Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 318i Touring (Årgang 07/2015 - 06/2018)

Købsguide: BMW 318i Touring (07/2015 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 318i Touring?

BMW 318i Touring er en bil for folk, der vil have luksus og kraft. Denne femdørs mellemklassestationvogn blev lavet mellem 07/2015 og 06/2018. Den har en motor med 136 hestekræfter (hk).

Når du kører den, bruger den omkring 6,1 liter benzin for hver 100km (16,7 km/L) Men den koster meget at købe. Folk, der tænker på økonomi, skal måske se efter noget billigere.

Denne model har mange gode ting som sportssæder, sædevarme, og musikstreaming via bluetooth. Du kan også få ekstraudstyr som panorama el-soltag og beige læderindtræk. Men husk at tjekke alt om bilen, før du køber den.

Se på hvad den kan, og hvad den koster at have.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 318i?

BMW 318i kommer i forskellige typer, så køberne har mange valg. Disse varianter passer til forskellige behov og ønsker.

  1. Limousine: Dette er en klassisk sedan model, der er populær for dens elegante udseende og komfortable kørsel. Den har fire døre og tilbyder god plads i kabinen.
  2. Gran Turismo: Denne version giver mere rum og fleksibilitet end limousinen. Den er højere og har en større bagklap, hvilket gør den ideel til familier eller dem, der har brug for ekstra bagageplads.
  3. Motorvariant med tre cylindre: Alle BMW 318i modeller fra årgangene 07/2015 til 06/2018 anvender en tre-cylindret motor, der yder 136 hestekræfter (hk). Denne motor sikrer en balance mellem effektivitet og ydelse.
  4. Affjedringssystemer: Købere kan vælge mellem standardfjedring, M Sportfjedring eller et adaptivt affjedringssystem. Hver type giver forskellig køreoplevelse – standardfjedringen tilbyder komfort, M Sportfjedringen fokuserer på sportslighed, og det adaptive system justerer sig efter vejforholdene for at give en skræddersyet oplevel absentkeyword

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 318i?

FordeleUlemper
- Velafbalanceret undervogn- Ikke sportslig kørsel
- Præcis styring- Højt brændstofforbrug
- God kørekultur- Høj anskaffelsespris
- - Bagagerummet er ikke det største i mellemklassen
- - Start-stop-systemet anses for at være ubehageligt

Hvordan klarer BMW 318i sig i test?

BMW 318i har gjort det godt i flere tests. ADAC, som er en stor tysk bilorganisation, gav den en vurdering på 2,0 i april 2016. Denne score viser, at bilen er god til familier, bykørsel, langdistance, og transport.

Den viser også, at folk har det sjovt, når de kører den, og at prisen passer med kvaliteten. I ADACs EcoTest fik BMW 318i 81 point ud af 100 mulige og fire ud af fem stjerner. Det betyder, at bilen er ret god til at passe på miljøet.

En anden vigtig ting at vide er, at bilen kan stoppe fra 100 km/t på kun 35,7 meter. Dette viser, at BMW 318i ikke kun er sjov og god til prisen men også sikker.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 318i?

Der findes flere gode alternativer til BMW 318i for bilkøbere. Disse modeller tilbyder lignende funktioner, men har hver deres unikke fordele.

  1. Audi A4:
    • Audi A4 er kendt for sit elegante design og sin komfortable køreoplevelse.
    • Den kommer med avanceret teknologi og en kraftig motor, som sikrer god ydelse på vejene.
    • Audi A4 har også et godt ry for sikkerhed og pålidelighed.

  2. Mercedes C-Klasse:
    • Mercedes C-Klasse tilbyder luksus og ydeevne i verdensklasse.
    • Denne model byder på en række motorvarianter, herunder effektive hybridmuligheder.
    • Interiøret i C-Klasse er topmoderne med høj kvalitet materialer og den nyeste teknologi.

  3. Volvo V60:
    • Volvo V60 skiller sig ud med sin fremragende sikkerhed og familievenlige egenskaber.
    • Den tilbyder en komfortabel kabine og masser af bagageplads, hvilket gør den ideel til længere ture.
    • V60'en kommer også med miljøvenlige drivlinjer, inklusive plug-in hybrid versioner.

  4. Volkswagen Passat:
    • Volkswagen Passat er en praktisk og rummelig stationcar perfekt for familier.
    • Den byder på solide køreegenskaber og en række effektive motorer.
    • Passat’en er også prisvenlig sammenlignet med mange konkurrenter og har lave driftsomkostninger.

Disse alternativer til BMW 318i giver gode muligheder for bilkøbere, der søger efter noget specifikt i deres næste køretøj. Hver model bringer sine egne unikke træk til bordet, fra luksus over sikkerhed til økonomi og miljøhensyn.

Hvor langt kører BMW 318i Touring på literen?

BMW 318i Touring kører 6,1 liter pr. 100km (16,7 km/L) Denne oplysning stammer fra ADAC EcoTest. Dette viser, at bilen er ret økonomisk i brug. Med sin CO2-udledning på 168 g/km markerer den sig også som en bil, der lægger vægt på miljøet.

Købere, der ser efter både økonomi og miljøvenlighed, vil finde disse tal tiltalende. Effektiviteten i brændstofforbruget bidrager til bilens overordnede værdi ved at holde driftsomkostningerne lave.

Hvilken motor har en BMW 318i Touring?

En BMW 318i Touring bruger en tre-cylindret motor. Denne type motor yder 136 hestekræfter og har et drejningsmoment på 220 Nm. Det er en 1,5 l-tre-cylindret motor, der sørger for bilens kraft.

Denne opsætning bidrager til en god balance mellem kraft og økonomi i brændstofforbrug. Motoren passer godt til dem, der søger en bil med stærke præstationer og samtidig ønsker at holde omkostningerne ved brændstof nede.

Denne kombination gør BMW 318i Touring til et tiltalende valg for bilejere, der værdsætter både ydelse og økonomi.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 318i Touring?

BMW 318i Touring har en motor med 136 hestekræfter. Denne ydelse gør bilen kraftfuld nok til daglig kørsel og rejser. Med 220 Nm i drejningsmoment, går kraftoverførslen glat, så køretøjet kan accelerere uden besvær.

Kraften er pakket ind i en stilfuld karrosseri, hvilket gør den til et populært valg blandt bilkøbere, der søger en bil med god balance mellem ydelse og design.

Hvad er tophastigheden for en BMW 318i Touring?

Tophastigheden for en BMW 318i Touring er 210 km/t. Denne bil kombinerer elegance med funktion og giver køreren en spændende oplevelse på vejen. Det er vigtigt for købere at overveje denne performance, når de undersøger forskellige muligheder.

Med sådan en fart kan ejere nyde hurtige ture, uden at gå på kompromis med komforten og stilheden, der kendetegner BMW's design. Denne information er særlig nyttig for dem, der værdsætter både bilens udseende og dens evne til at præstere.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 318i Touring fra 0-100 km/t?

En BMW 318i Touring klarer turen fra 0 til 100 km/t på bare 9,2 sekunder. Dette tal viser, hvor kraftfuld bilen er. Bilen kombinerer hastighed med stil, hvilket gør den til et godt valg for bilkøbere.

Kraften bag denne acceleration er bilens raffinerede motor og teknologier, der arbejder sammen for at give en glat køreoplevelse. Dette gør 318i Touring populær blandt folk, der ønsker en bil, der kan levere både i hverdagen og under mere krævende kørsel.

Hvad er dimensionerne på en BMW 318i?

BMW 318i har gode størrelser for en familiebil. Den giver plads og komfort. Kofferrummet starter med 340 liter, når bagsæderne står op. Hvis man fjerner afdækningen og fylder op til taget, bliver det 525 liter.

Ved at klappe bagsæderne ned, vokser kofferrummet til imponerende 705 liter og kan gå op til 1.310 liter, når man virkelig skal bruge meget plads. Disse tal viser, at BMW 318i kan håndtere både dagligdags ærinder og større ture med masser af bagage.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 318i?

Bagagerummet i en BMW 318i er på 340 liter, når bagsæderyglænene står op. Fjerner man afdækningen og fylder helt op til taget, vokser pladsen til 525 liter. Ved at klappe bagsæderne ned, kan man øge volumen yderligere til imellem 705 og 1.310 liter.

Det giver god plads til både daglige indkøb og længere ture. Denne fleksibilitet gør BMW 318i til et praktisk valg for dem, der har brug for variabel bagageplads uden at gå på kompromis med bilens stilfulde udseende.

Kan man få anhængertræk på en BMW 318i?

Ja, en BMW 318i Touring kan udstyres med anhængertræk. Dette gør den ideel til dem, der har brug for at transportere ekstra udstyr eller en trailer. Bilen er designet til at kunne håndtere belastningen fra at trække en anhænger, takket være dens motor på 100 kW / 136 hk.

Denne kraft sikrer, at bilen kan trække sikkert og pålideligt.

Med et bagagerum på 340 liter og elektrisk åbning samt lukning af bagklappen, bliver det nemt at læsse og losse både bagage og tilkoble anhængertrækket. BMW 318i Touring klarer sig også godt med hensyn til økonomi og miljøvenlighed, selv når den trækker en anhænger.

Den har et forbrug på kun 6,1 l/100km (16,7 km/L) ifølge ADAC EcoTest og en CO2-udledning på 168 g/km, hvilket understreger dens effektivitet.

Hvor mange kg må en BMW 318i trække på anhængertrækket?

En BMW 318i kan trække op til 1.300 kg på anhængertrækket. Dette tal er vigtigt for bilkøbere, der tænker på at trække en trailer eller campingvogn. Med denne kapacitet passer en BMW 318i godt til dem, der har behov for en bil, der kan håndtere både hverdagskørsel og de ekstra opgaver, som at flytte tungere ting.

Det er smart at tjekke, om bilen har aftageligt træk eller ej, da det gør bilen mere alsidig.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 318i?

BMW 318i tilbyder et udvalg af fælge, så købere kan tilpasse deres bil. Man kan vælge størrelser og designs der passer til ens smag og behov.

  1. 16 tommer fælge - Standardstørrelsen som giver en god balance mellem komfort og stil.
  2. 17 tommer fælge - En mellemstørrelse der tilføjer et skarpere udseende end de mindre fælge, uden at gå på kompromis med komforten.
  3. 18 tommer fælge - Store og sportslige, disse giver bilen et mere markeret og dynamisk look.

For hvert størrelsesvalg finder man forskellige designs:

  • Fælgene i 16 tommer findes i klassiske styles, perfekt for dem, der ønsker et tidløst udtryk.
  • Ved 17 tommer varianten tilbydes en blanding af elegance og sportslighed, velegnet for de købere der søger lidt mere flair.
  • De 18 tommer store fælger er designet med performance i tankerne, ideelle for dem der lægger vægt på bilens sporty karakter.

Materialerne varierer også:

  • Nogle fælge leveres i letmetal, hvilket reducerer vægten og kan forbedre brændstofeffektiviteten samt håndtering.
  • Fælgdesigns inkluderer både elegante polerede metaloverflader og robuste matte finish for at matche individuelle præferencer.

Sikkerhedsfeatures som dæktryksovervågningssystem er tilgængelige. Dette system overvåger kontinuerligt trykket i dækkene og advarer føreren ved lavt tryk, hvilket sikrer optimal ydelse og sikkerhed.

Til vinterbrug anbefales det at kombinere disse fælge med vinterdæk:

  • Kombinationen sørger for bedre greb under kolde og glatte vejrforhold.
  • Vinterdæk fås sammen med købet af nye fælge eller som en ekstra option.

Denne variation af størrelser, materialer og designs åbner op for personlig tilpasning af BMW 318i Touring. Købere har mulighed for at finde præcis den stil, der passer til dem, uanset om de foretrækker klassisk elegance eller en mere aggressiv sporty profil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 318i?

Valget af de rette vinterdæk til en BMW 318i er afgørende for køresikkerheden i vintermånederne. Det handler om at finde dæk, der klare sig godt i både sne, slud og på is.

  1. Se efter mærkering med M+S (mud and snow), som betyder, at dækket er godkendt til mudrede og snefyldte veje.
  2. Tjek også for snefnug-symbolet. Det viser, at dækket har bestået specifikke test for brug under vinterforhold.
  3. Gem de bredere sommerdæk væk og vælg smalere vinterdæk. Smalle dæk skærer nemmere igennem sneen og giver bedre greb.
  4. Sørg for, at dækkene har en god dybde i mønsteret. Lovkravet er minimum 1,6 mm, men over 4 mm anbefales til vinterbrug for sikkerheds skyld.
  5. Overvej lufttrykket nøje. Koldere temperaturer kan sænke lufttrykket i dækkene, så tjek det regelmæssigt om vinteren.
  6. Gå efter kvalitetsmærker anerkendt for gode vinteregenskaber som Michelin eller Continental, der ofte klarer sig godt i test.
  7. Overvej køb af komplette hjul (fælge med dæk) specielt designet til din BMW 318i for at gøre skiftet mellem sommer- og vinterdæk nemmere.
  8. Brug online bedømmelser og anmeldelser fra andre bilister med samme biltype for at finde ud af, hvilke dæk der klarer sig bedst under forskellige winterforhold.
  9. Overvej investering i run-flat dæk, så du kan fortsætte med at køre sikkert selv efter et punkterende slag på kolde og øde veje.

    10.Glem ikke lokal lovgivning; nogle regioner kræver særlige typer af vinterdæk eller snedkæder ved visse vejforhold.

Ved korrekt valg og vedligeholdelse af dine vinterdæk vil din BMW 318i være godt rustet til både dagligt brug og længere ture gennem den kolde sæson.

Hvor sikker er en BMW 318i?

En BMW 318i har fået fulde fem stjerner i ADAC Crashtest. Denne model er udstyret med front-, side- og hovedairbags, hvilket giver god beskyttelse foran og fra siden. Bilen har også systemer som intelligent nødopkald og Active Protection sikkerhedspakke.

Disse funktioner hjælper føreren med at undgå ulykker og beskytter dem, hvis en ulykke sker. Men det er værd at bemærke, at BMW 318i mangler sideairbags bagpå. Dette kan være en ulempe for dem, der søger maksimal sikkerhed for alle passagerer.

Trods dette anses BMW 318i for at være en meget sikker bil, især takket være dens høje score i sikkerhedstest og avancerede sikkerhedssystemer.

Hvordan er interiøret i en BMW 318i?

Interiøret i BMW 318i viser god kvalitet og har et velgennemtænkt betjeningskoncept. Bilen tilbyder valgfrie sportsæder med mulighed for elektrisk justering. Sæderne har en hukommelsesfunktion og justerbar lændestøtte, hvilket sikrer komfort på lange ture.

BMW-Cockpit er udstyret med iDrive Bediensystem, et brugervenligt interface, der gør navigation igennem bilens funktioner let og intuitivt. En anden imponerende feature er Head-Up-Display, som projekterer vigtige oplysninger som hastighed og navigationsanvisninger direkte i førerens synsfelt på forruden.

Dette mindsker behovet for at flytte blikket væk fra vejen og øger sikkerheden under kørsel. Med disse features forenes teknologi og komfort, hvilket skaber en behagelig oplevelse for føreren såvel som passagererne.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 318i?

En BMW 318i har fire sæder. Det giver god plads til fire voksne. Personer på op til to meter kan sidde foran, og dem der er knap 1,90 meter, kan sidde bagved. Dette gør bilen til et godt valg for både små og store mennesker.

Så hvis du kigger efter en bil, hvor der både er tænkt på komfort og plads, passer en BMW 318i godt til dine behov. Den er ideel for familier eller venner, der ofte rejser sammen.

Hvilket lydsystem har en BMW 318i?

BMW 318i Touring har et avanceret lydsystem. Fra 07/2015 til 06/2018 tilbød BMW forskellige lydindstillinger for at møde bilkøberes behov. Systemet omfatter sensorstyrede funktioner som Fahrlicht og Scheibenwischer, der forbedrer lytteoplevelsen ved at justere baseret på omgivelserne.

Dette gør kørslen mere behagelig og sikker, specielt med automatisk lys og når man bruger håndfrit til mobil. Med sådan udstyr føler føreren sig mere i ét med bilen og vejen.

Hvilke apps kan man få til en BMW 318i?

En BMW 318i Touring giver ejere mulighed for at forbinde med forskellige underholdnings- og navigationsapps. Disse apps øger både køreglæden og funktionerne i bilen.

  1. BMW Connected: Denne app gør det muligt for ejere af en BMW 318i at låse deres bil op og tjekke brændstofniveauet. Man kan også sende destinationer direkte til bilens navigationssystem, hvilket er super smart når man skal hurtigt afsted.
  2. Spotify: Med denne musiktjeneste har man adgang til millioner af sange direkte via bilens skærm. Perfekt til lange ture eller bare daglig pendling, så man altid har god musik ved hånden.
  3. Apple CarPlay: Giver iPhone-brugere mulighed for let at integrere deres telefon med bilens display. Dette betyder nem adgang til musik, opkald, beskeder og Apple's eget kortprogram for navigation uden besvær.
  4. Twitter: For dem, der ønsker at holde sig opdateret med de seneste tweets, mens de er på farten, kan dette let gøres via bilens display takket være integrationen med Twitter.
  5. Facebook: Giver muligheden for at holde kontakten med venner og følge med i nyhedsstrømme direct i bilen, så man ikke går glip af vigtige updates fra familie eller venner.
  6. Nyhedsapps: Via ConnectedDrive og internetadgang får man nemmede nyheder fra forskellige kilder lige ved hånden i bilen. Dette holder chauffører informerede om aktuelle begivenheder uden at skulle ty til deres smartphones.

Disse apps sammen udgør et stærkt sæt værktøjer og underholdningsmuligheder for alle BMW 318i ejere, som gør køreoplevelsen endnu mere behagelig og forbundet.

Opdateres softwaren i en BMW 318i automatisk?

Softwaren i en BMW 318i opdateres ikke altid automatisk. Nogle gange skal ejeren tage bilen til en autoriseret forhandler for at få den nyeste software. Dette sker, fordi softwareopdateringer kan kræve specifikke værktøjer og viden for at sikre, at alt bliver installeret korrekt.

Det er vigtigt for ejere af en BMW 318i at holde øje med opdateringer, så deres bil kører så godt som muligt. Det er også en god ide at tale med en forhandler om planlagte opdateringer eller tjekke BMW's officielle hjemmeside for ny information.

Nogle gange tilbyder BMW trådløse opdateringer. Disse opdateringer kan installeres automatisk, når de bliver tilgængelige, uden at ejeren behøver at gøre noget. Men det afhænger af bilens model og årgang.

For eksempel kan visse sikkerhedsopdateringer eller forbedringer til infotainmentsystemet sendes direkte til bilen og installeres uden ekstra besvær for ejeren. Bilejere bør dog altid sikre sig, at de har den seneste version af softwaren for at få mest muligt ud af deres BMW 318i.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 318i?

BMW 318i Touring tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr, så købere kan tilpasse deres bil efter egne behov. Fra teknologiske opgraderinger til stilfulde tilføjelser, findes der mange muligheder for at gøre din BMW mere personlig.

  1. Navigationspakke ConnectedDrive for at holde dig forbundet og guide dig på vejen med de nyeste kort.
  2. Variabel Sportlenkung giver skarpere styring mod et tillæg, perfekt for dem der ønsker en mere dynamisk køreoplevelse.
  3. M-sport læderrat fornemmer uanset om du tager en tur i byen eller nyder åbne veje.
  4. Keyless go system, så du nemt kan låse din bil op og starte den uden nøgle.
  5. Adaptiv undervogn, som automatisk justerer sig efter vejens forhold og din kørestil for maksimal komfort og kontrol.
  6. Tågelygter forbedrer sigtbarheden i dårligt vejr og giver bilen et sporty look.
  7. Fjernbetjent centrallås sikrer nem adgang til bilen uden at skulle bruge en fysisk nøgle.
  8. Kørecomputer med information om alt fra brændstofforbrug til gennemsnitshastighed hjælper dig med at holde styr på din kørsel.
  9. CD/radio underholder på lange ture, mens aux tilslutning giver mulighed for at afspille egen musik fra mobile enheder.
  10. Anhængertræk, så du nemt kan transportere større genstande eller en trailer for ekstra bagageplads på ferien.
  11. Lavpris tilbud på forskellige vinterdæk sikrer optimale køreegenskaber i koldt vejr og sne.
  12. Funktionelle lagermuligheder som fælgevalg inkluderer holdbare designs godt både sommer- og vinterbrug.

    13 Nummerpladeoperatører faciliterer hurtig registrering af din nye BMW 318i uden besvær.

Hvert stykke udstyr er designet til at forbedre både funktionalitet og æstetik af BMW 318i Touring, hvilket giver ejeren en chance for virkelig at gøre bilen sin egen.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW 318i?

BMW 318i bruger avanceret teknologi for at gøre kørslen lettere og mere tryg. Bilen har sensorgesteuerte kørelys og vinduesviskere, som automatisk tilpasser sig efter vejret. Den har også et Head-Up-Display, der viser vigtig information direkte i førerens synsfelt, så man nemt kan holde øje med hastigheden og navigation uden at se væk fra vejen.

Køreassistenten i BMW 318i inkluderer kamera-baseret nødbremsning, der kan forhindre ulykker ved at reagere på pludselige forhindringer. Derudover gør fartpiloten med stop&go funktion lange ture mindre trættende ved automatisk at holde afstanden til forankørende køretøjer.

Den elektriske åbning og lukning af bagklappen giver også ekstra komfort, især når hænderne er fulde. Disse teknologier gør BMW 318i til en effektiv og sikker bil for dem, der værdsætter både komfort og nyeste bilteknologi.

Hvad koster en BMW 318i Touring i grøn ejerafgift?

En BMW 318i koster i 2024 ca. fra 780 kr til 7.040 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 318i til service?

En BMW 318i skal til små inspektioner hvert andet år eller efter 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Til de større serviceeftersyn er det nødvendigt hvert fjerde år eller når bilen har kørt 60.000 km.

Dette sikrer, at din bil altid kører så godt som muligt og holder længere på vejene. Det er vigtigt for bilkøbere at huske på disse intervaller, så de kan planlægge og budgettere med dem in mente.

Disse regelmæssige tjek hjælper med at opdage og løse små problemer, før de bliver til store og dyre reparationer. At følge serviceplanen for din BMW 318i vil ikke bare sikre en bedre køreoplevelse, men også hjælpe med at bevare bilens værdi over tid.

Hvilke dele på en BMW 318i går mest i stykker?

Der er ingen specifikke data om, hvilke dele på en BMW 318i der oftest går i stykker. Det kan varierer fra bil til bil. Købere bør dog være opmærksomme på almindelige problemområder ved brugte biler, såsom motor, transmission, og elektriske systemer.

Det er altid en god ide at få en grundig tjek af bilen hos en professionel før køb. Dette hjælper med at undgå uventede reparationer og sikrer, at bilen er i god stand. Ved at være opmærksom på potentielle problemer kan købere træffe en informeret beslutning, når de vælger en BMW 318i.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 318i?

En BMW 318i har ingen fabriksgaranti. Det betyder, købere skal være opmærksomme på dette, før de køber bilen. Garantien fra forhandleren kan variere, så det er vigtigt at spørge ind til dette, hvis man overvejer en BMW 318i til salg.

Købere bør undersøge muligheder for købsgaranti ved at tale med sælgeren direkte, især i områder som Silkeborg, Østjylland, Hillerød, Nordsjælland og Galten, Østjylland.

Det er afgørende for billkøbere at kende til bilens garantiforhold, før de gør en investering.

Hvad dækker garantien på en BMW 318i?

BMW 318i Touring, produceret mellem 07/2015 og 06/2018, har ikke længere fabriksgaranti. Købere skal være opmærksomme på, at selv med kvalitetsdele og en stærk motor, kan reparationsomkostninger blive høje.

Værkstedspriser er ofte store, hvilket påvirker ejerens udgifter. Tandremsskift er ikke nødvendigt takket være motorens stærke kæde, hvilket giver en fordel i vedligeholdelsen.

Service af bilen skal ske hver 60.000 km eller hvert fjerde år for at sikre dens levetid og driftssikkerhed. Selv uden dækning fra en fabriksgaranti, viser bilens restværdi sig stadig at være tilfredsstillende.

Med dette i mente, bør danske bilkøbere overveje disse faktorer før køb for at forstå de fulde økonomiske forpligtelser der følger med ejerskabet af en BMW 318i Touring fra den angivne årgang.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.02

Opdateret 10.09.2024, 14.35.02

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel