Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic (Årgang 03/2018 - 06/2019)

Købsguide: BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic (03/2018 - 06/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic?

Før du køber en BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic, er det godt at vide, at bilen har en kraftig 2,0 liters dieselmotor med 190 hestekræfter. Den bruger 5,8 liter brændstof på 100km (20,0 km/L) og udleder 182 g CO2 per km.

Dens pris er høj sammenlignet med andre biler, og dens teknologi er ikke den nyeste. Den kommer kun med kamerabaserede hjælpesystemer. Bilen har et bagagerum på 300 liter, hvilket viser, at den kombinerer styrke med god plads.

BMW X2 har også nogle smarte funktioner som vejbaneassistent, skiltgenkendelse og head-up display, der viser information direkte i forruden. Det er vigtigt for købere at tænke over disse detaljer sammen med bilens komfort og indvendige kvalitet, når de beslutter, om denne model passer til deres behov.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X2?

BMW X2 kommer i flere forskellige versioner. Hver har sin egen motor og udstyr, så købere kan finde en der passer til deres behov.

  1. sDrive18i: Denne model er den mest grundlæggende. Den har en benzinmotor og forhjulstræk. Det gør den god til bykørsel.
  2. sDrive20i Steptronic (DKG): Steptronic betyder, at bilen har automatgear. DKG er en type gearkasse, der skifter hurtigt. Denne model har også benzinmotor og forhjulstræk.
  3. xDrive20d Steptronic: Denne variant har dieselmotor og firehjulstræk, kendt som xDrive. Det giver bedre greb på veje, der er våde eller glatte.
  4. sDrive18d: Denne har dieselmotor og forhjulstræk. En god kombination for dem, der vil have en økonomisk dieselbil men ikke behøver firehjulstræk.
  5. xDrive25d Steptronic: Topmodellen med den kraftigste dieselmotor og xDrive firehjulsdrifts systemet for maksimal ydeevne på alle typer af veje.

Hver model af BMW X2 byder på forskellige typer af motorstyrke, fra antallet af cylindre til effekt og maksimal hastighed, samt hvordan de klarer sig i acceleration fra 0-100 km/t. Valget af variant afhænger altså af ens personlige præferencer og behov for ydeevne, komfort og køreegenskaber.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X2?

FordeleUlemper
- Agil kørsel sikrer en dynamisk køreoplevelse.- Mindre bagagerum sammenlignet med andre i samme kategori.
- Høj kvalitet af materialer i kabinen.- Færre assistentsystemer end i BMW 320d Touring.
- Motor med 190 hk og 400 Nm tilbyder stærk præstation.- Mindre komfortabelt affjedringssystem end BMW 320d Touring.
- God emissionshåndtering med 71 point i emissionstest.- Pris over 300.000 kroner med ekstraudstyr kan være en høj investering.

Hvordan klarer BMW X2 sig i test?

BMW X2 gør det godt i test. Den får 90% af pointene for at beskytte folk inde i bilen. Dette viser, at den er meget sikker. For dem, der går eller cykler, er bilen også venlig.

Den scorer 74% for at passe på fodgængere. Disse tal kommer fra ADAC Crashtest, som er en stor test for biler. BMW X2 viser her, at den både er stærk og tryg på vejen.

Den kører også langt på literen. Med kun 5,8 liter diesel bruger den til at køre 100km (20,0 km/L) er den økonomisk. Denne bil slipper 182 gram CO2 ud per km. Det betyder, den passer lidt på miljøet, mens den stadig giver kraft og fart.

BMW X2 kan nå 100 km/t på kun 7,7 sekunder, hvilket er hurtigt. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der både er sjov og praktisk.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X2?

BMW X2 er en populær bil, men der er andre gode valg på markedet. Her er nogle biler, som ligner BMW X2.

Infinity QX30:

  • Denne bil har et flot design.
  • Den kører godt og føles luksuriøs.

Mercedes GLA:

  • Mercedes GLA har god plads indeni.
  • Den tilbyder stærke motorer og sikkerhedsteknologi.

Audi Q3:

  • Audi Q3 giver god komfort.
  • Den har også avanceret teknologi indeni.

Volvo XC40:

  • Volvo XC40 er kendt for sin sikkerhed.
  • Bilen har et unikt design og smart opbevaring.

Lexus NX:

  • Lexus NX kommer med hybridmotor.
  • Den har et luksuriøst interiør og stille kørsel.

Hvor langt kører BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic på literen?

Denne BMW model bruger 5,8 liter diesel for hver 100km (20,0 km/L) den kører. Dette tal er vigtigt for købere, der vil vide, hvor meget de skal betale for diesel. Den gode brændstoføkonomi gør denne bil til et smart valg for folk, der kører meget.

Den stærke diesel motor hjælper også med at holde omkostningerne nede. Så denne bil er både kraftfuld og økonomisk at køre i.

Hvilken motor har en BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic?

BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic har en kraftig motor. Det er en 2,0 liters diesel motor med fire cylindre. Denne motor yder 190 hestekræfter. Den har også et drejningsmoment på 400 Nm.

Dette giver bilen god kraft til acceleration og fart.

Denne model bruger diesel som brændstof. Den kan køre 5,8 liter diesel pr. 100km (20,0 km/L) CO2-udledningen ligger på 182 gram pr. km. Disse tal viser, hvordan bilen balancerer mellem styrke og økonomi.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic?

En BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic giver kraft med 190 hestekræfter. Dette skyldes dens 2,0 liters dieselmotor. Kraften hjælper bilen med at køre stærkt og stabilt. Den klarer at accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 7,7 sekunder.

Dette gør den både hurtig og pålidelig for købere, der ønsker en bil med god ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic?

Tophastigheden for denne bil er høj. Den kan køre op til 221 km/t. Dette gør bilen hurtig og god til lange ture på motorvejen. Tophastigheden viser bilens styrke og evne til at køre stærkt.

Denne model er også udstyret med en stærk motor, som hjælper den med at nå høj hastighed hurtigt. Bilen er designet til dem, der elsker fart og effektivitet på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic skyder fra 0 til 100 km/t på kun 7,7 sekunder. Denne model er udstyret med en kraftig motor på 190 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm.

Automatgearkassen spiller også en stor rolle i bilens hurtige respons og jævne acceleration. Dette gør bilen både sjov at køre og effektiv, når det kommer til hastighed.

Accelerationsevnen i denne bil er imponerende, hvilket sikrer en hurtig og behagelig køretur for føreren. Med den gode trækkraft og de glatte gearskift får man en køreoplevelse, der både er stabil og komfortabel.

Dette viser, at BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic ikke bare ser godt ud, men også leverer fantastiske præstationer på vejen.

Hvad er dimensionerne på en BMW X2?

BMW X2 har en længde på 4,360 meter, en bredde på 1,824 meter uden spejle, og en højde på 1,526 meter. Dens hjulbase er 2,670 meter. Disse mål gør bilen rummelig indeni samtidig med, at den beholder en kompakt størrelse, der gør den nem at parkere og manøvrere i byen.

Bagagerummet har en kapacitet på 300 liter, hvilket er godt til hverdagsbrug og mindre rejser. Med disse dimensioner kombinerer BMW X2 det bedste fra to verdener: rummelighed og praktisk størrelse.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X2?

Bagagerummet i en BMW X2 er på 300 liter. Når man lægger bagsæderne ned, bliver pladsen større, og der er 1080 liter til rådighed. Dette giver god plads til både dagligdags indkøb og længere ture.

Kan man få anhængertræk på en BMW X2?

Ja, en BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic kan udstyres med anhængertræk. Dette gør den til en praktisk bil for dem, der skal trække tunge ting som trailere eller campingvogne.

Med anhængertræk kan bilen trække op til 1800 kg, hvis traileren har bremser, og 750 kg uden bremser. Dette tilbehør øger BMW X2's anvendelighed for ejere, der ofte har brug for at transportere tung last.

Denne mulighed for at tilføje anhængertræk bekræfter bilens alsidighed og funktion som et køretøj klar til forskellige transportopgaver. Det er godt for købere at vide, at de har denne mulighed, når de overvejer at købe en BMW X2.

Uden at skulle bekymre sig om bilens kapacitet, kan ejere roligt planlægge ture, der kræver ekstra lastekapacitet.

Hvad må en BMW X2 trække på anhængertrækket?

BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic kan trække en trailer eller campingvogn. Den har styrken til at trække op til 1800 kg, hvis den er udstyret med bremser. Uden bremser på det, den trækker, må den ikke trække mere end 750 kg.

Dette gør bilen praktisk for dem, der har brug for at transportere tunge ting eller tage på campingtur.

Denne model giver ejere mulighed for at montere anhængertræk. Dette er nyttigt for forskellige slags transportbehov. Uanset om det er til ferier med en stor campingvogn eller til at flytte store genstande, klarer BMW X2 opgaven godt.

Husk altid at tjekke bilens specifikationer og lovkrav inden du planlægger din tur.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X2?

Fælge til en BMW X2 skaber bilens look og følelse. Man kan vælge mellem forskellige størrelser og farver. Her er de valg, man har:

  1. 19-tommer letmetalfælge Y-eget 511, bicolour giver bilen et moderne touch.
  2. 19-tommer letmetalfælge Y-eget 511 i Ferric Grey tilføjer elegance.
  3. 20-tommer letmetalfælge Y-eget 566 i Ferric Grey ser robust ud.
  4. 20-tommer letmetalfælge Y-eget 566, bicolour mixer farver for et unikt look.
  5. Sorte 20-tommer letmetalfælge Y-eget 566 tilfører en kraftfuld stil.
  6. Bicolour 20-tommer letmetalfælge Y-eget 721 M viser sportslighed.
  7. Sorte 20-tommer letmetalfælge Y-eget 721 M understreger bilens dynamiske linjer.

Disse valg gør det muligt at personliggøre sin BMW X2 efter egen smag.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X2?

Valget af vinterdæk til en BMW X2 er vigtigt for at sikre god kørsel i vintermånederne. Vinterdæk hjælper med at holde bilen stabil på vejene, når det er koldt og glat. Her er hvad man skal overveje:

  1. Vælg dæk fra anerkendte mærker som Michelin, Continental eller Pirelli. Disse mærker tilbyder dæk, der er designet til at yde godt i koldt vejr.
  2. Sørg for at dækkene har lav rullemodstand. Dette vil hjælpe med at opretholde brændstofeffektiviteten om vinteren.
  3. Tjek at dækkene har god trækkraft på både sne og is. Det sikrer bedre kontrol over bilen under vanskelige forhold.
  4. Vær opmærksom på lufttrykket i dækkene. Korrekt lufttryk er nødvendigt for optimal ydeevne og sikkerhed.
  5. Skift til vinterdæk, når temperaturen falder under 7°C. Ved disse temperaturer bibeholder de specialiserede materialer i vinterdæk bedre fleksibilitet og greb.
  6. Overvej udstyr som BMW Digital Key Plus for nem adgang til din bil i koldt vejr uden nøglen fysisk til stede.

Disse punkter vil guide bilejere gennem processen med at vælge de bedste vinterdæk til deres BMW X2, så de kan føle sig trygge på vejen hele vintersæsonen igennem.

Hvor sikker er en BMW X2?

En BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic er ret sikker. Den klarede sig godt i ADAC's crashtest. Den fik 90% af pointene for at beskytte folk inde i bilen. For børn i bilen var den også god, med 87% af pointene.

Fodgængere er også ret sikre omkring denne bil; den fik 74% af pointene for at beskytte dem.

Denne bil har også en samlet score på 71 point eller fire stjerner. Det viser, at den er designet til at være sikker for alle, både inde i bilen og udenfor. Med sådan en sikkerhedsbedømmelse kan bilkøbere føle sig trygge ved at vælge en BMW X2.

Hvordan er interiøret i en BMW X2?

Interiøret i BMW X2 viser god kvalitet og flotte materialer. Bilen har et centralt betjeningsskifte, der gør det nemt at styre alle assistentsystemer. For dem, der elsker musik, er der flere muligheder.

Bilen har digital radiomodtagelse, bluetooth- og USB-forbindelser. Der er også et musikanlæg fra BMW og et ekstra Harman/Kardon lydsystem, hvis man vælger det.

BMW X2 tilbyder standard SIM-kort og online-tjenester fra BMW. Der er også mulighed for at tilslutte Apple CarPlay. Men bilen støtter ikke Android Auto. Bagagerummet er på 300 liter, hvilket viser, at BMW har tænkt på både teknologi og praktisk brug.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X2?

En BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic har plads til fem personer. Forsæderne byder på god plads, mens bagsædet er mere begrænset. Dette skyldes de justerbare bagsædehynder, som giver forskellige siddepositioner.

I sådan en bil kan køberen forvente en behagelig plads foran men skal være klar over mindre plads bagved.

Bagagerummet i bilen rummer 300 liter. Dette er vigtigt for dem, der tager meget med på tur eller har brug for plads til indkøb. Med plads til fem og et rummeligt bagagerum, passer BMW X2 godt til små familier eller grupper, der sætter pris på komfort og stil.

Hvilket lydsystem har en BMW X2?

BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic kommer med et ejet musiksystem fra BMW. Dette system giver god lyd i bilen. Du kan vælge at tilføje et Harman/Kardon-lydsystem for endnu bedre musikoplevelse.

Bilen har også digital radiomodtagelse og mulighed for at forbinde din telefon gennem bluetooth eller USB. Hvis du vil, kan du betale ekstra for en CD-afspiller.

Denne model har et SIM-kort indbygget og giver adgang til BMW's online-tjenester. Apple CarPlay er tilgængeligt, men ikke Android Auto. Det gør det nemt at bruge dine apps i bilen.

Hvilke apps kan man få til en BMW X2?

I en BMW X2 kan man få mange smarte apps. Disse hjælper med at gøre køreturen både nemmere og sjovere.

  1. BMW Connected: Denne app holder dig forbundet med din bil. Du kan tjekke bilens status, som hvor meget brændstof du har tilbage.
  2. Apple CarPlay: Giver mulighed for at spejle din iPhone til bilens display. Så kan du bruge dine yndlingsapps mens du kører.
  3. My BMW App: Få adgang til bilfunktioner fra din telefon. Du kan låse din bil op eller finde den på en parkeringsplads.
  4. Spotify: Stream musik direkte i din bil uden at bruge telefonen. God lyd er garanteret på turen.
  5. Audible: Lyt til lydbøger under lange ture, hvilket gør køreturen mere underholdende.
  6. BMW Assistance: Hurtig hjælp hvis du får problemer med bilen eller har brug for vejhjælp.
  7. Parkering Assistant Plus: Gør det let at finde og betale for parkering i travle byområder.

Disse apps giver en blanding af nyttige funktioner og underholdning, så enhver tur i en BMW X2 bliver bedre og lettere.

Opdateres softwaren i en BMW X2 automatisk?

En BMW X2 har indbygget SIM-kort og online-tjenester. Disse gør, at bilen selv henter nye softwareopdateringer. Man behøver ikke gøre noget selv. Datoer for disse opdateringer er ikke fastsat på forhånd.

Denne bil har også smart udstyr som hjælper med at køre sikkert. Blandt andet kan den selv bremse i nødsituationer og holde øje med vejskilte. Alt dette bliver bedre med hver opdatering, så bilen bliver ved med at være sikker og moderne.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X2?

BMW X2 er en bil med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver ejere chancen for at gøre deres bil mere personlig og praktisk.

  1. BMW-ejet musikanlæg og Harman/Kardon-lydsystem mod tillæg: For de, der sætter pris på god lyd, tilbyder BMW et avanceret lydanlæg. Dette system leverer klar og kraftfuld lyd i hele bilen.
  2. Standard SIM-kort og online aktiverede tjenester: Dette giver føreren adgang til internetbaserede tjenester direkte fra bilen, hvilket gør det nemmere at navigere og finde information undervejs.
  3. Apple CarPlay: Til de, der foretrækker Apples økosystem, er dette en smart måde at forbinde din smartphone med bilens infotainmentsystem.
  4. LED-forlygter: Disse giver bedre belysning om natten og i dårligt vejr, samtidig med at de bruger mindre energi end traditionelle pærer.
  5. Sædevarme: Perfekt til kolde dage, sædevarme sørger for, at både fører og passager føler sig behagelige selv på de koldeste vintermorgener.
  6. Nøglefri betjening: Gør det let at låse op for og starte bilen uden nogensinde at skulle fjerne nøglen fra lommen eller tasken.
  7. Kørecomputer: En digital skærm, der viser vigtig information som hastighed, brændstofforbrug og rejsetid.
  8. El betjent bagklap: Gør det nemmere at få adgang til bagagerummet, især når man har hænderne fulde.
  9. Håndfrit til mobil: Sikrer sikker kommunikation under kørsel ved at tillade opkald uden brug af hænderne.
  10. Musikstreaming via Bluetooth: Stream din yndlingsmusik trådløst fra din smartphone direkte til bilens lydanlæg.
  11. Læderrat: Tilføjer et strejf af luksus og en bedre køreoplevelse med et blødt greb om rattet.
  12. Sportssæder: Disse sæder giver bedre støtte under sportslig kørsel eller lange ture på vejen.

Dette udvalg af tilbehør og ekstraudstyr gør BMW X2 endnu mere tiltalende for dem, der ønsker en bil med masser af funktioner og personlig stil.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW X2?

BMW X2 har mange smarte teknologier. Bilen tilbyder Apple CarPlay, så man kan bruge sin iPhone i bilen. Der er også et SIM-kort og online tjenester fra BMW. Bilen kan få digital radiomodtagelse, bluetooth, USB-tilslutning og CD-afspiller.

For ekstra god lyd kan man vælge BMWs musikanlæg eller et Harman/Kardon-lydsystem.

Denne bil har teknologi, som gør kørslen nemmere og sikrere. Den har automatiske lys og en elektrisk parkeringsbremse. Der er også hjælp at hente med parkering gennem Parking Assistant Plus.

For at holde styr på det hele har bilen et centralt betjeningsskifte til alle assistentsystemer.

Hvad koster en BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW X2 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 5.760 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW X2 til service?

En BMW X2 xDrive20d M Sport X Steptronic skal til service en gang om året. Dette passer godt med bilens design for at holde den kørende glat og sikre. Vedligeholdelse hjælper med at opdage tidlige tegn på problemer.

Bilen er lavet til at køre omkring 15.000 km om året. Dette betyder, at ejere skal tænke på service hvert år for at holde deres bil i topform. Vedligeholdelsesomkostningerne kan være lave, fordi bilen er bygget til at holde og bruger mindre brændstof.

Service er vigtigt for at sikre, at alle dele fungerer som de skal. Det inkluderer alt fra motor tjek til sikkerhedsfunktioner som automatisk lys og diesel partikel filter. At tage din BMW X2 til service regelmæssigt beskytter ikke bare bilen, men også dens værdi over tid.

Dette gør det til en god investering for ejeren.

Hvilke dele på en BMW X2 går mest i stykker?

At købe en BMW X2 er en stor beslutning. Kender man til de svage punkter, kan man træffe et bedre valg.

  1. Elektronikproblemer: Mange ejere melder om udfordringer med bilens elektroniske systemer. Dette inkluderer fejl på infotainmentsystemet og problemer med det elektriske vindueshejs.
  2. Transmission: Nogle brugere har oplevet problemer med gearkassen, især med den automatiske Steptronic transmission, som kan vise tegn på slitage eller hakken i gearskiftene.
  3. EGR-ventil: Udstødningens gasrecirkulationsventil (EGR) kan blive tilstoppet eller fejle. Dette fører til dårligere motorpræstation og øget brændstoforbrug.
  4. Motor: Selvom motoren generelt er pålidelig, har nogle modeller haft problemer med kølesystemet eller turboladeren, hvilket kræver reparationer.
  5. Affjedring og styring: Komponenter i affjedringssystemet såsom støddæmpere og bærearme kan slides hurtigere end forventet, hvilket påvirker kørselskomforten og styringen.
  6. Lygter: Fuld LED-forlygterne er dyre at udskifte ved skade eller fejl, hvilket gør dem til et bemærkelsesværdigt punkt at tjekke inden køb.
  7. Batteri: Bilens batteri har en tendens til at løbe tør for strøm hurtigere end forventet, især hvis bilen anvendes til korte ture ofte, hvilket fører til hyppige udskiftninger.

Ved at kende disse svagheder kan købere bedre vurdere om en BMW X2 er det rigtige valg for dem og planlægge fremtidige vedligeholdelsesomkostninger.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X2?

Garantien på en BMW X2 varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 kilometer. Denne garantiperiode beskytter mod sikkerhedsproblemer og tekniske fejl. Dette betyder, at hvis der opstår fejl eller problemer med bilens sikkerhedssystemer eller dens funktioner, dækker garantien reparationer eller udskiftninger, som måtte være nødvendige for at holde bilen kørende og sikker.

Dette giver ejere af en BMW X2 ro i sindet, da de ved, at deres bil er beskyttet mod visse typer af skader og fejl i en anseelig periode efter købet.

Hvad dækker garantien på en BMW X2?

Garantien på en BMW X2 sikrer, at bilkøberen ikke skal bekymre sig om ekstra udgifter til visse dele af bilen. Den dækker vigtige dele som motor, gearkasse, hastighed og acceleration.

Den tager også hånd om brændstofforbrug og CO2-udslip. Aircondition, bilens størrelse, vægt, plads i bagagerummet og evnen til at trække en trailer er også inkluderet. Dette giver en tryghed for ejeren om, at bilen kan repareres uden store omkostninger indenfor garantiperioden.

Denne form for dækning er især vigtig i de første år af bilens liv, hvor risikoen for uventede reparationer kan være stressende. Med en sådan garanti kan ejere af en BMW X2 føle sig sikre.

De behøver ikke tænke på ekstra udgifter, hvis noget går i stykker. Det er godt både for pengepungen og sindet.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.55

Opdateret 10.09.2024, 14.33.55

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel