Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic (Årgang 07/2017 - 06/2018)

Købsguide: BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic (07/2017 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic?

BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic er en fem-dørs stationcar i den øvre mellemklasse. Den har en motorstyrke på 135 kW (184 hk). Bilen har en høj materialekvalitet og finish, men den er også dyr at vedligeholde.

Bagagerummet er stort og har en elektrisk bagklap med separat åbning af bagruden.

Der findes flere funktioner som sædevarme, parkeringssensor for og bag, og navigation professional. Køreoplevelsen kan tilpasses med adaptive drive-funktioner som eco, comfort og sport.

Dette giver fleksibilitet til forskellige køresituationer.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 520i?

BMW 520i findes i flere varianter. Du kan vælge 520i Steptronic, 530i Steptronic, og 540i xDrive Steptronic. Dieselmodeller er også tilgængelige som 520d Steptronic, 525d Steptronic, 530d Steptronic, 540d xDrive Steptronic, og M550d xDrive Steptronic.

Alle modeller har aut.gear/tiptronic og adaptive drive - eco/comfort/sport.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 520i?

Fordele og ulemper ved BMW 520i er vigtige at kende. Her er de vigtigste punkter.

Fordele:

  • Høj materialekvalitet.
  • Komfortabelt og sikkert kørsel.
  • God sikkerhedsudstyr.
  • Fremragende automatik med Steptronic gearkasse.

Ulemper:

  • Høj pris.
  • Nogle smålige udstyrsmuligheder.
  • Dyrt vedligehold.

Hvordan klarer BMW 520i sig i test?

BMW 520i har klaret sig godt i test. ADAC giver den karakteren God under flere kategorier som familie, bykørsel, seniorer og langdistance. Bremselængden fra 100 km/t er 33,6 meter, og den indvendige støj ved 130 km/t er 65,9 dB(A).

Overhalingsvurderingen fra 60-100 km/t er på 5,3 sekunder.

Emissionerne scorer mellem 2.0 og 4.1 ifølge EcoTest vurderinger. Den præsterer særligt godt på områder som køreoplevelsen og pris/ydelse. Samlet set viser testdata, at BMW 520i er en pålidelig og effektiv bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 520i?

Audi A6 Avant er et stærkt alternativ til BMW 520i. Den har en rummelig kabine og avanceret kørecomputer. Audi A6 Avant tilbyder også digitalt cockpit og dæktryksmåler.

Mercedes E-Klasse T-Modell er et andet godt valg. Den kommer med komfortable sports lædersæder og nøglefri betjening. Denne model har også en imponerende tophastighed og kraftfuld motor.

Skoda Superb Combi giver meget for pengene. Den er kendt for sin store bagagerumsplads og gode brændstoføkonomi.

Volvo V90 er også en solid mulighed. Den tilbyder luksuriøst interiør og avancerede sikkerhedsfunktioner. Volvo V90 er perfekt til lange ture med familien.

Hvor langt kører BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic på literen?

BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic kører i gennemsnit 7,3 liter per 100km (14,3 km/L) Ved bykørsel bruger den 8,1 liter per 100km (12,5 km/L) På landevej falder forbruget til 6,2 liter per 100km (16,7 km/L)

Motorvejskørsel kræver lidt mere brændstof med et gennemsnit på 8,2 liter per 100km (12,5 km/L) Denne model tilbyder altså en balance mellem effektivitet og ydelse. Det er værd at overveje, hvis man søger en luksusbil med rimeligt brændstofforbrug.

Hvilken motor har en BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic?

En BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic har en 2.0 liters motor med fire cylindre. Motorens størrelse er 1998 ccm.

Den bruger en TwinScroll turbo for bedre ydeevne. Motoren leverer et drejningsmoment på 290 Nm fra 1.350 rpm.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic?

En BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic har en motor med 135 kW, hvilket svarer til 184 hestekræfter (HK). Den kraftfulde motor sikrer en god køreoplevelse.

Føreren kan nyde høj ydeevne og glat acceleration. Denne model passer godt til både bykørsel og lange ture.

Hvad er tophastigheden for en BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic?

Tophastigheden for en BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic er 225 km/t. Den kraftige motorstyrke på 135 kW (184 hk) giver bilen nok power til at nå denne hastighed. Det gør den til et godt valg for dem, der ønsker både luksus og hastighed.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic går fra 0 til 100 km/t på kun 8,2 sekunder. Denne bil kombinerer hurtig acceleration med luksuriøse funktioner som armlæn og alufælge.

Hvad er dimensionerne på en BMW 520i?

BMW 520i måler 4,94 meter i længden. Den har en bredde på 2,13 meter inklusive spejle. Dette gør den rummelig og komfortabel for både fører og passagerer. Med disse mål passer den godt til daglig brug og lange ture.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 520i?

Bagagerummet i en BMW 520i rummer 395 liter under bagagerumsrollo. Dette kan udvides til 595 liter, hvis man fylder op til taget. Folder man bagsæderne ned, bliver pladsen endnu større.

Med bagsæderne lagt ned, får man op til 835 liter under rollo og hele 1455 liter til taget.

Dette giver god fleksibilitet for alle typer bagage. Om det er dagligdagens indkøb eller en længere ferie, klarer bagagerummet det. Placering af anhængertræk er også mulig for dem, der har brug for ekstra kapacitet.

Dette gør BMW 520i praktisk og alsidig for enhver bilkøber.

Kan man få anhængertræk på en BMW 520i?

Ja, det kan man. En BMW 520i kan udstyres med anhængertræk. Trækkapaciteten er op til 2000 kg. Støttebelastningen er 90 kg. Dette gør bilen velegnet til at trække både trailere og campingvogne.

Hvor mange kg må en BMW 520i trække på anhængertrækket?

En BMW 520i kan trække op til 2000 kg på anhængertrækket. Det er nok til en stor campingvogn eller trailer. Anhængertrækket kan også hjælpe ved flytning eller andre store transportopgaver.

Automatisk start/stop-systemet gør det nemt at køre økonomisk, selv med en tung last. Hvis du overvejer at købe en BMW 520i, er det godt at vide om dens trækkeevne før.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 520i?

Man kan vælge mellem forskellige fælge til en BMW 520i. Standardfælgene er ofte 17-18 tommer. Til de, der ønsker et sportigere look, findes der M-sport eksteriør pakker med større fælge og unikke designs.

Adaptiv affjedring bidrager også til bedre køreoplevelse, men dette kræver ekstra betaling.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 520i?

BMW 520i kræver vinterdæk med god greb og sikkerhed. Læs dækmærket, der viser snefnugsymbolet. Gå efter mærker som Michelin, Continental og Nokian. Disse har høj ydeevne i sne og is.

Dækkene skal også have en god slidbane for at modstå glatte veje.

Vinterdæk størrelse er også vigtig. For BMW 520i, anbefales dækstørrelserne 225/55 R17 eller 245/45 R18. Disse størrelser giver stabilitet og kontrol. Husk også at tjekke lufttrykket jævnligt for optimal ydeevne.

Hvor sikker er en BMW 520i?

En BMW 520i scorer højt i sikkerhed. Den har 91 procent for passagersikkerhed i ADAC's crashtest. For børnesikkerhed får den 85 procent, og for fodgængersikkerhed får den 81 procent.

Udstyret inkluderer front- og sidelufttæpper, knæluftpude, og sideairbags. Dette giver ekstra beskyttelse til både fører og passagerer.

Hvordan er interiøret i en BMW 520i?

Interiøret i en BMW 520i er luksuriøst. Materialekvaliteten er høj, og finishen er imponerende. Der er bløde lædersæder og fine træpaneler. Selv ved høj hastighed er kabinen stille med et lydniveau på kun 65,9 dB(A) ved 130 km/t.

iDrive-systemet er brugervenligt. Det digitale kombiinstrument giver klar information til føreren. Der er også USB-tilslutning og cd/radio for underholdning. Alt er designet med fokus på komfort og funktionalitet.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 520i?

En BMW 520i har plads til fem personer. Forsæderne giver god plads til personer over 1,95 m. Bagagerummet kan være trangt for personer over 1,90 m.

Hvilket lydsystem har en BMW 520i?

En BMW 520i har et standard lydsystem med CD-afspiller og Bluetooth-håndfri system. Der er også mulighed for at opgradere til enten Harman/Kardon eller Bowers & Wilkins system mod ekstra betaling.

Disse opgraderinger giver bedre lydkvalitet og flere funktioner. Det passer perfekt til dem, der ønsker en højere lydoplevelse i bilen. USB-tilslutning er også tilgængelig, hvilket gør det nemt at afspille musik fra forskellige enheder.

Hvilke apps kan man få til en BMW 520i?

BMW 520i har mange apps. BMW Connected Drive Services giver adgang til e-mails, vejrudsigter og internetsurfing via indbygget SIM-kort. Navigationssystemet Business tilbyder tre års kortopdateringer via radio.

Online Entertainment giver adgang til millioner af sange. Man kan også tilslutte sin telefon via USB tilslutning for endnu flere muligheder.

Opdateres softwaren i en BMW 520i automatisk?

Ja, softwaren i en BMW 520i opdateres automatisk. Systemet bruger BMW Connected Drive Services. Dette giver adgang til e-mails, vejrudsigter og internetsurfing via et indbygget SIM-kort.

Denne funktion sikrer, at bilens software altid er opdateret. Opdateringer sker uden besvær for ejeren. Dette gør det nemmere at holde bilen moderne og sikker.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 520i?

Man kan tilpasse sin BMW 520i med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver en bedre køreoplevelse.

  • Elektrisk bagklap: Åbnes nemt ved at trykke på en knap.
  • Sportsæder og komfortsæder: Justeres elektrisk for optimal støtte.
  • Hukommelsesfunktion: Gemmer sædeindstillinger for forskellige chauffører.
  • Massageprogrammer: Tilbyder en afslappende massage under kørslen.
  • Standvarmer: Varmes bilen op på kolde morgener.
  • Vinduer og døre overvågning: Kan styres via app eller touch-nøgle.
  • Indbygget garageåbner: Praktisk adgang til din garage.

Dette ekstraudstyr sikrer, at din BMW 520i bliver skræddersyet til dine behov.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW 520i?

BMW 520i bruger mange avancerede teknologier. Den har integral aktivstyring, som forbedrer kørsel og manøvrering. Adaptive fartpilot kan holde en stabil hastighed op til 210 km/t.

Sensorer advarer om krydsende trafik og mulige påkørsler.

Efter en ulykke bremser bilen automatisk og kontakter alarmcentralen gennem et SIM-kort. Sikkerhed er et stort fokus i denne model. Disse teknologier gør kørslen både komfortabel og sikker.

Hvad koster en BMW 520i Touring Luxury Line Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 520i koster i 2024 ca. fra 1.160 kr til 8.280 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 520i til service?

En BMW 520i skal til service hver to år eller efter 30.000 km. Det inkluderer olieskift og andre nødvendige inspektioner. Serviceintervallerne kan variere, men to år er maksimum.

Regelmæssig service sikrer, at bilen kører optimalt. Det hjælper også med at undgå større reparationer senere. Husk, billig finansiering kan gøre serviceomkostninger mere overkommelige.

Hvilke dele på en BMW 520i går mest i stykker?

Der er nogle dele på en BMW 520i, der oftere går i stykker. Disse inkluderer vandpumper, hvor overophedning kan opstå. Bremserne kan også have problemer med slid. Cargarantie forsikring kan hjælpe med at dække disse reparationer.

Andre dele, som kan give problemer, er batteriet. Elektroniske systemer kan også fejle, især sensorer og kontrolenheder. Det er vigtigt at holde øje med advarselslamper og få bilen serviceret regelmæssigt.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 520i?

Garantien på en BMW 520i dækker to år uden kilometerbegrænsning. Den starter fra bilens første registreringsdato. Garantien omfatter både reservedele og arbejdstid for reparationer, der skyldes fabrikationsfejl.

Hvad dækker garantien på en BMW 520i?

Garantien for en BMW 520i dækker normalt 3 år eller op til 200.000 km, afhængigt af hvad der kommer først. Den inkluderer service og reparationer udført af autoriserede BMW-værksteder.

Det gælder bilens elektroniske systemer og komponenter, som motor, transmission og styring.

Garantien dækker ikke almindelige sliddele som dæk, bremser og viskerblade. Udvidet garanti er også tilgængelig for ekstra omkostninger. Den dækker bilen i yderligere 1 år eller 60.000 km.

Derudover tilbyder BMW en pakke kaldet BMW Service Inclusive, der dækker alle planlagte serviceeftersyn i en bestemt periode eller kilometertal.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 18.09.2024, 11.40.06

Opdateret 18.09.2024, 11.40.06

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel