Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi e-tron 55 quattro (Årgang 03/2019 - 11/2019)

Købsguide: Audi e-tron 55 quattro (03/2019 - 11/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi e-tron?

Før du køber en Audi e-tron, skal du vide, at den har en rækkevidde på 365 km. Det betyder, hvor langt bilen kan køre på en fuld opladning. Audi e-tron konkurrerer med biler som Jaguar I-Pace, Mercedes EQC og Tesla Model X.

Den kan trække op til 1,8 tons, hvis du har noget, der skal slæbes efter bilen. Bilen kommer med smart teknologi som adaptive luftaffjedring og parkeringsassistent. Den har også særlige lys for bedre sigtbarhed i mørke og særlige sensorer til at hjælpe dig med at køre sikkert.

Audi e-tron er testet og har fået 25 ud af 50 point i en test for skadelige stoffer.

Denne bil er fyldt med teknologi som gør kørslen både sikker og behagelig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi e-tron?

Audi e-tron kommer i flere modeller. Hver har unikke egenskaber.

  1. Audi e-tron 50 quattro: Denne model har en mindre batteripakke på 71 kWh. Den kan køre op til 336 km på en opladning.
  2. Audi e-tron 55 quattro: Med en større batteripakke på 95 kWh, går denne variant længere, op til 365 km før den skal lades igen.
  3. Audi e-tron Sportback: Denne sporty version har en skrå bagende, der giver bilen et mere dynamisk look. Både med 50 og 55 quattro batteriindstillinger.
  4. Audi e-tron S: Er en højtydende udgave med tre motorer og mere kraft. Perfekt for dem, der ønsker ekstra ydeevne.
  5. Audi e-tron S Sportback: Kombinerer S-modellens kraft med Sportback-designet for et endnu skarpere udtryk.
  6. Audi Q4 e-tron: En mindre SUV i familien, som tilbyder både almindelig og Sportback karosserityper, ideel for bykørsel.

Hver af disse varianter er designet til at møde forskellige behov hos bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi e-tron?

Fordele Ulemper
- Imponerende kørekomfort - Ineffektivt energiforbrug
- God støjdæmpning - Begrænset rækkevidde
- Lavere vedligeholdelsesudgifter end benzinbiler - Høj pris

Hvordan klarer Audi e-tron sig i test?

Audi e-tron blev testet af ADAC, og her fik den tre stjerner i Ecotest. Den scorede 61 point. Den store bil og dens tunge vægt gjorde, at den ikke var så hurtig til at dreje og ikke holdt så godt fast i vejen.

Dette betød, at man skulle være ekstra forsigtig, når man kørte den. Batteriet på 95 kWh gav den en rækkevidde på 365 km, men i testen brugte den mere strøm end nogle andre elbiler.

I test for skadelige stoffer fik Audi e-tron 25 ud af 50 mulige point. Det viser, at selv om det er en elektrisk bil, er der stadig plads til forbedring. At lade e-tron op til 80% tager omkring 30 minutter ved en hurtig ladestation.

Dette er godt for folk, der skal langt. Alt i alt klarer Audi e-tron sig okay i test, men der er rum til forbedringer især med hvordan den kører og miljøpåvirkningen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi e-tron?

Der findes flere elbiler på markedet, som kan sammenlignes med Audi e-tron. Disse biler tilbyder lignende funktioner og præstationer.

  1. Jaguar I-Pace: Denne bil har en god balance mellem kraft og rækkevidde. Jaguar I-Pace er kendt for sin hurtige acceleration og sportslige køreegenskaber.
  2. Mercedes EQC: Mercedes EQC er en luksuriøs el-SUV, der kombinerer komfort med teknologi. Dens interiør er af høj kvalitet, og den har en stærk motor.
  3. Tesla Model X: Tesla Model X skiller sig ud med sine unikke 'falkedøre' og lange rækkevidde. Den har også avancerede autopilot-funktioner.
  4. Volvo XC40 Recharge: Denne bil tilbyder en robust byggekvalitet og moderne sikkerhedssystemer. Volvo XC40 Recharge er ideel til dem, der søger sikkerhed samt elektrisk kørsel.
  5. Ford Mustang Mach-E: Ford Mustang Mach-E bringer et ikonisk brand ind i elbilernes verden med sit opsigtsvækkende design og stærke ydelse.
  6. Volkswagen ID.4: Volkswagen ID.4 byder på rummelighed og praktiske løsninger til familier, der ønsker at skifte til elektrisk mobilitet uden at gå på kompromis med plads.

Disse biler repræsenterer nogle af de bedste alternativer til Audi e-tron for købere, der overvejer at skifte til en elbil. Hver model tilbyder unikke fordele, fra luksuriøse interiører til innovative teknologier og imponerende køreegenskaber.

Hvad er rækkevidden for en Audi e-tron?

En Audi e-tron kan køre op til 365 km på en fuld opladning. Den bruger en 95 kWh stor batteripakke. Bilen har et strømforbrug på omkring 25,8 kWh for hver 100 km, inklusiv det strøm, der går tabt, når man lader den op.

Dette viser, hvordan teknologi og design arbejder sammen for at gøre bilen effektiv.

For at oplade din Audi e-tron kan du bruge forskellige ladere. Det kan være almindelige ladestandere hjemme eller kraftigere offentlige ladestationer. Denne fleksibilitet sikrer, at du nemt kan holde din e-tron klar til lange ture.

Alt dette er del af en større plan om at gøre elektriske biler mere praktiske for hverdagsbrug.

Hvor stort er batteriet på en Audi e-tron?

Audi e-tron har et batteri på 95 kWh. Dette giver bilen en rækkevidde på omkring 365 km. Batteriet bruger omkring 25,8 kWh for hver 100 km, inklusive tab fra opladning. Dette store batteri giver Audi e-tron god effektivitet og mulighed for længere ture uden at skulle oplade ofte.

Hvordan lader man en Audi e-tron?

At lade en Audi e-tron er let og hurtigt. Du kan bruge forskellige metoder, alt efter hvor du er og hvad der passer dig bedst.

  1. Brug en hjemmelader: Installer en oplader derhjemme for nem adgang. Dette giver dig mulighed for at lade bilen natten over.
  2. Offentlige ladestandere: Find offentlige opladningspunkter i byer eller ved indkøbscentre. De fleste steder tilbyder hurtigladning.
  3. CCS-ladesøjler: Disse findes ofte langs motorveje og tillader hurtigladning op til 150 kW. Du kan få batteriet fra næsten tomt til 80% på omkring 30 minutter.
  4. Brug Audi charging service: Med denne tjeneste får du adgang til et stort netværk af ladestationer rundt omkring i Europa.
  5. Standard stikdåse: I nødsituationer kan du også bruge en almindelig husholdningsstikdåse, men det vil tage længere tid at oplade helt op.

Husk altid at tjekke, hvilken type stik din e-tron kræver, før du begynder at lade ved offentlige ladestandere eller hjemme. Opladning af din Audi e-tron er simpelt og bidrager til en gnidningsløs køreoplevelse med elektrisk kraft.

Hvor lang tid tager det at lade en Audi e-tron?

Man kan lade en Audi e-tron hurtigt. Ved brug af store opladere langs vejen, som har meget kraft, kan e-tron's batteri på 95 kWh blive fyldt op på omkring 30 minutter. Dette skyldes, at bilen kan bruge opladere med op til 150 kW kraft.

Til daglig brug hjemme eller ved mindre opladesteder, vil det tage længere tid. Her afhænger det af, hvor stærk strømkilden er. Hvis man planlægger sine pauser klogt på lange ture, kan den hurtige opladning gøre det nemt at holde bilen kørende uden lange ventetider.

Hvilken motor har en Audi e-tron?

Audi e-tron er udstyret med to elektriske motorer. De giver bilen en kraft på 300 kW, hvilket er lig med 408 hestekræfter. Dette gør bilen hurtig og stærk. Den har også et drejningsmoment på 664 Nm.

Dette hjælper bilen med at accelerere hurtigt. Fra stillestående til 100 km/t kan den gøre det på kun 5,7 sekunder i Boost-tilstand. I Normal-tilstand tager det 6,6 sekunder. Dette viser, hvor kraftfuld Audi e-tron's motorer er.

Denne bil bruger elektricitet til at køre. Den har ikke en traditionel benzin- eller dieselmotor. Dette betyder, at Audi e-tron er god for miljøet. Den slipper kun lidt CO2 ud, kun 141 gram per kilometer.

Og den kører langt på elektricitet. Med et fuldt opladt batteri kan den køre omkring 365 km. Det gør Audi e-tron til et godt valg for dem, der søger en kraftfuld, men miljøvenlig bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi e-tron?

Audi e-tron 55 quattro har 408 hestekræfter. Den bruger to elmotorer til at nå denne kraft. Disse motorer giver også bilen 664 Nm i drejningsmoment. Det betyder, at bilen er stærk og kan køre hurtigt.

Kraften på 300 kW viser, at Audi e-tron er bygget for fart og effektivitet. Med så mange hestekræfter er Audi e-tron et godt valg for folk, der vil have en kraftfuld bil.

Hvad er tophastigheden for en Audi e-tron?

Tophastigheden for en Audi e-tron er vigtig for mange bilkøbere. Denne elbil kan køre rigtig stærkt, men der er ikke givet et specifikt tal her. Dette kan være godt at vide, hvis man tænker på at købe en.

Kender man til hastigheden, kan man bedre forstå, hvordan bilen vil klare sig på motorvejen.

Man skal huske, at tophastigheden også påvirker, hvor længe bilen kan køre på en opladning. Højere hastigheder betyder ofte, at batteriet bruges hurtigere op. Så hvis tophastigheden er høj, er det godt for dem, der vil køre stærkt, men det kan betyde kortere rejser mellem opladninger.

Hvad er dimensionerne på en Audi e-tron?

Audi e-tron 55 quattro er en stor bil. Den er 4,90 meter lang og 2 meter høj. Dette giver god plads inde i bilen. Bagagerummet er også rummeligt. Uden dækning er der plads til 515 liter.

Med sæderne lagt ned, er der op til 1600 liter plads.

Denne bil kan bære 545 kilogram. Den kan også trække en del. Med bremse kan den trække op til 1,8 ton og uden bremse 750 kilogram. Dette gør Audi e-tron praktisk for dem, der har brug for at transportere meget eller trække tungt udstyr.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi e-tron?

Bagagerummet i en Audi e-tron har plads til 375 liter under ladeområdet. Uden ladeområdet er der 515 liter plads. Bagsæderne kan lægges ned, og så bliver der op til 780 liter plads.

Hvis du bruger al pladsen, inklusiv det ekstra rum under bunden, kan du have op til 1600 liter at fylde. Dette gør bilen meget praktisk for folk, der har brug for meget plads til bagage eller indkøb.

Det extra rum under bagagerumsbunden giver dig 50 liter mere plads, hvilket er smart til småting.

Kan man få anhængertræk på en Audi e-tron?

Ja, man kan få anhængertræk til Audi e-tron. Denne bil kan trække op til 1,8 tons med bremser og 750 kg uden bremser. Dette gør den til et godt valg for folk, der har brug for at trække en campingvogn eller trailer.

Audi e-tron er udstyret med en stærk motor, der giver bilen kraft nok til at håndtere denne vægt.

Audi e-tron har også en rummelig bagagekapacitet. Med bagsæderne lagt ned, er der plads til 780 liter. Under gulvet i bagagerummet er der yderligere 50 liter plads. Dette giver masser af opbevaringsplads til tasker og udstyr, når man rejser eller har brug for at transportere store genstande sammen med en trailer.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Audi e-tron?

Audi e-tron kan trække meget. Den kan trække op til 1,8 ton, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser kan den trække op til 750 kg. Dette gør Audi e-tron stærk og klar til mange opgaver.

Bilen er god for folk, der skal bruge den til at trække ting.

Hvilke fælge kan man få til en Audi e-tron?

Man kan vælge mange forskellige fælge til en Audi e-tron. Disse passer både til bilens udseende og hvordan den kører.

  1. Fælgene findes i størrelser fra 19 til 22 tommer. Dette giver mulighed for at ændre bilens look.
  2. Design og materialer varierer. Man kan få dem i aluminium, stål eller andre stoffer.
  3. Til vinterbrug er der særlige fælge. De sikrer godt greb på glatte veje.
  4. Man kan også få fælgelåse som ekstra udstyr. De hjælper med at beskytte dine fælge mod tyveri.
  5. Udvalget er stort, så man kan finde noget, der passer til ens smag og krav til kørslen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi e-tron?

Audi e-tron 55 quattro har brug for særlige dæk om vinteren. Vælg dæk, der kan klare sne og is godt.

  1. Søg efter dæk mærket med WLTP. Disse er testet til at yde godt under vinterforhold.
  2. Vælg dæk med dybe riller. De hjælper bilen med at holde sig på vejen i sneen.
  3. Tjek, at dækkene har et symbol med et snefnug indeni et bjerg. Det betyder, de er gode til hård vinter.
  4. Brug dæk fra kendte mærker som giver god trækkraft på glatte veje.
  5. Overvej dæk der er lavet specielt til elbiler. De hjælper med at spare strøm.
  6. Kig efter anmeldelser online før du køber. Se hvad andre siger om, hvordan dækkene klarer sne og is.
  7. Husk, størrelsen skal passe præcist til din Audi e - tron for at sikre bedste ydeevne.
  8. Dine nye vinterdæk skal også kunne bære bilens vægt. Tjek dette før køb.
  9. Spørg din lokale forhandler om råd til det rigtige valg af vinterdæk til netop din Audi e - tron.

Disse punkter hjælper dig med at vælge de rette vinterdæk til din Audi e-tron, så du kan være sikker og komfortabel hele vintersæsonen igennem.

Hvor sikker er en Audi e-tron?

En Audi e-tron er meget sikker. Den har mange sikkerhedsfunktioner som adaptiv fartpilot og parkeringsassistent. Disse hjælper dig med at køre sikkert og gør det nemt at parkere.

Bilen har også særlige lygter, der gør det lettere at se om natten. Sikkerheden forbedres yderligere med teknologier som en elektrisk parkeringsbremse og pre sense, der forudser farer.

Denne bil gik også igennem en Euro NCAP-test. Denne test ser på, hvor godt en bil beskytter folk indeni og udenfor bilen ved ulykker. Audi e-tron klarede sig godt her. Alt dette viser, at en Audi e-tron er bygget til at passe på dig og dem omkring dig på vejen.

Hvordan er interiøret i en Audi e-tron?

Audi e-tron byder på et interiør, der er både rummeligt og komfortabelt. Personer op til en højde på 2,0 m kan sidde i bagsædet uden problemer. Bilen kommer med luftaffjedring og adaptiv dæmperregulering som standard, hvilket sikrer en jævn kørsel.

Testbilen havde valgfrie sportsæder og elektrisk sædeindstilling med hukommelsesfunktion. Det giver mange måder at justere sæderne på for bedste siddekomfort.

Interiøret i Audi e-tron har også et lukbart og kølet handskerum. Selvom det er lidt lille, er der masser af plads andre steder i bilen. Takket være god lydisolering er støjniveauet inde i bilen lavt.

Dette sikrer en rolig og behagelig køreoplevelse, selv på lange ture.

Hvor mange personer er der plads til en Audi e-tron?

I en Audi e-tron er der god plads til fem personer. Foran sidder man behageligt med masser af rum til ben og hoved. Bagsædet har også rigelig plads, og selv personer op til to meter kan sidde der uden problemer.

Bilen har et stort og åbent indre, der gør turen behagelig for alle. De valgfrie sportssæder forbedrer komforten yderligere med deres mange indstillingsmuligheder og støtte. Dette gør Audi e-tron ideel til familier eller grupper, der ønsker komfort på lange ture.

Hvilket lydsystem har en Audi e-tron?

Audi e-tron kommer med et 10 højttaler-lydsystem som standard. Dette giver god lyd i bilen. Men hvis du vil have endnu bedre lyd, kan du vælge et Bang & Olufsen lydsystem. Det har 16 højttalere og giver fantastisk lyd.

Du kan også bruge MMI Plus Navigation til at styre musikken og Bluetooth til at forbinde din telefon. Audi e-tron lader dig lytte til din yndlingsmusik med klar lyd.

Hvilke apps kan man få til en Audi e-tron?

Audi e-tron ejere kan bruge mange smarte apps. Disse apps gør køreturen bedre og lettere.

  1. MyAudi appen giver dig kontrol over mange bilfunktioner fra din smartphone. Du kan tjekke batteristatus og styre opladning.
  2. Apple CarPlay lader dig bruge din iPhones apps sikkert, mens du kører. Ring op, send beskeder og brug kort med stemmekommandoer.
  3. Android Auto gør det samme for Android - brugere. Få adgang til musik, kort og beskeder med din stemme.
  4. Audi Functions On Demand er en service, hvor du kan abonnere på ekstrafunktioner som infotainment og førerassistance direkte fra bilen.

Alle disse apps hjælper med at gøre din Audi e-tron oplevelse bedre og mere personlig.

Opdateres softwaren i en Audi e-tron automatisk?

Ja, softwaren i en Audi e-tron opdateres automatisk. Dette betyder, at bilen får nye funktioner og forbedringer uden at man skal gøre noget. Det gør det nemt at holde bilen opdateret med den nyeste teknologi.

Audi Functions On Demand er et system, hvor man kan abonnere på forskellige funktioner til sin bil. Dette viser, hvordan teknologien i e-tron bliver ved med at vokse og forbedre sig over tid.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi e-tron?

Audi e-tron tilbyder mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Det gør din køreoplevelse bedre og mere personlig. Her er en liste over nogle af de ting, du kan vælge:

  1. Varmepumpe - Øger bilens effektivitet ved at hjælpe med at opvarme kabinen uden at bruge for meget strøm.
  2. B&O lydsystem - Giver krystalklar lyd i hele bilen, så musikken lyder fantastisk.
  3. Ambientelyspakke Plus - Skaber stemningsfuldt lys indeni bilen, som kan skifte farve.
  4. Winter selection - Et sæt til vinteren, der kan inkludere dæk og andet, som gør bilen klar til kulde.
  5. Anhængertræk - Muliggør transport af trailer eller campingvogn med din e-tron.
  6. Forskellige fælge - Du kan vælge mellem forskellige størrelser og designs for at give din e-tron et unikt look.
  7. Audi Functions On Demand - Abonner på ekstra funktioner som førerassistance eller infotainment systemer, når du har brug for dem.
  8. Trådløs oplader til telefoner - Holder din telefon opladet under kørsel uden kabler.
  9. Bagagerumsbakke - Beskytter bagagerummet mod snavs og fugt, nem at tage ud og rengøre.
  10. Sikkerhedskit - Indeholder veste, førstehjælpssæt og advarselstrekant for nødsituationer.

Hvert stykke udstyr gør din Audi e-tron endnu bedre til daglig brug eller lange ture.

Guides til andre varianter af Audi e-tron

Hvilke teknologier bruges i en Audi e-tron?

Audi e-tron bruger avancerede teknologier for at give en stærk køreoplevelse. Den har to kraftfulde elektromotorer, som samlet giver en effekt på 300 kW (408 hk) og et drejningsmoment på 664 Nm.

Disse motorer gør bilen hurtig og responsiv. E-tron kommer også med et stort højvoltsbatteri på 95 kWh, der sikrer lang rækkevidde. For at mindske strømforbruget bruger bilen en varmepumpe, der effektivt styrer klimaanlægget uden at bruge for meget batteri.

Ladehastigheden er imponerende med op til 150 kW ved hurtigladestationer. Dette betyder, at man kan lade bilen op hurtigt og fortsætte sin rejse. E-tron er også udstyret med avancerede kørehjælpsystemer og connectivity-løsninger som del af dens teknologipakke.

Dette inkluderer alt fra sikkerhedssystemer til underholdning og navigation, som alle er designet til at gøre køreoplevelsen bedre og mere behagelig. Disse teknologier viser Audi e-trons kapacitet inden for elektrisk mobilitet og moderne bilteknik.

Er der særlige udgifter på en Audi e-tron?

Forsikringen for en elektrisk bil som e-tron er dyr. Selvom man sparer penge på ejerafgiften, kan forsikringen koste mere. Vedligeholdelsen af en e-tron forventes dog at være billigere end benzinbiler.

Dette hjælper med at spare penge over tid.

Hvad koster en Audi e-tron 55 quattro i grøn ejerafgift?

En Audi e-tron 55 quattro koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Audi e-tron til service?

En Audi e-tron skal til service cirka hver andet år eller efter 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette er for at sikre, at bilen kører som den skal. Service tjekker mange dele af bilen, som batteriet og motoren.

Teknikere ser også på bilens software og opdaterer den om nødvendigt.

Det er vigtigt at følge serviceplanen for at holde din e-tron i god stand. Hvis bilen bruger mere energi eller hvis du mærker, at den ikke kører godt, skal den måske til service tidligere.

At følge disse anbefalinger hjælper med at undgå store problemer og gør, at din bil holder længere.

Hvilke dele på en Audi e-tron går mest i stykker?

Nogle dele på en Audi e-tron går oftere i stykker end andre. Dette kan være vigtigt at vide for købere.

  1. Batteriets kølesystem kan få problemer, som fører til, at bilen ikke kan køre så langt.
  2. Elektroniske systemer såsom skærme og aircondition har haft fejl.
  3. Opladningsporten og kablerne har givet nogle ejere problemer med at få strøm på bilen.
  4. Luftundervognen har været udsat for lækage og fejl med indstilling af højden.
  5. LED - lygterne på bilen holder ikke altid så længe, som de skal.
  6. Parkeringshjælpen og dens sensorer kan stoppe med at virke korrekt.
  7. Head - up displayet, der viser information på forruden, kan have fejl i visning eller justering.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi e-tron?

Garantien på en Audi e-tron varer i 2 år. Dette betyder, at køretøjet er dækket mod fejl i denne periode.

Hvad dækker garantien på en Audi e-tron?

Audi e-tron kommer med to forskellige garantier. Den første er en standard garanti, der dækker bilen i to år uden kilometerbegrænsning. Den anden er en batterigaranti. Denne garanti dækker op til otte år eller 160.000 km.

Den sørger for, at bilens batteri holder sig godt. Hvis batteriet mister meget af sin styrke, vil garantien hjælpe. Dette giver ejere ro i sindet. De ved, at de vigtigste dele af deres bil er dækket i mange år.

Disse garantier er vigtige. De viser, at Audi har tro på deres e-tron modeller. Købere kan føle sig sikre, når de køber denne bil. De ved, de har support, hvis noget går galt med bilen eller batteriet tidligt i bilens liv.

Dette gør Audi e-tron til et godt valg for dem, der vil have en elbil med god garanti.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.31.25

Opdateret 10.09.2024, 14.31.25

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel