Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic (Årgang 03/2018 - 06/2019)

Købsguide: BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic (03/2018 - 06/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic?

Købere skal vide, at BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic er en bil med stor plads. Bagagerummet kan holde op til 670 liter, når man folder sæderne ned. Dette gør den til et godt valg for familier eller folk, der har brug for meget plads.

Motoren kører stille og giver en jævn tur. Bilen har også smarte sikkerhedsfunktioner som advarsel om sammenstød og automatisk nødbremse, hvis der er fare på vejen. Forsikring af denne bil er rimelig takket være dens gode placering i ansvarsklassen.

Denne BMW model har en god affjedring, der sikrer en behagelig kørsel. ADAC har givet bilen en god bedømmelse, hvilket viser, at den er pålidelig og velbygget. Købere bør også tjekke, hvad bilen bruger af brændstof og hvordan dens performance er på vejen, herunder acceleration og topfart.

Dette vil hjælpe dem med at forstå, om bilen passer til deres daglige behov.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer kommer i flere versioner. Hver version har noget unikt at tilbyde. Her er en liste over de forskellige typer:

  1. Standardudgaven: Denne model har grundlæggende funktioner som sædevarme og parkeringssensor for og bag. Den egner sig godt til dem, der søger en pålidelig bil til daglig brug.
  2. Advantage-pakken: Tilføjer flere funktioner som adaptiv fartpilot, automatisk nødbremsesystem og LED forlygter. Dette gør kørslen mere behagelig og sikker.
  3. Luxury Line: Denne variant fokuserer på luksus med sportssæder, sportslæderrat og alufælge. Interiøret opgraderes også for at give en mere eksklusiv følelse.
  4. Sport Line: For dem der ønsker et mere sporty look og følelse, byder denne model på performance control, særlige fælge og et dynamisk udvendigt design.
  5. M Sport: Topversionen med alle de bedste funktioner fra de andre varianter plus ekstra som specielle M-sportssæder og et avanceret lydsystem. Denne model er for dem, der ikke vil gå på kompromis med præstationerne eller stilen.
  6. Facelift-modellen: En opdateret version af BMW 218d Active Tourer introduceret efter den oprindelige modelperiode. Dette inkluderer ofte nye teknologier, forbedret ydeevne og opdaterede designelementer.

Hver variant adresserer forskellige køberbehov fra grundlæggende komfort til luksus- og sportspræferencer samt den nyeste teknologi med facelift-modellen.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 218d Active Tourer?

Fordele Ulemper
- Praktisk brændstoføkonomi og mulighed for større tank - Udfordringer med udsynet på grund af brede tagstolper og dårlig synlighed bagtil
- Tilfredsstillende lasteevne og praktiske tagrelinger og anhængerkobling - Bagagerumsvolumen er begrænset til 290 liter under hattehylden
- Mulighed for FM/AM-radio og digitale radiosendere, samt musiktilslutning via Bluetooth eller USB
- God affjedring for komfortabel kørsel
- Valgfri adaptivt affjedringssystem for øget komfort til en moderat pris

Hvordan klarer BMW 218d Active Tourer sig i test?

BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic klarer sig godt i test. ADAC giver den høje karakterer for dens præstation på vejen og dens evne til at opnå rene udstødningsgasser.

Den får ros for et rummeligt bagagerum og kvalitet i materialerne, som er vigtigt for familier og langdistancekørere. Sikkerheden er også topnotch med airbags og automatisk nødopkald, hvilket giver en tryghed for føreren og passagererne.

Dens brændstofforbrug er rimeligt, og den lever op til de nyeste emissionsstandarder, hvilket gør den til en miljøvenlig bilvalg.

Bilen scorer især højt i EcoTest med en karakter på 2,0, hvilket viser dens lave miljømæssige fodaftryk. Dette betyder, at den udleder få skadelige stoffer og bruger brændstoffet effektivt.

Prisen på BMW 218d Active Tourer kan være lidt høj, men dens kvaliteter som lavt CO2-udslip og gode sikkerhedsfunktioner gør den til en værdifuld investering for dem, der søger en pålidelig og miljøvenlig bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 218d Active Tourer?

Der findes flere biler på markedet, der kan måle sig med BMW 218d Active Tourer. Disse biler tilbyder lignende funktioner og ydeevne.

  1. Mercedes B-Klasse: Den har også en stærk motor og god plads indeni. Den tilbyder et højt niveau af komfort og sikkerhed.
  2. Volkswagen Golf Sportsvan: Dette er et godt alternativ for dem, der søger en rummelig familiebil. Den har god brændstoføkonomi og praktiske løsninger.
  3. Ford C-Max: Tilbyder masser af plads og er sjov at køre. Den er kendt for sin gode håndtering og komfortable kørsel.
  4. Audi A3 Sportback: Denne bil giver en luksuriøs oplevelse med sin højteknologiske kabine og stærke præstationer.
  5. Skoda Octavia Combi: En bil med masser af bagagerum og benplads. Den er prisvenlig og økonomisk i brug.

Disse alternativer til BMW 218d Active Tourer giver køberne forskellige muligheder, når de skal vælge den rette familiebil eller pendlerbil.

Hvor langt kører BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic på literen?

BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic har en stærk brændstoføkonomi. Den bruger ikke meget diesel. På hver 100 km bruger den cirka 23-25 km/l, alt efter hvordan man kører.

Dette tal er godt for både bykørsel og lange ture. Den gode brændstoføkonomi betyder, at bilen er billig i drift. Bilkøbere, som søger en bil der er økonomisk, vil finde denne model tiltalende.

Denne bil passer til folk, der vil have en bil, der går langt på literen. Med dens økonomi kan ejere spare penge på diesel. Samtidig er den god for miljøet, da den bruger mindre brændstof.

Dette gør BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic til et smart valg for dem, der tænker på både budget og miljø.

Hvilken motor har en BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic?

Den har en 150 hk dieselmotor. Denne motor er stærk og ren. Den kører godt både i byen og på landeveje. Motoren passer til folk, der ønsker en bil, der kan køre langt på literen og stadig have kraft til at accelerere hurtigt.

Motorren er lavet til at slippe meget lidt snavs ud. Det betyder, at den er god for miljøet. Sikkerheden i bilen er også høj. Der er airbags og systemer, der hjælper, hvis der sker en ulykke.

Dette gør BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic til et godt valg for familier og andre, der vil have en sikker og stærk bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic?

En BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic har 150 hk. Dette tal viser, hvor kraftfuld bilens motor er. Med så mange hestekræfter kan bilen køre hurtigt og stærkt. Kraften hjælper også, når du skal accelerere eller køre op ad bakke.

Hvad er tophastigheden for en BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic?

BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic kan køre op til 205 km/t. Dette tal viser, hvor hurtig bilen kan køre på en lige vej uden at bryde regler. Hastigheden hjælper med at forstå bilens kraft og evne til at klare lange ture hurtigt.

Den er bygget til dem, der værdsætter fart sammen med komfort og stil. Dens ydeevne på vejen imponerer mange bilkøbere, der søger efter en bil med god balance mellem kraft og praktisk brug.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic fra 0-100 km/t?

Artiklen giver ikke specifikke data på, hvor hurtigt en BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic kan accelerere fra 0-100 km/t. Men med en 150 hk dieselmotor, kan vi forvente, at den har en god accelerationsevne.

Da der mangler præcise tal, er det vigtigt at se bilen i aktion eller spørge en forhandler for at få det fulde billede af dens ydeevne. Dette køretøj kombinerer kraft med effektivitet, takket være sin avancerede motor og Steptronic transmission.

Hvad er dimensionerne på en BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer er en bil med god plads. Den har plads til meget bagage. Med sæderne oppe, er der 450 liter til ting. Hvis man folder sæderne ned, bliver det op til 670 liter.

Bilens bagagerum har også en smart flad bund, som gør det nemt at læsse ting ind og ud. Ladehøjden er kun 66 cm, så det er let at putte tunge tasker ind. Alt i alt, BMW 218d Active Tourer er god for folk, der skal have meget med på tur.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 218d Active Tourer?

Bagagerummet i en BMW 218d Active Tourer er ret stort. Når du først åbner bagklappen, som rækker op til 1,88 m højt, finder du 290 liter plads under dækslet. Hvis du har brug for mere plads, kan du udnytte hele rummet op til taget og få 450 liter til dine ting.

Skal du have endnu mere med, kan bagsæderne foldes ned. Så har du op til 670 liter at fylde. Under bunden af bagagerummet gemmer der sig yderligere 110 liter, perfekt til småting eller værktøj, som ikke skal ligge løst.

Dette gør bilen til et godt valg for dem, der har brug for plads til både hverdag og eventyr.

Kan man få anhængertræk på en BMW 218d Active Tourer?

Ja, en BMW 218d Active Tourer kan udstyres med anhængertræk. Dette gør det nemt for ejere at trække en trailer eller andet udstyr. Bilen kommer også med tagbøjler, hvilket yderligere øger dens praktiske brug.

Med disse funktioner kan købere af nyde fleksibiliteten ved at kunne transportere mere, når de har brug for det.

Købere vil finde anhængertræk og tagbøjler praktiske, når de skal bruge bilen til ferier eller til at flytte større genstande. Disse tilføjelser gør BMW 218d Active Tourer til et godt valg for dem, der søger en alsidig og praktisk bil.

Hvad må en BMW 218d Active Tourer trække på anhængertrækket?

En BMW 218d Active Tourer kan trække op til 1.500 kg. Dette er vigtigt for bilkøbere, der har brug for at trække en trailer eller campingvogn. Med et aftageligt træk kan ejeren nemt sætte anhængertrækket på eller tage det af, alt efter behov.

Så hvis du planlægger at transportere tunge ting eller tage på ferie med meget bagage, er denne bil et godt valg. Den passer til folk, der ønsker fleksibilitet uden at gå på kompromis med køreegenskaberne.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer kommer med flere fælgevalg. Kunder kan vælge mellem forskellige størrelser og designs for at matche deres stil.

  1. Valget starter med 16 tommer alufælge, som giver et klassisk look.
  2. For dem, der ønsker et mere sporty udseende, er der 17 tommer alufælge.
  3. Man kan også opgradere til 18 tommer alufælge for maksimal stil og præstation.
  4. Fælgene findes i mange designs og stilarter, så hver bil kan blive unik.
  5. Nogle fælge er skabt til at forbedre bilens luftmodstand og ydeevne.
  6. Der er forskellige dækstørrelser tilgængelige for de valgte fælge efter kundens ønske.
  7. Til vinterbrug kan specielle fælge og dæk sikre bedre greb på glatte veje.
  8. Ekstraudstyr som fælgelåse eller dæktrykovervågningssystemer øger sikkerheden.

Disse muligheder giver købere frihed til at personliggøre deres BMW 218d Active Tourer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 218d Active Tourer?

Valg af vinterdæk til din BMW 218d Active Tourer er vigtigt for sikkerhed og kørekomfort i de kolde måneder. Her er en liste over faktorer, du skal overveje.

  1. Se efter dæk med god brændstoføkonomi. Din BMW 218d har allerede en stærk ydeevne her, så vælg dæk, der understøtter dette.
  2. Sørg for, at dækkene passer til bilens karrosseri og rummelige bagagerum. Det giver dig mulighed for nemt at opbevare og skifte dæk efter behov.
  3. Vælg dæk med adaptiv dæmpning. Dette sikrer, at din køreoplevelse forbliver komfortabel, selv på glatte veje.
  4. Overvej praktiske tagrelinger på din model ved valg af dæk. Disse kan være nyttige til ekstra udstyr som ski eller snowboards.
  5. Tjek om dækkene har et mønster og materiale, der er lavet til kolde vejrforhold. Dette hjælper med greb på både våde og frosne veje.
  6. Find ud af om dækkene kan understøtte bilens vægt og størrelse uden problemer.
  7. Kig efter dæk anbefalet af andre ejere af BMW 218d Active Tourer for erfaringer specifikke til denne model.

Disse punkter vil guide dig i retning af det rigtige valg af vinterdæk til din BMW 218d Active Tourer, så du fortsat kan nyde køreturen trygt gennem vinteren.

Hvor sikker er en BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer har fået en sikkerhedsvurdering på 2,3 ud af 5. Det viser, at bilen har gode sikkerhedsfunktioner. Bilen kommer med kamera-baserede kollisionsadvarsler og automatisk nødbremsning.

Dette hjælper med at undgå uheld. Den har også airbags foran og ved siden af dig samt et system, der ringer til nødtjenester, hvis du får et uheld.

Den udleder lidt CO2 og har rene udstødningsgasser. Dette er godt for miljøet. Forsikring er ikke for dyr, da bilen er i klasse 16. Du behøver ikke bruge mange penge på at passe den.

Den har en dieselmotor med kædetræk og service skal kun ske hvert andet år eller efter 30.000 km. Alt dette gør BMW 218d Active Tourer til et sikkert valg for folk, der vil have en bil, der passer på dem og miljøet.

Hvordan er interiøret i en BMW 218d Active Tourer?

Interiøret i en BMW 218d Active Tourer er lavet med høj kvalitet. Materialerne føles gode, og håndværket er flot. Den har iDrive-betjeningskoncept, som giver mange muligheder for at indstille bilen, så den passer perfekt til føreren.

Elektriske vinduer har automatik og beskyttelse mod at klemme noget i dem. Det er smart og sikkert.

Denne bil er også god til lange ture. Fører- og forsædepassagerer sidder rigtig godt. Bagsæderne kan flyttes og justeres, så alle kan finde en god siddeplads. Selv folk, der er op til 1,95 m høje, sidder godt i bagsædet.

Der er også nok steder at lægge ting som drikkevarer og småsager.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 218d Active Tourer?

En BMW 218d Active Tourer har plads til fem personer. Dette gør den til et godt valg for familier eller dem, der ofte kører med passagerer. Med fem sæder kan alle sidde behageligt, hvad enten det er på korte ture i byen eller længere rejser.

Denne bil er designet til at være både rummelig og komfortabel for alle ombord.

Hvilket lydsystem har en BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer kommer med et godt lydsystem. Det har både FM/AM radio og muligheder for digital radio. Folk kan tilslutte musik via Bluetooth eller USB. Der er også online tjenester fra BMW tilgængelige for dette lydsystem.

Bilen har iDrive kontrolsystem. Dette system lader folk justere lyden, som de vil have den. Lyden i bilen er klar takket være god lydisolering. Ved 130 km/h er støjniveauet indeni kun 67,7 dB(A).

Dette gør turen stille og behagelig.

Hvilke apps kan man få til en BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer ejere har adgang til flere nyttige apps. Disse apps gør køreturen bedre og lettere.

  1. BMW ConnectedDrive: Giver realtids trafikoplysninger og navigationstips for at gøre din rejse hurtigere og mere effektiv.
  2. My BMW App: Denne app lader dig styre din bil fra din smartphone. Du kan tjekke bilens status, låse den op, og meget mere.
  3. Spotify: Musikelskere kan nyde deres yndlingssange direkte via bilens system med denne app.
  4. Audible: Perfekt for dem, der elsker at lytte til bøger på farten. Audible giver adgang til tusinder af lydbøger.
  5. Apple CarPlay/Android Auto: Spejler din telefon's interface på bilens display, så du nemt kan bruge apps, kort og musik.
  6. Parkeringssensor App: Udnytter bilens parkeringssensorer til at hjælpe med at guide dig ind i stramme parkeringspladser.
  7. BMW Online Services: Tilbyder onlineunderholdning og information direkte i dit køretøj uden behov for en smartphone.

Alle disse apps er designet til at forbedre oplevelsen af at eje og køre en BMW 218d Active Tourer. De gør det muligt for føreren nemt at få adgang til underholdning, information, og meget mere, alt sammen fra komforten af førersædet.

Opdateres softwaren i en BMW 218d Active Tourer automatisk?

Softwaren i en BMW 218d Active Tourer opdateres ikke altid automatisk. Ejerne skal nogle gange tage bilen til en forhandler for at få den nyeste software. Dette sikrer, at bilens systemer kører glat og er opdaterede med de seneste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Det er vigtigt for både køreegenskaber og sikkerhed.

Nogle opdateringer kan dog gøres trådløst. Dette betyder, at bilen selv henter og installerer opdateringer, når de bliver tilgængelige. Disse trådløse opdateringer gør det lettere for ejere at holde deres bil ajour uden at skulle besøge en forhandler.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer er en bil med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Købere kan skræddersy deres bil for at passe til deres behov.

  1. Adaptiv affjedring - Dette system gør kørslen mere behagelig ved at justere affjedringen efter vejen.
  2. Elektrisk betjening af bagklap - Med et tryk på knappen åbner eller lukker bagklappen automatisk.
  3. Sportsæder med elektrisk indstilling - Førersædet kan justeres elektrisk og har en memory-funktion, så sædeindstillingen gemmes.
  4. Online BMW-services - Giver adgang til internetbaserede tjenester direkte i bilen.
  5. Radio og digitale radiosendere - Mulighed for både FM/AM-radio og digital radio.
  6. Anhængertræk - Kan monteres, så man kan trække trailers eller campingvogne.
  7. LED kørelys - Sikrer bedre synlighed på vejen, både dag og nat.
  8. Parkeringssensorer foran og bagpå - Hjælper med at parkere bilen uden buler eller skrammer.
  9. Vinterdæk - Særlige dæk designet til koldere vejrforhold, som sikrer bedre greb på glatte veje.
  10. Fælge - Et udvalg af fælge i forskellige designs, som kan give bilen et unikt look.
  11. BMW apps - Tilføjelse af BMW's egne apps, der øger funktionaliteten i bilens infotainment-system.
  12. Automatisk softwareopdatering - Holder bilens system opdateret med den nyeste software automatisk.

Disse muligheder giver ejerne frihed til at gøre deres BMW 218d Active Tourer personlig og mere funktionel efter eget ønske.

Guides til andre varianter af BMW 218d

Hvilke teknologier bruges i en BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer har mange smarte teknologier. Den har et system, der kan se farer og bremse bilen automatisk, hvis der er risiko for sammenstød. Denne bil bruger også kameraer til at holde øje med vejbanerne.

Hvis bilen begynder at skifte bane uden blinklys, hjælper systemet med at styre bilen tilbage igen. Denne model har også fartpilot og airbags for ekstra sikkerhed. Bilen ringer selv til nødtjenester, hvis der sker en ulykke.

Den bruger også teknologi til at sikre, at udstødningen er ren. Dette gør den bedre for miljøet. Til bykørsel har bilen en særlig bremsefunktion, der virker ved lave hastigheder.

Alle disse teknologier gør BMW 218d Active Tourer sikker og sjov at køre i. Brugere kan også nyde godt af avancerede lydsystemer og apps, som gør køreturen mere behagelig. Bilen kan endda opdatere sin software automatisk for at holde alle funktioner opdaterede.

Hvad koster en BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 218d koster i 2024 ca. fra 1.220 kr til 5.220 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 218d Active Tourer til service?

En BMW 218d Active Tourer skal til service hvert 24. måned eller efter 30.000 km, afhængigt af hvad der kommer først. Dette skyldes bilens fleksible serviceintervaller, der tilpasses efter, hvordan bilen bruges.

Med en dieselmotor, som er let at vedligeholde takket være dens kædetræk, er omkostningerne til almindelig vedligeholdelse også holdt lave. Dette gør den til et godt valg for dem, der søger en bil med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Hvilke dele på en BMW 218d Active Tourer går mest i stykker?

At eje en BMW 218d Active Tourer Advantage Steptronic betyder at have en bil med stil og kraft. Visse dele har dog tendens til at fejle oftere end andre. Her er de mest almindelige problemer:

  1. Diesel partikelfilter - Dette filter fanger og fjerner sod fra udstødningsgassen. Med tiden kan det blive tilstoppet, især hvis bilen ofte bruges til korte ture.
  2. Elektronik - Biler i dag har meget elektronik. I denne model kan især parkeringssensorerne for og bag svigte, hvilket gør parkering vanskeligere.
  3. Kobling og automatgearkasse - Nogle ejere har oplevet problemer med transmissionen, herunder ujævn skiftning og i værste fald totalt nedbrud.
  4. Motor - Selvom motoren er bygget til at holde, kan nogle motordele som injektorer eller brændstofpumpen gå i stykker og kræve dyre reparationer.
  5. Hjulophæng og styring - Delene, der holder bilen stabil på vejen og sikrer god styring, kan slides hurtigt, hvilket fører til løs styring eller en ubehagelig køreoplevelse.
  6. Kølesystem - Problemer med radiatoren eller termostaten kan føre til overophedning af motoren.
  7. Bremser - Bremseskiver og bremseklodser slites med tiden, men nogle ejere rapporterer om hyppigere udskiftning end forventet.
  8. Luftkonditionering - AC-systemet kan miste sin effektivitet eller stoppe med at virke helt, ofte på grund af lækager eller fejl i kompressoren.

Disse punkter viser vigtigheden af regelmæssig vedligeholdelse og inspektion for at undgå store reparationer senere hen.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 218d Active Tourer?

Garantien på en BMW 218d Active Tourer varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km. Det, der kommer først, gælder. Dette sikrer ejeren mod visse fejl og problemer, der måtte opstå med køretøjet.

Denne garanti omfatter vigtige dele og systemer i bilen. Den hjælper med at holde din bil i god stand uden ekstra omkostninger for visse reparationer.

Hvad dækker garantien på en BMW 218d Active Tourer?

Garantien på en BMW 218d Active Tourer dækker serviceintervaller op til 30.000 km eller 24 måneder. Det betyder, at ejere ikke skal betale for almindelig vedligeholdelse som olieskift eller tjek af bremsesystemet i denne periode.

Den omfatter også vigtige dele som klimaanlæg og sikkerhedsfunktioner, hvilket sikrer, at bilen altid kører sikkert og komfortabelt.

Udgifter til obligatorisk forsikring og køretøjsafgift er også dækket under garantien, så ejerne kan have færre bekymringer om ekstra omkostninger. Testresultater fra ADAC, der inkluderer økonomisk forbrug, CO2-udslip, støjniveau og køreegenskaber, er ligeledes dækket, hvilket giver køberne en ekstra tryghed om bilens præstation og miljøpåvirkning.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.37.09

Opdateret 10.09.2024, 14.37.09

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel