Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW 745e M Sport Steptronic (Årgang 03/2019 - 09/2020)

Købsguide: BMW 745e M Sport Steptronic (03/2019 - 09/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW 745e M Sport Steptronic?

BMW 745e M Sport Steptronic blev lavet mellem marts 2019 og september 2020. Denne bil er en plug-in hybrid, som betyder, at den både kan køre på benzin og strøm. Prisen starter fra 1.070.992 DKK.

Når man kører med begge dele, kommer man til at bruge omkring 8,5 liter benzin for hver 100km (12,5 km/L) Den har nogle gode ting som komfortadgang og Soft-Close-automatik på dørene. Men vær opmærksom på, at komfortadgang ikke beskytter så godt mod tyveri.

Denne BMW kommer med cool ting som adaptiv fartpilot, Apple CarPlay, BMW Display Key og Harman/Kardon Surround Sound. Det er god at vide, hvis du vil have en bil med ny teknologi og god lyd.

Denne bil passer til folk, der vil have en luksusbil, som også er god for miljøet.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW 745e?

BMW 745e kommer i forskellige modeller, hver med sine egenskaber og ydelse. Dette giver bilkøbere mulighed for at vælge den version, der passer til deres behov og ønsker.

  1. BMW 745e Steptronic: Denne model er hjertet i 745-serien med en ydelse på 290 kW (394 hk). Den bruger kun 2,0 liter brændstof pr. 100 km og sender kun 48 g CO2 ud i luften pr. km.
  2. BMW 750i xDrive Steptronic: For de som søger mere kraft, har denne variant en motor med hele 390 kW (530 HK). Brændstofforbruget går op til 10,6 liter pr. 100 km, og CO2-udslippet ligger på 217 g/km.
  3. BMW 730d Steptronic: Denne dieselmodel tilbyder solid ydelse på 195 kW (265 HK), bruger cirka 6,2 liter diesel pr. hundred kilometer og har et CO2-udslip på omkring 138 g/km.
  4. BMW 740d xDrive Steptronic: Med en stærkere dieselmotor end sit søskende har denne model ydelser på op til 235 kW (320 HK), et forbrug af diesel omkring hos BMW service overholdt hos,6,8 L/100km
  5. BMW 750d xDrive Steptronic: Topmodellen indenfor dieselmotorerne med den kraftigste motor i serien – hele 294 kW (400 HK).

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 745e?

Fordele Ulemper
- God komfort med luftaffjedring og adaptiv dæmpning - Begrænset bagagerumsvolumen på grund af batteriplacering
- Elektrisk justerbare komfortsæder med massageprogrammer - Bagagerummet har kun en LED-lys, hvilket kan være utilstrækkeligt
- Lav brændstofforbrug på 2,1-2,8 l/100km (50,0 km/L) /td> - Manglende anhængertræk
- CO2-udledning på 48-63 g/km - Behov for særlige dæk i hybridversionen

Hvordan klarer BMW 745e sig i test?

BMW 745e M Sport Steptronic har vist sig stærk i flere tests. Denne model imponerer især med sin hurtighed. Den kan skyde fra 60 til 100 km/t på kun 2,8 sekunder. Det viser, hvordan kraftfuld og hurtig denne bil er.

I test af støjniveauet oplever man kun 62,0 dB(A) ved 130 km/t, hvilket betyder, at kabinen er meget rolig, selv ved høje hastigheder. Det gør turen behagelig for alle i bilen.

En anden fremragende egenskab ved BMW 745e er dens bremseevne. Med en bremseafstand på blot 33,3 meter fra 100 km/t til fuldt stop, står det klart, at sikkerheden er i top. Disse resultater viser ikke kun bilens motor og drivkraft, men også dens avancerede sikkerhedsfeatures og køreegenskaber.

Sådan en præstation gør BMW 745e til et solidt valg for den kræsne bilkøber, der vægter både kraft, komfort og sikkerhed højt.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW 745e?

Hvis du tænker på at købe en BMW 745e, findes der flere andre biler, som kunne være gode valg. Disse alternativer matcher i ydelse, luksus og teknologi.

  1. Audi A8 L 60 TFSI e quattro - Denne model tilbyder en plug-in hybrid motor med lignende kraft og elegance som BMW 745e. Den har også avancerede teknologier som soft close døre og komfort sæder med memory.
  2. Mercedes-Benz S560e - Med sin luksuriøse kabine og stærke hybridmotor er dette et solidt valg for dem, der søger både performance og miljøbevidsthed. Udstyret inkluderer trådløs mobilopladning og varme i både for- og bagsæder.
  3. Porsche Panamera 4 E-Hybrid - Dette alternativ byder på sportslighed sammen med hybridteknologi. Den har imponerende acceleration og avanceret udstyr som adaptiv fartkontrol og LED forlygter.
  4. Tesla Model S - For dem, der ønsker en ren elbil, tilbyder Tesla Model S lange rækkevidder på batteri og hurtig acceleration uden lokal emission. Samtidigt kommer den med fuldautonom kørselsoptioner.
  5. Volvo S90 T8 Hybrid - Som et mere prisvenligt alternativ giver denne bil også god ydelse sammen med finesser som head-up display, fjernlys assistent, samt massage- og ventilerede forsæder.

Hver af disse biler tilbyder forskellige fordele men deler grundlæggende værdier i form af ydelse, komfort og moderne teknologier. Afhængigt af dine behov kan de her nævnte modeller være værd at overveje som alternativer til BMW 745e Steptronic.

Hvad er rækkevidden for en BMW 745e M Sport Steptronic på batteri?

BMW 745e M Sport Steptronic har et batteri på 10,8 kWh. Den kan køre mellem 40 og 50 km på ren elektricitet. Nogle gange kan den dog køre op til 58 km, alt efter hvordan man kører.

Dette betyder, at bilen er god for dem, der gerne vil køre grønt på kortere ture. Den lange elektriske rækkevidde gør denne model til et godt valg for bykørsel og korte daglige ture.

Hvor stort er batteriet på en BMW 745e M Sport Steptronic?

Batteriet i en BMW 745e M Sport Steptronic har en kapacitet på 10,8 kWh. Det giver bilen kraft til at køre på ren el. Denne information er væsentlig for bilkøbere, der lægger vægt på elektrisk kørsel og effektivitet.

Med et batteri af denne størrelse kan ejere nyde godt af både kraft og komfort, som BMW er kendt for. Den kombinerer avanceret teknologi med høj ydeevne, hvilket gør den til et tiltalende valg for dem, der søger en luksuriøs hybridbil.

Hvordan lader man en BMW 745e?

At lade en BMW 745e er nemt og bekvemt. Her er trinene du skal følge for at sikre, at din bil altid er klar til kørsel.

  1. Find en ladestation derhjemme eller i nærheden. Du kan bruge BMW's my garage service til at finde de nærmeste muligheder.
  2. Sørg for, at bilen er parkeret tæt på ladestanderen for nem adgang til ladeporten.
  3. Åbn ladeportdækslet på bilens venstre side ved at trykke let på det.
  4. Tag ladekablet fra ladestanderen eller dit hjemmeladesæt.
  5. Tilslut kablets ene ende til ladestanderen og den anden ende til din bil.
  6. Bekræft, at forbindelsen er korrekt etableret, og ladningen starter automatisk. Din BMW 745e har indbygget intelligent software, der overvåger opladningsprocessen.
  7. Ladetiden afhænger af batteriets størrelse og den benyttede strømkilde. Med et 10,8 kWh batteri kan din BMW 745e blive fuldt opladt mellem 40 og 50 km udelukkende på elektricitet.
  8. Når bilen viser, at den er fuldt opladet, afbryder du strømforsyningen først ved ladestanderen og derefter fjerner du kablet fra bilen.
  9. Luk ladeportdækslet forsigtigt for at beskytte mod støv og vand.

Med disse trin kan du nemt holde din BMW 745e M Sport Steptronic opladet og klar til brug anytime du ønsker en tur med komfort adgang og nydelse af sorte dakota komfort læder sæder samt andre luksuriøse features som varme i rat og adaptiv drejbar bagaksel for en ultimativ køreoplevelse.

Hvor lang tid tager det at lade en BMW 745e M Sport Steptronic?

At oplade en BMW 745e M Sport Steptronic varierer baseret på hvilken oplader man bruger. Bruger man en 3,7 kW oplader, tager det cirka 4 timer at fylde batteriet op. Hvis man derimod vælger en stærkere 7,4 kW oplader, kan bilen oplades på omkring 2 timer og 30 minutter.

Dette gør BMW 745e til et godt valg for folk, der gerne vil have en bil, som hurtigt kan være klar igen. Den elektriske rækkevidde på op til 58 km sikrer, at man kan køre flere daglige ture, uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm.

Alt i alt giver BMW 745e ejeren fleksibilitet med dens hurtige opladningstid og anstændige rækkevidde på batteri.

Hvilken motor har en BMW 745e M Sport Steptronic?

BMW 745e M Sport Steptronic har en særlig motor. Den kombinerer en 6-cylindret benzinmotor med 286 hestekræfter og en elektrisk motor, som giver 113 ekstra hestekræfter. Sammen yder de 381 hestekræfter og har et drejningsmoment på 550 Nm.

I sportstilstand kan denne bil give dig op til 394 hestekræfter og 600 Nm. Dette gør BMW 745e til en stærk hybridbil, der både kan køre hurtigt og være effektiv.

Hvor langt kører en BMW 745e M Sport Steptronic på literen?

En BMW 745e M Sport Steptronic bruger omkring 2,1 til 2,8 liter brændstof på 100km (50,0 km/L) I hybridtilstand går den op til cirka 8,5 liter på 100km (12,5 km/L) Dette viser bilens evne til at køre langt på både ren el og benzin.

Denne model er derfor både økonomisk og miljøvenlig for bilkøbere, der ønsker en luksusbil med lavt brændstofforbrug. Brugen af plug-in hybridteknologi gør denne bil ideel for dem, der ønsker en balance mellem kraftfuld ydelse og effektivitet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW 745e M Sport Steptronic?

BMW 745e M Sport Steptronic har en samlet systemydelse på 381 hestekræfter (hk). Kører man i sportstilstand, øges kraften til 394 hestekræfter. Dette giver bilen stærk acceleration og god ydelse på vejen.

Kraften fra motoren gør BMW 745e til en kraftfuld hybridbil. Denne model kombinerer elektrisk kraft med en traditionel motor, hvilket giver et godt mix af effektivitet og præstation.

Hvad er tophastigheden for en BMW 745e M Sport Steptronic?

BMW 745e M Sport Steptronic kan køre op til 250 km/t. Denne hurtighed gør den til et stærkt valg for bilkøbere, der søger en bil med både kraft og elegance. Med sin imponerende tophastighed viser BMW 745e, at en bil kan være miljøvenlig uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Den blander det bedste fra el-bilens verden med tyske ambassades fornemme design og engineering. Dette gør den til et attraktivt valg for dem, der ønsker høj hastighed kombineret med avanceret teknologi som BMW laserlys og headup display.

Hvor hurtigt accelererer en BMW 745e M Sport Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW 745e M Sport Steptronic kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sekunder. Denne imponerende fart gør den til et stærkt valg for dem, der søger en bil, der kombinerer luksus med kraftfulde præstationer.

Med dens avancerede teknologi og stærke motor får køberne både en sportslig og økonomisk bil. Dette viser sig også i test, hvor bilen klarer sprinten fra 60 til 100 km/t på blot 2,8 sekunder, hvilket vidner om dens hurtige accelerationsevne selv ved højere hastigheder.

Denne acceleration giver føreren en oplevelse ud over det sædvanlige og stiller BMW 745e som en fører i klassen for luksuriøse køretøjer med både elektrisk og benzin kraft.

Hvad er dimensionerne på en BMW 745e?

En BMW 745e M Sport Steptronic er en stor bil, men vi har ikke de specifikke mål på længde og bredde. Det er vigtigt for købere at vide, hvordan denne bil passer ind i deres garage eller parkeringsplads.

Bagagerummet byder på god plads med en kapacitet på 360 liter. Det gør det nemt at pakke til længere ture eller tage større indkøb med hjem. Denne bil kombinerer luksus med funktionalitet, hvilket er en stor fordel for folk, der søger en bil, der kan mere end bare at køre fra A til B.

Den har seks cylindre og en motorstørrelse på 2998 ccm. Ydelsen er på 290 kW, hvilket svarer til 394 hestekræfter. Denne kraftige ydelse sikrer, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sekunder.

For dem, der værdsætter hurtighed sammen med luksus og komfort, er BMW 745e et fremragende valg. Kraften og accelerationen kombineret med et rummeligt bagagerum gør denne bil ideel til forskellige formål.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW 745e?

Bagagerummet i en BMW 745e har en kapacitet på 360 liter. Dette giver mulighed for at transportere op til seks drikkekasser. Bagklappen betjenes elektrisk, hvilket gør det nemmere at læsse og tømme bagagerummet.

Derudover kan man hæve kuffertbunden for at skabe en flad overflade til større genstande. Denne funktion gør det bekvemt at indlæse store genstande som tasker og sportsudstyr. Den smarte indretning og de gennemtænkte løsninger i bagagerummet understreger BMW 745e's praktiske egenskaber sammen med dens luksuriøse features.

Kan man få anhængertræk på en BMW 745e?

En BMW 745e kommer i standardudgaven uden anhængertræk. Dette skyldes, at plug-in hybridversionen har nogle begrænsninger. Hvis en køber ønsker anhængertræk til denne model, er det afgørende at undersøge, om det kan eftermonteres på en sikker måde, der ikke påvirker bilens ydeevne eller garantibetingelser.

Det er vigtigt at rådføre sig med BMW's forhandler eller et autoriseret værksted for at få den nødvække vejledning og service.

For dem, der godt kunne tænke sig denne fleksibilitet, kræver det altså lidt ekstra indsats. Det er essentielt at overveje dette behov før køb af en BMW 745e, da muligheden for et officielt godkendt anhængertræk spiller en stor rolle for visse bilkøbere med behov for at trække trailere eller campingvogne.

Hvor mange kg må en BMW 745e trække på anhængertrækket?

Bilen kommer ikke med et anhængertræk og kan ikke udstyres med et træk.

Så hvis du har brug for en bil, der kan trække en trailer eller lignende, er BMW 745e måske ikke det rette valg for dig. Det er godt at overveje andre muligheder, der passer til dine behov for slæbning.

Hvilke fælge kan man få til en BMW 745e?

BMW 745e tilbyder et stort udvalg af fælge. Dette giver købere mulighed for at skræddersy bilens udseende og forbedre køreegenskaberne. Her er de muligheder, du har:

  1. Alufælge i 18 tommer størrelse: Disse passer godt til daglig brug og bidrager til en god balance mellem komfort og stil.
  2. Letmetalfælge i 19 tommer: Med dette valg får bilen et mere markant look og forbedret håndtering.
  3. Fælge designet som 20 tommer: De største i udvalget, skabt til dem, der ønsker maksimal visuel effekt og ydeevne.
  4. Forskellige designs: BMW tilbyder fælge i forskellige designs, såsom klassiske eller moderne looks, der matcher individuelle smage.
  5. Finish-muligheder: Købere kan vælge mellem en række finisher som poleret metal eller mat sort for et unikt udtryk.
  6. Tilpasning med dæk: BMW tillader købere at matche fælgene med forskellige dækstørrelser og typer for optimal ydelse.
  7. Personlig stil-valg: Valget af fælge understøtter en personlig tilgang til bilens design, hvilket betyder at hver kunde kan gøre sin BMW 745e helt særlig.

Dette brede udvalg sikrer, at alle kan finde den perfekte kombination af fælger og dæk til deres BMW 745e M Sport Steptronic, uanset om målet er elegance eller sportslighed.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW 745e?

At vælge de rette vinterdæk til en BMW 745e er afgørende for sikkerheden og køreoplevelsen i vintermånederne. Dette valg sikrer, at bilen yder optimalt under alle vejforhold.

  1. Se efter dæk med god anmeldelse inden for greb på både våde og tørre veje samt på sne.
  2. Prioriter dæk specielt designet til luksusbiler for at opnå den bedste kombination af komfort og præstation.
  3. Tjek mærkninger på dækkene, der angiver godkendelse til vinterbrug, såsom M+S (mudder og sne) eller et snefnugsymbol.
  4. Sørg for, at dækkene matcher bmw 745e's performance-kriterier som anført af producenten for maksimal sikkerhed og trækkontrol.
  5. Overvej lydniveauet fra de forskellige dæktyper, da nogle vinterdæk kan være støjende på klar vej.
  6. Kontroller størrelsen nøje; de skal passe til din Bmw’s fælge uden at påvirke speedometerets nøjagtighed eller køreegenskaberne negativt.
  7. Undersøg muligheden for run-flat dæk, som tillader at køre videre selv ved punktering—nyttigt i kolde måneder hvor hjulskift kan være besværligt.
  8. Investér i høj kvalitet fra velrenommerede mærker for længere levetid og færre udskiftninger gennem årene.
  9. Vurder behovet for ekstra udstyr som kæder eller spikes ifald du planlægger at køre i områder hvor dette er nødvendigt eller lovpligtigt.

    10 Introduction to the concept of fuel cells10 Vær bevidst om bilens load- og hastighedsindeks for at undgå overbelastning af dækkene under hård kørsel eller tung last.

Ved rigtig valg af vinterdæk til din BMW 745e sikres det, at bilen performer sikkert under alle winterforhold, samtidig med at komforten bevares på et højt niveau.

Hvor sikker er en BMW 745e?

BMW 745e har mange sikkerhedssystemer, der beskytter folk inde i bilen. Den har kollisionsadvarsel, fodgænger-nødbremse, dødvinkelassistent og udgangsadvarsel. Disse systemer hjælper med at undgå ulykker.

Bilen har også airbags foran, på siderne, til knæene for føreren og rundt om hele hovedet. Dette beskytter alle i bilen, hvis der sker en ulykke.

Denne bil er også lavet til at passe på børn. Den har særlige steder at sætte barnesæder fast. Efter en ulykke bremser bilen automatisk ned for at undgå flere problemer. Den har en SIM-kort indbygget, så den kan ringe efter hjælp.

Når man laver en nødopbremsning, blinker baglygterne hurtigt for at fortælle biler bagved, at de skal passe på. BMW 745e sørger for sikkerheden med disse smarte funktioner.

Hvordan er interiøret i en BMW 745e?

Interiøret i en BMW 745e imponerer med sin luksus og komfort. Foran kan man nyde godt af de elektrisk justerbare komfortsæder, som både har varme og massageprogrammer. Dette sikrer en behagelig køreoplevelse, selv på lange ture.

Multimediefunktioner som BMW Connected Drive Services, navigationssystem, og Bluetooth til handsfree samtaler er også en del af interiøret. Disse funktioner gør turen både nemmere og mere underholdende.

Bag i bilen er der masser af plads. Både ben- og hovedpladsen er god for personer foran i bilen, og bagpladsen føles også rummelig. Det skal dog nævnes, at personer højere end 1,90 m kan finde hovedpladsen lidt begrænset bagtil.

Til trods for den høje luksus, har 745e begrænsninger som ikke-klapbare bagsæder, hvilket kan være et minus hvis man har brug for mere flexible indstillinger. Alt i alt, levere BMW 745e en høj grad af komfort og teknologi indvendigt, hvilket matcher dens imponerende ydre præstationer.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW 745e?

En BMW 745e M Sport Steptronic kan have fem personer siddende. Det betyder, at både en chauffør og passagerer får god plads. Med el-justerbare bagsæder og læderrat byder denne bil på komfort for alle i bilen.

Så hvis du leder efter en rummelig chauffør bil, passer BMW 745e godt til dine behov. Den giver mulighed for at køre komfortabelt, uanset om det er korte ture i byen eller længere rejser.

Hvilket lydsystem har en BMW 745e?

BMW 745e tilbyder et imponerende Harman/Kardon soundsystem som en high-end lydoplevelse. Dette system giver krystalklar lyd med dyb bas og skarpe højder, som sikrer, at musik og tale lyder fantastisk under kørslen.

Med dette lydsystem får kunderne en audiooplevelse i topklasse, perfekt til dem, der værdsætter god lyd i deres bil. Det matcher bilens luksuriøse interiør og understreger BMW 745e's position som en premium bil.

Hvilke apps kan man få til en BMW 745e?

BMW 745e tilbyder mange moderne apps gennem BMW Connected Drive Services. Disse apps øger komforten og forbindelsen mellem bilen og dens ejer. Her er en liste over de mest fremtrædende apps tilgængelige:

  1. My BMW App: Giver fjernadgang til bilens funktioner som låsning og oplåsning, tjek af batteristatus og rækkevidde. Brugere kan også se bilens placering.
  2. BMW Maps: Et mere avanceret navigationssystem, der tilbyder realtidstrafikinformation og foreslår den hurtigste rute.
  3. Spotify: Direkte streaming af musik i bilen uden at skulle bruge en mobiltelefon.
  4. Apple CarPlay/Android Auto: Gør det muligt at spejle din smartphone's interface på bilens skærm, så du nemt kan bruge dine foretrukne apps.
  5. BMW Assistance: Tilbyder øjeblikkelig hjælp i nødsituationer eller ved tekniske spørgsmål om bilen.
  6. ParkNow og On-Street Parking Information: Hjælper med at finde og betale for parkering, både on-street og off-street.
  7. Amazon Alexa: Integrerer Amazons stemmestyrede assistent direkte i din bil, så du kan styre smart home-funktioner eller få nyheder mens du kører.
  8. eDrive Remote Services: Specielt udviklet til elbiler og hybridbiler, denne app viser nærmeste ladestationer og planlægger ruter baseret på bilens nuværende batteriniveau.

Disse apps kræver opkobling via bmw's infotainment system og et aktivt abonnement på BMW Connected Drive Services for at fungere optimalt.

Opdateres softwaren i en BMW 745e automatisk?

Softwaren i en BMW 745e opdateres automatisk. Det sker takket være bilens nyeste BMW operatingsystem, kaldet Live Cockpit. Denne funktion gør det muligt for bilen at modtage opdateringer over luften gennem indbygget SIM-kort, ligesom din smartphone.

Brugere kan nyde de seneste funktioner og sikkerhedsopdateringer uden besvær. Derudover giver BMW Connected Drive Services ejere adgang til multimediafunktioner og muligheden for at fjernbetjene visse bilfunktioner via en app eller en såkaldt displayschlüssel.

Dette sikrer, at din bil altid kører med den nyeste software og tilbyder den mest avancerede oplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW 745e?

En BMW 745e kan udstyres med mange forskellige ekstraudstyr og tilbehør. Det gør din køreoplevelse mere behagelig og sikker.

  1. High-End soundsystem for at opleve musik i høj kvalitet.
  2. BMW's TV-funktion, så passagerer kan se TV under kørslen.
  3. Digital radio DAB+, som tilbyder et bredt udvalg af radiostationer i digital kvalitet.
  4. CD-afspiller, perfekt for dem der stadig nyder at lytte til musik fra CDs.
  5. Apple CarPlay for nemt at forbinde din smartphone med bilen.
  6. Varme i for og bagsæder, så alle i bilen kan have det varmt på kolde dage.
  7. BMW laserlight og BMW LED forlygter giver stærkt lys på vejen om natten.
  8. Vognbane- og blindvinkelassistent hjælper føreren med at holde sig sikker på vejen.
  9. Autoparkerings system gør parkering nemmere end nogensinde før.
  10. Attraktiv beskatning på visse udstyrspakker kan spare penge over tid.
  11. BMW gesture control tillader kontrol af visse funktioner med håndbevægelser.
  12. Massage og ventilerede forsæder sørger for komfort på lange ture.
  13. Navigations system professional holder dig på rette vej uden besvær.

    14.Tonede ruder giver privatliv samt beskyttelse mod solens stråler.

Hver af disse dele tilføjer værdi og gør BMW 745e til en unik køreoplevelse.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW 745e?

BMW 745e M Sport Steptronic er fyldt med ny teknologi. Den har BMW's nyeste styresystem, Live Cockpit, som man kan styre med iDrive-controlleren, en berøringsskærm eller ved at bruge sin stemme.

Bilen har også meget moderne lys og hjælp til at parkere. For eksempel har den adaptiv LED forlygter, et laserlysmodul til fjernlys og et parkeringsassistent system. Der er endda teknologi til at parkere bilen fra en afstand og hjælp til at bakke ud.

Disse funktioner gør BMW 745e til en meget avanceret bil. Betjening via stemmen eller berøring gør det nemt at bruge bilens forskellige muligheder, mens man kører. Lysene giver fantastisk udsyn om natten, og de forskellige parkeringsassistenter gør det nemmere at manøvrere i trange rum.

Alle disse teknologier arbejder sammen for at gøre kørslen let og sikker.

Hvad koster en BMW 745e M Sportpaket Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW 745e M Sportpaket Steptronic koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en BMW 745e til service?

En BMW 745e skal til regelmæssig service for at sikre, at den kører godt. Det anbefales, at bilen tjekkes hos en autoriseret BMW forhandler hvert år eller efter hver 15.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Denne service er nødvendig for at holde bilen i god stand og sikre, at alle dele fungerer, som de skal. Med BMW Service Inclusive pakken kan ejere få fastlagt en serviceplan, der passer til deres behov og kørestil.

Dette giver ejerne ro i sindet, da de ved, at deres bil passes godt på af eksperter, der kender alt til deres model.

For ejere, der kører længere end det gennemsnitlige antal kilometer om året, kan det være nødvendigt med hyppigere besøg hos forhandleren. Det er vigtigt at følge bilens serviceindikator eller kontakte din lokale forhandler i Vejle Øst, Syd- og Sønderjylland for rådgivning.

Overholdelse af disse serviceintervaller sikrer ikke kun bilens driftssikkerhed men hjælper også med at bevare dens værdi over tid.

Hvilke dele på en BMW 745e går mest i stykker?

At eje en BMW 745e M Sport Steptronic er en drøm for mange. Men som med alle biler, kan visse dele være mere tilbøjelige til problemer.

  1. Elektroniske komponenter: Disse systemer, herunder navigation professional og digitalt cockpit, kan opleve fejl. Problemer med softwaren kræver ofte opdateringer hos BMW.
  2. Batteriet: Da det er en hybridbil, spiller batteriet en central rolle. Størrelsen og kompleksiteten af batteriet i en 745e gør det nogle gange udsat for defekter.
  3. Ladestik: Hyppig brug resulterer sommetider i slitage på ladestikket. Det skal måske udskiftes efter flere års brug.
  4. Affjedringssystemet: Kørsel på ujævne veje kan belaste affjedringen. Det fører til at componenterne hurtigere bliver slidte.
  5. Dæktrykssensorer: Forkert dæktryk eller fejl ved sensorerne kan give falske advarsler.
  6. Bremser: Bilen har et avanceret bremsesystem, men bremseskiver og klodser slites over tid og kræver udskiftning.
  7. Lygtesystemet: Den ene LED-lygte i bagagerummet holder ikke altid lige så længe som forventet og kan få behov for skift.

Disse punkter sidder ejere godt at kende til både inden købet og under ejerskabet af bilen for at sikre sig bedst muligt mod ubehagelige overraskelser.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW 745e?

Garantien på en BMW 745e varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km, alt efter hvad der sker først. Denne garanti gælder fra den dag, bilen bliver solgt for første gang.

For dem, der ønsker mere sikkerhed, tilbyder BMW Service Inclusive. Det er en mulighed, hvor man kan betale ekstra for at forlænge garantiperioden. Dette giver ejeren mere ro i sindet og sikrer, at bilen forbliver i god stand længere tid.

Hvad dækker garantien på en BMW 745e?

Garantien på en BMW 745e M Sport Steptronic gælder for enten et vist antal år eller kilometer, alt efter hvad der nås først. Denne periode er ofte 2-3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km.

Denne garanti sikrer mod fejl i fremstilling og defekter i de materialer, der er brugt til at bygge bilen. Det dækker dog ikke skader fra normalt slid eller ælde.

Købere kan vælge at forlænge garantien for ekstra beskyttelse mod ekstra omkostninger. BMW tilbyder også en speciel forsikring, der hjælper med reparationer efter den oprindelige garantiperiode.

Finder man mere detaljeret information i bilens garantibevis og vilkår, kan det give en dybere forståelse af, hvad garantien nøjagtigt dækker.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.58

Opdateret 10.09.2024, 14.34.58

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel