Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW X1 sDrive18i Advantage (Årgang 11/2015 - 06/2017)

Købsguide: BMW X1 sDrive18i Advantage (11/2015 - 06/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X1 sDrive18i Advantage?

BMW X1 sDrive18i Advantage har forhjulstræk og en motor med tre cylindre. Motoren er på 1,5 liter og giver 136 hestekræfter. Denne model har også en elektrisk bagklap. Men den kommer ikke med et reservedæk eller værktøj.

Bilens dæk er Run-Flat, hvilket hjælper bilen til at køre videre ved en punktering. Bilen udleder 168 g/km CO2 og bruger i gennemsnit 6,1 liter benzin hver 100km (16,7 km/L) Man kan forvente, at bilen holder sin værdi godt over fire år.

Købere skal vide, at bilen ikke har baghjulstræk som tidligere modeller. Dette skift påvirker hvordan bilen kører. Den har god plads og praktiske løsninger som en elektrisk bagklap.

Men manglen på et reservedæk kan være en ulempe for nogle. Brændstofforbruget og CO2-udledningen er også vigtige at tænke over.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X1?

BMW X1 kommer i mange former. Dette giver købere flere valgmuligheder. Her er de forskellige varianter:

  1. sDrive18i har en benzinmotor og forhjulstræk. Dette er en god startmodel.
  2. xDrive20i også med benzinmotor, har firehjulstræk. Denne model giver mere kraft på vejen.
  3. xDrive25i er toppen af benzinmodellerne med endnu mere styrke og firehjulstræk.
  4. sDrive18d byder på en dieselmotor med forhjulstræk. Den passer til dem, der kører lange ture.
  5. xDrive20d har diesel og firehjulstræk, hvilket giver et godt greb.
  6. xDrive25d er den kraftigste dieselmodel og har ligesom de andre xDrive - modeller firehjulstræk.

Disse varianter viser BMW X1's fleksibilitet i valg af motor og trækkraft, fra basismodeller til mere kraftfulde versioner, både for benzin- og dieselfans.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X1?

FordeleUlemper
- iDrive-betjeningssystem giver en brugervenlig oplevelse- Bilen kan være dyr i indkøb sammenlignet med andre i samme klasse
- God plads til både passagerer og bagage- Visse ekstraudstyr kan hurtigt øge prisen
- Behagelig kørekomfort sikrer en god rejse- Mindre motor kan føles underpowered for nogle
- Høj sikkerhed med 5-stjernet resultat i ADAC Crashtests- Forbrug kan være højere end forventet i praksis
- Elektrisk bagklap gør adgang til bagagerummet nemt- Interiøret kan føles mindre luksuriøst end forventet
- Mulighed for avanceret udstyr som head-up-display- Softwareopdateringer kan kræve besøg hos forhandler

Hvordan klarer BMW X1 sig i test?

BMW X1 sDrive18i Advantage fik 4 stjerner i ADAC EcoTest. Det betyder, at den er ret god til at passe på miljøet. Den udleder 168 g CO2 pr. km og bruger 6,1 liter benzin pr. 100km (16,7 km/L)

Folk kan lide dens iDrive-system, som gør det nemt at bruge bilens funktioner. Der er også masser af plads til folk og tasker, og den kører godt og sikkert. Bilen har særlige dæk, der stadig virker, selv om de punkterer.

Den holder øje med vejen for dig med kameraer, som advarer dig, hvis du er ved at køre ind i noget.

Denne BMW har mange sikkerhedsfunktioner. Den har noget, der kontrollerer, hvordan den kører, og hjælper med at bremse hurtigt. Den tjekker også luften i dækkene selv og beskytter fodgængere med en særlig motorhjelm.

Folk kan regne med, at bilen holder sin værdi godt over fire år. Alt det her viser, hvorfor BMW X1 klarer sig godt i test og anmeldelser.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X1?

Leder man efter en bil som BMW X1, er der mange gode muligheder. Disse biler tilbyder forskellige fordele, men kan alle være et godt valg for dem, der ønsker en bil i samme klasse.

  1. Audi Q3 - Denne model tilbyder tysk kvalitet og luksus. Den har komfortable sæder og en stærk motor, hvilket gør den til et solidt alternativ.
  2. Ford Kuga - Med sin rummelige kabine og smarte teknologi er Kuga perfekt for familier eller dem, der har brug for ekstra plads.
  3. Hyundai Tucson - Tucson er kendt for sin pålidelighed og værdi for pengene. Den har også mange sikkerhedsfunktioner, som gør den til et sikkert valg.
  4. Mazda CX-5 - Denne bil skinner med sit sportslige design og sjove køreegenskaber. Samtidig får man meget udstyr for pengene.
  5. Skoda Yeti - Yeti byder på masser af plads og praktiske løsninger. Det er en alsidig bil, der passer til mange behov.
  6. Volkswagen Tiguan - Tiguan kombinerer komfort med teknologi på en måde, så man får en veludstyret bil, der føles luksuriøs.

Alle disse biler giver forskellige oplevelser men de deler mange egenskaber med BMW X1, som gør dem værd at overveje for interesserede bilejere.

Hvor langt kører BMW X1 sDrive18i Advantage på literen?

BMW X1 sDrive18i Advantage bruger 6,1 liter brændstof for hver 100km (16,7 km/L) den kører. Denne bil udleder også 168 gram CO2 for hver km. Det viser, at BMW X1 er både økonomisk og mindre skadelig for miljøet end mange andre biler.

Dette gør den til et godt valg for folk, der vil spare penge på brændstof og tænker på naturen.

Hvilken motor har en BMW X1 sDrive18i Advantage?

En BMW X1 sDrive18i Advantage kommer med en tre-cylinders motor. Denne motor er på 1,5 liter og giver 136 hestekræfter. Motoren har også 220 Nm i drejningsmoment. Dette hjælper bilen med at køre stærkt fra et lavt antal omdrejninger.

Bilen bruger i gennemsnit 6,1 liter brændstof på 100 kilometer.

Denne bil slipper også ud 168 gram CO2 per kilometer den kører. Dette tal er vigtigt for folk, der tænker på miljøet, når de vælger bil. Med denne type motor får bilkøbere en god blanding af kraft og økonomi.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X1 sDrive18i Advantage?

BMW X1 sDrive18i Advantage har 136 hestekræfter. Denne model giver god kraft med sin motor. Med 220 Nm drejningsmoment virker bilen stærk, selv ved lave omdrejninger. Kraften i motoren gør køreturen glat og hurtig.

Købere, der søger en bil med god ydeevne, vil finde denne model interessant. Kraften hjælper bilen med at køre godt på vejen.

Hvad er tophastigheden for en BMW X1 sDrive18i Advantage?

En BMW X1 sDrive18i Advantage kan køre op til 200 km/t. Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der kan køre stærkt. Denne model er perfekt for dem, der kan lide at føle fartens sus.

Den er designet til at møde behovene hos dem, der søger spænding bag rattet. Med denne hastighed kan ejere nyde køreture på motorvejen uden bekymringer.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X1 sDrive18i Advantage fra 0-100 km/t?

BMW X1 sDrive18i Advantage når 100 km/t fra stilstand på kort tid. Denne model klarer turen på kun 9,7 sekunder. Med en motor på 136 hestekræfter giver den god kraft og hurtig acceleration.

Dette tal viser, at bilen er både hurtig og effektiv til daglig brug eller på længere ture. Kraften i motoren sikrer, at bilen let kommer op i fart, hvilket gør kørslen glædelig og spændende for føreren.

Hvad er dimensionerne på en BMW X1?

En BMW X1 er en rummelig bil. Den har plads både foran og bagved. Dette gør den god for familier eller folk, der har brug for plads til bagage. Bagagerummet kan holde 365 liter, når bagsædet står op.

Hvis man folder sædet ned, vokser pladsen til 1280 liter. Det er nok til mange kufferter eller indkøbsposer.

Bilen er også lavet til at være let at bruge. Bagklappen åbner højt nok, så man ikke støder hovedet. Den er næsten 1,85 meter høj. Ladekanten er 70 centimeter oppe, så det er ikke så svært at løfte ting ind i bilen.

Men der er ingen reservedæk eller værktøj med.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X1?

Bagagerummet i en BMW X1 er ret stort. Med bagsædet oprejst har det plads til 365 liter. Dette giver god plads til daglige indkøb eller bagage for en weekendtur. Hvis man lægger bagsæderne ned, vokser rummet til imponerende 1280 liter.

Den store plads gør det nemt at transportere større ting som møbler eller sportsgrej. Den fleksible indretning betyder, at BMW X1 kan tilpasse sig forskellige behov, fra familiens ferieture til at hente stort indkøb.

Kan man få anhængertræk på en BMW X1?

Ja, man kan få anhængertræk på en BMW X1. Dette gør den til et godt valg for dem, der har brug for at trække en trailer eller campingvogn. Med anhængertrækket bliver BMW X1 endnu mere praktisk og alsidig.

Man kan vælge at tilkøbe ekstraudstyr som elektronisk styring for bagsæderne og et adskillelsesnet, hvilket gør bilen endnu mere praktisk. Dette udstyr hjælper med at organisere bagagerummet bedre, hvis man skal bruge bilen til at trække tunge ting.

Hvad må en BMW X1 trække på anhængertrækket?

En BMW X1 sDrive18i Advantage kan trække op til 1800 kg. Dette gør den stærk nok til mange typer trailers, som campingvogne og hestetrailere. Den har også en støttevægt på op til 80 kg.

Dette betyder, at du kan læsse tungt på krogen, så længe det ikke overstiger 80 kg. Der findes ikke oplysninger om ekstra udstyr som reservedæk eller værktøj til at håndtere traileren.

Dette er vigtige detaljer for folk, der overvejer at købe en bil med formålet at trække tunge laster.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X1?

Til en BMW X1 kan man vælge mellem flere fælge. Disse ændrer bilens udseende og måden den kører på. Her er mulighederne:

  1. Man kan starte med 17 eller 18 tommer letmetalfælge, som standard.
  2. For dem, der ønsker noget større, findes muligheden for at købe 19 tommer letmetalfælge som ekstra udstyr.
  3. Fælgene tilbydes i forskellige designs – fra sporty til elegante stilarter.
  4. Farverne varierer også. Man kan få dem i sort, sølv eller gunmetal.
  5. Køberen har også valget om at skifte de oprindelige fælge ud med særlige fælge efter eget valg.
  6. Nogle fælge er fremstillet af letvægtsmaterialer. Disse hjælper med at gøre bilen hurtigere og mere brændstoføkonomisk.
  7. De valgte fælge kan virkelig ændre, hvordan bilen ser ud og føles på vejen.

Disse muligheder giver ejere af en BMW X1 chance for at personliggøre deres bil og forbedre dens præstationer samt visuelle appel.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X1?

Vinterdæk er vigtige for sikkerheden og køreevnen i koldt vejr. De skal passe til din BMW X1 for at yde bedst.

  1. Vælg dæk med god grebevne på sne og is. Det hjælper dig med at holde bilen på vejen under svære forhold.
  2. Se efter dæk, der har lav rullemodstand. Det sparer brændstof og gør din bil mere effektiv.
  3. Sørg for at dækkene opfylder BMWs anbefalinger til størrelse og tryk.
  4. Run - Flat dæk kan være et godt valg. De lader dig køre videre, selv om du får et punkteret dæk.
  5. Tjek mærker, der er kendte for kvalitet indenfor vinterdæk, som Michelin eller Continental.
  6. Overvej de nyeste teknologier i dækdesign, der giver bedre kontroll over bilen ved lav temperatur.
  7. Husk, at nogle vinterdæk også er gode i regnvejr ved lave temperature.

Disse punkter hjælper dig med at finde de rette vinterdæk til din BMW X1 og holder dig sikker på vejen hele vinteren.

Hvor sikker er en BMW X1?

En BMW X1 er meget sikker. Den har klaret sig godt i tests. ADAC Crashtests gav den 5 stjerner for at beskytte folk inde i bilen. Der er mange sikkerhedsfunktioner som elektronisk stabilitetskontrol og bremseassistent.

Bilen har også dæktryksovervågning og særlige dæk, der kan køre selv om de bliver flade. Desuden hjælper sporhalteassistent og kollisionsadvarsel med at undgå ulykker.

Bilen ringer selv efter hjælp, hvis der sker en ulykke. Børn er også sikre takket være særlige fastgørelser til børnesæder. En aktiv motorhjelm beskytter folk, hvis bilen rammer dem.

Bilen stopper hurtigt, da den kun bruger 34,8 meter på at bremse fra 100 km/t. Alt dette viser, at en BMW X1 er et sikkert valg.

Hvordan er interiøret i en BMW X1?

Interiøret i en BMW X1 giver både fører og passagerer masser af plads og komfort. Den har elektrisk sædejustering med Memory-funktion, som gør det nemt at finde den perfekte siddestilling.

I denne bil kan man nyde et lavt støjniveau indenfor og et effektivt klimaanlæg, der holder temperaturen behagelig året rundt. Interiøret byder også på et bagagerum, der er mellem 365 og 1.280 liter stort.

Det betyder, at der er god plads til både dagligdagsindkøb og feriebagage.

BMW X1 tilbyder avanceret teknologi som ekstraudstyr. Købere kan vælge head-up-display, navigationssystem, og en lyspakke for at gøre køreturen endnu bedre. For dem, der elsker at køre med ekstra komfort, er der mulighed for at tilføje sportsæder og justerbar lændestøtte.

Sikkerhedsfunktioner som elektronisk stabilitetskontrol og bremseassistent sikrer en sikker tur for alle i bilen. Med muligheden for at tilføje Driving Assistant får man advarsler om mulige farer på vejen, hvilket gør BMW X1 til et sikkert valg for familier og professionelle.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X1?

En BMW X1 sDrive18i Advantage tilbyder plads til fem personer. Den har fire fulde siddepladser og et ekstra nødsæde. Dette gør bilen egnet til familier eller grupper, der ønsker at rejse sammen.

Bagsæderne har nok plads til personer op til 1,90 m høj, så de fleste vil finde det bekvemt at sidde der. Bilen er designet med tanke på komfort og rummelighed, hvilket gør den ideel til lange ture.

Hvilket lydsystem har en BMW X1?

BMW X1 kommer med et lydsystem, der gør køreture til en nydelse. Systemet leverer klar lyd, så passagerer kan nyde musik og anden underholdning på bedste vis. Dette system sikrer også, at navigation og vigtige opkald er lette at høre.

Lydsystemet i BMW X1 er designet til at give en fuldendt lydoplevelse, selv når man kører på motorvejen.

Lydsystemet passer godt til bilkøbere, der værdsætter god lydkvalitet. Det er udstyret med flere højttalere strategisk placeret rundt i bilen for at skabe en omsluttende lyd. For dem der elsker musik eller ofte tager lange ture, vil BMW X1's lydsystem gøre hver tur mere behagelig og underholdende.

Hvilke apps kan man få til en BMW X1?

En BMW X1 sDrive18i Advantage har mange apps. Disse hjælper med at styre bilen og gøre køreturen bedre.

  1. BMW Connected App: Denne app giver adgang til bilens funktioner fra en smartphone. Man kan låse sin bil op, tjekke brændstofniveau og meget mere.
  2. BMW Remote App: Med denne app kan ejere starte deres bil på afstand, justere klimaanlægget før de stiger ind, og finde deres parkerede bil.
  3. BMW Navigation: Dette system hjælper med at finde vej. Det giver også information om trafik i realtid og foreslår den hurtigste rute.
  4. BMW ConnectedDrive: Denne tjeneste inkluderer flere nyttige funktioner som Concierge Service, som hjælper med at booke hotelværelser mens du kører, og Real Time Traffic Information, der holder dig opdateret om trafikken.
  5. BMW Service App: Med denne app kan man nemt booke serviceaftaler og få påmindelser, når det er tid til vedligeholdelse af bilen.
  6. Apps fra tredjeparter: Gennem BMW ConnectedDrive Store kan man tilføje ekstra apps for mere underholdning eller information under kørslen.

Disse apps arbejder sammen med bilens infotainmentsystem for at forbedre din køreoplevelse ved at give nem adgang til nyttig information og gøre hverdagsopgaver lettere.

Opdateres softwaren i en BMW X1 automatisk?

Softwaren i en BMW X1 kan opdateres automatisk. Det betyder, at bilen altid vil have den nyeste teknologi og funktioner. BMW giver disse opdateringer gennem servicecentre eller via internettet.

Det er en god måde at holde bilen sikker og køre godt på.

At have den nyeste software hjælper også med at spare benzin og forbedre bilens ydeevne. Så ejere af BMW X1 kan nyde fordelene ved automatisk at få de seneste opdateringer. Dette er en del af BMW's vedligeholdelsesprogram, der sikrer, at bilen er klar til vejene.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X1?

En BMW X1 kan gøres endnu bedre med en masse tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver bilen flere funktioner og gør køreturen sjovere.

  1. Head-up-display viser vigtig information direkte i førerens synsfelt, så man kan holde øjnene på vejen.
  2. Elektrisk justerbare forsæder sikrer, at man sidder behageligt, uanset hvor lang turen er.
  3. Lyspakken tilføjer stemningsfuld belysning i kabinen og gør det nemmere at se om natten.
  4. Sportsæder støtter bedre under hurtig kørsel og ser flotte ud.
  5. Justerbar lændestøtte hjælper med at forebygge rygsmerter på lange ture.
  6. Dynamisk støddæmperkontrol justerer bilens affjedring efter vejen, så kørslen bliver glattere.
  7. Kamera - baseret kollisionsadvarsel hjælper med at undgå ulykker ved automatisk at bremse, hvis den opdager noget foran bilen i bytrafik.
  8. Driving Assistant inkluderer advarsler for fodgængere, sporforskydning og trafikskiltegenkendelse samt fjernlysassistent for bedre sikkerhed.
  9. Navigation Plus pakken opgraderer navigationssystemet med Bi-LED-lygter for bedre lysfordeling om natten og et mere avanceret kortsystem.
  10. Anhængertræk kan monteres, så man nemt kan tage ekstra udstyr med på tur eller flytte større genstande.
  11. Fælge i forskellige designs giver bilen et personligt touch og kan ændre udseendet markant.
  12. Passende vinterdæk sikrer godt vejgreb under kolde og glatte forhold for en sikrere køretur om vinteren.

Dette tilbehør og ekstraudstyr gør en stor forskel for oplevelsen af at eje en BMW X1, både når det kommer til komfort og sikkerhed på vejen.

Guides til andre varianter af BMW X1

Hvilke teknologier bruges i en BMW X1?

BMW X1 har mange smarte teknologier. iDrive-betjeningssystem gør det let for føreren at styre bilens funktioner. Dette system bruges sammen med en skærm, hvor man kan se information og bruge bilens menuer.

Bi-LED-lygterne giver bedre lys om natten og ændrer styrke, så andre ikke blændes. Der er også et kamera der ser, hvis der er fare for sammenstød, og advarer føreren.

Denne bil har også nogle specielle funktioner som gestusstyring, der åbner og lukker bagklappen uden at røre den. Head-Up-Displayet viser vigtig information lige foran føreren på forruden.

Det gør det nemmere at holde øje med fart og navigation uden at kigge væk fra vejen. Navigation Plus hjælper med at finde vej og giver trafikoplysninger i realtid. Alt dette teknologi gør BMW X1 sikker og sjov at køre.

Hvad koster en BMW X1 sDrive18i Advantage i grøn ejerafgift?

En BMW X1 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 8.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW X1 til service?

En BMW X1 sDrive18i Advantage skal ikke til service så ofte, fordi den har lange inspektionsintervaller. Dette betyder, at ejere af bilen sjældent skal besøge et værksted. Det sparer både tid og penge.

Men det er godt at huske på, at selvom besøgene er sjældne, kan omkostningerne ved værkstedsarbejde og nye dæk være høje.

Det er vigtigt for ejere at følge bilens vedligeholdelsesplan nøje. Dette sikrer, at bilen kører godt og holder længere. Selvom tidsrummet mellem servicebesøg er langt, bør man ikke ignorere andre tegn på, at bilen måske har brug for et tjek eller reparationer.

Hvilke dele på en BMW X1 går mest i stykker?

Mange bilejere oplever problemer med visse dele af deres BMW X1. Her er nogle af de mest almindelige dele, som ofte går i stykker:

  1. Elektronikken kan være sårbar. Dette omfatter både infotainmentsystemet og det elektriske system til justering af sæder og vinduer.
  2. Motoren kan have problemer, specielt med turboen, der kan svigte.
  3. Gearkassen, især på ældre modeller, kan vise tegn på slid ved hård kørsel.
  4. Suspensionen kan blive slidt, hvilket fører til en mindre komfortabel køretur.
  5. Bremserne slides ligesom på alle biler; dog kan BMW X1 - ejere opleve hurtigere slid.
  6. Hjulophængsdelen er også et almindeligt problemområde, som er udsat for hurtigt slid.
  7. Udskiftning af batteriet kan være nødvendigt tidligere end forventet på grund af bilens mange elektriske funktioner.
  8. Udstødningssystemer ryger sommetider hurtigt ned i kvalitet og skal udskiftes.

Disse punkter giver et overblik over de typiske svagheder ved en BMW X1, som potentielle bilkøbere bør være opmærksomme på.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X1?

BMW giver ikke en særlig producentgaranti på en BMW X1. Købere får den lovbestemte mangelansvar. Det betyder, at der ikke er en specifik tidsperiode for garanti på denne bilmodel.

Folk skal huske på, at når de køber en BMW X1, er der ingen ekstra garanti ud over det, loven kræver. Garantien dækker kun fejl og mangler, der var til stede ved købet. Dette er vigtigt at vide for dem, der ser efter en brugt BMW X1 eller tænker på at købe en ny.

Hvad dækker garantien på en BMW X1?

Garantien på en BMW X1 dækker ikke så meget, som mange tror. BMW tilbyder kun den lovbestemte mangelansvar og ikke en særlig producentgaranti. Dette betyder, at hvis bilen har fejl eller mangler, som var der fra starten, kan køberen få dem udbedret inden for de første to år efter købet.

Men det dækker ikke skader fra uheld eller normalt slid.

Købere skal selv betale for service og reparationer, der ikke er dækket af mangelansvaret. Da omkostningerne ved at eje en BMW X1 kan være høje, især forsikringen, er det vigtigt at tænke over disse udgifter, før man køber bilen.

Det er også godt at vide, at selvom bilen er dyr, så er de faste omkostninger på et gennemsnitligt niveau.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.04

Opdateret 10.09.2024, 14.35.04

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel