Guiden handler om BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) (Årgang 03/2018 - 06/2019)

Købsguide: BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) (03/2018 - 06/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG)?

BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) er en bil med mange gode ting. Den blev lavet mellem marts 2018 og juni 2019. Bilen har en motor på 1,5 liter, som giver 140 hestekræfter og et drejningsmoment på 220 Nm.

Dette gør bilen både hurtig og stærk. Bilen har plads til meget bagage. Uden sæderne nede kan der være op til 450 liter, og med sæderne nede endnu mere, op til 1230 liter. Dette gør den god til lange ture eller hvis man skal have meget med.

Denne BMW har også smart udstyr som fuld LED forlygter, sædevarme, og adaptiv fartpilot som gør kørslen nemmere og mere behagelig. Der er også ekstra som panorama el-soltag og Apple CarPlay for dem, der vil have lidt luksus og ny teknologi.

Forsikringen og skatten på bilen er ikke så dyr, hvilket gør den til et godt valg for mange familier eller folk, der leder efter en bil, der kan det hele.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer kommer i flere versioner. Købere kan vælge mellem forskellige motorstørrelser og udstyr.

 1. BMW 216i: Den mindste benzinmotor i serien. Den er god til bykørsel.
 2. BMW 218i: Har en 1,5-liters benzinmotor, som er stærk og økonomisk.
 3. BMW 220i: Tilbyder mere kraft med sin benzinmotor, velegnet til både by- og langture.
 4. BMW 225xe iPerformance: En plugin-hybridmodel der kombinerer benzin- og elmotor for bedre brændstoføkonomi.
 5. BMW 216d: Denne dieselvariant er fantastisk til længere ture med lavt brændstofforbrug.
 6. BMW 218d: En større dieselmotor giver mere træk og kraft, ideel for dem der har brug for ekstra ydeevne.
 7. BMW 220d Steptronic: Topmodellen indenfor dieselvarianterne med en kraftfuld motor og automatgear.

Alle disse varianter tilbyder noget unikt for forskellige typer af bilkøbere, fra dem der søger økonomi til dem der ønsker mere kraft under kørslen.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 218i Active Tourer?

Fordele Ulemper
1,5 liters turbobenzinmotor med 140 hk giver god ydelse. Højere pris sammenlignet med nogle konkurrenter.
Op til 450 liter plads i bagagerummet, udvidelig til 1.230 liter. Forbrug kan være højere i virkeligheden end opgivet.
Behagelige sæder og god håndtering sikrer komfortable køreture. Visse teknologier og ekstraudstyr kan øge prisen betydeligt.
Passende sikkerhedsniveau med gode testresultater. Designet appellerer muligvis ikke til alle.
Har tre 12-volts stikkontakter til opladning af enheder. Bagagekapaciteten kan være begrænset for nogle familiers behov.
Musikstreaming via FM/AM-radio, Bluetooth eller USB-tilslutning. Softwareopdateringer kan kræve besøg hos forhandleren.

Hvordan klarer BMW 218i Active Tourer sig i test?

BMW 218i Active Tourer gør det godt i tests. Den har en stærk 1,5-liters motor og syvtrins gearkasse. Dette giver bilen kraft og gode køreegenskaber. Sikkerheden er også i top, med en score på 84 procent fra NCAP i 2016.

Dette viser, at bilen beskytter folk godt, hvis der sker en ulykke.

Bilen bruger lidt mere benzin end nogle andre biler. Den kører 7,7 liter per 100km (14,3 km/L) CO2-udslippet er også højt med 212 g/km. Men den har god plads, komfortable sæder og moderne sikkerhedsfunktioner som Active Guard.

Disse kvaliteter gør BMW 218i Active Tourer til et godt valg for dem, der søger en praktisk og sikker bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 218i Active Tourer?

Købere der ser efter en bil som BMW 218i Active Tourer har flere alternativer. Disse biler tilbyder lignende funktioner og ydelser.

 1. Mercedes B - Klasse
 • Er kendt for sin luksus og komfort.
 • Har moderne teknologier og sikkerhedsfunktioner.
 • Volkswagen Golf Sportsvan
 • Tilbyder god plads og praktisk design.
 • Har et stærkt ry for pålidelighed.
 • Ford C - Max
 • Skiller sig ud med sin rummelighed og køreegenskaber.
 • Tilbyder forskellige motoralternativer.
 • Renault Scenic
 • Er populær for sit unikke design og rummelige interiør.
 • Har nyttige teknologiske hjælpemidler.
 • Citroën C4 Picasso
 • Kendt for sit opsigtsvækkende look og komfortable kørsel.
 • Har fleksible siddearrangementer for familier.
 • Peugeot 3008 SUV
 • Kombinerer SUV-stil med MPV-praktikalitet.
 • Udstyret med avanceret teknologi og sikkerhedsfunktioner.

Hver af disse biler tilbyder en anden blanding af stil, plads, teknologi, og køreoplevelse. Købere kan sammenligne disse modeller med BMW 218i Active Tourer baseret på deres specifikke behov som størrelse, pris, brændstoføkonomi, og udstyr.

Hvor langt kører BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) på literen?

BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) bruger 7,7 liter brændstof for hver 100 kilometer den kører. Dette tal viser, hvor meget benzin bilen skal have for at køre en bestemt afstand.

Den udleder også 212 gram CO2 for hver kilometer. Disse tal hjælper folk med at forstå, hvor meget det koster at køre i bilen og hvor meget den påvirker miljøet.

Hvilken motor har en BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG)?

Denne bil har en 1,5-liters turbobenzinmotor. Denne motor giver 140 hestekræfter. Den har også et drejningsmoment på 220 Nm. Dette sørger for, at bilen har en god og stærk kraft hele vejen igennem.

Motoren arbejder godt med bilens steptronic gearkasse. Dette gør køreturen glat og behagelig. Kraften i motoren passer godt til både bykørsel og længere ture.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG)?

BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) har 140 hk. Den har en motor på 1,5 liter. Denne motor bruger turbo til at hjælpe bilen med at køre stærkt. Med 140 hk kan bilen køre hurtigt og glat.

Den er god for folk, der vil have en stærk bil.

Bilen bruger også en smart syv-trins gearkasse. Denne gearkasse hjælper bilen med at skifte gear hurtigt. Det gør kørslen sjovere og mere spændende. Med denne kraft og teknologi er BMW 218i Active Tourer klar til mange eventyr på vejen.

Hvad er tophastigheden for en BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG)?

Den kan køre op til 204 km/t. Denne bil er hurtig og kører glat på vejen. Den passer til folk, der vil have en bil, der kan køre stærkt.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) fra 0-100 km/t?

Der er ikke præcise tal for, hvor hurtigt BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) kan accelerere fra 0-100 km/t. Folk, der tænker på at købe denne bil, skal søge efter denne information.

Det er vigtigt for dem, der vil vide, hvordan bilen klarer sig i fart.

Købere ser ofte på acceleration som en vigtig faktor. Denne model har mange funktioner som sportssæder og nøglefri betjening, men uden de specifikke data, må potentielle købere kigge andre steder for at finde ud af, hvordan bilen performer i acceleration.

Hvad er dimensionerne på en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer er en rummelig bil. Den har plads til meget bagage og folk. Bagagerummet kan indeholde op til 450 liter. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver der plads til 670 liter.

Man kan endda få op til 1.230 liter, hvis man bruger alt rummet bag forsæderne. Plus, der er ekstra 110 liter under gulvet i bagagerummet. Dette gør bilen god til store indkøb eller lange ture.

Bilen er også lavet til at være behagelig for alle. Forsæderne giver masser af plads. Bagsædet kan justeres, så folk op til 1,85 meter høje sidder godt. Dette betyder, at BMW 218i Active Tourer ikke bare er stor udenpå.

Den er også stor og komfortabel indeni.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 218i Active Tourer?

Bagagerummet i en BMW 218i Active Tourer har plads til 450 liter. Det er nok til hverdagens brug. Hvis man folder sæderne ned, bliver der mere plads. Så kan der være op til 670 liter.

Det er ligesom at have plads til syv kasser med drikkevarer. Man kan også bruge hele pladsen bag forsæderne. Så bliver det op til 1.230 liter. Der er også 110 liter ekstra plads under gulvet i bagagerummet.

Bagagerummet kan indstilles på mange måder. Det har steder, hvor man kan fastgøre ting, så de ikke flytter sig under kørsel. Bagklappen åbner og lukker med strøm. Man kan bruge en knap indenfor bilen eller fjernbetjeningen.

Dette gør det nemt at komme til sine ting.

Kan man få anhængertræk på en BMW 218i Active Tourer?

Ja, en BMW 218i Active Tourer kan udstyres med et anhængertræk. Dette er godt for dem, der skal bruge bilen til at trække mindre trailere eller campingvogne. Man kan købe anhængertrækket som ekstra udstyr.

Det gør bilen mere brugbar til forskellige opgaver.

Før man sætter anhængertræk på, er det vigtigt at tjekke bilens specifikationer. Anhængertrækket kan påvirke, hvordan bilen kører, og hvor meget benzin den bruger. Dette gør det muligt for ejeren at bruge bilen på flere måder, men man skal være opmærksom på disse ændringer.

Hvad må en BMW 218i Active Tourer trække på anhængertrækket?

En BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) kan trække op til 1.200 kg. Dette er nyttigt for dem, der skal bruge bilen til at trække en trailer eller campingvogn. Bilen har også indbygget trailerstabilitetskontrol.

Dette hjælper med at holde traileren stabil, når man kører. Så hvis du har brug for en bil, der kan håndtere tungere laster, er denne BMW et godt valg. Den sørger for, at du og din last kommer sikkert frem.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer kommer med mange fælge valg. Bilkøbere har mulighed for at vælge mellem forskellige designs og størrelser.

 1. Originale BMW fælge er tilgængelige i flere størrelser og designs.
 2. Dækstørrelser varierer, så de passer til bilens specifikationer og købers smag.
 3. Købere kan også finde fælge fra andre fabrikanter, der matcher bilen.
 4. Nogle fælge er lavet for bedre ydelse og mindre brændstofforbrug.
 5. Andre fælge lægger vægt på udseende og stil.
 6. Valg af fælg kan afhænge af motorvarianten og tekniske krav.
 7. Det anbefales at tale med en autoriseret BMW - forhandler eller et specialværksted for råd omkring fælgvalg.
 8. Det rigtige valg af fælge kan også påvirke forsikring og skat.

Valget af fælge spiller en stor rolle for både udseendet og funktionen af en BMW 218i Active Tourer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 218i Active Tourer?

Vælge de rigtige vinterdæk til din BMW 218i Active Tourer er vigtigt for sikkerheden og ydeevnen i vintermånederne. Her er nogle tips til at vælge de bedste dæk:

 1. Søg efter dæk med M+S eller 3PMSF mærkning. Disse mærker viser, at dækkene er godkendte til brug på sne og is.
 2. Tjek dæktrykket og mønsterdybden. Korrekt dæktryk og dybde i mønsteret sikrer bedre greb på glatte veje.
 3. Vælg vinterdæk fra anerkendte mærker med gode anmeldelser. Kvaliteten af dækket påvirker din kørselssikkerhed.
 4. Overvej lav rullemodstand for at spare på brændstoffet og mindske CO2 - udslippet fra din bil.
 5. Snak med en professionel dækleverandør eller mekaniker for personlige anbefalinger baseret på dine kørevaner og lokale vejrforhold.
 6. Skift til vinterdæk, når temperaturen falder under syv grader Celsius for at opretholde optimalt vejgreb og sikkerhed.

Disse tips hjælper dig med at træffe det rigtige valg af vinterdæk til din BMW 218i Active Tourer, så du kan nyde sikker og behagelig kørsel hele vintersæsonen.

Hvor sikker er en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer passer godt på sine passagerer. Den har sikkerhedsassistent-systemer som advarsel om sammenstød og nødbremsning op til 60 km/t. I 2016 fik den 84 procent i beskyttelse af dem inde i bilen ifølge NCAP.

Denne score viser, at bilen er ret sikker for dem, der sidder indeni.

Men, beskyttelsen af folk udenfor bilen, som fodgængere, kunne være bedre. Den fik kun 60 procent i testen for fodgængerbeskyttelse. Dette betyder, at bilen gør et godt stykke arbejde med at passe på dem indeni, men skal gøre mere for at beskytte andre i trafikken.

Hvordan er interiøret i en BMW 218i Active Tourer?

Interiøret i en BMW 218i Active Tourer er designet med fokus på komfort og teknologi. Bilen har BMW's iDrive-betjeningskoncept, som lader føreren tilpasse bilens indstillinger efter egne præferencer.

Man kan oplade sine gadgets med tre 12-volts stikkontakter. For musikelskere giver bilen mulighed for at streame musik via FM/AM-radio, Bluetooth eller USB-tilslutning. Dette sikrer, at passagererne altid har underholdning på farten.

Kabinen er rummelig og byder på luksuriøse materialer, der giver en fornemmelse af kvalitet. Ambient LED belysning skaber en afslappende atmosfære, især under kørsel om natten.

Mørktonede ruder i bag tilføjer et touch af privatliv og eksklusivitet. Alt i alt er interiøret i en BMW 218i Active Tourer både funktionelt og stilfuldt, designet til at gøre køreoplevelsen så behagelig som mulig.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 218i Active Tourer?

En BMW 218i Active Tourer har god plads til fire voksne. På de forreste sæder er der masser af rum, og på bagsædet kan folk op til 1,95 meter sidde behageligt. Bagsædet kan justeres i to dele og kan også foldes elektrisk ned.

Dette gør bilen fleksibel og praktisk for passagerer.

Bilen har smarte opbevaringsmuligheder. Der er kopholder, lommer i dørene og et handskerum. Disse hjælper med at holde ting organiseret på turen. Alt i alt er en BMW 218i Active Tourer et godt valg for dem, der søger komfort og plads til flere personer og deres bagage.

Hvilket lydsystem har en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer kommer med et lydsystem, der kan opgraderes. Købere har mulighed for at vælge mellem standard BMW musikanlæg og et premium system fra Harman/Kardon. Begge systemer tilbyder muligheder for at streame musik gennem FM/AM-radio, Bluetooth eller USB-tilslutning.

Valget af Harman/Kardon systemet giver en dybere og mere omsluttende lydoplevelse, perfekt til dem, der sætter pris på høj kvalitet i deres musiklytning i bilen. Standard BMW musikanlægget leverer også klar lyd, men med mindre dybde end Harman/Kardon valget.

Hvilke apps kan man få til en BMW 218i Active Tourer?

En BMW 218i Active Tourer har adgang til flere online-baserede tjenester. Bilen understøtter Apple CarPlay og BMW Apps, som giver ejere mange muligheder.

 1. Apple CarPlay: Giver mulighed for at spejle din iPhone's skærm i bilens display. Du kan bruge kort, musik eller ringe op.
 2. BMW Apps: En samling specifikke applikationer fra BMW, der inkluderer:

a. Musik streaming tjenester: Lyt til dine yndlingssange mens du kører.

b. Live trafikopdateringer: Hold dig informeret om vejforholdene og undgå trafikkøer.

c. Fjernbetjening af bilfunktioner: Styr visse aspekter af din bil direkte fra din smartphone.

Disse funktioner og apps sikrer en moderne og bekvem køreoplevelse for ejerne af BMW 218i Active Tourer.

Opdateres softwaren i en BMW 218i Active Tourer automatisk?

Softwaren i BMW 218i Active Tourer opdateres automatisk. Dette betyder, at bilen selv henter nye opdateringer, når de bliver tilgængelige. Brugeren behøver ikke at gøre noget. Dette sikrer, at bilen altid kører med den nyeste software.

Dette omfatter opdateringer til navigationssystemet, digitalt cockpit og andre systemer i bilen. Disse automatiske opdateringer gør, at bilen holder sig moderne og fungerer bedst muligt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 218i Active Tourer?

BMW 218i Active Tourer kommer med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Bilkøbere kan vælge udstyr, der gør deres bil mere personlig og praktisk. Her er nogle af de ting, man kan få:

 1. Adaptiv LED - forlygter giver bedre lys om natten.
 2. Komfortadgang gør det nemt at låse op uden nøgle.
 3. En stor skærm til Navigationssystem Plus, som inkluderer et head - up display, der viser information direkte i forruden.
 4. Adaptive affjedring justerer bilens opsætning for en glattere køretur.
 5. Mulighed for ambiente LED interiør belysning skaber en hyggelig atmosfære inde i bilen.
 6. Elektrisk foldbare spejle med automatisk nedblænding.
 7. Anhængertræk, som kan foldes væk, når det ikke bruges.
 8. En bagagerumsmåtte beskytter mod snavs og slid.
 9. Tagrælinger for ekstra opbevaringsmuligheder ovenpå bilen.
 10. Vinterdæk og fælge sikrer bedre greb i koldt vejr.

Disse tilvalg gør BMW 218i Active Tourer endnu mere tiltalende for dem, der søger komfort, sikkerhed og stil i deres næste bil.

Hvilke teknologier bruges i en BMW 218i Active Tourer?

Denne bil har mange smarte funktioner. BMW's iDrive-betjeningskoncept gør det nemt at styre underholdning, navigation, og meget mere med et enkelt system. Købere kan også nyde online-tjenester som Apple CarPlay og BMW Apps.

Disse tjenester giver mulighed for at bruge apps direkte fra bilens skærm. Regn- og lysensorer hjælper med at gøre kørslen lettere ved automatisk at justere forhold som lysstyrke og vinduesviskere.

Parkering bliver en leg med parkeringshjælp, som styrer bilen ind på en parkeringsplads. Nøglefri start gør det let at komme afsted uden at rode efter nøglerne. Alt i alt pakker BMW 218i Active Tourer moderne teknologi ind i en praktisk pakke for dem, der søger en bil med de nyeste funktioner.

Hvad koster en BMW 218i Active Tourer Sport Line Steptronic (DKG) i grøn ejerafgift?

En BMW 218i koster i 2024 ca. fra 780 kr til 3.760 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 218i Active Tourer til service?

En BMW 218i Active Tourer skal til service hvert 30.000 km eller hver 24. måned. Dette afhænger af, hvordan bilen bruges. Serviceintervallerne kan tilpasses den enkelte ejers kørestil og brug.

Dette sikrer, at bilen altid fungerer optimalt og er sikker at køre i. Med fleksible serviceintervaller, får ejeren en skræddersyet serviceplan, der matcher netop deres behov.

Hvilke dele på en BMW 218i Active Tourer går mest i stykker?

Købere interesseret i en BMW 218i Active Tourer skal vide, hvilke dele der ofte går i stykker. Dette hjælper med at planlægge vedligeholdelse og reparationer.

 1. Bremser: Slidte bremseklodser og skiver er almindelige problemer. Brugen af bilen påvirker, hvor hurtigt de slides ned.
 2. Batteri: Bilens batteri kan svigte, især efter nogle år. Koldt vejr gør det værre.
 3. Dæk: Slitage på dæk opstår over tid. Forkert lufttryk og dårlig vejgreb fremskynder processen.
 4. Elektronik: Problemer med elektroniske systemer som headup display og infotainmentsystemet opstår nogle gange.
 5. Motor: Nogle motordele som tændrør eller brændstoffilter kan blive defekte, hvilket påvirker bilens ydelse.
 6. Kobling og gearkasse: Manuelle transmissioner kan opleve slid på koblingen eller problemer med gearkassen.
 7. Udstødningssystem: Udstødningssystemet kan ruste eller få huller, især hvis bilen ofte kører korte ture.

Disse områder kræver opmærksomhed for at holde BMW 218i Active Tourer kørende glat.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 218i Active Tourer?

Garantien på en BMW 218i Active Tourer varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km. Det afhænger af, hvad der sker først. Man kan også vælge at forlænge garantien. Denne forlængelse kan gå op til 5 år eller til bilen har kørt 200.000 km.

Dette giver ekstra tryghed for ejeren.

BMW tilbyder desuden servicepakker. Disse pakker dækker de nødvendige tjek og reparationer i en bestemt tid eller kilometer. Dette hjælper med at holde bilen i god stand.

Hvad dækker garantien på en BMW 218i Active Tourer?

En BMW 218i Active Tourer kommer med en fabriksgaranti. Den varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km. Det, der sker først, gælder. Denne garanti hjælper med at fixe mange problemer, men ikke alt.

Garantien dækker også kampen mod rust i 12 år. Det betyder, hvis din bil får rust, kan du få det fixet uden at betale ekstra.

Dette giver købere af en ny BMW 218i Active Tourer ro i sindet. De ved, at de har støtte, hvis noget går galt med bilen tidligt. Og med rustbeskyttelse er de sikre på, at bilen holder sig flot i mange år.

Guides til andre varianter af BMW 218i

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.40.47

Opdateret 16.05.2024, 11.29.56

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel