Guiden handler om BMW 320i Touring M Sport Steptronic (Årgang 07/2022 - 06/2023)

Købsguide: BMW 320i Touring M Sport Steptronic (07/2022 - 06/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 320i Touring M Sport Steptronic?

Før du køber en BMW 320i Touring M Sport Steptronic, er det vigtigt at vide, at den bruger 7,1 liter brændstof på 100km (14,3 km/L) Den udleder også 195 gram CO2 per kilometer. Dette betyder, at bilen er moderat i forhold til brændstofforbrug og udledning.

Forsikringsomkostningerne for denne bil er også noget, købere skal tænke over. De årlige omkostninger kan variere, så det er godt at have dette i tankerne.

Denne model kommer med forskellige motorvarianter som 318i, 320i, og flere andre. Dette giver købere forskellige muligheder at vælge imellem baseret på hvad de har brug for. Hver variant har unikke specifikationer som antal cylindre og effekt, som er vigtige at overveje.

At vælge den rigtige variant betyder at finde den perfekte balance mellem kraft og effektivitet for din kørestil og behov.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 320i?

BMW 320i Touring Steptronic kommer i flere modeller. Folk kan vælge en 318i, 320e, 330i, 330e, 318d, 320d, og 330d. Hver type har sin egen motor og kraft. For eksempel har 320i en motor på 2.0 liter med turbo.

Denne motor giver bilen 184 hestekræfter og et drejningsmoment på 300 Nm. Dette gør, at bilen kan køre fra 0 til 100 km/t på kun 7,6 sekunder. Topfarten for denne model er op til 230 km/t.

Udover disse detaljer om motor og kraft er der også forskelle i brændstofforbrug og CO2-udledning mellem modellerne. Folk skal tænke over disse ting, når de vælger deres BMW 320i.

Det er vigtigt for både miljøet og pengepungen. Med så mange valgmuligheder kan købere finde den helt rigtige BMW 320i, der passer til deres behov.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 320i?

Fordele Ulemper
2,0 liters turbomotor med 184 hk giver god kraft Begrænset synlighed i nogle vinkler
Godt brændstofforbrug på 7,1 l Super per 100km (14,3 km/L) /td> Høj pris sammenlignet med nogle konkurrenter
Baghjulstræk og fin trækkontrol forbedrer kørestabilitet Moderat afskrivning kan være en økonomisk udfordring
Kombinationen af dynamik og komfort i køreegenskaber Årlige forsikringsomkostninger kan være høje
Kvalitet i materialer og håndværk  

Hvordan klarer BMW 3-serie sig i test?

BMW 3-serie gør det godt i test. Den scorer højt på sikkerhed med gode resultater for passiv og aktiv sikkerhed. Bilen har front- og sideairbags, hovedairbags og specielle systemer til at beskytte folk i bilen.

Dens systemer til at beskytte børn og fodgængere får også ros og har begge fået en vurdering på 87% i NCAP-Crashtests. Den har udstyr som automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot og vejskiltegenkendelse, der hjælper med at holde bilen sikker på vejen.

Den bruger moderne teknologi som head-up-display og sporassistent til at gøre kørslen bedre og sikrere. BMW 3-serie er kendt for sin stærke ydeevne i bremsetests, hvor den kan stoppe fra 100 km/t på kun 34,5 meter.

Denne blanding af sikkerhedsfeatures og teknologier gør BMW 3-serie til et stærkt valg for dem, der søger en sikker og pålidelig bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 3-serie?

BMW 3-serie er en populær bil for mange. Den tilbyder både stil og kraft. Her er nogle biler, der kan sammenlignes med den.

  1. Audi A4 Avant: Denne bil har et flot design og gode køreegenskaber. Den giver en behagelig køreoplevelse og har masser af plads.
  2. Mercedes C-Klasse T-Modell: Denne model er kendt for sin luksus og komfort. Den kommer med avanceret teknologi indenfor sikkerhed og underholdning.
  3. Volkswagen Passat Variant: Bilen står stærkt på listen over alternativer takket være dens rummelighed og brændstoføkonomi. Passat Variant er ideel til familier, der har brug for plads.

Disse alternativer matcher op mod BMW 3-serie på forskellige områder som design, komfort, og teknologi. Valget mellem disse biler afhænger af personlige præferencer samt hvad man vægter højest – luksus, rummelighed eller køreegenskaber.

Hvor langt kører BMW 320i Touring M Sport Steptronic på literen?

BMW 320i Touring M Sport Steptronic bruger 7,1 liter brændstof hver 100 kilometer. Den har en tank på 59 liter. Dette betyder, at bilen kan køre op til 830 kilometer, før den skal tanke igen.

Denne model er kendt for sit gode brændstofforbrug. Det gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der kan køre langt på literen. Den bruger mindre brændstof end mange andre biler i samme klasse.

Dette er nyttigt for dem, der ønsker at spare penge på brændstof og samtidig nyde en bil med høj ydeevne og komfort.

Hvilken motor har en BMW 320i Touring M Sport Steptronic?

Den har en 2.0 liters turbomotor. Denne motor giver bilen 184 hk og 300 Nm i drejningsmoment. Kraften i motoren hjælper bilen med at køre hurtigt og stærkt. Denne type motor er god til folk, der vil have en bil, der føles kraftfuld, når de kører.

Motoren er lavet til at arbejde godt med Steptronic gearkassen. Dette giver en glat køreoplevelse. Bilen bruger ikke meget brændstof, hvilket er godt for både pengepungen og miljøet.

Den er designet til at passe til mennesker, der ønsker en sporty, men stadig praktisk bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 320i Touring M Sport Steptronic?

BMW 320i Touring M Sport Steptronic har 184 hestekræfter. Dette giver bilen styrke til at køre hurtigt og glat på vejen. Kraften i motoren matcher godt med bilens sporty design og avancerede funktioner som nøglefri betjening og automatisk nødbremsesystem.

Denne kombination gør, at bilen ikke kun er stærk, men også sikker og behagelig at køre i. Kraften bag de 184 hestekræfter sikrer, at chauffører kan nyde både dagligdags kørsel og længere ture med komfort og ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en BMW 320i Touring M Sport Steptronic?

Den kan køre op til 230 km/t. Dette gør modellen hurtig på vejen. Den er fra 07/2022 - 06/2023. Den har også en turbo motor. Motoren giver bilen kraft til at nå sin høje fart hurtigt.

Gearkassen med 8 trin gør kørslen glat. Dette hjælper også med at holde støjniveauet lavt, selv ved høj fart.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 320i Touring M Sport Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW 320i Touring M Sport Steptronic klarer turen fra 0 til 100 km/t på kun 7,6 sekunder. Denne bil har en motor med 184 hestekræfter. Kraften og hastigheden viser, at bilen er hurtig og stærk.

Den passer godt til folk, der vil have en bil, som reagerer hurtigt.

Hvad er dimensionerne på en BMW 320i Touring?

BMW 320i Touring er 4.709 mm lang og 1.827 mm bred. Højden på bilen er 1.440 mm. Den har en hjulbase på 2.851 mm, som er afstanden mellem for- og baghjulene. Bilen vejer 1.545 kg uden personer og bagage i den.

Bagagerummet kan holde 365 liter op til toppen af bagsædet, og hvis du folder sæderne ned, får du plads til 1.325 liter. Dette gør BMW 320i Touring til et godt valg for dem, der har brug for plads til både hverdag og ferieture.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 320i Touring?

Bagagerummet i en BMW 320i Touring giver god plads. Ved normal brug er der 365 liter. Hvis man pakker til loftet, bliver det 590 liter. Slår man bagsæderne ned, får man hele 745 liter.

Med så meget pakket til loftet, vokser rummet til imponerende 1.325 liter. Dette gør bilen meget praktisk for dem, der har brug for at transportere store ting eller mange tasker.

Denne bil har også smarte detaljer i bagagerummet. Der er et 12-V-udtag og en bagklap, som åbner elektrisk. Man kan endda åbne bagruden for sig, hvilket gør det nemt at læsse mindre ting ind uden at åbne hele bagklappen.

Men pas på det skarpe låsegreb, især hvis man er høj. Den risiko bør man kende til.

Kan man få anhængertræk på en BMW 320i?

Ja, man kan få anhængertræk på en BMW 320i. Denne model giver ejere mulighed for at tilføje en trækkrog som ekstraudstyr. Med denne tilføjelse kan bilen trække op til 1.600 kg, hvis anhængeren har bremser, og 730 kg uden bremser.

Det gør bilen ideel for dem, der har brug for at trække en trailer eller campingvogn.

Installation af en trækkrog på en BMW 320i kræver specifikke dele og færdigheder for at sikre, at det passer korrekt. Prisen for et anhængertræk varierer, men det tilføjer stor funktionalitet til bilen, især for de som ofte har brug for at trække tungere laster.

Dette ekstraudstyr gør BMW 320i endnu mere alsidig og praktisk for forskellige behov.

Hvad må en BMW 320i trække på anhængertrækket?

En BMW 320i Touring M Sport Steptronic kan trække op til 1600 kg med bremser på traileren. Dette gør den egnet til at trække en mellemstor campingvogn eller en trailer med motorcykler.

Denne bil er designet med en trækstyrke, der matcher dens sportslige ydeevne, så ejere nemt kan tage på eventyr med masser af udstyr. Bagagerummet tåler også at bære op til 554 kg, hvilket er en fordel, når man skal pakke tungt eller transportere store genstande.

Med Comfort Access-funktionen bliver det lettere at læsse og losse, selv når hænderne er fulde. Bagruden åbner separat, så man let kan stille ting ind uden at åbne hele bagklappen.

Dette viser, at BMW 320i ikke kun er bygget til køreglæde, men også til praktisk brug.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 320i?

BMW 320i Touring M Sport Steptronic giver bilkøbere en masse valgmuligheder. Man kan tilpasse sin bil med forskellige hjul og fælge baseret på ens egne præferencer. Herunder er nogle valgmuligheder:

  1. Standardfælge: Disse kommer med bilen som standard. De er designet til at matche bilens ydelse og stil.
  2. M Performance fælge: For dem der ønsker et mere sportsligt look, tilbyder BMW disse opgraderede fælge. De forbedrer både udseendet og køreegenskaberne.
  3. Letmetalfælge: Disse fælge er lavet af en lettere type metal, hvilket kan reducere bilens samlede vægt og forbedre brændstofeffektiviteten.
  4. Personaliserede fælge: Bilkøbere har også mulighed for at vælge helt personlige fælge gennem BMW’s tilvalgsprogrammer. Dette giver frihed til at skræddersy udseendet nøjagtigt som ønsket.

Hver af disse muligheder giver bilen et unikt præg og kan påvirke både udseende og kørselsoplevelsen. Valget afhænger af personlige behov og smag.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 320i?

At vælge de rigtige vinterdæk til en BMW 320i er vigtigt for sikkerheden og køreoplevelsen i vintermånederne. Her er en guide til, hvad du skal se efter:

  1. Søg efter dæk med god grebevne på både våde og glatte veje. Dette sikrer, at bilen forbliver stabil under alle forhold.
  2. Vælg dæk, der er designet til at modstå lave temperaturer. De holder bedre og slider mindre i kulden.
  3. Kontroller dækmønsteret. Dybe riller hjælper med at fjerne sne og sjap fra under dækkene, hvilket giver bedre kontakt med vejoverfladen.
  4. Se efter dæk mærket med M+S (mud and snow), hvilket betyder, at de er testet og godkendt til brug under vinterforhold.
  5. Overvej også dæk med snefnugsymbolet ved siden af M+S - mærket. Det indikerer, at dækkene har bestået yderligere tests for kørsel på sne.
  6. Tjek anmeldelser og testresultater online fra troværdige kilder før køb. Det kan give en god indikation af, hvordan forskellige dæktyper performer i praksis.
  7. Overvej run - flat dæk, som tillader dig at fortsætte kørslen selv efter et punkteret dæk – meget nyttigt i koldt vejr.
  8. Husk på størrelsen og typen af dine nuværende hjul når du vælger nye vinterdæk.

Valget af de rigtige vinterdæk til din BMW 320i Touring M Sportpakke Steptronic kræver lidt research, men det betaler sig i form af bedre sikkerhed og komfort under vinterkørsel.

Hvor sikker er en BMW 320i?

En BMW 320i giver god sikkerhed for både børn og voksne. Den har en vurdering på 87% for beskyttelse af børn i NCAP-test. Dette viser, at bilen er lavet til at beskytte de små ved uheld.

Fodgængerbeskyttelsen er også vurderet til 87%. Denne bil har en aktiv motorhjelm og et system, der hjælper med at bremse bilen i byen, hvis der er fare for at køre ind i nogen.

Denne bil har mange systemer til at holde dig sikker. Den kan automatisk bremse i nødsituationer. Den holder også øje med vejskilte og holder dig i dit spor. Der er airbags foran, ved siden af og over hovedet på dig.

BMW 320i bruger også specielle forberedelser for at beskytte dig bedre ved uheld. Disse ting og en god kontrol af bremselængden gør BMW 320i til et sikkert valg.

Hvordan er interiøret i en BMW 320i?

Indvendigt i en BMW 320i finder man høj materialekvalitet og flot forarbejdning, som opfylder premiumstandarder. Kabinepladsen er tilstrækkelig; to voksne sidder godt side om side, mens det bliver lidt trangt, hvis de er tre.

Mørk tagbeklædning fra M Sportpakken og mulighed for panorama glastag tilføjer et luksuriøst touch og giver mere lys ind i bilen. Bagsædepassagerer op til 1,90 meter i højden har også fint med plads.

BMW 320i byder på praktiske detaljer som god opbevaringsplads foran til drikkeflasker, en kopholder, og mobiloplader. Sædeindretningen er fleksibel med tre-delt nedfældning af bagsædets ryglæn, hvilket gør det nemmere at tilpasse pladsen efter behov.

Disse funktioner sammen med tilbehør som sportssæder og Live Cockpit Professional fra BMW ConnectedDrive, gør køreoplevelsen både behagelig og teknologisk avanceret.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 320i?

En BMW 320i har plads til fem personer. To voksne kan sidde foran, og bagi er der plads til tre personer. Dog er det mere behageligt for to voksne bagved, da midterpladsen kan være lidt trang.

For folk over 1,90 m er der god plads på bagsædet. Dette gør bilen egnet til familier eller små grupper, der gerne vil rejse sammen. Bilen viser sig også generøs med plads til hovedet for dem, der er op til 2,10 m høje.

Så hvis man ser efter en bil, der kombinerer komfort med stil, kunne en BMW 320i være et godt valg.

Hvilket lydsystem har en BMW 320i?

BMW 320i Touring M Sport Steptronic kommer med et avanceret lydsystem. Bilen er udstyret til at give en god lydoplevelse. Den har FM/AM og DAB-radio, Bluetooth til musik og USB-forbindelse.

Dette gør det let at nyde musik eller podcasts under kørslen. Bilen har også et 3-zonet klimakontrolsystem, så alle kan sidde behageligt. Lydkvaliteten er ekstra god på grund af den stille kabine og dobbelt glas foran.

Systemet er en del af bilens tilslutningsudstyr, der følger med som standard. Dette betyder, at køberne får et omfattende system, der let kan tilslutte smartphones og andre enheder.

Selv om artiklen ikke nævner mærket på lydsystemet, er det klart, at BMW har tænkt på god lyd i deres 320i model.

Hvilke apps kan man få til en BMW 320i?

BMW 320i giver ejere adgang til mange digitale tjenester og apps. Dette gør køreturen sjovere og mere behagelig. Her er en liste over nogle af de apps, man kan bruge i en BMW 320i:

  1. My BMW App: Giver dig mulighed for at styre bilens funktioner fra din smartphone. Du kan låse bilen op, tjekke batteristatus og meget mere.
  2. Apple CarPlay/Android Auto: Gør det muligt at spejle din smartphone på bilens skærm. Brug dine yndlingsapps til musik, navigation og beskeder mens du kører.
  3. Remote Software Upgrade: Holder din BMW opdateret med den nyeste software direkte over luften, uden behov for et værkstedsbesøg.
  4. Streamingtjenester: Musik-apps som Spotify lader dig nyde dine yndlingssange eller podcasts via Bluetooth eller USB-tilslutning.
  5. Navigationsapps: Udover den indbyggede navigation kan du bruge apps som Google Maps eller Waze gennem Apple CarPlay/Android Auto for realtidstrafikopdateringer.
  6. Køreassistanceapps: Apps som BMW Driving Assistant hjælper med at gøre kørslen sikrere ved at advare dig om potentielle farer på vejen.

Disse apps og tjenester kræver typisk en internetforbindelse, som enten kommer fra din mobiltelefonplan eller en indbygget sim-kort i bilen. De gør kørsel i en BMW 320i ikke kun mere underholdende men også sikrere og mere bekvemt.

Opdateres softwaren i en BMW 320i automatisk?

Biler fra BMW, inklusiv 320i modellen, får softwareopdateringer automatisk. Disse opdateringer forbedrer både bilens systemer og dens forbindelse til omverdenen. De sikrer, at betjeningssystemet kører glat, og at konnektivitetsudstyret som Bluetooth og USB-tilslutning virker som det skal.

Man kan lytte til radio gennem FM/AM og DAB eller spille musik fra sin telefon uden problemer.

Med disse automatiske opdateringer behøver ejere ikke at bekymre sig om at besøge en forhandler for at få den nyeste software. Det gør ejerskabet lettere og sikrer, at bilen altid yder sit bedste.

Denne funktion er en del af BMW's engagement i at tilbyde køretøjer, der er udstyret med avanceret teknologi for en bedre køreoplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 320i?

Til en BMW 320i kan man få mange slags tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og praktisk.

  • M Sportpakken tilbyder mørk himmel og mulighed for at vælge et stort vindue i taget.
  • Man kan vælge lys, der drejer med når man drejer på rattet, og ekstra gode fjernlys.
  • For at gøre parkering nemmere, kan man få sensorer, kameraer og bedre forlygter.
  • Der findes et særligt pakke, der hjælper med at holde orden i bagagerummet og på bagsædet.
  • Et smart adgangssystem er tilgængeligt men det er godt at vide, at det skal forbedres mod tyveri.
  • Udsynet rundt om bilen og det at komme ind og ud af bilen er okay men ikke det bedste.
  • Til dem der har brug for at trække en anhænger, kan svingbart træk (elektrisk) tilføjes.
  • Folk kan også vælge mellem mange forskellige hjuldesigns.
  • Vinterdæk specifikt udvalgt til denne model sikrer god kørsel om vinteren.
  • Sikkerhedsudstyr er topmoderne for at beskytte alle i bilen.
  • Indeni finder man et flot interiør med plads til flere personer.
  • Et kraftfuldt lydsystem giver god lyd på turene.
  • Bilen kommer med apps, som gør hverdagen lettere for føreren.
  • Softwaren i bilen opdateres automatisk så den altid er nyeste stand.
  • Man kan købe BMW originaldele og servicepakker. Disse sikrer din bil holder sig kørende.

Alt dette ekstraudstyr gør BMW 320i endnu mere tiltalende for den moderne køber.

Hvilke teknologier bruges i en BMW 320i?

BMW 320i Touring M Sport Steptronic bruger avanceret teknologi for at gøre kørslen bedre. Den har Operating System 8, som er det nyeste styresystem fra BMW. Dette system styrer alt fra parkeringssensorer til LED-lygter og adaptivt kurvelys.

Fjernlysassistenten sørger for, at du ikke blænder andre bilister, mens BMW Connected holder dig forbundet. Du kan lytte til FM/AM og DAB radio, bruge Bluetooth, og USB til at afspille musik.

Sikkerheden er også i top med automatisk nødbremsning, adaptiv fartpilot, og vejskiltegenkendelse.

Denne bil har en kraftfuld 2,0 liters turbomotor med 184 hestekræfter. Den kommer med en 8-trins automatgearkasse, der giver glat kørsel. Den variable Sportlenkning gør det nemmere at styre bilen, selv på vanskelige veje.

Sikkerhedsfeatures som head-up-displayet og front- og sideairbags beskytter dig og dine passagerer. Bilen kan også hjælpe med at undgå ulykker i byen med City-nødbremsesystem.

Alt dette teknologi arbejder sammen for at give en sikker og behagelig køretur.

Hvad koster en BMW 320i Touring M Sportpaket Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 320i koster i 2024 ca. fra 970 kr til 7.980 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 320i til service?

En BMW 320i Touring M Sport Steptronic skal til service hver 30.000 km eller hvert andet år. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den kører glat. Det er vigtigt for ejere at følge disse værkstedsintervaller for at undgå dyre reparationer senere.

Disse servicebesøg tjekker mange dele af bilen, som for eksempel motoren og bremsesystemet. De sørger også for, at bilen lever op til BMW's standarder for ydeevne og sikkerhed. Så, hvis du ejer en BMW 320i, skal du sørge for at planlægge regelmæssige ture til et autoriseret værksted.

Hvilke dele på en BMW 320i går mest i stykker?

Købere skal vide, at visse dele på en BMW 320i oftere går i stykker. Her er en liste over de mest almindelige problemer:

  1. Bremser: Slidte bremseklodser og skiver kan være et problem. Disse dele sørger for, at bilen kan stoppe sikkert, men de slides over tid.
  2. Elektroniske systemer: Softwarefejl eller defekte sensorer opstår nogle gange. Dette omfatter ting som navigations- og infotainment-systemerne.
  3. Motor: Problemer med motoren, såsom olie-lækager eller fejl med turboladeren, kan forekomme. Motoren er hjertet i bilen og kræver god vedligeholdelse.
  4. Transmission: Automatgearkassen kan opleve fejl, især hvis den ikke servicereres regelmæssigt. Transmissionen sørger for at skifte gear glat.
  5. Kølesystem: Lækager eller defekte termostater kan føre til overophedning af motoren. Et velfungerende kølesystem er afgørende for motorens sundhed.
  6. Elektrisk system: Startere og generatorer er også blandt de dele, der oftest går i stykker. De spiller en stor rolle i at holde bilen kørende.
  7. Affjedring: Slidte støddæmpere og fjedre påvirker bilens stabilitet og komfort. Affjedringssystemet absorberer stød fra vejen.

Disse oplysninger hjælper købere med at være opmærksomme på potentielle problemer og planlægge fremtidig vedligeholdelse af deres BMW 320i Touring M Sport Steptronic.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 320i?

Garantien på en BMW 320i varer i 2 år. Denne periode giver ejere tryghed mod fejl. Garantien starter fra den dag bilen bliver købt. Dette gælder for alle nye BMW 320i biler solgt i Danmark.

Det er vigtigt for købere at huske denne information. Den dækker mange dele af bilen, men det er godt at tjekke, hvad præcist den omfatter.

Hvad dækker garantien på en BMW 320i?

BMW 320i kommer med en garanti, der dækker de fleste dele af bilen. Denne garanti sørger for, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, kan det blive repareret uden ekstra omkostninger.

Garantien inkluderer vigtige dele som motor og transmission, hvilket er hjertet og hjernen i bilen. Den dækker også elektroniske systemer og andre nøglekomponenter, der sikrer, at bilen kører glat.

Denne beskyttelse gælder fra den dag bilen købes og en bestemt periode frem. Dette giver ejerne ro i sindet, da de ved, at de ikke skal betale for store reparationer i garantiperioden.

Dog er det vigtigt at vide, at garantien ikke dækker skader forårsaget af ulykker eller normal slidtage. Så ting som dæk og bremseklodser er ejerens ansvar at udskifte. Garantien sikrer, at din BMW 320i forbliver i topform uden uventede udgifter til fejl og mangler på de dækkede dele.

Guides til andre varianter af BMW 320i

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.40.49

Opdateret 16.05.2024, 11.29.42

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel