Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic (Årgang 07/2015 - 08/2018)

Købsguide: Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic (07/2015 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic?

Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic blev lavet mellem juli 2015 og august 2018. Den har en stærk motor med 218 hestekræfter. Den vejer næsten 2,2 ton, men kan køre langt på literen.

Med en tank på 75 liter kan den køre op til 1.100 kilometer. Den har plads til meget bagage, fra 440 liter til 810 liter, hvis du fylder helt op. Den kan også trække meget, op til 2.700 kilogram.

Denne bil har forskellige teknologier som adaptiv fartpilot og matrix led forlygter, der gør køreturen sikker og behagelig. Indeni er der også luksus med køl i forsæder og et godt lydsystem.

Til dem, der tænker på miljøet, er det vigtigt at vide, at denne model bruger diesel. Man skal overveje dette og bilens størrelse, når man vælger sin næste bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi Q7?

Audi Q7 kommer i forskellige motorvarianter. Dette giver købere mulighed for at vælge lige præcis den version, der bedst passer til deres behov.

  1. TYP 3.0 TFSI quattro tiptronic: Denne variant er udstyret med en kraftig benzinmotor. Den leverer hurtig acceleration og glat kørsel, hvilket gør den ideel til både bykørsel og længere ture.
  2. 3.0 TDI ultra quattro tiptronic: Denne dieselversion fokuserer på effektivitet uden at gå på kompromis med kraften. Den er perfekt for dem, der ønsker en bil der er økonomisk i brug.
  3. 3.0 TDI quattro tiptronic: Som en tredje option byder denne model på en stærk dieselmotor med masser af trækkraft, egnet til folk, der ofte har brug for at trække tunge laster eller køre i krævende terræn.

Alle tre varianter kommer med quattro firehjulstræk, som sikrer et fast greb i vejen under alle forhold, samt tiptronic gearkasse, der tilbyder smidige gearskift. Uanset valget får man en højtydende bil, der ikke går på kompromis med luksus og komfort.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi Q7?

FordeleUlemper
- Valgfri luftaffjedring sikrer høj kørekomfort.- Komplekse betjeningssystemer kan være udfordrende.
- Støjreduceret kabine giver en rolig køreoplevelse.- Begrænset udsyn på grund af bilens størrelse.
- Plads til op til seks personer med ekstra sæderække.- Svær at parkere i snævre rum.
- God lasteevne og mulighed for taglast.- Tung bil på næsten 2,2 ton.
- Basisdieselmotoren har god brændstoføkonomi.-
- Kan trække op til 2.700 kg brakede.-

Hvordan klarer Audi Q7 sig i test?

Audi Q7 fik topkarakterer i sikkerhedstests. Den scorede 5 stjerner i ADAC Crashtest for beskyttelse af folk inde i bilen. Dette viser, at Audi Q7 er meget sikker. I test for miljøvenlighed fik bilen 49 ud af 50 point for lave skadelige stoffer og 74 point i alt.

Det betyder, at Audi Q7 også er god for miljøet. Bilen lever op til strenge krav og giver tryghed og godt samvittighed til dem, der kører i den.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi Q7?

Audi Q7 er en populær bil. Mange vil gerne have en lignende én. Her er alternativer:

  1. BMW X5: En stærk rival med god plads og luksus. Den har gode køreegenskaber og avanceret teknologi.
  2. Mercedes GLE: Kendt for sin komfort og stilfulde interiør. Den har også en kraftig motor og mange sikkerhedsfunktioner.
  3. Volvo XC90: Står ud med sin sikkerhed og familievenlige design. Bilens indre er rummeligt, og den har miljøvenlige motorvalg.
  4. Volkswagen Touareg: Tilbyder høj komfort og nyeste teknologi til en lavere pris end Audi Q7. Den er også stærk off-road.

Disse biler konkurrerer tæt med Audi Q7 i både luksus og ydelse. De lægger vægt på sikkerhed, komfort, og avancerede funktioner ligesom panorama glastag, ambiente belysning, og avancerede lyssystemer for at give en fuldendt køreoplevelse.

Hvor langt kører Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic på literen?

Denne bil bruger 6,8 liter brændstof for hver 100 kilometer den kører. Dette betyder, at med en fuld tank på 75 liter kan bilen køre op til 1.100 kilometer før den skal have mere brændstof.

Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der kan køre langt på literen.

Hvilken motor har en Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic?

Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic har en kraftig dieselmotor. Denne motor giver 218 hestekræfter. Det betyder, at bilen har god styrke og kan køre hurtigt. Motoren bruger også diesel smart.

Den kører 6,8 km på en liter diesel. Dette er godt for både pengepungen og miljøet.

Bilen har flere motorvalg, inklusive denne model. Alle motorer er lavet til at give en god køretur. De har forskellige kræfter, men alle er stærke. Dette giver købere mulighed for at vælge, hvad der passer bedst til dem.

Audi Q7 er kendt for sin kvalitet og styrke, og motoren spiller en stor rolle i dette.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic?

Denne bil har en motor, der yder 218 hestekræfter. Den kraftige motor betyder, at bilen kan køre hurtigt og glat. Med otte gear i den automatiske gearkasse hjælper det også bilen med at bruge brændstoffet på en smart måde og give en god køreoplevelse.

Denne kombination gør, at Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic er både stærk og effektiv, hvilket er vigtigt for dem, der leder efter en bil med god ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic?

Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic kan køre op til 234 km/t. Dette tal er fundet i en ADAC Autotest. Det viser, hvor hurtigt denne bil kan køre. Dette er vigtigt for folk, der vil have en bil, der kan køre stærkt.

Hvad er dimensionerne på en Audi Q7?

En Audi Q7 er stor. Den måler over fem meter lang, omkring to meter bred uden spejle og næsten 1,7 meter høj. Denne størrelse gør den til en rummelig bil, specielt indeni. Indvendigt er der god plads til personer, selv dem der er op til to meter høje.

Dette rum giver masser af komfort på lange ture. Bagagerummet starter på 440 liter. Men hvis du lægger sæderne ned, bliver der meget mere plads – op til 810 liter til bagage.

Så der er masser af plads til familie, venner og alt, hvad I skal have med.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi Q7?

Kofferrummet i en Audi Q7 er rummeligt. Det starter med et volumen på 440 liter. Hvis man har brug for mere plads, kan det udvides til 810 liter ved at stable op til taget. Folder man bagsædets ryglæn ned, vokser pladsen til 880 liter.

For dem, der skal have virkelig meget med, kan kofferrummet fyldes helt op til 1.725 liter. En smart funktion er den elektriske bagklap, som gør det nemt at åbne og lukke uden at bruge hænderne.

Man kan bare sparke let under kofangeren for at åbne den.

Kan man få anhængertræk på en Audi Q7?

Man kan få anhængertræk til en Audi Q7. Dette gør den egnet til at trække tunge ting som fx en campingvogn eller en hestetrailer. Anhængertrækket på en Audi Q7 kan håndtere op til 2.700 kilogram med bremser.

Dette er nyttigt for dem, der har brug for meget trækkraft.

Audi Q7 kommer med forskellige typer anhængertræk, herunder aftageligt anhængertræk. Dette giver ejere fleksibilitet. De kan nemt sætte anhængertrækket på, når de har brug for det, og tage det af, når de ikke gør.

Dette ekstraudstyr gør Audi Q7 endnu mere praktisk til forskellige opgaver og behov.

Hvad må en Audi Q7 trække på anhængertrækket?

En Audi Q7 kan trække op til 2.700 kilogram på anhængertrækket. Dette gør bilen ideel for dem, der har brug for at transportere tunge ting som store trailere eller campingvogne.

Lasteevnen i bilen er også god, med plads til 595 kilogram. Audi Q7 tilbyder også mulighed for at lægge op til 100 kg på taget, hvilket er praktisk for ekstra bagage eller udstyr.

Med sin kraftfulde basisdieselmotor på 218 hestekræfter, klarer bilen disse opgaver uden problemer. Brændstofsøkonomien er fordelagtig, og ifølge ADAC EcoTest kører den 6,8 l/100km (16,7 km/L) hvilket gør den til et godt valg for lange ture med meget bagage eller tungt udstyr.

Hvilke fælge kan man få til en Audi Q7?

Til en Audi Q7 kan man vælge mellem mange forskellige fælge. Disse valg kan ændre hvordan bilen ser ud og kører.

  1. Aluminiumsfælge er populære for deres styrke og lette vægt. De kommer i mange designs.
  2. Letmetalfælge tilbyder en god blanding af vægt og holdbarhed, perfekt til daglig brug.
  3. Audi-forhandlere har specielle fælgdesigns kun for Q7-modellen. Disse giver bilen et unikt udseende.
  4. Kunder kan vælge fælgstørrelser som passer til deres behov og stil, fra små til store størrelser.
  5. Dækmønstre varierer afhængigt af fælgvalget, så man kan optimere grebet på vejen.
  6. Nogle fælge er bedre til hurtig kørsel, mens andre er lavet for at spare på brændstoffet.
  7. Det er vigtigt at snakke med en ekspert hos Audi før man beslutter sig. De kan hjælpe med at finde de bedste fælge.
  8. Fælgvalget påvirker ikke kun udseendet, men også hvordan bilen kører og hvor meget benzin den bruger.
  9. Prisen på fælgene ændrer sig afhængigt af design og materialevalg.

Hvert valg har sin egen effekt på både økonomi og køreegenskaber, så det lønner sig at tage velovervejede beslutninger omkring sine fælge til Audi Q7.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi Q7?

Vinterdæk er vigtige for sikker kørsel i koldt vejr. De giver bedre greb på sne og is.

  1. Søg dæk med god anmeldelse for greb på sne og is. Disse klarer sig bedst under vinterkørsel.
  2. Vælg dæk, der passer til Audi Q7s dimensioner. Dette sikrer, at dækkene passer perfekt og fungerer godt.
  3. Overvej dæk med dybe riller. De hjælper med at fjerne slud og vand, så bilen ikke glider.
  4. Se efter dæk mærket med M+S (mudder og sne) eller symboler som et snefnug inden i et bjerg. Det viser, at dækket er testet for vinterbrug.
  5. Tænk over at købe helårsdæk, hvis du bor i et område med lette vintre. De kan bruges hele året, men tjek om de klarer sig godt i koldt vejr.
  6. Overvej alderen på dine nuværende dæk. Selv vinterdæk slides ned over tid og mister effektivitet.
  7. Tjek Audi Q7s manual eller spørg en ekspert for specifikke anbefalinger til din model.

Sikkerhed kommer først, så vælg kvalitetsdæk der kan håndtere vinterens udfordringer.

Hvor sikker er en Audi Q7?

Audi Q7 er en meget sikker bil. Den fik fem stjerner i ADAC Crashtest for at beskytte dem inde i bilen. Den har mange systemer til at holde dig sikker. Disse inkluderer adaptiv fartpilot, nødbremse, og vognbaneskift assistent.

Der er også noget, der hedder head-up display, som hjælper med at holde øjnene på vejen. Dette viser, hvor meget Audi passer på sine passagerer.

Derudover advarer Totwinkelassistents føreren om biler i det område, du ikke kan se. For børnenes sikkerhed scorede Audi Q7 88 procent i ADAC Crashtest. Den fik også 70 procent for at beskytte folk udenfor bilen, som fodgængere.

Dette viser, at Audi Q7 er designet til at beskytte alle, både inde i og uden for bilen.

Hvordan er interiøret i en Audi Q7?

Interiøret i en Audi Q7 er både luksuriøst og praktisk. Kabinen har bløde overflader og er bygget solidt. Der er et nyere betjeningskoncept med den seneste MMI-generation og en stor touchskærm på 8,3 tommer.

Bilen giver gode muligheder for at opbevare ting med to kopholder, en midterarmlæn og rummelige paneler på dørene. Pladsen til passagerer er generøs med masser af benplads og frihed til at bevæge sig.

Bagagerummet har plads til 440 liter, men kan udvides til 810 liter, hvis man fylder op til taget. Denne bil bruger også en digital skærm som kombiinstrument, der gør det nemt at holde øje med bilens ydeevne og information.

Denne kombination af luksus og praktiske detaljer gør interiøret i Audi Q7 indbydende for enhver, der søger komfort og stil på vejen.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi Q7?

En Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic har plads til fire passagerer. Den kan også have to ekstra sæder, hvis man vælger en tredje række. Dette gør den til en rummelig bil for familier eller grupper.

Med mulighed for seks sæder, tilbyder den fleksibilitet for dem, der har brug for mere plads. Denne model er ideel for købere, der leder efter en stor og komfortabel bil.

Hvilket lydsystem har en Audi Q7?

Audi Q7 tilbyder et Bang & Olufsen Advanced lydsystem som ekstra udstyr. Dette system leverer lyd i topklasse med 3D-effekt og 23 højttalere rundt i bilen. Kraften bag dette system er imponerende 1.920 watt.

Købere kan også vælge et Bose lydsystem, som også bringer 3D-lyd ind i bilen. Begge valg inkluderer en subwoofer skjult i rummet for reservehjulet, hvilket sikrer dyb og rig bas.

Standardlyden kommer fra et system med 10 højttalere. Dette giver allerede en god lydoplevelse for de fleste. Uanset hvilket system man vælger, er lydkvaliteten i Audi Q7 designet til at imponere.

Med disse muligheder sættes standarden for, hvad man kan forvente af lydsystemer i luksusbiler.

Hvilke apps kan man få til en Audi Q7?

Man kan få mange forskellige apps til en Audi Q7. Disse apps gør køreturen bedre og lettere.

  1. MyAudi: Denne app forbinder din telefon med din bil. Du kan tjekke bilens status, låse den op og meget mere.
  2. Apple CarPlay: Giver mulighed for at bruge din iPhones funktioner i bilen, som musik og kort.
  3. Android Auto: Fungerer som Apple CarPlay, men for Android-telefoner.
  4. Audi Connect: Tilbyder online services og funktioner, såsom navigation med Google Earth.
  5. Spotify: Stream musik direkte i bilen uden at bruge din smartphone.
  6. WhatsApp: Send og modtag beskeder via bilens infotainment-system.
  7. Audible: Lyt til lydbøger, mens du kører.
  8. Parkering-apps: Hjælper med at finde og betale for parkering nær din destination.
  9. Brændstofpris-apps: Find de billigste tankstationer på din rute.
  10. Vejr-apps: Få vejrudsigten direkte på bilens skærm.

Disse apps sikrer en behagelig tur i din Audi Q7, hvad end det er underholdning eller praktisk information, du har brug for undervejs.

Opdateres softwaren i en Audi Q7 automatisk?

Softwaren i en Audi Q7 opdateres ikke af sig selv. For at få den nyeste software, skal en autoriseret Audi-tekniker gøre det. Dette sikrer, at bilen altid kører som den skal. Opdateringer kan for eksempel være til bilens hjerne eller til den skærm, hvor man styrer musik og kort.

Det er en god idé at tjekke for nye opdateringer, så bilen fungerer bedst muligt.

Hvis der kommer en ny opdatering, hjælper den med at rette fejl eller gøre bilen bedre. Opdateringer kan have med motoren at gøre eller de programmer, der hjælper dig på vejen.

Det er vigtigt at holde sin Audi Q7 opdateret for at være sikker og få det meste ud af bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi Q7?

En Audi Q7 tilbyder en lang række tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere behagelig, sikker og personlig for ejeren. Her er listen over muligheder:

  1. Adaptiv luftundervogn - Justerer bilens højde og stivhed for bedre kørekomfort.
  2. Panoramasoltag - Giver mere lys ind i kabinen og kan åbnes for frisk luft.
  3. Audi virtual cockpit - Et digitalt instrumentbræt, der viser vigtig information klart.
  4. Head-up display - Projicerer information som fart og navigation direkte på forruden.
  5. Night vision assist - Hjælper med at se fodgængere og dyr i mørket ved hjælp af termisk billeddannelse.
  6. Bang & Olufsen premium sound system - Leverer topkvalitets lyd med klare toner i hele bilen.
  7. 360 graders kamera - Giver et komplet overblik rundt om bilen for lettere parkering.
  8. Parkeringsassistent - Styrer automatisk bilen ind på en parkeringsplads.
  9. Adaptiv fartpilot - Holder en fast afstand til bilen foran og justerer farten efter trafikken.
  10. Læderindtræk med massagefunktion i forsæderne - Øger komforten med luksusmaterialer og massage under kørsel.
  11. Ambientebelysning - Skaber en hyggelig atmosfære i kabinen med farvet lys.
  12. Bakkamera - Gør det nemmere at bakke ved at vise, hvad der er bag bilen.
  13. Audi smartphone interface - Integrerer din smartphone med bilens system for adgang til apps og musik.
  14. Trådløs opladning til mobiltelefoner - Oplader din telefon uden kabler mens du kører.
  15. Køreassistentpakke, komfortpakke, lyspakke – Forbedrer sikkerheden og bekvemmeligheden gennem diverse teknologier.
  16. Tagræling i aluminium – Tilføjer ekstra opbevaring oven på bilen sikkert fastholdt af stilfulde tagrælinger.
  17. Elektrisk bagklap – Åbner og lukker bagagerummet med et tryk på en knap eller fjernbetjening.

Disse valgmuligheder giver ejeren frihed til at skræddersy deres Audi Q7 efter egne ønsker og behov.

Guides til andre Audi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Audi Q7?

Audi Q7 kommer med en masse smart teknologi. Bilen har Matrix-LED-forlygter, som gør natten til dag under kørsel. Disse lys justerer sig automatisk, så de ikke blænder andre bilister.

Den har også assistentsystemer som adaptiv fartpilot og nødbremse. Disse hjælper med at holde sikker afstand til bilen foran og stoppe bilen hurtigt, hvis det er nødvendigt.

Bilen er udstyret med parkeringssensorer og blindvinkel assistent, der gør det lettere at navigere i byen. For familier er der gode nyheder, da Q7 fik 88% i Kindersicherheit i tests.

Dette betyder, at den er meget sikker for børn. Audi Q7 gør brug af avanceret teknologi for at gøre kørslen lettere og sikrere for alle.

Hvad koster en Audi Q7 3.0 TDI ultra quattro tiptronic i grøn ejerafgift?

En Audi Q7 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 19.880 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi Q7 til service?

En Audi Q7 skal til service en gang om året eller efter 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert hele tiden. Ved at følge denne serviceplan hjælper ejere med at undgå større problemer og sikrer, at bilen opretholder sin værdi.

Service på bilen dækker tjek af mange dele, som for eksempel motor, bremser og andre vigtige systemer. Det er vigtigt for ejere at huske dette for at holde deres Audi Q7 i topform.

Hvilke dele på en Audi Q7 går mest i stykker?

At eje en Audi Q7 giver prestige og køreglæde. Dog oplever nogle ejere problemer med visse dele.

  1. Elektroniksystemer kan ofte fejle. Dette omfatter navigation, infotainment og audi drive select.
  2. Gearkassen kan også vise svaghed, især på modeller med mange kilometer på bagen.
  3. Luftaffjedringssystemet er kendt for at have lækager, hvilket kræver dyre reparationer.
  4. Diesel partikel filter kan stoppe til og medføre motorproblemer.
  5. Bremserne slides hurtigere end forventet på nogle Q7'er, hvilket fører til hyppige udskiftninger.
  6. LED-lygter - specifikt HD Matrix LED forlygterne - kan falde i funktion før tid.
  7. Motorproblemer, herunder overophedning og olieforbrug, er rapporteret af flere brugere.
  8. El - betjent bagklap har tendens til at blive upålidelig efter lang tids brug.

Disse udvalgte dele kræver ekstra opmærksomhed fra potentielle købere inden køb for at undgå uventede udgifter senere hen.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi Q7?

Garantien på en Audi Q7 varer 2 år. Denne periode hjælper med at beskytte bilkøberes investering og sikrer, at bilen forbliver i god stand. Garantien dækker mange dele af bilen, hvilket giver ro i sindet til dem, der køber denne model.

Audi Q7 er kendt for sin høj værdistabilitet, hvilket gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der holder sin værdi godt.

Hvad dækker garantien på en Audi Q7?

Audi Q7 3.0 TDI Ultra Quattro tiptronic kommer med en garanti på to år. Denne garanti sørger for, at bilen kører som den skal. Den dækker dog ikke alt. For eksempel dækker den ikke høje forsikringsomkostninger eller køretøjsskatter.

Dette betyder, at ejeren selv skal betale disse udgifter. Garantien hjælper med reparationer, hvis noget går i stykker.

Ejerne af en Audi Q7 skal huske på, at den gennemsnitlige månedlige ejerudgift er høj. Selv med garantien kan omkostningerne til vedligeholdelse og reparation blive dyre. Folk kan lave en detaljeret beregning for at finde ud af, hvad det koster at eje en sådan bil.

De skal tænke over, hvor meget de kører hver måned og hvor længe de planlægger at have bilen. Audi service hjælper med at holde bilen i god stand indenfor garantiperioden.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.43

Opdateret 10.09.2024, 14.34.43

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel