Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi TTS Roadster quattro S tronic (Årgang 01/2015 - 06/2018)

Købsguide: Audi TTS Roadster quattro S tronic (01/2015 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi TTS Roadster quattro S tronic?

Før du køber en Audi TTS Roadster quattro S tronic, er der vigtige ting at have i tankerne. Denne model bruger omkring 8,2 liter brændstof på 100km (12,5 km/L)

Også, bilen lader kun to personer sidde i den og kan kun bære 265 kg. Det betyder, at den ikke har meget plads til bagage. En anden ting er, at den ikke kommer med et anhængertræk eller et reservehjul, kun et reparationskit.

Indeni er Audi TTS gjort med flotte materialer og ser godt ud. Men man skal tænke på, hvordan man vil bruge bilen hver dag. Hvis man ofte har brug for mere plads eller skal køre langt, kan brændstofforbruget og pladsen blive et problem.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi TTS Roadster?

Audi TTS Roadster kommer i to forskellige gearkasse typer. Købere kan vælge mellem manuelt gear og Doppelkupplungsgetriebe, kendt som S tronic. Dette giver folk mulighed for at finde en bil, der passer til deres kørestil.

Audi har sørget for at inkludere både traditionelle og mere moderne teknologier i disse modeller.

Der er også forskellige motorvarianter til rådighed. De giver forskellige niveauer af kraft og præstation. Dette betyder, at man kan vælge en motor, der matcher ens behov for fart og effektivitet.

Uanset hvilken variant man vælger, lover Audi TTS Roadster en spændende køreoplevelse med sit avancerede udstyr og kraftfulde motorer.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi TTS Roadster?

En Audi TTS Roadster tilbyder en sporty køreoplevelse med flot design. Men dens daglige brug og driftsomkostninger kan være en udfordring.

Fordelene ved Audi TTS Roadster:

  1. Leverer en spændende køreoplevelse som en ægte sportsvogn.
  2. Har et flot udseende både indvendigt og udvendigt, med kvalitetsmaterialer som læderindtræk.
  3. Udstyret med avanceret teknologi, såsom digitalt cockpit og musikstreaming via bluetooth for underholdning mens du kører.
  4. God lydkvalitet i kabinen takket være Bose anlægget.
  5. Tilbyder manual gear valgmuligheder for dem, der foretrækker en mere involveret kørestil.
  6. Nøglefri betjening gør det nemmere at komme ind i bilen og starte den uden besvær.

Ulemperne ved Audi TTS Roadster:

  1. Højere brændstofforbrug end gennemsnittet med EcoTest forbrug på 8,2 l/100km (12,5 km/L) kan blive dyrt.
  2. Pladsen er begrænset til blot to personer, hvilket gør den mindre praktisk til daglig brug.
  3. Bagagerummet har kun 235 liter plads, hvilket ikke er meget for eventuelle ture eller shoppingture.
  4. Synligheden bagud kan være moderat, hvilket kan gøre parkering sværere.
  5. Kun fået tre ud af fem stjerner i ADAC EcoTest i CO2 kapitlet viser miljøpåvirkningen er middelmådig.
  6. Selvom der er to års garanti uden kilometertalbegrænsning, kan lange serviceintervaller øge vedligeholdelsesomkostningerne over tid.
  7. Begrænset belastningsevne på kun 265 kg gør det svært at transportere større genstande eller tungere laster.

Denne bil appellerer mest til dem, der søger efter køreglæde frem for daglig praktikalitet og er villige til at betale mere for oplevelsen og mærkets prestige.

Hvordan klarer Audi TTS Roadster sig i test?

Audi TTS Roadster quattro S tronic har været igennem mange tests. I ADAC EcoTest vurderes den med tre ud af fem stjerner i CO2-kapitlet. Dette viser, at den udleder en del CO2. Brændstofforbruget er også højt med 8,2 l/100 km.

Disse resultater peger på, at bilen ikke er den mest økonomiske når det gælder brændstof.

Men Audi TTS Roadster scorer godt på andre områder i testene. Testerne kigger på mange ting som bilens ydre, bagagerummet, indretningen, motoren og hvordan den kører, komfort, sikkerhed og miljøet.

Disse resultater viser, at Audi TTS Roadster gør det godt i mange kategorier, på trods af dens høje pris og brændstofforbrug.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi TTS Roadster?

Hvis du kigger efter en bil som Audi TTS Roadster, findes der flere gode muligheder. Disse biler giver lignende oplevelser.

  1. BMW Z4 35is: Denne bil tilbyder god performance med sin kraftfulde motor. Den har også et sporty design, som mange elsker.
  2. Mercedes SLC 43 AMG: Mercedes' svar på en luksus roadster. Den kombinerer styrke med elegance og komfort.
  3. Nissan 370Z Roadster: For dem, der ønsker fart og sjov, er denne bil et godt valg. Den har en stærk motor og giver en spændende køreoplevelse.

Disse biler konkurrerer alle med Audi TTS Roadster om opmærksomheden fra bilkøbere, der søger spænding og luksus i en pakke.

Hvor langt kører Audi TTS Roadster quattro S tronic på literen?

Audi TTS Roadster quattro S tronic bruger godt med brændstof. Den kører 8.2 kilometer på en liter. Dette tal er vigtigt for folk, der tænker over, hvor meget de skal betale for at køre i bilen.

Brændstofforbruget viser, at det kan blive dyrt at have sådan en bil, fordi den ikke kører langt på literen. Folk skal også tænke over, at bilen udleder 227 gram CO2 per kilometer.

Det betyder, at den ikke er den mest miljøvenlige bil på vejen.

Omkring omkostninger hver måned, skal man huske, at Audi TTS både bruger meget brændstof og kan være dyr i vedligeholdelse. Det gør de månedlige udgifter høje for ejeren. Når man tænker over at købe denne bil, er det vigtigt at overveje disse omkostninger.

Brændstofforbrug og CO2-udledning spiller en stor rolle i, hvor dyr bilen er at have stående hjemme i garagen.

Hvilken motor har en Audi TTS Roadster quattro S tronic?

Denne model har en kraftfuld motor med turbo fra 2,0 liter volumen. Den yder 310 hestekræfter. Den har også en S-tronic gearkasse, der skifter gear hurtigt. Dette gør bilen hurtig. 

Motoren og gearkassen passer godt sammen og giver en god køreoplevelse. Gearkassen kan dog føles lidt urolig, hvis man kører meget hurtigt. Bilen har også et system, der begrænser dens højeste fart til 250 kilometer i timen.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi TTS Roadster quattro S tronic?

En Audi TTS Roadster quattro S tronic har 310 hk. Denne bil har også en kraft på 228 kW. Kraftfuld og hurtig, den er god til dem, der elsker fart og styrke. Købere vil finde denne model både spændende og effektiv.

Hvad er tophastigheden for en Audi TTS Roadster quattro S tronic?

Tophastigheden for denne bil er 250 km/t. Den er sat sådan af fabrikken. Den kører hurtigt og giver en spændende tur. Denne hastighed viser, hvor kraftfuld en Audi TTS Roadster quattro S tronic virkelig er.

Hvad er dimensionerne på en Audi TTS Roadster?

En Audi TTS Roadster har et karrosseri, der måler 4,19 meter i længden, 1,83 meter i bredden, og den er 1,35 meter høj. Disse mål viser, hvor stor bilen er. Bagagepladsen i bilen er 235 liter.

Det betyder, der ikke er meget plads til tasker. Bunden af bagagepladsen er også høj. Den ligger 80 cm over vejen. Bilens størrelse siger noget om, hvor meget man kan have med. Men den har kun plads til to personer og kan bære 265 kg.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi TTS Roadster?

Bagagerummet i en Audi TTS Roadster tilbyder kun 235 liter plads. Dette kan være en begrænsning for nogle købere. Bagagerummets lasteevne er på 265 kg, hvilket viser, at man kan lægge en del vægt deri, men størrelsen er stadig lille.

Bagagerummet har en høj læssekant på 80 cm fra jorden, hvilket kan gøre det svært at løfte tunge ting ind i bilen. Desuden åbner bagklappen vidt, men selve åbningen til bagagerummet er ikke stor, hvilket kan gøre det besværligt at få større genstande ind og ud.

Kan man få anhængertræk på en Audi TTS Roadster?

Man kan ikke få anhængertræk på en Audi TTS Roadster. Dette betyder, at man ikke kan trække trailers eller lignende bag bilen. Dette er vigtigt at vide for dem, der måske ønsker at bruge bilen til at trække tungere ting.

Hvad må en Audi TTS Roadster trække på anhængertrækket?

En Audi TTS Roadster quattro S tronic kan ikke trække en trailer eller noget på anhængertrækket. Denne bil er lavet uden mulighed for at sætte anhænger på. Den har en lasteevne på 265 kg, men det er alt den kan bære ekstra.

Bilen kommer kun med et reparationskit til flade dæk, fordi den ikke er designet til tungere opgaver som at trække. Dette gør den ideel for kørsel med fart og stil, men ikke for dem, der skal bruge bilen til at flytte store ting.

Hvilke fælge kan man få til en Audi TTS Roadster?

Der findes ikke specifikke data om fælge til Audi TTS Roadster. Men købere kan se på Audi forhandlere for at finde forskellige muligheder. De kan vælge mellem forskellige størrelser og designs.

Det er vigtigt at vælge fælge, der passer til bilens stil og købers smag. Fælgene skal også passe til bilens dimensioner for at sikre god kørsel.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi TTS Roadster?

Til en Audi TTS Roadster er det vigtigt at vælge vinterdæk, der passer til bilens ydeevne. Vinterdæk med god vejgreb og kort bremselængde er essentielle. Disse egenskaber sikrer, at bilen holder sig på vejen, selv i glat føre.

Man skal lede efter dæk, som er designet til sportslige biler. Det er også vigtigt at tjekke, at dækkene kan klare bilens maksimale hastighed og vægt.

Dæk med mærker som M+S (mudder + sne) eller et snefnugsymbol viser, at de er testet til vinterbrug. Man bør overveje dæk fra anerkendte producenter, som specialiserer sig i dæk til højtydende biler.

Sådanne dæk vil hjælpe Audi TTS Roadster med at udnytte sit firehjulstræk og avancerede stabilitetsprogram bedst muligt. Det giver sikker kørsel om vinteren.

Hvor sikker er en Audi TTS Roadster?

Audi TTS Roadster har mange sikkerhedsfunktioner. Den kommer med ESP og direkte målende dæktrykskontrol, der hjælper føreren med at holde bilen stabil og sikker. For mere beskyttelse er LED-matrixlys og sporholdningsassistent muligt at få som ekstra udstyr.

Dette gør natkørsel sikrere og hjælper med at holde bilen i banen.

Denne bil har også airbags foran og ved siden af sæderne. Selv om der ikke findes testresultater for netop roadster-modellen, viser coupé-versionens resultater, at passagererne kan forvente god beskyttelse ved sammenstød.

Dette betyder, at Audi TTS Roadster er designet til at være sikker, både med hensyn til aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Hvordan er interiøret i en Audi TTS Roadster?

Interiøret i en Audi TTS Roadster viser høj kvalitet i materialer og håndværk. Finishen er dog mindre god ved bagklappen. 

For dem, der elsker god lyd, er der mulighed for at tilføje et Bang & Olufsen lydsystem. Klimaet i bilen kan styres perfekt med Komfortklimaautomatik, som automatisk justerer luften inde i bilen.

Sæderne og rattet føles luksuriøse at røre ved, hvilket gør køreturen behagelig for både føreren og passageren. Lysene i kabinen skaber en indbydende atmosfære om aftenen.

Skærme og knapper er lette at bruge, hvilket gør det nemt at styre bilens funktioner. Denne bil kombinerer komfort med teknologi, hvilket giver en enestående oplevelse bag rattet.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi TTS Roadster?

En Audi TTS Roadster har plads til to personer. Dette er standard for sportsvogne som denne. Det betyder, at føreren og en passager kan nyde turen, men der er ikke ekstra sæder til flere personer.

Dette design understreger bilens sportslige natur og fokus på køreoplevelse.

Hvilket lydsystem har en Audi TTS Roadster?

Audi TTS Roadster tilbyder et fantastisk Bang & Olufsen-lydsystem som ekstra udstyr. Dette system giver bilkøbere super lydkvalitet. Musikelskere vil elske den klare og kraftige lyd.

Audi TTS Roadster bringer således en ekstraordinær lydoplevelse ind i bilen. Dette gør køreturene endnu mere nydelsesfulde, uanset hvor man kører hen.

Hvilke apps kan man få til en Audi TTS Roadster?

En Audi TTS Roadster giver adgang til Audi Connect. Dette system har apps til at finde vej, høre musik online og bruge sociale netværk. Man kan også se steder fra luften eller gaden med Google Earth og Google Street View.

Denne bil gør det nemt at bruge sin telefon i bilen. Med Audi Smartphone Interface kan man bruge apps som Apple CarPlay og Android Auto. Man kan styre disse apps på bilens skærm.

Man kan også finde flere apps i Audi's app butik. Der er apps til at holde øje med bilens tilstand og ringe efter hjælp, hvis det er nødvendigt. Dette kaldes Audi Connect Care.

Alt dette betyder, at man kan gøre sin køretur bedre med forskellige slags apps direkte fra bilens skærm.

Opdateres softwaren i en Audi TTS Roadster automatisk?

Softwaren i en Audi TTS Roadster quattro S tronic opdateres automatisk. Dette gør, at bilen altid har de nyeste funktioner og forbedringer uden at ejeren skal gøre noget. Det sikrer, at køreoplevelsen bliver bedre over tid.

Denne proces foregår trådløst og kræver ikke et besøg hos en forhandler. Dette er en del af bilens avancerede systemer, som holder den opdateret og fungerende optimalt.

For at få disse opdateringer, skal ens Audi TTS Roadster være forbundet til internettet. Dette sker ofte via bilens indbyggede Wi-Fi eller en mobilforbindelse. Det betyder, at bilen kan modtage nye opdateringer, selv når den står parkeret i ens indkørsel.

Denne funktion er et tegn på den avancerede teknologi, som Audi bruger for at give føreren den bedste oplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi TTS Roadster?

Audi TTS Roadster tilbyder mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver kunderne chance for at gøre deres bil mere personlig.

  1. Elektrisk åbent stoftag: Dette tag kan åbne sig, mens bilen kører op til 50 km/t.
  2. Nakkevarmer: Tilføj en nakkevarmesystem for mere komfort på kolde dage.
  3. Opvarmede sidespejle: Gør det nemmere at køre i koldt vejr med disse spejle.
  4. LED-forlygter: Opgrader belysningen for bedre synlighed om natten.
  5. Elektronisk dæmperkontrol: Juster bilens affjedring efter vejforholdene.
  6. Regnsensor: Lad sensorerne justere viskerhastigheden automatisk under regnvejr.
  7. Elektronisk stabilitetskontrol: Forbedrer bilens stabilitet og sikkerhed under kørsel.
  8. Bang & Olufsen-soundsystem: Nyd høj musikkvalitet med dette avancerede lydsystem.

Disse muligheder lader dig skræddersy din Audi TTS Roadster, så den passer perfekt til dine behov og ønsker.

Guides til andre Audi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Audi TTS Roadster?

En Audi TTS Roadster kommer med ny teknologi. Den har elektronisk styring af støddæmperne. Dette gør køreturen glat og behagelig. Bilen bruger også LED-lys for at lyse vejen op, selv når det er mørkt.

Derudover har den en regnsensor, der automatisk tænder vinduesviskerne, når det begynder at regne.

Bilen sikrer også, at passagererne er sikre. Den har elektronisk stabilitetskontrol, som hjælper med at undgå skred i svingene. For dem, der elsker musik, kan de vælge et Bang & Olufsen lydsystem.

Dette system giver klar og kraftfuld lyd. En anden smart feature er komfort klimakontrol med en luftkvalitetssensor. Denne sensor justerer luftcirkulationen for at holde luften ren inde i bilen.

Endelig har bilen en dobbeltkoblingsgearkasse kaldet S tronic. Dette gør gearskiftet hurtigt og smidigt.

Hvor tit skal en Audi TTS Roadster til service?

Audi TTS Roadster skal til værksted hver 27.500 kilometer eller hver andet år. Dette giver ejerne fordel af lange serviceintervaller, hvilket mindsker vedligeholdelsesomkostningerne.

Under disse besøg bruger mekanikerne en speciel form for dyr motorolie, som er nødvendig for at opretholde bilens ydeevne og sikkerhed. Denne bil har også en god restværdi efter fire år og kommer med holdbare reservedele samt to års garanti uden begrænsning på kilometer.

Dette gør den både økonomisk og driftssikker for ejere.

Hvilke dele på en Audi TTS Roadster går mest i stykker?

Dele, som ofte går i stykker på en Audi TTS Roadster, inkluderer elektronik og motordel. Elektroniske problemer kan være med navigationssystemet og audi virtual cockpit, som ikke virker som de skal.

Motoren kan også have problemer med turboen eller brændstofsystemet. Disse dele kan koste meget at reparere. Dæk har også en tendens til at slide hurtigt på grund af bilens ydeevne, hvilket fører til højere udgifter til nye dæk.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi TTS Roadster?

Audi giver to år garant på en Audi TTS Roadster. Denne garanti har ingen begrænsning i kilometer. Garantien dækker fejl og problemer, der ikke skyldes almindeligt slid eller uheldig brug af bilen.

Dette betyder, at du kan køre så meget, du vil, i de første to år, og hvis der opstår problemer, som garanti dækker, kan du få dem ordnet uden ekstra omkostninger.

Hvad dækker garantien på en Audi TTS Roadster?

Garantien på en Audi TTS Roadster dækker din bil i to år, og der er ingen grænse for, hvor mange kilometer du må køre i den tid. Dette betyder, at du kan føle dig sikker, når du kører, fordi vigtige dele af bilen er dækket, hvis de går i stykker.

Det er godt at vide, at bilen bruger holdbare dele og kun behøver at komme på værksted hver 27.500 kilometer eller hvert andet år for langservice. Til denne service skal der bruges en særlig type motorolie, som er dyrere end normal olie.

Selvom prisen på en Audi TTS Roadster kan virke høj, og ekstraudstyr koster mere, hjælper denne garanti med at holde dine omkostninger til vedligeholdelse nede.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.30.19

Opdateret 10.09.2024, 14.30.19

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel