Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi Q7 e-tron quattro tiptronic (Årgang 03/2016 - 03/2018)

Købsguide: Audi Q7 e-tron quattro tiptronic (03/2016 - 03/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic?

Før du køber en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic, skal du vide, at den har en kraftfuld kombination af en elektrisk motor og en V6 dieselmotor. Denne bil giver dig 373 hk og 700 Nm i drejningsmoment.

Men det er vigtigt at huske, at den bruger meget strøm og diesel. I elektrisk tilstand bruger den mere end 33 kWh pr. 100 km, og i hybridtilstand bruger den 8 l/100 km. Audi Q7 e-tron er god til at trække tunge ting og har mange sikkerhedsfunktioner.

Men dens tunge vægt og høje brugsomkostninger kan være et minus.

Denne bil har et stort batteri på 17,3 kWh, som er større end mange andre plug-in hybrider. Du får også avancerede funktioner som parkeringssensorer og LED-lys. Audi Q7 e-tron blev lavet fra marts 2016 til marts 2018.

Den har mange gode sider, men sammenlignet med andre biler i sin klasse kan dens høje forbrug og omkostninger få nogle købere til at tænke sig om en ekstra gang.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi Q7 e-tron quattro?

Audi Q7 e-tron quattro kommer som en plug-in hybrid SUV. Den har en kraftig motor. Denne bil bruger både en elmotor og en V6-dieselmotor. Sammen giver de bilen op til 373 hk og 700 Nm i kraft.

Det er kun en version af denne model, men den er fuld af teknologi og luksus.

Denne Audi har et stort batteri på 17,3 kWh. Det er større end mange andre hybrider. Bilen har også specielle ting som SCR-katalysator. Denne renser udstødningsgas fra dieselmotoren.

Bilen er designet til dem, der vil have en stærk og luksuriøs kørsel med mindre forurening.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi Q7 e-tron quattro?

Audi Q7 e-tron quattro har mange gode sider. Den har et kraftigt batteri på 17,3 kWh, som giver en god elektrisk rækkevidde. Bilen har også en høj anhængerlast, god luftaffjedring, og karosseriet er af høj kvalitet med jævne og smalle samlinger.

Interiøret i bilen er veludstyret med funktioner som ventilerede sæder med massage, akustiske vinduer og et top lydsystem fra B&O 3D. Den samlede rækkevidde på 984 km gør, at man kan køre langt på både batteri og diesel.

På den anden side bruger Audi Q7 e-tron quattro meget strøm og diesel. I ren eldrift bruger den over 33 kWh/100 km, og i hybridtilstand bruger den 8 l/100 km diesel. Dette gør bilen mindre tiltrækkende sammenlignet med andre plug-in-hybrider på markedet.

Desuden kan dens høje forbrug og præstationer være en ulempe for nogle købere, der søger en mere økonomisk hybridbil.

Hvordan klarer Audi Q7 e-tron quattro sig i test?

I test viser Audi Q7 e-tron quattro både styrker og svagheder. Den bruger meget energi, over 33 kWh hver 100 km i ren el-drift og 8 liter diesel hver 100 km i hybridtilstand. Dette viser, at bilen kan være dyr i drift for elskere af grøn kørsel.

På den anden side får ejere en stor rækkevidde på samlet 984 km, med 46 km på ren el og resten med diesel. Dette betyder, at bilen kan tage lange ture uden at skulle oplade ofte.

I ADAC EcoTest får Audi Q7 e-tron quattro 34 ud af 50 mulige point. Dette giver bilen to ud af fem stjerner. Det er ikke topkarakterer, men det viser bilens miljøpåvirkning og effektivitet er midt på skalaen.

For købere betyder det, at mens der er plads til forbedringer, klarer bilen sig okay i tests om miljøvenlighed og effektivitet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi Q7 e-tron quattro?

Volvo har biler, der minder om Audi Q7 e-tron quattro. De sælger plug-in-hybrider, som kan være gode valg. Disse biler har også en dieselmotor. De kan køre langt på både batteri og diesel.

Volvo er kendt for deres sikkerhed og kvalitet, meget lig Audi.

Andre mærker tilbyder lignende store biler med hybridmotorer. Disse alternativer kan have bedre brændstoføkonomi og lavere priser end Audi Q7 e-tron quattro. Det er vigtigt at sammenligne priser, brændstoføkonomi og egenskaber, før man køber en ny bil.

Kig efter biler med automatisk anhængertræk med bakkeguide, parkeringssensorer, og sikkerhedsteknologier som lane assist.

Hvad er rækkevidden for en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic på batteri?

Audi Q7 e-tron quattro tiptronic kan køre 46 km på ren strøm. Dette er takket være et batteri på 17,3 kWh. Den bruger 33,6 kWh for hver 100 km den kører. Dette gør den til et godt valg for kortere ture uden at bruge benzin.

Dette køretøj kan også lade dig spare penge på brændstof til daglige køreture. Med en samlet rækkevidde på 984 km, hvoraf 46 km er på strøm, er det en bil der klarer sig godt både i byen og på længere ture.

Hvor stort er batteriet på en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic?

Batteriet i en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic har en kapacitet på 17,3 kWh. Dette er meget for en plug-in-hybrid bil. Med dette batteri kan bilen køre op til 46 km på ren elektricitet.

Det betyder, at man kan køre kortere ture uden at bruge diesel.

Til længere ture kombinerer bilen kraften fra batteriet med en dieselmotor. Dette giver bilen en samlet styrke på 373 hk og et drejningsmoment på 700 Nm. Så bilen har god kraft både til bykørsel og til lange ture på motorvejen.

Hvordan lader man en Audi Q7 e-tron quattro?

At lade en Audi Q7 e-tron quattro er nemt og ligetil. Du skal bare følge disse trin.

  1. Find en ladestation, der passer til bilens stik.
  2. Tilslut ladekablet til bilens opladningsport.
  3. Forbind den anden ende af kablet med ladestationen.
  4. Bekræft at opladningen er startet ved at tjekke bilens display.
  5. Vent, indtil batteriet er fuldt opladt. Bilen viser, når den er klar.
  6. Afbryd ladekablet fra bilen og ladestationen.

Den store batterikapacitet på 17,3 kWh sikrer, at din Audi Q7 e-tron quattro kan køre længere på elektricitet. Med en rækkevidde på 46 km i ren el drift kan du nyde ture uden brug af diesel. Husk altid at tjekke opladningstiden og planlægge derefter for at sikre, at din bil er klar, når du skal bruge den.

Hvor lang tid tager det at lade en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic?

En Audi Q7 e-tron quattro tiptronic kan oplades på cirka 2,5 timer, hvis du bruger en 7,2 kW lader. Dette er den hurtigste måde at få strøm på bilen. Hvis du ikke har en sådan lader, kan du også bruge en almindelig stikkontakt eller et specialstik.

Med et 16A CEE-stik tager det omkring 4 timer at oplade bilen. Men hvis laderen har mindre kraft, varer det længere tid. Omvendt kan en stærkere lader fylde batteriet hurtigere.

Hvilken motor har en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic?

Audi Q7 e-tron quattro tiptronic har to motorer. Den ene er en 3,0-liters V6 TDI-dieselmotor med 258 hk. Den anden er en elmotor med 128 hk. Sammen giver de en kraft på op til 373 hk og et drejningsmoment på 700 Nm.

Denne bil kombinerer diesel- og elmotor for bedre ydelse og mindre forurening. Rækkevidden på batteri er op til 46 km i hybrid-tilstand. Dette gør den god til både lange ture og korte ture i byen.

Hvor langt kører en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic på literen?

En Audi Q7 e-tron quattro tiptronic kører 8,0 km på en liter brændstof i hybridtilstand. Dette tal fortæller os, hvor effektiv bilen er med et mix af diesel og elektricitet. Denne model bruger både strøm og diesel, så den kan køre længere på mindre brændstof.

Bilen har en samlet rækkevidde på 984 km, men det meste af dette, 938 km, kommer fra diesel. Dette viser, at bilen kan køre langt, før den skal tanke igen. Den er god for dem, der søger en bil, der kan køre langt på literen.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic?

Audi Q7 e-tron quattro tiptronic har i alt 373 hestekræfter. Den bruger to motorer. En er en elmotor med 128 hestekræfter. Den anden er en V6-dieselmotor med 258 hestekræfter. Sammen giver de bilen stor kraft og op til 700 Nm i drejningsmoment.

Dette gør bilen stærk og hurtig.

Bilen er også smart med teknologi som parkerer selv og fodsensor betjent bagklap. Denne kombination af kraft og smarte funktioner gør Audi Q7 e-tron til et godt valg for folk, der vil have en stærk og moderne bil.

Hvad er tophastigheden for en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic?

Tophastigheden for denne bil er ikke oplyst. Dette kan være vigtigt for folk, der tænker på at købe en elbil som denne Audi. De vil vide, hvor hurtigt den kan køre. Men denne information er ikke givet her.

Folk, der ser efter en bil med kraftfulde B&O 3D højtalere og gode elbil egenskaber, skal kende alle detaljer, inklusive tophastighed, før de beslutter sig.

Hvor hurtigt accelererer en Audi Q7 e-tron fra 0-100 km/t?

Audi Q7 e-tron går fra 0 til 100 km/t hurtigt. Den viser kraften i elbiler. Denne bil blander styrke med teknologi for at give en imponerende fart. Folk der vil købe en bil, bør se på denne model.

Audi Q7 e-tron er god for dem, der ønsker fart og grøn teknologi.

Den nøjagtige tid for denne acceleration er ikke angivet her. Men Audi Q7 e-tron er designet til at imponere med sin hastighed. Den bruger både en motor og el for at give en stærk køreoplevelse.

Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en hurtig og miljøvenlig bil.

Hvad er dimensionerne på en Audi Q7 e-tron quattro?

Dimensionerne på en Audi Q7 e-tron quattro er vigtige for købere. De skal vide, hvor stor bilen er, før de køber. Målene på denne bil er ikke direkte angivet. Men vi ved, at størrelsen på bagagerummet ændrer sig alt efter, hvordan sæderne er sat op.

Hvis alle sæder er oppe, er der plads til 440 liter. Når bagsæderne er lagt ned, vokser pladsen til op til 880 liter. Bilen kan bære en maksimal vægt på 2,6 tons. Dette giver en god idé om bilens størrelse og kapacitet.

At kende disse tal hjælper købere med at forstå, hvor meget de kan pakke i bilen. Det viser også bilens styrke til at bære tung last. Dette gør Audi Q7 e-tron quattro til et godt valg for folk, der behøver meget plads og kraft.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi Q7 e-tron quattro?

Bagagerummet i en Audi Q7 e-tron quattro har god plads. Der er 440 liter, når bagagerumsdækket er på. Fjerner man dækket, bliver der 810 liter til rådighed. Lægger man bagsæderne ned, kan man få op til 880 liter plads.

Dette giver god fleksibilitet, når man skal have meget med på tur.

Audi Q7 e-tron quattro tilbyder således masser af rum til indkøb, feriepakning eller sportsgrej. Den store mængde plads gør den ideel til familier eller folk, der ofte transporterer store ting.

Kan man få anhængertræk på en Audi Q7 e-tron quattro?

Ja, man kan få anhængertræk på en Audi Q7 e-tron quattro. Dette gør bilen god til at trække store ting som campingvogne eller trailere. Bilen kan trække op til 3,5 tons med luftaffjedring.

Det betyder, at bilen er stærk nok til mange forskellige slags opgaver.

Med denne mulighed kan ejere af Audi Q7 e-tron quattro nyde godt af bilens kraft, når de skal bruge den til at transportere tunge ting. Dette gør bilen meget alsidig.

Hvad må en Audi Q7 e-tron quattro trække på anhængertrækket?

En Audi Q7 e-tron quattro kan trække op til 3,5 tons med luftaffjedring. Dette gør den stærk nok til at håndtere store trailere eller campingvogne. Luftaffjedring hjælper med at holde bilen stabil, selv når den trækker meget vægt.

Denne kapacitet gør Q7 e-tron til en praktisk bil for dem, der har brug for at trække tunge læs.

Denne model kommer dog uden mulighed for syv sæder på grund af pladsen taget af batteriet. Dette betyder, at mens du kan trække meget, skal du planlægge passagerplads omhyggeligt.

Hvis du leder efter en bil, der kan trække meget og stadig rumme familie og venner, er Q7 e-tron quattro et godt valg. Den kombinerer kraft med teknologi og komfort.

Hvilke fælge kan man få til en Audi Q7 e-tron quattro?

Til en Audi Q7 e-tron quattro kan man vælge mange slags fælge. Man kan få både aluminiumsfælge og letmetalfælge i forskellige størrelser og designs. Dette giver hver enkelt mulighed for at tilpasse sin bil.

Man kan vælge fælge, der gør bilen flottere eller kører bedre. Det er også vigtigt at vælge fælge, der passer med bilens teknik og sikkerhedsregler.

Man kan tilpasse fælgene til sin egen smag og hvordan man kører. Der er fælge for alle, uanset om man vil have sin Audi Q7 e-tron quattro til at se sporty ud eller være mere luksuriøs.

Valget af fælge ændrer bilens ydre og kan også påvirke, hvordan den kører.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi Q7 e-tron quattro?

Vælg vinterdæk, der passer godt til din Audi Q7 e-tron quattro. Gode dæk giver bedre greb på glatte veje. Det er vigtigt for sikkerheden, når du kører i sne og is. Dæk med dybe riller og en blød gummiblanding er bedst om vinteren.

De hjælper bilen med at holde fast på vejen.

Søg efter dæk, der er lavet til tunge biler som din Audi. Det sikrer, at de kan bære bilens vægt og give den rette støtte. Mærker som Michelin, Continental eller Pirelli laver ofte dæk, der passer godt til store biler.

Tjek også, at dækkene har mærket M+S (mud and snow), som viser, at de er godkendt til vinterbrug.

Hvor sikker er en Audi Q7 e-tron quattro?

Audi Q7 e-tron quattro er meget sikker. Den har en vurdering på 94% for insassensikkerhed takket være airbags og pre sense grundlæggende systemet. For børn er sikkerheden også høj med en vurdering på 88%.

Dette skyldes Isofix systemet, som findes på alle tre bagsæder. Bilen har også udstyr, der renser udstødningsgasser godt. Dette inkluderer et oxidationskatalysator, partikelfilter, NOx-detektor og SCR-system.

Men Audi Q7 e-tron quattro får kun to stjerner i ADAC EcoTest med en score på 34 ud af 50 mulige point. CO2-udledningen er 227 g/km, hvilket er ret højt. Det betyder, at den kun får 8 ud af 60 mulige point for dette i testen.

Men generelt er Audi Q7 e-tron quattro en sikker bil for både voksne og børn.

Hvordan er interiøret i en Audi Q7 e-tron quattro?

Interiøret i en Audi Q7 e-tron quattro er lavet med god kvalitet. Indeni finder man jævne og smalle samlinger, som viser, at der er lagt vægt på detaljerne. Man kan sidde fem personer i bilen.

Der er også et stort bagagerum, som kan rumme op til 880 liter, når bagsæderne er lagt ned. Dette gør bilen praktisk for familier eller til lange ture.

Den har et MMI-Infotainmentsystem til at styre forskellige funktioner. Dette system kan virke svært i starten, men efter lidt tid lærer man det at kende. Bilens instrumentbræt er digitalt med en stor 12,3-tommers skærm i stedet for de gamle analoge ure.

Denne skærm viser information klart og gør køreturen lettere.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi Q7 e-tron quattro?

En Audi Q7 e-tron quattro har plads til 5 personer. Det gør den til et godt valg for familier eller små grupper, der søger en rummelig og komfortabel bil. Med fem siddepladser har hver person god plads, både foran og bagpå.

Den er designet til at give en behagelig køretur, uanset hvor lang turen er.

Hvilket lydsystem har en Audi Q7 e-tron quattro?

Audi Q7 e-tron quattro har et godt lydsystem. Det inkluderer DAB-radio, så du kan lytte til digital radio med klar lyd. Du kan også spille musik via Bluetooth eller bruge USB-porte.

Der er SD-kortslots, så du kan have din egen musiksamling med. Dette system gør det nemt og bekvemt at nyde musik og radio i bilen.

Hvilke apps kan man få til en Audi Q7 e-tron quattro?

Man kan bruge mange forskellige apps i en Audi Q7 e-tron quattro. Bilen har standardnavigation, der giver adgang til apps. Man kan forbinde sin smartphone, både Apple og Android, via Bluetooth.

Dette åbner for flere apps til musik, navigation og at tale med andre. Der er også USB-porte og pladser til SD-kort. Disse kan forbinde eksterne enheder, så man kan bruge endnu flere apps.

For at finde ud af, hvilke specifikke apps man kan bruge, skal man tjekke Audis hjemmeside eller spørge en forhandler.

Der er ikke lavet apps kun til Audi Q7 e-tron quattro. Men bilen understøtter nok mange almindelige apps til at styre bilen og til at oplade den. Disse gør turen lettere og mere underholdende.

Opdateres softwaren i en Audi Q7 e-tron quattro automatisk?

Softwaren i en Audi Q7 e-tron quattro opdaterer ikke altid automatisk. Ejerne skal nogle gange selv tjekke for opdateringer eller besøge et værksted. På værkstedet kan de hjælpe med at installere nye softwareversioner.

Dette sikrer, at bilen kører glat og effektivt. Det er vigtigt for sikkerheden og bilens ydeevne at holde softwaren opdateret.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi Q7 e-tron quattro?

Audi Q7 e-tron quattro tilbyder mange muligheder for tilpasning. Du kan vælge ekstra udstyr, der gør din bil mere komfortabel og sikker.

  1. Læderbetræk: Giver bilen et luksuriøst look og føles blødt.
  2. Forbedrede sæder: Disse er mere behagelige, især på lange ture.
  3. Anbefalet luftaffjedring: Gør køreturen glattere ved at justere affjedringen automatisk.
  4. Assistentssystemer: Inkluderer ting som automatisk parkering og blindvinkelassistent, der hjælper med at køre sikkert.
  5. Større fælge: Giver bilen et sporty udseende og forbedrer håndtering.
  6. Vinterdæk: Vigtige til kolde måneder for bedre greb på glatte veje.
  7. Anhængertræk: Til at trække tunge ting som en campingvogn eller trailer.
  8. Bagagerumsmåtte: Beskytter mod snavs og slid fra bagage.
  9. Interiørlys-pakke: Skaber stemningsfuldt lys indeni bilen.
  10. Opgraderet lydsystem: For musikelskere, giver klar og kraftfuld lyd hele vejen rundt i bilen.
  11. Navigationssystem: Hjælper dig med at finde vej uden besvær.

Denne liste viser, at du kan gøre din Audi Q7 e-tron quattro unik med det rigtige valg af tilbehør og ekstraudstyr.

Guides til andre Audi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Audi Q7 e-tron quattro?

Denne bil kombinerer en elmotor og en diesel motor. Den elektriske motor har 128 hk, og dieselmotoren har 258 hk. Batteriet er på 17,3 kWh, hvilket er stort for en plug-in-hybrid.

Denne teknologi gør, at bilen kan køre over 33 km på ren el og 8 km/l ved brug af diesel i hybridtilstand. Dette viser, hvordan Audi Q7 e-tron bruger avanceret teknologi til at øge dens ydeevne.

Den har også et højt niveau af indre kvalitet med nøjagtige samlinger. Men vigtigt er, at keramiske bremser ikke er en mulighed for denne model. Teknologien i Audi Q7 e-tron quattro gør den både kraftfuld og effektiv, hvilket appellerer til dem, der ønsker en bil med god præstation og grønnere valg.

Hvad koster en Audi Q7 e-tron quattro tiptronic i grøn ejerafgift?

En Audi Q7 e-tron quattro tiptronic koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Audi Q7 e-tron quattro til service?

En Audi Q7 e-tron quattro skal til service hvert fjerde år eller efter 30.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først. Dette er vigtigt for at holde bilen i god stand. Ved hvert servicebesøg tjekker mekanikere bilen grundigt.

De ser på mange dele for at sikre, at alt virker, som det skal. Det hjælper med at finde små problemer, før de bliver store og dyre. Så, hvis du køber en Audi Q7 e-tron quattro, husk at tage den til service når tiden er der.

Det er godt for bilen og kan spare dig for penge i det lange løb.

Hvilke dele på en Audi Q7 e-tron quattro går mest i stykker?

På en Audi Q7 e-tron quattro går nogle dele oftere i stykker end andre. Batteriet og elektronikken kan nogle gange give problemer. Dette skyldes, at bilen er delvist drevet af elektricitet, hvilket stiller store krav til disse systemer.

Bremsesystemet og dækkene kan også blive slidte hurtigere. Dette kommer af, at bilen er tung, og det belaster disse dele mere. Det er vigtigt at holde øje med disse dele og få dem tjekket regelmæssigt.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi Q7 e-tron quattro?

Garantien på en Audi Q7 e-tron quattro dækker i en bestemt periode. Denne bil blev lavet fra marts 2016 til marts 2018. Mange biler har garantier, der hjælper med omkostninger, hvis noget går i stykker.

For denne bil er det vigtigt at tjekke specifikke detaljer om garantien. Dette kan man gøre ved at spørge direkte hos Audi eller læse i bilens papirer.

Det er godt at huske på, at der er et krav om vedligeholdelse. Efter 48 måneder eller 30.000 km skal bilen tjekkes på et autoriseret værksted. Dette besøg er vigtigt for bilens sundhed.

Uden dette besøg kan der være problemer med garantien. Så det er en god idé at planlægge dette tjek i god tid.

Hvad dækker garantien på en Audi Q7 e-tron quattro?

Garantien på en Audi Q7 e-tron quattro sikrer, at bilen er fri for fejl fra fabrikken. Dækker dele og arbejde for at reparere mange problemer, men ikke normal slid eller skade fra uheld.

Bilens hoveddele som motor og batteri er inkluderet, men små ting som lygter eller dæk er ofte ikke dækket. Garantien varer til bilen når et bestemt antal år eller kilometer, afhængig af hvad der kommer først.

Obligatoriske vedligeholdelsesbesøg er nødvendige for at holde garantien gyldig. Disse tjek skal ske på et autoriseret værksted. Garantien sikrer også assistance på vejen, hvis bilen bryder ned.

Opdateringer af softwaren er også inkluderet for at bilen kører godt. Hvis der er fabriksfejl, fikser de det gratis inden for garantiperioden.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.47

Opdateret 10.09.2024, 14.34.47

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel