Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic (Årgang 08/2014 - 08/2017)

Købsguide: Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic (08/2014 - 08/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic?

Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic har en stærk dieselmotor. Den kommer i tre styrker, hvor den mest brændstofvenlige har 218 hestekræfter. Denne bil kan køre 5,5 km på literen.

Bagagerummet er rummeligt. Du kan putte 425 liter i det, men hvis du lægger sæderne ned, bliver der plads til 795 liter. Audi A7 har også en smart funktion, hvor du kan vælge mellem forskellige måder at køre på: auto, komfort og dynamisk.

Det gør køreturen god.

Denne bil er også god for miljøet. Den bruger ikke meget brændstof og sviner ikke meget. Folk mener, at den er lavet godt og har meget plads inden i. Sikkerheden og teknologien i bilen er moderne.

Du kan finde information, lytte til musik, og bilen kan endda køre lidt selv med adaptiv fartpilot. Kører du meget på motorvejen, er det en god hjælp. Hvis du tænker på at købe en Audi A7, så husk, den har mange gode ting for både chauffør og passagerer.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A7 Sportback?

Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic kommer i tre forskellige styrker. Den findes kun som én type bil, men med forskellige motorer.

  1. Basisvarianten har den mindste kraft og passer til dem, der ønsker en stilfuld, men brændstofeffektiv bil.
  2. Mellemvarianten tilbyder mere kraft for de købere, der ønsker en balance mellem ydeevne og økonomi.
  3. Topmodellen er den stærkeste og bedst egnet til dem, der sætter pris på høj ydeevne og luksus.

Hver variant giver forskellige oplevelser bag rattet og møder behovene hos forskellige købere. Modellerne kan have varierende udstyr som led forlygter, læderkabine eller avancerede sikkerhedssystemer afhængigt af valg af ekstraudstyr. Bagagerummet og kabineplads forbliver rummelige på tværs af alle varianter, hvilket gør dem ideelle for familier eller dem, der ofte rejser langt. Sikkerhedsteknologier som lane assist hjælper med at holde bilen sikkert på vejen. Uanset variant beholder Audi A7 Sportback sit karakteristiske design og komfortable køreoplevelse, hvilket gør den attraktiv for mange købere rundt om i verden.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A7 Sportback?

FordeleUlemper
- Motor på 160 kW / 218 hk sikrer kraftfuld acceleration.- Høj pris sammenlignet med andre biler i samme klasse.
- Brændstoføkonomi på 5,5 l/100km (20,0 km/L) gør den økonomisk i drift.- Flad taglinje reducerer hovedrummet i bagagerummet.
- 4 stjerner i miljøvurdering viser en miljøvenlig profil.- Sårbarhed over for små bump kan påvirke karosseriet.
- Sportslige køreegenskaber med højt sikkerhedsniveau.- Høje værdiforringelse over tid.
- Klappelige bagsæder og stor bagklap øger bilens fleksibilitet.- Reduceret udsyn kan gøre parkering og manøvrering vanskelig.

Hvordan klarer Audi A7 Sportback sig i test?

Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic klarer sig godt i test. Den får fire stjerner i miljøvurdering og scorer 83 point. Testen viste, at bilen har lavt brændstofforbrug og lave emissioner.

Det gør den til et godt valg for dem, der tænker på miljøet. Bilen er også økonomisk med lange serviceintervaller og lave vedligeholdelsesomkostninger. Audi giver en toårig garanti på denne model.

Men husk, longlife-service kræver særlig dyr motorolie.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A7 Sportback?

Kunder, der kigger efter en bil som Audi A7 Sportback, har flere valg. Disse biler giver også god komfort og flotte køreegenskaber.

  1. BMW 6-serie Grand Coupé: Denne bil er en direkte konkurrent til A7. Den tilbyder luksus og ydelse, som mange købere søger.
  2. Mercedes CLS: Med sit elegante design og kraftfulde motorer er denne bil et andet godt valg for dem, der kan lide stilen af A7.
  3. Opel Insignia: Skønt måske ikke helt på samme luksusniveau, så giver Insignia god værdi for pengene med masser af plads og komfort.
  4. Mercedes E220 og E300: Begge modeller fra Mercedes tilbyder lignende luksusfølelse og avanceret teknologi som A7.
  5. Audi A8: For dem, der ønsker endnu mere luksus og plads, kan A8 være det rette skridt op.
  6. Audi A5 Sportback: En mindre model fra Audi selv, men stadigvæk med et smukt design og gode køreegenskaber.

Disse biler matcher forskellige behov og budgetter men deler mange af de kvaliteter, som gør Audi A7 Sportback attraktiv for bilkøbere.

Hvor langt kører Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic på literen?

Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic bruger kun 5,5 liter brændstof for hver 100 kilometer den kører. Dette viser, at bilen er økonomisk og god for miljøet. Den har fået fire stjerner i miljøvurderingen, hvilket betyder, at den både bruger lidt brændstof og har rene udstødningsgasser.

For folk der ser efter en bil, der går langt på literen, er dette et godt valg. Denne Audi er både kraftfuld og skånsom mod naturen.

Hvilken motor har en Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic?

En Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic har en stærk dieselmotor med 218 hestekræfter. Motoren er 3,0 liter stor og kan yde 400 Nm i drejningsmoment. Dette gør bilen både kraftfuld og økonomisk med et brændstofforbrug på kun 5,5 liter per 100 kilometer.

Motoren er designet til at give en god køreoplevelse med minimal støj og vibrationer.

Denne version af A7 Sportback er perfekt for bilkøbere, der søger en bil med god brændstoføkonomi, men som stadig ønsker kraft og ydeevne. Med sin moderne dieselmotor kombinerer denne model effektivitet med køreglæde.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic?

Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic har en motor, der yder 218 hestekræfter. Denne version er den mest brændstofeffektive udgave med så mange hestekræfter. Den stærke motor gør, at bilen både er kraftfuld og økonomisk.

Dette gør bilen attraktiv for dem, der ønsker en bil, der kombinerer ydeevne med økonomi. Kraften i motoren sikrer, at køretøjet leverer en god balance mellem ydelse og brændstoføkonomi, hvilket er vigtigt for købere på markedet for en executive bil som denne.

Hvad er tophastigheden for en Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic?

Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic kan køre op til 250 km/t. Denne bil er hurtig og giver en spændende køreoplevelse. Folk, der leder efter en bil med god ydeevne, vil finde denne hastighed imponerende.

Den matcher mange andre biler i samme klasse. Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker fart og komfort.

Hvad er dimensionerne på en Audi A7 Sportback?

En Audi A7 Sportback er en stor bil med masser af plads. Den er designet til dem, der har brug for komfort og stil på samme tid. Denne bil er 4,97 meter lang, 1,91 meter bred og 1,42 meter høj.

Disse mål gør den til en rummelig bil både indeni og udenpå. Bagagerummet har et volumen på 425 liter, men hvis man klapper de bageste sæder ned, kan det udvides til hele 795 liter.

Dette giver god plads til tasker og indkøb. Adgangen til bagagerummet er også nem, da åbningen er omkring 70 cm over jorden.

Bagagerummet er praktisk for dem, der rejser ofte eller skal transportere store ting. Med adgangshøjden på cirka 12 cm over bagagerumsbunden er det let at læsse tunge genstande ind og ud.

Disse dimensioner viser, at Audi A7 Sportback ikke kun er stilfuld og kraftfuld, men også praktisk til daglig brug.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A7 Sportback?

Bagagerummet i en Audi A7 Sportback rummer 425 liter. Dette er med lastbetræk. Har du brug for mere plads, kan du folde bagsæderne ned. Så får du op til 795 liter at bruge. Dette gør bilen god til både daglig brug og længere ture, hvor du skal have meget med.

Audi A7 Sportback er derfor et praktisk valg for dem, der søger plads og stil.

Kan man få anhængertræk på en Audi A7 Sportback?

En Audi A7 Sportback kan fås med anhængertræk. Dette gør bilen mere praktisk. Man kan tage større ting med på tur eller bruge bilen til at flytte ting. Men artiklen siger ikke, hvor meget bilen må trække med anhængertræk.

Det betyder, man skal finde ud af det andet sted, hvis man vil vide det præcist.

At vælge anhængertræk til en Audi A7 Sportback kan påvirke bilens pris. Det er godt at tænke over, før man køber bilen. Dette valg gør også, at bilen kan bruges på flere måder.

Hvad må en Audi A7 Sportback trække på anhængertrækket?

Audi A7 Sportback har svingbart træk, så man kan tage ting med på tur. Før man køber, ved man ikke præcist, hvad den må trække. Det er vigtigt at tjekke dette for sikker kørsel.

Audi giver ofte oplysninger om maksimum for trækvægt, så kig i bilens manual eller spørg hos en Audi servicepartner. De kan fortælle, hvad din specifikke model kan håndtere. Dette sikrer, at man ikke overbelaster bilen eller bryder loven.

Man skal også tænke på sikkerhed og korrekt udstyr som diesel partikel filter og assistentpakke tour, når man vælger anhængertræk til sin Audi A7 Sportback. Uanset om man vil bruge sin bil til store belastninger eller bare små ture, skal man gøre det sikkert.

Så husk at tjekke alle detaljer omkring anhængertræk og tilbehør.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A7 Sportback?

Købere kan vælge mellem forskellige fælge til Audi A7 Sportback. Disse kommer i mange størrelser og designs.

  1. Fælge findes i 18, 19 eller 20 tommer. Størrelsen afhænger af køberens valg.
  2. Man kan vælge fælge lavet af aluminium eller stål. Disse materialer giver både stil og holdbarhed.
  3. Nogle fælger er som standard, mens andre er ekstra udstyr. Det betyder, at man kan opgradere hvis man ønsker det.
  4. Individuelle ønsker til design? Fælgene fås i blankpoleret, sortmalet eller diamantdrejet finish.
  5. For vinterkørsel tilbyder Audi specielle vinterhjul med fælge designet til koldt vejr.
  6. Uanset trimniveau, har Audi et udvalg af fælgedesigns at vælge imellem. Dette giver bilen et personligt præg.

Disse muligheder sikrer, at købere kan finde de perfekte fælge til deres Audi A7 Sportback, uanset deres personlige stil og behov for kørsel under forskellige vejrforhold.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A7 Sportback?

Valg af vinterdæk til en Audi A7 Sportback er vigtigt for sikkerheden om vinteren. Man bør overveje flere ting for at finde de rette dæk.

  1. Sørg for at dækkene passer til bilens størrelse. Audi A7 Sportback kræver specifikke mål, som man kan finde i bilens manual eller på en label i dørkanten.
  2. Vælg dæk med høj ydeevne. Audi A7 er en kraftfuld bil, og dækkene skal kunne håndtere dens hastighed og vægt.
  3. Tjek mønsterdybden på dækkene. Lovkravet siger minimum 1,6 mm, men for vinterdæk anbefales mindst 4 mm for bedre greb på sne og is.
  4. Overvej mærker med gode anmeldelser for brug i koldt vejr. Nogle kendte mærker producerer dæk designet til vintervilkår og giver bedre kontrol og sikkerhed.
  5. Undersøg om dækkene har pigge eller ej. Piggede dæk kan give bedre greb på is, men er ikke tilladt alle steder.
  6. Vurder behovet for run -flat- teknologi . Denne type kan køre en kort distance selv efter et punktereri , hvilket kan være nyttigt i koldt vejr .
  7. . Kig efter eco - mærket snedække . Disse er mere brændstofeffektive og miljøvenlige uden at gå på kompromis med ydeevnen .

Dit valg af vinterdæk spiller en stor rolle i hvordan din Audi A7 Sportback klarer sig i det kolde vejr . Det rigtige sæt kan gøre hele forskellen for sikkerheden og køreoplevelsen .

Hvor sikker er en Audi A7 Sportback?

En Audi A7 Sportback har mange sikkerhedsfunktioner. Den har airbags for dem, der sidder foran og bag i bilen. Der er også ESP og et dæktrykkontrolsystem for at hjælpe med at holde bilen sikker på vejen.

Til dem, der kører meget om natten, er der mulighed for at tilføje en natsynsassistent. Denne hjælper med at se folk på vejen og undgå ulykker.

Denne bil har fået fire stjerner i en miljøvurdering og scorer højt for sin brændstoføkonomi og lave udslip. Med disse egenskaber viser Audi A7 Sportback sig som en sikker bil både for miljøet og passagererne.

Sikkerhedssystemer som hydraulisk bremseassistent er standard, hvilket gør den til et godt valg for folk, der vil have en sikker køretur.

Hvordan er interiøret i en Audi A7 Sportback?

Interiøret i en Audi A7 Sportback er både luksuriøst og funktionelt. Forsæderne er behagelige, og man kan justere dem efter behov. Dette gør køreturene komfortable, selv på lange ture.

Bag i bilen er der også masser af plads, så passagerer sidder godt. Rattet kan man også justere, så det passer perfekt til føreren. Den indre del af bilen har materialer af høj kvalitet, som føles gode at røre ved og se på.

MMI-systemet er lidt komplekst, men det giver chaufføren adgang til mange funktioner, såsom navigation og musik.

Audi A7 Sportback har valgfrie kontursæder med flere indstillinger. Disse sæder giver endnu bedre støtte og komfort. Inde i bilen er der lavt støjniveau, hvilket gør kørslen mere behagelig.

Motorlyden er også rar, hvilket bidrager til en god køreoplevelse. Interiøret i denne bil er altså ikke bare flot at se på, men det er også designet til at gøre køreturene så gode som mulige for alle i bilen.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A7 Sportback?

Audi A7 Sportback kan have op til 5 personer med sig. Denne bil giver valg mellem en tre-personers bænk eller to separate sæder bag i. Foran kan man vælge sæder med mange justeringsmuligheder for ekstra komfort.

Bagdørene åbner bredt, så det er nemt at komme ind og ud, selvom den lave taglinje kan gøre det lidt sværere. Dette gør Audi A7 Sportback til et godt valg for dem, der søger en rummelig og behagelig bil.

Hvilket lydsystem har en Audi A7 Sportback?

En Audi A7 Sportback er udstyret med et lydsystem, der har 10 højttalere og en effekt på 180 watt. Dette giver en god lydoplevelse. For dem, der vil have endnu bedre lyd, findes der en mulighed for at opgradere.

Denne opgradering er et lydsystem fra Bang & Olufsen. Det har 15 højttalere og en effekt på 1200 watt. Dette gør musikken klarere og mere fyldig under køreturen.

Hvilke apps kan man få til en Audi A7 Sportback?

Audi A7 Sportback tilbyder mange apps. Disse gør køreturen bedre og lettere. Her er listen over nogle apps, du kan bruge:

  1. Google Earth - Giver dig satellitbilleder og kort, så du nemt kan finde rundt.
  2. Google Street View - Viser billeder fra gadeniveau for at hjælpe dig med at genkende steder.
  3. Audi Connect-tjenesten - Lader dig tilføje flere apps og funktioner til din bil.
  4. Sociale medie-apps som Twitter og Facebook - Holder dig forbundet med venner og nyheder, mens du kører.
  5. myAudi appen - Kontrollerer bilens funktioner og indstillinger direkte fra din smartphone.
  6. Musik- og underholdningsapps som Spotify og Apple Music - Streamer din yndlingsmusik eller podcasts på turen.
  7. Navigationsapps - Hjælper dig med at finde den hurtigste eller nemmeste vej til din destination.

Disse apps gør Audi A7 Sportback både sjovere og mere praktisk at køre i.

Opdateres softwaren i en Audi A7 Sportback automatisk?

Softwaren i en Audi A7 Sportback opdateres ikke af sig selv. Ejere skal selv sørge for at få softwaren opdateret. Dette kan betyde et besøg hos forhandleren eller et værksted, der kan udføre opdateringen.

Der er ikke givet information om, hvor ofte disse opdateringer skal ske, eller hvad det koster. Man skal altså være opmærksom på dette, hvis man ejer eller overvejer at købe sådan en bil.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A7 Sportback?

En Audi A7 Sportback kommer med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Køberne kan skræddersy deres bil efter eget ønske.

  1. Matrix-LED-forlygter for bedre lys på vejen.
  2. Individuelle kontursæder, der kan justere højde, vinkel og har elektrisk lårstøtte.
  3. Sæder med mulighed for varme og køling, perfekt til alle årstider.
  4. Natsynsassistent, der hjælper med at se i mørket.
  5. Avancerede LED - forlygter med automatisk nedblænding.
  6. Sikkerhedspakker med automatisk nødbremse, vognbaneassistent og blindvinkelsassistent.
  7. Audi Connect Navigation & Infotainment for at holde dig forbundet.
  8. Apple CarPlay og Audi Smartphone Interface gør det nemt at bruge din telefon sikkert under kørsel.
  9. B&O Premium Sound System giver den bedste lydoplevelse.
  10. Fuld LED baglygter med dynamiske blinklys gør bilen mere synlig.
  11. Tagrælinger for ekstra bagageplads på rejsen.
  12. Anhængertræk, så du kan tage større laster med dig.
  13. Stort udvalg af fælge i forskellige designs til enhver smag.
  14. Vinterdækpakker sikrer god kørsel i koldt vejr.

Listen af tilbehør og ekstraudstyr giver ejerne mulighed for at tilpasse deres Audi A7 Sportback præcis som de vil have den.

Guides til andre Audi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Audi A7 Sportback?

Audi A7 Sportback bruger avancerede teknologier for at give førere en bedre oplevelse. Bilen har Matrix-LED-forlygter, der lyser vejen op på en smart måde. Disse forlygter justerer lysstyrken, så de ikke blænder andre bilister.

Bilen har også dynamiske blinklys, der gør den mere synlig for andre trafikanter. Indeni bruger den Audi virtual cockpit. Dette er et digitalt display, der viser information om bilen og vejen klart og tydeligt.

Bilen tilbyder mange assistentsystemer for at holde dig sikker. Disse omfatter systemer, der hjælper med at undgå ulykker og gør det nemmere at parkere. Audi A7 Sportback har også et lydsystem, der giver god lyd, når du lytter til musik eller radio.

Med apps kan føreren forbinde sin smartphone til bilen for yderligere funktioner. Alt dette teknologi gør Audi A7 Sportback til en moderne og sikker bil at køre i.

Hvad koster en Audi A7 Sportback 3.0 TDI ultra S tronic i grøn ejerafgift?

En Audi A7 Sportback koster i 2024 ca. fra 960 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi A7 Sportback til service?

En Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra S tronic skal til service efter lange perioder. Dette skyldes dens Longlife-serviceprogram. Til dette skal man bruge et særligt slags motorolie, som er dyrere end normalt.

Priserne for at få lavet service i et værksted er også høje, hvilket kan gøre nogle købere tøvende. Men det lange serviceinterval betyder færre besøg på værkstedet over tid.

Hvilke dele på en Audi A7 Sportback går mest i stykker?

Audi A7 Sportback er kendt for sin luksus og ydeevne. Men nogle dele går oftere i stykker end andre. Her er en liste:

  1. Motor - Olieforbrug kan være højt, og turboladeren kan svigte.
  2. Gearkasse - S tronic automatgearkassen kan have problemer med at skifte gear.
  3. Elektronik - Infotainmentsystemet kan fryse eller genstarte, og sensorer kan fejle.
  4. Bremser - Skiver og klodser slides hurtigt på grund af bilens vægt.
  5. Luftaffjedring - Systemet kan lække, hvilket fører til dyre reparationer.
  6. Kølesystem - Vandpumpen og termostaten kan gå i stykker, hvilket risikerer motorens overophedning.
  7. Styretøj - Slidte led og bøsninger i styretøjet kræver udskiftning.

Disse punkter viser de mest almindelige svagheder ved Audi A7 Sportback.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A7 Sportback?

Garantien på en Audi A7 Sportback varer i to år. Denne garanti har ingen grænser for hvor mange kilometer bilen kører. Det betyder, at ejeren ikke skal bekymre sig om afstand, når de kører deres bil under garantiperioden.

Dette gælder for modeller fra august 2014 til august 2017. En sådan dækning giver ro i sindet for købere, fordi de ved, at producenten støtter bilens kvalitet, uanset hvor meget de kører.

Hvad dækker garantien på en Audi A7 Sportback?

Audi A7 Sportback har to års garanti uden kilometerbegrænsning. Dette betyder, at ejerne kan køre så meget, de vil, uden at bekymre sig om garantien løber ud på grund af for mange kilometer.

Garantien dækker fejl fra fabrikken og problemer med bilens dele. Dette giver tryghed for køberne, da de ved, at eventuelle fabriksfejl bliver taget hånd om.

For at holde bilen godt kørende, skal ejerne bruge en særlig type motorolie. Denne olie er dyrere, men nødvendig for bilens drift og for at opretholde garantien. Med lange serviceintervaller og lave vedligeholdelsesudgifter er de samlede omkostninger til at eje en Audi A7 Sportback relativt lave.

Audi sikrer dermed, at deres biler ikke kun er luksuriøse og kraftfulde, men også økonomiske i drift.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.03

Opdateret 10.09.2024, 14.35.03

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel