Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW i8 Roadster (Årgang 05/2018 - 06/2019)

Købsguide: BMW i8 Roadster (05/2018 - 06/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW i8 Roadster?

Før du køber en BMW i8 Roadster, skal du vide, at den er en luksusbil med tre døre og 374 hestekræfter. Den har et futuristisk design og vingedøre, som kræver plads ved parkering.

Det kan gøre det svært at stige ind og ud. Taget på bilen kan åbnes, når du kører op til 50 km/t. Det gør turen sjov, specielt på varme dage.

BMW i8 Roadster har også mange smarte funktioner som nøglefri betjening, automatisk nødbremsesystem, og et lydsystem fra Harman Kardon. Den har også teknologier som navigation professional og Apple CarPlay.

Du kan forbinde din telefon og bruge apps i bilen. Bilens software opdateres automatisk, så du altid har de nyeste funktioner. Bilen er ikke kun flot og sjov at køre i. Den viser også vejen frem for nye biler med sin teknologi og design.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW i8?

BMW i8 blev først vist som en del af BMWs Vision EfficientDynamics-plan. Den kom på markedet som en plug-in hybrid sportsvogn. Der findes to hovedmodeller: BMW i8 Coupé og BMW i8 Roadster.

Roadster-modellen, produceret mellem maj 2018 og juni 2019, skiller sig ud ved at have et åbent tag, perfekt til dem, der ønsker vind i håret. Begge modeller er bygget med en karosserirammen af aluminium og Fahrgastzelle af carbonfaserforstærket kunststof, hvilket gør bilerne både lette og stærke.

De bruger en kombination af en elektrisk motor og en traditionel forbrændingsmotor. Dette gør dem til effektive biler med kraftig performance. Med opsætningen kan ejere nyde godt af både hurtig acceleration og god brændstoføkonomi.

BMW har udstyret disse biler med avancerede teknologier som head-up display, fuld LED forlygter og Harman Kardon surround sound system for at nævne nogle få. Uanset om man vælger Coupé eller Roadster, tilbyder BMW i8-modellerne en unik blanding af innovation, luksus og køreglæde.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW i8?

Fordele Ulemper
- Unikt i sin klasse - Besværlig ind- og udstigning
- Godt afstemt drivlinje - Dårlig udsyn
- Sikre køreegenskaber - Kun 75 l bagagerumsvolumen
- Høj kvalitet interiør

Hvordan klarer BMW i8 sig i test?

BMW i8 Roadster har gode resultater i flere tests. Bilen viser god stabilitet og sikker håndtering på vejen. Bremserne på bilen er stærke, selvom den skal stoppe fra 100 km/t på en afstand på 35,2 meter.

Den har sikkerhedsfunktioner som advarselssystemer, adaptive fartpiloter og nødbremseassistent, der alt sammen er standardudstyr. Sæderne i bilen er behagelige at sidde i. Men det kan være lidt larmende inde i bilen.

Disse egenskaber gør BMW i8 Roadster til en populær bil blandt dem, der leder efter en brugt bil med gode funktioner og sikkerhed. Den kombinerer luksus med miljøvenlig kørsel takket være dens plug-in hybrid design.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW i8?

Alternativer til BMW i8 inkluderer plug-in hybrid sportsvogne som Porsche 918 Spyder og Audi e-tron GT. Disse biler tilbyder lignende avanceret teknologi og høj ydeevne. Porsche 918 Spyder bruger en kombination af benzin- og elmotor, der giver hurtig acceleration og høj topfart.

Audi e-tron GT er kendt for sin elektriske ydelse og stilfulde design, der konkurrerer med i8's luksus og innovation. Begge alternativer appellerer til købere, der ønsker grønne køretøjer uden at gå på kompromis med kraft og præstation.

Tesla Model S er også et værdigt alternativ med sin rene elektriske drivlinje, lange rækkevidde og imponerende acceleration. Den tilbyder en anderledes oplevelse med sin fokus på elektrisk power, højeffektivitet, og løbende opdateringer via software.

Dens evne til at levere konstante forbedringer over the air gør den til et interessant valg for dem, der ønsker det nyeste indenfor teknologi og performance. Sammenlignet med BMW i8 tilbyder disse alternativer forskellige perspektiver på fremtidens kørsel med fokus på bæredygtighed, innovation og luksus.

Hvad er rækkevidden for en BMW i8 Roadster?

En BMW i8 Roadster har en samlet rækkevidde på 460 km med en blanding af benzin og el. Den bruger et 9,1 kWh lithium-ion batteri, som giver den kraft til at køre op til 38 km på ren elektrisk energi.

Hvis du vælger den option med en større tank på 42 liter, forlænges dens samlede rækkevidde. Den kombinerer altså fordelene ved en plug-in hybrid bil med en sportsvogns performance.

Dette betyder, at ejere kan nyde længere ture uden bekymringer om at løbe tør for strøm eller benzin. Denne bil er perfekt for dem, der søger en grøn løsning uden at gå på kompromis med kraft og stil.

Hvor stort er batteriet på en BMW i8 Roadster?

BMW i8 Roadster bruger et 9,1 kWh lithium-ion batteri. Dette kraftige batteri hjælper bilen med at køre længere på ren elektricitet. Med dette batteri kombinerer BMW i8 Roadster styrken fra en plug-in hybrid sportsvogn med enestående effektivitet.

Hvordan lader man en BMW i8?

At lade en BMW i8 kræver få trin. Bilen understøtter forskellige lade muligheder for at give ejere fleksibilitet.

  1. Brug en husholdningsstikkontakt: Man kan lade bilens batteri til 100% på cirka 4,5 timer. Det kræver ikke specialudstyr, blot den standard oplader, som følger med bilen.
  2. Anvend offentlige ladestationer: Med optionale ladekabler designet til disse stationer kan man oplade i8 hurtigere og mere effektivt end med en almindelig stikkontakt. Disse stationer findes ofte ved indkøbscentre eller offentlige parkeringsområder.
  3. Installation af hjemmeladestation: For en endnu hurtigere og mere bekvem ladning derhjemme, kan man installere en dedikeret ladestation. Dette kræver køb af enten BMWs egen Wallbox eller lignende fra tredjeparter.
  4. Brug af BMW Display Key: Denne smartnøgle viser information om bilens batteristatus og tillader dig at planlægge opladning, så den passer med lavtarifs el-timer for at spare på elregningen.
  5. Udnyt intelligente opladningstjenester: Med BMW Connected Drive services kan man fjernstyre opladningen via en smartphone app. Det gør det muligt at starte eller pause opladningen uanset hvor du er, og se aktuel ladestatus.
  6. Akustisk fodgængerbeskyttelse under opladning: Når i8 lades ved lav hastighed eller står stille under opladning, bruger systemet lyde for at advare fodgængere om bilens tilstedeværelse.

Hver af disse metoder sikrer, at din BMW i8 Roadster holdes fuldt op ladet og klar til kørsel når som helst. Valget af lademetode afhænger af dine specifikke behov og de faciliteter, der er tilgængelige i dit område.

Hvor lang tid tager det at lade en BMW i8 Roadster?

At fylde batteriet op på en BMW i8 Roadster kræver 4,5 timer ved brug af en almindelig husholdningsstikkontakt. Dette gør det nemt for ejere at oplade bilen derhjemme natten over, så den er klar til brug næste dag.

Denne plug-in hybrid sportsbil kombinerer effektivitet med kraft, hvilket giver brugeren en både miljøvenlig og dynamisk køreoplevelse. Med denne ladetid passer BMW i8 Roadster perfekt til hverdagsbrug og længere ture, hvor man ønsker at nyde køretøjets præstation uden bekymringer om at skulle finde en opladningsstation ofte.

Hvilken motor har en BMW i8 Roadster?

En BMW i8 Roadster har en speciel motor. Den bruger en 1,5-liters tre-cylindret benzinmotor. Denne benzinmotor kan lave 231 hestekræfter og har et drejningsmoment på 320 Nm. Der er også en elektromotor i bilen.

Denne elektromotor har 143 hestekræfter og kan skabe et drejningsmoment på 250 Nm. Sammen hjælper disse to motorer bilen med at køre hurtigt og kraftfuldt, samtidig med at den er god for miljøet.

Denne blanding af en benzinmotor og elektromotor gør BMW i8 Roadster til en plug-in hybrid sportsvogn. Det er en smart måde at bruge både traditionel og moderne teknologi til at skabe en bil, der både er sjov at køre i og god for naturen.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW i8 Roadster?

BMW i8 Roadster har imponerende 374 hestekræfter. Dette tal afspejler den samlede effekt fra bilens plug-in hybrid system. Med så mange hestekræfter kan i8 Roadster accelerere hurtigt og levere en dynamisk køreoplevelse.

Den kombinerer en benzinmotor med en elektrisk motor, hvilket gør den både stærk og mere miljøvenlig end traditionelle biler. Kraften i denne bil er et godt eksempel på BMW's forpligtelse til at skabe køretøjer, der ikke går på kompromis med ydeevne for at være grønnere.

Hvad er tophastigheden for en BMW i8 Roadster?

Tophastigheden for en BMW i8 Roadster når 250 km/t. Denne hastighed kommer kun, når man bruger forbrændingsmotoren. Denne model er en plug-in hybrid sportsvogn, hvilket kombinerer elektrisk kraft med traditionel forbrændingsmotor for at opnå både kraft og effektivitet.

Fans af hastighed og moderne teknologi vil finde denne bil tiltalende, specielt med dens evne til at skifte mellem forskellige køremetoder.

Hvor hurtigt accelererer en BMW i8 Roadster fra 0-100 km/t?

En BMW i8 Roadster kan køre fra 0-100 km/t på kun 4,6 sekunder. Den kombinerer kraften fra en 1,5-liters tre-cylindret benzinmotor med 231 hk og en elektrisk motor på 143 hk for at opnå en maksimal ydelse på 374 PS.

Denne plug-in hybrid sportsvogn viser, hvordan moderne teknologi og innovativt design giver mulighed for høj hastighed uden at gå på kompromis med miljøvenligheden. Med mulighed for at køre rent elektrisk op til 120 km/h sætter BMW i8 Roadster nye standarder inden for både ydelse og bæredygtighed.

Hvad er dimensionerne på en BMW i8?

BMW i8 har imponerende dimensioner, der giver den et sporty og aerodynamisk udseende. Den måler 4,689 mm i længden, hvilket er nok plads til at køre komfortabelt på vejen. Bredde er 1,942 mm, dette giver bilen et solidt fodfæste og hjælper med at håndtere sving med lethed.

Højden på kun 1,292 mm understreger bilens lave og strømlinede profil, ideel for en hurtig køretur. Akselafstanden tilføjer stabilitet og komfort med sine 2,800 mm, sikrer en jævn kørsel selv på ujævne veje.

Disse dimensioner kombineret skaber en imponerende figur på landevejen og understreger BMW i8's unikke design og tekniske kapabiliteter.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW i8?

Bagagerummet i en BMW i8 er ikke særlig stort. Det har kun et volumen på 75 liter. Dette rum er mindre end mange andre biler, især for dem, der har brug for plads til bagage. Købere skal være opmærksomme på dette, før de beslutter sig for at købe denne bil.

Det begrænsede plads kan være en ulempe for dem, der rejser meget eller har brug for at transportere større genstande.

Kan man få anhængertræk på en BMW i8?

Man kan ikke få anhængertræk på en BMW i8. Denne model er designet som en plug-in hybrid sportsvogn, hvor hovedfokus ligger på ydeevne og design. På grund af bilens unikke konstruktion og det faktum, at den er en plug-in hybrid, tillader producenten ikke montering af anhængertræk.

Købere, der overvejer en BMW i8, bør være opmærksomme på denne begrænsning. Dette er særligt vigtigt for dem, der måske har brug for at trække trailere eller andre typer udstyr med deres bil.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en BMW i8?

Der kan ikke monteres anhængertræk på en BMW i8.

Hvilke fælge kan man få til en BMW i8?

Til en BMW i8 kan man vælge mellem forskellige fælge, som passer til bilens unikke stil og ydeevne. Købere kan finde fælge i forskellige størrelser og designs, så de matcher deres personlige smag og krav til bilens udseende.

Disse fælge er lavet for at forbedre køreegenskaberne og sikre, at bilen ser godt ud på vejen. Det er muligt at vælge imellem letvægtsfælge, som bidrager til en bedre køredynamik og øger effektiviteten af bilens plug-in hybrid sportsvogn-kapabiliteter.

BMW tilbyder også særlige fælge med laser headlights-design, som ikke alene ser imponerende ud men også forstærker bilens aerodynamiske egenskaber. Ved at vælge de rigtige fælge, kan ejere af en BMW i8 sikre, at deres bil står skarpt og klar til både hverdagsbrug og mere sporty kørsel.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW i8?

Vælg vinterdæk til en BMW i8, der matcher bilens høje ydeevne. Dette betyder dæk, der kan klare både høj hastighed og sørge for god kontrol i koldt vejr. Disse dæk skal have stærkt greb på både våde og frosne veje.

Det er også vigtigt, at dækkene understøtter bilens plug-in hybrid system og dens unikke vægtfordeling.

For en bil som BMW i8, som har en potent motor og avanceret teknologi som driving assistant og intelligent nødopkald, bør man overveje premium dæk mærker. Sådanne dæk vil sikre, at bilen kan yde sit bedste, selv i vanskelige vintervejrforhold.

Husk at tjekke mærkning for brændstoføkonomi, vådt greb og støjniveau for at vælge de mest comfort og effektive vinterdæk.

Hvor sikker er en BMW i8?

BMW i8 har passiv sikkerhed som airbags, men tilbyder ikke advarselssignaler for åbne fløjdøre. Det gør, at folk skal være ekstra opmærksomme, når dørene er åbne. Bilen har ikke været igennem officielle crashtest.

Dette kan være vigtigt at vide for købere, der lægger stor vægt på sikkerhedsbedømmelser. Sikkerheden i en bil er afgørende for mange, og med BMW i8's manglende testresultater, bør man overveje andre aspekter af bilen, som teknologi og køreegenskaber, når man vurderer dens samlede sikkerhed.

Hvordan er interiøret i en BMW i8?

Interiøret i en BMW i8 byder på luksus og fremtidsteknologi side om side. Kabinen er udstyret med fuld læder 'spheric' i perforeret elfenbenshvid, hvilket giver en fornemmelse af elegance og komfort.

Bilen har et fuldt digitalt instrumentbræt, hvor føreren nemt kan holde øje med bilens ydeevne. Audio- og navigationssystemet styres både via en touchskærm og en dreje-/trykkontrol, hvilket gør det let at betjene under kørsel.

Desuden understøtter bilen trådløs opladning af smartphones, så enheder altid kan holdes opladet.

Tilføjelsen af moderne teknologier som Bluetooth musik streaming og Bluetooth telefon forbindelse sikrer, at passagererne altid er forbundet og underholdt. BMW i8 tilbyder også real time traffic information og concierge services via remote services, hvilket forbedrer køreoplevelsen ved at give drivers assistance og opdaterede trafikoplysninger.

Ambient belysning sætter stemningen inde i bilen, mens Harman/Kardon sound system sørger for en enestående lydkvalitet. Alle disse funktioner sammen skaber en unik og luksuriøs oplevelse i en bil der ikke bare er fremragende at køre, men også utrolig behagelig at opholde sig i.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW i8?

BMW i8 Roadster har kun plads til 2 personer. Dette skyldes bilens unikke design og struktur, som ikke giver mulighed for at tilføje et ekstra sæde eller et barnesæde med Isofix-systemet.

Til trods for dette tilbyder bilen god sædekomfort og en oplevelse med lavt innvendig støjniveau, hvilket skaber en behagelig køretur for fører og passager. Denne sportsvogn er dermed ideel for dem, der søger en luksuriøs og sporty køreoplevelse, men den er ikke egnet for familier, der har brug for mere siddeplads.

Hvilket lydsystem har en BMW i8?

En BMW i8 Roadster kommer med et avanceret lydsystem. Systemet kan styres på to måder: via en touchskærm eller en dreje-/trykkekontrol. Det gør det nemt at skifte mellem sange eller indstillinger, mens man kører.

Brugere kan nyde musik fra forskellige kilder, takket være muligheden for at integrere både musik- og navigationssystemer i bilen.

Bilen tilbyder også moderne bekvemmeligheder som trådløs opladning af smartphones. Det er en stor fordel for dem, der altid vil have telefonen opladet på farten. Sædekomforten er høj, men det er værd at bemærke, at der kan være et højt niveau af støj indeni bilen.

Dette lydsystem og disse funktioner bidrager til en mere behagelig køreoplevelse i en BMW i8 Roadster.

Hvilke apps kan man få til en BMW i8?

Til en BMW i8 kan man få flere nyttige apps. BMW Connected App giver ejere mulighed for at styre deres bil på afstand. Denne app gør det muligt at låse døre op og i, varme eller køle kabinen og lave ruteplaner.

BMW Remote App hjælper brugere med at finde deres bil, tjekke hvor meget strøm, der er tilbage, og planlægge hvornår bilen skal lade op. Man kan også bruge BMW i Driver's Guide App til at finde informationer om i8, som for eksempel hvordan man bruger forskellige funktioner, og hvornår bilen skal til service.

BMW Charging App er god til at finde ladestandere og planlægge opladning, mens BMW i Wallbox App gør det nemt at holde øje med opladningen hjemmefra. Med BMW ConnectedDrive App får ejere adgang til tjenester som trafikinformation i realtid og internet.

Alle disse apps gør det nemmere og mere bekvemt at eje en BMW i8, fra daglige funktioner til at holde bilen i god stand.

Opdateres softwaren i en BMW i8 automatisk?

Softwaren i en BMW i8 bliver opdateret automatisk. Dette sikrer, at bilen altid har de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer. Ejere behøver ikke at besøge et værksted for disse opdateringer.

De får besked direkte i bilens system, når der er nye opdateringer tilgængelige. Processen er designet til at være bekvem og brugervenlig, så bilen altid er opdateret med den nyeste software.

Denne feature understøtter integration af musik- og navigationssystemer samt trådløs opladning af smartphones, hvilket øger komforten for føreren og passagererne.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW i8?

Til en BMW i8 kan man vælge mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen mere personlig og funktionel. For eksempel kan man få specielle fælge, der både ser godt ud og forbedrer køreegenskaberne.

Komfort adgang giver ejeren mulighed for nemt at låse bilen op og starte den uden at bruge nøglen. Med PDC-sensorer for og bag bliver parkering meget nemmere, da de hjælper med at måle afstanden til forhindringer.

Interiøret kan opgraderes med fuld læder 'spheric' perforeret i elfenbenshvid, som tilføjer luksus og komfort. For dem, der ønsker en forbedret lydoplevelser, er der avancerede lydsystemer.

Sikkerheden øges med akustisk fodgængerbeskyttelse, der advarer fodgængere om bilens nærhed. Til de koldere måneder kan sædevarme gøre køreture mere behagelige. Ambiente belysning skaber en hyggelig stemning indeni bilen.

Uanset behovene kan man altså finde en række tilvalg, der gør BMW i8 endnu mere speciel.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW i8?

BMW i8 bruger topmoderne teknologier, der gør den til en pioner inden for plug-in hybrid sportsbiler. Med avancerede LED-forlygter, fjernlysassistent, variabel lysfordeling og drejelys giver BMW i8 en exceptionel synlighed og sikkerhed under kørsel.

Disse forlygter bruger LED-teknologi, som er kendt for sin lange levetid og lave energiforbrug, hvilket matcher i8's miljøvenlige profil. Akustisk fodgængerbeskyttelse garanterer, at bilen producerer lyde ved lav hastighed for at advare fodgængere, hvilket er særligt nyttigt, da elektriske og hybridbiler kan være svære at høre.

Innovative teknologier fortsætter inde i bilen med BMW's iDrive-system, der omfatter navigation, håndfrit udstyr og adgang til forskellige apps. Dette system er intuitivt at bruge og holder føreren forbundet med omverdenen, mens de nyder køreturen.

Plug-in hybrid systemet kombinerer en effektiv benzinmotor med en elektrisk motor for at maksimere ydeevne og reducere brændstofforbruget. Det store lithium-ion batteri kan oplades hjemme eller ved ladestationer, hvilket giver en imponerende elektrisk rækkevidde.

Med disse teknologier sætter BMW i8 nye standarder for hvad man kan forvente af en moderne sportsbil.

Hvad koster en BMW i8 Roadster i grøn ejerafgift?

En BMW i8 Roadster koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en BMW i8 til service?

En BMW i8 Roadster skal til regelmæssig service for at sikre, at bilen kører optimalt. Serviceintervallerne kan variere baseret på køremønstre og brug af bilen. Generelt anbefales det, at ejere følger bilproducentens vedligeholdelsesplan.

Denne plan foreslår typisk service hvert år eller efter et bestemt antal kilometer – hvad end der kommer først. Det er vigtigt for ejere at tjekke bilens manual for de præcise anbefalinger og sikre, at BMW i8 Roadsteren gennemgår nødvendig vedligeholdelse, herunder olieskift, tjek af bremser og batteritest, for at undgå større reparationer.

Regelmæssig service sikrer ikke kun, at bilen performer sit bedste men også, at garantien forbliver gyldig. Ved hver service vil en kvalificeret mekaniker undersøge bilen for eventuelle problemer og foretage de nødvendige justeringer.

Dette hjælper med at forebygge pludselige nedbrud og dyrere reparationer senere hen. Derfor er det afgørende for ejere af en BMW i8 Roadster at holde sig til den foreslåede serviceplan fra BMW.

Hvilke dele på en BMW i8 går mest i stykker?

Der er ingen specifikke data om dele på en BMW i8 Roadster, der går hyppigst i stykker. Men generelt kan visse dele på plug-in hybrid sportsvogne som BMW i8 være mere udsatte.

  1. Batteripakken: På grund af dens natur og brug, kan BMW i8's store energilager over tid miste kapacitet.
  2. Elektriske komponenter: Sensorer, PDC sensorer for & bag og andre finmekaniske dele kan fejle med hyppig brud.
  3. Transmissionen: Dette kritiske element oplever ofte slitage pga. bilens høje ydeevne.
  4. Bremser: Specielt skiver og klodser kan slides hurtigt, da de bruges intensivt til at håndtere bilens hastighed og vægt.
  5. Akustisk fodgængerbeskyttelse: Dette unikke system kan nogle gange gå i stykker, hvilket kræver udskiftning eller reparation.
  6. Affjedringssystemet: Komponenter som støddæmpere og fjedre kan slide pga. bilens sportslige karakter og behovet for stram håndtering.

Hver ejer bør være opmærksom på disse potentielle svagheder ved at købe en BMW i8 Roadster og sørge for regelmæssigt vedligeholdelse samt tjek via fejlfri 100% autotjek brugtbilstest for at sikre lang levetid for deres bil.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW i8?

Garantien på en BMW i8 Roadster dækker 3 år eller 100.000 km, alt efter hvad der kommer først. Købere kan føle sig sikre, når de vælger en sådan bil, fordi garantien beskytter dem mod mange potentielle problemer.

Det gør BMW i8 til et attraktivt valg for dem, der søger en pålidelig plug-in hybrid sportsbil. Garantiens dækning sikrer, at ejerne kan nyde deres køretøj uden at bekymre sig om uventede reparationsomkostninger i denne periode.

Hvad dækker garantien på en BMW i8?

BMW i8 Roadster garanti sikrer ejere i 3 år eller op til 200.000 km, afhængig af hvad der sker først. Denne dækning gælder for de fleste dele af bilen og sikrer tryghed for ejeren.

For batteriet på denne plug-in hybrid sportsbil finder man en længere beskyttelse på 8 år eller 100.000 km. Rustbeskyttelse holder endnu længere, med en dækning på 12 år, som viser BMW's tillid til deres håndværk.

Servicegarantien kommer også til gode inden for de første 3 år eller 40.000 km, hvilket gør vedligeholdelsen bekymringsfri. Elektriske dele på i8 Roadster nyder godt af en 6-års garanti eller op til 100.000 km, hvilket understreger kvaliteten af BMW's avancerede teknologier.

Lakeringen er beskyttet i 3 år, uden kilometerbegrænsning, og gennemtæringsgarantien giver sinde ro i hele 12 år, så ejere kan være trygge ved holdbarheden af deres køretøj.

Dette brede udvalg af garantier beviser, at når du køber en BMW i8 Roadster, investerer du ikke bare i køreglæde men også i langvarig tryghed og kvalitet.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.32

Opdateret 10.09.2024, 14.34.32

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel