Guiden handler om BMW 218i Active Tourer (Årgang 09/2014 - 02/2018)

Købsguide: BMW 218i Active Tourer (09/2014 - 02/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 218i Active Tourer?

Før du køber en BMW 218i Active Tourer, skal du vide, at den blev lavet fra september 2014 til februar 2018. Den bruger omkring 5,7 liter brændstof for hver 100km (20,0 km/L) Dette tal er fra EcoTest.

Bagagerummet er 360 liter stort, men man kan gøre det større til 515 liter. Man skal tage hattehylden ud for at gøre det større. Men det koster mere at have bilen, fordi benzin og værksted er dyrt.

Forsikring koster et normalt beløb.

BMW 218i kommer i forskellige motorvarianter: TYP 218i, 220i, 225i, 214d, 216d, 218d, og 220d. Den billigste model har motoren TYP 218i. Denne information hjælper folk, der vil købe en bil, med at vælge den rigtige BMW 218i Active Tourer til deres ture eller pendling.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer kommer i flere varianter. Disse motorvarianter tilbyder noget for enhver smag. Her er en liste over de forskellige typer:

 1. TYP 218i: Denne model er startpakken. Den har en god balance mellem kraft og økonomi. Perfekt til daglige ture og lidt sjov på vejen.
 2. TYP 220i: Har mere kraft end 218i. For dem, der ønsker lidt ekstra fart under fødderne, er dette et godt valg.
 3. TYP 225i: Toppen af linjen inden for benzinmodellerne. Denne variant giver den højeste ydelse for dem, der elsker at køre hurtigt.
 4. TYP 214d: En dieselvariant for dem, der fokuserer på længere afstande og brændstoføkonomi.
 5. TYP 216d: Lidt mere kraftfuld end 214d, men stadig med stor vægt på økonomien.
 6. TYP 218d: For dieselentusiasterne er dette valget, hvis man søger en stærk balance mellem kraft og effektivitet.
 7. TYP 220d: Dette er dieselvarianten med mest kraft; ideel til lange rejser med behov for både hastighed og god brændstoføkonomi.

Hver variant har sin egen unikke blanding af motorkraft og brændstofforbrug, designet til at opfylde forskellige kørselsbehov.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 218i Active Tourer?

Fordele Ulemper
Stærk 136 hk motor med turbo-opladet trecylindret benzinmotor Kraftige A-stolper der forringer synligheden under drejning
Gennemsnitligt brændstofforbrug på 5,7 liter pr. 100km (20,0 km/L) i EcoTest Begrænset lasteevne og trækkraft
Rummelig kabine med mange sikkerheds- og assistentsystemer Driftsomkostningerne er høje, bruger dyrere benzin og høje værkstedstimer
79 ud af 100 point i EcoTest, viser god miljøeffektivitet  

Hvordan klarer BMW 218i Active Tourer sig i test?

BMW 218i Active Tourer gør det godt i tests. I november 2014 fik den fem stjerner fra ADAC Crashtests. Det viser, at bilen er meget sikker. Bilen fik også 85% i børnesikkerhedsvurdering.

Den har særlige tilslutninger til børnesæder, som gør bilen god for familier. BMW 218i har mange sikkerhedsudstyr. Den advarer om sammenstød, når man forlader sin kørebane og om fodgængere på vejen.

Den har airbags foran, ved siden af og over hovedet samt sikkerhedsseler, der strammer automatisk.

Den klarer sig også godt med brug af brændstof. Den bruger i gennemsnit 5,7 liter benzin pr. 100 km. I en EcoTest fik den 79 ud af 100 point. Det betyder, at bilen er god for miljøet og billig i drift.

Den passer godt til folk, der gerne vil have en økonomisk bil, men stadig ønsker en BMW.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 218i Active Tourer?

Alternativer til BMW 218i Active Tourer findes i mange former. Blandt disse er biler, der matcher i størrelse, ydelse og luksus.

 1. Mercedes B-Klasse: Denne bil tilbyder en lignende oplevelse med komfort og teknologi. Den har et stærkt brand bag sig og er kendt for sin kvalitet.
 2. Volkswagen Golf Sportsvan: Denne model giver masser af plads og praktiske løsninger til familier. Den er også mere økonomisk ved brug af brændstof.
 3. Ford C-Max: Tilbyder god værdi for pengene med masser af udstyr som standard. Den er rummelig og har et solidt sikkerhedsniveau.
 4. Peugeot 3008: Byder på et unikt design og høj siddeposition, hvilket giver god oversigt over vejen. Den har også avanceret teknologi indbygget.
 5. Opel/Vauxhall Zafira Tourer: Kendt for sin fleksible kabineløsning, der nemt kan ændres efter behov. God til længere ture med familien.
 6. Citroën C4 Picasso: Står ud med sit dristige design og innovative teknologier for en lettere køreoplevelse.
 7. Renault Scenic: En anden familievenlig bil med masser af opbevaringsmuligheder og en behagelig kabine.

Disse biler giver gode alternativer til dem, der ønsker lidt forskellig fra BMW 218i men stadig søger noget i samme klasse.

Hvor langt kører BMW 218i Active Tourer på literen?

BMW 218i Active Tourer bruger 5,7 liter brændstof for hver 100km (20,0 km/L) den kører. Dette tal er fundet i EcoTest. Det betyder, at denne bil er god til lange ture og hverdagskørsel. Med den brændstoføkonomi kan ejere spare penge på benzinen.

Denne model er derfor et godt valg for folk, der kører meget. De kan nyde turen uden at bekymre sig for meget om at tanke ofte. Den passer både til familieture og daglige pendler.

Hvilken motor har en BMW 218i Active Tourer?

En BMW 218i Active Tourer har en turbo-opladet trecylindret benzinmotor. Denne motor giver bilen 136 hk. Den har også et drejningsmoment på 220 Nm ved 1.250 omdrejninger i minuttet.

Dette gør bilen stærk og hurtig. Motoren er lavet til at bruge benzin effektivt, med et forbrug på 5,7 liter pr. 100km (20,0 km/L) i EcoTest.

Motoren i bilen starter kun, hvis man trykker på koblingspedalen. Dette hjælper med at undgå at motoren starter ved en fejl. Selvom driftsomkostningerne er høje på grund af den dyrere benzin og værkstedstimer, er motoren kendt for sin styrke og effektivitet.

Denne type motor passer godt til dem, som søger en bil med god ydeevne og økonomisk brændstofforbrug.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer har en motor med 136 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en tre-cylindret motor. Dette gør bilen stærk og hurtig nok til de fleste ture. Denne model er god til folk, der vil have en bil, der kører godt, men som ikke bruger for meget brændstof.

Kraften i bilen hjælper med at gøre køreturen glat og behagelig. Med sine 136 HK matcher BMW 218i de fleste behov for daglig kørsel og små trips. Den er designet til at give en balance mellem ydeevne og økonomi.

Hvad er tophastigheden for en BMW 218i Active Tourer?

Den kan køre op til 205 km/t. Denne fart gør den hurtig for mange bilkøbere. Specifik modelvariant påvirker også, hvor hurtigt bilen kan køre.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 218i Active Tourer fra 0-100 km/t?

En BMW 218i Active Tourer klarer turen fra 0-100 km/t på imponerende 5,0 sekunder. Dette viser bilens kraftige ydeevne og effektivitet. Kraften kommer fra bilens motor, der arbejder hårdt for at give føreren en hurtig acceleration.

Dette tal er vigtigt for dem, der søger en bil med god startkapacitet til hurtige overhalinger eller effektiv kørsel i byen.

Hvad er dimensionerne på en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i måler 4.342 mm i længden, 1.800 mm i bredden og 1.555 mm i højden. Dette giver bilen en rummelig kabine og et bagagerum der kan tage op til 360 liter. Ved at fjerne bagagerumsdækslet kan dette udvides til 515 liter.

Disse mål gør BMW 218i til en praktisk bil for familier eller dem, der har brug for plads til bagage.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 218i Active Tourer?

Bagagerummet i en BMW 218i Active Tourer er rummeligt. Det kan holde op til 360 liter. Når man fjerner hattehylden, vokser pladsen til 515 liter. Der er også et ekstra opbevaringsrum med 85 liter mere plads.

Dette giver god plads til bagage eller indkøb. BMW tilbyder smarte løsninger som berøringsfri åbning af bagklappen og justerbare bagsæder. Dette gør bilen mere praktisk for familier eller dem, der rejser meget.

Bagagerummet er godt designet med fokus på detaljer, selvom der er plads til små forbedringer.

Kan man få anhængertræk på en BMW 218i Active Tourer?

Ja, man kan montere et anhængertræk på en BMW 218i. Dette giver bilen mulighed for at trække trailere og andre typer af last. Det er dog vigtigt at tjekke, hvad den maksimale trækvægt er for denne model, så man undgår at overbelaste bilen.

Installation af anhængertræk skal gøres korrekt for at sikre sikkerheden. Det kan være en god idé at få dette udført hos en autoriseret forhandler for at undgå problemer.

Hvis man planlægger at bruge sin BMW 218i til at trække tunge laster, som f.eks. en campingvogn eller en bådtrailer, er det afgørende at sikre, at både bil og anhængertræk overholder de gældende regler.

Dette inkluderer også at have det rigtige udstyr og tilstrækkelig med bremsekraft. At tjekke bilens manual for specifikationer om trækvægt er også en god måde at starte på.

Hvad må en BMW 218i Active Tourer trække på anhængertrækket?

En BMW 218i Active Tourer kan ikke trække så meget som nogle større biler. Den har en begrænset kapacitet for hvor meget den kan trække. Dette er vigtigt for købere at vide, hvis de planlægger at bruge bilen til at trække tunge ting som en stor trailer eller campingvogn.

Det præcise tal for hvad bilen kan trække, afhænger af flere faktorer, inklusiv udstyr og version af bilen.

Før man køber en BMW 218i og planlægger at montere et anhængertræk, skal man tjekke bilens specifikationer. Dette sikrer at man ikke overbelaster bilen, hvilket kan være usikkert og skadeligt for køretøjet.

Købere bør undersøge og måske tale med en ekspert for at finde ud af den nøjagtige trækkapacitet for den specifikke model de er interesserede i.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer kommer med mange valg af fælge. Købere kan tilpasse deres bil efter smag og behov.

 1. Alufælge: Disse fælge er lette og forbedrer bilens udseende. De fås i flere størrelser og designs.
 2. Stålfælge: Perfekte til vinterbrug, da de er mere modstandsdygtige over for salt og skidt.
 3. Designvarianter: BMW tilbyder et udvalg af fælgdesigns, så kunderne kan gøre deres bil unik.
 4. Tilpasningsmuligheder: Man kan vælge forskellige materialer og finisher for at personliggøre sin BMW 218i yderligere.
 5. Dækstørrelser: Fælgene matcher forskellige dækstørrelser, hvilket sikrer optimal ydelse under alle kørselsforhold.
 6. Tilvalg: Købere kan tilkøbe særlige fælge som en del af deres bilkonfiguration for at opnå det ønskede look.

Valget af fælge påvirker både bilens udseende og køreegenskaber.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 218i Active Tourer?

Valget af vinterdæk til en BMW 218i er vigtigt for sikkerheden og køreoplevelsen i de kolde måneder. Her er nogle overvejelser, du skal gøre dig:

 1. Tjek dækstørrelse: Dækkenes størrelse skal passe til din bil. Se i bilens manual eller på siden af dine nuværende dæk for at finde den rigtige størrelse.
 2. Vælg kvalitet: Gå efter kendte mærker, der er testet og godkendt under vinterforhold. Mærker som Michelin, Bridgestone, og Continental laver gode vinterdæk.
 3. Søg efter dæk med snefnug-symbol: Dette symbol viser, at dækket har bestået specifikke test for brug under vinterforhold.
 4. Overvej pigdæk vs. pigfrie dæk: Pigdæk giver bedre greb på is, men er ikke tilladt alle steder pga. vej slid. Pigfrie dæk er et godt alternativ til mange danske veje.
 5. Tjek mønsterdybden: For vinterdæk anbefales det at have mindst 4 mm mønsterdybde for sikker kørsel.
 6. Se efter anmeldelser: Læs anmeldelser af vinterdæk egnet til BMW 218i for at se, hvordan de klarer sig i praksis.
 7. Tænk på komfort og støjniveau: Vinterdæk kan være støjende. Find et dæk, der balancerer mellem greb og et lavt støjniveau for en behagelig køretur.
 8. Overvej finansiering uden udbetaling: Nogle butikker tilbyder betaling af dæk over tid uden udbetaling hvis budgettet er stramt.
 9. Benyt muligheden for musikstreaming via bluetooth mens du kører sikkert på dine nye vinterdæk - sørg for at dit lydsystem fungerer med appen du vælger til streaming.

At vælge de rette vinterdæk kræver lidt forskning, men det betaler sig i form af bedre sikkerhed og kontrol over bilen når vejret bliver dårligt.

Hvor sikker er en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer viser sin styrke i sikkerhed med 5 stjerner fra 11/2014. Den er udstyret med flere airbags, der beskytter folk indeni ved et uheld. Bilen har også seler, der strammer automatisk og begrænser kraften, hvis der sker en kollision.

Dette gør rejsen tryggere for alle i bilen.

Denne bil har smart teknologi for at undgå ulykker. Den kan selv ringe efter hjælp, hvis der sker noget alvorligt. Der er særlige punkter i bagagerummet, så ting ikke flyver rundt under kørslen.

Den kan endda genkende trafikskilte og lyse ekstra op, når du drejer, så du bedre kan se i mørket. En anden smart funktion er en advarsel, hvis du er ved at køre ud af din bane uden at bruge blinklyset.

BMW 218i har også særlige tilslutninger til børnesæder og en motorhjelm, der beskytter fodgængere bedre ved en ulykke. Disse funktioner hjælper med at passe på både dem indeni og udenfor bilen.

Hvordan er interiøret i en BMW 218i Active Tourer?

Interiøret i en BMW 218i er rummeligt og byder på god plads til ben og hoved foran. Den har mulighed for justerbare og flytbare bagsæder, hvilket gør det nemt at tilpasse pladsen efter behov.

Bilen er fyldt med praktiske detaljer og opbevaringsmuligheder, der gør hverdagen lettere. Kvaliteten af materialerne og håndværket er høj, hvilket skaber en følelse af luksus.

Navigationssystemet bruger en 6,5-tommers skærm, der styres via i-Drive systemet, hvilket gør det let at navigere gennem menuerne.

Bagagerummet i en BMW 218i er tilfredsstillende stort, især hvis man vælger sædejusteringen som ekstraudstyr. Dette giver større fleksibilitet og gør bilen mere praktisk i daglig brug.

Funktioner som el betjent bagklap og sædevarme øger komforten for både fører og passagerer. Alt i alt er interiøret i en BMW 218i designet til at være både komfortabelt og funktionelt, hvilket gør den til et attraktivt valg for bilkøbere.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 218i Active Tourer?

En BMW 218i Active Tourer kan have fem personer med på køreturen. Dette gør bilen til et godt valg for familier, der ønsker komfort og stil. BMW 218i's kabine er designet til at give alle passagerer god plads.

Dette betyder, at både foran og bag i bilen er der nok rum, så alle kan sidde behageligt. Med plads til fem personer, bliver ture i BMW 218i en god oplevelse for alle i bilen.

Hvilket lydsystem har en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer har et Hifi-højttalersystem. Dette system giver god lydkvalitet. Lydpakken kommer også med lygter foran og bagpå. Dette gør oplevelsen i bilen bedre, både når man lytter til musik og når man kører i mørke.

Det er vigtigt for købere at vide, at de får god lyd i deres nye bil.

Hvilke apps kan man få til en BMW 218i Active Tourer?

Apps gør køreturen i en BMW 218i sjovere og lettere. Her er nogle apps, du kan bruge:

 1. BMW Connected app: Denne app lader dig forbinde din smartphone med din bil. Du kan tjekke bilens data, låse den op eller varme den op før du går ind.
 2. BMW ConnectedDrive: Giver info om trafik i realtid, concierge service og mulighed for at styre bilen på afstand.
 3. BMW Music: Stream musik direkte i bilen og nyd dine yndlingssange.
 4. BMW i Remote: Kontrollér funktioner som dørlåse og kabinens temperatur. For elbiler viser den også batteriets tilstand.
 5. Integration med Spotify, Amazon Alexa og Google Assistant gennem BMW Connected appen gør køreoplevelsen mere personlig.
 6. Apple CarPlay giver adgang til udvalgte apps fra infotainmentsystemet i bilen, som fx kort og musikapps.

Opdateres softwaren i en BMW 218i Active Tourer automatisk?

BMW 218i har en smart funktion, hvor den kan opdatere sin software automatisk. Dette betyder, at bilen selv sørger for at hente de nyeste forbedringer og rettelser. Det gør den ved hjælp af BMW's opdateringstjeneste.

Opdateringerne dækker alt fra sikkerhedsforbedringer til nye funktioner i bilen. Ejerne får besked, når nye opdateringer er klar. De kan enten installeres direkte gennem bilens eget system eller hos en autoriseret BMW-forhandler.

Dette sikrer, at BMW 218i altid kører med den seneste software, hvilket forbedrer både ydeevne og sikkerhed.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 218i Active Tourer?

Til en BMW 218i kan man få en masse spændende tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og praktisk.

 1. Nøglefri betjening giver dig nem adgang til bilen uden nøgle. Dette system låser bilen op med et tryk på knappen.
 2. Komfortadgang er muligt at tilkøbe, så du kan åbne og lukke din BMW uden at røre ved den. Det virker ved, at sensoren i bagkofangeren mærker dine bevægelser.
 3. Elektrisk bagklap gør det let at åbne bagklappen med et tryk på en knap eller ved at bevæge foden under bagkofangeren.
 4. Fuld led forlygter lyser vejen op bedre om natten og øger sikkerheden.
 5. Sportssæder støtter dig bedre under kørslen og gør lange ture mere komfortable.
 6. Led kørelys øger din synlighed for andre trafikanter dag og nat.
 7. Head - up display viser vigtig information direkte i dit synsfelt, så du holder øjnene på vejen.
 8. Adaptiv fartpilot justerer automatisk din hastighed efter trafikken foran dig.
 9. Navigationssystemet med en 6,5-tommers skærm hjælper dig med at finde vej og kontrolleres via i-Drive systemet.
 10. Anhængertræk kan monteres, så du kan trække trailere op til bilens maksimale kapacitet.
 11. Valg af fælge giver din BMW et unikt look og matchende vinterdæk sikrer godt vejgreb om vinteren.
 12. Active Guard inkluderer sikkerhedssystemer som bidrager til at undgå uheld.

Hvert stykke udstyr og tilbehør bidrager til at gøre BMW 218i Active Tourer endnu mere speciel og tilpasset dine behov.

Hvilke teknologier bruges i en BMW 218i?

BMW 218i har mange smarte teknologier. Den har for eksempel collision warning, lane departure warning og pedestrian warning for at holde dig sikker. Der er også Navigation Plus med et Head-Up Display, der viser information lige foran dig, så du ikke skal kigge væk fra vejen.

LED-lygterne har kurvelys og automatisk fjernlys, der gør det lettere at se om natten uden at blænde andre bilister.

Bilen er også udstyret med et intelligent nødopkaldssystem og et videokamera til trafikskiltegenkendelse. Det hjælper med at holde øje med fartgrænser og advarer om ændringer.

Sporassistenten hjælper dig med at holde bilen inden for vejbanen, og den aktive motorhjelm reducerer skader, hvis du rammer en fodgænger. City-nødbremse kan automatisk bremse bilen i lav hastighed for at undgå kollisioner.

Disse teknologier gør BMW 218i både sikker og moderne.

Hvad koster en BMW 218i Active Tourer i grøn ejerafgift?

En BMW 218i koster i 2024 ca. fra 780 kr til 3.760 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 218i Active Tourer til service?

En BMW 218i skal have service mindst en gang om året. Dette er vigtigt for at holde bilen i god stand. Hvis man kører mere end 15.000 km før året er omme, skal bilen også til service.

Under service skal man skifte olie og tjekke bilen godt igennem. Det er smart at følge den plan for service, som producenten har lavet. Denne plan hjælper med at holde bilen kørende længe og godt.

Producentens plan viser nøjagtigt, hvad der skal tjekkes på bilen. Dette kan være alt fra motor til bremser. Ved at følge denne plan sikrer man, at bilen altid kører som den skal.

Det er også en god måde at undgå store reparationer på, fordi små problemer bliver fundet tidligt.

Hvilke dele på en BMW 218i Active Tourer går mest i stykker?

Købere skal vide, hvilke dele på en BMW 218i ofte går i stykker. Dette hjælper med at planlægge for fremtidige udgifter til reparationer.

 1. Motorproblemer: Mange ejere støder på motorfejl, der kræver dyre reparationer.
 2. Elektriske fejl: Systemfejl og defekte elektroniske komponenter er almindelige og kan være kostbare at udskifte.
 3. Bremseproblemer: Slid på bremser er typisk, hvilket nødvendiggør jævnlige tjek og udskiftning af bremseklodser eller -skiver.
 4. Sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel kan fejle, hvilket betyder reparation eller udskiftning af følere og systemer.
 5. Høje brændstofomkostninger og værkstedstimer gør driftsomkostningerne højere end forventet.

Disse punkter viser de mest almindelige problemer, bilkøbere bør tage højde for før køb af en BMW 218i Active Tourer.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 218i Active Tourer?

Garantien på en BMW 218i Active Tourer varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km. Det, der først opnås, stopper garantien. Denne garanti sikrer købere mod fejl og mangler ved bilen.

Den dækker ikke almindelig slid og brug. Derudover tilbyder BMW en lang garanti mod rustskader på bilens karosseri. Denne rustgaranti gælder i 12 år, hvilket giver ekstra tryghed for ejerne.

Med disse garantier kan købere føle sig sikre, når de finansierer med eller uden udbetaling for brugte biler.

Hvad dækker garantien på en BMW 218i Active Tourer?

Garantien på en BMW 218i Active Tourer varer i tre år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Den sikrer, at hvis dele bliver ødelagt på grund af fejl lavet under bilens fremstilling, vil de blive repareret eller udskiftet uden omkostninger for ejeren.

Dette omfatter vigtige dele i bilen, som gør, at den kører godt og sikkert. Nogle særlige sikkerhedsfunktioner kan have en længere garanti, fordi de er meget vigtige for at holde folk i bilen sikre.

Dele, der slides normalt, som dæk og bremser, eller skader fra uheld er dog ikke dækket af garantien. Det er også vigtigt at huske, at selvom garantien hjælper med at dække visse reparationer, dækker den ikke daglige udgifter som benzin og tjek på værkstedet.

Folk med en BMW 218i bør altid tjekke detaljerne i garantien, så de ved præcis, hvad de kan få hjælp til, og hvad de selv skal betale for.

Guides til andre varianter af BMW 218i

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 14.00.24

Opdateret 16.05.2024, 11.23.00

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel