Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic (Årgang 10/2014 - 05/2018)

Købsguide: Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic (10/2014 - 05/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic?

Denne Audi A6 Avant har en 2,0 liters diesel motor og kører 5,8 kilometer på literen. Den blev lavet fra oktober 2014 til maj 2018. Den udleder 185 g CO2 per kilometer. Bilen har mange sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem og adaptiv fartpilot.

Den stopper hurtigt - kun 33,9 meter fra 100 km i timen. Bilen kan også fås med S line Sportpakke og ekstra luftundervogn.

Købere skal vide, at bilens brændstoføkonomi og CO2-udledning er vigtige. Sikkerhedsfunktioner som dæktryksovervågning og vejbaneassistent gør kørslen sikker. Den har god plads og kan være med ekstra udstyr som adaptiv luftundervogn.

Den er god for familier eller dem, der vil have en stor, sikker bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A6 Avant?

Audi A6 Avant kommer i flere typer. Du kan finde modeller som 1.8 TFSI, 2.0 TFSI S tronic, og 3.0 TFSI quattro S tronic. Der er også dieselvarianter som 2.0 TDI ultra, 3.0 TDI S tronic, og 3.0 TDI quattro tiptronic.

Hver model har forskellige motorer, og de bruger forskelligt brændstof. Nogle har flere cylindre og større motorrum end andre. Dette påvirker hvor hurtigt de kan køre og hvor meget brændstof de bruger.

Modellerne varierer også i udstyr. Nogle har sportssæder, matrix fuld LED forlygter eller semi digitalt cockpit. Du kan også finde biler med avanceret teknologi som automatisk parkeringssystem og assistentpakke tour for mere sikkerhed og komfort.

Valget af model afhænger af, hvad du søger i en bil - hurtighed, luksusudstyr, eller brændstoføkonomi.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A6 Avant?

Audi A6 Avant er en prestigefyldt bil. Den er god til både arbejde og familietid.

Fordele:

  1. Komfortabel: Har behagelige sæder og høj kvalitet i materialerne.
  2. Økonomisk: Bruger kun 5,8 liter diesel pr. 100km (20,0 km/L)
  3. Teknologi: Kommer med original navigation, apple carplay, og android auto.
  4. Sikkerhed: Har automatisk nødbremsesystem og lane assist.
  5. Lyd: Bose sound system giver fantastisk lyd.
  6. Design: Tilbyder panorama glastag for et luksuriøst look.

Ulemper:

  1. Pris: Kan være dyr i både køb og vedligeholdelse.
  2. Størrelse: Nogle kan finde den for stor til bykørsel.
  3. Forsikring: Højere forsikringsomkostninger på grund af dens prestige.
  4. CO2-udledning: Udleder 185 g/km, hvilket ikke er det bedste for miljøet.

Bilen har mange gode egenskaber men også nogle ulemper at tænke over.

Hvordan klarer Audi A6 Avant sig i test?

I test viser Audi A6 Avant gode resultater. Bilen er prestigefyldt og komfortabel, hvilket gør den velegnet til både arbejde og familiebrug. Den har en 2,0 liters dieselmotor, der er både kraftig og brændstofeffektiv.

I ADAC EcoTest kører den 5,8 liter per 100 kilometer. Det viser, at bilen er økonomisk i brug.

Bremseafstanden fra 100 km/t til stop er kun 33,9 meter. Det betyder, at bremsesystemet reagerer hurtigt og gør bilen sikker i nødsituationer. Bagagerummet har nok plads til en families behov, selvom det er gennemsnitligt i størrelsen sammenlignet med andre biler i samme klasse.

Bilen udleder 185g CO2 per km, som er lidt højere end lovet af fabrikanten.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A6 Avant?

BMW 5-serie Touring og Mercedes-Benz E-Klasse stationcar er gode alternativer til Audi A6 Avant. De har begge luksus, plads og kraft. De tilbyder også avanceret teknologi og komfort på højt niveau.

BMW'en er kendt for sin køreglæde, mens Mercedes-Benz står stærkt på komfort og stil.

Volvo V90 er et andet alternativ. Det er en bil for dem, der vil have sikkerhed og skandinavisk design. Volvoen tilbyder masser af plads og er meget sikker. Den har også gode motorer og miljøvenlige valg.

Alle disse biler tilbyder noget unikt, men de matcher godt med Audi A6 Avant i klassen for luksus stationcars.

Hvor langt kører Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic på literen?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic bruger 5,8 liter diesel på 100km (20,0 km/L) Det viser ADAC EcoTest. Den udleder også 185 gram CO2 på hver kilometer. Denne bil blev lavet fra oktober 2014 til maj 2018.

Det betyder, at den er god til at spare på brændstoffet. Det er vigtigt for dig, der vil købe en bil og passe på miljøet. Denne Audi kan være et godt valg, hvis du vil have en bil, der kører langt på literen.

Hvilken motor har en Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic?

Motoren i en Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic er kraftig. Den yder 140 kW, hvilket svarer til 190 hestekræfter. Den har også et stærkt drejningsmoment på 400 Nm ved 1750 omdrejninger i minuttet.

Dette giver bilen god kraft, når den accelererer.

Denne motor bruger i gennemsnit 5,8 liter diesel for hver 100 kilometer den kører. Det betyder, at den er økonomisk i brug. CO2-udledningen fra motoren er 185 gram per kilometer.

Dette tal er vigtigt for dem, der tænker på miljøet, når de køber bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic har 190 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at køre stærkt og effektivt. Kraften i motoren sørger for, at bilen kan klare mange forskellige ture.

Den passer til folk, der vil have en stærk og pålidelig bil. Dette gør Audi A6 Avant til et godt valg for dem, der sætter pris på kraft og ydeevne i deres bil.

Hvad er tophastigheden for en Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic?

Tophastigheden for denne bil er 240 km/t. Den kører hurtigt og giver en spændende køreoplevelse. Denne model blev lavet mellem oktober 2014 og maj 2018. Den bruger en 2,0 liters diesel motor, som er stærk og gør bilen hurtig.

Denne motor har 190 hestekræfter og kan trække bilen hurtigt op i fart. Bilen er god til lange ture og kan køre hurtigt på motorvejen. Den passer godt til folk, der kan lide at køre hurtigt og sikkert.

Hvor hurtigt accelererer Audi A6 2.0 TDI Ultra S tronic fra 0-100 km/t?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic er hurtig på vejen. Den kan gå fra 0-100 km/t på kun 8,5 sekunder. Dette skyldes dens kraftfulde motor med 190 hestekræfter. Bilen har også en god gearkasse, som hjælper den med at nå hurtigt op i fart.

Hvad er dimensionerne på en Audi A6 Avant?

En Audi A6 Avant er ret stor. Den måler i længde, bredde og højde. Bagagerummet kan rumme 625 liter, når bagsæderne er oppe. Slår du dem ned, bliver der plads til 1.355 liter.

Det gør den til en rummelig bil for familier eller dem, der skal have meget med på turen. Den lave lastekant på kun 62 cm gør det nemt at læsse ting i bagagerummet.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A6 Avant?

Bagagerummet i Audi A6 Avant har masser af plads. Du kan fylde op til 625 liter bag dine kufferter. Hvis du lægger sæderne ned, bliver det endda større, helt op til 1.355 liter.

Det er perfekt til familieture eller hvis du skal have meget med. Med en lav lastekant på 62 cm er det også let at læsse ting ind og ud.

Audi har tænkt på detaljerne. Bagsædets ryglæn kan deles og foldes ned, så du får endnu mere plads. Du kan også få ekstra udstyr som automatisk åbning af bagklappen, som gør det nemmere at bruge bagagerummet.

Og hvis du har brug for at skille tingene ad inde i bagagerummet, kan du få et fastgørelsessæt. Det gør Audi A6 Avant både praktisk og fleksibel.

Kan man få anhængertræk på en Audi A6 Avant?

Ja, en Audi A6 Avant kan udstyres med anhængertræk. Dette kan være aftageligt eller fast, afhængigt af hvad du foretrækker. Med et anhængertræk øges bilens alsidighed, da du nu kan trække f.eks.

en trailer eller en campingvogn. Dette gør din Audi A6 Avant endnu mere praktisk til både hverdag og ferier.

Valget mellem et aftageligt anhængertræk og et fast anhængertræk afhænger af dine behov. Et aftageligt træk er godt, hvis du kun sjældent har brug for det og ønsker at bevare bilens originale udseende.

Et fast træk er bedre, hvis du ofte har brug for at trække tungere laster. Uanset valget giver dette tilbehør din Audi A6 Avant nye muligheder for transport og fritidsaktiviteter.

Hvad må en Audi A6 Avant trække på anhængertrækket?

En Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic kan trække op til 2.000 kg. Dette tal ændrer sig, hvis bilen er en anden model. For eksempel har 3.0 TDI modeller andre tal for, hvad de kan trække.

Det er vigtigt at tjekke bilens papirer for at vide, hvad netop din model kan håndtere.

Trækvægten påvirker også forsikringsprisen. Jo højere trækvægt, jo dyrere kan forsikringen blive. Forsikringsselskaber bruger disse tal til at sætte prisen. Så når du vælger bil og anhængertræk, tænk også på forsikringen.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A6 Avant?

Til en Audi A6 Avant kan man vælge mellem mange fælge. Størrelserne spænder fra 17 til 20 tommer. Man kan finde dem i forskellige materialer som aluminiumlegering og stål. Designene varierer også.

Man kan få fler-eget, multi-eger, og V-spoke designs. Valget af fælge ændrer hvordan bilen kører, hvor meget benzin den bruger, og hvordan den ser ud. Det er vigtigt at vælge fælge, der passer godt til bilen og det man godt kan lide.

Forskellige fælge har forskellig effekt på bilens egenskaber. Aluminiumlegeringsfælge er populære fordi de er lette og stærke. De kan gøre bilen hurtigere og spare på benzinen.

Stålfælge er ofte billigere og gode til vinterbrug. Valget afhænger af, hvad man vil have bilen skal kunne, og hvordan man vil have den skal se ud.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A6 Avant?

Vælg vinterdæk der passer til Audi A6 Avant for at køre sikkert om vinteren. Gode dæk har mønstre og materiale, der holder på sne og is. Se efter dæk, der er lavet til at modstå lave temperaturer.

De skal også kunne bære bilens vægt. Find dæk fra kendte mærker for at være sikker på kvalitet.

Det er også smart at tjekke dækkenes størrelse og tryk, som anbefalet af Audi. Nogle dæk er bedre til våde veje, mens andre er bedst på sne. Tjek også anmeldelser og test for at finde de bedste vinterdæk til din Audi A6 Avant.

Dette sikrer dig det bedste greb og sikkerhed hele vinteren.

Hvor sikker er en Audi A6 Avant?

Audi A6 Avant er meget sikker. Den har fået 91% af de mulige point i ADAC's crashtest for beskyttelse af folk indeni. Bilen er udstyret med mange sikkerhedstiltag. Disse inkluderer ESC, en nødbremse, fartpilot der selv justerer hastigheden, systemer til at holde øje med dæktrykket, hjælp til at se om natten, lys der ikke blænder andre, hjælp til at undgå blindvinkler, holde styr på vejen, og kende trafikskilte.

Der er også særlige mindere for sikkerhedsbæltet og støtte til hovedet for dem, der sidder foran.

Bilen passer også på din økonomi med lave omkostninger til service og forsikring. Så når du køber en Audi A6 Avant, får du en bil, der ikke bare er flot og kraftfuld, men også meget sikker og økonomisk at have.

Hvordan er interiøret i en Audi A6 Avant?

Interiøret i en Audi A6 Avant byder på behagelige sæder og materialer af høj kvalitet. Sæderne støtter godt og kan justeres elektrisk, hvilket inkluderer en hukommelsesfunktion for førersædet.

Bilen er rummelig nok til at passagerer op til 1,95 m kan sidde bekvemt med masser af plads til både hoved og ben. Dørlommerne er store, og der er et køligt handskerum. Derudover er der et velorganiseret dashboard med en lettilgængelig kørecomputer og standard fartpilot, hvilket gør det nemt at holde styr på ens kørsel.

For at gøre køreoplevelsen endnu bedre har Audi A6 Avant lavt niveau af støj indenfor takket være valgfri dæmpnings- og akustikvinduer. Der er også mulighed for at tilføje et head-up display og et effektivt navigationssystem, hvilket forbedrer sikkerheden og brugervenligheden under kørslen.

Samlet set tilbyder interiøret i Audi A6 Avant en komfortabel og luksuriøs følelse, der gør lange ture behagelige for både føreren og passagererne.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A6 Avant?

En Audi A6 Avant har god plads indeni. Foran og bagved er der nok plads til personer, der er op til 1,95 meter høje. Det betyder, at de fleste vil sidde godt i bilen. Sæderne bagved har en god form og er bløde at sidde på.

Denne bil passer godt til familier eller grupper, der ofte kører sammen.

Bagagerummet i bilen er også stort. Når bagsædet er oppe, kan bagagerummet holde op til 625 liter. Hvis du lægger sæderne ned, bliver pladsen endnu større, op til 1.355 liter.

Dette gør Audi A6 Avant til en praktisk bil for dem, der har brug for meget plads til tasker eller sportsudstyr.

Hvilket lydsystem har en Audi A6 Avant?

Audi A6 Avant har et radiosystem med god lydkvalitet. Dette system gør køreturen bedre ved at spille din yndlingsmusik klart. Der findes ikke mere information om andre lydsystemer eller opgraderinger.

Dette basislydsystem er standard i bilen.

Hvilke apps kan man få til en Audi A6 Avant?

Man kan få flere smarte apps til en Audi A6 Avant. Blandt dem er Audi Smartphone Interface, som lader dig koble din smartphone til bilens system. Dette giver dig mulighed for at bruge din telefon via bilens skærm.

Audi Connect bringer online tjenester til din bil, som Google Earth og trafikopdateringer. For de, der elsker musik og podcasts, kan man nyde Spotify og Apple Music direkte i bilen.

Der er også apps til at hjælpe med at holde bilen i topform, så du nemt kan passe på din Audi. Med disse apps får du det bedste ud af din køreoplevelse.

Audi MMI Navigation plus er en anden nøgleapp. Denne app sørger for avanceret navigation og underholdning. Du kan finde vej, lytte til musik eller se videoer. Det gør lange ture sjovere og lettere.

Alt dette teknologi gør en Audi A6 Avant til et smart valg for dem, der ønsker moderne bekvemmeligheder i deres bil.

Opdateres softwaren i en Audi A6 Avant automatisk?

I en Audi A6 Avant sker opdateringer af softwaren ikke altid automatisk. Ejere skal nogle gange besøge et værksted for at få de nyeste softwareopdateringer. Dette kan omfatte opdateringer til bilens infotainmentsystem eller motorstyringen.

Nogle nyere modeller tilbyder dog muligheden for trådløse opdateringer. Det betyder, at bilen kan modtage nye softwareopdateringer over internettet. Men for ældre modeller som 2.0 TDI Ultra S tronic produceret mellem 2014 og 2018, er det ofte nødvendigt at besøge værkstedet for at holde bilens software opdateret.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A6 Avant?

Til en Audi A6 Avant kan man tilføje mange smarte ting. Elektroniske hjælpemidler som parkeringsensorer foran og bagpå, et kamera til at se bagud, og en parkeringsassistent gør det lettere at parkere.

Man kan også få områdevisning, så man kan se bilens omgivelser oppefra på skærmen indeni bilen. For dem, der ønsker mere komfort, er der mulighed for nøglefri adgang og sæder, der justeres nemt.

Bagsæderne kan lægges ned, så der er mere plads, og man kan tilføje et sæt til at holde ting på plads i bagagerummet.

Audi A6 Avant kommer også med cool teknologi og stilfulde detaljer. Man kan vælge lyssystemer som LED kørelys og matrix LED for bedre lys om natten. Indeni kan bilen fås med sportssæder, læderindtræk og et avanceret lydsystem for den bedste lydoplevelse.

Der er apps, som gør køreturen sjovere og nemmere ved at forbinde bilen med din telefon. Alt dette ekstraudstyr gør Audi A6 Avant endnu bedre at køre i og se på.

Guides til andre varianter af Audi A6

Hvilke teknologier bruges i en Audi A6 Avant?

Audi A6 Avant har mange smarte teknologier. Den har en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, der gør kørslen glat. Bilen kan selv justere hvordan den skifter gear, så du altid kører bedst muligt.

For sikkerheden er der ESC, nødbremsesystem og adaptiv fartpilot. Den holder øje med dæktrykket og hjælper dig om natten med nachtsicht-assistent. Bilen ser også for dig i blinde vinkler og holder dig i din bane.

Trafikskilte bliver genkendt, så du altid ved reglerne. Disse teknologier gør Audi A6 Avant sikker og sjov at køre.

Den bruger diesel smart med et gennemsnitligt forbrug på 5,8 liter per 100km (20,0 km/L) CO2-udledningen er på 185 gram per km, hvilket er godt for en bil af denne størrelse. Modelversionerne har forskellige motorer, så der er noget for enhver smag.

Du får kraft og økonomi alt efter hvad du vælger. Teknologien i Audi A6 Avant er topmoderne, fra komfort til sikkerhed og økonomi.

Hvad koster en Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra S tronic i grøn ejerafgift?

En Audi A6 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 15.240 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi A6 Avant til service?

En Audi A6 Avant skal have service en gang om året. Dette skal ske efter bilen har kørt 15.000 km. Det som kommer først gælder. Dette hjælper med at holde bilen i god stand. Det er vigtigt for at sikre, at bilen kører godt.

Hvilke dele på en Audi A6 Avant går mest i stykker?

Mange dele på en Audi A6 Avant kan gå i stykker, men nogle er mere udsatte end andre. Motor og transmission har ofte problemer. Det gælder især for biler, der kører meget. Elektroniske systemer som ESC, nødbremsesystem og adaptiv fartpilot kan også fejle.

Disse systemer bruger avanceret teknologi for at holde bilen sikker, men de kan være dyre at reparere. Luftaffjedring er en anden del, der kan give problemer, især hvis bilen er udstyret med det.

Denne type affjedring giver en glat køretur, men når den går i stykker, mærker man det tydeligt.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A6 Avant?

Garantien på en Audi A6 Avant dækker normalt 2 år. Der er ingen kilometerbegrænsning for denne periode. Dette betyder, at bilen er beskyttet mod fejl og mangler, der ikke skyldes normal brug eller slid.

Nogle dele kan have længere garantier. Det er vigtigt at tjekke dette ved køb. For eksempel kan batteriet i en elbil have en længere garanti. Audi kan også tilbyde udvidede garantier for et ekstra gebyr.

Disse kan give ro i sindet over længere tid.

Hvad dækker garantien på en Audi A6 Avant?

Garantien på en Audi A6 Avant beskytter mod fabrikationsfejl. Den dækker ikke ting, der slides op, som dæk og bremser. Du får hjælp, hvis bildele går i stykker og det er fabrikkens skyld.

De fleste nye biler har to års garanti. Nogle dele kan have længere dækning. Tjek din aftale for at se, hvad din bil har. Garantien gælder fra den dag, bilen er købt.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.16

Opdateret 27.09.2024, 13.04.39

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel