du skal have styr på. Denne bil kommer med et Mild-Hybrid-System. Det hjælper med at spare brændstof og gør bilen mere miljøvenlig.

I en test kaldet ADAC Ecotest, bruger bilen kun 5,6 liter benzin på 100km (20,0 km/L) og får fire stjerner for sine lave emissioner. Den kan også trække op til 1,8 ton, hvis du skal have en trailer med.

Bagagerummet er rummeligt med plads til 370 liter.

Motoren i denne Audi er en TDI-motor, som har gode kræfter. Men husk, at dens tandrem skal skiftes ved 210.000 km. Den klarer sig godt i tests, hvor folk kigger på, hvor hurtigt den kan køre, hvor godt den bremser, og hvor lidt brændstof den bruger.

Dette viser, at Audi A5 Sportback er en stærk og økonomisk bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A5 Sportback?

Audi A5 Sportback kommer i mange udgaver. Hver har sin egen motor og egenskaber. Her er en liste over de forskellige typer:

  1. 35 TFSI: Denne version har en benzinmotor. Den er god til hverdagskørsel.
  2. 40 TFSI S tronic: Denne har også en benzinmotor, men med mere kraft. Den har et automatgear.
  3. 45 TFSI quattro S tronic: En stærkere benzinmotor med firehjulstræk. Perfekt til lange ture.
  4. 35 TDI S tronic: En dieseludgave med automatgear. God brændstoføkonomi.
  5. 50 TDI quattro tiptronic: En stor dieselmodel med meget kraft og firehjulstræk.
  6. 40 g-tron S tronic: En særlig model der kan køre på gas (CNG). God for miljøet.
  7. S5 TDI tiptronic: En sporty dieselversion med masser af kraft og hurtigt gearskifte.
  8. RS5 tiptronic: Topmodellen med ekstreme kræfter for dem, der vil have det bedste.

Hver variant byder på unikke oplevelser til køberen, alt fra økonomiske pendlerbiler til højtydende sportsbiler.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A5 Sportback?

Audi A5 Sportback byder på mange fordele, men også nogle ulemper. Her er en liste, der hjælper købere med at træffe den rette beslutning.

Fordele:

  1. God brændstoføkonomi: Med et brændstofforbrug på 5,6 l/100km (20,0 km/L) og lav CO2-udledning scorer Audi A5 Sportback højt i ADAC Ecotest.
  2. Avanceret sikkerhedsudstyr: Bilen er udstyret med adaptiv fartkontrol og automatisk nødbremsning, som øger sikkerheden.
  3. Stærk ydelse: Den kraftfulde motor trækker hurtigt fra 0 til 100 km/t og kan trække op til 1,8 tons.
  4. Miljøvenlig teknologi: Bilens mild-hybrid system reducerer brændstoforbruget og udledningen.
  5. Stilfuldt design: Audi A5 Sportback har et attraktivt ydre og indre design, der appellerer til mange.

Ulemper:

  1. Høj pris: Bilen kan være dyr i anskaffelse samt vedligeholdelse sammenlignet med andre biler i sin klasse.
  2. Begrænset bagagerumsplads: Selvom bilen ser stor ud udefra, kan bagagerummet være for lille for nogle familier.
  3. Serviceintervaller: Det kræves at bilen undergår service hver 30.000 km eller to år, hvilket kan være oftere end nogle konkurrenter.
  4. Kompleks teknologi: Nogle førere finder bilens avancerede systemer og apps svære at bruge uden forudgående kendskab.

Dette giver en god oversigt over de primære fordele og ulemper ved Audi A5 Sportback, som potentielle købere bør overveje før køb.

Hvordan klarer Audi A5 Sportback sig i test?

Audi A5 Sportback får gode karakterer i test. Tester roser den for høj kvalitet i både materialer og bygning. Den har stærk ydelse og sikker kørsel. ADAC giver den høje scores for dens brug i hverdagen og forbrug.

I ADAC's Ecotest scorer bilen fire stjerner med et lavt forbrug på 5,6 liter per 100km (20,0 km/L) og små mængder skadelige udslip.

Denne bil kan også trække tunge ting. Den må trække op til 1,8 ton med bremser på traileren. ADAC advarer dog om at undgå dynamisk styring på grund af mange klager. Selvom månedlige omkostninger er høje for denne model, peger tests på dens værdi på grund af avanceret udstyr og teknologi.

Audi A5 Sportback skal ses efter hver 30.000 km eller to år, hvilket gør vedligeholdelsen overskuelig.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A5 Sportback?

Der findes mange biler som kan sammenlignes med Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic. Her er nogle af de mest nævneværdige alternativer, hvis man leder efter noget lignende.

  1. BMW 4-serie Gran Coupe - Tilbyder luksus og ydelse med en stærk motor.
  2. Mercedes-Benz C-klasse Sedan - Kendt for sin komfort og avancerede teknologier.
  3. Volvo S60 - Giver en god blanding af sikkerhed, design og køreegenskaber.
  4. Lexus IS - Udmærker sig ved sin unikke stil og hybridmotor muligheder.
  5. Jaguar XE - Byder på dynamisk kørsel og et elegant interiør.

Disse biler tilbyder lignende egenskaber som Audi A5 Sportback i form af luksus, ydelse og teknologi.

Hvor langt kører Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic på literen?

Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic bruger 5,6 liter brændstof til at køre 100km (20,0 km/L) ADAC Ecotest viser, at denne bil er god til at spare på brændstoffet og give en lang tur for hver liter.

Den har også et system til at samle energi, når bilen bremser. Det betyder, at bilen ikke kun kører langt på literen, men også er bedre for miljøet. Med denne bil får købere en god blanding af ydelse og økonomi.

Hvilken motor har en Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic?

Den har en turbodieselmotor med 204 hestekræfter. Denne motor gør bilen kraftfuld og økonomisk. Med denne motor bruger bilen kun 5,6 liter diesel for hver 100km (20,0 km/L) den kører. Der er også et Mild-Hybrid system.

Dette system hjælper med at spare brændstof. Det laver strøm, når bilen bremser eller går langsomt. Denne strøm gemmes i et lille batteri i bilen. Så kan bilen bruge denne strøm, når den skal startes eller køre stille.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic?

En Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic kommer med en kraftfuld motor. Denne motor yder 204 hestekræfter. Dette betyder, at bilen har god styrke til både bykørsel og lange ture på motorvejen.

Motoren er en turbodiesel, hvilket giver en god blanding af kraft og effektivitet. Dette gør den til et stærkt valg for dem, der søger en bil med både muskler og økonomisk sans.

Hvad er tophastigheden for en Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic?

Tophastigheden for denne bil er 245 km/t. Den har en stærk turbodiesel motor, der giver bilen kraft til at nå denne høje hastighed. Denne model er kendt for sin hurtige acceleration og evne til at køre langt på literen, hvilket gør den til et godt valg for dem, der søger både ydeevne og økonomi.

Med disse egenskaber tilbyder Audi A5 Sportback en blanding af fart og effektivitet, som appellerer til mange bilkøbere.

Hvor hurtigt accelererer en Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic fra 0-100 km/t?

En Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic kommer hurtigt fra start. Den klarer turen fra 0-100 km/t på kun 7,4 sekunder. Den har en kraftfuld 204 hk turbodieselmotor, som giver den fart.

Audi A5's quattro-firehjulstræk hjælper også med at gøre accelerationen jævn og sikker. Dette system sørger for, at bilen har godt greb på vejen, selv når den accelererer hurtigt.

Hvad er dimensionerne på en Audi A5 Sportback?

Audi A5 Sportback har en praktisk størrelse. Den er lang nok til at give god plads indeni, men stadig nem at parkere. Den præcise længde, bredde og højde spiller en stor rolle for bilkøbere.

Dette køretøj passer godt på de fleste parkeringspladser og i garager. Mål gør det lettere for ejere at vide, om bilen vil passe i deres daglige liv, fra at køre i byen til lange ture på motorvejen.

Størrelsen på bagagerummet er også vigtig. Med 425 liter plads kan man let pakke bagage for en weekendtur eller indkøb. Hvis man skal bruge mere plads, kan bagsæderne klappes ned.

Så bliver der op til 685 liter plads. Dette gør A5 Sportback til et godt valg for dem, der har brug for en bil, som er både sjov at køre og praktisk.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A5 Sportback?

Bagagerummet i en Audi A5 Sportback er ret stort. Det starter med plads til 425 liter. Folde bagsæderne ned, og du får meget mere plads - op til 685 liter. Skal du have endnu mere med, kan du fylde op til 1.075 liter bag forsæderne.

Denne bil er god til dem, der har brug for plads til bagage, indkøb eller sportsudstyr. Så hvis du leder efter en bil med god plads, passer denne model godt til dig.

Kan man få anhængertræk på en Audi A5 Sportback?

Ja, en Audi A5 Sportback kan udstyres med et anhængertræk. Dette gør den til et praktisk valg for dem, der har brug for at trække en trailer eller campingvogn. Audi A5 Sportback har lov til at trække bremsestyrede anhængere på op til 1,8 ton.

Dette betyder, at bilen ikke bare er stilfuld og kraftfuld, men også meget funktionel for dem, der har behov for at transportere tungere laster.

At vælge originalt tilbehør fra Audi sikrer, at anhængertrækket passer perfekt og overholder bilens sikkerhedsstandarder. Så hvis man overvejer en Audi A5 Sportback og har brug for at kunne trække en trailer, er det godt at vide, at bilen kan udstyres med anhængertræk og håndtere de ekstra opgaver.

Hvad må en Audi A5 Sportback trække på anhængertrækket?

En Audi A5 Sportback kan trække op til 1,8 tons på anhængertrækket. Dette gør den til et godt valg for dem, der skal trække tunge ting som campingvogne eller store trailere. Med denne styrke er bilen velegnet til både arbejde og fritid, hvor man har brug for at kunne transportere meget.

Det er vigtigt for købere at vide dette, så de kan planlægge efter deres behov.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A5 Sportback?

Audi A5 Sportback tilbyder forskellige fælge. Dette giver købere mulighed for at tilpasse deres bil.

  1. Aluminiumsfælge: Disse er lette og stærke, hvilket forbedrer køreegenskaberne.
  2. Stålfælge: De er robuste og kan være et økonomisk valg.
  3. Designfælge som ekstraudstyr: Til dem, der ønsker et unikt look, findes der specielle designmuligheder.
  4. Tilpasningsmuligheder: Købere kan vælge mellem forskellige størrelser og materialer for at matche deres stil og behov.
  5. Fælgdesign varierer med modellen og årgangen, så tjek de nyeste tilbud.
  6. Valg af fælgstørrelser: Afhænger af bilens motorvariant og ekstraudstyr, så husk at overveje dette.
  7. Køreegenskaber og udseende: Fælgvalget påvirker begge dele, så tænk over hvad der er vigtigst for dig.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A5 Sportback?

Til en Audi A5 Sportback er det vigtigt at vælge vinterdæk, der kan håndtere sne, is og vådt føre. Man skal sikre, at dækkene passer til bilens størrelse og dækstørrelse. Det er godt at vælge dæk med god trækkraft og vejgreb, så bilen kører sikkert i vintervejr.

Vinterdæk til denne bil skal kunne klare forskellige vejrforhold. Derfor er det en god idé at se efter dæk, der er lavet specielt til vinterbrug. Sådan sikrer man, at køreturen bliver både sikker og behagelig, uanset hvordan vejret er.

Hvor sikker er en Audi A5 Sportback?

En Audi A5 Sportback er tryg at køre. Den har mange sikkerhedsfunktioner. For eksempel har den automatisk nødbremse og adaptiv fartpilot. Dette hjælper bilen med at stoppe hurtigt og holde afstand til andre biler.

Bilen har også gode airbags. Disse beskytter folk foran og ved siden af i bilen godt. Der er endda ekstra airbags man kan vælge til bagsædet.

Bilen klarer sig også godt, når det gælder om at passe på børn. Den får 87% af de maksimale point for at beskytte børn. Men nogle finder det svært at sætte barnesæder fast.

Bremserne i bilen er stærke. De kan få bilen til at stoppe hurtigt fra høj fart. Dette gør Audi A5 Sportback sikker i mange situationer.

Hvordan er interiøret i en Audi A5 Sportback?

Interiøret i Audi A5 Sportback imponerer med sin moderne teknologi og komfort. En større 10,1-tommers centraldisplay lyser op og giver let adgang til bilens mange funktioner. Dreje-tryk-knappen, som før var nødvendig for at styre MMI-systemet, er nu væk.

Dette giver et mere strømlinet look og gør interaktionen med bilens systemer mere intuitiv. Konnektivitetsmuligheder som DAB+ radio, Bluetooth og USB-porte er alle inden for rækkevidde, hvilket gør det nemt at forblive forbundet.

Komforten for passagererne er også i top. Personer foran nyder god plads, mens dem bagtil finder det lidt mere trangt. Dog kan man vælge mellem sportundervogn eller adaptiv affjedringskontrol, som tilbyder tre forskellige køreindstillinger til at tilpasse køreoplevelsen.

Disse valgmuligheder sikrer at turen bliver behagelig uanset vejen. Den opmærksomme detalje i design og muligheden for at tilføje ekstra funktioner efter køb viser Audi's engagement i at skabe en førsteklasses oplevelse for føreren og passagererne.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A5 Sportback?

En Audi A5 Sportback har plads til fem personer. Foran kan føreren og en passager sidde behageligt. Bagi er der plads til tre personer. Audi sørger for, at folk op til en højde på 1,85 m har nok plads bag i bilen.

Dette viser, at A5 Sportback er god for både familier og venner, der rejser sammen.

Audi tilbyder også ekstra komfort med S-line pakken. Denne pakke har bedre sæder, som kan justeres elektrisk og endda massere. Så alle i bilen kan sidde behageligt, uanset hvor lang turen er.

Hvilket lydsystem har en Audi A5 Sportback?

Audi A5 Sportback kommer med et lydsystem, der giver god lyd. Det præcise system er ikke nævnt, men Audi er kendt for at bruge kvalitetslydudstyr i sine biler. De fleste modeller har systemer, der kan spille musik klart og med god bas.

Købere kan ofte opgradere til bedre systemer som ekstraudstyr.

Købere, der vil have ekstra god lyd, kan se på Audi original tilbehør. Her kan de finde forskellige lydsystemer og andet udstyr, der gør køreturen bedre. Audi tilbyder også teknologi som adaptive cruise control og instrumentbord med høj teknologi i deres biler.

Hvilke apps kan man få til en Audi A5 Sportback?

Du kan tilføje mange smarte apps til din Audi A5 Sportback. Disse apps gør køreturen lettere og sjovere.

  1. Musikstreamingtjenester: Nyd dine yndlingssange på vejen. Brug Spotify, TIDAL, eller Apple Music direkte fra bilens infotainmentsystem.
  2. Kort og navigation: Google Maps og Waze holder dig på rette vej. De viser trafik i realtid og den hurtigste rute.
  3. Kommunikationsapps: Hold forbindelsen med venner og familie. Brug WhatsApp eller Skype til at sende beskeder og foretage opkald via stemmekommandoer.
  4. Vejrapps: Få de seneste vejrudsigter med apps som AccuWeather. Så er du altid forberedt på vejrets skiften.
  5. Nyhedsapps: Hold dig opdateret med de seneste nyheder. Apps som BBC News eller CNN giver dig nyhederne, mens du kører.
  6. Parkeringshjælp: Find den nærmeste ledige parkeringsplads med EasyPark eller Parkopedia.
  7. Kamerabaseret vejskiltegenkendelse: Denne funktion hjælper med at spotte vejskilte og viser dem på bilens display.
  8. DAB+ radio, Bluetooth, og USB - porte er også en del af systemet, så du kan streame musik og podcast uden problemer.

Alle disse apps gør din Audi A5 Sportback endnu mere praktisk og underholdende at køre i.

Opdateres softwaren i en Audi A5 Sportback automatisk?

Audi A5 Sportback har et system, der gør det muligt at opdatere software automatisk. Denne bil bruger avancerede teknologier til at sikre, at dens software altid er opdateret. En stor touchscreen på 10,1 tommer gør det let at få adgang til nye opdateringer.

Dette hjælper med at holde bilen kørende godt og med de nyeste funktioner.

Denne funktion er vigtig for bilkøbere, der ønsker en bil, der vedligeholder sin ydeevne og funktionalitet over tid. Med Audi's system behøver ejere ikke bekymre sig om manuelt at opdatere deres bil.

Alt sker automatisk, hvilket sparer tid og sikrer, at bilen altid kører med den nyeste software.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A5 Sportback?

Til en Audi A5 Sportback kan man vælge mange forskellige dele af tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver køberen mulighed for at gøre bilen mere personlig og praktisk. Her er nogle af de mest populære valg:

  1. S line pakker - For dem, der ønsker et mere sporty udseende og følelse, tilbyder Audi S line eksteriør- og interiørpakker. Disse pakker inkluderer særlige kofangere, sideskørter, og indvendige detaljer som særlige sæder og rat.
  2. LED-forlygter - For bedre synlighed om natten kan man vælge LED-forlygter, som giver et klart og kraftigt lys.
  3. MMI Navigation Plus - En avanceret navigationssystem med touchskærm gør det let at finde vej og byder på mange underholdningsmuligheder.
  4. Bang & Olufsen lydsystem - For musikelskere er dette lydsystem med krystalklar lyd det perfekte valg.
  5. Quattro firehjulstræk - Giver bedre trækkraft i glatte forhold eller på udfordrende veje.
  6. Anhængertræk - Praktisk tilbehør for dem, der har brug for at trække trailere eller campingvogne.
  7. Adaptive fartpilot - Justerer automatisk hastigheden for at holde sikker afstand til bilen foran.
  8. Komfortnøgle - Nøglefri adgang og start/stop-knap gør det nemt at komme ind og ud af bilen.
  9. Parkeringsassistent - Gør parkering lettere med sensorer og kameraer rundt om bilen.
  10. Virtuelt cockpit - Et digitalt instrumentbræt, der kan tilpasses efter førerens ønske og viser vigtig information tydeligt.
  11. Lædersæder - Tilføjelse af luksus med høj kvalitets lædersæder.
  12. Varme i forsæderne - Ekstra komfort på kolde dage med sædevarme.
  13. Tagrælinger - Praktisk til fastspænding af bagage på taget ved behov.
  14. Soltag – Tilføjer lys og frisk luft i kabinen med et elektrisk soltag.
  15. Luftaffjedring – Forbedrer komforten med justerbare affjedringer alt efter kørselsforholdene.

Disse ekstra muligheder lader ejeren skræddersy sin Audi A5 Sportback præcis efter ønske både hvad angår udseende, komfort, sikkerhed, og teknologi.

Guides til andre Audi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Audi A5 Sportback?

Audi A5 Sportback bruger mange smarte teknologier. Disse gør køretøjet både mere behageligt og sikkert at køre.

  1. Touchskærm: Audi A5 har en stor 10,1 tommer skærm til at styre de fleste funktioner i bilen.
  2. Energigenbrug: Under bremsning fanger bilen energi, som gemmes i et ekstra batteri. Dette giver strøm tilbage til bilen.
  3. Affjedringssystemer: Bilen kan have forskellige typer affjedring for bedre komfort og kontrol på vejen.
  4. Køreindstillinger: Føreren kan vælge mellem tre indstillinger for hvordan bilen skal reagere under forskellige kørselsforhold.
  5. Opbevaringsrum: Inkluderer smarte lommer og holdere, så man nemt kan opbevare ting i bilen.
  6. Anhængertræk: Det er muligt at få anhængertræk til at trække ekstra udstyr eller en trailer.
  7. Sikkerhedsteknologier: Audi A5 Sportback er udstyret med avanceret sikkerhedsteknik for at beskytte alle i bilen.
  8. Lydsystem: Bilen har et topmoderne lydsystem for den bedste musikoplevelse under kørslen.
  9. App-integration: Ejere kan bruge specifikke apps til at forbedre deres oplevelse og styre visse funktioner i bilen.
  10. Automatisk softwareopdatering: Softwaren i Audi A5 opdateres automatisk, så den altid har de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Disse teknologier gør Audi A5 Sportback til et moderne og avanceret valg for dem, der søger komfort, sikkerhed, og effektivitet i deres næste bilkøb.

Hvad koster en Audi A5 Sportback 40 TDI advanced quattro S tronic i grøn ejerafgift?

En Audi A5 Sportback koster i 2024 ca. fra 1.880 kr til 5.680 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi A5 Sportback til service?

En Audi A5 Sportback skal til tjek hos en mekaniker senest efter 30.000 km eller hvert andet år. Dette tjek omfatter kig på bilen og skift af olie. Selvom man kører i en flot Audi, er det vigtigt at følge denne plan for at holde bilen kørende godt.

For dieselmodeller er der et ekstra krav om at skifte tandremmen ved 210.000 km. Og husk på, gearkasseolien skal også skiftes, men kun hver 60.000 km. At følge disse retningslinjer sikrer, at din Audi A5 Sportback kører problemfrit længe.

Hvilke dele på en Audi A5 Sportback går mest i stykker?

Audi A5 Sportback er en populær bil. Nogle dele går dog oftere i stykker end andre. Her er en liste:

  1. Elektronikproblemer: Systemer som infotainment, Ghk og bakkamera kan få fejl.
  2. Gearkasse: Automatgearkassen kan opleve udfordringer med skift af gear.
  3. Motor: Problemer med motorens tætninger og lejer ses nogle gange.
  4. Dynamisk styring: ADAC e.V. fraråder denne på grund af mange klager.
  5. Bremser: Slidte bremseklodser og skiver kræver udskiftning hyppigere end ventet.
  6. Lys: Forlygter og baglygter kan fejle, især LED- og xenonlys.
  7. Luftaffjedring: Systemet kan lække, hvilket fører til komforttab.
  8. Udstødningssystem: Rust og huller i udstødningsrør forekommer.
  9. Vandpumpe: Denne del kan svigte og forårsage overophedning af motoren.
  10. Dæktryksensorer: Fejlmeldinger fra disse sensorer er almindelige.

Disse punkter viser de mest almindelige problemer, ejere af Audi A5 Sportback måske møder.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A5 Sportback?

Garantien på en Audi A5 Sportback varer i 2 år. Denne periode starter fra den dag, bilen bliver købt. Garantien dækker de fleste fejl og mangler ved bilen. Der er også en serviceintervalfunktion.

Den siger, at bilen skal tjekkes senest efter 30.000 km eller når to år er gået. Motorvarianter i disse biler har forskellige krav til garantien. Dieselmodeller kræver speciel opmærksomhed med tandrem og gearkasseolie.

Udstyr og tilføjelser kan gøre bilen dyrere. Det står ikke klart, om de påvirker garantiperioden. Omkostninger hver måned og forsikringspriser er høje for en Audi A5 Sportback.

Men det ser ikke ud til, at de ændrer noget ved længden på garantien.

Hvad dækker garantien på en Audi A5 Sportback?

Garantien på en Audi A5 Sportback sikrer, at kunden ikke skal bekymre sig om visse dele af bilen. Den dækker fejl fra fabrikken og problemer med arbejde lavet forkert. Garantien indbefatter også service som olieskift og inspektion, som skal ske efter 30.000 km eller hvert andet år.

Tandremmen på dieselmodellen skal byttes ved 210.000 km, og gearkasseolien skal skiftes hver 60.000 km. Disse er vigtige detaljer for ejere, så de ved, hvad de kan forvente.

Garantien hjælper også med at dække visse omkostninger, hvis der opstår problemer med bilen. Det er god viden for folk, der tænker på at købe denne type bil. Man skal dog være opmærksom på, at garantien ikke dækker alt.

For eksempel, ting som normal slid og skader man selv laver, er ikke dækket. Dette betyder, at ejere stadig skal passe godt på deres Audi A5 Sportback for at undgå unødvendige omkostninger.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.53

Opdateret 10.09.2024, 14.35.53

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel