Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic (Årgang 02/2014 - 09/2014)

Købsguide: Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic (02/2014 - 09/2014)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic har en kraftig motor på 190 hestekræfter. Den bruger ikke meget diesel - kun 5,0 liter på 100 km ifølge ADAC EcoTest. Dette gør den til en god bil for dem, der kører langt og vil spare på brændstoffet.

Bilen stopper også hurtigt - den kan bremse fra 100 km/t til nul på kun 35,1 meter. Dette viser, at sikkerheden er i top.

Køber du denne bil, får du mange valgmuligheder for ekstra udstyr som bedre forlygter og hjælp til parkering. Men det koster ekstra. Selvom prisen for at købe bilen er høj, er omkostningerne ved at have den lavere end mange andre biler.

Den passer godt til mange forskellige mennesker - familier, ældre og dem, der kører meget.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A6?

Audi A6 kommer i forskellige former. Nogle er til familier, andre er til dem, der elsker fart.

  1. Limousine: Dette er den klassiske model. Den ser flot ud og kører godt på vejene.
  2. Avant: Denne version har mere plads bagved. Den er god til dem med stor familie eller meget oppakning.
  3. Allroad Quattro: Her får man en bil, der kan klare alle typer af terræn. Den er højere og har firehjulstræk.
  4. S6: S6 modellen giver mere kraft og hurtigere acceleration. Den har sportssæder og s line eksteriør for at se skarp ud.
  5. RS 6: Dette er toppen af A6 linjen med endnu mere kraft og luksusindretning indeni.

Konkurrenter inkluderer BMW 5-serie Touring, Jaguar XF Sportbrake, Mercedes E-Klasse T-Modell, og Volvo V70 for de, der sammenligner muligheder.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A6?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic er en bil mange drømmer om. Den har både gode og dårlige sider.

Fordele:

  1. Brændstofbesparende teknologi: Denne model bruger mindre diesel, så den kører længere på literen.
  2. Fem stjerner i EcoTest: Dette viser, at bilen er meget miljøvenlig.
  3. Stærke bremser: Bilen kan stoppe hurtigt - kun 35,1 meter fra 100 km/t.
  4. Komfortabel og billig i drift: God plads gør køreture behagelige, og lave driftsomkostninger sparer penge.
  5. Stort bagagerum: Der er masser af plads til tasker og indkøb.
  6. Høj karosserikvalitet: Bilen holder sig pæn og værdifuld over tid.

Ulemper:

  1. Høj købspris: Audi A6 koster meget at købe.
  2. Dyre forsikringer: Man skal betale meget for delvis kaskoforsikring.
  3. Brede D-stolper og faste nakkestøtter: Disse gør det sværere at se ud af vinduerne, og man kan ikke folde nakkestøtterne ned.
  4. Behov for hyppig service: Selvom bilen er billig i drift, skal den ofte til tjek hos mekanikeren.

De dele der går mest i stykker indbefatter elektroniske systemer som MMI navigation plus og audi virtual cockpit, som kan være dyre at reparere eller udskifte. HD matrix LED forlygter giver fantastisk synlighed om natten men kan også kræve vedligeholdelse.

På trods af disse ulemper er Audi A6 stadig et populært valg takket være dens kombination af ydeevne, komfort og prestigefyldte mærker som adaptiv fartpilot og assistentpakke tour, der øger sikkerheden på vejen.

Hvordan klarer Audi A6 sig i test?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic vinder stort i test. Den har fået fem stjerner i EcoTest, og det er første gang for en stationcar i denne klasse. Dens evne til at køre langt på literen imponerer også.

Med et gennemsnitligt forbrug på kun 5,0 l/100 km skiller den sig ud. Dette viser dens styrke inden for brændstoføkonomi.

Denne model stopper hurtigt og sikkert med en bremsesti på 35,1 meter fra 100 km/t. Dets sikkerhedssystemer, som autonom kollisionsforebyggelse, øger trygheden for føreren. Disse testresultater beviser, at Audi A6 ikke kun er kraftfuld og økonomisk, men også sikker.

Denne bil lever op til bilkøberes forventninger om ydeevne og beskyttelse på vejen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A6?

Audi A6 er en populær bil, men der findes andre gode biler på markedet. Disse biler kan også være et godt valg for dem, der søger lignende kvaliteter.

  1. BMW 5-serie Touring - Den har et stærkt ry for sin køreoplevelse og høj kvalitet indeni. Ligesom A6, tilbyder den plads og komfort.
  2. Jaguar XF Sportbrake - Denne bil skiller sig ud med sit unikke design og sporty følelse. Motorstyrken er i topklasse, hvilket giver en sjov køretur.
  3. Mercedes E-Klasse T-Modell - Kendt for luksus og teknologi, denne model konkurrerer tæt med A6 når det kommer til interiørkvalitet og køreegenskaber.
  4. Volvo V70 - Volvo er kendt for sikkerhed og robusthed, V70 tilbyder god plads og er meget praktisk for familier.

Hver af disse biler bringer noget unikt til bordet, fra design til køreoplevelse og teknologi. De er alle værdige alternativer til Audi A6.

Hvor langt kører Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic på literen?

Denne bil bruger i gennemsnit 5,0 liter brændstof på 100 km ifølge ADAC EcoTest. På motorvejen går den længere, med kun 4,3 liter pr. 100km (25,0 km/L) I byen bruger den lidt mere, omkring 5,8 liter pr. 100km (20,0 km/L) Dette viser, at bilen er ret økonomisk, især når man kører lange ture uden for byen.

Bilen udleder 161g CO2 per kilometer og har fået fem stjerner i en miljøtest. Det viser, at Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic ikke bare er god til at spare på brændstoffet, men også mindre skadelig for miljøet sammenlignet med mange andre biler.

Denne information er vigtig for bilkøbere, der tænker på både økonomi og miljøvenlighed.

Hvilken motor har en Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic har en stærk motor. Den bruger en 2.0 TDI motor. Denne motor yder 140 kW / 190 hk. Den har også et drejningsmoment på 400 Nm. Motoren er 4-cylindret og har en volumen på 1968 cc.

Denne kombination gør bilen både hurtig og kraftfuld.

Bilen udleder 161g/km CO2. Det viser, at den er designet til at være mere miljøvenlig end mange andre biler. Audi har testet bilen grundigt for at sikre, at den klarer sig godt under forskellige forhold.

Denne model fra Audi er både stærk og ansvarlig over for miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic?

En Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic har 190 hestekræfter. Dette kommer fra dens 4-cylindrede motor. Motoren yder 140 kW, hvilket svarer til 190 hk ved 3800 omdrejninger i minuttet.

Kraften hjælper bilen med at køre hurtigt og effektivt.

Denne model udvikler et stort drejningsmoment på 400 Nm ved 1750 omdrejninger i minuttet. Det betyder, at bilen har god acceleration og kan trække tungt. Kraften og effektiviteten gør denne Audi til et godt valg for dem, der søger en stærk og pålidelig bil.

Hvad er tophastigheden for en Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic kan køre op til 226 km/t. Det gør den hurtig på vejen. Denne model har en stærk motor med 190 hestekræfter. Det får den til at accelerere fra 0-100 km/t på kun 5,8 sekunder.

Med disse tal viser bilen både kraft og hastighed. Den bruger også kun 4,6 liter brændstof på 100km (25,0 km/L) og holder CO2-udslippet nede på 119 g/km. Dette gør den både hurtig og mere venlig mod miljøet.

Hvad er dimensionerne på en Audi A6?

En Audi A6 er 4933 mm lang, 1874 mm bred og 1466 mm høj. Dette viser, at bilen har en stor størrelse. Akselafstanden er på 2912 mm, hvilket bidrager til bilens stabilitet og komfort.

Med disse mål er Audi A6 designet til at give både plads og bekvemmelighed. Bagagerummet har en kapacitet på 565 liter. Men hvis man folder bagsæderne ned, bliver det endnu større - op til 1680 liter.

Dette gør den perfekt til lange ture eller hvis man skal have meget med.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A6?

Audi A6 har et bagagerum på 565 liter med bagsæderne oppe. Dette giver masser af plads til at opbevare indkøbsposer, kufferter og sportsudstyr. Med så meget rum passer bilen godt til familier der bruger bilen i hverdagen, til langture og til at køre rundt i byen.

Audi A6 er altså en god partner til dem, der har brug for plads til både dagligdagens gøremål og til eventyr længere væk hjemmefra.

Kan man få anhængertræk på en Audi A6?

Ja, man kan få anhængertræk på en Audi A6. Dette gør bilen mere alsidig. Anhængertræk kan være ekstra udstyr, som koster mere. Det er nyttigt til at transportere ting eller bruge bilen på ferie.

Hvis du tænker på transportmuligheder med din bil, er et anhængertræk en god ide.

Denne mulighed afhænger dog af bilens modelår og hvilket udstyrsniveau man vælger. Nogle Audi A6 modeller fra 02/2014 - 09/2014 har denne mulighed. Det er vigtigt at tjekke dette, hvis du ser på en specifik Audi A6.

Anhængertræk øger bilens brugsmuligheder.

Hvad må en Audi A6 trække på anhængertrækket?

En Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic kan trække op til 2100 kg. Dette gør den til et godt valg for dem, der har brug for at transportere tunge ting som en stor campingvogn eller en hestetrailer.

Bilen har et svingbart anhængertræk, som gør det nemt at klargøre den til at trække. Med dette kan ejere nemt integrere deres køretøj med forskellige typer anhængere, hvilket øger dens anvendelighed.

Audi A6 er udstyret med sikkerhedsteknologier som ESC og bremseassistent. Disse hjælper med at holde køretøjet stabilt, selv når det trækker tung last. Med disse funktioner føler føreren sig mere sikker under kørslen.

Dette er vigtigt, især når vejene er glatte eller under vanskelige kørselsforhold.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A6?

Man kan vælge mellem flere fælge til en Audi A6. Disse valg giver bilen et unikt look og påvirker køreegenskaberne.

  1. Standardfælge: Kommer som basisudstyr. De er lavet af stærkt metal, som holder godt.
  2. Optionale bi-xenon-lys fælge: Disse giver bilen et mere sporty udseende og bedre lys.
  3. Adaptive lightsystem fælge: Tilpasser sig kørselsforholdene for bedre sikkerhed.
  4. LED-lygter fælge: Sikrer klart lys under alle forhold og ser moderne ud.
  5. Run-flat dæk: Disse fælge lader dig køre videre, selv hvis dækket punkterer.
  6. Fælge med billig standardstørrelse: Gør det billigt at skifte dæk uden at gå ned på kvalitet.

Hver type har sine fordele og passer til forskellige kørestile og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A6?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Audi A6 sikrer god kørsel om vinteren. Dækkene skal passe til bilens ydeevne og kørestil.

  1. Søg dæk med dybe riller. De fjerner sne og is effektivt.
  2. Vælg dæk mærket med M+S (mudder + sne). Det viser, at de er testet til vinterbrug.
  3. Kig efter snefnug på bjerget symbolet. Det bekræfter, at dækkene er godkendte vinterdæk.
  4. Tjek bredde og størrelse passer til din Audi A6's specifikationer for at undgå fejl i hastighedsmåleren.
  5. Overvej lav rullemodstand for at spare på brændstoffet.
  6. Prioriter dæk kendt for lang levetid, så du får mest for pengene.
  7. Vurder anmeldelser online fra andre Audi ejere om deres erfaringer med forskellige dæktyper.
  8. Undersøg muligheder for støjreducering for at holde køreturen behagelig.

Det er vigtigt at overveje disse punkter nøje før køb af vinterdæk til din Audi A6 for sikker og effektiv kørsel i koldt vejr.

Hvor sikker er en Audi A6?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic viser høj sikkerhed. Den har fået fem stjerner i ADAC EcoTest. Dette betyder, at den beskytter folk godt, hvis der sker en ulykke. Den har også gjort det godt i ADAC Crashtest, hvor den scorede 91% af de mulige point for at beskytte passagerer.

Dette viser, at Audi A6 er bygget til at holde dig sikker.

Denne bil har også ekstra sikkerhedsfunktioner, som du kan vælge. For eksempel kan du få blind spot assistance, der hjælper med at se biler, som du måske ikke kan se. Der er også lane keeping assistant, som hjælper dig med at blive i din bane.

Og et traffic sign recognition system, der læser vejskilte for dig. Disse hjælpeteknologier gør Audi A6 endnu mere sikker at køre.

Hvordan er interiøret i en Audi A6?

Interiøret i en Audi A6 er rummeligt og stille. Der er god plads både foran og bagved, så alle kan sidde behageligt. Bilen har udstyr, der gør, at man næsten ikke kan høre støj udefra.

Dette gør ture i bilen meget mere behagelige.

Bilen har også smart teknologi. Man kan bruge Apple CarPlay & Android Auto til at forbinde sin telefon. Dette gør det nemt at lytte til musik fra Apple Music eller bruge andre apps, mens man kører.

Alt i alt er Audi A6 både komfortabel og moderne indeni.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A6?

En Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra S tronic kan have fem personer siddende. Der er god plads i bilen, både foran og bagved. Passagerer bagved nyder godt af en komfortabel siddeposition, selv for voksne.

Bagagerummet er stort og praktisk til dagligt brug. Dette gør Audi A6 til et godt valg for familier eller grupper, der rejser sammen.

Hvilket lydsystem har en Audi A6?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic kommer med et Bose lydsystem som standard. Dette giver en høj kvalitet af lyd til musik og radio. Hvis man vil have endnu bedre lyd, kan man vælge Bang & Olufsen Advanced Sound System som ekstra udstyr.

Begge systemer er lavet til at give en fantastisk lydoplevelse inde i bilen. De er en del af det luksuriøse interiør i Audi A6 og sørger for, at passagererne nyder hver tur.

Avanceret lydteknologi er vigtig for denne bil. Det betyder, at alle, der køber en Audi A6, kan forvente en imponerende lydoplevelse. Disse lydsystemer matcher bilens høje standard og giver en følelse af luksus, hver gang man sætter sig ind.

Uanset om det er den daglige pendling eller lange ture, gør disse lydsystemer køreturen bedre.

Hvilke apps kan man få til en Audi A6?

Man kan få mange apps til en Audi A6. Disse apps gør køreturen bedre og lettere. Her er nogle af dem:

  1. Audi smartphone interface: Denne app giver dig mulighed for at forbinde din telefon med bilen. Du kan bruge telefonens funktioner, som navigation og musik, direkte på bilens skærm.
  2. MMI Connect App: Giver adgang til smarte funktioner som fjernbetjening af bilen, tjek af brændstofniveau og meget mere.
  3. MyAudi App: Denne app hjælper dig med at holde styr på din bil. Du kan finde din parkerede bil, tjekke dens status og endda sende destinationer til bilens navigationssystem.
  4. Apple CarPlay og Android Auto: Begge disse tillader dig at spejle din smartphones indhold på bilens display, hvilket giver adgang til kort, beskeder og musikapps.
  5. Waze eller Google Maps: For bedre vejledning med live trafikopdateringer kan du bruge disse navigationsapps via Apple CarPlay eller Android Auto.
  6. Spotify eller Deezer: Nyd dine yndlingssange ved at streame musik gennem disse apps.
  7. Audi essentials: En samling af essentielle tjenester og funktioner specielt designet for Audi-ejere.
  8. CO2-emissionsberegner: Denne app hjælper dig med at beregne dit køretøjs CO2-udslip baseret på din kørselsmåde, hvilket bidrager til en mere miljøbevidst kørsel.

Disse apps udvider funktionaliteten af din Audi A6 og gør den mere nyttig i hverdagen.

Opdateres softwaren i en Audi A6 automatisk?

Softwaren i en Audi A6 opdateres ikke af sig selv. Ejere skal besøge et autoriseret værksted eller bruge online opdateringer for at få den nyeste software. Disse opdateringer gør bilen bedre at køre, mere sikker og løser nogle gange problemer.

Det er godt at holde softwaren ny for at få det bedste ud af bilen. Nogle nye dele i bilen kan kræve en softwareopdatering for at virke rigtigt. Det er også vigtigt for at kunne bruge de nyeste teknologier og enheder med bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A6?

Audi A6 tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr, som gør bilen endnu mere luksuriøs og sikker at køre i. Her er et overblik over nogle af mulighederne:

  1. Valgfrit udstyr som bi - xenon forlygter giver bedre lys om natten.
  2. Adaptivt lysystem justerer lyset efter vejen og trafikken.
  3. Parkeringssensorer hjælper med at parkere bilen nemt.
  4. Sportsæder øger komforten, især på lange ture.
  5. Interiørbelysning skaber en hyggelig stemning i bilen.
  6. Ventilation i sæderne holder dig kølig på varme dage.
  7. Infrarød natvisning gør det nemmere at se om natten.
  8. Blindvinkelsassistent advarer, hvis der er noget i din blindvinkel.
  9. Vognbaneassistent holder dig på rette vejbane.
  10. Trafikskiltgenkendelse viser fartgrænser og andre tegn på skærmen.
  11. Head - up displayet viser vigtig info direkte i synsfeltet.
  12. Pre sense basic system forbereder bilen, hvis en ulykke er nær.

Alle disse tilføjelser gør Audi A6 til et endnu bedre valg for dem, der søger en sikker og komfortabel køreoplevelse med ekstra luksusfunktioner.

Hvilke teknologier bruges i en Audi A6?

En Audi A6 bruger mange smarte teknologier. Disse gør bilen både sjovere at køre og mere sikker.

  1. Brændstofbesparende teknologi: Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra S tronic bruger den nyeste teknologi for at spare på brændstoffet. Dette er godt for både miljøet og din pung.
  2. 7-trins S tronic gearkasse: Denne gearkasse skifter glat mellem gear, hvilket gør kørslen behagelig. Dog kan nogle skift føles uventede.
  3. Luftaffjedring: Valgfri luftaffjedring giver en bedre køreoplevelse ved at tilpasse sig vejen.
  4. Bi-Xenon lys og LED-lygter: Disse lys forbedrer synligheden om natten betydeligt, hvilket gør det sikrere at køre i mørke.
  5. Automatisk Umluftsteuerung med luftkvalitetssensor: Denne teknologi sørger for, at luften inde i bilen altid er ren og frisk.
  6. Adaptivt lysystem: Det justerer lyset baseret på bilens hastighed og vejforholdene, så du altid har det bedste udsyn.
  7. Fartassistent-systemer: Disse systemer hjælper dig med at holde farten og afstanden til andre biler, hvilket øger din sikkerhed på vejen.
  8. Infostyringssystemer som Apple CarPlay eller Android Auto tillader let integration med din smartphone, så du nemt kan bruge apps og håndtere opkald eller musik undervejs.

Disse teknologier gør Audi A6 til et topvalg for dem, der værdsætter innovation sammen med komfort og sikkerhed i deres bil.

Hvad koster en Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra S tronic i grøn ejerafgift?

En Audi A6 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 15.240 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi A6 til service?

Audi A6 skal til service hver 29.000 kilometer eller hvert andet år. Dette kaldes Longlife-Service. Det betyder, at ejere ikke skal bekymre sig om hyppige besøg hos mekanikeren.

Audi har også designet en partikelfilter, som ikke kræver udskiftning igennem bilens levetid. Dette hjælper med at holde driftsomkostningerne nede.

For tandremmen, skal denne skiftes ved 210.000 kilometer. Dette viser, at Audi har skabt en bil, der tager højde for længerevarende brug uden hyppige udskiftninger af vigtige dele.

Med en fabriksgaranti på to år uden begrænsninger på kilometer, tilbyder Audi yderligere ro i sindet til købere.

Hvilke dele på en Audi A6 går mest i stykker?

Købere skal vide, hvilke dele på en Audi A6 der oftest går i stykker. Her er en liste over de mest almindelige problemer:

  1. Elektronik: Nogle gange svigter bilens software eller elektriske komponenter.
  2. Gearkasse: Den automatiske gearkasse kan have problemer med at skifte gear.
  3. Motor: Der kan opstå olie læk eller problemer med motorens ydeevne.
  4. Diesel partikel filter: For biler der bruger diesel, kan dette filter blive tilstoppet.
  5. CO₂-emissioner: Problemer med udstødningssystemet kan føre til højere emissioner.
  6. Eldrift komponenter: På plug-in-hybrid modeller kan batteriet eller andre eldele fejle.
  7. Vinterdæk og fælge: Forkert størrelse eller slidte dæk og fælge kan skabe køreproblemer.
  8. Anhængertræk: Brug af anhængertræk uden korrekt vedligeholdelse kan give udfordringer.

Købere bør holde disse punkter i tankerne, når de overvejer en Audi A6 som deres næste bil.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A6?

Audi A6 Avant 2.0 TDI Ultra S tronic har en garantiperiode på 2 år. Denne garanti har ingen begrænsning på, hvor mange kilometer bilen kører. Dette betyder, at ejere kan føle sig sikre i de første to år, uanset hvor meget de kører.

Garantien dækker fejl og mangler, som ikke skyldes normal slid og brug. Med denne garanti viser Audi deres tillid til bilens kvalitet og holdbarhed. Bilen byder også på lange vedligeholdelsesintervaller såsom Longlife-Service, der er planlagt hver 29.000 kilometer eller hvert andet år og tandremsskift ved 210.000 km, hvilket bidrager til lave driftsomkostninger over tid.

Hvad dækker garantien på en Audi A6?

Garantien på en Audi A6 dækker bilen i to år uden at tælle, hvor meget man kører. Denne dækning hjælper med at holde bilen kørende godt uden ekstra omkostninger for ejeren.

Med denne garanti kan ejere føle sig sikre, da den dækker mange dele af bilen, hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal.

Denne to-årige garanti hjælper også med at holde omkostningerne nede. Det betyder, at ejere ikke skal betale ekstra for visse reparationer eller udskiftninger, der måtte opstå i denne periode.

Dette gør det lettere at nyde sin bil uden at bekymre sig om uventede udgifter.

Guides til andre varianter af Audi A6

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.31.44

Opdateret 16.05.2024, 11.25.02

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel