Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi S5 Sportback tiptronic (Årgang 10/2016 - 06/2018)

Købsguide: Audi S5 Sportback tiptronic (10/2016 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi S5 Sportback tiptronic?

Før du køber en Audi S5 Sportback tiptronic, er det vigtigt at kende til dens stærke motor og ydeevne. Den har en 260 kW / 354 hk benzinmotor med turboopladning, som giver 354 HK og et drejningsmoment på 500 Nm.

Dette gør, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på under fem sekunder takket være quattro firehjulstræk. Med sådan kraft skal du også tænke over brændstofforbruget. Den kører gennemsnitligt 8,7 liter per 100km (12,5 km/L) og har en CO2-udledning på 239 g per km.

Denne model byder også på praktisk anvendelighed med en stor bagklap, der åbner og lukker elektrisk, hvilket gør det nemmere at læsse bagage. Desuden får du teknologier som audi drive select, der lader dig tilpasse bilens køreegenskaber efter din smag.

Hvis sikkerhed og komfort er vigtigt for dig, har denne Audi S5 Sportback adelige funktioner som adaptiv fartpilot og automatisk nødbremsesystem. Så, før du bestemmer dig for at købe, vær sikker på at disse specifikationer og funktioner opfylder dine behov i hverdagen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi S5 Sportback?

Audi S5 Sportback kommer i forskellige varianter. Hver model har sin egen unikke stil og funktioner.

  1. Audi S5 Sportback Tiptronic: Denne model har en ny V6-motor med turboopladning, som giver 354 hestekræfter og et drejningsmoment på 500 Nm. Den har også quattro firehjulstræk for bedre greb på vejen.
  2. Audi S5 Sportback med MMI Navigation: Udstyret med avancerede navigationsfunktioner, der gør turene lettere og mere behagelige.
  3. Variant med B&O lydsystem: For musikelskere tilbyder denne udgave et kraftfuldt Bang & Olufsen lydsystem for enestående lydkvalitet under kørslen.
  4. Model med Audi Drive Select undervogn: Giver føreren mulighed for at skifte mellem forskellige køremodusser, som passer til vejforholdene og personlige præferencer.
  5. Audi S5 Sportback Quattro med elektrisk svingbart anhængertræk: Perfekt for dem, der har brug for ekstra bærekapacitet eller ønsker at trække en trailer.
  6. Udgaven med adaptive cruise control: Gør lange ture mindre krævende ved automatisk at justere hastigheden for at holde afstand til bilen foran.
  7. Model med fuld LED lygter: Sikrer fantastisk synlighed om natten takket være kraftige LED-forlygter og baglygter.
  8. Varianten med parkeringssensor for + bag plus Audi Park Assist: Gør parkering nemmere ved hjælp af sensorer og automatisk styring.

Hver variant af Audi S5 Sportback er designet til at opfylde forskellige behov og præferencer, fra ydelse til komfort og teknologi.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi S5 Sportback?

FordeleUlemper
- V6-motor med 354 hk tilbyder kraftfuld acceleration.- Høj brændstofforbrug på 8,7 l/100km (12,5 km/L) presser budgettet.
- Acceleration fra 0-100 km/t på under fem sekunder sikrer hurtig start.- Vedligeholdelse og anskaffelse er dyre.
- Quattro firehjulstræk giver fremragende vejgreb under alle forhold.- Begrænset standardudstyr kræver ekstra investeringer for fuld oplevelse.
- Adaptiv affjedring balancerer sport og komfort.- CO2-udslip på 239 g/km påvirker miljøet negativt.
- Stor bagklap med elektrisk åbning og lukning øger praktikaliteten.-

Hvordan klarer Audi S5 Sportback sig i test?

Audi S5 Sportback gør det godt i test. Den har en stærk V6-motor med 354 hestekræfter. Dette gør, at bilen kan køre fra 0 til 100 km/t på under fem sekunder. Takket være quattro firehjulstræk, har den også et godt greb på vejen.

Adaptiv affjedring hjælper den med at være både sporty og komfortabel at køre i.

I test bliver dens brændstofforbrug på 8,7 liter per 100km (12,5 km/L) og CO2-udslip på 239 gram per km også nævnt. Disse tal viser, at S5 Sportback kan levere kraft og ydelse uden at bruge for meget brændstof.

Bagagerummet er rummeligt, med plads fra 370 til 1075 liter, hvilket er praktisk for familier eller dem, der rejser ofte.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi S5 Sportback?

Man leder ofte efter biler, der matcher ens behov og stil. Audi S5 Sportback har konkurrenter, der også tilbyder kvalitet og ydeevne.

  1. BMW 440i Gran Coupe: Denne bil er en stærk rival med sit elegante design og kraftfulde motor. Den giver en dynamisk køreoplevelse ligesom Audi S5 Sportback.
  2. Volkswagen Arteon: Med et iøjnefaldende design og rummelig kabine er Volkswagen Arteon et godt alternativ. Bilen byder på komfort og effektivitet under lange ture.
  3. Mercedes-Benz CLS: Dette mærke er kendt for luksus, og CLS-modellen skuffer ikke. Den kombinerer ydeevne med eksklusivitet og kørerglæde.
  4. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: For dem, der søger spænding bag rattet, leverer denne bil imponerende acceleration og agility.
  5. Lexus ES: Som et mere økonomisk valg byder Lexus ES på en blanding af komfort, teknologi og brændstoføkonomi uden at gå på kompromis med æstetikken.

Hver af disse biler har unikke egenskaber, der appellerer til forskellige købere. De tilbyder alle noget unikt indenfor komfort, teknologi og ydeevne.

Hvor langt kører Audi S5 Sportback tiptronic på literen?

Audi S5 Sportback tiptronic bruger 8,7 liter brændstof for hver 100km (12,5 km/L) den kører. I byen bruger den mere, omkring 10,2 liter, og på åbne veje mindre, kun 7,4 liter. På motorvejen ligger forbruget på 9,4 liter.

Den har et godt greb om at holde skadelige udstødninger nede, selvom den slipper lidt flere partikler ud end nogle andre biler. Dette gør den til et stærkt valg for dem, der ønsker en bil, der balancerer mellem kraft og miljøvenlighed.

Hvilken motor har en Audi S5 Sportback tiptronic?

En Audi S5 Sportback tiptronic har en kraftig V6-motor med turbo. Denne motor yder 354 hestekræfter og et drejningsmoment på 500 Nm. Den bruger quattro-firhjulstræk til at accelerere fra 0-100 km/t på under fem sekunder.

Motoren passer perfekt til dem, der ønsker fart og styrke i deres bil.

Denne motor gør bilen hurtig, men den bruger også meget brændstof. I gennemsnit kører den 8,7 km på literen. Folk, der overvejer denne bil, skal tænke over både kraften den tilbyder og det højere brændstofforbrug.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi S5 Sportback tiptronic?

Audi S5 Sportback tiptronic har en stærk V6-motor. Denne motor giver bilen 354 hestekræfter. Kraften gør bilen hurtig og sjov at køre. Den passer til folk, der elsker fart og kraft i deres bil.

Audi har sørget for, at kraften bruges godt med sin tiptronic gearkasse. Denne gearkasse hjælper med at gøre kørslen glat. Så, hvis du søger en bil med masser af hestekræfter, er Audi S5 Sportback et godt valg.

Hvad er tophastigheden for en Audi S5 Sportback tiptronic?

Tophastigheden for en Audi S5 Sportback tiptronic er 250 km/t. Denne bil har kraft til at køre stærkt. Med et tryk på gaspedalen mærker man hurtigt, hvordan bilen skyder fremad.

Denne model er udstyret med Quattro 4-hjulstræk, hvilket sikrer god kontrol og stabilitet, selv når hastigheden er høj. Kraften kommer fra en stærk motor, der leverer 354 hestekræfter.

Det gør den til et godt valg for dem, der ønsker fart og performance i en elegant pakke.

Hvor hurtigt accelererer en Audi S5 Sportback tiptronic fra 0-100 km/t?

En Audi S5 Sportback tiptronic kan køre fra 0 til 100 km/t meget hurtigt. Faktisk tager det kun 4,7 sekunder for den at nå denne fart. Dette viser, hvor kraftfuld og hurtig bilen er.

Folk, der ønsker en bil, der accelererer hurtigt, vil finde Audi S5 Sportback tiptronic meget tiltalende.

Denne bil er ikke kun hurtig, men også testet til at klare acceleration rigtig godt. Den kan gå fra 60 til 100 km/t på bare 2,8 sekunder. Dette bekræfter dens evne til at yde godt under forskellige forhold.

For bilkøbere, der søger efter en hurtig og pålidelig bil, er Audi S5 Sportback et godt valg.

Hvad er dimensionerne på en Audi S5 Sportback?

Audi S5 Sportback har en længde på 4.752 mm, en bredde på 1.843 mm og en højde på 1.384 mm. Dette giver bilen et slankt og sporty udseende. Bagagerummet kan rumme mellem 370 til 1.075 liter, hvilket viser, at bilen også er praktisk.

Den vejer 1.690 kg og har en kabine, hvor der er 70 dB(A) støj ved 130 km/h. Dette fortæller os, at Audi S5 Sportback er bygget til både komfort og ydelse, hvilket gør den til et godt valg for dem, der søger en bil med både stil og funktionalitet.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi S5 Sportback?

Bagagerummet i en Audi S5 Sportback har plads til 370 liter. Dette giver god plads til tasker eller indkøb. Når bagsæderne lægges ned, vokser pladsen til hele 1.075 liter. Dette gør bilen meget praktisk for dem, der har brug for at transportere større ting.

Kan man få anhængertræk på en Audi S5 Sportback?

Ja, man kan få anhængertræk til en Audi S5 Sportback. Det er muligt at vælge et aftageligt træk, som kan monteres, når det behøves. Dette gør bilen mere alsidig, fordi man kan trække trailere eller campingvogne.

Valget af aftageligt træk tilføjer praktisk anvendelighed til bilens sportslige egenskaber.

Hvad må en Audi S5 Sportback trække på anhængertrækket?

En Audi S5 Sportback kan trække op til 1.600 kg. Dette gælder, når bilen har anhængertræk monteret. Dette træk findes som ekstra udstyr, hvis man ønsker det. Maksimal lodret belastning på trækket er 80 kg.

Dette tal er vigtigt for dem, der planlægger at transportere tunge ting på anhængeren.

Hvilke fælge kan man få til en Audi S5 Sportback?

Hvis man overvejer at købe en Audi S5 Sportback, er det vigtigt at vide, hvilke fælge der findes. Audi tilbyder flere valgmuligheder, så man kan personliggøre sin bil.

  1. 18 tommer fælge: Disse standardfælge giver en god balance mellem ydeevne og komfort. De fås i forskellige designs.
  2. 19 tommer fælge: En størrelse op for dem, der ønsker et mere sportsligt udseende og bedre håndtering. Tilgængelig i forskellige stilarter og farver som sølv og sort.
  3. 20 tommer fælge: For dem, der søger maksimal visuel påvirkning og ydeevne, er disse topvalget. Kan fås i unikke designs og med letvægtsvalgmuligheder for bedre brændstofeffektivitet.
  4. Letvægtsfælge: Specielt designet for at reducere bilens samlede vægt, hvilket forbedrer acceleration og brændstoføkonomi. Disse kan også hjælpe med at give bilen et skarpere look.
  5. Farvevalg: Udover størrelsen kan man også vælge mellem flere farver som gunmetal eller klassisk sort for at matche eller kontrastere bilens farve.
  6. Finish valgmuligheder: Glossy eller mat finish giver ekstra muligheder for personalisering af din S5 Sportback’s udseende efter præference.

For hver køber er det muligt at finde de perfekte hjul til at matche både stil og funktionelle behov i deres Audi S5 Sportback.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi S5 Sportback?

Til en Audi S5 Sportback er det godt at vælge vinterdæk, der har stærkt vejgreb og trækkraft. Audi S5 Sportback har quattro firehjulstræk, og det kræver dæk, der kan klare sne og is.

Dæk med lav rullemodstand er også godt. De hjælper med at bruge mindre brændstof og sænke CO2-udledningen. Det er smart at tage dæk, der passer til bilens størrelse og fartgrænse.

Disse ting gør køreturen sikker og god i koldt vejr.

Ved valg af vinterdæk skal man også tænke på bremseegenskaber og stabilitet på våde veje. Nogle dæk er bedre til dette end andre. Audi S5 Sportback bruger avanceret teknologi, så dæk skal passe til dette.

Hvis bilen har særligt udstyr, kan det ændre, hvilke dæk der er bedst. Tal med en ekspert for at finde de rigtige dæk. De kan guide dig til et sæt, der passer til din Audi S5 Sportback.

Hvor sikker er en Audi S5 Sportback?

En Audi S5 Sportback fik 40 point i sikkerhed. Dette tal er ikke højt. Bilen har også træthedsregistrering til at hjælpe føreren med at være opmærksom. Men dens CO2-udledning er høj med 239 g/km, og den klarer sig dårligt i miljøtests.

Dette viser, at Audi S5 Sportback har plads til forbedringer i både sikkerhed og miljøvenlighed.

Dens udstyr som trådløs mobilopladning og keyless go gør køreturen nemmere og mere behagelig. Disse funktioner bidrager dog ikke direkte til bilens sikkerhed. For folk der overvejer at købe en sådan bil, er det vigtigt at tænke over både sikkerhedsscoren og miljøpåvirkningen.

Hvordan er interiøret i en Audi S5 Sportback?

I en Audi S5 Sportback finder man et rummeligt og højteknologisk interiør. Forsæderne tilbyder masser af plads for føreren og passageren ved siden af, mens pladsen bag i er lidt mindre.

Bilen har et 8,3 tommer stort hovedskærm som standard, og man kan vælge et virtuelt cockpit som ekstra udstyr. En en-zoners klimaanlæg er standard, men man kan opgradere til en tre-zoners for bedre komfort.

For dem, der elsker musik og teknologi, kommer bilen med radio, 8 højtalere, en CD-afspiller, Bluetooth samt USB- og AUX-indgang fra fabrikken. Man kan også tilføje navigation, et touchpad, internetadgang, WLAN-hotspot og et Bang & Olufsen lydsystem mod ekstra betaling.

Ud over disse teknologier er Audi S5 Sportback udstyret med s5 skål sportssæder, der tilføjer et sportsligt touch til interiøret. Dette giver ikke kun øget komfort under kørslen men også en følelse af luksus.

Brug af avancerede materialer i kabinen understreger bilens premium status. Takket være Apple CarPlay & Android Auto kan føreren nemt forbinde sin smartphone til bilen og bruge apps på den store skærm.

Dette gør det nemt at styre musik, kort og beskeder under kørslen. Alt sammen skaber det en behagelig og teknologisk opkoblet oplevelse for alle i bilen.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi S5 Sportback?

En Audi S5 Sportback har plads til fem personer. Dette tal gør den til et godt valg for familier eller grupper, der rejser sammen. Selvom bilen byder på god plads, skal man være opmærksom på, at personer, der sidder på bagsædet, kan have begrænset hovedrum.

Dette skyldes bilens stilfulde design, hvor taglinjen skråner nedad. Dette træk er typisk for sportsbiler og giver dem et mere dynamisk look, men det kan reducere pladsen i højden på bagsædet.

Hvilket lydsystem har en Audi S5 Sportback?

Audi S5 Sportback tilbyder et Bang & Olufsen-lydsystem som ekstra udstyr. Dette system koster mere, men giver en rig og kraftfuld lydoplevelse. Købere, der vælger dette, får en musikoplevelse i topklasse under kørslen.

Bang & Olufsen er kendt for høj kvalitet og klar lyd, så det er et godt valg for dem, der elsker musik.

Dette lydsystem passer perfekt til bilens luksuriøse indre og sikrer en imponerende lytteoplevelse for alle i bilen. Med dette system kan passagererne nyde musik, som var de til en koncert, selv på farten.

Audi S5 Sportback med Bang & Olufsen-lydsystemet er derfor ideel for dem, der værdsætter god lyd højt.

Hvilke apps kan man få til en Audi S5 Sportback?

I en Audi S5 Sportback kan man få mange forskellige apps. Disse apps gør køreturen mere behagelig og underholdende.

  1. Audi MMI Connect: Giver adgang til bilens systemer fra din smartphone. Man kan tjekke brændstofniveau og låse bilen op.
  2. MyAudi: Denne app forbinder din telefon med bilens navigationsystem. Det gør det nemt at sende destinationer fra telefonen til bilen.
  3. Apple CarPlay: Giver iPhone-brugere mulighed for at spejle deres telefon på bilens skærm. Man kan bruge kort, musik og besked-apps nemt.
  4. Android Auto: Ligner Apple CarPlay, men for Android-brugere. Man får adgang til Google Maps, Google Play Musik og andre apps.
  5. Spotify: En af de mest populære musikstreaming-tjenester er let at bruge i S5 Sportback via både Apple CarPlay og Android Auto.
  6. Bang & Olufsen App: Specielt for dem, der har opgraderet til Bang & Olufsen-lydsystemet, justerer denne app lydindstillingerne for en bedre lytteoplevelse.

Disse apps er designet til at gøre hver tur i en Audi S5 Sportback lettere og mere underholdende. Uanset om det er musik, navigation eller bare let kontrol af bilens funktioner, dækker disse apps et bredt spektrum af behov for chauffører og passagerer.

Opdateres softwaren i en Audi S5 Sportback automatisk?

Softwaren i en Audi S5 Sportback fra år 2016 til 2018 opdateres ikke af sig selv. Ejerne skal selv sørge for at få opdateret bilens software. Dette kan kræve et besøg hos en forhandler eller et værksted, der kan udføre opdateringen.

Dette er vigtigt at huske for dem, der køber en brugt Audi S5 Sportback. Opdatering af softwaren sikrer, at bilens systemer kører optimalt og har de nyeste funktioner. Bilens MMI-Bediensystem, som styrer underholdning og navigation, er et eksempel på en software, der kan have brug for opdateringer for at fungere bedst muligt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi S5 Sportback?

Købere af en Audi S5 Sportback kan vælge mellem mange typer tilbehør og ekstraudstyr. Dette udvalg gør det nemt at tilpasse bilen efter egne ønsker.

  1. Elektrisk bagklap gør det lettere at åbne og lukke bagagerummet med et tryk på en knap.
  2. Bagsædeindretninger og forskellige muligheder for bagagerumskonfigurationer giver fleksibilitet i hverdagen.
  3. Radio, 8 højttalere, CD-afspiller samt Bluetooth, USB-og AUX-indgange sikrer underholdning og konnektivitet på turen.
  4. Valgfri Virtual Cockpit tilbyder en digital instrumentering for en mere personlig køreoplevelse.
  5. Bang & Olufsen Soundsystem mod tillægsgebyr opgraderer lydkvaliteten markant.
  6. Audi advanced key tillader nøglefri adgang og start af bilen for øget bekvemmelighed.
  7. Assistentsystemer som hastighedsbegrænser, emergency brake system, Audi pre sense front, Sporholder-, Blindvinkel-, Undvigelses- eller Drejeassistent øger sikkerheden betydeligt.
  8. Audi virtual cockpit plus opdaterer førerens udsigt med skarpere grafik og flere visningsmuligheder.
  9. Tilbud om leasing giver en alternativ finansieringsløsning der passer til forskellige budgetter.
  10. Valg af fælge såvel som anbefalinger til vinterdæk styrker performance under alle vejrforhold.
  11. Mulighed for montering af anhængertræk udvider bilens anvendelighed til at inkludere trailer eller campingvogn.
  12. Softwareopdateringer holder bilens systemer moderne og sikre over tid.

Disse ekstraudstyrs muligheder giver ejeren chance for at skabe en bil, der ikke bare er behagelig at køre i, men også fungerer godt i deres daglige liv.

Guides til andre Audi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Audi S5 Sportback?

Audi S5 Sportback har mange smarte teknologier. Den bruger Matrix-LED-forlygter, der giver godt lys om natten uden at blænde andre bilister. Parkeringsassistenter gør det nemmere at parkere.

Bilen har også et godt multimedia- og konnektivitetssystem. Det inkluderer radio, 8 højttalere, CD-afspiller, Bluetooth til telefonopkald, USB- og AUX-stik til musik, og navigation.

Du kan også bruge internettet i bilen gennem WLAN-hotspot. Der er endda et valgfrit Bang&Olufsen-lydsystem for dem, der elsker god lyd.

Inde i Audi S5 Sportback finder du MMI-betjeningssystemet, som kræver lidt øvelse. Men når du er vant til det, er det let at bruge. Bilen har en stor skærm på 8,3 tommer og Virtual Cockpit foran chaufføren.

Dette viser vigtig information som fart og kort direkte foran dig. Der er også mulighed for trezoner klimaautomatik, så alle i bilen kan have den temperatur, de vil have. Bagagerummet har fine detaljer som siderum og net til opbevaring.

Det viser Audi tænker på praktiske løsninger i deres biler.

Hvor tit skal en Audi S5 Sportback til service?

Servicebehovet for en Audi S5 Sportback afhænger af bilens kørselsmønster og brug. Producenten har ikke givet specifikke kilometertal eller tidspunkter for, hvornår bilen skal til tjek.

Det betyder, at ejere skal bruge bilens instrumentbord til at holde øje med serviceindikatorerne. Disse lys på dashboardet viser, når det er tid til et tjek. Almindeligvis anbefales det, at man får bilen tjekket mindst én gang om året.

Instrumentbordet hjælper med at sikre, at bilen kører sikkert og effektivt. Dette system sikrer, at bilen altid yder sit bedste og informerer ejeren, hvis der er behov for service for at holde bilen i topform.

Sikkerhed, ydeevne, og effektivitet er vigtige, så det er godt at lytte til hvad din bil fortæller dig gennem disse indikatorer.

Hvilke dele på en Audi S5 Sportback går mest i stykker?

Audi S5 Sportback er kendt for sin ydelse og stil. Men som alle biler, har den også dele, der kan gå i stykker. Her er nogle af de mest almindelige problemer:

  1. Elektroniske systemer: Audi S5 Sportback har avanceret teknologi. Nogle gange opstår der fejl i softwaren eller hardwaren, som styrer alt fra navigationsapparat til lydsystem. Dette kan kræve opdateringer eller reparationer.
  2. Transmission: Den automatiske gearkasse, kaldet tiptronic, kan opleve problemer med hård eller ujævn skiftning. Reparation af dette kan være dyrt.
  3. Motor: Selvom motoren er bygget til at holde, kan dele såsom tændspoler og brændstofpumper svigte. Dette påvirker bilens ydelse stærkt.
  4. Turbocharger: Bilen bruger en turbo til at øge ydelsen. Men turboen kan blive slidt over tid og kræver udskiftning.
  5. Bremsesystem: Bremseskiver og bremseklodser slides naturligt over tid men kan have kortere levetid ved hård kørsel.
  6. Kølesystem: Problemer med køleren eller vandpumpen kan føre til overophedning af motoren.
  7. Suspension: Audi S5’s sportslige undervogn er fantastisk på vejen, men komponenter som støddæmpere og fjedre kan slides hurtigere end forventet.

Disse dele viser vigtigheden af regelmæssig service og vedligeholdelse for at holde omkostningerne nede og sikre, at bilen kører godt i mange år.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi S5 Sportback?

Garantien på en Audi S5 Sportback varer 2 år fra den første registrering. Nogle gange kan garantien være længere, op til 3 år, for bestemte biler. Det er smart at se nærmere på, hvad garantien dækker.

For det meste beskytter den vigtige dele i bilen som motor og elektronik. Hvis du køber en brugt model, skal du huske at tjekke garantien igen. Snak med en Audi forhandler for at få alle detaljer om din garanti.

Hvad dækker garantien på en Audi S5 Sportback?

En Audi S5 Sportback kommer med en garanti på to år. Denne garanti har ingen grænse for, hvor mange kilometer bilen kører. Den beskytter også bilens maling i tre år og mod rust i tolv år.

Folk kan købe en længere garanti, hvis de vil. Garantien gælder for reparationer på steder, som Audi godkender. Men den dækker ikke normal slid eller dele, der naturligt slides ned over tid.

Hvis bilen får skader, fordi ejeren laver ændringer uden at spørge, eller ikke passer godt på bilen, hjælper garantien ikke. Folk kan finde ud af mere om, hvad garantien dækker, i en bog de får med bilen eller ved at snakke med en sælger fra Audi.

Hvis nogen bruger bilen forkert eller ikke følger reglerne for, hvordan man passer på den, dækker garantien ikke. Det er vigtigt at bruge autoriserede værksteder til alle reparationer for at holde garantien gyldig.

Dette sikrer, at bilen bliver passet på ordentligt og efter Audis retningslinjer. Garantien er en god måde at sikre, at din Audi S5 Sportback forbliver i god stand og fri for fejl.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.13

Opdateret 10.09.2024, 14.36.13

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel