Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic (Årgang 09/2014 - 02/2018)

Købsguide: BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic (09/2014 - 02/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic?

Købere skal vide, at BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic er en bil med god brændstoføkonomi. Den bruger kun 5,1 liter brændstof på 100km (20,0 km/L) Bilen har en stærk motor med 150 hk og automatisk gearskift.

Dette gør bilen både hurtig og nem at køre. Man kan også købe ekstra udstyr som parkeringshjælp og LED-forlygter. Dette gør køreturen både sikker og behagelig.

BMW 218d findes i forskellige motorvarianter som 218i og 225i Steptronic udover 218d. Dette giver købere flere valgmuligheder. Ejere skal tænke på de årlige omkostninger til bilen.

Disse omkostninger afhænger af, hvor meget man kører hvert år, og hvor længe man har bilen. Anmeldelser viser, at BMW 218d er en god bil at eje. Bilen har sædevarme, aftageligt træk og et diesel partikel filter for renere kørsel.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d kommer i forskellige udgaver. Hver en har sine egne særlige træk.

  1. BMW 218d Active Tourer: Dette er basisudgaven. Den har fem døre og tilbyder masser af plads inde i bilen. Den er perfekt til familier.
  2. BMW 218d xDrive Active Tourer: Denne udgave har firehjulstræk. Det gør den mere sikker at køre i dårligt vejr, som sne eller regn.
  3. BMW 218d Gran Tourer: Er større end Active Tourer og har plads til op til syv personer. God til store familier eller folk, der ofte kører med mange passagerer.
  4. Sport Line, Luxury Line, og M Sport pakker: Disse varianter ændrer bilens udseende både indvendig og udvendig og giver flere teknologiske funktioner.

Hver variant giver forskellige fordele afhængigt af køberens behov.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 218d Active Tourer?

Fordele Ulemper
- Rummeligt interiør til fører og passagerer - Prisen kan virke høj sammenlignet med andre biler i samme klasse
- God brændstoføkonomi på 5,1 l/100km (20,0 km/L) /td> - Visse detaljer i bilens design kræver forbedring
- Sikre og sportslige køreegenskaber
- Bagagerumskapacitet på 360 liter
- Mange sikkerhedsassistentsystemer tilgængelige

Hvordan klarer BMW 218d sig i test Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic fik gode resultater i ADAC e.V.'s test fra oktober 2014. Denne model har en motor med 150 hestekræfter og bruger kun 5,1 liter brændstof på 100km (20,0 km/L)

Støjniveauet inden i bilen er ret lavt, kun 67,0 dB(A), når man kører 130 km/t. Det viser, at denne bil er både kraftfuld og økonomisk samtidig med at være støjsvag.

Forsikring for BMW 218d kan dog være dyrere sammenlignet med andre biler. Forsikringsklasserne viser højere tal (KH: 16; VK: 19; TK: 24), hvilket betyder, at forsikring kan koste mere.

De samlede månedlige omkostninger for at have bilen i fire år med 15.000 km om året er vurderet til 4,5. Disse tal hjælper købere med at forstå, hvad det koster at eje en BMW 218d ud over købsprisen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 218d Active Tourer?

Leder du efter en bil som BMW 218d? Der findes flere gode valg. Her er nogle biler, der ligner BMW 218d:

  1. Mercedes B-Klasse: Denne bil er et stærkt alternativ. Den har god plads og komfort. Mercedes B-Klasse er kendt for sin luksus og kvalitet.
  2. Volkswagen Golf Sportsvan: Denne bil tilbyder god brændstoføkonomi og rummelighed. Volkswagen Golf Sportsvan er perfekt til familier, der har brug for plads.
  3. Ford C-Max: En praktisk bil med masser af plads til passagerer og oppakning. Ford C-Max har også en stærk motor.
  4. Opel Zafira Tourer: Dette valg giver masser af plads og fleksibilitet med sædearrangementerne. Opel Zafira Tourer er ideel til store familier.
  5. Citroën C4 Picasso: Denne bil skiller sig ud med sit unikke design og høje komfortniveau. Citroën C4 Picasso har også gode køreegenskaber.

Hver af disse biler tilbyder noget unikt for bilejere, ligesom BMW 218d gør det med sin sporty følelse, økonomiske kørsel og moderne teknologi.

Hvor langt kører BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic på literen?

BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic kører 5,1 km på en liter brændstof. Dette tal viser, at bilen er økonomisk. Den har et brændstofsystem, der sparer benzin. På en fuld tank kan bilen køre op til 1000 km.

Dette gør den til et godt valg for lange ture. Købere, der ser efter en bil der går langt på literen, vil finde denne model attraktiv. Den kombinerer brændstoføkonomi med BMW's kendte kvalitet og ydeevne.

Hvilken motor har en BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic?

Den har en motor med fire cylindre, som bruger diesel. Motoren har en slagvolumen på 1995 cc. Den kan yde 150 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 330 Nm ved 1750 o/min. Dette giver bilen kraft nok til at køre hurtigt og effektivt.

Denne BMW er også god til at spare på brændstoffet. Den bruger kun 5,1 liter brændstof pr. 100km (20,0 km/L) Så den er både stærk og økonomisk at køre i. Med denne motor bliver bilen hurtig, når man skal fra 60 til 100 km/t på kun 5,3 sekunder.

Dette gør den til et godt valg for dem, der vil have en bil, der føles sporty men stadig er praktisk.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic?

En BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic kommer med en motor, der yder 150 hk. Denne bil bruger en 218d-motor. Kraften i motoren hjælper bilen med at køre hurtigt og stærkt.

Mange bilkøbere ser efter hestekræfter, fordi det viser, hvor kraftfuld en bil er. Med 150 hk er denne BMW både stærk og effektiv. Den passer godt til folk, der ønsker en bil med god ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic?

BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic kan køre op til 212 km/t. Dette gør bilen hurtig på vejen. Den passer godt til folk, der vil have en bil, der kan køre stærkt. Denne model blev lavet mellem september 2014 og februar 2018.

Den har mange gode ting, som gør kørslen bedre og sikker. For eksempel har den intelligent nødopkald og fastgørelsesringe i bagagerummet. Dette er vigtigt for dem, der kigger efter en brugt BMW 218d.

Denne hastighed er også god for folk, der ofte kører på motorvejen. Med denne topfart føler man ikke, at bilen er langsom. Den gør BMW 218d til et godt valg for dem, der vil have en stærk og hurtig bil.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic fra 0-100 km/t?

Den kører fra 0 til 100 km/t på 8,9 sekunder. Dette viser, at bilen er hurtig. Den har en stærk dieselmotor og et smart gearkasse, som arbejder godt sammen. Dette gør køreturen glat og behagelig.

Bilen holder også stabilt på vejen, hvilket gør den sjov at køre.

Hvad er dimensionerne på en BMW 218d Active Tourer?

En BMW 218d er en bil med specifikke størrelser. Disse mål hjælper købere med at forstå, hvor stor bilen er.

Her er de vigtige mål:

  • Længden af bilen er 4342 mm. Dette viser, hvor lang bilen er fra for til bag.
  • Bredde uden sidespejle er 1800 mm. Det fortæller os, hvor bred bilen er.
  • Højden på bilen står til 1555 mm. Dette mål viser, hvor høj bilen er.
  • Når man tæller sidespejlene med, bliver bredden 2040 mm. Sidespejlene gør bilen bredere.
  • Bagagerummet kan holde 360 liter. Det er rummet til tasker, når bagsæderne ikke foldes ned.
  • Falder bagsæderne ned, vokser bagagerummet til 685 liter. Det giver mere plads til bagage.
  • Bilen har en tank på 51 liter. Tankens størrelse siger noget om, hvor meget brændstof den kan holde.
  • Den maksimale rækkevidde på en fuld tank er op til 1000 km. Dette fortæller, hvor langt bilen kan køre uden at tanke igen.

Disse mål gør det nemmere for købere at afgøre, om BMW 218d passer til deres behov.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 218d Active Tourer?

Bagagerummet i en BMW 218d har plads til 360 liter. Når bagsæderne lægges ned, vokser dette rum til 685 liter. Bagsædets ryglæn kan deles i tre dele. Dette giver fleksibilitet til forskellige behov for opbevaring.

Klappemekanismen er let at bruge. Dette gør det nemt at ændre bilens indre rum efter behov.

Kan man få anhængertræk på en BMW 218d Active Tourer?

Ja, man kan få anhængertræk på en BMW 218d. Dette er godt for folk, der skal bruge deres bil til at trække trailere eller campingvogne. En BMW 218d kan trække en ubrændt anhænger på op til 725 kg og en brændt anhænger på op til 1300 kg.

Dette gør den til et praktisk valg for dem, der har brug for en bil med trækkraft.

Installation af anhængertræk gør BMW 218d mere alsidig. Folk, der køber denne bil, vil finde den nyttig både i hverdagen og når de skal på eventyr eller ferie med ekstra udstyr.

Dette viser, at BMW 218d ikke kun er stilfuld og kraftfuld, men også kan tilpasses forskellige behov.

Hvad må en BMW 218d Active Tourer trække på anhængertrækket?

En BMW 218d Active Tourer kan trække forskellige vægte afhængigt af, om anhængeren er bremset eller ej. Uden bremsning kan den trække op til 725 kg. Har anhængeren bremser, stiger tallet til 1300 kg.

Dette gør bilen egnet til mange slags påhængsvogne, lige fra små trailere til større campingvogne, så længe de holder sig inden for grænserne. Det er altid en god idé at tjekke det specifikke anhængerudstyr for at være sikker på, at det passer til bilens kapacitet.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 218d Active Tourer?

Fælge til en BMW 218d er vigtige for både udseende og køreegenskaber. Her kan man vælge mellem flere typer, der matcher bilens design og ydeevne.

  1. Standardfælge: Disse kommer som standard på bilen. De er ofte lavet af stål eller letmetal og har et enkelt design.
  2. Letmetalfælge: Tilbyder et mere sportsligt look og forbedrer håndteringen af bilen. De findes i forskellige størrelser og designs.
  3. Sport Line fælge: Disse fælge er del af Sport Line pakken, der giver bilen et mere dynamisk udseende med deres unikke design.
  4. Advantage pakke fælge: Denne pakke inkluderer ofte opgraderede fælge med et eksklusivt design, som ikke findes på standardmodeller.
  5. BMW Premium Selection fælge: For de, der ønsker det bedste indenfor kvalitet og design, tilbydes disse fælge gennem BMW's certificerede brugtbilsprogram.

Hver type fælg understøtter forskellige førerbehov fra dagligt brug til mere performance-orienterede aktiviteter. Valget afhænger af personlige præferencer og kørestil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 218d Active Tourer?

At vælge de rigtige vinterdæk til en BMW 218d er vigtigt. Det sikrer både sikkerhed og bedre kørsel i vintervejr.

  1. Se efter dæk med M+S mærket. Dette står for mud and snow, altså mudder og sne. Det betyder, at dækket kan klare våde og glatte veje.
  2. Vælg dæk med dybe riller. Dybe riller hjælper med at fjerne sne og sjap fra under dækket. Det giver bedre greb på vejene.
  3. Kig efter de nyeste teknologier indenfor vinterdæk. Teknologier som for eksempel silicablandinger forbedrer grebet på isede veje.
  4. Overvej størrelsen på dine dæk. Nogle gange kan mindre dæk være bedre til at håndtere snefyldte veje.
  5. Tjek anmeldelser online før du køber. Andres erfaringer kan guide dig til det bedste valg for din BMW 218d.
  6. Tænk over om du skal have pigdæk eller ej. Hvis du bor et sted med meget is og hårdpakket sne, kan pigdæk være en god investering.
  7. Vurder behovet for run - flat dæk . Disse specielle dæk lader dig fortsætte med at køre selv efter et punktering, hvilket er praktisk i koldt vejr.
  8. Sørg for regelmæssig vedligeholdelse af dine vinterdæk . Kontroller lufttryk og mønsterdybde løbende gennem vintersæsonen.

Valget af de rette vinterdæk handler om mere end bare sikkerhed; det handler også om at optimere din bil's ydeevne i udfordrende vejrforhold.

Hvor sikker er en BMW 218d Active Tourer?

En BMW 218d kommer med mange sikkerhedsfunktioner for at beskytte dem indeni bilen. Den har luftpuder foran, ved siden af og over hovedet. Bilen er også udstyret med ISOFIX-beslag til børnesæder bag i, og man kan vælge det samme for forsædet.

En smart nødopkaldsfunktion hjælper i tilfælde af en ulykke. Derudover gør en aktiv motorhjelm skader på folk udenfor bilen mindre alvorlige hvis der sker et sammenstød.

Bilen har også teknologier som hjælper med at undgå ulykker. Dette inkluderer et program for elektronisk stabilitet og bremseassistent. En kollision kan måske forhindres med et system der advarer føreren hvis der er fare på vej.

Bilen har også dæk, der kan køre selvom de mister luft. Med disse funktioner kan en BMW 218d give god beskyttelse til alle i og omkring bilen.

Hvordan er interiøret i en BMW 218d Active Tourer?

Interiøret i en BMW 218d er rummeligt og byder på plads til folk både foran og bag i bilen. Sæderne kan justeres, og passagersædet foran kan lægges ned. Dette giver mere plads, hvis man har brug for det.

Kvaliteten inde i bilen er høj. Bagagerummet er også stort og veludformet. Dog er der plads til forbedringer ved de hårde paneler ved dørene og instrumentbrættet.

Betjeningsmulighederne er enkle at bruge. Men iDrive-systemet kan tage lidt tid at vænne sig til. Der er god plads til benene for alle passagerer, hvilket gør ture i en BMW 218d behagelige.

Indretningen og funktionerne er designet til at gøre kørslen lettere og mere nydelsefuld.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 218d Active Tourer?

En BMW 218d har plads til fem personer. Fire personer kan sidde behageligt i bilen, og der er også en smal plads i midten bagtil. Denne bil har et rummeligt interiør, så alle har god plads.

Det gør køreturen behagelig for både føreren og passagererne på bagsædet.

Hvilket lydsystem har en BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d Active Tourer har et valgfrit lydsystem. Dette system giver høj klangkvalitet til musik og andre lyde. Det kaldes Hifi-højttalersystem. Dette system gør køreturen bedre med god lyd.

Kunder kan vælge dette lydsystem, når de køber bilen. Det er godt for dem, der elsker musik og god lyd i bilen. Dette tilbehør tilføjer noget ekstra til BMW 218d Active Tourer.

Hvilke apps kan man få til en BMW 218d Active Tourer?

Til en BMW 218d kan købere få flere nyttige apps. Disse apps forbedrer oplevelsen under kørsel.

  1. BMW ConnectedDrive: Giver adgang til bilens systemer og data på din smartphone. Du kan tjekke bilens status som brændstofniveau og rækkevidde.
  2. Spotify: Stream musik direkte i bilen for en sjovere køretur uden at bruge telefonen.
  3. Audible: Lyt til lydbøger mens du kører, perfekt til lange ture.
  4. Maps: Integreret navigationsapp hjælper med at finde vej og viser trafikinformation.
  5. My BMW App: Styr forskellige funktioner i bilen, lås den op eller find den på parkeringspladsen med din telefon.
  6. Apple CarPlay/Android Auto: Spejler din smartphones interface på bilens display, så du nemt kan bruge dine foretrukne apps.
  7. WhatsApp og Messenger: Send beskeder via stemmekommandoer, så hænderne bliver ved rattet.
  8. Weather: Tjek vejrudsigten direkte fra bilens display, så du er forberedt på alt slags vejr.

Disse apps gør turen lettere og sjovere både i hverdagen og på langfart.

Opdateres softwaren i en BMW 218d automatisk Active Tourer?

Softwaren i en BMW 218d opdateres ikke af sig selv. Ejere skal selv sørge for at få den nyeste software. Dette kan kræve et besøg hos en autoriseret forhandler. Det er vigtigt for bilens funktion og sikkerhed.

For at holde en BMW 218d opdateret, skal ejeren være opmærksom på opdateringer. Dette sikrer, at bilen kører glat og er sikker.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 218d Active Tourer?

Til en BMW 218d kan man få forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen endnu bedre at køre i.

  • LED forlygter giver klar belysning om natten.
  • Kurvelys hjælper med at se om hjørner når du drejer.
  • Fjernlysassisten justerer lange lys, så de ikke blinder modkørende.
  • Nøglefri betjening låser og åbner dørene uden en nøgle.
  • Ryglæn kan klappes ned og giver mere plads i bagagerummet.
  • iDrive systemet styrer musik, navigation og meget mere. Det kræver lidt tid at lære.
  • Hifi - højttalersystem spiller musik med god lyd.
  • Bilen har mange steder at opbevare ting indeni.

Disse muligheder gør din BMW 218d unik.

Guides til andre varianter af BMW 218d

Hvilke teknologier bruges i en BMW 218d Active Tourer?

BMW 218d kommer med avanceret teknologi. Den har LED-forlygter, der giver klart lys på vejen. Bilen tilbyder også statisk svinglys og kan have fjernlysassistens, hvis man vælger Driving Assistant pakken.

Dette gør kørslen nemmere om natten. Der er et Head-Up-Display, som viser info foran føreren uden at de skal kigge væk fra vejen. Navigationen bruger et 6,5-tommers skærmbillede og styres let med i-Drive systemet.

Dette holder føreren opdateret og sikrer, at de altid kender vejen.

Inde i bilen er der topkvalitets lyd fra det valgfrie Hifi-højttalersystem. Bilen viser vigtige data og olie temperatur gennem bilens computer. Hvis man tilføjer Driving Assistant pakken, får kombiinstrumentet en større skærm med flere muligheder for at vise information.

Dette udstyr gør BMW 218d både sikker og sjov at køre. Denne bil bruger teknologi til at give en bedre køreoplevelse og holde føreren informeret hele vejen.

Hvad koster en BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 218d koster i 2024 ca. fra 1.220 kr til 5.220 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 218d til service Active Tourer?

En BMW 218d skal normalt til service én gang om året. Dette gælder, hvis bilen kører under normale forhold og ikke bruger for meget tid på krævende veje. Serviceintervallet kan dog variere afhængigt af, hvor meget bilen bruges.

Hvis den kører mange kilometer på kort tid, skal den måske ind til kontrol oftere. Ved hvert servicebesøg tjekker mekanikere bilens motor, bremser og andre vigtige dele for at sikre, at alt fungerer, som det skal.

Det er vigtigt at følge bilens vedligeholdelsesplan for at holde den i god stand. Når en BMW 218d får regelmæssig service, kan det hjælpe med at bevare bilens værdi og sikkerhed.

Ejerne bør også selv holde øje med bilen og tage den til ekstra tjek, hvis de opdager problemer. Dette sikrer, at bilen altid kører bedst muligt og undgår større reparationer senere.

Hvilke dele på en BMW 218d går mest i stykker Active Tourer?

Visse dele på en BMW 218d kan gå i stykker oftere end andre. Dette afhænger af, hvordan bilen bruges og vedligeholdes. Her er nogle almindelige områder, hvor problemer kan opstå:

  1. Bremseskiver og klodser: Slid på disse dele kan ske hurtigt, især hvis bilen ofte bruges i bykørsel eller i kuperede områder.
  2. Batteri: Et bilbatteri i en 218d har en begrænset levetid og kan svigte, specielt i koldere klimaer eller hvis det ikke vedligeholdes korrekt.
  3. Elektronik: Problemer med elektroniske systemer som infotainment og navigationssystemet er rapporteret, hvilket også inkluderer softwarefejl.
  4. Turbocharger: På modeller med dieselmotor, som 218d, kan turboen blive slidt over tid eller fejle grundet dårlig vedligeholdelse.
  5. EGR-ventil (udstødningens gasgenindvinding): Denne del hjælper med at reducere forurening men kan tilstoppe eller gå i stykker og kræver udskiftning.
  6. Luftmassemåler: En del der måler mængden af luft suges ind i motoren. Fejl her kan påvirke motorens ydeevne.
  7. Hjullejer: Disse bærer bilens vægt og tillader hjulene at rotere glat men kan blive nedslidte efter mange kilometer på vejen.

Disse punkter viser almindelige svagheder hos BMW 218d modellen, og regelmæssig kontrol samt vedligehold fra BMW's komplet service kan hjælpe med at holde bilen kørende problemfrit længere.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 218d Active Tourer?

Garantien på en BMW 218d Active Tourer Sport Line Steptronic fra årgang 09/2014 til 02/2018 dækker ikke længere. Bilen er for gammel. Dette betyder, at købere skal betale selv, hvis noget går i stykker.

Købere bør tænke over dette, før de køber bilen.

Der er ingen oplysninger om, hvor lang tid garantien oprindelig dækkede. Folk skal huske på, at de måske skal bruge penge på reparationer uden hjælp fra en garanti. Det er vigtigt at tænke på dette og måske sætte penge til side til fremtidige udgifter.

Hvad dækker garantien på en BMW 218d Active Tourer?

Garantien på en BMW 218d sikrer mod fejl i mekanik og elektronik i tre år eller indtil bilen har kørt 200.000 km. Dette betyder, at hvis der opstår problemer inden for disse grænser, hjælper BMW med reparationer.

Det omfatter ikke ting, der slides, som dæk og bremser, eller almindelig vedligeholdelse. Under garantien har man også adgang til vejhjælp, hvilket giver ekstra ro i sindet på vejen.

Man kan også vælge at købe en længere garanti for mere beskyttelse. Det er smart at tale med en forhandler eller ringe til BMW's kundeservice for at forstå alle detaljer i garantien.

De vil forklare, hvad der er med, og hvad der ikke er. BMW har mange værksteder overalt, hvor eksperter kan lave din bil, hvis noget går galt.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.46

Opdateret 10.09.2024, 14.33.46

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel