Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 320d Touring Steptronic (Årgang 03/2020 - 06/2022)

Købsguide: BMW 320d Touring Steptronic (03/2020 - 06/2022)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 320d Touring Steptronic?

En BMW 320d Touring Steptronic fra årgang 03/2020 til 06/2022 kommer med avanceret teknologi som 48-volts mildhybridteknologi. Denne teknologi hjælper med at forbedre bilens brændstoføkonomi.

BMW 320d har en gennemsnitlig brændstoføkonomi på 5,2 liter per 100km (20,0 km/L) i ADAC Ecotest. Det viser, at bilen er økonomisk i brug. Der er dog ulemper ved bilen, såsom dens høje pris og stramme standard undervogn.

For at øge komforten kan køberen vælge ekstraudstyr som sportsæder og justerbar lændestøtte.

Bilen har en række moderne funktioner som adaptiv fartpilot, digitalt cockpit, ambient belysning, Android Auto, samt fuldaut. klima. Denne BMW er også udstyret med et diesel partikel filter og har aut.gear/tiptronic.

Det er vigtigt for købere at overveje disse detaljer sammen med service ok status, før de gør et køb. Disse faktorer påvirker både køreoplevelsen og den langsigtede værdi af bilen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 320d?

BMW 320d kommer kun som en femdørs stationcar. Denne version har altid automatgear. Købere kan vælge ekstraudstyr som en større tank til benzin og en ekstra tank til adblue. LED-lygter og parkeringssensorer er standard.

Dette gør BMW 320d til et godt valg for dem, der søger en mellemklassebil med god plads og moderne udstyr.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 320d?

At købe en BMW 320d Touring Steptronic giver både gode og dårlige oplevelser. Man får en bil af høj kvalitet, men den har sine udfordringer.

Fordele:

  1. God byggekvalitet sikrer, at bilen føles solid og holdbar.
  2. Rummeligheden betyder god plads til både passagerer og bagage.
  3. Brugervenligt betjeningssystem gør det nemt at navigere i bilens funktioner.
  4. Kraftig og raffineret dieselmotor leverer stærke præstationer samtidig med, at den er miljøvenlig ved at have lave emissioner.

Ulemper:

  1. Stram undervogn kan føre til en mindre behagelig kørsel på bumpede veje, især inden for bygrænserne.

    2.Selvom prisen afspejler kvaliteten, er den ret høj sammenlignet med det standardudstyr, der følger med bilen.

Hvordan klarer BMW 320d sig i test?

BMW 320d Touring Steptronic gør det godt i forskellige tests. Den går fra 0 til 100 km/t på kun 7,1 sekunder. Denne bil bruger 4,9 liter brændstof for hver 100km (25,0 km/L) den kører, i følge WLTP's målinger.

Det viser, at den er både hurtig og økonomisk. I sikkerhedstests har den fået topkarakterer. Den har scoret 97% for beskyttelse af de personer, der sidder i bilen, og har fået fem stjerner i sikkerhed fra NCAP.

ADAC's autotest har også givet gode resultater. De giver motoren og køreegenskaberne karakteren 2,0 og en samlet score på 3,0. Dette fortæller os, at BMW 320d ikke kun er sikker og økonomisk men også giver en god køreoplevelse.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 320d?

Audi A4 Avant og Mercedes-Benz C-Klasse stationcar er gode alternativer til BMW 320d. Audi A4 har lignende ydelse og luksus, mens Mercedes-Benz C-Klasse tilbyder elegance og komfort.

Begge biler konkurrerer i samme klasse med høj kvalitet og ydeevne. De har motorer, der matcher BMW 320ds kraft, og tilbyder også moderne teknologi og sikkerhedsfunktioner. Disse biler appellerer til dem, der ønsker en kombination af ydelse, luksus, og funktionalitet.

Volvo V60 er også et stærkt alternativ med sit fokus på sikkerhed og design. Den tilbyder komfortabel kørsel og er kendt for sin robusthed og pålidelighed. Disse alternativer giver bilkøbere mulighed for at vælge en bil, der passer til deres behov og præferencer.

Hvor langt kører BMW 320d Touring Steptronic på literen?

BMW 320d Touring Steptronic kører langt på literen. Ifølge producenten kan den køre 4,9 km pr. liter. ADAC Ecotest viser, at den kører 5,2 km pr. liter. Det viser, at bilen er økonomisk.

Den bruger ikke meget brændstof. Dette er godt for både din pengepung og miljøet. Så hvis du leder efter en bil, der kører langt på literen, er BMW 320d Touring Steptronic et godt valg.

Den kombinerer økonomi med stil og ydelse.

Hvilken motor har en BMW 320d Touring Steptronic?

En BMW 320d Touring Steptronic har en 2,0 liters dieselmotor. Denne motor er 4-cylindret og har en størrelse på 1.995 cc. Denne kombination giver bilen god kraft og effektivitet.

Motoren passer perfekt til dem, der søger en bil, der kan klare både bykørsel og længere ture.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 320d Touring Steptronic?

BMW 320d Touring Steptronic har 190 hestekræfter. Motoren når dette kraftniveau ved 4.000 omdrejninger i minuttet. Denne model har også en ekstra hjælp fra startergeneratoren, som giver 8 kW.

Dette tilføjer yderligere kraft til bilens præstationer. Kraften og den avancerede teknologi sikrer, at denne bil leverer både styrke og effektivitet.

Hvad er tophastigheden for en BMW 320d Touring Steptronic?

Tophastigheden for en BMW 320d Touring Steptronic er 230 km/t. Denne bil kombinerer styrke med elegance, hvilket giver føreren en oplevelse af hurtig og smidig kørsel. Kraften bag denne præstation kommer fra en veludviklet motor, som tillader bilen at nå disse imponerende hastigheder.

Den viser BMW's engagement i at skabe biler, der ikke bare ser godt ud, men også performer på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 320d Touring Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW 320d Touring Steptronic bruger kun 7,1 sekunder på at accelerere fra 0-100 km/t. Dette tal viser, hvor kraftfuld og hurtig bilen er. Hastigheden og kraften i denne model giver en spændende køreoplevelse for dem, der vælger den.

Den hurtige acceleration gør bilen ideel til både bykørsel og længere ture, hvor man har brug for at kunne overhale hurtigt og sikkert.

Hvad er dimensionerne på en BMW 320d?

BMW 320d har specifikke størrelser, der gør den til en fremragende bil i sin klasse. Denne bil viser sig med sin længde, bredde og højde som en godt proportioneret køretøj, ideelt for både bykørsel og lange ture.

Information om dens præcise dimensioner hjælper købere med at beslutte, om den passer til deres behov, om den kan passe ind i deres garage eller manøvrere igennem snævre gader.

Med tanke på brændstofeffektivitet har BMW 320d en luftmodstandsflade på 2,22 m² og en cW-værdi på 0,27. Disse tal viser, hvordan bilens design bidrager til at mindske luftmodstanden, hvilket forbedrer både brændstoføkonomi og præstationer.

Dette er vigtige detaljer for købere, der ønsker en økonomisk bil uden at gå på kompromis med køreegenskaber eller stil.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 320d?

Bagagerummet i en BMW 320d tilbyder god plads til indkøb, kufferter eller sportsudstyr. Når bagsæderne står op, er der 365 liter til rådighet. Skal man have mere med, kan bagsæderne lægges ned.

Så vokser rummet til 745 liter. For endnu større genstande, som for eksempel møbler eller en stor mængde campingudstyr, kan man udnytte hele 1.325 liter ved at fjerne afskærmningen og udnytte bilens fulde lasthøjde.

Denne fleksibilitet gør BMW 320d til et praktisk valg for dem, der har brug for en bil, der kan håndtere forskellige slags bagage.

Kan man få anhængertræk på en BMW 320d?

Ja, en BMW 320d kan fås med anhængertræk. Dette kan være en fordel for dem, der har brug for at trække trailers eller andre køretøjer. Det er vigtigt at vide, at anhængertræk ikke altid er inkluderet som standardudstyr.

Dette betyder, at købere skal vælge det som ekstra udstyr, når de køber bilen. Testresultater viser bilens ydeevne og hvordan den kører, men disse resultater siger ikke noget om muligheden for at montere anhængertræk.

Derfor skal folk, der ønsker denne funktion, sørge for at spørge efter den, når de køber bilen.

Selvom detaljerne om bilens tankkapacitet og værditab ikke påvirker muligheden for at tilføje anhængertræk, hjælper de med at give en fuld forståelse af bilens kapaciteter. Med brugerdefinerede serviceintervaller har ejere mulighed for at vedligeholde deres bil og anhængertræk i topform.

For dem, der overvejer en BMW 320d og har brug for denne funktion, er det godt at huske på muligheden for at tilføje anhængertræk som ekstraudstyr.

Hvor mange kg må en BMW 320d trække på anhængertrækket?

En BMW 320d Touring Steptronic kan trække 1.800 kg på anhængertrækket. Denne bil har en kraftig motor og god trækevne, som gør den ideel til dem, der har brug for at transportere tunge ting.

Kraften kommer fra motoren på 140 kW/190 hk og det store drejningsmoment på 400 Nm ved 1.750 omdrejninger pr. minut hjælper også. Med disse tal kan ejere føle sig sikre, når de laster traileren til grænsen af, hvad bilen kan håndtere.

Hvis du skal bruge din bil til at slæbe tunge laster, er BMW 320d et godt valg.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 320d?

Til en BMW 320d er der forskellige størrelser af hjul man kan vælge. Som standard kommer den med 17 tommer hjul. Men hvis man vil have noget større, tilbyder de også 18 eller 19 tommer hjul som ekstra udstyr.

Dette giver bilkøbere mulighed for at personliggøre deres bil lidt mere. Med større hjul kan bilen se mere sporty ud og måske også køre anderledes. Det er godt at tænke over, hvilken størrelse der passer bedst til ens behov og stil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 320d?

Vælg vinterdæk til din BMW 320d, der kan håndtere bilens kraft og ydeevne. Den har baghjulstræk og en kraftfuld motor, så det er afgørende at finde dæk, der giver godt greb og sikkerhed i vintervejret.

Se efter dæk med dybe riller og en speciel gummiblanding, der forbliver fleksibel i kulde. Dette vil hjælpe dig med at holde bilen stabil, selv på glatte veje.

Godkendte vinterdæk til BMW 320d bør også kunne understøtte bilens maksimale hastighed på 230 km/t og dens acceleration fra 0-100 km/t på kun 7,1 sekunder. Check dækmærkers anbefalinger og sørg for, de passer til bilens vægt og hastighedsgrænser.

Husk, sikkerhed kommer først, når du vælger vinterdæk til din BMW.

Hvor sikker er en BMW 320d?

En BMW 320d er meget sikker. Den har fået 97% for beskyttelse af folk inde i bilen og fem stjerner i sikkerhed. Den er også udstyret med systemer, der hjælper dig med at undgå ulykker.

Disse omfatter nødopbremsning og en fartpilot, der selv kan tilpasse hastigheden. Dette viser, at en BMW 320d passer godt på sine passagerer og hjælper føreren med at køre sikkert.

Bilen benytter moderne teknologi til at beskytte alle i bilen. Med disse sikkerhedsfunktioner kan førerne føle sig mere sikre, når de kører på vejen.

Hvordan er interiøret i en BMW 320d?

Interiøret i BMW 320d imponerer med sit rummelige bagagerum og de højkvalitetsmaterialer, der er brugt overalt i kabinen. Fra det øjeblik du sætter dig ind, mærker du en luksuriøs atmosfære, understøttet af komfortable sæder og en brugervenlig opsætning.

Materialerne føles solide og veludførte, hvilket giver en fornemmelse af holdbarhed og kvalitet. Detaljerne i designet, fra omhyggeligt udvalgte tekstiler til de fine stikninger på læderrattet, vidner om BMW's fokus på at skabe en førsteklasses køreoplevelse.

Foran i bilen finder man gode opbevaringsmuligheder for småting, mens bagagerummet tilbyder masser af plads til bagage. Dette gør 320d til et praktisk valg for familier eller dem, der har brug for ekstra rum til transport af sportsudstyr eller store indkøb.

Ind- og udstigning er nemt, især for de mere fleksible personer, hvilket gør hverdagens ture lettere. På trods af den generøse plads foran, kan de bagvedsiddende passagerer dog opleve begrænsninger i opbevaringsmulighederne.

Uanset om det er til den daglige pendling eller længere ture på motorvejen, leverer interiøret i BMW 320d en behagelig og funktionel ramme om køreoplevelsen.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 320d?

En BMW 320d har plads til fem personer. Dette gør den ideel for familier eller små grupper, der ønsker komfort på deres rejser. Bagsæderne tilbyder god komfort med mulighed for justering af lændestøtte, så alle passagerer kan sidde behageligt, selv på lange ture.

Dette er en vigtig detalje for købere, der værdsætter både komfort og plads i deres bil.

Hvilket lydsystem har en BMW 320d?

BMW 320d Touring Steptronic kommer med et standard lydsystem, som har seks højttalere. Systemet giver god lyd i bilen og inkluderer radio, CD-afspiller og Bluetooth-forbindelse. Dette giver mulighed for nemt at streame musik og håndtere opkald.

Der er også USB-indgange, så man kan tilslutte eksterne enheder og afspille deres indhold.

For dem, der ønsker en ekstra god lydoplevelse, tilbyder BMW muligheden for at opgradere til Harman Kardon Surround Sound System. Det er et mere kraftfuldt system, der kan gøre musikken i bilen levende.

Det betjenes enkelt via bilens infotainment system eller det multifunktionelle rat. Man kan også tilføje ekstra lydtilbehør som for eksempel subwoofere og forstærkere, hvis man ønsker endnu bedre lyd.

Hvilke apps kan man få til en BMW 320d?

En BMW 320d ejer kan nyde godt af forskellige apps, takket være bilens omfattende konnektivitetssystem. Med realtids trafikinfo og fjernfunktioner giver disse apps adgang til en række praktiske og underholdende funktioner.

For eksempel tillader BMW Connected appen ejere at tjekke deres bils status, låse op for bilen eksternt, og endda sende destinationer direkte til bilens navigationssystem fra deres smartphone.

Andre nyttige apps inkluderer musikstreamingtjenester som Spotify, så man kan nyde sin yndlingsmusik på farten, samt Apple CarPlay og Android Auto, der spejler din smartphones interface direkte på bilens skærm, gør det nemt at bruge dine foretrukne apps sikkert mens du kører.

De præsenterede apps forbedrer køreoplevelsen ved at integrere digital bekvemmelighed med den fysiske verden.

Opdateres softwaren i en BMW 320d automatisk?

Softwaren i en BMW 320d Touring Steptronic bliver ikke opdateret automatisk. Ejere skal selv sørge for at få softwaren opdateret. Dette gøres hos et BMW-servicecenter. Det er vigtigt at holde softwaren opdateret.

Opdateringerne sikrer, at bilen kører bedst muligt. De kan også forbedre, hvor langt bilen kan køre på literen og køreoplevelsen.

Opdateringer kan indeholde rettelser til fejl og nye sikkerhedsfunktioner. BMW giver nogle gange gratis opdateringer som en del af deres serviceaftale. Så det er en god ide at tjekke med sit lokale servicecenter for muligheder for opdateringer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 320d?

Til en BMW 320d kan man vælge forskelligt tilbehør og ekstraudstyr, der gør køreturen endnu bedre. Man kan få et panoramasoltag, der giver mere lys og luft i bilen. For dem, der sætter pris på komfort, er der mulighed for at vælge sportsæder og justerbar lændestøtte.

Disse sæder støtter kroppen godt på lange ture.

Derudover kan man vælge ekstraudstyr som anhængertræk, hvis man skal bruge bilen til at trække en trailer eller en campingvogn. Til kolde dage findes der også vinterdæk, der sikrer bedre greb på vejene.

Alt dette tilbehør gør, at BMW 320d kan tilpasses præcis til ens behov.

Hvilke teknologier bruges i en BMW 320d?

En BMW 320d bruger avanceret teknologi for at give bedre ydeevne og økonomi. Den har 48-volts mildhybridteknologi. Denne teknologi bruger et 48-volts batteri til at hjælpe motoren.

Det giver ekstra kraft, når bilen accelererer. Det hjælper også med at spare brændstof og nedsætte udledningen af skadelige stoffer.

Bilen har også en startgenerator. Denne generator er drevet af det 48-volts batteri. Den hjælper med at starte bilens motor hurtigt og stille. Denne teknologi hjælper også med at genbruge energi, når bilen bremser.

Det gør BMW 320d til en mere økonomisk og miljøvenlig bil.

Hvad koster en BMW 320d Touring Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 320d koster i 2024 ca. fra 980 kr til 10.620 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 320d til service?

En BMW 320d skal til tjek hver 30.000 km eller senest efter to år. Dette holder bilen i god stand og sikrer, at den kører som den skal. Serviceintervallerne er vigtige at overholde for at undgå problemer med bilen.

Hvilke dele på en BMW 320d går mest i stykker?

Motor og udstødningssystemer bryder ofte ned på en BMW 320d. Disse dele kan få problemer efter nogen tid. Elektroniske dele som sensorer og kontrolelementer kan også fejle. Dette viser, hvorfor det er vigtigt at tjekke bilen ofte.

Efter mange år bliver bremser og dæk slidte. Dette kræver, at man passer godt på bilen. Dog har BMW 320d god kvalitet, så mange ejere har ikke store problemer. Det anbefales at holde øje med bilen for at undgå store fejl.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 320d?

Garantien på en BMW 320d dækker i 12 år mod gennemtæring. Dette giver ejere af en BMW 320d tryghed over lang tid. Garantien beskytter mod rust og skader forårsaget af gennemtæring.

Hvad dækker garantien på en BMW 320d?

Garantien på en BMW 320d Touring Steptronic sikrer bilen mod gennemtæring i 12 år. Denne beskyttelse er vigtig for ejere, da den hjælper med at bevare bilens værdi over længere tid.

Med serviceintervaller hver 30.000 km eller senest efter to år, viser det også, at bilen er bygget til at holde. Dette giver ejerne ro i sindet, fordi de ved, at deres bil ikke kun er beskyttet mod rust, men også designet til at minimere behovet for hyppige reparationer.

Guides til andre varianter af BMW 320d

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 07.08.2024, 10.31.20

Opdateret 07.08.2024, 10.31.20

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel