Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 730d Steptronic (Årgang 03/2019 - 05/2020)

Købsguide: BMW 730d Steptronic (03/2019 - 05/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 730d Steptronic?

Før du køber en BMW 730d Steptronic, er der vigtige detaljer at tage med i overvejelserne. Denne bilmodel, en stor fire-dørs sedan, har en potent tre-liters, seks-cylindret dieselmotor og byder på 265 hk og et drejningsmoment på 620 Nm.

Denne kombination sikrer, at bilen ikke kun har kraft, men også kører økonomisk med et forbrug på omkring 6,4 liter diesel pr. 100km (16,7 km/L) Dette giver dig en rækkevidde på omkring 1.215 km på en fuld tank, så længe ture er ikke noget problem.

Tilføjelser som digitalt cockpit, adaptiv fartpilot, adaptiv undervogn og nøglefri betjening gør køreoplevelsen både bekvem og sikker. BMW har også tænkt på underholdning og funktionalitet med Apple CarPlay og et Bowers & Wilkins lydanlæg.

Med disse egenskaber opnår bilen en god balance mellem ydeevne og komfort. ADAC e.V., et velanstået biltestfirma, har endda testet og godkendt bilen, hvilket giver købere en ekstra tryghed ved valget af denne model.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 730d?

BMW 730d Steptronic, som blev lanceret mellem marts 2019 og maj 2020, tilbyder flere variationer end den grundlæggende model. Købere har mulighed for at vælge mellem forskellige modeller såsom 750i xDrive, 740d xDrive og 750d xDrive.

Disse varianter kommer med forskellige motorstørrelser og har forskellige kræfter, hvilket ændrer bilens ydelse markant. For eksempel har 730d en motor på 2993 ccm og yder 195 kW, svarende til 265 hestekræfter.

Dette sortiment giver kunderne mulighed for at finde en bil, der passer præcist til deres behov, hvad enten de søger mere kraft eller bedre brændstoføkonomi. Alle modeller inkluderer moderne faciliteter som diesel partikel filter, keyless go og aut.gear/tiptronic, hvilket sikrer en både bekvem og luksuriøs køreoplevelse.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 730d?

BMW 730d byder på stor kørekomfort og fremragende brændstoføkonomi, der får mange til at foretrække den. Denne model har også lave emissioner, hvilket er godt for miljøet. Bilen kommer med avancerede sikkerhedsfunktioner, der sikrer passagerernes sikkerhed.

En del af komforten skyldes forbedret støjisolering, som gør køreturen mere behagelig. Dette er især nyttigt på lange ture, hvor støj kan være trættende.

Der er dog også nogle ulemper ved denne model. For eksempel har BMW 730d begrænset udsyn, hvilket kan gøre det svært for føreren at se nogle områder omkring bilen. Prisen på bilen er også ret høj, hvilket kan være en barriere for nogle købere.

Desuden er der mangel på bagrudevisker, hvilket kan være irriterende i regnvejr. En anden ting at bemærke er, at soft-close-automatik for dørene kun er tilgængelig mod ekstra betaling, hvilket tilføjer til den samlede omkostning af bilen.

Hvordan klarer BMW 730d sig i test?

BMW 730d har vist imponerende præstationer i forskellige tests. I ADAC e.V.'s grundige undersøgelser, har denne bilmodel opnået en EcoTest-rating på E 2,0 5,5 3,0 4,5 3,1 1,9 4,1 2,2 3,8.

Det fremhæver bilens evne til at forene ydelse med miljøvenlighed. Bremselængden på kun 33,6 meter fra 100 km/t markerer dens sikkerhedsstandard. Derudover nyder føreren og passagererne godt af et lavt indvendigt støjniveau, selv når hastigheden øges.

Disse resultater understreger BMW 730d's position som en stærk konkurrent blandt luksusbiler.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 730d?

Leder du efter en bil, der ligner BMW 730d? Audi A8, Mercedes-Benz S-Klasse, og Lexus LS er gode valg. De tilbyder lignende luksus og ydelse. Alle disse biler har stærke motorer og giver en glat køretur.

De konkurrerer i den samme klasse med BMW 730d og har funktioner som head-up display og soft close, der øger komforten.

Audi A8 byder på avanceret teknologi og design. Mercedes-Benz S-Klasse er kendt for sin topklasse komfort og sikkerhed. Lexus LS tilbyder enestående håndværk og opmærksomhed på detaljer.

Alle har forskellige versioner, så man kan vælge efter behov for effektivitet og magt. Disse alternativer har også forskellige priser og udstyrsniveauer, men de matcher BMW 730ds kvalitet og præstationer.

Hvor langt kører BMW 730d Steptronic på literen?

BMW 730d Steptronic kører langt på literen. Denne bil bruger i gennemsnit 6,4 liter diesel for at køre 100km (16,7 km/L) Det siger producenten selv. Men de siger også, at bilen kan køre lidt længere på literen, omkring 6,2 l/100km (16,7 km/L) hvis alt er perfekt.

Dette tal viser, at BMW 730d Steptronic er økonomisk for en stor bil. Den sparer diesel og penge for ejeren. Denne information hjælper folk, der tænker på at købe en bil, med at forstå, hvor meget det vil koste dem at køre i den.

Hvilken motor har en BMW 730d Steptronic?

En BMW 730d Steptronic har en stærk tre-liters dieselmotor med seks cylindre. Denne motor yder kraft og effektivitet, perfekt til bilkøbere, der ønsker en kraftfuld køreoplevelse.

Motoren i denne model byder på en kapacitet på 2993 ccm, hvilket sikrer en jævn og robust performance under forskellige kørselsforhold. Denne kombination af størrelse og motorstyrke gør BMW 730d til et fremragende valg for dem, der søger luksus kombineret med høj ydeevne.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 730d Steptronic?

BMW 730d Steptronic har en kraftfuld motor med 265 hestekræfter. Dette giver bilen stærk ydeevne og mulighed for at køre hurtigt og glidende på vejen. Kraften i motoren sikrer, at bilkøbere får en bil med masser af kraft under kørsel, hvilket er vigtigt for dem, der ønsker en bil, der kan levere når det gælder.

Med så mange hestekræfter kan ejere af BMW 730d Steptronic nyde en hurtig og effektiv tur, hver gang de sætter sig bag rattet.

Hvad er tophastigheden for en BMW 730d Steptronic?

Denne bil har en elektronisk begrænset tophastighed på 250 km/t. Dette gør den til en af de hurtigste i sin klasse. Med denne hastighed kan førere nyde både kraften og ydeevnen, som BMW 730d Steptronic tilbyder på åbne veje.

Den kombinerer luksus med fart, hvilket sikrer en spændende køreoplevelse for dem bag rattet.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 730d Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW 730d Steptronic klarer sprinten fra 0-100 km/t på kun 6,1 sekunder. Denne kraftfulde ydelse skyldes dens stærke motor og avancerede teknologi, som executive drive pro. Bilen kombinerer luksus med imponerende acceleration, hvilket gør den til et attraktivt valg for købere, der søger en bil med både komfort og evnen til hurtigt at komme op i fart.

Med fuld led forlygter og head up display giver den også en førsteklasses køreoplevelse, hvor sikkerheden aldrig kompromitteres.

Hvad er dimensionerne på en BMW 730d?

BMW 730d har en længde på 5238 mm og en bredde på 1902 mm. Bilen er 1481 mm høj og har en akselafstand på 3210 mm. Dette viser, at bilen har god plads både indvendigt og i bagagerummet.

Med en vægt på mellem 1820 og 2010 kg er den solidt bygget. For folk, der kigger efter en bil med masser af baggageplads, tilbyder BMW 730d et rummeligt bagagerum på 515 liter. Disse mål gør bilen til et attraktivt valg for førstegangsydelse hos købere, der ønsker komfort og stil.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 730d?

Bagagerummet i en BMW 730d har et volumen på 445 liter. Dette giver god plads til bagage, men købere skal være opmærksomme på, at der ikke er mulighed for at nedfælde bagsæderne for ekstra plads.

Dette kan være en begrænsning, hvis man har brug for mere fleksibel opbevaringsplads til større genstande.

Kan man få anhængertræk på en BMW 730d?

Ja, man kan få monteret anhængertræk på en BMW 730d. Denne bil er designet med en stærk dieselmotor og en stor tank, som gør den ideel til at trække tunge laster. Selvom BMW 730d ikke kommer med anhængertræk som standard, tilbyder BMW det som en ekstra udstyrsmulighed.

Det giver ejere friheden til at vælge denne funktion, hvis de har brug for at transportere trailere eller andre store genstande.

Hvor mange kg må en BMW 730d trække på anhængertrækket?

En BMW 730d er stærk og kan trække en stor mængde vægt på sit anhængertræk. Selvom de præcise tal ikke er nævnt, er det vigtigt for købere at tjekke den specifikke model for at forstå dens kapacitet.

Denne information giver en god indikation af, hvor meget bilen kan håndtere, når der monteres et anhængertræk. Det gør BMW 730d til et godt valg for dem, der har brug for at transportere tunge laster eller trailere.

For at finde den præcise vægtkapacitet, bør købere kigge i bilens instruktionsbog eller kontakte en forhandler. Dette step sikrer, at man ikke overbelaster anhængertrækket og holder sig indenfor lovens grænser.

Det er essentielt for sikkerheden på vejen og for at undgå skader på bilen.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 730d?

Til en BMW 730d kan man vælge mellem forskellige typer fælge, som omfatter både alufælge og stålfælge. Fælgene kommer i mange størrelser og designs for at passe godt til bilens udseende.

Køberen har mulighed for at vælge dæktyper som sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, der passer til de valgte fælge. BMW tilbyder også pakker med unikke fælgdesigns og funktioner.

Man kan endda tilpasse sine fælge med forskellige farver og finish efter egen smag. Det er værd at tjekke priser og hvad der er på lager hos forskellige forhandlere, da dette kan ændre sig.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 730d?

Valg af vinterdæk til en BMW 730d bør tage højde for bilens præstation og sikkerhedsfunktioner. Med en 6-cylindret motor og godkendelse til at køre langt på literen, kræver denne bil dæk, der kan matche dens kvaliteter.

Det er vigtigt at vælge dæk, der understøtter bilens nødbremsesystem, sporholdeassist og querverkehrswarnung for at maksimere sikkerheden. Kig efter dæk fra anerkendte producenter, der tilbyder god ydelse under vinterforhold.

Disse dæk skal kunne klare våde og glatte veje samt sikre, at BMW 730d kan yde sit bedste, selv når temperaturen falder.

Det er også væsentligt at overveje dækkets størrelse og type. Testresultater viser, at visse dækstørrelser og mærker præsterer bedre i forskellige situationer. For eksempel vil bredere dæk muligvis give et bedre greb på sneen, men kan også påvirke brændstofforbruget.

Derfor bør man finde en balance, der passer til både ens kørestil og de forventede vinterforhold. Husk også på bilens specifikke krav som angivet af producenten for at sikre den bedste mulige oplevelse med din BMW 730d denne vinter.

Hvor sikker er en BMW 730d?

En BMW 730d har mange sikkerhedsfunktioner, der beskytter folk i bilen. Den har aktive systemer som nødbremsesystem og sporholdeassistent, der hjælper med at undgå ulykker. Volkswagen bruger også sådanne teknologier i deres biler.

Bilen har også passive sikkerhedsfunktioner som airbags og forberedelser til sammenstød, der mindsker risikoen ved ulykker. For familier er Isofix-systemet til barnesæder vigtigt.

Det sørger for, at barnesæder sidder fast og sikkert. Alt dette viser, at en BMW 730d er en sikker bil at køre i.

Hvordan er interiøret i en BMW 730d?

Interiøret i en BMW 730d viser klasse og høj kvalitet. Materialerne og håndværket er af topklasse. Bilen har det nyeste BMW Operating System. Det betyder nem brug af iDrive-Controller, berøringsskærm og stemmestyring.

Der er komfortable sæder foran. Bag i bilen er der masser af plads. Selv folk op til 1,90 m kan sidde godt.

BMW 730d har et smukt design indeni. Den store skærm og moderne systemer gør kørslen let og sjov. Passagerer nyder også den fine plads og kvaliteten af materialerne rundt om dem.

Denne bil kombinerer teknologi og komfort på en unik måde.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 730d?

En BMW 730d har plads til fem personer. Både foran og bag i bilen er der god plads. Personer op til en højde på 1,90 meter kan sidde bag i uden problemer. Dette gør bilen ideel for familier eller grupper, der rejser sammen.

Bilen byder på komfort for alle passagerer, uanset hvor lang turen er.

Hvilket lydsystem har en BMW 730d?

BMW 730d er udstyret med et Harman Kardon Surround Sound System. Dette lydsystem har i alt 16 højttalere og yder en samlet effekt på 464 watt. Det sikrer en fantastisk lydkvalitet og tilbyder køberne en enestående lydoplevelse, selv når bilen kører ved høje hastigheder.

Med dette system kan både føreren og passagererne nyde musik og andre lydmedier i topkvalitet under hele turen.

Hvilke apps kan man få til en BMW 730d?

En BMW 730d kommer med et opdateret styresystem. Dette system giver ejere mulighed for at installere forskellige apps. De kan bruge iDrive-Controller, en berøringsskærm og talestyring til at styre disse apps.

Bilens multimedia- og konnektivitetsfunktioner byder på mange indbyggede muligheder. Til dem, der ønsker mere, er ekstra funktioner tilgængelige mod en ekstra omkostning. Blandt disse apps finder man navigationshjælp, musikstreamingtjenester og muligheder for fjernbetjening af bilens funktioner.

Disse teknologier forbedrer køreoplevelsen ved at give nem adgang til nyttige informationer og underholdning mens man kører.

Opdateres softwaren i en BMW 730d automatisk?

Ja, softwaren i en BMW 730d bliver opdateret automatisk. Denne bil bruger ny teknologi, så den kan få nye funktioner og rettelser uden at skulle på værksted. Det gør, at bilen altid kører med den nyeste software.

Denne proces sikrer også, at bilens betjeningssystem og kombiinstrument altid er opdateret. Det er en stor fordel for ejerne, da det øger bilens ydeevne og sikkerhed. Alt dette sker trådløst, hvilket gør opdateringerne nemme og bekvemme for bilejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 730d?

Til en BMW 730d kan ejere vælge et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr for at gøre køreturen mere behagelig og sikker. For eksempel tilbyder BMW Soft-Close-Automatik til dørene, som lukker dem næsten lydløst og blidt, men dette kommer mod ekstra betaling.

Yderligere kan kunder vælge komfortsæder med otte forskellige massageprogrammer, perfekt til lange ture eller for at slappe af efter en travl dag. Sikkerhedsmæssigt kan man opgradere med Driving Assistant Professional, en sikkerhedspakke der inkluderer adskillige assistentfunktioner som hjælper med at undgå ulykker og gør kørslen sikrere.

Disse ekstraudstyr er blot toppen af isbjerget. Der findes mange andre muligheder såsom forskellige fælgdesigns og dæktyper, der sikrer bilens ydeevne passer perfekt til sæsonen og kørselsforholdene.

Ved hjælp af disse tilpasninger kan hver ejer af en BMW 730d skræddersy deres bil til nøjagtigt at møde deres behov og stil.

Guides til andre varianter af BMW 730d

Hvilke teknologier bruges i en BMW 730d?

BMW 730d tilbyder topmoderne teknologier for en unik køreoplevelse. Bilen er udstyret med Executive Drive Pro, som er et system til aktiv fjedringsstabilisering og Integral-Aktivlenkung, der forbedrer håndtering og komfort.

Luftfjedring kommer som standard, mens et adaptiv affjedringssystem kan vælges som ekstraudstyr. Dette sikrer en usammenlignelig glidende kørsel på alle vejtyper.

Den nyeste generation af BMW Operating Systems er også en del af pakken, inklusive iDrive-Controller og stemmestyring. Disse funktioner gør interaktionen med bilens systemer både nemmere og mere intuitiv.

Stemmebetjeningen tillader føreren at styre forskellige funktioner uden at fjerne hænderne fra rattet eller øjnene fra vejen. Denne kombination af avancerede teknologier bidrager til at sætte BMW 730d foran konkurrenterne i luksusbilsklassen.

Hvad koster en BMW 730d Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 730d koster i 2024 ca. fra 3.840 kr til 13.660 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW 730d til service?

En BMW 730d skal til regelmæssig check afhængigt af, hvor meget den kører. Dette varierer, så ejeren skal holde øje med bilens serviceindikator. Den smarte teknologi i bilen giver besked, når det er tid til et tjek.

Takket være brugen af en wartungsarme Steuerkette, er behovet for dyre vedligeholdelsesomkostninger reduceret. Det gør, at ejere ikke skal bekymre sig om hyppige og kostbare besøg hos mekanikeren.

Hvilke dele på en BMW 730d går mest i stykker?

Mange ejere af BMW 730d oplever ofte problemer med det elektriske system og motoren. Elektronikken kan give fejl, som påvirker bilens navigationssystem, radio, og lys. Motorproblemerne kan være alt fra små fejl til alvorlige problemer, der kræver dyre reparationer.

Gearkassen kan også svigte, især i ældre modeller. Dette betyder, at købere skal være opmærksomme på disse områder, når de køber en brugt BMW 730d. Det er vigtigt at tjekke bilens historik og få den undersøgt af en professionel før køb.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 730d?

Garantien på en BMW 730d Steptronic, som er fra årgang marts 2019 til maj 2020, dækker i alt 5 år. Denne periode giver ejerne af bilen en tryghed, da de ved, at garantien hjælper med at dække visse problemer, der måtte opstå.

Serviceintervallerne for bilen varierer baseret på, hvordan man kører, så det er godt at holde øje med sin kørselsmønster og bilens behov. Dette sikrer, at bilen vedligeholdes korrekt indenfor garantiperioden og hjælper med at forebygge uventede reparationer.

Hvad dækker garantien på en BMW 730d?

Garantien på en BMW 730d sikrer køber mod fejl og mangler for en vis periode. Denne periode er ikke nøje specificeret for modellen fra marts 2019 til maj 2020, men typisk dækker en sådan garanti dele og arbejdsløn for reparationer, som følge af fabrikationsfejl.

Detaljerne om, hvad garantien præcist dækker, såsom serviceintervaller baseret på kørsel, kan variere og bør tjekkes direkte hos sælger eller i bilens dokumentation. Den wartungsarme Steuerkette i bilen hjælper dog med at holde vedligeholdelsesomkostningerne nede, hvilket kan være en fordel indenfor garantiperioden.

Bilens driftsomkostninger betragtes generelt som relativt høje, så det er vigtigt at have klarhed over, hvad garantien omfatter og ikke omfatter. Dette kan hjælpe med at planlægge økonomien omkring bilkøbet bedre.

Desværre er der ingen specifikke oplysninger tilgængelige om de præcise garantidækninger for denne model og årgang, så det er anbefalet at kontakte en autoriseret forhandler for at få de mest nøjagtige og opdaterede oplysninger.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.45

Opdateret 10.09.2024, 14.32.45

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel