Guiden handler om BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) (Årgang 02/2022 - 03/2024)

Købsguide: BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) (02/2022 - 03/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG)?

BMW 220i Active Tourer Steptronic har 170 hestekræfter. Den kører 5,8 km på en liter ifølge ADAC Ecotest. Denne bil blev lavet fra februar 2022 til marts 2024.

Den har smart teknologi, som hjælper dig under kørslen. Du kan også vælge ekstra udstyr som et Harman/Kardon-lydsystem og en mulighed for trådløs opladning.

Bilen bruger lidt brændstof, kun 5,8 liter pr. 100km (20,0 km/L) og udleder 159 g CO2 pr. km. Dette gør den både økonomisk og miljøvenlig at køre i. Uanset om du vil have sædevarme, panoramisk soltag eller adaptiv fartpilot, kan BMW 220i skræddersys til dine behov.

Husk, før du køber, at tjekke alle valgfrie funktioner for at gøre din BMW til din egen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 220i?

BMW 220i kommer i flere udgaver. Nogle har kraftigere motorer, og andre bruger mindre brændstof. Dette giver købere forskellige valgmuligheder baseret på, hvad de foretrækker, som f.eks.

mere kraft eller bedre økonomi. Der findes også versioner med ekstra udstyr som sportssæder og avancerede sikkerhedssystemer for dem, der ønsker en mere luksuriøs køreoplevelse.

Udvalget inkluderer basisudgaver til dem, der søger en mere standard køreoplevelse, og high-end versioner med alle de nyeste teknologier og bekvemmeligheder. Uanset hvilken version man vælger, får man en bil med et godt ry for kvalitet og ydeevne.

BMW 220i tilpasser sig således til mange forskellige behov og præferencer.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 220i Active Tourer?

BMW 220i tilbyder en god balance mellem ydelse og miljøvenlighed. Denne bil tiltrækker købere med sin kraftfulde motor og smarte teknologier.

Fordele:

  1. Stærk motor: BMW 220i har en tre-cylindret motor med 170 hk, hvilket giver hurtig acceleration.
  2. Brændstofforbrug: Bilen bruger kun 5,8 liter benzin på 100km (20,0 km/L) hvilket er godt for både pengepungen og miljøet.
  3. Sikkerhedsfunktioner: Udstyret med nødbremseassistent, vognbane assistent og skiltgenkendelse for at holde dig sikker på vejen.
  4. Miljøvenlig: CO2-udslippet ligger på kun 159 g/km, hvilket betyder mindre forurening.
  5. Pris: Med en relativt lav pris for en BMW får man meget bil for pengene.

Ulemper:

  1. Højere pris end nogle konkurrenter: Selvom prisen er fair, kan den være højere sammenlignet med andre biler i samme klasse.
  2. Bagagerummet: Det står ikke mål med nogle større familiebilers rummelighed.
  3. Kompleks teknologi: Nogle købere finder de avancerede funktioner svære at bruge.
  4. Brændstofforbruget kan variere: Afhængigt af kørestil og forhold kan det reelle brændstofforbrug være højere end det opgivne.
  5. Serviceomkostninger: Som en premium bil kan service og reservedele være dyrere end gennemsnittet.

Disse punkter hjælper potentielle købere med at afveje fordele og ulemper ved BMW 220i inden køb.

Hvordan klarer BMW 220i Active Tourer sig i test?

Den klarer sig godt i test. Med et forbrug på 5,8 liter per 100 km i ADAC Ecotest og en CO2-udledning på 159 g/km, får den gode point for miljøet. Den har et mild hybrid system, som gør den mere brændstofeffektiv.

Folk siger, at den kører stabilt og reagerer godt på vejene, selv når de ikke er jævne. Den har også god trækkraft og elektronisk kontrol er præcis.

Denne bil viser gode resultater i forhold til at beskytte miljøet og give en stærk køreoplevelse. Folk kan stole på dens evne til at håndtere forskellige veje med minimalt besvær.

Dens teknologi hjælper den med at bruge mindre brændstof, hvilket er godt for både pengepungen og naturen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 220i Active Tourer?

Mercedes og andre premium-mærker laver biler ligesom BMW 220i. De har ofte kompakt-vans, der matcher i størrelse og luksus. De tilbyder også avanceret teknologi og god brændstoføkonomi, som BMW 220i gør.

Audi A3 og Volkswagen Golf er også gode valg. De har lignende størrelse og kraft som BMW 220i. Disse biler giver en god blanding af luksus, ydeevne, og de er praktiske til hverdagsbrug.

Deres priser kan variere, men de giver gode alternativer for dem, der søger en bil i samme klasse som BMW 220i.

Hvor langt kører BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) på literen?

BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) bruger 5,8 liter benzin for hver 100km (20,0 km/L) den kører. Dette tal kommer fra ADAC Ecotest. Bilen har en mild hybrid teknologi. Den hjælper med at gøre bilen mere brændstofeffektiv.

Det betyder, at den bruger mindre benzin end mange andre biler uden denne hybrid teknologi. Ved en hastighed på 130 km/t bruger motoren 2,600 omdrejninger pr. minut i det højeste gear.

Dette hjælper også med at spare på brændstoffet.

Bilen er rost for sin effektive motor. Den har 170 hestekræfter og et drejningsmoment på 280 Nm. Dens klimaanlæg med to zoner gør også køreturen mere behagelig uden at bruge for meget brændstof.

Med disse funktioner er BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) både en stærk og økonomisk bil at køre i.

Hvilken motor har en BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG)?

Den har en kraftfuld motor med 170 hestekræfter og 280 Nm i drejningsmoment. Dette gør bilen hurtig, da den kan komme fra 0 til 100 km/t på kun 8,1 sekunder. Denne model kan nå en topfart på 221 km/t.

Med et brændstofforbrug på 5,8 liter Super pr. 100km (20,0 km/L) viser den sig også at være effektiv ifølge ADAC Ecotest. Denne motor gør BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) både sjov at køre og økonomisk i brug.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG)?

BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) kommer med en motor, der yder 170 hk. Denne bil giver dig kraft og fart. Den kører stærkt og glat på vejen. Med 170 hk kan du nemt og hurtigt komme frem, hvor du vil.

Kraften i motoren gør din køretur sjov og spændende. Dette tal for hestekræfter viser, at BMW 220i er en stærk bil, der kan tage dig rundt med stil. Kraften i denne bil er perfekt for dem, der elsker fart og effektivitet på vejen.

Hvad er tophastigheden for en BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG)?

Denne bil kan køre op til 221 km/t. Dette tal viser, hvor hurtig bilen kan køre på sit højeste. Bilen har en stærk motor, som hjælper den med at nå denne hastighed. Den kan gøre turen spændende for folk, der elsker fart.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) fra 0-100 km/t?

En BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) gør det hurtigt. Den går fra 0-100 km/t på kun 8,1 sekunder. Dette skyldes dens kraftige motor på 170 hk og et drejningsmoment på 280 Nm.

Bilkøbere vil sætte pris på denne hurtighed og kraft, når de kører. Kraften og hastigheden gør denne bil til et godt valg for dem, der ønsker en bil, der føles hurtig og reagerer godt under kørsel.

Hvad er dimensionerne på en BMW 220i Active Tourer?

BMW 220i har en størrelse, der gør den til en praktisk bil. Den er stor nok til familiebrug, men ikke for stor til bykørsel. Rummet indeni er godt udnyttet. Bagagerummet kan holde 325 liter.

Når man folder bagsædernes ryglæn ned, vokser dette rum til 705 liter. Så der er masser af plads til tasker og indkøb.

Bilen tilbyder også god plads til benene og hovedet bag i. Selv personer op til 1,90 meter kan sidde behageligt. Dette gør BMW 220i til et godt valg for både korte ture og lange rejser.

Den passer godt til mange forskellige behov.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 220i Active Tourer?

Bagagerummet i en BMW 220i Active Tourer er ret rummeligt. Når sæderne står op, er der 325 liter plads. Hvis man folder sæderne til taget, bliver der endnu mere plads, nemlig 465 liter.

For endnu mere plads kan man folde bagsæderyglænene ned. Så bliver der hele 705 liter at gøre godt med. Og hvis man virkelig skal have meget med, og folder alt til taget, får man et kæmpe bagagerum på 1.230 liter.

Bilen gør det nemt at bruge al den plads med sin elektriske bagklap.

Den har også en bagsædebænk, som kan foldes ned i tre dele. Det betyder, at man kan gøre bagagerummet større på en smart måde, alt efter hvor meget man skal have med. Alt dette gør BMW 220i Active Tourer til et godt valg for dem, der har brug for en bil med masser af plads til bagage eller indkøb.

Kan man få anhængertræk på en BMW 220i Active Tourer?

Ja, man kan sætte anhængertræk på en BMW 220i. Dette gør bilen endnu mere praktisk, hvis man skal trække trailere eller campingvogne.

Det er en god løsning for dem, der har brug for ekstra bærekapacitet.

Med anhængertræk bliver BMW 220i mere alsidig. Den kan bruges til både hverdagsopgaver og til de ture, hvor man har brug for at tage meget med. Dette tiltag gør bilen til et endnu bedre valg for folk, der søger en bil, som kan lidt af det hele.

Hvad må en BMW 220i Active Tourer trække på anhængertrækket?

En BMW 220i kan trække op til 1.300 kg, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser på anhængeren er grænsen 690 kg. Dette gør bilen passende til dem, der har brug for at transportere lette campingvogne, trailere eller bådtrækkere.

Takket være bilens avancerede stabiliseringssystem og Steptronic gearkasse, sikres en jævn og stabil kørsel, selv når man trækker tung last. Den avancerede trækkontrol holder også kørslen sikker med anhænger på.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 220i Active Tourer?

Til en BMW 220i kan købere vælge mellem standardfælge og flere tilvalgsfælge. Dette giver frihed til at personliggøre bilens udseende. Men husk, at valg af særlige fælge kan gøre bilen dyrere.

For dem, der ønsker en endnu bedre køreoplevelse, tilbyder BMW også en M-sportsundervogn. Denne undervogn gør kørslen mere dynamisk og sjov. Valget af fælge og eventuel sportsundervogn afhænger af køberens smag og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 220i Active Tourer?

Til en BMW 220i er det vigtigt at vælge gode vinterdæk for sikkerhed og ydeevne i koldt vejr. Dæk med dybe riller og specialdesignede mønstre er bedst til at gribe i sne og is.

Det anbefales at se efter mærker, der er kendt for deres kvalitet i vinterdæk. Eksempler omfatter Michelin X-Ice, Bridgestone Blizzak eller Continental WinterContact. Disse typer giver et godt vejgreb og sikrer, at bilen kan håndtere vinterens udfordringer.

Montér alufælge på vinterdækkene for at beskytte mod salt og skidt fra vejen. Det holder også hjulene pæne igennem den hårde vinter. Husk, størrelsen og typen af dæk skal passe til bilens specifikationer.

Tjek bilens manual eller spørg en fagperson for at sikre det rette valg. Med de rette vinterdæk er BMW 220i klar til kørsel hele vinteren.

Hvor sikker er en BMW 220i Active Tourer?

BMW 220i Active Tourer har fået høj score for børnesikkerhed fra NCAP. Dette viser, at den er en sikker bil for familier. Bilen reagerer godt på vejens ujævnheder og giver en stabil kørsel.

Den kommer også med et automatisk nødopkaldssystem for ekstra sikkerhed.

Denne model har gode bremser. Den kan stoppe helt fra 100 km/t på kun 37,1 meter. Den har også systemer for at beskytte fodgængere. Alt dette gør BMW 220i til et sikkert valg for bilkøbere.

Hvordan er interiøret i en BMW 220i Active Tourer?

Interiøret i en BMW 220i viser luksus og moderne stil. Bilens kabine har en premium følelse med smarte detaljer. Dog kan man se, at der er sparet på materialerne nogle steder. Infotainmentsystemet i bilen er avanceret og brugervenligt.

Det har en skærm, der er let at navigere med klare menuer. Talestyringen i bilen virker rigtig godt; den forstår kommandoer uden problemer. Handskerummet er ikke det største, men det har lys og plads til vigtige ting som bilens manual og små personlige genstande.

Dette gør BMW 220i til et godt valg for dem, der vil have en bil, der føles luksuriøs indeni, men også praktisk til daglig brug.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 220i Active Tourer?

En BMW 220i Active Tourer kan have fire personer siddende i den. Dette giver passagerer plads og komfort, også for dem, der er op til 1,90 meter høje. Der er masser af benplads og hovedplads både foran og bag i bilen.

Men man skal vide, at handskerummet ikke er stort. Dette betyder, at selvom man har god plads til passagerer, skal man tænke over, hvor meget bagage man kan have med.

Hvilket lydsystem har en BMW 220i Active Tourer?

BMW 220i Active Tourer kommer med et basissystem, der har både analog og digital radio. Den har også online navigering og understøtter trådløs Android Auto/Apple Carplay. For dem, der ønsker mere, kan man opgradere til et Harman/Kardon-lydsystem.

Dette giver en rigere lydoplevelse. Alle modeller har adgang til en digital assistent gennem det nyeste infotainmentsystem.

I standardmodellen findes ikke præcise oplysninger om lydsystemet. Men opgraderingsmuligheder, som det avancerede Harman/Kardon-lydsystem, er tilgængelige for købere. Dette tilvalg forvandler bilens lydområde til en imponerende lytteoplevelse.

Hvilke apps kan man få til en BMW 220i Active Tourer?

I en BMW 220i kan man bruge mange forskellige apps. Disse inkluderer musikstreaming, kommunikationsapps og apps til at finde vej. Bilen er udstyret med et system, der gør det muligt at integrere disse apps for at gøre køreturen bedre.

Man kan også få nye apps via softwareopdateringer. Dette betyder, at bilen kan blive ved med at tilbyde nye funktioner.

Med trådløs Android Auto eller Apple Carplay kan man bruge endnu flere apps. Dette åbner op for et stort udvalg af underholdning og information lige ved hånden. Bilen har også internetadgang.

Dette giver adgang til online tjenester og flere apps direkt i bilen. Så man har altid det, man skal bruge, lige ved hånden, mens man kører.

Opdateres softwaren i en BMW 220i Active Tourer automatisk?

Softwaren i en BMW 220i Active Tourer bliver opdateret automatisk. Dette sker gennem bilens underholdningssystem. Bilen har en digital hjælper, der kan foreslå opdateringer. Disse opdateringer forbedrer køreoplevelsen ved at tilføje nye funktioner eller gøre de nuværende bedre.

Opdateringer kan ske trådløst eller med en USB-C forbindelse. Bilens ejere kan også få valgfri opdateringer gennem underholdningssystemet. Dette sikrer, at softwaren altid er ny og opdateret.

BMW 220i Active Tourer bruger forskellige softwareversioner, afhængigt af hvornår den er lavet.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 220i Active Tourer?

En BMW 220i tilbyder mange muligheder for at gøre bilen mere personlig og komfortabel. Bilkøbere kan vælge mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr.

  1. Harman/Kardon lydanlæg giver en klar og kraftfuld lydoplevelse.
  2. Trådløs opladning holder telefonen opladet under kørsel uden kabler.
  3. Sportsæder med justerbar sidestøtte sikrer en behagelig siddeposition, selv på lange ture.
  4. Fuld LED forlygter giver bedre lys under mørkekørsel.
  5. Elektrisk kabinevarmer varmer bilen op, før du stiger ind, perfekt til kolde dage.
  6. Aftageligt anhængertræk er praktisk, når man skal have ekstra udstyr med.
  7. M - sports pakke giver bilen et mere sporty udseende og følelse.
  8. Ambiente LED interiør belysning skaber en hyggelig atmosfære i bilen.
  9. Panorama el - soltag bringer lys ind i kabinen og frisk luft på varme dage.
  10. Headup display viser vigtig information direkte i førerens synsfelt, så øjnene kan blive på vejen.
  11. Connected Drive holder dig forbundet og opdateret med navigationsanvisninger og meget mere.
  12. Digital assistent hjælper med at aktivere sporhalsassistenten automatisk om nødvendigt.

Dette udvalg af tilbehør gør det muligt at skræddersy en BMW 220i efter individuelle ønsker og behov for både komfort og teknologi.

Hvilke teknologier bruges i en BMW 220i Active Tourer?

BMW 220i har mange smarte teknologier. Digital assistent i bilens system giver tips og hjælp, mens man kører. Sporhjælpsassistent er en del af dette og kan tænde for sig selv. I bilen er der både analog og digital radio, online-vejvisning, trådløs Android Auto/Apple Carplay og fire USB-C-porte til opladning.

Man kan vælge at tilføje et Harman/Kardon lydanlæg for bedre musik. Der er også mulighed for at tilføje induktiv opladning med aktiv køling til telefoner. Vejvisningen i bilen viser den bedste vej på motorveje.

Disse teknologier gør køreturen nem og behagelig.

Hvad koster en BMW 220i Active Tourer Steptronic (DKG) i grøn ejerafgift?

En BMW 220i koster i 2024 ca. fra 1.200 kr til 3.320 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 220i Active Tourer til service?

BMW 220i skal til service forskelligt. Det afhænger af, hvordan man kører, hvor meget bilen har kørt, og hvor gammel den er. Producenten har nogle anbefalinger. Disse kan ændre sig, alt efter hvordan bilen bruges.

Den nyeste teknologi i bilen hjælper også med at finde ud af, hvornår den trænger til et tjek. Bilen har en digital assistent, der kan sige, når det er tid til service. Denne funktion gør det lettere for ejeren at holde bilen i god stand.

Hvilke dele på en BMW 220i Active Tourer går mest i stykker?

En BMW 220i er en solid bil, men nogle dele kan have problemer over tid. Her er de mest almindelige problemer.

Elektroniske systemer såsom infotainment- og navigationssystem kan svigte. Disse avancerede teknologier bruges ofte og kan blive overbelastede.

Turboen i motoren kan også have problemer. Den øger bilens ydeevne, men kan blive slidt med tiden.

Bremser er vigtige for sikkerheden, men de slides og skal udskiftes oftere end andre dele.

Styretøj, specielt elektrisk styretøj, kan fejle. Dette påvirker hvordan bilen styrer og reagerer på førerens handlinger.

Affjedringssystemet, herunder støddæmpere og fjedre, slides med tiden. De hjælper bilen med at køre glat over ujævne veje.

Transmissionssystemet, især i modeller med automatgear, kan opleve slid eller svigt. Det skifter gear i bilen.

Batterier til nøgler bruges til at låse op og starte bilen uden at bruge en traditionel nøgle. De løber tør for strøm og skal udskiftes.

Pumper til sprinklervæske sørger for at holde forruden ren. De kan stoppe med at virke, hvilket gør det svært at se klart under kørsel.

Disse punkter giver et overblik over nogle af de dele på en BMW 220i, der oftest går i stykker eller kræver vedligeholdelse.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 220i Active Tourer?

Garantien på en BMW 220i Active Tourer dækker tre år. Den starter fra februar 2022 og løber til marts 2024. Dette giver bilkøbere tryghed, for garantien sikrer, at bilen er dækket i denne periode.

Garantien hjælper med at beskytte mod uventede fejl og er en vigtig del af købet.

Hvad dækker garantien på en BMW 220i Active Tourer?

BMW 220i kommer med en standardgaranti på tre år. Denne garanti dækker fejl i fremstilling og materialer. Bilen har også en garanti på tolv år mod rust i karosseriet. Hvis lakken får skader fra materiale- eller produktionsfejl, er der dækning i tre år.

Autoriserede BMW-værksteder står for service og reparationer under garantien. Købere kan købe en længere garanti for mere sikkerhed.

Garantien inkluderer ikke normalt slid eller almindelig vedligeholdelse som udskiftning af bremseklodser og dæk. Denne del står ejeren selv for. Hvis man vil have ekstra tryghed, tilbyder BMW mulighed for at udvide garantien, så man er dækket endnu bedre.

Guides til andre varianter af BMW 220i

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.34.49

Opdateret 16.05.2024, 11.29.48

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel