Guiden handler om Audi Q4 e-tron Sportback 40 S line (Årgang 09/2021 - 09/2023)

Købsguide: Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line (09/2021 - 09/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line?

Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line har en motor med 204 hestekræfter og et stort batteri på 77 kWh. Den kan køre op til 400 km på en fuld opladning. Dette gør den til et godt valg for langture.

Bilen er eldrevet og bruger baghjulstræk, hvilket giver god kontrol, når du accelererer.

Denne model har moderne sikkerhedsudstyr som adaptiv fartkontrol og automatisk nødbremse. Audi Q4 har også fået høje karakterer i sikkerhedstests, hvilket betyder, at den er sikker at køre i.

Hvis du tænker på at købe en, skal du vide, at den vejer næsten 2,2 ton men stadig kører godt til dagligt brug. Den er også populær og har set en stor stigning i nye ejere.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron Sportback kommer i flere varianter. Hver model har unikke funktioner, der passer til forskellige behov.

  1. Audi Q4 40 e-tron Sportback: Denne version har en elektrisk motor og et batteri på 82 kWh. Rækkevidden er op til 400 km.
  2. Audi Q4 50 e-tron Sportback Quattro: Med firehjulstræk og mere kraft giver denne variant bedre ydeevne og en rækkevidde på ca. 360 km.
  3. Audi Q4 35 e-tron Sportback: Det er indgangsmodellen med et mindre batteri på 76,6 kWh og en rækkevidde på omkring 340 km.

Hver variant tilbyder mulighed for hurtigopladning ved høje effekter, hvilket reducerer ventetiden markant. Sikkerhedsfunktioner som adaptiv fartpilot og nødbremsesystem er standard over hele linjen. Derudover kan køberne vælge mellem forskelligt ekstraudstyr og pakker som Varmepumpe, Winter Selection, Technology Plus Selection samt Ambientelyspakke Plus for at skræddersy bilen efter personlige præferencer.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi Q4 e-tron Sportback

Fordele Ulemper
Bilen har gode køreegenskaber. Bilens vægt på 2142 kg gør den mindre sportslig.
Lavt energiforbrug. Interiørets materialekvalitet matcher ikke prisklassen.
Stor indvendig bredde og god plads til hovedet. Strømkraftværker tilknyttet el-produktion bidrager til CO2-emissioner.
Ingen skadelige emissioner fra bilen selv.  

Hvordan klarer Audi Q4 Sportback sig i test?

Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line har klaret sig godt i forskellige tests. Bilen fik 89% af maksimumpunkterne for børnesikkerhed i ADAC Crashtest. Dette viser, at bilen er meget sikker for børn.

Men under ADAC's undvigelsestest skubber bilen tidligt over forhjulene. Dette betyder, at den kan miste retningstabilitet under hurtige manøvrer.

Bilen har også en miljøvenlig profil med 0 g/km i CO2-udledning. Denne elbil har en rækkevidde på op til 410 km på en opladning, hvilket er godt for lange ture. Med disse resultater viser Audi Q4 Sportback sig som en stærk konkurrent blandt elbiler på markedet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron Sportback er populær. Mange biler ligner den.

  1. BMW iX3: Den har god plads og kører langt på strøm. Folk kan lide dens styring.
  2. Ford Mustang Mach-E: Den ser sporty ud og føles hurtig. Bagagerummet er stort.
  3. Mercedes EQC: Dens kabine er luksuriøs, og kørekomforten er topklasse.
  4. Skoda Enyaq: Prisen er god, og pladsen indeni imponerer mange.
  5. Tesla Model Y: Den tilbyder lang rækkevidde og hurtig opladning, plus teknologi som imponerer.
  6. Volvo XC40 Recharge: Lille men kraftfuld, og sikkerheden er i højsædet.

Disse biler konkurrerer med Audi Q4 e-tron Sportback på forskellige områder som pris, luksus, teknologi, og ydelse.

Hvad er rækkevidden for en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line?

Den Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line kan køre op til 410 kilometer på en fuld opladning. Dette gør den til et godt valg for lange ture. Med en batterikapacitet på 82 kWh/76,6 kWh og et strømforbrug på 20,4 kWh/100 km, viser bilen sig at være effektiv.

Opladning af bilen er nemt og kan tilpasses med både enkelt- og trefasede stikkontakter.

Til dem, der leder efter hurtig opladning, tilbyder denne model en maksimal ladestyrke på 135 kW. Det betyder, at du kan oplade batteriet fra 10% til 80% på kun 35 minutter. Dette er særligt nyttigt for bilister, som ofte er på farten og har brug for at oplade hurtigt.

Hvor stort er batteriet på en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line?

Batteriet i en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line har en kapacitet på 82 kWh. Dette giver bilen kraft til lange ture uden at skulle oplade ofte. Med et så stort batteri kan ejere forvente god rækkevidde og effektiv energibrug.

Opladning af denne bil er fleksibel. Man kan bruge både enkelt- og trefasede stikkontakter til opladning. Med en maksimal ladestyrke på 135 kW kan batteriet hurtigt blive opladt fra 10% til 80% på kun 35 minutter.

Dette gør den til en praktisk elbil for daglig brug og længere ture.

Hvordan lader man en Audi Q4 e-tron Sportback

At lade en Audi Q4 e-tron Sportback kræver et par trin. Det afhænger af, hvor du lader den og hvilken type oplader du bruger. Her er de vigtigste punkter:

  1. Brug en hjemmeopladningsstation for daglig brug. Du kan installere en sådan station derhjemme.
  2. Tilslut opladeren til bilens opladningsport. Den sidder normalt på siden af bilen.
  3. Vælg mellem enkelt - og trefasede stikkontakter for hurtigere eller langsommere opladning.
  4. Opladningstiden varierer fra 20 minutter til 36,5 timer, afhængigt af strømmen.
  5. På offentlige opladningsstationer kan bilen lade op med maksimalt 135 kW.
  6. Dette betyder, at du kan oplade batteriet fra 10% til 80% på bare 35 minutter ved hurtige ladestandere.
  7. Kontroller altid bilens display for at følge med i ladeprocessen og se, hvornår den er fuldt opladet.

Husk at tjekke garantiinformation for batteriet – det har en kapacitet på 8 år eller 160.000 km, hvilket sikrer lang holdbarhed. Disse trin hjælper dig med nemt at holde din Audi Q4 e-tron Sportback klar til kørsel.

Hvor lang tid tager det at lade en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line?

Opladning af en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line varierer meget. Ved en hurtigladestation kan bilen oplade fra 10% til 80% på kun 35 minutter, takket være maksimal ladestyrke på 135 kW.

Hjemme kan det tage længere tid. Ved brug af en almindelig stikkontakt kan opladningen strække sig fra 20 minutter til næsten 36,5 timer. Dette afhænger af, om du bruger enkelt- eller trefasede stikkontakter.

Bilens opladningstid er afgørende for ejere, der ønsker fleksibilitet og hurtig tilbagevenden til vejen. Med forskellige muligheder for opladning passer Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line til mange livsstiler.

Hurtigladere giver frihed på lange ture, mens hjemmeopladning er bekvemt natten over.

Hvilken motor har en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line?

Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line har en stærk elektrisk maskine. Den yder 150 kW, som er lig med 204 hestekræfter. Dette giver bilen masser af kraft. Motoren har også et drejningsmoment på 310 Nm, hvilket gør bilen hurtig fra start.

Denne model bruger elektricitet til at køre. Den kan køre op til 410 km på en fuld opladning. Det store batteri på 82 kWh sikrer, at man kan køre langt uden at skulle oplade så ofte.

Audi har gjort det nemt og hurtigt at lade bilen op igen. Med en maksimal ladestyrke på 135 kW kan batteriet lades fra 10% til 80% på kun 35 minutter.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line?

En Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line har 204 hestekræfter. Dette tal viser, hvor kraftfuld bilens motor er. Med så mange hestekræfter kan bilen køre hurtigt og stærkt. Motoren yder også 150 kW, hvilket hjælper med at give bilen en god acceleration.

Kraften i motoren gør denne SUV elbil både sjov og spændende at køre.

Motoren i Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line kan producere et drejningsmoment på 310 Nm. Dette betyder, at bilen har stor kraft til at accelerere fra stillestående. Denne kombination af hestekræfter og drejningsmoment sikrer en glat og kraftfuld køreoplevelse.

Med disse egenskaber er Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line en attraktiv mulighed for dem, der søger en elbil med masser af ydelse.

Hvad er tophastigheden for en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line?

Tophastigheden for Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line er 180 km/t. Dette betyder, at bilen kan køre op til 180 kilometer i timen på vejen. Hastigheden viser, hvor hurtigt denne model kan bevæge sig og giver en ide om dens præstationer.

Hvad er dimensionerne på en Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron Sportback er 4,60 meter lang, 1,87 meter bred og 1,60 meter høj. Akselafstanden er 2,77 meter, som giver meget plads til benene i bagsædet. Bagagerummet rummer 535 liter.

Slår man bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads, op til 1400 liter. Disse mål gør bilen rummelig og praktisk for familier eller dem, der har brug for meget bagageplads. Audi har tænkt på komforten indeni og designet udenom, så Q4 e-tron Sportback passer godt til forskellige behov.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi Q4 e-tron Sportback

Bagagerummet i en Audi Q4 e-tron Sportback har plads til op til 450 liter bagage. Dette giver god plads til indkøb, sportsgrej eller bagage til en weekendtur. Med bagsæderne slået ned, kan du udnytte op til 1.350 liter af pladsen.

Dette gør bilen meget fleksibel, hvad enten det er til daglig brug eller længere rejser.

Den elektriske bagklap gør det nemt at læsse ting i og ud af bilen. Hvis du har brug for endnu mere plads, er det muligt at slå bagsæderne ned. Dette giver ekstra rum til større genstande eller mere bagage.

Audi Q4 e-tron Sportback passer perfekt til folk, der har brug for en praktisk bil med masser af plads.

Kan man få anhængertræk på en Audi Q4 e-tron Sportback

Man kan få anhængertræk til Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line som ekstraudstyr. Dette tilvalg gør det muligt at trække en trailer eller andet udstyr. Anhængertrækket kan tilpasses og monteres efter bilen er købt.

Det tilføjer fleksibilitet for dem, der har brug for at transportere ekstra last.

Anhængertrækket er en praktisk tilføjelse for ejere af Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line. Det udvider bilens anvendelsesmuligheder ved at gøre det lettere at have udstyr som cykler og større genstande med på tur.

Installationen kan ske hos en autoriseret forhandler, så bilen passer nøjagtigt til dine transportbehov.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line kan trække op til 1.200 kg. Dette gør den ideel til at medbringe f.eks. en campingvogn eller en trailer på ferien. Hvis du overvejer at købe en Audi Q4 e-tron Sportback, er det vigtigt at vide, hvor meget den kan trække.

Dette tal viser bilens evne til at håndtere tunge laster, hvilket er nyttigt for dem, der har brug for at transportere større genstande.

At vælge en bil med det rette anhængertræk er afgørende for både sikkerhed og ydeevne. Audi Q4 e-tron Sportbacks kapacitet på 1.200 kg sikrer, at du kan tage det nødvendige udstyr med på rejsen uden bekymring.

Dette understøtter bilens alsidighed og gør den til et fremragende valg for eventyrlystne familier eller folk med behov for at transportere tungere last.

Hvilke fælge kan man få til en Audi Q4 e-tron Sportback

Man kan vælge mellem mange slags fælge til Audi Q4 e-tron Sportback. De findes i forskellige designs, farver og materialer.

  • Fælge i aluminium og stål er tilgængelige, så du kan finde det, der passer bedst til din stil.
  • Du kan vælge fælge i farver som sølv, sort eller malet for at give din bil et unikt look.
  • Fælgene kommer i forskellige størrelser og design, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din Audi Q4 e-tron Sportback yderligere.
  • For dem der ønsker optimal performance, findes der letvægtsfælge, som også forbedrer bilens aerodynamik.
  • Udover standardudvalget tilbyder Audi pakkeløsninger med både sommerdæk og vinterdæk monteret på fælgene. Det sparer dig tid og gør det nemmere at skifte dæk efter sæsonen.
  • Ekstraudstyr som dæktryksovervågningssystemer og låsebolte til fælgene sikrer både sikkerhed og beskytter mod tyveri.

Hver eneste detalje er tænkt igennem for at matche kundens behov og præferencer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi Q4 e-tron Sportback

Vinterdæk er vigtige for sikkerhed og ydeevne i koldt vejr. Testbilen Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line bruger 19-tommer Bridgestone Turanza ECO-dæk, men der findes andre muligheder.

  • Vælg dæk med lav rullemodstand for at spare energi og øge bilens rækkevidde.
  • Sørg for, at dækkene kan klare tunge sne - og isforhold. Dette giver bedre kontrol over bilen.
  • Prioriter dæk designet til elektriske biler. De støjer mindre og håndterer bilens store vægt.
  • Kontroller dækmærkning for greb på våde veje. Godt greb er afgørende for sikkerheden.
  • Tjek dækanmeldelser online før køb. Andres erfaringer kan guide dig.
  • Overvej størrelsen nøje. Store dæk ser godt ud, men mindre størrelser kan være bedre til vinterbrug.
  • Kig efter dæk specifikt godkendt af Audi. Det sikrer kompatibilitet med din Q4 e - tron Sportback.
  • Vurdér om du skal have pigdæk eller friktionsdæk. Pigdæk er bedst på is, mens friktionsdæk er stille og gode på sne.
  • Husk altid at købe fire ens vinterdæk. Dette giver bedste balance og kontrol over bilen.

Valg af de rette vinterdæk til din Audi Q4 e-tron Sportback beskytter dig og optimerer din kørsel i vintermånederne.

Hvor sikker er en Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron Sportback har vist sig at være meget sikker. Den scorer 93% i ADAC's crashtest og har fået fem stjerner i NCAP. Disse tests viser, at bilen beskytter folk godt, hvis der sker en ulykke.

Audi Q4 har også vigtige sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem, træthedsovervågning og multi-kollisionsbremse. Disse hjælper med at undgå ulykker.

Til børnesikkerhed får Audi Q4 89% af de mulige point i crashtests. Men bilens store vægt og specielle dæk kan gøre det svært at styre hurtigt udenom noget på vejen. ESP-systemet kan også arbejde hårdt, hvis man kører meget vildt.

Det kan føles usikkert. Men alt i alt er Audi Q4 e-tron Sportback en meget sikker bil at køre i.

Hvordan er interiøret i en Audi Q4 e-tron Sportback

Interiøret i en Audi Q4 e-tron Sportback får blandet modtagelse. Nogle kritiserer materialekvaliteten. Det indebærer, at visse dele ikke lever op til forventningerne om luksus. Bilen har dog et væld af udstyr, der understreger dens høje prisniveau.

Dette inkluderer teknologier som MMI navigation plus og sikkerhedspakke plus, der forøger komforten og sikkerheden for alle i bilen.

Bilen rummer plads til flere personer og har et bagagerum, der møder de flestes behov. Lydsystemet og app-mulighederne tilføjer til den moderne køreoplevelse. Med sit 77 kWh batteri og en rækkevidde på ca.

400 km, er der lagt op til lange ture uden bekymringer om opladning. På trods af nogle anmærkninger vedrørende indvendige materialer, er Audi Q4 e-tron Sportback et tegn på Audi's engagement i elektrisk mobilitet og luksus.

Hvor mange personer er der plads til en Audi Q4 e-tron Sportback

En Audi Q4 e-tron Sportback har plads til fem personer. Men midtersædet bag er bedst egnet til børn på grund af sin størrelse og placering. Foran og på de yderste bagsæder er der god plads til både hoved og ben, takket være bilens design med en lang akselafstand.

Dette gør den til et godt valg for familier eller grupper, der rejser sammen.

Bagsæderne kan klappes ned, hvilket giver mere plads til bagage, hvis der ikke er brug for alle sæderne til passagerer. Den store indvendige bredde i bilen sikrer, at alle passagerer sidder komfortabelt, selv på længere ture.

Dette gør Audi Q4 e-tron Sportback til en praktisk bil til hverdagsbrug og længere rejser.

Hvilket lydsystem har en Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron Sportback kommer med et Bang & Olufsen lydsystem. Dette system har 10 højttalere og en samlet effekt på 560 watt. Lyden i bilen føles levende takket være 3D-lydoplevelsen med virtuel surround sound.

Brugere kan også tilpasse lyden efter deres smag med individuelle lydindstillinger.

Systemet bruger avanceret lydbehandlingsteknologi for at sikre høj kvalitetslyd. I bagagerummet er der en integreret subwoofer, der giver en kraftig og dyb bas. Bilens avancerede lydisolering og akustiske vinduesglas hjælper med at holde uønsket støj ude.

Hvilke apps kan man få til en Audi Q4 e-tron Sportback

Apps gør køreturen i en Audi Q4 e-tron Sportback nemmere og sjovere. Du kan bruge mange forskellige slags apps med din bil.

  1. Audi connect: Giver dig information om din bils tilstand, som hvor meget strøm der er tilbage.
  2. e-Tron route planner: Hjælper dig med at finde ladestandere og planlægge den bedste rute.
  3. MyAudi app: Lader dig styre funktioner i din bil direkte fra din smartphone. Du kan for eksempel tjekke, om du har låst dørene.
  4. Apple CarPlay/Android Auto: Giver adgang til din telefons apps, musik og navigation mens du kører.
  5. Spotify: Stream musik direkte i bilen uden at bruge anden enhed.
  6. Audible: Til dem der elsker lydbøger, kan man lytte to dem under kørslen.
  7. WhatsApp & Telegram via Apple CarPlay eller Android Auto: Send og modtag beskeder håndfrit.

Disse apps forbedrer oplevelsen ved at gøre det nemt at navigere, styre underholdning og holde kontakt med andre.

Opdateres softwaren i en Audi Q4 Sportback automatisk?

Softwaren i en Audi Q4 Sportback opdateres automatisk. Dette sker via over-the-air-opdateringer, ligesom opdateringer på en smartphone. Ejerne behøver ikke at gøre noget. Bilen sørger selv for at hente og installere nye softwareversioner.

Dette holder bilens systemer opdaterede med de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Denne automatiske opdateringsproces gør det let for ejerne at have den nyeste teknologi i deres bil uden besvær. Med over-the-air-opdateringer, bliver Audi Q4 Sportback mere praktisk og fremtidsorienteret.

Bilens kapaciteter fortsætter med at forbedre sig over tid, uden at ejeren skal til værkstedet.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron Sportback tilbyder mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og praktisk.

  1. Opladningstilbehør inkluderer kabler og ladestationer. Disse gør det let at oplade din bil hjemme eller på farten.
  2. Stylingtilbehør for både indvendig og udvendig brug omfatter fælge, tagbøjler og dekorationsfolie. Det gør din bil unik.
  3. Komforttilbehør som opbevaringsløsninger og solskærme hjælper med at gøre køreturen mere behagelig.
  4. Sikkerheds- og teknologitilbehør omfatter parkeringshjælp og avancerede infotainment-systemer. Disse øger sikkerheden og underholdningen i bilen.
  5. Audi originalt tilbehør giver mulighed for personlig tilpasning af din Q4 e - tron Sportback med høj kvalitet.
  6. Ekstra sikkerhedssystemer, assistentsystemer og køreassistenter kan tilkøbes for at øge sikkerheden yderligere.

Disse muligheder giver dig chancen for at skræddersy din Audi Q4 e-tron Sportback efter dine ønsker og behov.

Hvilke teknologier bruges i en Audi Q4 e-tron Sportback

I en Audi Q4 e-tron Sportback finder man avancerede teknologier som hjælper med sikkerhed og komfort. Bilen har adaptiv fartpilot, der justerer hastigheden efter trafikken. Der er også nødbremse, der kan stoppe bilen, hvis der sker noget uventet.

Vejskiltegenkendelse viser færdselstavler på displayet, så føreren altid kender reglerne. Car-to-X kommunikation lader bilen tale med andre biler og vejsystemer for at advare om farer.

Denne bil bruger specifik teknologi til batteriet. Det betyder, at man kan oplade det hurtigt og bruge smartphone til at styre opladningen eller opvarme bilen, før man kører. Bilen har også et system, der gemmer energi, når man bremser.

Interiøret er lavet til at gøre køreture nemme og bekvemme med ting som automatisk klimaanlæg, navigationssystem og et lydsystem af høj kvalitet. Alt dette gør Audi Q4 e-tron Sportback til en smart valg for dem, der vil have en moderne og teknologisk avanceret bil.

Hvad koster en Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line i grøn ejerafgift?

En Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Audi Q4 Sportback til service?

En Audi Q4 Sportback 40 e-tron skal til årligt service. Dette sikrer, at bilen kører optimalt og forlænger dens levetid. Batteriet i bilen har en garanti på 8 år eller 160.000 km, hvilket understreger vigtigheden af regelmæssigt vedligehold.

Regelmæssige servicebesøg hjælper med at opdage eventuelle problemer tidligt, så de kan fixes hurtigt. Dette er essentielt for at holde din bil i topform og sikre, at du altid har en pålidelig og sikker køretur.

Hvilke dele på en Audi Q4 Sportback går mest i stykker?

Folk, der overvejer at købe en Audi Q4 Sportback, ønsker at vide, hvilke dele de skal være særligt opmærksomme på. Her er en liste over dele, som ofte går i stykker:

  1. Batteriet - Med en kapacitet på 82 kWh kræver det regelmæssig vedligeholdelse for at undgå nedgang i ydelsen.
  2. Elektroniske systemer - Softwareproblemer og fejl i infotainmentsystemet er almindelige.
  3. Bremser - Slidte bremseklodser og skiver kan forekomme grundet bilens vægt og ydelse.
  4. Dæk - På grund af bilens kraftige acceleration slides dækkene hurtigere end normalt.
  5. Ladestik - Gentagne opladninger kan medføre slid på ladestikket over tid.
  6. Lygter - LED-lygterne kan svigte før forventet brugstid er nået.
  7. Fjernbetjeningen til nøglefri adgang - Ofte bruges dagligt og kan stoppe med at fungere korrekt.

Disse punkter giver et godt udgangspunkt for købere, så de ved, hvad de skal holde øje med ved køb af en Audi Q4 Sportback.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi Q4 e-tron Sportback

Garantien på en Audi Q4 e-tron Sportback dækker i 8 år eller op til 160.000 km for bilens batterikapacitet. Dette viser, at producenten står bag produktets kvalitet over en lang periode.

Garantien sikrer, at batteriet holder sin kapacitet inden for dette tidsrum eller kilometerantal. Dette er vigtigt for ejere, da det giver tryghed om bilens vigtigste komponent i mange år.

Garantioplysningerne er essentielle for købere, der ønsker sikkerhed i deres investering i en elektrisk bil.

Hvad dækker garantien på en Audi Q4 e-tron Sportback

Garantien på en Audi Q4 e-tron Sportback sikrer dig mod uventede udgifter til reparationer. Den dækker motor og drivlinje i 2 år. Dette betyder, at hvis der opstår problemer med bilens hjerte eller dens kraftoverførsel, dækker garantien omkostninger til reparationer.

For batteriet, som er en vigtig del af denne elbil, gælder der en særlig garantiperiode. Her er du dækket i 8 år eller op til 160.000 km, afhængigt af hvad der kommer først. Det er en tryghed for dig som ejer, at bilens mest vitale dele er beskyttet.

Opladning af din Audi Q4 Sportback 40 e-tron S line kan variere fra 20 minutter til over et døgn, alt efter strømkilden. Du kan nå op på 80% batterikapacitet på kun 35 minutter, hvis du bruger en hurtigladestation med maksimal kapacitet på 135 kW.

Dette aspekt af garantien sikrer, at du ikke skal bekymre dig om pludselige fejl eller nedbrud med bilens opladningssystem. Sikkerheden i at vide, at så centrale dele som motor, drivlinje og batteri har garanti, kan gøre købsbeslutningen lettere for potentielle bilejere.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.32.10

Opdateret 16.05.2024, 11.25.42

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel