Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 520d Steptronic (Årgang 07/2014 - 10/2016)

Købsguide: BMW 520d Steptronic (07/2014 - 10/2016)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 520d Steptronic?

Før du køber en BMW 520d Steptronic, skal du vide, at bilen er praktisk til daglig brug. Den har fire gode siddepladser og en mindre plads i midten. Bilen passer godt til mange forskellige brugere som familier, folk der kører meget i byen, ældre, folk på lange ture og dem, der har behov for at transportere ting.

Men den har høje faste omkostninger sammenlignet med andre biler i sin klasse. De årlige omkostninger for at have bilen er også højere end hvad de fleste andre biler koster.

Karosserityperne inkluderer blandt andet Touring-modellen, hvilket giver ekstra valgmuligheder. Udstyret i bilen kan indeholde avancerede teknologier som adaptiv fartpilot, digitalt cockpit, nøglefri betjening, og Driving Assistant Plus for at nævne et par stykker.

Bilen kommer også med muligheder som varme i rattet, panorama el-soltag og svingbart anhængertræk (elektrisk), hvilket kan gøre din køreoplevelse endnu bedre. Husk dog på, at disse ekstra features kan påvirke den samlede pris på bilen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 520d?

BMW 520d Steptronic tilbyder forskellige karrosserivarianter og specifikationer, der matcher forskellige behov. Denne model blev produceret mellem juli 2014 og oktober 2016, hvilket giver flere valgmuligheder for bilkøbere.

  1. BMW 520d Sedan: Dette er den klassiske fire-dørs variant, der kombinerer elegance med funktionalitet.
  2. BMW 520d Touring: Denne udgave har en mere fleksibel bagagerumsplads takket være dens stationcar-design. Det er et godt valg for familier eller dem, der har brug for ekstra plads.
  3. BMW 520d med svingbart anhængertræk (elektrisk): Perfekt for dem, der ofte skal trække en trailer eller en campingvogn.
  4. Udstyrsniveauer inkluderer også sportssæder, som giver bedre komfort og støtte under kørsel.
  5. Teknologiudstyr som head-up display og ambiente belysning øger komforten og sikkerheden i bilen.
  6. Sikkerhedsfunktioner såsom blindspot assist og auto nødbremsesystem hjælper med at beskytte passagererne.
  7. Underholdningsmulighederne omfatter Harman Kardon soundsystem samt mulighed for musik via Bluetooth / USB / FM/DAB, hvilket sørger for god lydkvalitet på turene.
  8. For de teknologibegejstrede tilbyder nogle modeller avanceret udstyr som display key, som tillader betjening af visse bilfunktioner via nøglen.

Hver variant af BMW 520d Steptronic har sit eget sæt af funktioner, designet til at imødekomme diverse præferencer og krav fra bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 520d?

Fordele ved BMW 520d Ulemper ved BMW 520d
- Høj byggekvalitet - Uoverskuelig karosseri
- Valgfrit avanceret lys - Lille og ufleksibelt bagagerum
- Rummeligt interiør - Høje købs- og driftsomkostninger
- Sikre køreegenskaber
- Komfort med adaptive dæmpere og Integral-Aktivstyring
- Brændstofforbrug på 5,4 liter Diesel pr. 100km (20,0 km/L) /td>

Hvordan klarer BMW 520d sig i test?

BMW 520d viser stærke resultater i tests. Den får en høj score på 95% for beskyttelse af voksne passagerer i ADAC Crashtests. For børnesikkerhed scorer den 83%. BMW 520d bruger kun 5,4 liter diesel på 100 km.

Det viser, at bilen er god til familier, bykørsel, ældre, folk der kører langt, transport og dem, der sætter pris på køreglæde til en god pris. Bilen passer til mange forskellige mennesker og behov.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 520d?

BMW 520d er en populær bil, men den er ikke den eneste i sit segment. Der findes andre biler, som tilbyder lignende egenskaber og luksus.

  1. Audi A6: Audi A6 tilbyder avanceret teknologi og høj komfort. Den har et instrumentbord med headup display, der viser information uden at tage øjnene fra vejen.
  2. Mercedes E-Klasse: E-Klassen byder på luksus og et stærkt sikkerhedssystem med træthedsregistrering. Den har også p-sensor for og bag, hvilket gør parkering nemmere.
  3. Jaguar XF: Jaguar XF skiller sig ud med sin stilfulde design og kraftige motorer. Den har et svingbart træk (elektrisk), perfekt for dem, der har brug for at transportere ekstra udstyr.
  4. Volvo S80: Volvoen er kendt for sin sikkerhed og rummelighed. S80-modellen offers fuld LED forlygter og led kørelys for bedre synlighed under alle vejrforhold.

Alle disse alternativer matche BMW 520d på forskellige områder som komfort, sikkerhed og teknologi. Valget afhænger af personlige præferencer og behov.

Hvor langt kører BMW 520d Steptronic på literen?

BMW 520d Steptronic har et imponerende brændstofforbrug på 5,4 liter pr. 100km (20,0 km/L) Dette tal betyder, at bilen kan køre ca. 1.295 km på en fuld tank, baseret på EcoTest-brændstofforbruget.

For en bilejer, der holder af lange ture eller leder efter en økonomisk model i Bredebro automobiler, tilbyder denne BMW en blanding af ydelse og effektivitet. Denne model er ideel for dem, der sætter pris på både køreegenskaber og brændstoføkonomi uden at skulle ofre den ene for den anden.

Med sådan en rækkevidde passer BMW 520d Steptronic perfekt til både hverdagskørsel og længere rejser over hele Sjælland og videre ud.

Hvilken motor har en BMW 520d Steptronic?

En BMW 520d Steptronic er udstyret med en potent to-liters motor. Denne maskine yder 190 hestekræfter. Den udvikler et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm. Kraften i denne bil er til at føle, når man træder på speederen.

Alt dette gør den til et eftertragtet valg for bilkøbere, der leder efter en bil med kraft og ydelse. Den kan håndtere lange ture såvel som hurtige sprints, alt sammen uden at gå på kompromis med komforten.

Med håndfrit til mobil og andre moderne bekvemmeligheder gør det kørslen i en BMW 520d Steptronic ikke bare praktisk, men også meget behagelig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 520d Steptronic?

BMW 520d Steptronic har 190 hestekræfter. Denne styrke blev forbedret fra tidligere 184 hestekræfter. Med så mange kræfter kan bilen køre hurtigt og kraftfuldt. Det er godt for folk, der vil lease en bil med god ydelse til at nyde solen og vejen.

Kraften i denne bil giver en glat køreoplevelse.

Hvad er tophastigheden for en BMW 520d Steptronic?

En BMW 520d Steptronic kan køre op til 230 km/t. Denne model blev lavet mellem juli 2014 og oktober 2016. Den har en begrænser, så bilen ikke kan køre hurtigere end dette. Leasing af denne bil kunne være en god mulighed for bilkøbere, der ønsker en hurtig og økonomisk bil.

Bilen bruger kun 5,4 liter diesel for hver 100km (20,0 km/L) den kører. Dette gør den til et smart valg for dem, der holder af at spare på brændstoffet og samtidig nyde en hurtig køretur.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 520d Steptronic fra 0-100 km/t?

BMW 520d Steptronic skifter fra 0-100 km/t på blot 7,7 sekunder. Denne bil kombinerer styrke med smidighed, takket være dens motor på 190 hk og et imponerende drejningsmoment på 400 Nm.

Den viser, at selv om en bil er stor og tung, kan den stadig præstere godt og hurtigt. For dem der kigger efter en bil med god acceleration og dynamisk kørsel, forener BMW 520d disse kvaliteter på imponerende vis.

Dette gør den til et solidt valg for bilkøbere på udkig efter ydeevne kombineret med stil og komfort.

Hvad er dimensionerne på en BMW 520d?

Artiklen giver ikke specifikke mål på en BMW 520d. Men det er vigtigt at vide, at størrelsen på bilen kan gøre den mindre smidig i tæt bytrafik. Denne oplysning kan være særlig nyttig for købere, der planlægger at bruge bilen i byen og ønsker en bil, der er nem at manøvrere.

Bilens størrelse har dog den fordel, at bagagerummet rummer 425 liter, hvilket er en god størrelse for dem, der har brug for plads til bagage eller indkøb. For potentielle købere, der ser på leasing eksempler, kan disse oplysninger hjælpe med at beslutte, om BMW 520d passer til deres behov både i byen og på længere ture.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 520d?

Bagagerummet i en BMW 520d rummer 425 liter. Det gør bilen til et godt valg for dem, der har brug for god plads til bagage. BMW har udstyret bagagerummet med stabile bagageholdere. De hjælper med at holde bagagen på plads.

Det er praktisk, når bilen bruges til rejser eller til at transportere større ting. Leasing eksempel af en BMW 520d kan være nyttigt for købere, der overvejer forskellige muligheder for at anskaffe sig denne bil.

Kan man få anhængertræk på en BMW 520d?

Ja, man kan få anhængertræk på en BMW 520d. Denne bil er udstyret med et fabriksinstalleret trækhitch, som gør det muligt. Bilen kan trække en anhængervægt på op til 2.000 kg.

Dette gør den til et fremragende valg for folk, der har brug for at trække tunge ting som både eller trailere. De tekniske specifikationer viser tydeligt, at denne bil er designet til at håndtere større belastninger.

Hvor mange kg må en BMW 520d trække på anhængertrækket?

En BMW 520d kan trække op til 2.000 kg, hvis traileren har bremser. Uden bremser på traileren, må den kun trække 750 kg. Dette er vigtigt at vide for dem, der planlægger at bruge bilen til at trække tunge laster eller campingvogne.

Det giver ejeren frihed til at vælge mellem forskellige typer af anhængere til forskellige behov.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 520d?

BMW 520d tilbyder et bredt udvalg af fælge, så ejere kan tilpasse deres bil. Man kan vælge mellem forskellige størrelser og designs for at finde det perfekte look.

  1. Originale BMW fælge er tilgængelige i flere stilarter, inklusiv klassiske og moderne designs.
  2. Købere kan vælge fælge fra andre producenter, som passer til BMW 520d, hvis de søger et unikt udtryk.
  3. Størrelserne på fælgene varierer, så de matcher køretøjets specifikationer og ejerens præferencer.
  4. Mange vælger aluminiumsfælge for at give deres bil et skarpt og stilfuldt look.
  5. Fælgene kan tilpasses endnu mere med forskellige farver og finish for at opnå en personlig stil.
  6. Det er vigtigt, at de valgte fælge er kompatible med bilens bremser og affjedringssystem for sikker kørsel.
  7. En autoriseret forhandler kan give professionel rådgivning omkring det bedste valg af fælge, der møder både ønsker og krav.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 520d?

Til en BMW 520d bør man vælge vinterdæk, der garanterer godt vejgreb i koldt vejr. Dæk som Michelin Alpin eller Continental WinterContact er gode valg, da de giver stabilitet og kontrol under kørsel på glatte veje.

Det er afgørende at vælge dæk, der passer til bilens størrelse og vægt for at sikre maksimal sikkerhed og ydeevne. Disse dæk har mønstre og gummiblandinger, som er designet til at håndtere lave temperaturer og våde forhold effektivt.

Man skal også overveje dækkets bredde og profil, fordi et smalere dæk ofte vil være bedre til at skære igennem sneen og nå ned til vejen for at skabe trækkraft. Størrelsen på vinterdæk til BMW 520d skal matche bilproducentens anbefalinger, som ofte kan findes i bilens manual eller på en mærkat i dørkarmen.

Det sikrer, at bilen kører sikkert, selv når sne og is dækker vejene.

Hvor sikker er en BMW 520d?

En BMW 520d har en meget høj sikkerhed. Den fik en score på 95% i ADAC Crashtests for beskyttelse af voksne passagerer. For børns sikkerhed scorede den 83%. Denne bil har også moderne sikkerhedsudstyr som et elektronisk stabilitetsprogram og en bremseassistent, hvilket gør den endnu mere sikker.

Den er udstyret med passiv sikkerhed, herunder airbags foran og ved siden af samt airbags, der løber gennem hele bilens længde til at beskytte hovedet.

Disse sikkerhedsfunktioner viser, at en BMW 520d er designet til at beskytte passagererne godt hvis der sker en ulykke. Sikkerheden er en vigtig årsag til, at mange vælger netop denne bil.

Hvordan er interiøret i en BMW 520d?

Interiøret i en BMW 520d er rummeligt og byder på en stille kabine. Bilen har høj kvalitet i de materialer, der er brugt. Det omfatter også elektrisk justerbare og foldbare sidespejle, hyggelig ambientebelysning og fire læselamper for at gøre køreturen behagelig.

Dette giver både fører og passagerer en luksuriøs følelse. Passagerer vil nyde god plads og komfort under kørslen.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 520d?

En BMW 520d har fem siddepladser. Der er plads til fire mennesker med god komfort. Den har fire fuldværdige siddepladser. Midtersædet er mere smalt, men kan bruges. Bagagerummet giver også god benplads for folk op til to meter høje.

Dette gør bilen god for familier eller grupper, der rejser sammen.

Hvilket lydsystem har en BMW 520d?

BMW 520d kommer med et mulighed for at få et high-end HiFi-lydsystem. Systemet har tolv talere, der giver klar og rig lyd i hele bilen. Dette lydsystem gør musik- og lydoplevelsen i bilen til noget helt særligt.

Lydkvaliteten matcher bilens premium-niveau, så passagererne kan nyde hver eneste tone.

For dem, der værdsætter god lyd, er dette system et godt valg. Det er lavet til at give en dyb og fyldig lyd, som man normalt kun finder i de dyreste hjemmestereoanlæg. Med tolv talere strategisk placeret rundt i bilen sikres det, at lyden distribueres jævnt, så alle i bilen får en fremragende lytteoplevelse.

Hvilke apps kan man få til en BMW 520d?

En BMW 520d tilbyder mange smarte apps for at forbedre køreoplevelsen. Bilen er udstyret med i-Drive-Controller til nem navigation i systemet, og man kan vælge at koble online.

  1. BMW ConnectedDrive: Giver info om bilens status og muliggør fjernbetjening af funktioner som låsning.
  2. Apple CarPlay: Tilslut din iPhone og brug dens funktioner direkte fra bilens skærm.
  3. Android Auto: Forbind din Android-enhed til at spejle apps og bruge stemmestyring.
  4. Spotify: Stream musik direkte i bilen uden at bruge din smartphone.
  5. Audible: Lyt til lydbøger på lange køreture uden at tage øjnene fra vejen.

    6a. BMW Maps: Avanceret navigationssystem, der viser trafik i realtid og foreslår ruter.

    6b. Parkering App: Hjælper med at finde ledige parkeringspladser nær din placering.

  6. My BMW App: Se bildata, planlæg ruter eller tjek brændstofniveauet fra din telefon.
  7. Webradio Apps: Lyt til globale radio stationer for musik eller nyheder under kørslen.

Disse apps gør kørsel mere behagelig og sikker, alt imens de holder chaufføren forbundet med omverdenen og deres favoritunderholdning.

Opdateres softwaren i en BMW 520d automatisk?

Softwaren i en BMW 520d bliver ikke opdateret af sig selv. Ejere skal besøge et godkendt BMW-værksted for at få det gjort. Det holder bilen kørende godt og hjælper med at løse problemer.

Sådanne opdateringer kan forbedre, hvordan bilen kører, og hvor meget benzin den bruger. Det er smart at tjekke softwaren ofte for at holde din bil i topform.

Opdateringer tager sig også af sikkerhed og teknikproblemer. De kan ændre, hvordan din BMW 520d føles, når du kører den. BMW anbefaler, at man følger deres råd om regelmæssige tjek.

Dette sikrer, at bilen altid yder sit bedste og holder dig sikker på vejen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 520d?

Man kan gøre sin BMW 520d unik ved at vælge blandt forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Her er en liste over muligheder, der kan forbedre køreoplevelsen og sikkerheden.

  1. Automatisk nedblænding af indvendig spejl: Sikrer bedre udsyn ved at mindske blænding fra bagvedkørende biler om natten.
  2. Parkeringssensorer: Gør det nemmere at parkere ved at advare føreren med lydsignaler, når bilen nærmer sig et objekt.
  3. Kamerabaseret assistent: Hjælper med at holde øje med vejen gennem kameraer placeret rundt om bilen.
  4. Adaptivt kurvelys: Forbedrer synligheden i kurver ved nattekørsel ved dynamisk at justere hovedlygternes vinkel.
  5. M-Sports pakke: Inkluderer særlige sportsfælge, aerodynamiske kropsdele og sportssæder for et mere dynamisk udseende og følelse.
  6. Anhængertræk: Muliggør transport af ekstra udstyr eller en trailer op til en bestemt vægtgrænse.
  7. Infotainmentsystem med touchscreen: Tilbyder navigation, musikstreaming og håndfri telefonopkald via en stor skærm i midterkonsollen.
  8. Surround Sound System: Skaber bedre lydkvalitet med strategisk placerede højttalere rundt i kabinen for en omsluttende lytteoplevelse.
  9. Komfortadgang: Nøglefri adgang til bilen, som giver dig mulighed for at låse op og starte bilen uden at tage nøglen ud af lommen.
  10. Varme i sæderne: Øger komforten på kolde dage ved hurtigt at varme forsæderne op.

Dette variantrige tilbud af tilbehør og ekstraudstyr hjælper ejerne med at skræddersy deres BMW 520d efter egne ønsker, såvel som behov hvad angår både stil og funktion.

Guides til andre varianter af BMW 520d

Hvilke teknologier bruges i en BMW 520d?

En BMW 520d er udstyret med avancerede teknologier for at øge sikkerheden og komforten. Den har et elektronisk stabilitetsprogram og en bremseassistent. Disse hjælper bilen med at holde sig på vejen og stoppe hurtigt i nødsituationer.

Bilen bruger også et system til at holde øje med dæktrykket. Dette sikrer, at alle dæk har det rette tryk for en sikker kørsel.

Den kommer også med en opmærksomhedsassistent. Denne teknologi bemærker, hvis føreren virker træt og anbefaler pauser. For at gøre kørslen om natten sikrere, er der et Head-Up-Display og natvisionsassistent.

Bilens lys kan tilpasse sig vejen og kørselsbetingelserne. Disse funktioner hjælper føreren med at se bedre om natten og holde sig sikker på vejen.

Hvad koster en BMW 520d Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 520d koster i 2024 ca. fra 2.580 kr til 23.540 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 520d til service?

BMW 520d kræver regelmæssig service for at sikre, at den altid kører godt. Denne bil har en lang levetid for både inspektions- og sliddele. Det er en god ide at følge bilens servicehåndbog for at finde ud af, præcis hvor ofte den skal til tjek.

Normalt skal bilen til service en gang om året eller efter en bestemt distance, afhængigt af hvad der kommer først.

Omkring omkostninger, så ligger de årlige KFZ omkostninger for en BMW 520d højere end gennemsnittet. Det understreger vigtigheden af at budgettere for disse højere omkostninger.

Det sørger også for, at din bil altid performer sit bedste og undgår dyre reparationer i fremtiden. Husk at fastholde en jævnlig serviceplan for at bevare bilens værdi og sikkerhed.

Hvilke dele på en BMW 520d går mest i stykker?

På en BMW 520d er der dele, som har en tendens til at gå i stykker oftere end andre. Elektroniske komponenter som sensorer og det elektriske vinduessystem kan skabe problemer. Disse dele står ofte for uforudsete besøg på værkstedet.

Motor- og transmissionsspørgsmål opstår også, særligt med gearkassen i nogle tilfælde. Det kan blive dyrt at reparere.

Sliddele som bremser og dæk kræver jævnlig udskiftning og vedligeholdelse. Det er vigtigt for sikkerheden og bilens ydeevne. Brugere bør holde øje med disse dele for at forhindre større skader og for at sikre, at bilen kører glat.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 520d?

Der er ingen fabriksgaranti på en BMW 520d Steptronic fra årgang 07/2014 til 10/2016. Dette betyder, at ejere ikke kan få dækket eventuelle fejl eller skader under en garantiperiode fra BMW.

Fixkosten for disse biler ligger højere end gennemsnittet i klassen. De årlige omkostninger til køretøjet er også betydeligt højere end gennemsnittet. Så, hvis man køber denne bil, må man være klar til at håndtere reparationer og vedligehold uden støtte fra en producentgaranti.

Hvad dækker garantien på en BMW 520d?

En BMW 520d kommer uden fabriksgaranti. Det betyder, at ejeren selv skal dække omkostninger for reparation og vedligeholdelse. Fixkosten, såsom service og udskiftning af sliddele, kan være høje sammenlignet med andre biler i samme klasse.

Årlige omkostninger for at have bilen kan også være meget højere end gennemsnittet. Selvom en BMW 520d har en lang levetid for inspektions- og sliddele, er der intet sikkerhedsnet fra producenten, hvis noget går i stykker.

Det store værditab gør også, at ejerne føler det som en stor belastning på økonomien.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.17

Opdateret 10.09.2024, 14.36.17

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel