Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 320d Luxury Line Steptronic (Årgang 07/2015 - 02/2018)

Købsguide: BMW 320d Luxury Line Steptronic (07/2015 - 02/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 320d Luxury Line Steptronic?

BMW 320d Luxury Line Steptronic er en mellemklasse sedan med fire døre og en motorydelse på 140 kW (190 hk). Modellen kommer fra den faceliftede version af den sjette generation af BMW 3-serien, opdateret efter tre år.

Brændstofforbruget for BMW 320d er 5,1 l/100km (20,0 km/L) Denne bil har en dieselmotor, hvor abgasbehandlingen sker gennem en enkel NOx-lagringskatalysator uden brug af AdBlue.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 320d?

BMW 320d findes i fire designvarianter: Advantage, Sport Line, Luxury Line, og M Sport. Der er også en stationcar-version (Touring), som giver mere bagagerum og bedre udsyn. Sport Line har sædevarme og sportslige detaljer.

Luxury Line tilbyder luksus som lædersæder og led forlygter. M Sport har et sportsligt udseende og alufælge.

Købere kan finde brugte biler til salg i alle varianter. Stationcar-versionen er ideel til dem, der har brug for ekstra plads. Alle modeller har klimanlæg og dæktryksmåler.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 320d?

FordeleUlemper
- Fremragende valgfrit LED-lyssystem.- Dårlig rundtsyn.
- Godt fungerende motor-gear kombination.- Høje anskaffelsesomkostninger.
- Justerbare og komfortable sportsæder.- Garanti i stedet for reel garanti.
- Klar og struktureret betjeningskoncept.- Øget støjniveau ved høje hastigheder.

Hvordan klarer BMW 320d sig i test?

BMW 320d klarer sig godt i test og får en samlet vurdering på 1,9 fra ADAC. Den scorer bedst på køreoplevelse med 1,6 og familievenlighed med 1,8. I bykørsel scorer den dog kun 4,0.

Det indvendige støjniveau ved 130 km/t er 67,4 dB(A).

Bremselængden fra 100 km/t er 36,1 meter. På langdistancer får den en vurdering på 3,2. For transport scorer den 2,8 og for pris/ydelse får den 3,0. Modellen har klimaanlæg som standardudstyr.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 320d?

Audi A4 er et godt alternativ til BMW 320d. Audi A4 har en stærk motor og giver en glat kørsel. Den har mange moderne teknologier og et stilfuldt interiør.

Mercedes C-Klasse er også værd at overveje. Den tilbyder luksus og komfort. Bilen har mange sikkerhedsfunktioner og et kraftfuldt lydsystem.

Jaguar XE kan også nævnes som en god konkurrent. Denne bil giver en sportslig køreoplevelse og har et elegant design. Den har også moderne funktioner i kabinen.

Hvor langt kører BMW 320d Luxury Line Steptronic på literen?

BMW 320d Luxury Line Steptronic kører 5,1 liter for hver 100km (20,0 km/L) Med en tank på 57 liter kan bilen køre ca. 1.115 km. Det betyder, at du kan køre langt uden at tanke ofte.

Hvilken motor har en BMW 320d Luxury Line Steptronic?

En BMW 320d Luxury Line Steptronic har en 4-cylindret dieselmotor. Motorvolumen er 1995 ccm. Motorydelsen er 140 kW, hvilket svarer til 190 hk.

Motoren er kendt for sin effektivitet og gode ydeevne. Den er også økonomisk med hensyn til brændstofforbrug.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 320d Luxury Line Steptronic?

BMW 320d Luxury Line Steptronic har 190 hestekræfter. Motoren yder 140 kW.

Hvad er tophastigheden for en BMW 320d Luxury Line Steptronic?

Tophastigheden for en BMW 320d Luxury Line Steptronic er 230 km/t. Bilen er hurtig og kraftfuld. Den er lavet til at levere en flydende køreoplevelse. Med en topfart på 230 km/t, viser BMW 320d sin styrke og ydeevne på vejene.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 320d Luxury Line Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW 320d Luxury Line Steptronic går fra 0 til 100 km/t på 7,2 sekunder. Den har en hurtig acceleration, som giver en glat og kraftfuld køreoplevelse.

Det betyder, at man kan komme hurtigt op i fart, hvilket er ideelt til motorveje og bykørsel. Modellen kombinerer effektivitet med hastighed uden at gå på kompromis med brændstoføkonomi.

Hvad er dimensionerne på en BMW 320d?

BMW 320d har en længde på 4633 mm. Bredde er 1811 mm. Højden er 1429 mm. Med sidespejle inkluderet er bredden 2035 mm.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 320d?

Bagagerummet i en BMW 320d rummer 375 liter. Det er stort nok til daglig brug og indkøbsture.

Med nedklappede sæder øges volumen til 655 liter. Dette giver ekstra plads til større ting og lange rejser.

Kan man få anhængertræk på en BMW 320d?

Ja, du kan få anhængertræk på en BMW 320d. Det er tilgængeligt som ekstraudstyr. Dette gør bilen mere alsidig. Du kan nemt trække en trailer eller campingvogn med din BMW 320d.

Hvor mange kg må en BMW 320d trække på anhængertrækket?

En BMW 320d kan trække op til 1.800 kg med bremset trailer. Uden bremser må den trække 745 kg. Dette gør bilen velegnet til både campingvogne og mindre trailere.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 320d?

Man kan få mange fælge til en BMW 320d. Standardfælgene er på 17 tommer med dækstørrelsen 225/50R17W. Man kan også vælge større fælge på 18 tommer, som har dækstørrelsen 225/45R18Y.

Der findes fælge i forskellige stilarter og materialer, som giver bilen et unikt look.

Andre muligheder inkluderer aluminiumsfælge og sportfælge. Disse kan være både lettere og mere holdbare. Man kan vælge fælge fra BMW's originale kollektion eller fra andre kendte mærker, som passer til BMW 320d.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 320d?

Vælg vinterdæk med størrelsen 225/50R17W eller 225/45R18Y til din BMW 320d. Begge passer godt og sikrer god ydeevne om vinteren.

Dæktrykskontrol og sporassistent hjælper med at holde din bil sikker. Sørg for at vælge dæk af høj kvalitet for bedst vejgreb og bremsning på glatte veje.

Hvor sikker er en BMW 320d?

BMW 320d scorer højt på sikkerhed. Den fik 95% i passagerbeskyttelse ifølge ADAC Crashtest. Den blev tildelt 5 stjerner i en crashtest fra maj 2012.

Den har flere airbags. Disse inkluderer front-, side- og hovedairbags. Desuden har den et intelligent nødsystem, der aktiveres ved udløsning af airbags.

Hvordan er interiøret i en BMW 320d?

Interiøret i en BMW 320d Luxury Line er luksuriøst og stilfuldt. Krom- og ædeltræselementer giver kabinen et elegant udseende. Man kan også vælge læderinteriør for ekstra komfort.

Efter faceliftet blev interiøret endnu mere forbedret.

Betjeningen er klar og enkel at forstå. Knapper og skærme er godt placeret. Det skaber en struktureret og nem brugeroplevelse. Luksus mærkes i alle detaljer, fra sæder til materialer.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 320d?

Der er plads til fem personer i en BMW 320d. Bilen har fire fuldt funktionelle sæder. Bagtil er der en smal midtersædeposition, som også kan bruges, men den er bedst til kortere ture.

Hvilket lydsystem har en BMW 320d?

BMW 320d har et valgfrit HiFi-lydsystem. Lydkvaliteten er fremragende. Med det 8,8-tommer display kan du nemt styre navigation og lyden. Dette system giver en god oplevelse både på korte og lange ture.

Hvilke apps kan man få til en BMW 320d?

BMW 320d kan få apps via ConnectedDrive-pakken. Denne pakke inkluderer online tjenester såsom e-mail, vejrinformation og ruteplanlægning. Man kan også integrere sin smartphone med BMW-apps.

Dette koster dog ekstra. Med disse apps kan man styre forskellige funktioner i bilen direkte fra sin telefon. For eksempel kan man tjekke bilens status og låse dørene op.

Derudover kan man få adgang til underholdningstjenester som musik og nyheder. Navigation og trafikopdateringer er også tilgængelige gennem apps. Disse apps gør kørslen lettere og mere bekvem.

Opdateres softwaren i en BMW 320d automatisk?

Softwaren til gearkassen i en BMW 320d Luxury Line Steptronic opdateres automatisk. Dette sker som en del af BMW's vedligeholdelsesprogram. Opdateringer kan forbedre bilens ydeevne og rette eventuelle fejl.

Autoriserede BMW-servicecentre tager sig af disse opdateringer. Softwareopdateringer er ofte inkluderet i garantien. Dette hjælper med at sikre en bedre køreoplevelse og effektivitet.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 320d?

BMW 320d Luxury Line Steptronic har mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Her er en liste over, hvad man kan få:

  1. Nøgleløst adgangssystem (komfortadgang) - Giver nem adgang uden at tage nøglen op af lommen.
  2. Adaptiv undervogn - Tilpasser sig vejforholdene for bedre komfort og køreegenskaber.
  3. LED-forlygter med adaptiv kurve- og lysfunktion - Forbedrer synligheden i mørke forhold ved at følge vejens kurver.
  4. Head-Up-display - Viser vigtig information som hastighed og navigation på forruden.
  5. Anhængertræk - Gør det muligt at trække en trailer eller campingvogn.
  6. Sportssæder - Øger komforten, især på lange ture.
  7. Automatisk bagklap - Åbner og lukker bagklappen med et tryk på en knap.
  8. Panorama-glastag - Giver ekstra lys i kabinen og kan åbnes for frisk luft.
  9. Navigationssystem Professional - Inkluderer større skærm og avancerede navigationsfunktioner.
  10. Harman Kardon-lydsystem - Forbedrer lydoplevelsen i bilen med høj kvalitet lyd.

Dette udstyr kan forbedre køreoplevelsen betydeligt.

Guides til andre varianter af BMW 320d

Hvilke teknologier bruges i en BMW 320d?

BMW 320d bruger i-Drive betjeningssystem. Det gør det nemt at styre mange funktioner. Adaptive LED-forlygter giver godt lys i mørke. Driving Assistant med kamerabaseret bybremsesystem hjælper med at undgå kollision.

Kollisionsadvarsel øger sikkerheden yderligere.

Aktiv styring gør det lettere at manøvrere bilen. Speedlimiter hjælper med at holde hastigheden på vejene. Disse teknologier gør kørslen mere komfortabel og tryg.

Hvad koster en BMW 320d Luxury Line Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 320d koster i 2024 ca. fra 980 kr til 10.620 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 320d til service?

En BMW 320d skal have små serviceeftersyn hver 30.000 km eller hvert andet år. Disse eftersyn inkluderer olieskift, kontrol af bremser og skift af filtre.

Store serviceeftersyn er nødvendige hver 60.000 km eller hvert fjerde år. Her bliver flere dele kontrolleret og udskiftet, såsom tændrør og tandrem.

Hvilke dele på en BMW 320d går mest i stykker?

Motoren i BMW 320d kan have problemer med EGR-ventilen. Denne ventil kan blive blokeret af sod og snavs. Turboladeren kan også svigte og kræve reparation eller udskiftning. Høje omkostninger til reservedele og reparationer kan påvirke ejerskabet over tid.

Gearkassen i Steptronic versionen kan også have slidproblemer. Dette gælder især ved høj kilometerstand. Det er vigtigt at få tjekket transmissionen for at undgå dyre reparationer senere.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 320d?

Garantien på en BMW 320d dækker to år. Dette gælder fra købsdatoen. Der er dog ingen 12 års rustgaranti med denne bil. Det betyder, at beskyttelse mod rust ikke er inkluderet.

Hvad dækker garantien på en BMW 320d?

Garantien på en BMW 320d dækker fejl og mangler, som opstår inden for garantiperioden. Den typiske garanti dækker mekaniske dele som motor og transmission. Elektroniske systemer er også dækket.

Der tilbydes dog ikke en 12 års rustgaranti. Ved reparationer bruges kun originale dele. Dette sikrer høj kvalitet og lang holdbarhed.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 26.09.2024, 06.19.57

Opdateret 26.09.2024, 06.19.57

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel