Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 520d Luxury Line Steptronic (Årgang 02/2017 - 03/2018)

Købsguide: BMW 520d Luxury Line Steptronic (02/2017 - 03/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 520d Luxury Line Steptronic?

BMW 520d Luxury Line Steptronic er en luksusbil fra 2017 til 2018. Den har fire døre og ligger i den øvre middelklasse. Denne bil er kendt for sin høje kvalitet i karrosseri og indeni.

Den er god at køre langt med og har sikker udstyr. Men, den koster meget hver måned og har en høj pris, særligt hvis du skal bruge den til arbejde.

Denne bil har mange smarte ting som adaptiv fartpilot, auto nødbremsesystem, og varme i rattet. Der er også et digitalt cockpit, head-up display, og trådløs mobilopladning. Du kan endda finde modeller med ekstra luksus som panorama el-soltag og Harman Kardon lydsystem.

Hvis du tænker på at købe en, skal du vide om disse funktioner og omkostninger.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 520d?

BMW 520d kommer i forskellige varianter, hver med sine særlige egenskaber. Dette giver bilkøbere mulighed for at vælge en bil, der passer til deres behov og livsstil.

  1. Standard varianten leverer grundlæggende komfort og ydeevne, perfekt til daglig brug.
  2. Luxury Line Steptronic tilføjer mere luksus og avanceret teknologi som el-forsæder med memory og ambiente belysning for en mere personlig køreoplevelse.
  3. M Sport versionen fokuserer på sportslighed og præstationer, inkluderet med M aerodynamikpakken og specifikke sportsfunktioner.
  4. xDrive modellen giver firehjulstræk for bedre stabilitet og trækkraft under alle vejforhold.

    5 Førerassistentsystemer som driving assistant plus erhverves i højere udstyrsniveauer for øget sikkerhed på vejen.

  5. Højteknologiske tilføjelser som adaptive led forlygter, headup display, display key, fuld led forlygter og nøglefri betjening findes på udvalgte modeller for en moderne følelse.
  6. Kørekomfort pakkes ind via valgfri tilføjelser såsom Harman Kardon soundsystem for førsteklasses lydkvalitet under kørslen.
  7. Muligheder for personliggørelse inkluderer forskellig farver som Alpine White og unikke fælg designs, der kan opgradere bilens æstetikk.
  8. Sikkerhedsfunktioner tager skridtet videre med systemer til blindspot assist, p-sensor for og bag samt træthedsregistrering, der bidrager til en tryggere rejse.

Disse varianter af BMW 520d hujsker kunderne viften af muligheder de kan vælge mellem – lige fra basale modeller til de mere luksuriøse eller præstationsorienterede modeller alt efter hvad man foretrækker.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 520d?

For at forstå BMW 520d's styrker og svagheder, er det essentielt at overveje de vigtigste fordele og ulemper ved bilen. Her er et overblik.

FordeleUlemper
- Høj kvalitet i både materialer og køreoplevelse.- Høj pris sammenlignet med andre biler i samme klasse.
- God til langdistancekørsel takket være komfortable sæder og lavt støjniveau.- Høje månedlige omkostninger, inklusiv vedligeholdelse og forsikring.
- Avancerede sikkerhedsfunktioner såsom LED-lygter og parkeringsassistenter.- Bagsædepladsen kan være trang for passagerer over 1,85 m.
- Tilpasningsdygtigt klimaanlæg med mulighed for op til fire zoner.-

Disse punkter giver en oversigt over, hvad man skal være særligt opmærksom på, når man overvejer at købe en BMW 520d. Kvaliteten og de teknologiske funktioner er klare fordele, mens prisen og de månedlige omkostninger udgør de væsentligste ulemper.

Hvordan klarer BMW 520d sig i test?

BMW 520d viser sig at være en stærk spiller i miljøvenlige biler med sin imponerende præstation i ADAC's emissionstest. Dens SCR-system, som renser udstødningsgasser, får topkarakter.

Bilen fik fire ud af fem stjerner i EcoTest, hvilket beviser dens evne til at kombinere kraft med miljøhensyn. Denne model bruger kun 5,2 liter brændstof på 100km (20,0 km/L) og sender lave mængder skadelige stoffer ud i luften.

Med 71 EcoTest-points, som giver den fire stjerner, skiller BMW 520d sig ud som en miljøbevidst valg for bilkøbere.

Den overlegne køreegenskaber og førsteklasses teknologi tilbyder ikke alene en behagelig køreoplevelse men også bekræfter, at ejere får en bil, der klarer sig godt i både sikkerhed og ydeevne.

Dette gør BMW 520d til et attraktivt alternativ for dem, der søger luksus kombineret med ansvarlighed over for miljøet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 520d?

Hvis du tænker på at købe en BMW 520d, bør du også overveje andre biler i samme klasse. Disse alternativer kan matche eller overstige BMW 520d på forskellige punkter som ydeevne, komfort og teknologi.

  1. Audi A6 2.0 TDI: Audi A6 tilbyder en grundig balance mellem luksus og ydelse. Med sin kraftfulde motor og avancerede instrumentbord, sørger den for en glidende kørsel.
  2. Mercedes E220d: Kendt for sin udsøgte luksus og håndfrit til mobil teknologi, står Mercedes E220d som et solidt valg for dem, der værdsætter både stil og funktion.
  3. Skoda Superb 2.0 TDI: For de budgetbevidste bilkøbere er Skoda Superb et fremragende valg. Den leverer rummelighed, komfort og økonomisk fordel uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Alle disse biler tilbyder moderne sikkerhedsteknologier og effektive motorer, der sikrer både kraft og brændstoføkonomi. Valget mellem disse alternativer afhænger af individuelle præferencer omkring mærke, design og de specifikke features hver model tilbyder.

Hvor langt kører BMW 520d Luxury Line Steptronic på literen?

BMW 520d Luxury Line Steptronic er kendt for sin økonomi på vejen. Den kører 5,2 liter per 100km (20,0 km/L) i en test for miljøvenlighed. Dette viser, at bilen er god til at spare på brændstoffet.

Den lave brug af diesel gør den til et godt valg for folk, der leder efter en bil, som ikke bruger meget benzin og som passer på planeten. Med BMW 520d får man altså en bil, der både er luksuriøs og økonomisk.

Hvilken motor har en BMW 520d Luxury Line Steptronic?

Den har en 190 hestekræfters firesylindret dieselmotor. Denne motor giver god trækkraft og sikrer en jævn kraftoverførsel. For dem, der kigger på leasing eksempel, tilbyder denne bil en effektiv balance mellem kraft og økonomi.

Kraften i motoren passer godt med bilens Luxury Line Steptronic-system, som hjælper med at give en glat køreoplevelse. Dette gør den til et solidt valg for købere, der ønsker både luksus og ydeevne.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 520d Luxury Line Steptronic?

En BMW 520d Luxury Line Steptronic har 190 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft og gør den stærk på vejen. Med så mange hestekræfter kan ejere nyde en bil, der reagerer hurtigt på acceleratorpedalen.

Bilen bruger også moderne teknologi som led kørelys, hvilket forbedrer synligheden i alle vejrforhold. Denne kombination af kraft og teknologi gør bilen til et populært valg blandt købere, der søger en bil, der både er kraftfuld og sikker.

Hvad er tophastigheden for en BMW 520d Luxury Line Steptronic?

Tophastigheden for en BMW 520d Luxury Line Steptronic er 235 km/t. Denne bil kan køre rigtig stærkt og giver føreren mulighed for at nyde solen, mens man zapper gennem vejene. Hastigheden viser, hvor kraftfuld bilen er i sit segment.

Den sørger for, at man hurtigt kan nå fra et sted til et andet uden problemer. Bilens evne til at ramme sådan en høj hastighed gør den til en favorit blandt dem, der elsker speed og effektivitet på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 520d Luxury Line Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW 520d Luxury Line Steptronic når fra 0-100 km/t på kun 7,5 sekunder. Dette viser, hvor kraftfuld bilens motor er. Den har 190 hestekræfter, hvilket gør den stærk og hurtig.

Denne model er bygget til at levere en spændende køreoplevelte. Med sin Steptronic automatgearkasse sikrer den også en jævn og behagelig tur. Bilen passer godt til folk, der ønsker fart og komfort på samme tid.

Hvad er dimensionerne på en BMW 520d?

BMW 520d Luxury Line Steptronic har imponerende dimensioner. Den måler 4.936 mm i længden, hvilket giver god plads inde i bilen. Breden er på 1.868 mm, men når spejlene er ude, når den op på 2.126 mm.

Bilens højde er 1.479 mm, så den har en fin profil på vejen. Akselafstanden ligger på 2.975 mm, og dette giver bilen en stabil og behagelig kørsel. Sporvidden foran er 1.626 mm og bagpå 1.669 mm, som sikrer et godt vejgreb.

Med en vægt på 1.695 kg med fører indregnet, føles denne bil både robust og sikker at køre i.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 520d?

Bagagerummet i en BMW 520d er på 440 liter. Det giver god plads til bagage. Skal du bruge mere plads, kan du lægge bagsæderne ned. Så bliver kofferrummet større og kan rumme op til 800 liter.

Dette er nyttigt, hvis du f.eks. skal have store ting med eller planlægger en længere rejse og har brug for ekstra plads til din bagage.

Kan man få anhængertræk på en BMW 520d?

Ja, man kan få anhængertræk på en BMW 520d som ekstraudstyr. Dette gør det muligt at trække en trailer eller andet. Det kan være nyttigt for dem, der skal transportere ekstra ting.

Når man køber anhængertræk, skal man huske at tjekke bilens kapacitet og vægtbegrænsninger.

Anhængertræk tilføjer praktiske muligheder til BMW 520d’s funktioner. Det skal købes som tilkøb og monteres på bilen. Denne tilføjelse er god for folk, der har brug for at bære mere med deres bil.

Hvor mange kg må en BMW 520d trække på anhængertrækket?

En BMW 520d kan trække op til 2.000 kg på anhængertrækket. Dette tal er vigtigt for dem, der regner med at bruge bilen til at trække tunge ting som en campingvogn eller en stor trailer.

Med denne kapacitet viser BMW 520d sig at være en stærk bil til forskellige transportbehov.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 520d?

BMW 520d kan udstyres med en bred vifte af fælge. Valget afhænger af købers smag og behov.

  1. Fås i størrelser fra 16 til 20 tommer, så man kan tilpasse bilens udseende.
  2. BMWs originale fælgedesigns inkluderer aerodynamiske og lette fælge for optimal præstation.
  3. Vælg mellem forskellige designs og farver for at skabe et unikt look.
  4. Tilbyder også specielt behandlet overflade på fælgene for ekstra beskyttelse mod vejrforhold og salt.
  5. Vinterhjulspakker med dæk og fælge egnet til koldt vejr findes også.

Købere kan finde yderligere oplysninger hos BMW-forhandlere eller på BMWs hjemmeside.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 520d?

Til en BMW 520d er det vigtigt at vælge de rigtige vinterdæk for at sikre god kørsel og sikkerhed om vinteren. Dæk med dybe riller og et mønster, der er lavet til koldt vejr, er bedst.

De giver bilen et godt greb på både våde og isede veje. Dæk mærker som Michelin, Continental, og Bridgestone har ofte modeller, der passer godt til denne biltype.

Det er også en god ide at kigge efter dæk, der passer til bilens fartgrænse og vægt. Husk at tjekke dækkets belastningsindeks og hastighedskode. Vælg altid dæk, der kan klare bilens maksimale fart og støtte dens vægt korrekt.

Dette sikrer, at du får mest muligt ud af dine vinterdæk og holder din BMW 520d kørende sikkert gennem vintermånederne.

Hvor sikker er en BMW 520d?

En BMW 520d kommer med flere sikkerhedssystemer. Bilen har for eksempel autobremsning og adaptiv fartpilot. Disse hjælper chaufføren på vejen og gør kørslen sikrere. Der er også mulighed for at tilføje mere sikkerhedsudstyr.

Ekstra udstyr som krydsningsassistent og fodgænger-nødassistent kan købes.

Sikkerheden i en BMW 520d er af høj standard, ikke kun når vi taler om at undgå uheld. Hvis et uheld sker, beskytter bilens design og struktur personerne inde i bilen godt. Dette betyder, at både aktive og passive sikkerhedsfunktioner arbejder sammen for at holde alle sikre.

Hvordan er interiøret i en BMW 520d?

Interiøret i en BMW 520d byder på førsteklasses materialer. Det giver en luksuriøs fornemmelse, når man sidder i bilen. iDrive-betjeningskonceptet er velstruktureret, hvilket gør det nemt at bruge bilens funktioner.

Der er god plads foran, så føreren og en passager kan sidde behageligt.

Bag i bilen kan det dog føles lidt trangt for personer, der er over 1,85 meter høje. De kan finde det en smule ubehageligt på længere ture. Men selv med dette lille minus er BMW 520d's indre rum indbydende og veludført.

Det matcher godt med bilens luksuriøse udseende og ydeevne.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 520d?

En BMW 520d har plads til fem personer. Det er en god størrelse for en familie eller en gruppe venner, der vil køre sammen. Men for folk over 1,85 m kan det være lidt stramt at sidde på bagsædet.

Dette er værd at tænke over, hvis man ofte har høje passagerer med.

Hvilket lydsystem har en BMW 520d?

En BMW 520d kommer med forskellige lydsystemer. Køberne kan vælge mellem standardlydsystemet eller opgradere til mere luksuriøse mærker. For de, der ønsker premium lyd, tilbydes muligheden for at tilkøbe Harman/Kardon eller Bowers&Wilkins lydsystemer.

Disse systemer giver en rigere og mere omsluttende lydoplevelse, perfekt til musikelskere.

Valget af lydsystem afhænger af køberens præferencer og budget. Harman/Kardon og Bowers&Wilkins står for topkvalitet inden for lydteknologi og kan forvandle bilens kabine til en koncertsal.

Denne opgradering anbefales til dem, der sætter pris på finesser i lydkvaliteten under kørslen.

Hvilke apps kan man få til en BMW 520d?

BMW 520d ejere kan nyde godt af flere apps gennem BMW Connected Drive Services. Disse hjælper med alt fra at hente e-mails til vejropslysninger og internetbrowsing i bilen, takket være det integrerede SIM-kort.

  1. BMW Connected App: Styr mange bilfunktioner direkte fra din smartphone. Du kan tjekke bilens status eller låse den op.
  2. My BMW App: En nyere version af BMW Connected App, der forbedrer forbindelsen mellem din telefon og din bil.
  3. Spotify: Stream din yndlingsmusik direkte i bilen uden behov for en ekstern enhed.
  4. Weather: Få de seneste vejropslysninger om dit nuværende sted eller din destination.
  5. Parkering: Find information om nærmeste parkeringspladser og deres priser.
  6. Nyheder: Hold dig opdateret med de seneste nyheder via bilens display.
  7. E-mail og Kalender: Synkroniser dine e-mails og kalenderbegivenheder, så du kan se dem på bilens skærm.
  8. Office 365: Tilgå dine Office-dokumenter direkte i bilen med denne app.
  9. TripAdvisor: Planlæg rejser ved at finde anmeldelser og anbefalinger til hoteller, restauranter og aktiviteter langs din rute.
  10. GoPro: Kontroller dit GoPro-kamera fra bilens display, perfekt til optagelse af køreture.

11 Cars.com:.. Brug denne app til at sammenligne brugtbiler og nye modeller, når du overvejer at købe en ny eller anden BMW 520d.

12.Yelp:Find de bedste lokale spisesteder og serviceydelser baseret på brugeranmeldelser.

13.Hotel Reservation Apps (såsom Booking.com): Book hoteller på farten ved hjælp af stemmekommandoer eller touchskærmen i din bil.

14.Pandora:.. Stream personliggjorte musikstationer baseret på dine smagspræferencer.

15.Skype for Business:.. Hold videomøder eller konferenceopkald mens du er på farten, sikkerhedsmæssigt ansvarligt naturligvis.

Disse apps gør det lettere for førere af BMW 520d at holde sig forbundet, navigere rundt, lytte til musik samt meget mere alt imens man bevarer fokus på vejen.

Opdateres softwaren i en BMW 520d automatisk?

I en BMW 520d opdateres softwaren faktisk automatisk gennem en trådløs forbindelse. Det omfatter navigationssystemet Business, hvor ejere får gratis kortopdateringer i tre år. Denne funktion sikrer, at bilens system altid kører med den nyeste software, uden at ejeren skal tage bilen til et værksted.

Det gør biloplevelsen både nemmere og mere bekvem.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 520d?

BMW 520d tilbyder mange muligheder for tilpasning. Købere kan vælge mellem forskelligt udstyr og teknologier for at gøre deres bil personlig.

  1. CD-afspiller giver mulighed for at nyde musik på traditionel vis.
  2. Bluetooth-freisprechanlage sikrer håndfri samtaler og musikstreaming.
  3. 12 V-stik er perfekt til at oplade enheder mens man kører.
  4. USB-afspilning tillader nem afspilning af musik fra USB-enheder.
  5. Induktiv ladeskål til smartphones oplader din telefon trådløst.
  6. Fjernstyring via app giver mulighed for at kontrollere bilens funktioner med din smartphone.
  7. Integreret garagedørsåbner forenkler adgangen til dit hjem med et tryk i bilen.

Disse ekstraudstyrsmuligheder giver ejere chancen for at opgradere deres BMW 520d og nyde en endnu mere behagelig køreoplevelse.

Hvilke teknologier bruges i en BMW 520d?

En BMW 520d er pakket med moderne teknologier, især inden for multimedie og konnektivitet. Bilen tilbyder et iDrive-betjeningskoncept. Dette giver føreren nem adgang til bilens funktioner gennem logiske menulinjer og veloplyste knapper.

Det betyder, at føreren nemt kan styre musik, navigationsoplysninger og meget mere uden besvær.

Multimediesystemet i en BMW 520d er et centralt punkt for teknologi i bilen. Det forbinder føreren med omverdenen og sikrer en behagelig og informativ køreoplevelse. Takket være dette system har føreren adgang til en række apps og tjenester, der forbedrer køreturen.

Teknologien i en BMW 520d sørger således for, at føreren og passagererne altid er godt underholdt, godt informeret og forbundet med omverdenen under hele turen.

Hvad koster en BMW 520d Luxury Line Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 520d koster i 2024 ca. fra 2.580 kr til 23.540 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 520d til service?

BMW anbefaler at tage din 520d til service hver 24.000 km eller hvert andet år, alt efter hvad der kommer først. Hvis bilen bruges under hårde kørselsforhold, skal den tjekkes hver 12.000 km eller en gang om året.

Det er vigtigt at følge disse anbefalinger for at bilen skal køre godt og holde længe. Serviceintervaller kan ændre sig afhængig af hvordan du kører og hvor meget din bil bliver brugt.

Din lokale BMW-forhandler kan give dig de mest nøjagtige oplysninger om, hvornår din specifikke model skal til service.

Hvilke dele på en BMW 520d går mest i stykker?

En BMW 520d er kendt for sin kvalitet og ydeevne, men som alle biler har den dele, der kan gå i stykker. Her er en liste over de mest almindelige problemer.

  1. Turboen: Turboen kan lide under slid over tid, specielt ved hyppige korte ture, hvor den ikke når at blive ordentligt varm.
  2. Partikelfilter: For dieselbiler som 520d kan partikelfilteret tilstoppes, hvis bilen primært bruges til korte ture.
  3. EGR-ventil: Ventilen hjælper med at nedsætte NOx-gasser men kan nemt blive blokeret af sod og skidt.
  4. Bremser: Slid på både bremseskiver og bremseklodser ses ofte og skal tjekkes jævnligt.
  5. Elektronik: Små elektriske fejl i bilens systemer såsom sensorer eller bilens infotainmentsystem.
  6. Vandpumpe: Vandpumpen kan svigte, hvilket fører til overophedning af motoren.
  7. Injektorer: Dieselbiler har injektorer, der indsprøjter brændstoffet i motoren, disse kan med tiden slide eller gå i stykker.
  8. Batteri: Bilen kræver meget strøm for at kunne starte samt drifte alle dens elektroniske systemer, hvilket sætter batteriet under pres.

Disse punkter giver en god forståelse af hvad man skal være opmærksom på ved køb eller eje af en BMW 520d fra årgangene 2017-2018.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 520d?

Garantien på en BMW 520d dækker i to år uden kilometerbegrænsning. Det giver ejere frihed til at køre så meget, de vil, i garantiperioden, uden bekymringer om ekstra omkostninger, hvis noget går i stykker.

Denne garantiperiode sikrer, at bilkøbere kan føle sig sikre på kvaliteten af deres bil og dækning ved eventuelle defekter. Garantien omfatter reparation eller udskiftning af dele, der viser sig at have fabrikationsfejl.

Hvad dækker garantien på en BMW 520d?

Garantien på en BMW 520d dækker fejl og mangler, der skyldes fabrikationsfejl. Denne garantiperiode beskytter ejere mod omkostninger til reparationer af dele, som bryder ned eller ikke fungerer korrekt, så længe fejlen ikke skyldes almindelig slid eller udefra kommende skader.

Dækningen omfatter ofte også en række nødservices, såsom vejhjælp, hvis bilen går i stykker. Garantiperioden varierer, men giver en tryghed fra købsøjeblikket og et stykke tid frem.

Nogle dele kan have særskilt dækning, som batteri eller udstødningssystemet, afhængigt af bilens specifikationer og købsdato. Detaljer om, hvilke dele af din BMW 520d der er dækket, findes i garantibetingelserne.

Dette sikrer ejeren mod uventede udgifter og understøtter vedligeholdelsen af bilens høje kvalitet og ydeevne gennem dækningsperioden.

Guides til andre varianter af BMW 520d

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 26.07.2024, 18.40.42

Opdateret 26.07.2024, 18.40.42

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel