Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic (Årgang 03/2018 - 05/2019)

Købsguide: BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic (03/2018 - 05/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic?

Før du køber en BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic, er der nogle ting, du bør tænke over. Denne bil er en SUV i den mindre ende af skalaen. Den har en motor på 110 kW / 150 hk og bruger forhjulstræk.

Den kan køre 5,9 l på 100km (20,0 km/L) som viser, den er ret sparsom med brændstoffet. Bilen har plads til både folk og tasker, men prisen kan være høj. Den kommer med nogle hjælpesystemer, men ikke de allerbedste lys eller adaptiv fjernlys.

Den er god til næsten alle - familier, folk der kører meget i byen, ældre, folk på lange ture og dem, der bare holder af at køre bil.

BMW X1 har også muligheder for at gøre køreturen sikrere og mere behagelig. Du kan tilføje ekstra sikkerhedsfunktioner med en særlig pakke kaldet Driving Assistant. Affjedringen kan indstilles i to niveauer.

Men vær opmærksom på, at sportstilstanden kan føles for hård. Bilen scorer højt i tests for at beskytte fodgængere og giver mange muligheder for at øge sikkerheden. Så før du beslutter dig, tænk over hvad du vægter højest: køreglæde, sikkerhed eller måske noget helt tredje?

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X1?

BMW X1 kommer i flere forskellige modeller. Dette giver købere en chance for at finde lige den bil, der passer til deres behov og kørestil. Her er en oversigt over de tilgængelige varianter:

  1. BMW X1 sDrive18i: Dette er indgangsmodellen med forhjulstræk, ideel til dem, som søger en effektiv og praktisk kørsel.
  2. BMW X1 sDrive20i Steptronic: Denne model har også forhjulstræk men kommer med mere kraft takket være sin stærkere benzinmotor.
  3. BMW X1 sDrive18d: For dieselentusiaster tilbyder denne variant en god balance mellem ydelse og brændstofforbrug.
  4. BMW X1 xDrive20d Steptronic: Topmodellen med firehjulstræk (også kendt som xDrive), der lover bedre vejgreb og stabilitet under alle vejrforhold.

Hver af disse varianter har unikke egenskaber, som tiltaler forskellige typer af bilister. Uanset om man vægter brændstoføkonomi, kraft eller sikkerhed højest, findes der en BMW X1-model, der opfylder disse krav.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X1?

FordeleUlemper
- Rummeligt bagagerum med praktiske funktioner som automatisk åbning.- Udfordringer med frontkamera-baseret teknologi under dårligt vejr.
- Let at betjene og velindrettet kabine med funktionelt infotainmentsystem.- Valgfri Driving Assistant-pakke nødvendig for at udvide sikkerhedsfunktioner.
- God brændstoføkonomi, 5,9 liter pr. 100 kilometer i ADAC Ecotest.-
- Motor med 110 kW / 150 hk sikrer solid ydelse og forhjulstræk.-
- Får en god score på 74% for fodgængerbeskyttelse i ADAC Crashtest.-

Hvordan klarer BMW X1 sig i test?

BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic har gode resultater i test. ADAC e.V. testede bilen og gav den lave emissioner. Bilen bruger kun 5,9 liter pr. 100 kilometer. For børnesikkerhed får den en høj score på 87%.

Den når også en score på 71 point i Ecotest. Det viser, at BMW X1 klarer sig godt med at holde emissionsniveauet nede.

Denne bil har et brændstofforbrug på kun 4,6 liter diesel pr. 100 kilometer ifølge producenten. Dens CO2-udledning er 187 g/km. Det betyder, at BMW X1 er effektiv og venlig mod miljøet.

Den tilbyder sikkerhed for børn og mindsker skadelig udledning i luften.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X1?

Købere, der kigger på BMW X1, har flere andre biler at overveje. Disse alternativer tilbyder lignende funktioner og præstationer.

  1. Audi Q3: Denne bil byder på moderne teknologi og komfort. Den har også et stærkt motorvalg, som gør køreturen glidende og kraftfuld.
  2. Mercedes-Benz GLA: Med sit elegante design og avancerede sikkerhedsteknologier er denne model en stærk konkurrent til BMW X1.
  3. Volvo XC40: Dette køretøj skiller sig ud med sin unikke skandinaviske design og høje sikkerhedsstandarder. Det er perfekt for dem, der værdsætter stil såvel som funktion.
  4. Volkswagen Tiguan: En familievenlig SUV med masser af plads og en behagelig køreoplevelse. Tiguan er kendt for sin pålidelighed og gode brændstoføkonomi.
  5. Lexus NX: Denne luksus crossover kombinerer ydeevne med miljøvenlig teknologi, hvilket gør den til et godt valg for eco-bevidste købere.

Disse modeller giver et bredt spektrum af muligheder for folk, der leder efter en bil som BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic. Hver har sine egne unikke fordele, hvilket betyder at det bedste valg afhænger af individuelle præferencer og behov.

Hvor langt kører BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic på literen?

BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic bruger 5,9 liter diesel på 100 kilometer. ADAC Ecotest viser dette tal. Producenten siger, at den kører 4,6 liter på 100 kilometer. Dette tal viser, hvor økonomisk bilen er med brændstof.

Brændstofforbruget er vigtigt for folk, der vil spare penge og passe på miljøet. BMW X1 er god til begge dele. Den bruger ikke meget diesel og hjælper derfor med at spare penge og CO₂-udledning.

Hvilken motor har en BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic?

Denne model har en motor med 110 kW, hvilket svarer til 150 hestekræfter. Det er stærkt nok til at give bilen en god kraft. Den bruger diesel og er designet til at køre langt på literen.

Dette gør den både kraftfuld og økonomisk for bilkøbere, der ønsker at spare på brændstoffet.

Motoren passer til en Steptronic gearkasse, der sikrer en glidende kørsel. Dette samspil mellem motor og gearkasse giver føreren en behagelig oplevelse bag rattet. Med denne motor får man en bil, der kombinerer ydeevne med brændstoføkonomi.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic?

En BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic har 150 hk. Den kraftige motor giver bilen god styrke til kørsel i hverdagen. Kraften i motoren matcher godt med bilens størrelse og vægt, hvilket sikrer en glidende køreoplevelse.

Dette gør den til et stærkt valg for dem, der søger en bil med god ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic?

Tophastigheden for denne bil er 200 km/t. Dette tal kommer direkte fra dem, der laver bilen. Bilen slipper ud 187 gram CO2 for hver kilometer den kører. Dette er vigtigt at vide, hvis man tænker på miljøet, når man vælger bil.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic kommer hurtigt op i fart. Den kan køre fra 0 til 100 km/t på kort tid. Motoren på 150 hestekræfter og 350 Nm i moment gør dette muligt. Bilens acceleration er både smidig og kvik.

Den har flere indstillinger for kørsel, inklusive en Sport-Mode, som gør køreturen endnu hurtigere.

Hvad er dimensionerne på en BMW X1?

BMW X1 har en længde på 4,439 meter, en bredde på 1,821 meter uden spejle og en højde på 1,598 meter. Dette gør den til en kompakt SUV, der passer godt ind i bymiljøet samtidig med at den har god plads indeni.

Den har også en akselafstand på 2,670 meter, hvilket bidrager til bilens stabile køreegenskaber og rummelighed i kabinen. Bagagerumsvolumen ændrer sig afhængigt af bagsædets konfiguration, men giver generelt et rummeligt og fleksibelt lastområde.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X1?

Bagagerummet i en BMW X1 er fleksibelt og kan rumme forskellige ting afhængigt af, hvordan sæderne er sat op. Med bagsædet oppe er der plads til 505 liter. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver pladsen endnu større.

Dette giver god plads til indkøb, sportsgear eller bagage til en weekendtur. BMW X1 har også en smart funktion, hvor bagklappen åbner automatisk. Det gør det nemmere at læsse store ting ind, uden at man skal kæmpe med at få døren op.

Kan man få anhængertræk på en BMW X1?

Ja, man kan få anhængertræk til BMW X1. Dette ekstraudstyr gør det muligt at trække en trailer eller andet. Det er godt for dem, der skal bruge bilen til at trække tungere ting.

Anhængertræk kan man tilføje, hvis man har brug for det.

Det gør BMW X1 mere brugbar for forskellige formål. Man kan let tilføje anhængertræk efter behov. Dette viser, at BMW X1 kan tilpasses flere forskellige kørselsbehov.

Hvad må en BMW X1 trække på anhængertrækket?

En BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic kan trække meget på anhængertrækket. Den er bygget stærk og har en motor, der er kraftig nok til opgaven. Denne bil har også et system, der hjælper den med at trække sikker og stabil.

Det betyder, at den kan trække forskellige slags trailere. Dens høje trækkapacitet gør den til et godt valg for dem, der skal bruge en trailer.

Denne model opfylder alle krav og standarder for at trække sikker. Det gør den pålidelig til at trække ting som bådtrailere eller campingvogne. Bilen er designet til at klare dette uden problemer, hvilket giver ejeren mange muligheder for brug.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X1?

BMW X1 tilbyder mange muligheder for fælge, så bilen kan se ud, som man vil have den. Bilkøbere kan vælge mellem forskellige størrelser og designs.

  • Fælgene kommer i 17, 18 og 19 tommer. Det giver fleksibilitet i valget.
  • Designet varierer fra klassiske til mere sporty udseende. Dette hjælper med at gøre bilen personlig.
  • Man kan finde både letmetalfælge og alufælge. De er holdbare og ser godt ud.
  • For de eventyrlystne findes der også særlige offroad - fælge. De passer til kørsel på sværere terræn.
  • Hvert fælgvalg understøtter bilens ydeevne forskelligt. Nogle giver bedre greb på vejen, andre er bedre for brændstoføkonomien.
  • Farvemulighederne spænder bredt. Man kan matche eller kontrastere med bilens farve.

Bilens egenvægt påvirkes lidt af fælgvalget. Vigtigt at tænke over dette, når man vælger.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X1?

Vinterdæk er vigtige for BMW X1. De giver bedre trækkraft og sikkerhed i koldt vejr.

  1. Vælg dæk med god vejgreb. Dette sikrer, at bilen holder sig på vejen, selv når det er glat.
  2. Dækstørrelse skal passe til din bil. Tjek bilens manual for at finde den rigtige størrelse.
  3. Se efter dæk med lav rullemodstand. Disse dæk hjælper med at spare brændstof.
  4. Overvej dæk designet til de vejforhold, du oftest møder. Nogle dæk er bedre til sne, andre til is.
  5. Din lokale mekaniker kan anbefale de bedste vinterdæk for din BMW X1.
  6. Mærkningen M+S eller 3PMSF på dækket viser, at det er godkendt til vinterbrug.
  7. Skift dæk før vinteren starter for at være sikker og klar.

Disse tips hjælper dig med at vælge de rette vinterdæk til din BMW X1 og sikrer en tryg kørsel hele vinteren.

Hvor sikker er en BMW X1?

En BMW X1 er meget sikker. Den scorer højt i tests, især når det gælder beskyttelse af børn og fodgængere. Med en score på 87% for børnesikkerhed og 74% for fodgængerbeskyttelse viser den, at den kan beskytte de mindste og dem udenfor bilen.

Bilen stopper også hurtigt, da den bremses fra 100 km/h til stilstand på kun 37,2 meter.

Bilen har mange sikkerhedsfunktioner som airbagsystemer og et nødopkaldssystem, der hjælper i farefulde situationer. Dertil kommer en række aktive assistenter og en multikollisionsbremse for at forhindre ulykker.

Disse teknologier arbejder sammen for at gøre BMW X1 til et sikkert valg for familier og alle andre.

Hvordan er interiøret i en BMW X1?

Interiøret i BMW X1 er både lækkert og brugervenligt. Kabinen har god plads til både fører og passagerer, med god benplads og hovedplads foran. Musikelskere vil nyde de mange muligheder for at afspille musik, fra FM/AM-radio til digital radiostationer og Bluetooth.

Man kan også bruge USB, CD-afspiller eller en ekstern harddisk. For dem, der ønsker endnu bedre lyd, kan man opgradere til BMWs eget lydanlæg eller et anlæg fra Harman/Kardon.

Klimaanlægget i BMW X1 sikrer komfort hele året rundt og kan opgraderes med solafskærmning samt varme i sæderne og rattet. Bagsædets ryglæn kan justeres, hvilket giver fleksibilitet til passagererne bagved.

I kabinen er der også rigelig med opbevaringsplads, så alle dine ting kan være organiseret og inden for rækkevidde. Dette gør BMW X1 til en praktisk bil for både hverdagsbrug og længere ture.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X1?

En BMW X1 har plads til fem personer. Foran sidder man godt med masser af plads til både ben og hoved. På bagsædet kan selv høje mennesker op til 1,95 meter sidde uden problemer.

Bilen er også designet med tanke på familier. Det ses på den rummelige kabine og de mange opbevaringssteder. Bagagerummet er stort, og man kan ændre det, så det passer til forskellige behov.

ADAC Crashtest viser, at BMW X1 er sikker, specielt for børn. Den har fået 87% i score for børnesikkerhed. Dette betyder, at både voksne og børn kan føle sig sikre under kørsel.

Bilen passer godt til dem, der har brug for en sikker og rummelig bil til hverdagen.

Hvilket lydsystem har en BMW X1?

BMW X1 tilbyder forskellige måder at nyde musik på. Man kan lytte til FM/AM-radio eller vælge digital radiostationer mod et lille gebyr. For dem, der foretrækker deres egen musik, er der mulighed for at forbinde via Bluetooth, USB, CD-afspiller eller en ekstern disk.

Bilens standardlydanlæg giver god lyd, men for dem, der ønsker en endnu bedre oplevelse, kan de opgradere til BMWs egen lydpakke eller et Harman/Kardon-system. Disse opgraderinger sørger for en rigere og mere detaljeret lyd i bilen.

Hvilke apps kan man få til en BMW X1?

En BMW X1 har mange smarte funktioner. Den giver adgang til flere apps, som gør køreturen bedre.

  • BMW ConnectedDrive: Denne app gør det nemt at styre bilens funktioner. Man kan tjekke bilens status eller sende destinationer til navigationssystemet fra sin smartphone.
  • My BMW App: Giver mulighed for fjernadgang til bilen. Man kan låse bilen op eller finde den på en stor parkeringsplads via sin telefon.
  • Apple CarPlay: Giver iPhone-brugere mulighed for at bruge deres telefon i bilen uden at røre den. Man kan lave opkald, sende beskeder eller bruge kortapplikationer.
  • Spotify: Med denne musikstreamingtjeneste kan man lytte til millioner af sange og podcasts direkte igennem bilens system.

Disse apps giver en god kombination af underholdning, information og sikkerhed, mens man kører.

Opdateres softwaren i en BMW X1 automatisk?

Ja, softwaren i en BMW X1 bliver opdateret automatisk. Dette sker gennem bilens eget telematiksystem. For at modtage disse opdateringer skal bilen være forbundet til internettet. Opdateringerne indeholder ofte sikkerhedsforbedringer, rettelser af fejl og nye funktioner til bilen.

BMW sørger for, at deres biler, inklusiv X1, jævnligt får disse vigtige softwareopdateringer. Det kan enten ske hjemmefra via infotainmentsystemet eller hos en autoriseret BMW værksted.

Disse automatiske opdateringer sikrer, at din bil altid kører med den nyeste teknologi og software. Det gør din køreoplevelse bedre og mere sikker. Dette system er en del af BMW's løfte om at holde deres biler opdaterede og i topform.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X1?

En BMW X1 kan gøres endnu bedre med det rigtige tilbehør og ekstraudstyr. Her er en liste over nogle muligheder for dem, der vil tilpasse deres bil.

  1. Bi - xenon forlygter med LED kørelys giver bedre synlighed om natten.
  2. Adaptivt LED - lys justerer lysstyrken efter kørselsforholdene.
  3. Elektrisk bagklap åbner og lukker bagagerummet automatisk.
  4. M - sportpakke inkluderer sportslige designelementer både indvendigt og udvendigt.
  5. Panorama soltag lader mere lys ind i kabinen og giver et luftigere rum.
  6. Head - up display viser vigtig information direkte i førerens synsfelt.
  7. Harman Kardon lydsystem leverer overlegen lydkvalitet til musik og underholdning.
  8. Anhængertræk kan monteres for at trække trailere eller campingvogne.
  9. Læderrat giver et luksuriøst præg og bedre greb.
  10. Driving Assistant Plus pakken inkluderer teknologier som hjælper føreren med at undgå ulykker.

Hver af disse muligheder gør det nemmere og sjovere at køre en BMW X1.

Guides til andre varianter af BMW X1

Hvilke teknologier bruges i en BMW X1?

BMW X1 bruger avancerede teknologier for at gøre kørslen lettere og mere fornøjelig. Bilen har kameraer til at hjælpe med at parkere og undgå ulykker. Disse kameraer ser det, som chaufføren ikke kan, men bilen bruger ikke radarer.

For musikelskere, tilbyder BMW X1 mange måder at lytte til musik på. Du kan bruge FM/AM-radio, Bluetooth eller USB til at spille dine yndlingssange. Der er også tre 12-volts stik, så du kan oplade din telefon eller andre enheder mens du kører.

En anden smart ting ved BMW X1 er dens indbyggede SIM-kort. Dette kort giver online-funktioner og adgang til BMW Services og bil-apps. Det betyder, at du kan få hjælp eller oplysninger uden at skulle bruge din egen telefon.

Apple CarPlay er også en del af pakken, hvilket gør det nemt at forbinde din iPhone til bilen og bruge dens apps mens du kører. Disse teknologier gør BMW X1 til en moderne og teknologisk avanceret bil, der passer perfekt til folk, der ønsker bekvemmelighed og sikkerhed når de kører.

Hvad koster en BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW X1 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 8.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW X1 til service?

En BMW X1 skal til regelmæssig vedligeholdelse for at sikre, at den kører godt. Normalt skal den til service hvert år eller efter 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette er for at tjekke bilens tilstand og udskifte olie, filtre og andre dele, som bliver slidt over tid.

For ejere er det vigtigt at følge denne plan for at undgå større problemer og forlænge bilens levetid.

Under servicebesøget ser mekanikeren på mange dele af bilen. Det inkluderer motoren, bremsesystemet og hjulophæng. De bruger specielle værktøjer til at finde fejl og reparere dem.

At holde sig til den anbefalede serviceplan beskytter også bilens værdi og sikrer, at den er sikker at køre i.

Hvilke dele på en BMW X1 går mest i stykker?

Mange vil vide, hvilke dele på en BMW X1 der oftest går i stykker. Her er listen over de mest almindelige problemer.

Elektronikproblemer opstår tit. Dette kan være fejl med bilens infotainment system eller problemer med elektriske vinduer.

Motorproblemer ses også. Nogle gange har motoren svært ved at starte eller mister kraft.

Transmissionen kan blive defekt. Dette inkluderer svært ved at skifte gear eller en gearkasse, der støjer.

Bremsesystemet kan have udfordringer. Det kan være slidte bremseklodser eller problemer med ABS-systemet.

Udstødningssystemet kan ruste eller få huller. Dette forårsager støj og reduceret ydeevne.

Styretøj kan blive løst eller svært at styre, hvilket påvirker kørslen.

Affjedringen kan falde sammen. Dette giver en bumpet køretur og hårdere stød.

Lygter og andre lys går ofte ud. Dette omfatter både indvendige og udvendige lys, som skal udskiftes.

Dækkene slides hurtigt ned. Forkert tilpasning eller kvalitet af dæk kan forårsage dette problem.

Låsesystemet til dørene kan svigte, hvilket gør det svært at låse bilen op eller låse den.

Disse er de mest almindelige dele, der går i stykker på en BMW X1, som købere skal være opmærksomme på.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X1?

Garantien på en BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic varer i 3 år. Den kan også dække op til 200.000 km, alt efter hvad der sker først. Dette giver købere sikkerhed og tryghed, når de vælger denne model.

Garantien hjælper med at beskytte mod fejl og problemer, som måske opstår. Den viser også bilens kvalitet og BMW's støtte til deres biler.

Hvad dækker garantien på en BMW X1?

Garantien for en BMW X1 sDrive18d xLine Steptronic dækker vigtige dele som motor, karosseri og elektronik. Den har dog nogle begrænsninger. Folk kan betale ekstra for at få en længere garanti.

Dette giver ejere ro i sindet ved at vide, at vigtige bildele er dækket, hvis noget går galt. Garantien giver kunderne sikkerhed og hjælper med at holde bilen i god stand.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.47

Opdateret 10.09.2024, 14.32.47

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel