Guiden handler om BMW iX3 Charged Impressive (Årgang 01/2021 - 08/2021)

Købsguide: BMW iX3 Impressive (01/2021 - 08/2021)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW iX3 Impressive?

Før du køber en BMW iX3 Impressive, er det vigtigt at vide, at den har en stærk elektrisk motor. Denne motor giver op til 286 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm. Det betyder, at bilen er hurtig og har gode køreegenskaber.

Du får en bil, som kører stabilt og godt i sving. iX3 bruger omkring 21,2 kWh pr. 100 km og kan køre ca. 400 km på en opladning. Det er godt for lange ture.

iX3 er en elbil, så du skal tænke på, hvor du kan lade den op. Der er mange ladestandere i Danmark, men det er en god idé at planlægge dine ture, så du ikke løber tør for strøm.

Bilen er også fyldt med smart teknologi som parking assistant, der hjælper dig med at parkere. Og husk, iX3 er ikke bare en bil. Det er et valg for fremtiden med mindre forurening.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW iX3?

BMW iX3 kommer kun i en model, men med forskellige udstyrspakker. Dette gør det nemt at vælge den bil, der passer til dine behov. Hver pakke har sine egne funktioner og fordele. Uanset pakken har alle iX3-modeller en stærk elmotor og kan køre langt på en opladning.

De er designet til at give en god køreoplevelse og er fyldt med ny teknologi til at hjælpe dig på vejen.

Med en teoretisk rækkevidde på 400 km og en elektromotor, der yder op til 286 hestekræfter, er iX3 et godt valg for dem, der søger en elektrisk SUV. Ladehastigheden varierer, så du kan hurtigt få strøm til din bil, både hjemme og på farten.

Dette gør iX3 til et praktisk valg for daglig brug og længere ture.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW iX3?

FordeleUlemper
Rækkevidde på ca. 400 kmRelativt høj pris
Høj effektivitet på 21,2 kWh/100 kmBegrænset valg af ekstraudstyr sammenlignet med andre modeller
210 kW (286 hk) og 400 Nm drejningsmomentIkke så sportslig som nogle konkurrenter
Stabil affjedring og god håndtering i kurverStørre vægt på grund af batteriet
Omhyggeligt udvalgte sikkerheds- og assistentsystemerBegrænset bagagerumsplads sammenlignet med nogle benzin/diesel modeller
Femte generation af elektrisk motorLængere ladetid end tankning af traditionelle brændstoffer
3-zoners klimaanlæg og standklimatisering via appOffentlige ladestationer er ikke altid tilgængelige
God støtte og velkonturerede sæderOpdatering af software og apps kan kræve besøg hos forhandler
Imponerende lydisoleringAfhænger af elektricitetsprisen, der kan variere

Hvordan klarer BMW iX3 sig i test?

BMW iX3 klarer sig godt i tests. Den får høje scorer for sikkerhed og effektivitet. I en ADAC Ecotest bruger den kun 21,2 kWh/100 km og kan køre ca. 400 km på en opladning. Dens elektromotor har 286 heste og kan gå op til 180 km/t.

BMW iX3 har også fået fem stjerner i NCAP for at beskytte folk inde i bilen.

Denne bil lader hurtigt. Med jævnstrøm tager det kun 31 minutter at lade op til 80%. Med vekselstrøm tager det længere tid, op til otte timer. BMW iX3 har smarte sikkerhedssystemer.

Den hjælper med at holde bilen i sin bane og stopper automatisk, hvis der er fare for at køre ind i noget. Den er altså både hurtig og sikker.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW iX3?

Nogle biler er ligesom BMW iX3. Disse inkluderer Audi Q4 e-tron, Hyundai IONIQ 5, KIA EV6, Skoda Enyaq og Volkswagen ID.4. Disse biler er også elbiler og konkurrerer med iX3. De har forskellige styrker og tilbyder gode muligheder for folk, der søger en elbil.

Disse alternativer har egne unikke træk. For eksempel har nogle bedre batteri eller mere plads. Det er vigtigt at se på, hvad hver bil tilbyder. Så kan man vælge den, der passer bedst til ens behov.

Hvad er rækkevidden for en BMW iX3 Impressive?

BMW iX3 Impressive kan køre ca. 400 km på en opladning. Dette tal kommer fra tests, hvor bilen bruger 21,2 kWh per 100 km. Det betyder, at bilen er god til lange ture uden at skulle oplade ofte.

Batteriet i bilen er lavet til at holde til denne distance, så du kan føle dig sikker, når du kører langt.

Opladning af BMW iX3 kan tage forskellig tid. Med almindelig vekselstrøm kan det tage op til otte timer at få fuldt opladt batteri. Men hvis du bruger hurtigladning med jævnstrøm, kan batteriet lades op på kun 31 minutter.

Dette gør det nemt at oplade bilen hurtigt, hvis du er på farten.

Hvor stort er batteriet på en BMW iX3 Impressive?

Batteriet i en BMW iX3 Impressive er på 80 kWh. Af dette er 73,8 kWh brugbar energi. Dette giver bilen en god rækkevidde. Man kan køre over 400 km på én opladning. Dette gør den til et stærkt valg for længere ture.

Den kan lades med både vekselstrøm og jævnstrøm. Med jævnstrøm tager det kun 31 minutter at lade op til 80%. Med vekselstrøm tager det op til otte timer at få fuld opladning.

Dette gør den fleksibel og nem at bruge i hverdagen.

Hvordan lader man en BMW iX3?

At lade en BMW iX3 er let og bekvemt. Den kan lades med forskellige typer af opladere, både hjemme og på offentlige ladestationer.

 1. Brug et Schuko stik til hjemmeladning. Dette tager op til 66 timer for en fuld opladning.
 2. Vælg et Type 2 kabel til hurtigere hjemmeladning eller ved offentlige ladestationer. Her tager det op til 24 timer.
 3. Find en DC hurtigladestander for den hurtigste opladning. Det kan fylde batteriet op på kun 31 minutter.
 4. Bilen viser advarsler, hvis batteriet bliver for lavt eller opladningen ikke fungerer som den skal.
 5. Tjek bilens skærm eller din smartphone - app for at se opladningsstatus og planlægge den bedste tid til at lade.
 6. Sørg altid for at bruge det kabel og den stiktype, der passer bedst til din aktuelle situation.

Uanset hvor du er, findes der en løsning, der passer til dine behov for at holde din BMW iX3 kørende uden problemer.

Hvor lang tid tager det at lade en BMW iX3 Impressive?

At fylde batteriet i en BMW iX3 Impressive op tager forskellig tid, afhængig af strømkilden. Bruger man hjemmestikkontakt med vekselstrøm, kan det tage op til otte timer. Har man dog adgang til en hurtigladestation med jævnstrøm, kan bilen lades på kun 31 minutter.

Dette gør BMW iX3 Impressive fleksibel og praktisk for både daglige ture og længere rejser. Med muligheden for hurtig opladning er bilen hurtigt klar igen, hvilket gør den til et godt valg for dem, der er på farten.

Hvilken motor har en BMW iX3 Impressive?

BMW iX3 Impressive har en kraftig elektromotor. Denne motor yder op til 286 hestekræfter og har 400 Nm i drejningsmoment. Det betyder, at bilen er hurtig og har god kraft, når du trykker på speederen.

Motoren er af den nyeste generation og bruger ikke længere permanent magnet, men er fremderregt. Dette gør motoren mere effektiv.

Denne elektromotor gør, at iX3 kan køre glat uden en gearkasse. Du får en jævn køretur, fordi motoren arbejder godt over et bredt område. Med denne teknologi bag rattet, har du en bil, der er både stærk og smart designet til moderne veje.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW iX3 Impressive?

En BMW iX3 Impressive har 286 hestekræfter. Det er takket være dens elektriske maskine, som giver bilen masser af kraft. Denne motor gør også, at bilen kan køre rigtig stærkt og glat på vejen.

Med 286 hestekræfter er iX3 klar til både bykørsel og længere ture på motorvejen. Kraften betyder også, at bilen føles hurtig, når du trykker på speederen.

Hvad er tophastigheden for en BMW iX3 Impressive?

BMW iX3 Impressive kan køre op til 180 km/t. Dette er takket være dens kraftfulde elektromotor, som giver 286 hestekræfter og 400 Nm i drejningsmoment. Denne bil viser, at elbiler både kan være hurtige og have god ydeevne.

Med sådan en motor kan man nyde en hurtig køretur, mens man stadig passer på miljøet.

Hvad er dimensionerne på en BMW iX3?

BMW iX3 er en rummelig bil. Den måler 4.734 mm i længden, hvilket gør den til en stor bil på vejen. Bredde er på 1.891 mm, så den fylder godt ud i bilsædet. Højden er 1.668 mm, så den har en fin højde for de fleste.

Disse mål viser, at BMW iX3 har masser af plads.

Bagagerummet i bilen er stort og praktisk. Når bagsæderne er oppe, har du 510 liter til ting du skal have med. Klapper du sæderne ned, bliver det endnu større, og du får hele 1.560 liter til rådighed.

Det er perfekt for dem, der har brug for meget plads.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW iX3?

Bagagerummet i en BMW iX3 er rummeligt. Det starter på 405 liter. Dette er 55 liter mere end i plug-in modellen. Hvis du lægger sæderne ned, får du op til 1450 liter plads. Tre LED-lamper lyser hele området op.

Det gør det let at se dine ting, selv når det er mørkt. Denne bil er god, hvis du har brug for meget plads til tasker eller indkøb.

Kan man få anhængertræk på en BMW iX3?

Ja, en BMW iX3 kan udstyres med anhængertræk. Dette giver bilen mulighed for at trække en lille vogn eller trailer. Anhængerkapaciteten er dog begrænset til 750 kg. Det betyder, at du kan have en mindre trailer med for eksempel cykler eller haveaffald bag din bil.

Det er vigtigt for dem, der har brug for ekstra plads til transport af større genstande. Bilens design og styrke gør det muligt at udnytte denne kapacitet fuldt ud, hvilket er en fordel for ejere, der ønsker fleksibiliteten ved at kunne trække en anhænger.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en BMW iX3?

Den elektriske BMW iX3 kan trække op til 750 kg. Dette gælder for både små trailere og lette både. Husk at tjekke, hvad du planlægger at trække med din bil, så det ikke overskrider denne vægt.

Hvilke fælge kan man få til en BMW iX3?

Til en BMW iX3 kan man vælge mellem mange forskellige fælge. Der findes alufælge i mange størrelser og designs. Man kan også vælge farver og materialer, der passer til ens smag og kørestil.

Dette gør den tyske drømmebil endnu mere personlig.

Man finder ikke specifikke data om fælgvalg til BMW iX3. Men mulighederne er mange, så alle kan finde noget, der passer til deres ønsker. Uanset om man søger sølvfarvede fælge eller noget helt andet, er der noget for enhver smag.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW iX3?

Vælge de rigtige vinterdæk til en BMW iX3 er vigtigt for sikkerhed og køreegenskaber i koldt vejr. Her er nogle tips til at finde de bedste dæk.

 1. Søg efter dæk med gode anmeldelser for greb på sne og is. Disse dæk vil hjælpe din bil med at holde sig på vejen, selv under dårlige vejrforhold.
 2. Vælg dæk mærket med M+S (mud and snow), som angiver, at de er designet til brug i mudder og sne.
 3. Overvej også dæk med snefnugsymbolet, der viser, at de har bestået specifikke tests for vinterkørsel.
 4. Tjek BMW's anbefalinger. BMW kan have specifikke dækstørrelser eller - typer, de anbefaler til iX3 modellen.
 5. Overvej bredden på dine vinterdæk. Smalle dæk kan ofte give bedre trækkraft under snefyldte forhold sammenlignet med bredere dæk.
 6. Undersøg slidbanemønstret på vinterdækkene. Et komplekst mønster med dybe riller hjælper med at fjerne sne og slud fra under dækket.
 7. Kig efter dæk fremstillet af en gummiblanding designet til lave temperaturer; det holder dem blødere og giver bedre greb om vinteren.

Husk altid at tjekke lufttrykket regelmæssigt om vinteren, da det kan ændre sig med temperaturen udenfor.

Hvor sikker er en BMW iX3?

BMW iX3 er meget sikker. Den har fået fem stjerner i test. Den beskytter folk indeni bilen godt med 93 procent sikkerhed. Børn er også sikre, med en score på 84 procent. BMW iX3 har mange systemer, der hjælper med at undgå ulykker.

Disse inkluderer automatisk bremse, advarsel om afstand og træthedsalarm.

Bilen passer også på fodgængere. Den har et system, der kan bremse selv hvis den ser en fodgænger. Dette system har gjort, at bilen scorer 70 procent i test for fodgængersikkerhed.

Lyde hjælper også med at advare folk udenfor bilen. Dette gør BMW iX3 til et sikkert valg.

Hvordan er interiøret i en BMW iX3?

Interiøret i en BMW iX3 byder på luksus og komfort. Bilen har store sæder beklædt med læder, som kan justeres elektrisk, så du sidder godt. Bagved har passagererne også masser af plads.

Der er mange steder at opbevare ting og holde drikkevarer. Lyden inde i bilen er meget stille takket være god lydisolering. Du hører næsten ikke motoren eller lyde udefra.

Infotainmentsystemet er toppen. Det virker med både Apple CarPlay og Android Auto. Musikken lyder fantastisk gennem Harman Kardon Surround Sound System. Der er også et avanceret klimaanlæg med tre zoner, så alle i bilen kan have det, som de vil have det.

Via en app kan du endda tænde for klimaanlægget, før du går ind i bilen. Sikkerheden er også i top med mange hjælpesystemer og nyt teknologi til at beskytte alle i bilen.

Hvor mange personer er der plads til en BMW iX3?

En BMW iX3 har plads til fem personer. Bilen tilbyder god plads både foran og bagi. Passagererne kan nyde turen komfortabelt med god benplads og hovedplads.

Hvilket lydsystem har en BMW iX3?

BMW iX3 Impressive har et Harman Kardon Surround Sound System. Dette giver en fantastisk lydoplevelse inde i bilen. Lydsystemet er lavet til at give klar og kraftfuld musik fra alle vinkler.

Dette gør køreturen meget bedre, fordi man kan nyde musikken i høj kvalitet.

Lydisoleringen i bilen er også imponerende. Dette betyder, at motor- og kørelyde næsten ikke kan høres indenfor. Så når du lytter til musik, er der ingen forstyrrende lyde udefra.

Dette gør BMW iX3 til en god bil, hvis du elsker musik og ro, mens du kører.

Hvilke apps kan man få til en BMW iX3?

Apps gør det let at bruge din BMW iX3. De forbedrer bilens funktioner og din køreoplevelse.

 1. BMW app: Styr afgørende funktioner i din bil. Tænd for standvarmeren, tjek batteristatus og find din bil.
 2. Connected Drive Store: Køb nye tjenester til din bil online.
 3. Spotify: Stream musik direkte i bilen uden at bruge din telefon.
 4. Apple CarPlay/Android Auto: Spejl dit smartphones indhold til bilens skærm. Brug kort, ring op, og lyt til musik.
 5. Parkeringstjænster apps: Find og betal for parkering direkte fra din bil.
 6. Chargemap: Find nærmeste ladestationer og se deres ledighed i realtid.
 7. BMW Maps: Avanceret navigationssystem med realtids trafikinformation og ruteplanlægning.
 8. myBMW Finance: Hold styr på dine finansieringsplaner og betalinger til BMW.

Disse apps giver en sømløs integration mellem teknologi og køreoplevelse for BMW iX3 ejere.

Opdateres softwaren i en BMW iX3 automatisk?

BMW iX3 får softwareopdateringer automatisk gennem over-the-air teknologi. Det betyder, at ejere kan få nye funktioner og forbedringer uden at skulle besøge en forhandler. Disse opdateringer dækker alt fra kørselsassistenter til underholdningssystemer og kan gøre bilen bedre at køre.

Ejere får en besked, når der er en ny opdatering klar. De kan så vælge at installere den med det samme eller vente til et senere tidspunkt. Processen er trådløs og sikrer, at BMW iX3 altid kører med den nyeste software, hvilket forbedrer både ydeevnen og køreoplevelsen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW iX3?

Du kan gøre din BMW iX3 endnu bedre med det rette tilbehør og ekstraudstyr. Her er nogle af de muligheder, du har:

 1. Komfortadgang giver dig nem adgang uden at bruge nøglen.
 2. Ambiente belysning skaber en hyggelig atmosfære inde i bilen.
 3. Harman Kardon Surround Sound System giver fantastisk lydkvalitet.
 4. Vinterdæk sikrer godt greb på glatte veje.
 5. Anhængertræk gør det muligt at tage større last med.
 6. En større batteripakke forlænger rækkevidden på lange ture.
 7. Programmering til opladning hjælper med at styre, hvornår bilen skal lade op.
 8. Et udvalg af fælge giver bilen et unikt look.
 9. Apps til navigation og underholdning holder dig informeret og underholdt på turen.
 10. Opdateringer af softwaren sikrer, at din bil altid har de nyeste funktioner.

Alle disse valgmuligheder kan hjælpe med at gøre din BMW iX3 personlig og endnu mere behagelig at køre i.

Hvilke teknologier bruges i en BMW iX3?

En BMW iX3 bruger avanceret teknologi for at give en god oplevelse. Den har en kraftig elektromotor, der giver op til 286 hestekræfter og 400 Nm i drejningsmoment. Dette betyder, at bilen kan køre hurtigt og glat.

Den bruger også en smart type batteri, der kan lades hurtigt. Med dette batteri kan bilen køre op til 400 km på en opladning. Det er godt for lange ture.

Bilen er også fyldt med hjælpeteknologier for at gøre kørslen sikker og nem. Den har systemer som et display, der viser information lige foran føreren, og en fartpilot, der justerer hastigheden efter trafikken.

Bilen kan endda bremse selv i nødsituationer. Der er også teknologier til at holde bilen i sin vejbane og til at advare føreren, hvis der kommer biler eller mennesker tværs over vejen.

Disse teknologier gør BMW iX3 til en af de sikreste biler på vejen.

Hvad koster en BMW iX3 Impressive i grøn ejerafgift?

En BMW iX3 Impressive koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en BMW iX3 til service?

En BMW iX3 skal til regelmæssig eftersyn. Det sker ofte hvert år eller efter 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Service tjekker mange dele af bilen, som for eksempel bremser, dæk og batteri.

Dette er vigtigt for at bilen kan køre langt på en opladning.

Ved service besøger man et værksted, hvor eksperter ser på bilen. De kan finde små problemer, før de bliver store. Sådan service hjælper med at holde bilens værdi oppe. Det er også en god måde at sikre, at bilen altid er klar til lange ture, uden problemer.

Hvilke dele på en BMW iX3 går mest i stykker?

På en BMW iX3 er der nogle dele, der kan gå i stykker oftere end andre. Elektromotoren og batteriet er vigtige dele af bilen. Disse kan have problemer efter noget tid. Bremserne og sikkerheds- og assistentsystemer kan også kræve reparationer.

Det er vigtigt at vide dette, hvis du tænker på at købe en.

Ladehastigheder og avancerede sikkerhedsfunktioner i bilen skal også tjekkes regelmæssigt. Dette sikrer, at bilen kører godt. Hvis disse dele går i stykker, kan det være dyrt at reparere dem.

Så pas godt på din BMW iX3 for at undgå problemer.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW iX3?

Garantien på en BMW iX3 dækker i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Dette inkluderer batteriet, som holder mindst 70% af sin kapacitet i denne periode. For resten af bilen er der en særlig garanti mod rust, der varer i 12 år.

Dette viser, at BMW står bag kvaliteten af deres elektriske køretøjer. Garantien sikrer, at ejerne kan føle sig trygge ved deres køb af en BMW iX3.

Hvad dækker garantien på en BMW iX3?

BMW iX3 giver ejere en stærk garanti. Den dækker batteriet i bilen i op til 8 år eller indtil den har kørt 160.000 km. Dette betyder, at hvis batteriet ikke holder mindst 70% af sin kapacitet inden for denne tid, vil BMW udskifte det uden ekstra omkostninger for ejeren.

Dette er en stor fordel, da et batteri er en vigtig del af en elektrisk bil.

Garantien sikrer også, at ejere føler sig trygge ved at vide, at de store dele af bilen er dækket i mange år. Dette viser BMWs tillid til kvaliteten af deres elektriske køretøjer.

Med et batteri på 80 kWh, hvoraf 73,8 kWh kan bruges, viser det, at BMW iX3 er lavet til langvarig ydelse og pålidelighed.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er nyt i BMW iX3 Impressive facelift?

BMW iX3 Impressive facelift har fået opdateringer i design og teknologi, inklusive forbedret iDrive-system for en bedre køreoplevelse.

2. Kan BMW iX3 sammenlignes med Tesla?

Ja, BMW iX3 kan sammenlignes med Tesla på flere punkter såsom elektrisk rækkevidde, køreegenskaber og teknologiske funktioner.

3. Hvordan fungerer iDrive-systemet i BMW iX3?

iDrive-systemet i BMW iX3 giver brugeren en intuitiv og brugervenlig måde at styre bilens funktioner på, fra navigation til underholdning.

4. Er BMW iX3 et godt valg for elbilskøbere?

Ja, med sin opdaterede teknologi, komfortable køreegenskaber og konkurrencedygtige elektrisk rækkevidde er BMW iX3 et attraktivt valg for elbilskøbere.

Guides til andre varianter af BMW iX3

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.31.34

Opdateret 16.05.2024, 11.24.34

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel