Guiden handler om BMW X3 xDrive20d Steptronic (Årgang 04/2014 - 08/2017)

Købsguide: BMW X3 xDrive20d Steptronic (04/2014 - 08/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X3 xDrive20d Steptronic?

Denne BMW har en 2-liters dieselmotor med 190 hestekræfter. Dens firehjulstræk gør kørslen sikker. Bilen bruger 6,2 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) Dette gør den til en bil, som passer godt til folk, der vil have en økonomisk SUV.

Bilen har også fået fire stjerner i ADAC EcoTest, hvilket viser, at den er miljøvenlig.

BMW X3 er kendt for sin gode køredynamik. Den har en motor på 1995 ccm og kan trække meget kraftigt fra start med et drejningsmoment på 400 Nm. Dette betyder, at bilen er stærk, når den skal accelerere og bevæge sig hurtigt.

Folk, der leder efter en brugt BMW X3, bør overveje disse tekniske data for at sikre, at bilen lever op til deres forventninger om ydelse og brændstofforbrug.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X3?

BMW X3 fås i flere versioner. Hver har sine egne unikke træk og specifikationer.

  1. BMW X3 sDrive18d: Denne model drives af en baghjulstræk og har en diesel motor. Den er perfekt for dem, der søger effektivitet og god ydelse.
  2. BMW X3 xDrive20d Steptronic: Udstyret med en kraftfuld 4-cylindret diesel motor, denne variant tilbyder firehjulstræk. Dette sikrer fremragende greb og stabilitet under alle køreforhold.
  3. BMW X3 xDrive30e: En plug-in hybrid model som kombinerer benzinmotor med elektrisk drivkraft. Den tilbyder lavt brændstofforbrug og mulighed for emissionsfri kørsel på kortere ture.
  4. BMW X3 M40i: Topmodellen indeholder en benzinmotor med endnu mere kraft. Den leverer sportslige præstationer uden at gå på kompromis med komforten.
  5. BMW X3 M: Dette er den mest kraftfulde version med et højt niveau af ydelse takket være dens højtydende motor designet for entusiaster.

Hver variant af BMW X3 bringer noget unikt til bordet for at imødekomme forskellige købers behov og ønsker.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X3?

Fordele Ulemper
Værdistabil SUV-model fra BMW. Høj basispris og pris for ekstraudstyr.
Effektiv 4-cylindret motor med 190 hk. Driftsomkostninger og forsikring kan være høje.
Stærkt drejningsmoment på 400 Nm. Samlede månedlige omkostninger er på et gennemsnitligt niveau.
God brændstoføkonomi på 6,2 l/100km (16,7 km/L) ved blandet kørsel. Dele på bilen kan gå i stykker og kræver vedligeholdelse.
Driftssikker med et diesel-Rußpartikelfilter designet til mindst 200.000 km. Kræver regelmæssig service med fahrabhängige Inspektionsanzeige.

Hvordan klarer BMW X3 sig i test?

I test får BMW X3 gode karakterer. Den scorer 88% af de mulige point i beskyttelse af folk inde i bilen ved ADAC Crashtest. Det viser, at X3 er sikker. På brændstoføkonomi gør den det også godt.

Den bruger 6,2 liter diesel på 100 kilometer ifølge en test. Dette gør X3 til et godt valg for folk, der vil have en bil, der passer på dem og bruger ikke for meget diesel.

BMW X3 udleder 199 gram CO2 per kilometer og har forskellige forbrug alt efter hvor man kører. Inde i byen bruger den 6,6 liter, uden for byen 5,4 liter og på motorvejen 7,8 liter per 100 kilometer.

Disse tal hjælper købere med at forstå, hvordan bilen klarer sig i forskellige kørselssituationer. Det giver dem info til at vælge en bil, der passer til deres behov.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X3?

BMW X3 har mange konkurrenter. Folk der tænker på at købe en BMW X3 kan også overveje disse biler:

  1. Audi Q5 - Denne bil er kendt for sin luksus og komfort. Den har god plads og kører glat på vejen.
  2. Honda CR-V - Honda CR-V er billigere end mange af sine konkurrenter. Den tilbyder god brændstoføkonomi og masser af plads.
  3. Infiniti QX50 - Infiniti QX50 skiller sig ud med sit elegante design og stærke motor. Interiøret er rummeligt og luksuriøst.
  4. Jeep Cherokee - Jeep Cherokee er perfekt for eventyrlystne sjæle. Den klarer off-road kørsel godt og har et robust design.
  5. Range Rover Evoque - Dette køretøj kombinerer luksus med evnen til at køre i svært terræn. Det har også en kraftfuld motor.
  6. Mazda CX-5 - Mazda CX-5 scorer højt på sikkerhed og køreglæde. Den handler godt, og interiøret er komfortabelt.
  7. Mercedes GLK (nu kendt som GLC) - Mercedes GLK tilbyder top-of-the-line luksus, avanceret teknologi, og stærk ydelse.
  8. Nissan X-Trail - Nissan X-Trail tiltrækker familier med sit rummelige interiør og gode brændstoføkonomi.

Disse biler er gode alternativer, hver med sine egne unikke egenskaber, sammenlignet med BMW X3 xDrive20d Steptronic fra 04/2014 til 08/2017 modelårene.

Hvor langt kører BMW X3 xDrive20d Steptronic på literen?

BMW X3 xDrive20d Steptronic bruger 6,2 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) ved blandet kørsel. Dette viser, at bilen er ret økonomisk for sin klasse. Med denne information kan købere regne ud, hvor meget de skal betale for brændstof.

Det hjælper dem med at forstå, om bilen passer til deres budget og kørselsbehov. Denne model er designet til at være både kraftfuld og brændstofeffektiv, hvilket gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der kan klare lange ture uden at bruge for meget benzin.

Hvilken motor har en BMW X3 xDrive20d Steptronic?

En BMW X3 xDrive20d Steptronic er udstyret med en motor på 1995 ccm. Den har fire cylindre. Motoren yder 140 kW, svarende til 190 hestekræfter. Den giver et kraftigt drejningsmoment på 400 Nm ved 1750 omdrejninger i minuttet.

Denne bil bruger diesel og har et diesel-Rußpartikelfilter. Filteret holder til mindst 200.000 km. Bilen er god til både korte og lange ture.

Denne model fra BMW blander styrke med effektivitet. Med dens tekniske data viser den hvor godt BMW's EfficientDynamics arbejder. Der er også variabelt sportsstyring, som gør kørslen mere behagelig.

Bilen passer til mange forskellige slags købere, som ønsker en stærk og økonomisk bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X3 xDrive20d Steptronic?

BMW X3 xDrive20d Steptronic leverer 190 hestekræfter. Den har en 4-cylindret motor på 1995 kubikcentimeter, som yder 140 kW. Denne bil har styrken til at imponere. Med et drejningsmoment på 400 Nm ved 1750 omdrejninger i minuttet, føles accelerationen kraftfuld.

Kraften i denne bil er klar til at tage kørslen til næste niveau.

Hvad er tophastigheden for en BMW X3 xDrive20d Steptronic?

Tophastigheden for denne bil er 210 km/t. Den når denne fart med en stærk motor. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en hurtig bil. Den viser også BMW's evne til at lave biler, der kører godt og hurtigt.

Dette tal er vigtigt for købere, der ser efter ydeevne i en bil.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X3 xDrive20d Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW X3 xDrive20d Steptronic klarer turen fra 0-100 km/t på kun 8,1 sekunder. Dette viser, at bilen er hurtig og kraftfuld. Med en motor på 140 kW (190 hk) og et drejningsmoment på 400 Nm ved 1750 o/min, har den masser af styrke til at accelerere hurtigt.

Denne model er udstyret med en 4-cylindret motor på 1995 ccm, hvilket bidrager til dens gode præstationer.

Hvad er dimensionerne på en BMW X3?

BMW X3 er en rummelig bil. Den måler i længde omkring 465 cm, i bredden er den cirka 188 cm, og i højden står den på omkring 166 cm. Dette gør den til en stor bil med masser af plads både til passagerer og bagage.

Bagagerummet starter fra 400 liter. Når man lægger bagsæderne ned, vokser dette tal til 1.465 liter. Det viser, at BMW X3 ikke kun er elegant, men også praktisk for dem, der har brug for plads.

Dens størrelse gør den ideel til familier eller til personer, der nyder at have ekstra plads, når de rejser.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X3?

Bagagerummet i en BMW X3 kan rumme op til 400 liter bag tingene. Dette kan øges til 605 liter, hvis man lægger bagsæderne ned. Med sæderne helt nede, finder man plads til 1.465 liter.

Det gør bilen god til dem, der har brug for at transportere mange eller store ting.

I bagagerummet er der også smarte løsninger. For eksempel et klappeligt midterstykke i bagsædet, som gør det nemt at have lange genstande med. Plus, der er ekstra opbevaringsrum på 20 liter for småting.

For dem, der vil have mere, findes der mulighed for at tilføje udstyr som tagrælinger og anhængertræk for tungere laster.

Kan man få anhængertræk på en BMW X3?

Ja, en BMW X3 kan udstyres med anhængertræk. Dette gør det muligt for ejere at trække op til 2,4 ton. Med en sådan kapacitet kan bilen håndtere både store trailere og campingvogne.

Det er vigtigt for købere at overveje denne mulighed, hvis de planlægger at bruge deres bil til at trække tung last.

Installationen af et anhængertræk tilføjer også en bremset trailer-funktion, hvilket øger sikkerheden ved kørsel med tunge laster. Men husk, at ekstraudstyr som anhængertræk kan påvirke den samlede pris på bilen.

Overvej derfor omhyggeligt, før du vælger denne tilføjelse til din BMW X3.

Hvad må en BMW X3 trække på anhængertrækket?

En BMW X3 kan trække en bremset anhænger som vejer op til 2,4 ton. Dette gør den til et godt valg for dem, der skal transportere store ting eller have en campingvogn med på tur.

Med denne kapacitet kan ejere af en BMW X3 føle sig sikre, når de kører med tung last. Bilens design og tekniske funktioner er skabt til at håndtere denne vægt, hvilket sikrer en stabil og sikker kørsel.

Det er vigtigt at huske, at taglasten er begrænset til 100 kg, hvilket betyder, at man også kan bære genstande på taget op til denne vægt. Dette giver ekstra fleksibilitet for at pakke og transportere udstyr.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X3?

Der er mange fælge til en BMW X3. Disse fælge forbedrer bilens udseende og køreegenskaber.

  1. Standard stålfælge: Disse er grundlæggende og holdbare, perfekte til almindelig brug.
  2. Letmetal fælge: Giver bilen et mere elegant look og forbedrer performance ved at være lettere end standardfælgene.
  3. Sportsfælge: Designet til en sporty stil, disse fælge øger bilens ydeevne og designprofil.
  4. BMW EfficientDynamics Fælge: Specielt lavede for at øge brændstofeffektivitet ved at reducere vindmodstanden.
  5. Variabelt sportsstyretøj fælger: For de, der ønsker mere kontrol og præcision under kørslen, giver disse fælger en bedre styring.
  6. Eksklusive designerfælge: BMW tilbyder også specialdesigns, som kan personalisere din X3 yderligere.

Hver type har sine fordele afhængig af dine behov og ønsker til bilens udseende og køreevner.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X3?

Til en BMW X3 er det vigtigt at vælge vinterdæk, der klarer sig godt i kulde og sne. Dæk med dybe mønstre og speciel gummi, der ikke bliver hårdt i kulden, er bedst. Disse dæk holder bedre fast på vejene og sikrer, at bilen ikke glider.

Goodyear UltraGrip og Michelin Alpin 6 er gode valg. De passer til de krævende vinterveje og hjælper med at holde bilen stabil.

Det er også smart at se på dæk, der har et godt ry for at bruge mindre brændstof. Dette betyder, at dækkene hjælper bilen med at køre længere på literen. Det sparer penge og passer godt til BMW X3's design, som er lavet for både kraft og økonomi.

Så når man vælger vinterdæk, skal man tænke på vejgreb, økonomi og hvordan de passer til bilens evner på vejene.

Hvor sikker er en BMW X3?

En BMW X3 er ret sikker. Den fik en score på 88% i ADAC Crashtest for at beskytte folk inde i bilen. Bilen har airbags foran, ved hovedet og ved siden af dig. Den har også en funktion, der kan kalde efter hjælp, hvis der sker en ulykke.

Til at holde dig sikker på vejen har den systemer til at styre stabiliteten, hjælpe med at bremse og lyser op, når du bremser hårdt.

Til fodgængere er den ikke lige så god. Den fik kun 53% i testen for at beskytte dem. Men bilen gør meget for at sikre dem, der sidder inde i den. Den stopper fra 100 km/t på 34,5 meter, hvilket er vigtigt, hvis du skal stoppe hurtigt.

Hvordan er interiøret i en BMW X3?

Interiøret i en BMW X3 viser kvalitet og god smag. Inde i bilen finder man materialer af høj kvalitet og et rent design. Der er mange steder at opbevare ting både åbne og lukkede rum.

For dem, der skal have forskellige ting med på farten, er dette praktisk. Bilen har også smarte detaljer som justerbare øjer og foldbare kroge til at sikre bagage. Dette gør bilen fleksibel til mange behov.

Pladsen indeni er tænkt godt igennem. Bagagerummet kan holde op til 400 liter, men hvis man lægger bagsæderne ned, vokser dette tal til 1.465 liter. Sæderne bag i kan klappes ned i tre dele, og der er et særligt sted til lange genstande.

Dette giver frihed til at tage stort set alt med, man har brug for. Sportsæderne er ekstra behagelige og støtter godt på lange ture. Det lyse design om natten gør alle knapper og håndtag nemme at bruge.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X3?

En BMW X3 har plads til fem personer. Forsæderne og bagsædet har god plads, så alle kan sidde behageligt. Bagsædet er delt, så det kan lægges ned. Dette giver mere plads til bagage, hvis det er nødvendigt.

De valgfrie sæder foran giver ekstra komfort og støtte under køreturen. Dette gør BMW X3 til et godt valg for familier eller grupper, der ønsker at rejse sammen med komfort.

Hvilket lydsystem har en BMW X3?

BMW X3 tilbyder lydsystemer af høj kvalitet. Købere kan vælge HiFi-systemer for ekstra lydkvalitet mod en ekstra pris. Disse systemer giver en rig og detaljeret lydoplevelse i bilen.

BMW X3 har også smart teknologi til musikelskere. Den kan programmere op til otte stationstaster på radioen. Dette gør det nemt at skifte mellem favoritstationer. Derudover er der mulighed for at få en head-up display, der viser vigtig information direkte på forruden, så føreren kan holde øjnene på vejen.

Med disse funktioner sikrer BMW X3, at passagererne nyder god lyd, mens de holder sig informeret og sikre under kørslen. Disse lydsystemer og teknologiske tilføjelser er designet til at forbedre køreoplevelsen, både hvad angår underholdning og sikkerhed.

Hvilke apps kan man få til en BMW X3?

BMW X3 ejere har adgang til flere nyttige apps. Disse hjælper med alt fra at finde parkering til at styre bilens temperatur.

  1. BMW ConnectedDrive-appen - Giver mulighed for fjernbetjening af låse, finder din bil og planlægger opvarmning eller køling.
  2. BMW Remote-appen - Kontroller din bil's funktioner som at låse op og tænde lyset eller starte motoren fra afstand.
  3. ParkNow og Parkmobile - Disse parkeringsapps gør det nemt at finde, reservere og betale for parkering i byen.
  4. BMW Connected - Synkroniser din kalender, musik og kontakter med bilens system for let adgang under kørslen.
  5. My BMW Remote-appen - Hold øje med batteriets status, indstil opladningstider og juster kabinens temperatur før du stiger ind.
  6. BMW Weather-appen - Får opdaterede vejrudsigt så du kan planlægge dine køreture bedre.
  7. Apps som Spotify, Audible og Amazon Music - Integreres med systemet for underholdning på farten.

Disse apps gør kørsel i en BMW X3 lettere og mere behagelig.

Opdateres softwaren i en BMW X3 automatisk?

Software i en BMW X3 opdateres ikke altid automatisk. Ejerne skal ofte besøge et værksted for at få de nyeste opdateringer installeret. Dette sikrer, at bilen kører med den seneste teknologi og fejl rettes.

Nogle gange kan mindre opdateringer dog hentes og installeres af ejeren selv via internettet. Dette kræver en internetforbindelse og følger instruktioner fra producenten. Vigtige opdateringer kan omfatte forbedringer til bilens navigationssystem, sikkerhedsfunktioner eller ydeevne.

Det er vigtigt at holde bilens software opdateret for at sikre den bedste oplevelse og ydeevne.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X3?

BMW X3 har mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Disse gør din kørsel sjovere og mere behagelig.

  1. Avanceret parkeringshjælp gør det nemmere at parkere.
  2. Adaptiv fartpilot holder afstanden til bilen foran.
  3. Lydsystem af høj kvalitet giver god lyd på turen.
  4. Anhængertræk kan monteres, så du kan trække mere med din bil.
  5. LED - forlygter giver bedre lys om natten.
  6. Navigationssystem hjælper med at finde vej overalt.
  7. Lædersæder øger komforten og ser godt ud.
  8. Elektronisk bagklap åbner og lukker med et tryk på en knap.
  9. Tagrælinger tillader ekstra opbevaring oven på bilen.
  10. Vinterdæk sikrer bedre greb i koldt vejr.

Disse muligheder gør BMW X3 tilpasset dine behov og ønsker.

Hvilke teknologier bruges i en BMW X3?

BMW X3 bruger mange moderne teknologier. Disse hjælper med at gøre køreturen bedre og sikrere.

  1. Kurvelys: Denne teknologi gør det nemmere at se rundt om hjørner, når man drejer.
  2. Elektronisk dæmpning: Dette system justerer automatisk bilens affjedring, så kørslen altid er glat.
  3. Parkeringshjælp: Sensorer og kameraer hjælper føreren med at parkere bilen, også i små pladser.
  4. Regnsensor: Den aktiverer automatisk vinduesviskerne, når det begynder at regne.
  5. Adaptiv fartpilot: Denne holder automatisk afstand til forankørende biler og kan bremse eller accelerere efter behov.
  6. Variable serviceintervaller: Fortæller dig, hvornår bilen skal til service, baseret på hvordan den bliver kørt.
  7. Partikelfilter: Fanger og fjerner sodpartikler fra udstødningen for at mindske forurening.
  8. Softwareopdateringer: BMW X3 kan opdatere sin software automatisk for nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer.
  9. Lydsystem af høj kvalitet: giver klar og detaljeret lyd til musik og medier under kørslen.
  10. Tilslutningsmuligheder for apps: Tillader føreren at bruge visse apps fra deres smartphone direkte på bilens display.

Disse teknologier samarbejder om at gøre BMW X3 til en avanceret og komfortabel bil at køre i.

Hvad koster en BMW X3 xDrive20d Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW X3 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 15.500 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW X3 til service?

En BMW X3 skal have mindre service hver 30.000 km eller hvert andet år. Dette holder bilen i god stand. For større service er det hver 60.000 km eller hvert fjerde år. Disse regelmæssige tjek sørger for, at bilen kører som den skal.

Diesel-partikelfilter, som renser udstødning, skal tjekkes efter 200.000 km. Dette filter spiller en stor rolle for at mindske forurening. At følge disse serviceintervaller sikrer, at bilens driftsomkostninger holdes på et gennemsnitligt niveau.

Hvilke dele på en BMW X3 går mest i stykker?

At eje en BMW X3 giver mange glæder, men som med alle biler er der dele, der kan gå i stykker. Her er de mest almindelige problemer:

  1. Diesel-Rußpartikelfilter - Dette filter fanger og fjerner sod fra udstødningen. Selvom det er lavet til at holde 200.000 km, kan det blive stoppet før tid.
  2. Elektroniksystemer - Bilerne har avanceret teknologi, og fejl i software eller hardware kan ske. Dette omfatter fejl på instrumentpanel og navigationssystem.
  3. Hjulophæng - Stødabsorberere og fjedre bliver slidt over tid. Kører man meget på ujævne veje, sker det hurtigere.
  4. Vandpumpe - Den sørger for at køle motoren ned. Hvis den går i stykker, kan motoren overophede.
  5. Bremseskiver og bremseklodser - Disse er sliddele, som skal udskiftes jævnligt for sikker kørsel.

Disse problemer kan føre til dyre reparationer, især da værkstedspriserne for BMW'er er høje og manglende fabriksgaranti også påvirker vurderingen af X3 negativt.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X3?

BMW X3 xDrive20d Steptronic fra årgang 04/2014 til 08/2017 kommer uden fabriksgaranti. Købere skal vide dette, før de køber bilen. Uden en garanti står ejeren selv for alle reparationer og fejl, der kan opstå med bilen.

Dette kan blive dyrt, så det er vigtigt at tænke over, inden man beslutter sig for at købe en brugt BMW X3 fra disse år.

Hvad dækker garantien på en BMW X3?

En BMW X3 fra årgang 04/2014 til 08/2017 kommer uden fabriksgaranti. Dette betyder, at ejere skal dække alle reparationsomkostninger selv efter køb. Dog har producenten lovet, at diesel-Rußpartikelfilteret holder til mindst 200.000 km.

Dette er en slags sikkerhed for købere om, at en vigtig del af bilen er lavet til at vare længe.

Selvom den månedlige pris for at eje en X3 er gennemsnitlig, er startprisen. Købere bør også være opmærksomme på, at prisen kan stige, hvis de vælger ekstra udstyr.

Det er vigtigt for købere at vide, hvad garantien dækker og ikke dækker, før de køber bilen. Dette hjælper dem med at forstå de potentielle ekstra omkostninger bedre.

Guides til andre varianter af BMW X3

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.35.40

Opdateret 16.05.2024, 11.30.49

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel