Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 320i Sport Line Steptronic (Årgang 07/2015 - 06/2018)

Købsguide: BMW 320i Sport Line Steptronic (07/2015 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 320i Sport Line Steptronic?

Inden du beslutter dig for at købe en BMW 320i Sport Line Steptronic, skal du vide, at den har en kraftig motor med 184 hestekræfter. Dette giver bilen god styrke og gør den sjov at køre.

Bilen bruger 6,8 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) i ADAC EcoTest, hvilket er vigtigt at huske på for dem, der ønsker en økonomisk bil. Den er også udstyret med navigationssystemet Professional, som har et stort 8,8-tommers display og touch-funktion.

Dette system hjælper dig med nemt at finde vej og tilbyder moderne teknologi til bilen.

Denne model kommer med mange lækre detaljer som nøglefri betjening, automatgear/tiptronic, fuldautomatisk klima, parkeringssensor bag, fuld LED lys, varme i sæderne og læderrat.

For de købere, der stiller krav om komfort og teknologi i deres bilkøb, tilbyder denne BMW alt dette plus lidt mere. Med middelhavsblå metallak bliver bilens udseende også tiltalende og attraktiv for mange.

Sidst men ikke mindst er finansiering en mulighed, hvilket kan gøre det nemmere at få nøglerne til denne smukke bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 320i?

BMW 320i kommer i forskellige varianter, hver med sin charme og sæt af egenskaber. De tilbyder valgmuligheder til dem, der er på udkig efter specifikke præstationer og komfortniveauer.

  1. BMW 320i Sedan: Denne klassiske sedan model bringer elegance og ydelse sammen. Den har et skarpt design og en kraftfuld benzinmotor, som sikrer en dynamisk køreoplevelse.
  2. BMW 320i xDrive Sedan: Med samme stil og ydelse som standard 320i Sedanen, tilføjer xDrive firehjulstræk for forbedret greb og kontrol under alle vejforhold.
  3. BMW 320i Sport Line Steptronic: Denne variant lægger ekstra vægt på sportslighed med aut. gear/tiptronic, adaptiv fartpilot, og BMW Drive Select for individuel kørestilsindstilling.
  4. BMW 320i Luxury Line Steptronic: Fokuserer mere på luksus end den rene sportslige følelse, denne udgave har udsøgt interiørfinish og flere komfortorienterede teknologier.
  5. BMW 320i M Sport Steptronic: For de bilkøbere som søger maksimal sportslighed kombineret med premium komfort, byder M Sport versionen på aggressive æstetiske opdateringer både i kabinen og eksternt samt højere ydeevne gennem optimerede køreegenskabern

Hver version giver mulighed for tilpasninger såsom aftageligt træk, fuld aut klima, p-sensor bag, lev ny synet sikkerhedspakker samt håndfrit til mobil systemer for at øge bekvemmeligheden og sikkerheden under kørsel.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 320i?

For at hjælpe bilkøbere med at forstå, hvad der gør BMW 320i til en overvejelse værdig, samt hvilke forbehold der måtte være, præsenteres her en oversigt over fordele og ulemper ved modellen.

Fordele Ulemper
- Solid byggekvalitet - Begrænset basisudstyr
- Imponerende køreegenskaber - Højere brændstofforbrug på 6,8 l/100km (16,7 km/L) /td>
- Brugervenligt cockpit - Små og ensformige knapper
- God acceleration - Begrænset plads i bagagerummet
- Sportsæder med langdistancekomfort - Begrænset benplads bagtil for personer over 1,85 m

Disse punkter bør overvejes nøje af dem, som overvejer at købe en BMW 320i. Det er vigtigt at afveje, hvad der er mest afgørende for ens behov og præferencer.

Hvordan klarer BMW 320i sig i test?

BMW 320i Sport Line Steptronic viser gode resultater i forskellige sikkerhedstests. Denne model scorer højt i ADAC Crashtest, hvor den får 95% af de mulige point for beskyttelse af de personer, der sidder i bilen.

Det er et tegn på, at BMW tager sikkerheden alvorligt. For dem, der har små i familien, er det godt nyt, at børnesikkerheden vurderes til 84%, hvilket også er et flot resultat.

Bilerne bliver også tjekket for, hvordan de beskytter folk udenfor bilen. Her opnår BMW 320i 78% for fodgængerbeskyttelse.

Når man ser på hvor miljøvenlig bilen er, bruger BMW 320i omkring 6,8 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) ifølge ADAC EcoTest. Udstødningen af CO2 ligger på omkring 186 g/km. Disse tal viser, at BMW arbejder på at gøre deres biler mere økonomiske og venlige mod miljøet.

Disse resultater gør BMW 320i til et attraktivt valg for bilkøbere, der ønsker en bil med god sikkerhed og rimelig økonomi i brug.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 320i?

BMW 320i tilbyder god køreglæde og kvalitet, men det kan også være smart at kigge på andre muligheder. Flere biler ligner BMW 320i i stil, ydelse og pris.

  1. BMW 318i: Denne model leverer en blanding af økonomi og ydelse, som er ideel for dem, der vil have BMW-kvalitet, men måske søger en mere økonomisk version.
  2. BMW 330i: Med en stærkere motor end 320i udgaven giver denne bil hurtigere acceleration og mere kraft under kørslen.
  3. BMW 330e iPerformance Steptronic: Dette er et godt valg for miljøbevidste bilkøbere. Det er en hybridbilde, der kombinerer benzinmotor med elektrisk drift.
  4. BMW 340i: Hvis man vil have mere kraft end det der tilbydes i 320i, så er 340i modellen et skridt op. Den har endnu højere ydelse.
  5. BMW M3: For de entusiaster der søger maksimal ydelse, tilbyder M3-modellen en exceptionel køreoplevelse og hastighed.

Disse alternativer bør man overveje hvis man undersøger attraktiv finansiering indenfor sportslige sedans fra BMW-familien.

Hvor langt kører BMW 320i Sport Line Steptronic på literen?

Denne bil, BMW 320i Sport Line Steptronic, bruger 6,8 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) i ADAC EcoTest. Det viser, hvor økonomisk bilen er. Bilen har en stor tank på 60 liter. Med fuld tank kan bilen køre omkring 880 km.

Dette tal hjælper bilejere med at forstå, hvor langt de kan køre, før de skal tanke igen. Dette er nyttigt for dem, der kører lange ture eller vil spare på brændstoffet.

Hvilken motor har en BMW 320i Sport Line Steptronic?

En BMW 320i Sport Line Steptronic har en firecylindret turbomotor. Denne motor yder 135 kW, hvilket svarer til 184 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft og effektivitet. Med denne motor kan bilen levere en stærk præstation både i byen og på motorvejen.

Kraften og den smarte teknologi i motoren hjælper også med at holde brændstofforbruget nede.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 320i Sport Line Steptronic?

BMW 320i Sport Line Steptronic har en motor med 184 hestekræfter. Denne bil kombinerer god trækkraft ved lav fart med jævn kraft ved højere hastigheder. Kraften i motoren gør, at bilen føles stærk og sikker, når du kører.

Dette tal på 184 HK er vigtigt for købere, der ønsker en bil, der kan præstere godt under forskellige kørselsforhold. Den viser, at BMW 320i ikke kun ser godt ud, men også har styrken til at bakke det op.

Hvad er tophastigheden for en BMW 320i Sport Line Steptronic?

Tophastigheden for en BMW 320i Sport Line Steptronic er 235 km/t. Denne model kombinerer kraft og elegance, hvilket giver føreren en spændende køreoplevelse. Kraftfuld ydelse sikrer, at bilen kan nå høje hastigheder, mens den stadig bibeholder BMW's velkendte komfort og stabilitet på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 320i Sport Line Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW 320i Sport Line Steptronic kommer op i fart fra 0-100 km/t på meget kort tid. Selv om det nøjagtige tal ikke er angivet, fortæller data om bilens styrke og ydeevne, at den klarer denne acceleration hurtigt.

Dette skyldes dens motor med en kapacitet på 184 hestekræfter. Kraften i motoren hjælper med at få bilen til at rykke fremad hurtigt lige fra starten.

Motoren i BMW 320i Sport Line Steptronic er lavet til at levere god trækkraft selv ved lav hastighed. Det gør bilen smidig og hurtig, når den skal i gang. Så selv uden et præcist tal for 0-100 km/t, viser bilens karakter og motorstyrke, at den kan accelerere effektivt og bringe føreren hurtigt op i fart.

Hvad er dimensionerne på en BMW 320i?

En BMW 320i måler 4.633 mm i længden, hvilket giver god plads indeni. Breden på bilen er 1.811 mm, og den står 1.429 mm høj. Akselafstanden, afstanden mellem for- og baghjulene, er 2.810 mm.

Det sikrer en stabil og komfortabel kørsel. Med en tomvægt på 1.480 kg og en totalvægt på 2.010 kg, viser det tydeligt, at bilen er både solid og godt bygget. Dette giver kørere en følelse af sikkerhed og styrke på vejen.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 320i?

Bagagerummet i en BMW 320i har et rum på 375 liter. Denne størrelse gør det muligt at have en god mængde bagage, men det mangler fleksible måder at udnytte pladsen på. Der er også begrænset opbevaringsrum i kabinen, hvilket kan være en udfordring for dem, der har brug for mere sted til småting.

Kan man få anhængertræk på en BMW 320i?

En BMW 320i Sport Line Steptronic kommer ikke med anhængertræk som standard, men det kan tilkøbes som ekstraudstyr.

Desuden er der ingen informationergemt om trækkapacitet eller specifikationer for montering af en trækanordning på denne biltype. Dette efterlader få muligheder for de, der måtte ønske at bruge deres BMW 320i til at trække trailere eller andre tunge belastninger.

Hvor mange kg må en BMW 320i trække på anhængertrækket?

En BMW 320i kan trække en trailer på 1.800 kg hvis traileren er udstyret med bremser.

Generelt er det vigtigt at sikre, at vægten på det, du vil trække, ikke overstiger bilens maksimale anhængervægt. Dette inkluderer vægten af selve traileren plus lasten. Overstiger man denne vægt, kan det påvirke bilens køreegenskaber og sikkerhed.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 320i?

Man kan vælge mellem forskellige fælge til en BMW 320i for at give bilen et personligt præg. Der findes flere muligheder, fra klassisk til moderne design, som kan opfylde forskellige smagsretninger.

  1. Standardfælge - 17-tommer letmetal i standarddesign tilbyder en balanceret kombination af stil og funktion.
  2. Opgraderede Letmetalfælge - 18-tommer letmetalfælge kommer i forskellige stilarter, der kan gøre din BMW mere markant.
  3. Sportslige Fælge - Specifikke sportslinjefælge designet til at komplementere den dynamiske natur af 320i Sport Line varianten.
  4. Elegante Fælgvalg - For de, der søger mere raffinement, byder nogle versioner på elegante fælgdesigns, der forstærker bilens luksuriøse udseende.
  5. Performance-orienterede Fælge - Til de købere, der vægter ydeevne højt, er der særlige performance-fælge, som ikke kun ser godt ud men også bidrager til bedre håndtering.
  6. Dæktryksovervågningsystem-kompatible Fælge - Man kan også vælge fælge, der understøtter dæktryksovervågningsfunktioner for øget sikkerhed under kørslen.

Hver fælgtype understreger forskellige aspekter ved BMW 320i – enten det er elegance, sportslighed eller ydeevne. Valget afhænger af individuelle præferencer og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 320i?

Vælge de rigtige vinterdæk til din BMW 320i er afgørende for sikker kørsel om vinteren. Gode dæk forbedrer greb, styring og sikkerhed i koldt vejr.

  1. Søg efter dæk med M+S mærkning, som står for mud and snow (mudder og sne). Dette indikerer, at dækket er godkendt til brug under vinterforhold.
  2. Vælg dæk med dybe riller i mønsterdesignet. Dybe riller hjælper med at fjerne slud og sne, hvilket giver et bedre greb.
  3. Overvej dæk markeret med et snefnug på bjergtop-symbol. Det symbol viser, at dækket har bestået specifikke test for brug i sne.
  4. Prioriter vinterdæk fra anerkendte producenter som Michelin, Bridgestone eller Continental. De tilbyder ofte den nyeste teknologi for optimal præstation om vinteren.
  5. Kig efter anmeldelser online før køb. Andre bilejeres erfaringer kan give værdifulde indsigter om gode og dårlige sider ved forskellige vinterdæk.
  6. Husk at tjekke de korrekte mål for dine dæk før købet. BMW 320i kan kræve specifikke dimensioner for bedste ydeevne og sikkerhed.

    7.Anskaf altid et komplet sæt af vinterdæk til alle fire hjul på din bil for at sikre en ensartet præstation og undgå ubalance under kørsel.

Ved woman følger disse skridt, finder man det optimale sæt af vinterdæk til sin BMW 320i, der garanterer højere sikkerhed og præstation gennem de kolde måneder.

Hvor sikker er en BMW 320i?

En BMW 320i er meget sikker. Den får 95% af de maksimale point for at beskytte folk inde i bilen, når den er med i en ADAC Crashtest. Til børnene er sikkerheden også høj med en score på 84%.

Den passer også på dem udenfor bilen, da fodgængerbeskyttelsen når op på 78%. Bilen har mange sikkerhedsfunktioner som airbags på flere steder og sikkerhedsseler, der kan justeres.

Denne bil giver god beskyttelse i mange forskellige uheld. Med både front-, side- og hovedairbags samt knæairbags er du og dine passagerer godt sikret. Sikkerhedsselerne kan tilpasses, så de passer perfekt til hver person i bilen.

Dette betyder, at BMW 320i ikke bare ser godt ud og kører godt, men også passer godt på dig og dem, du holder af.

Hvordan er interiøret i en BMW 320i?

Interiøret i en BMW 320i er godt lavet, men med plads til forbedringer. Karosseriet viser god forarbejdning, selvom spaltmålene kan være ret store. Inde i bilen kunne nogle dele være lavet mere præcist.

Cockpittet er nemt at bruge, selvom knapperne kan føles små og ensformige. BMW 320i har sportsæder foran. De giver god komfort på lange ture og har elektrisk justering af sædebredden.

Der er begrænset plads bag i bilen, især for folk over 1,85 meter i højden.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 320i?

En BMW 320i har plads til fem personer. Men personer over 1,85 m kan finde det stramt at sidde bagtil. Dette skyldes begrænset plads.

Hvilket lydsystem har en BMW 320i?

BMW 320i kommer med forskellige muligheder for at lytte til musik. Man kan vælge mellem FM-/AM-radio, CD, USB, og Bluetooth for nemt at spille musik. Derudover kan bilkøbere opgradere til digital radio eller gemme deres musik på bilens harddisk.

For de, der ønsker online underholdning, er dette også en mulighed mod ekstra omkostninger.

For de virkelige musikelskere tilbyder BMW 320i også en chance for at tilføje et premium lydsystem. Dette kræver dog, at man betaler ekstra. Med dette system får ejerne en enestående lydoplevelse, der gør hver køretur mere nydelsesfuld.

Hvilke apps kan man få til en BMW 320i?

BMW 320i tilbyder en række apps, der forbedrer køreoplevelsen og øger bilens funktionalitet. Disse apps integreres problemfrit med bilens iDrive-system og bringer digital underholdning samt nyttige oplysninger ind i kabinen.

  1. BMW ConnectedDrive Services: Giver adgang til en variation af online services som vejrudsigt og nyheder, direkte fra bilens display. Dette kræver et abonnement efter de første to gratis år.
  2. Apple CarPlay: Tillader ejere at bruge deres iPhone trådløst med bilens system, hvilket giver nem adgang til musik, beskeder og navigation.
  3. My BMW App: Tilbyder fjernadgang til bilens funktioner som låsning/oplåsning af døre og statusinformation om bilen, lige fra din smartphone.
  4. Parkering Information: Denne app hjælper med at finde tilgængelige parkeringspladser nær din lokation ved at vise tider og priser.
  5. Spotify: Brugere kan streame musik direkte gennem bilens lydsystem uden at skulle forbinde telefonen via Bluetooth.
  6. BMW Assistance: Tilbyder hurtig hjælp i nødsituationer eller teknisk support ved at oprette forbindelse til BMW's servicecentre.
  7. Navigation med Real Time Traffic Information (RTTI): Opdateret trafikinformation sikrer, at du altid finder den bedste rute baseret på aktuelle vejforhold.

Disse apps sørger for at holde føreren forbundet, informeret og underholdt på alle ture i en BMW 320i.

Opdateres softwaren i en BMW 320i automatisk?

I en BMW 320i får man automatisk softwareopdateringer. Dette holder bilen opdateret med de nyeste funktioner og sikkerhedsrettelser. Opdateringerne sker over luften, ligesom opdateringer til en smartphone.

Det gør det nemt og bekvemt for ejeren, da man ikke behøver at besøge et værksted for at få den nyeste software.

Disse automatiske opdateringer sikrer, at bilens systemer kører effektivt. De kan omfatte opdateringer til bilens infotainment-system, navigationssystem og andre digitale tjenester.

Med denne funktion er BMW 320i altid på forkant med den nyeste teknologi.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 320i?

BMW 320i byder på mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver bilkøbere chance for at skræddersy deres bil efter egne behov og ønsker. Her er et udvalg af tilbehør og ekstraudstyr, som man kan få til BMW 320i:

  1. WLAN-hotspot: Giver mulighed for at forbinde enheder til internet i bilen.
  2. Internetadgang via iDrive-controller: Kræver ekstra betaling, men giver adgang til nettet fra bilens system.
  3. Digital radio: For dem som ønsker flere radiostationer med klar lyd.
  4. Musik på harddisk: Gem din egen musik direkte i bilens system.
  5. Online underholdning: Tilbyder forskellige former for digital underholdning mod ekstra betaling.
  6. Forskellige navigationsmuligheder: Hjælper med at finde vej og kræver ekstra betaling.
  7. Læderrat: Tilføjer et touch af luksus og bedre følelse ved rattet.
  8. Sportsophæng: Forbedrer bilens køreegenskaber ved at stramme ophænget op.
  9. Adaptive dæmpere: Justerer sig efter vejen og kørestilen for mere komfort.
  10. Anhængertræk: Muliggør træk af trailer eller campingvogn op til en vis vægtgrænse.
  11. Fælge i forskellige designs: Vælg mellem forskellige størrelser og designs alt efter smag og behov.
  12. Vinterdæk valgmuligheder: Sørg for sikker kørsel om vinteren med specielt designede dæk.
  13. Lydsystemer af høj kvalitet: Nyd musikken med krystalklar lyd gennem førsteklasses højttalere.
  14. Apps integrering : Brug populære apps direkte fra bilens display, kræver ofte abonnement eller engangsbetaling.

    15 Delebil softwareopdateringer automatisk gennemført softwareopdateringer der sikrer, at din BMW altid kører med den nyeste teknologi.

Dette udstyr og disse funktioner giver ejere mulighed for virkelig at personliggøre deres BMW 320i, så den matcher præcis deres behov og livsstil.

Guides til andre varianter af BMW 320i

Hvilke teknologier bruges i en BMW 320i?

En BMW 320i er fyldt med avanceret teknologi for at forbedre køreoplevelsen. Den har et adaptivt affjedringssystem, som justerer dæmperne efter vejen. Dette system sikrer, at bilen altid har den bedste kontakt med vejen, uanset om der er tale om høj hastighed på motorvejen eller langsom kørsel i byen.

Derudover er bilen udstyret med et Navigationssystem Professional. Dette system har et 8,8-tommers display og touch-funktion, som gør det nemt for føreren at finde vej.

Bilens iDrive-controller med touch-oberflæde giver enkel betjening af bilens funktioner, lige ved fingerspidserne. For dem, der gerne vil være forbundet hele tiden, tilbyder BMW muligheden for at tilføje ConnectedDrive Services og internetadgang.

Dette giver adgang til online underholdning og information i bilen. Komforten øges yderligere af et klimaanlæg med to zoner, solafskærmning samt muligheden for mørklagte ruder og solgardiner bagtil, hvilket sikrer en behagelig rejse for alle i bilen under forskellige vejrforhold.

Hvad koster en BMW 320i Sport Line Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 320i koster i 2024 ca. fra 970 kr til 7.980 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 320i til service?

BMW 320i har variable serviceintervaller. Det betyder, at hvor ofte den skal til service, afhænger af, hvordan bilen bliver kørt. Bilen holder selv øje med sin tilstand og fortæller ejeren, når det er tid til service.

Det gør den gennem en indbygget computer, der tager højde for din kørselsstil. Om du kører lange ture på motorvejen eller mest bykørsel, påvirker hvornår din bil skal til tjek.

For ejere er det smart at følge bilens egne anbefalinger for service. Dette sikrer, at bilen altid er i god stand og hjælper med at forebygge større reparationer senere hen. Det er vigtigt for sikkerheden og bilens levetid at følge de intervaler for service, som bilens system foreslår.

Hvilke dele på en BMW 320i går mest i stykker?

At kende til de mest almindelige fejl på en BMW 320i kan redde dig for dyre reparationer. Her er de dele, der oftest går i stykker:

  1. Elektronikproblemer: Mange ejere rapporterer fejl med bilens elektroniske systemer, som for eksempel navigationen og bluetooth.
  2. Steuerkæden: Selvom den er lavet til at holde, kan denne del bryde og kræver dyrt arbejde for at reparere.
  3. Vandpumpe: Denne del har tendens til at svigte og kan føre til overophedning af motoren.
  4. Batteri: Batterifejl finder ofte sted, især efter længere tids inaktivitet.
  5. Bremseskiver og -klodser: Disse skal udskiftes hyppigere end ventet på grund af slid.
  6. Turbofejl: Turboen kan få problemer, hvilket mærkes ved reduceret motorydelse eller unormale lyde under acceleration.
  7. Kølesystemet: Lækager og defekter i kølesystemet ses ofte og kan resultere i motoroverophedning.
  8. Hjullejer: Slitage af hjullejerne høres som rumlen fra hjulene og kræver udskiftning.
  9. Gearkasseproblemer: Ejerne har meldt om problemer med automatgearkassen, som f.eks. ujævn skiftning eller fejlmeddelelser.
  10. Luftmassemåleren: En defekt luftmassemåler påvirker motorens præstationer ved at forstyrre luft/brændstofblandingen.

Ved at være opmærksom på disse problematiske dele, kan potentielle ejere af en BMW 320i træffe bedre beslutninger om vedligeholdelse og forebyggelse af nedbrud.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 320i?

Garantien på en BMW 320i varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km, alt efter hvad der sker først. Dette giver ejere af en BMW 320i sikkerhed og beskyttelse over en god periode.

Bilkøbere kan føle sig mere trygge, da de ved, at deres bil er dækket af garantien i denne tidsramme. Den dækker vigtige dele og sørger for, at bilen forbliver i god stand.

Hvad dækker garantien på en BMW 320i?

Garantien på en BMW 320i beskytter køberen mod fejl på grund af dårlig konstruktion eller produktion. Denne beskyttelse varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Hvis der er problemer med bilens bygning eller hvordan den er lavet, hjælper garantien.

Men denne garanti gælder ikke for almindelig slitage, som dæk, bremser og bilens udstødningssystem.

BMW giver også yderligere beskyttelse. For eksempel dækker de karosseriet mod at ruste igennem i 12 år og lakken i 3 år. De har også en særlig mobilitetsgaranti. Denne garanti betyder, at hvis din bil går i stykker, hjælper BMW dig med at få den repareret eller transporteret.

Man kan også købe ekstra garantiforsikring for mere sikkerhed.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.17

Opdateret 10.09.2024, 14.35.17

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel