Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 318d Touring Steptronic (Årgang 07/2015 - 02/2018)

Købsguide: BMW 318d Touring Steptronic (07/2015 - 02/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 318d Touring Steptronic?

Før du køber en BMW 318d Touring Steptronic, skal du vide, at den har en motor med 150 hestekræfter. Den kan gå fra 0 til 100 km/t på blot 8,8 sekunder. Topfarten er hele 210 km/t.

Bilen passer godt til dig, der vil have fart, men også tænker på miljøet. Den udleder nemlig få skadelige stoffer ved normal kørsel. Bagagerummet er på 340 liter, så der er god plads til indkøb eller bagage.

Denne model kan også trække hurtigt; fra 60 til 100 km/t tager kun 5,5 sekunder. Men husk på, kører man for stærkt, stiger udledningen af skadelige stoffer. BMWen har gjort det godt i tests og har fået tre stjerner i ADAC EcoTest.

En BMW 318d Touring Steptronic kommer også med mange gode ting som fuldaut. klima, sædevarme og mørktonede ruder i bag. Man kan også få den med anhængertræk, hvis man har brug for at trække noget tungt.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 318d?

BMW 318d kommer i forskellige diesel-motorvarianter. Fra den mere økonomiske 316d til den stærke 335d xDrive Steptronic, finder bilkøbere en bred vifte af muligheder. Diesel-motorerne varierer i både kraft og hvor langt de kan køre på literen.

Dette giver bilkøbere mulighed for at vælge en BMW 318d, der matcher deres behov for effekt og økonomi. Uanset om man søger efter en bil med lavere driftsomkostninger eller mere kraft til motorvejskørsel, har BMW 318d-serien noget at tilbyde.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 318d?

At vælge en bil er en stor beslutning. Her er fordele og ulemper ved at købe en BMW 318d, der kan hjælpe bilkøbere med at beslutte sig.

Fordele:

  1. God retningsstabilitet sikrer, at bilen kører lige og stabilt, selv på hurtige ture.
  2. Præcis styring betyder, at føreren nemt kan styre bilen præcist hvorhen de vil.
  3. Lavt støjniveau på kun 67,4 dB(A) ved 130 km/t giver en mere behagelig køretur uden for meget larm.
  4. Udstyret omfatter moderne teknologier som automatisk lys, nøglefri betjening og musikstreaming via bluetooth.
  5. Sikkerheden er høj med funktioner som automatisk bremse og airbags overalt i bilen.

Ulemper:

  1. Bagagerumskapaciteten på kun 340 liter kan være begrænset for dem, der har brug for meget plads.
  2. Følsomhed over for spor i vejen kan føles ubehageligt, da den mindre komfortable affjedring bemærkes på dårlige veje.
  3. Diesel partikel filter kræver vedligeholdelse og ekstra omkostninger over tid.
  4. Højere pris end nogle sammenlignelige modeller gør det til en større finansiel beslutning for potentielle købere.

Ved at veje disse punkter mod hinanden, kan man få et bedre billede af, hvad man kan forvente af en BMW 318d før et eventuelt køb.

Hvordan klarer BMW 318d sig i test?

BMW 318d har fået gode resultater i tests. I ADAC EcoTest scorede den 59 point og fik tre stjerner. Det viser, at den er rimelig god til at passe på miljøet. Sikkerheden er også i top.

I ADAC Crashtest fik den 95% i insassikkerhed og 84% i børnesikkerhed. Det betyder, at både voksne og børn er godt beskyttede, hvis uheldet er ude. Disse tests beviser, at BMW 318d er en sikker og miljøvenlig bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 318d?

Audi A4 Avant, Mercedes C-Klasse T-Modell og Volkswagen Passat Variant er alle gode alternativer til BMW 318d. Disse biler tilbyder lignende funktioner såsom klimaanlæg, navigationssystemer og parkeringssensorer.

De har også lignende størrelser på bagagerum, hvilket gør dem ideelle for folk, der har brug for plads. Audi A4 Avant er kendt for sit stilfulde design, Mercedes C-Klasse T-Modell for sin luksuriøse følelse, og Volkswagen Passat Variant for sit solide ry og værdi for pengene.

Alle disse modeller konkurrerer tæt med BMW 318d i markederne for familiebiler. De tiltaler bilkøbere, der søger pålidelighed, komfort og kvalitet.

Hvor langt kører BMW 318d Touring Steptronic på literen?

BMW 318d Touring Steptronic kører langt på literen. Den bruger kun 5,6 liter diesel for hver 100 kilometer den kører. Det er godt for folk, der vil spare på brændstoffet. Med en fuld tank på 57 liter kan bilen køre omkring 1015 kilometer.

Det gør denne bil til et godt valg for lange ture, uden at man skal stoppe hele tiden for at fylde brændstof på. Dette er vigtigt at huske, når man kigger efter en bil, der er økonomisk i drift og god til både hverdagskørsel og længere rejser.

Hvilken motor har en BMW 318d Touring Steptronic?

En BMW 318d Touring Steptronic har en to-liters firesylindret turbo-diesel motor. Denne motor yder 150 hestekræfter ved 4.000 omdrejninger i minuttet. Kraften og effektiviteten i denne type motor skaber en god balance mellem ydelse og økonomi i brændstofforbrug, hvilket gør bilen til et attraktivt valg for mange bilkøbere.

Med denne motor får man en bil, der kan levere den nødvendige kraft, når man har brug for det, samtidig med at den opretholder en rimelig økonomi ved længere køreture. Dette gør BMW 318d Touring Steptronic til et stærkt alternativ for dem, der søger en effektiv, men stadig kraftfuld stationcar.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 318d Touring Steptronic?

BMW 318d Touring Steptronic har 150 hestekræfter. Dette tal omsættes til 110 kW. Kraften gør denne bil stærk på vejen og sikrer god acceleration. Med så mange HK kan bilen nemt håndtere både bykørsel og lange ture på motorvejen.

Kraften i motoren matcher godt med bilens sportssæder og læderrat, hvilket giver føreren en god køreoplevelse. Den stærke motor, sammen med elektrisk svingbart træk og alufælge, gør denne model til et godt valg for dem, der søger en bil med god ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en BMW 318d Touring Steptronic?

Tophastigheden for denne bil er 210 km/t. Den har en motor, der yder 150 hk, og den kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 8,8 sekunder. Dette viser, at bilen ikke kun er hurtig, men også stærk.

Bilen har dog en CO2-udledning på 177 g/km, hvilket betyder, at dens miljøpåvirkning stiger ved højere hastigheder. Indenfor køretøjets kabine ligger det gennemsnitlige støjniveau ved 130 km/t på 67,4 dB(A), hvilket sikrer en forholdsvis rolig køreoplevelse selv ved høje hastigheder.

Således kombinerer BMW 318d Touring Steptronic hastighed med komfort, hvilket gør den til en attraktiv mulighed for bilkøbere.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 318d Touring Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW 318d Touring Steptronic når 100 km/t på kun 8,8 sekunder. Denne bil kombinerer kraft og stil, og er perfekt for dem, der ønsker at nyde hurtig acceleration sammen med komfort og luksus.

Kraften bag denne acceleration kommer fra dens effektive motor, der sikrer, at bilen ikke kun er hurtig, men også økonomisk på langen. Dette gør den til et ideelt valg for bilkøbere, der kigger efter en bil, der klarer sig godt på både motorvejen og i byen.

Hvad er dimensionerne på en BMW 318d?

BMW 318d har en størrelse, der passer til mange. Den er stor nok til at give god plads, men ikke så stor, at den er svær at parkere. Størrelsen på en BMW 318d gør den perfekt til både bykørsel og længere ture.

Bilen har plads til alt, hvad man skal bruge, med et bagagerum på 340 liter. Det er nok plads til indkøb, sportstasker og weekendture. Med de rigtige fælge og dæk, bliver køreturen endnu bedre.

Bilen kan have forskellige størrelser på fælge, hvilket ændrer udseendet og måske køreegenskaberne lidt.

For familier eller dem, der ofte har meget med sig, er BMW 318d et godt valg. Den passer godt til lange ture og kan nemt rumme alt, man skal have med. Derudover kan bilen fås med aftageligt anhængertræk.

Det betyder, at den også kan bruges til at trække en trailer eller campingvogn. Med en brændstoftank på 57 liter kan man køre langt på literen, før man skal tanke igen. Dette gør BMW 318d til en praktisk bil for mange forskellige slags mennesker.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 318d?

Bagagerummet i en BMW 318d byder på god plads til både hverdag og ferieture. Med en startkapacitet på 340 liter, er der rigeligt med rum til dagligdagens indkøb og tasker. Skal du bruge mere plads, kan bagsæderne nemt foldes ned.

Når det sker, udvides kapaciteten betragteligt til hele 1.310 liter. Denne fleksibilitet gør BMW 318d til et praktisk valg for dem, der har brug for en bil, der kan håndtere både store indkøb og længere rejser med meget bagage.

Den rummelige bagagerum gør den til en favorit blandt familier og eventyrlystne sjæle, der ikke vil gå på kompromis med plads.

Kan man få anhængertræk på en BMW 318d?

Ja, man kan få anhængertræk på en BMW 318d. Denne mulighed gør bilen endnu mere praktisk for dem, der har brug for at trække f.eks. en trailer eller campingvogn. Et bremset anhænger på op til 1,8 ton kan kobles til, hvilket giver køberne stor fleksibilitet til forskellige formål.

Dette tilføjer værdi for personer, der ønsker en bil, der ikke kun er luksuriøs og behagelig at køre i, men også nyttig til transport af større genstande eller udstyr.

Installation af aftag. træk gør det nemt at skifte mellem at have trækket på for ekstra last og tage det af, når det ikke er i brug, for at bevare bilens stilrene udseende. Det betyder, at ejere af BMW 318d kan nyde godt af fleksibiliteten uden at gå på kompromis med bilens æstetik.

Denne funktion understøtter også aktiviteter som ferier, flytninger eller transport af store genstande, hvilket gør BMW 318d til et alsidigt valg for moderne bilkøbere.

Hvor mange kg må en BMW 318d trække på anhængertrækket?

En BMW 318d kan trække op til 1,8 ton med bremset anhænger. Dette gør den til et godt valg for dem, der har brug for at transportere tunge ting som en båd eller en campingvogn.

Med en nyttelast på 505 kg er den også i stand til at håndtere en god mængde vægt i selve bilen. Det er vigtigt for købere, der ser efter en bil med godt træk, at huske på disse tal.

Denne evne til at trække så meget gør BMW 318d til en stærk spiller på markedet for dem, der søger efter et køretøj, der kan håndtere både hverdagstransport og de mere krævende opgaver.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 318d?

Til en BMW 318d kan man vælge mellem forskellige typer fælge. Man kan få dem i forskellige stilarter og størrelser for at passe til bilens udseende og køreegenskaber. Både letmetalfælge og stålfælge er tilgængelige, hvilket giver ejeren mulighed for at tilpasse sin bil.

Letmetalfælge er populære for deres stilfulde udseende og kan forbedre kørslen takket være deres lavere vægt.

Størrelsen på fælgene kan variere, og det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse for at sikre, at bilen kører sikkert og effektivt. Det er også muligt at finde fælge designet specifikt til brug med vinterdæk, hvilket er vigtigt for sikker kørsel i koldt vejr.

Ved valg af fælge skal man overveje både æstetik og funktion for at finde de bedste fælge til sin BMW 318d.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 318d?

Til en BMW 318d er det afgørende at vælge de rette vinterdæk for ens sikkerhed og komfort. Gode vinterdæk er dem, der kan klare våde og glatte veje. Det er smart at se efter dæk, som har en god blanding af greb og levetid.

Michelin og Continental laver ofte dæk, der passer godt til BMW biler. De får bilen til at køre stabilt, selv når det er meget koldt.

Man skal også huske, at dækkets størrelse skal match template bilens specifikationer. Det står i bilens manual. Ved at vælge den korrekte størrelse sikrer man, at bilen kører, som den skal.

Parkeringssensorer og navigation professional kan hjælpe med at holde øje med dækkets stand. Så tjekker man ofte, holder dækkene længere. Dette er særligt vigtigt i vintermånederne, hvor vejrforholdene kan ændre sig hurtigt.

Hvor sikker er en BMW 318d?

En BMW 318d scorer højt på sikkerhed. I ADAC Crashtest fik den 95% i beskyttelse af voksne og 84% i beskyttelse af børn. Denne bil har mange sikkerhedsfunktioner, som hjælper med at beskytte folk indeni.

Disse inkluderer City-Notbremsassistent, aktiv fartpilot, vognbaneskiftsalarm og blindspot-assistent. Disse systemer arbejder sammen for at mindske risikoen for ulykker på vejen.

Med disse sikkerhedsfunktioner viser BMW 318d, at den er en sikker bil for både føreren og passagererne. For dem, der leder efter en bil med god sikkerhed, er BMW 318d et stærkt valg.

Denne bil passer godt til familier eller personer, der sætter sikkerhed højt.

Hvordan er interiøret i en BMW 318d?

Interiøret i en BMW 318d byder på komfort og stil med et cockpit fyldt med små og ensartede knapper, der giver føreren fuld kontrol. Praktiske detaljer såsom bagagerumsnet og bagageafdækning gør bilen ideel til dem, der værdsætter orden og funktionalitet under kørslen.

Sæderne er højdejusterbare, hvilket sikrer, at både fører og passagerer kan finde den mest behagelige siddeposition. Derudover sørger funktioner som fjernbetjent centrallås, startspærre, og parkeringssensor bag for en problemfri oplevelse, hvad enten det drejer sig om at sikre bilen eller assistere ved parkering.

Kabinen er også udstyret med moderne teknologier såsom USB tilslutning og cd/radio, der gør det muligt for passagererne at nyde musik eller podcasts på farten. For de mørkere veje eller tågede forhold tilbyder BMW 318d også tågelygter, der forbedrer sigtbarheden.

Bagagerummet er rummeligt, hvilket sammen med tagrælingen gør denne model til en perfekt følgesvend for familier eller til dem, der ofte transporterer større genstande. Med disse egenskaber kombineret med dens humane indretning beviser BMW 318d sin værdi som både en praktisk og stilfuld bilmodel på markedet.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 318d?

En BMW 318d har plads til fem personer. Dette inkluderer førersædet og passagersædet foran samt tre sæder bagtil. Sportsæder foran giver ekstra komfort og justeringsmuligheder, hvilket gør køreturen behagelig for alle i bilen.

Dette er en vigtig detalje for bilkøbere, der søger efter en bil, der kan rumme en familie eller flere passagerer. Med muligheden for ekstra opbevaringsfach under bagagerumsbunden, et ekstra opbevaringsnet og et teleskopisk adskillelsessystem, er der også god plads til bagage til alle passagererne, hvilket gør BMW 318d til et godt valg for dem, der værdsætter rummelighed og komfort.

Hvilket lydsystem har en BMW 318d?

BMW 318d kommer med et audio system, der omfatter iDrive Betjeningssystem og et 8,8 tommer storskærm. Købere får forskellige tilvalg som f.eks. en helt digital instrumentering og Head-Up-Visning, der kan forbedre oplevelsen af lydsystemet.

Den har også mange muligheder for at forbinde og spille medier, hvilket gør køreturen mere behagelig. ConnectedDrive Services tilbyder adgang til forskellige online tjenester og er gratis de første to år efter bilen er første gang registreret.

Dette giver ejerne en rig digital oplevelse, men det nøjagtige standard lydsystemdetaljer for denne model er ikke specificeret.

Hvilke apps kan man få til en BMW 318d?

Til en BMW 318d kan man downloade BMW Connected appen. Denne app giver ejere mulighed for at styre visse dele af bilen fra deres smartphone. For eksempel kan de låse bilen op og tjekke, hvor meget benzin der er tilbage.

Appen BMW ConnectedDrive bringer også forskellige tjenester og underholdning lige til bilens skærm. Brugere kan lytte til musik, finde vej eller søge efter parkeringspladser. Der er også andre apps som Spotify og Audible, som kan bruges direkte fra bilens system.

Med BMW's Remote Services app kan ejere finde deres bil på et kort og tjekke, om de har låst den. Plus, hvis ejeren har smarte enheder hjemme, som Philips Hue lys eller Amazon Alexa, kan BMW Connected appen forbinde bilen med disse enheder.

Så ejerne kan styre deres hjem eller spille musik i bilen, alt sammen gennem appen.

Opdateres softwaren i en BMW 318d automatisk?

En BMW 318d får ikke altid sine softwareopdateringer helt af sig selv. Ejerne skal ofte besøge et værksted for at få de nyeste opdateringer installeret. Dette sikrer, at bilens systemer kører glat og uden problemer.

Det er forskelligt fra bil til bil og afhænger af bilens alder og den software, den allerede har.

For dem, der køber en brugt BMW 318d, kan det være en god ide at tjekke softwarestatus som en del af købsprocessen. Hvis den sidste ejer har sørget for regelmæssige opdateringer, betyder det, at bilen sandsynligvis er vedligeholdt godt.

Service ok og tidligere undervognsbehandlet viser også, at bilen er passet på. Opdateringerne omfatter forbedringer til bilens infotainment system, sikkerhedssystemer og nogle gange endda motorstyring for øget effektivitet.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 318d?

Til en BMW 318d kan købere vælge ekstraudstyr som tilføjer både komfort og stil. Man kan få adaptiv LED-forlygter, der gør natkørsel lettere og sikrere. For dem, der ønsker at parkere nemmere, er der parkeringsassistenter.

Indeni bilen kan man vælge sportsæder, som giver en bedre køreoplevelse, og et klimaanlæg med to zoner for at holde alle i bilen tilpas.

Købere kan også vælge finansiering uden udbetaling, hvis de ønsker at sprede omkostningerne. For musikelskere er der mulighed for at opgradere lydanlægget med et Harman Kardon lydpakke.

Hvis man vil have mere tech, kan man tilføje head-up display, så information vises direkte i førerens synsfelt. Alle disse valgmuligheder giver mulighed for at tilpasse bilen til ens egne behov og præferencer.

Hvilke teknologier bruges i en BMW 318d?

En BMW 318d er udstyret med moderne teknologi, herunder ConnectedDrive Services. Dette system forbinder bilen med omverdenen, gør det nemt at bruge online tjenester og apps under kørslen.

Bilen har også et iDrive Bediensystem. Dette system inkluderer et 8,8-tommer display, som letter navigation, underholdning og kommunikation fra førersædet. Med sådanne teknologier bliver køreoplevelsen ikke kun mere behagelig, men også mere sikker og underholdende.

Disse funktioner, kombineret med praktiske detaljer som fjernb. c.lås, led forlygter og parkeringssensor bag, gør en BMW 318d til en teknologisk avanceret bil, perfekt for den moderne bilkøber.

Hvad koster en BMW 318d Touring Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 318d koster i 2024 ca. fra 2.160 kr til 8.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 318d til service?

Din BMW 318d skal til service senest efter to år eller når den har kørt 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Det afhænger af din kørselsprofil. Hvis du kører meget, kan det være, din bil skal til tjek før.

Dette sikrer, at din bil altid kører godt og er sikker på vejen. Serviceintervallerne er variable, så det er en god ide at holde øje med bilens indikatorer og ikke vente for længe med at booke et tjek.

Hvilke dele på en BMW 318d går mest i stykker?

Købere skal vide, at selv en bil som BMW 318d kan have dele, der går i stykker. Her er en liste over de mest almindelige problemer.

  1. Kabine materialer - Spaltmålene i kabinen på en BMW 318d kan være dårlige. Det fører ofte til hyppige problemer med slid.
  2. Elektroniske komponenter - Kørecomputer og parkeringssensor bag kan nogle gange fejle, særligt hvis bilen har været brugt intensivt.
  3. Motordele - Selvom motoren generelt er pålidelig, kan visse motordele have tendens til at give efter alt for tidligt.
  4. Affjedringssystemet - Komforten ved kørsel sørger affjedringen for, men det kan blive dyrt at reparere, hvis det fejler.
  5. Transmissionen - Steptronic gearkassen giver en glat køreoplevelse, men reparation af den kan blive dyr.
  6. Højdejusterbare forsæder og splitbagsædet - Brugen af disse funktioner betyder normal slidtage over tid.
  7. Hjulsystemet - Fælge og vinterdæk holder ikke evigt og kan kræve udskiftning eller opdatering for sikkerheds skyld.
  8. Anhængertræk – Hvis bilen udstyres med anhængertræk, skal man være ops på belastningen og mulig slidgigt over tid.

Disse punkter illustrerer behovet for regelmæssige tjek og vedligeholdelse af en BMW 318d for at holde den kørende problemfrit så længe som muligt.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 318d?

Garantien på en BMW 318d dækker normalt i 2 år uden kilometerbegrænsning. Dette betyder, at ejere kan få repareret defekter og fejl, der skyldes fremstillingsfejl, uden ekstra omkostninger indenfor denne periode.

For bilejere med interesse i brugte til salg, parkeringssensor (bag), og højdejust. forsæder på Sjælland, er det vigtigt at tjekke, om bilen stadig er dækket af garantien eller undersøge muligheder for at forlænge den.

Garantien sikrer ro i sindet ved at dække uventede reparationsomkostninger og understøtter bilens pålidelighed og kvalitet.

Hvad dækker garantien på en BMW 318d?

Garantien på en BMW 318d beskytter de fleste mekaniske og elektroniske dele i bilen. Denne beskyttelse varer typisk 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Der er dog dele, som garantien ikke dækker. Disse inkluderer bremser, dæk og kobling, fordi de slides over tid. BMW tilbyder også en særlig ekstra beskyttelse kaldet BMW Service Inclusive.

Denne dækker yderligere vedligeholdelse og service for en længere periode. BMW kræver, at alle serviceeftersyn og reparationer bliver lavet ved et autoriseret værksted. Det sikrer, at garantien forbliver gyldig.

Vær opmærksom på, at garantibetingelserne kan ændre sig afhængigt af, hvor i verden man befinder sig, og hvor gammel bilen er.

Guides til andre varianter af BMW 318d

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 23.07.2024, 07.56.21

Opdateret 23.07.2024, 07.56.21

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel