Guiden handler om BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic (Årgang 12/2017 - 06/2019)

Købsguide: BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic (12/2017 - 06/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic?

BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic er en bil med masser af kræfter. Den har en motor på 2 liter og 184 hestekræfter. Den kan trække op til 555 kg, hvilket er fint til fire voksne og deres bagage.

Bilen har en stor tank, der holder til omkring 730 km kørsel. Det betyder, at man ikke skal tanke så tit.

Denne model bruger både diesel og benzin. Vedligeholdelsen af bilen følger en plan, som fabrikken har lavet. Det er vigtigt at følge den for at holde bilen i god stand. Køber man denne BMW, får man en bil, der kører godt og langt på literen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X3?

BMW X3 kommer i flere varianter. Dette giver købere mange valgmuligheder. Her er en liste over de forskellige modeller:

  1. xDrive20i Steptronic: Denne model har en benzinmotor. Den giver god køredynamik og økonomi.
  2. xDrive30i Advantage Steptronic: En kraftigere version med benzinmotor. Den leverer mere ydelse uden at gå på kompromis med brændstofforbruget.
  3. M40i Steptronic: Topmodellen med benzinmotor. Den tilbyder høj ydelse og sportslig køreglæde.
  4. xDrive20d Steptronic: Har en dieselmotor. Den er kendt for sin effektivitet og langdistancetalent.
  5. xDrive25d Advantage Steptronic: En stærkere dieselversion. Giver mere kraft samtidig med at være økonomisk.
  6. xDrive30d Advantage Steptronic: Tilbyder endnu mere kraft i dieselserien, perfekt for dem, der ønsker kombinationen af styrke og økonomi.
  7. M40d Steptronic: Det bedste fra dieselserien, med maksimal ydelse uden at miste effektiviteten.

Alle disse modeller produceres i USA, nærmere betegnet i Spartanburg. De dækker et bredt spektrum af behov - fra daglig pendling til sportslige eventyr.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X3?

Fordele Ulemper
God finish og materialkvalitet. Sikkerhedsudstyr kræver ekstra betaling.
Stor tank tillader lang rækkevidde, ca. 730 km. Dele af interiøret er af mindre god kvalitet.
Maksimal lasteevne på 555 kg. Gennemsnitlig forbrug på 8,9 l Super pr. 100km (12,5 km/L)
Alle benzinmotorer opfylder Euro 6d-TEMP-standarder. CO2-udledning på 245 g/km.

Hvordan klarer BMW X3 sig i test?

BMW X3 xDrive20i gør det rigtig godt i test. Den har fået høje karakterer i ADAC Crashtest for både passagersikkerhed og barnesikkerhed. Dette viser, at bilen er meget sikker. I ADAC EcoTest har den et gennemsnitligt brændstofforbrug på 8,9 l Super per 100 km og en CO2-udledning på 245 g/km.

Denne model lever op til Euro 6d-TEMP-standarderne og har partikelfiltre, hvilket gør den mindre skadelig for miljøet.

Bilen har kædetræk, som betyder, at ejere ikke skal bekymre sig om dyre remudskiftninger. Med alle disse positive resultater fra test står det klart, at BMW X3 xDrive20i ikke bare er stærk og sikker, men også venlig mod miljøet.

Dens præstationer i sikkerhedstest og lavt brændstofforbrug gør den til et godt valg for folk, der vil have en pålidelig og miljøbevidst bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X3?

Alternativer til BMW X3 giver købere mange valg. Disse biler matcher godt med BMW X3 i størrelse, ydelse og komfort.

Audi Q5 – Den leverer en stærk præstation med sine effektive motorer og har et luksuriøst interiør. Audi Q5 er kendt for sin bløde kørsel og højteknologiske funktioner.

Mercedes-Benz GLC – Dette køretøj byder på elegance og avanceret teknologi. Mercedes-Benz GLC skinner med sin komfortable kabine og stærke motorvalg.

Volvo XC60 – Volvo XC60 er rost for sin sikkerhed og rummelige interiør. Bilen tilbyder også en glimrende balance mellem køreegenskaber og komfort.

Lexus NX – Lexus NX skiller sig ud med sit unikke design. Den kommer med masser af standardudstyr og har en stille kabine.

Jaguar F-PACE – Jaguar F-Pace tilføjer sportslighed til SUV klassen. Den har imponerende håndtering og en kraftfuld motorserie.

Land Rover Discovery Sport – Dette køretøj er perfekt for dem, der søger eventyr. Land Rover Discovery Sport er god både på vejen og offroad takket være sit robuste design.

Alfa Romeo Stelvio – Alfa Romeo Stelvio bringer italiensk flair til SUV-segmentet. Den byder på spændende køredynamikker og et iøjnefaldende udseende.

Porsche Macan – Porsche Macan kombinerer sportslighed med praktisk anvendelighed. Dens stærke præstationer gør den til et attraktivt valg for dem, der ønsker en sportsorienteret SUV.

Disse alternativer viser, at markedet for SUV'er i mellemklassen er fyldt med værdige konkurrenter til BMW X3, hver især med sine egne unikke kvaliteter.

Hvor langt kører BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic på literen?

BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic bruger 8,9 liter Super pr. 100km (12,5 km/L) Det betyder, at bilen kan køre omkring 730 km på en fuld tank. Dette er vigtigt for købere, der leder efter en bil, der er økonomisk på lange ture.

Brændstofforbruget viser, hvordan bilen balancerer mellem kraft og effektivitet. Med denne viden kan købere planlægge, hvor ofte de skal tanke, når de kører lange distancer.

Hvilken motor har en BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic?

Den har en firecylindret motor med en kapacitet på 2 liter. Motoren yder 184 hestekræfter og har et drejningsmoment på 290 Nm. Denne bil bruger partikelfiltre for at holde emissionerne nede.

Den opfylder også Euro 6d-TEMP-standarderne for renere kørsel.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic?

BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic har 184 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at klare forskellige køreforhold med lethed. Kraften kommer fra motoren med en størrelse på 2 liter.

Med disse hestekræfter kan bilen tilbyde en stærk køreoplevelse både i byen og på landevejen. Kraften er vigtig for acceleration og for at sikre, at bilen kan præstere godt under alle forhold.

Hvad er tophastigheden for en BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic?

En BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic kan nå op på en tophastighed på 215 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre under de bedste forhold. Den har kraft og fart, som mange bilkøbere leder efter.

Dette gør den til et attraktivt valg for folk, der ønsker en bil, der føles hurtig og stærk på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic fra 0-100 km/t?

BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic klarer 0-100 km/t på kun 8,3 sekunder. Dette viser, hvor kraftfuld motoren er. Den har 184 hestekræfter og et moment på 290 Nm, hvilket gør den hurtig og responsiv.

Bilen giver føreren en spændende køreoplevelse med sin hurtige acceleration. Dette gør den til et godt valg for folk, der leder efter en bil, der kombinerer kraft med komfort og stil.

Hvad er dimensionerne på en BMW X3?

En BMW X3 er en mellemstor SUV. Dens længde er omkring 4,7 meter. Bredden er 1,9 meter uden spejle. Højden når op på 1,7 meter. Disse mål gør bilen rummelig indeni. Bagagerummet kan rumme 405 liter, når bagsæderne står op.

Slår man sæderne ned, vokser pladsen til 1.450 liter. Det betyder god plads til bagage og shoppingposer. Passagerer i bagsædet har også masser af plads, selv dem der er næsten 2 meter høje.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X3?

Bagagerummet i en BMW X3 rummer 405 liter med bagsæderne oprejst. Slå sæderne ned, og pladsen vokser til 1.450 liter. Dette gør bilen til et godt valg for folk, som har brug for at transportere en del ting.

Med en lasteevne på op til 555 kg, kan ejere pakke bilen godt uden at bekymre sig om at overstige vægtgrænsen.

Kan man få anhængertræk på en BMW X3?

Ja, en BMW X3 kan udstyres med anhængertræk. Dette giver ejeren mulighed for at trække op til 2000 kg med bremser og 750 kg uden bremser. At have anhængertræk på din bil udvider brugsmulighederne betydeligt.

Det gør bilen velegnet til forskellige opgaver, såsom at trække en trailer, campingvogn eller båd. Dette ekstraudstyr skal man dog vælge, når man køber bilen.

Anhængertrækket er designet til at passe perfekt til bilens struktur. Det sikrer, at bilen kan håndtere den ekstra vægt uden problemer. Hvis du planlægger at bruge din BMW X3 til at trække tunge ting, er det vigtigt at tilføje anhængertræk.

Dette tilbehør er ikke kun praktisk, men også en investering i bilens anvendelighed.

Hvad må en BMW X3 trække på anhængertrækket?

En BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic kan trække op til 2.000 kg. Dette gør den velegnet til at slæbe større trailere, campingvogne eller både. Med denne bil får man altså en stærk partner, der kan håndtere tunge opgaver.

Kraften i bilen sikrer, at man kan tage det nødvendige med på ferie eller til arbejdsprojekter uden bekymringer. Dette gør BMW X3 til et godt valg for dem, der har brug for en pålidelig og kraftfuld bil.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X3?

Man kan vælge forskellige hjul til en BMW X3. De passer til bilens design og køreegenskaber. Her er nogle muligheder:

  1. Standardfælge: Disse fælge følger med, når man køber bilen. De er ofte lavet af stål eller letmetal og har et enkelt design.
  2. Letmetalfælge: Disse er lettere end standardfælge og kommer i mange designs. De forbedrer bilens udseende og kan gøre kørslen bedre.
  3. 19-tommers hjul: BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic kan have store 19-tommers hjul. De gør bilen mere stabil og sikker, især ved høj fart.
  4. Sportsfælge: Til dem, der vil have et mere sporty look, findes der sportsfælge. De ser skarpe ud og kan forbedre ydeevnen lidt.
  5. Vinterhjul: Til kolde måneder kan man få særlige vinterhjul, som klare sig godt på sne og is.
  6. Designfælge fra M-serien: For dem, der vil have det ekstra specielle, tilbyder BMW fælge fra M-serien, som giver en unik stil.
  7. Miljøvenlige fælge: Disse er lavet med mindre miljøpåvirkning og passer til dem, der tænker på bæredygtighed.

Ved at vælge de rette fælge kan ejere tilpasse deres BMW X3 efter eget ønske og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X3?

Valg af vinterdæk til en BMW X3 kræver omhu. Disse dæk skal sikre bilens ydeevne på glatte veje.

  1. Vælg dæk med god greb og ydeevne. De skal kunne holde fast på både sne og is.
  2. Se efter dæk, der passer til BMW X3's størrelse og dæktryk som angivet af fabrikanten.
  3. Overvej vejforhold og klima i dit område. Dette bestemmer, hvilken type vinterdæk du har brug for.
  4. Tag dine kørselsbehov i betragtning. Tænk over, hvor meget du kører i løbet af vinteren.
  5. Kig efter dæk fra mærker, der er kendte for deres kvalitet. Læs anmeldelser og ratings for at hjælpe dig med at vælge.
  6. Få rådgivning fra eksperter som mekanikere eller dækkeksperter før du træffer et valg.

Denne guide kan hjælpe ejere af en BMW X3 med at finde de rette vinterdæk, så de kan føle sig sikre under kørsel i vintersæsonen.

Hvor sikker er en BMW X3?

BMW X3 har klaret sig godt i sikkerhedstest. Den fik en meget god vurdering i ADAC Crashtest for både passagersikkerhed og barnesikkerhed. Dette viser, at bilen er bygget til at beskytte folk inde i bilen, hvis der sker en ulykke.

Sikkerheden i en BMW X3 er derfor høj, hvilket er vigtigt for familier eller alle, der ønsker en sikker bil.

Denne bil laves i USA, Spartanburg, hvor der er fokus på at bygge biler af høj kvalitet. Med gode resultater i vigtige sikkerhedstest kan købere føle sig trygge ved at vælge en BMW X3.

Sikkerheden står i centrum, hvilket gør den til et godt valg for dem, der prioriterer dette.

Hvordan er interiøret i en BMW X3?

Inde i en BMW X3 finder man et godt mix af høj kvalitet og moderne design. Bilens indre dele er lavet med omhu, og de fleste overflader føles luksuriøse og solide. Der er dog steder, hvor materialerne ikke lever helt op til det niveau, som man ser i de dyrere modeller fra BMW.

For eksempel kan nogle plastdele virke billigere. Men skærm og knapper til at styre forskellige funktioner i bilen er af høj kvalitet. Disse er nemme at bruge og gør køreturen mere behagelig.

Man bemærker hurtigt den store farveskærm, som giver bilen et moderne præg.

Komforten er også i fokus med let adgang til bilen for både fører og passagerer. Selv om pladsen på bagsædet kan virke lidt trang for voksne, er der stadig nok rum til kortere ture.

Bagagerummet er rummeligt med sine 405 liter, og hvis man lægger bagsæderne ned, vokser pladsen til hele 1.450 liter. Dette gør BMW X3 til en praktisk bil for familier eller dem, der har brug for ekstra plads til bagage eller sportsudstyr.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X3?

En BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic kan have fem personer inden i. Den er bygget til at bære fire voksne og deres ting. Mennesker, der er næsten 2,0 meter høje, kan sidde bag i uden problemer.

Dette gør den til et godt valg for familier eller grupper, der rejser sammen.

Hvilket lydsystem har en BMW X3?

BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic kommer med et standard lydsystem. Det har radio og CD-afspiller for dem, der kan lide musik på farten. For folk, der ønsker mere, er der en ekstra mulighed.

De kan vælge et Harman Kardon surround sound system. Dette system har 16 højtalere og giver en samlet lydstyrke på 600 watt. Det betyder klar og kraftfuld lyd i hele bilen.

Harman Kardon systemet er perfekt for musikelskere. Det gør hver køretur til en koncertoplevelse. Med dette system føles det som om, musikerne spiller lige ved siden af dig. Uanset om du kører i byen eller på en lang tur, sørger BMW X3's lydsystem for god underholdning.

Hvilke apps kan man få til en BMW X3?

En BMW X3 tilbyder adgang til mange smarte apps. Disse apps gør køreturen sjovere og nemmere. Her er en liste over nogle af de apps, du kan bruge:

  1. BMW Connected Drive: Giver dig trafikoplysninger i realtid og sender rutevejledning direkte til din bil.
  2. My BMW App: Lader dig tjekke din bilstatus, såsom brændstofniveau og batteriets tilstand, på din smartphone.
  3. Apple CarPlay: Spejler dit iPhone-interface i bilens display for adgang til musik, beskeder og opkald.
  4. Android Auto: Fungerer som Apple CarPlay, men for Android-brugere.
  5. Spotify: Stream musik direkte fra dashbordet uden at skulle bruge din telefon.
  6. Audible: Lyt til lydbøger under lange køreture eller i trafikken.
  7. BMW Maps: Et avanceret navigationssystem, der også viser interessepunkter langs ruten.

Disse apps kræver BMW Apps integration via iDrive systemet og en integreret SIM-kort for at fungere optimalt. Muligheden for trådløs opladning af smartphones sikrer, at din enhed altid er klar til brug under kørslen.

Opdateres softwaren i en BMW X3 automatisk?

Softwaren i en BMW X3 bliver opdateret automatisk. Dette sker gennem over-the-air opdateringer. Det betyder, at ejere af en BMW X3 ikke behøver at gøre noget for at få de nyeste opdateringer.

Disse opdateringer sørger for, at bilen altid har de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer.

Disse automatiske opdateringer er en del af BMW ConnectedDrive-tjenesten. De kan opdatere mange systemer i bilen. Dette omfatter for eksempel underholdningssystemet og hjælpesystemer til kørsel.

BMW X3-ejere kan være sikre på, at deres bil altid er opdateret og klar til brug.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X3?

En BMW X3 kan gøres endnu bedre med smart tilbehør og ekstraudstyr. Disse ting gør din køretur sjovere og mere behagelig.

  1. Navigationssystem: Få vejvisning overalt og undgå at fare vild.
  2. Trådløs opladning: Hold din telefon opladet uden kabler.
  3. Garageportsåbner: Åbn din garage med et tryk i bilen.
  4. BMW Apps: Brug apps fra din telefon via bilens skærm.
  5. Adaptivt undervognssystem: Vælg hvordan bilen skal køre med forskellige indstillinger.
  6. Infotainmentsystem: Et avanceret system, der holder dig forbundet online.
  7. Anhængertræk: Tag en trailer eller campingvogn med på tur.
  8. Lydsystem af høj kvalitet: Nyd musik i topklasse mens du kører.
  9. Varianter af fælge: Skift udseendet på din BMW X3 med nye fælge.
  10. Vinterdæk-pakke: Klar både sne og is med de rette dæk.
  11. Sædevarme: Hold dig varm på kolde dage.
  12. Panorama soltag: Få mere lys ind i bilen og nyd udsigten opad.

Hvert stykke tilbehør tilføjer noget unikt til din BMW X3, så du kan lave den om til netop den bil, du drømmer om.

Hvilke teknologier bruges i en BMW X3?

BMW X3 er pakket med smarte teknologier. Den har automatisk nødbremsning, adaptiv fartpilot og vejbanefølgeassistent. Disse funktioner hjælper med at holde bilen sikker på vejen.

Bilen bruger også en avanceret form for styring og et system til at kontrollere hastighed. Alle benzinmotorer møder Euro 6d-TEMP-standarderne og er udstyret med partikelfiltre. Dette gør, at de forurener mindre.

Den har også et system, der opdaterer softwaren automatisk. Dette holder bilens teknologi ny og effektiv. Bilens lydsystem og muligheder for at tilkoble apps gør køreturen mere behagelig.

Disse egenskaber gør BMW X3 til en moderne og teknologisk avanceret bil.

Hvad koster en BMW X3 xDrive20i Advantage Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW X3 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 15.500 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW X3 til service?

En BMW X3 skal til mindre service efter at have kørt 30.000 km eller hvert andet år. Efter 60.000 km eller fire år er det tid til en større service. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert.

Kæde-teknologien i bilen gør, at ejeren ikke skal bekymre sig om dyre udskiftninger af tandremmen. Dette hjælper med at holde omkostningerne nede over tid. For dem, der kører omkring 15.000 km om året, kan de forvente personlige udgifter beregnet over fem års ejerskab baseret på disse serviceintervaller.

Hvilke dele på en BMW X3 går mest i stykker?

At eje en BMW X3 er et tegn på luksus og ydeevne. Men som med alle biler, er der visse dele, der oftere går i stykker.

  1. Elektronikproblemer - Mange ejere rapporterer fejl med bilens software og problemer med elektroniske systemer som instrumentpanelet.
  2. Luftaffjedringssystemet - Dette system kan fejle, hvilket fører til dyre reparationer.
  3. Vandpumpe - Overophedning af motoren sker, når vandpumpen svigter.
  4. Turboen - Med tiden kan turboen opleve svigt, især hvis bilen ikke vedligeholdes korrekt.
  5. Batteriet - I koldere klima kan batteriets levetid forkortes betydeligt.
  6. Bremser - Bremseklodser og skiver slides hurtigere end forventet på nogle X3 modeller.
  7. Styretøj - Variable sportsstyretøjet kan udvise problemer med styrerespons eller lække hydraulikvæske.
  8. Dæktrykssensorer - Fejlmeddelelser fra dæktrykssensorerne forekommer ofte, selv når dæktrykket er korrekt.

Disse punkter giver et overblik over fælles problemområder ved BMW X3, som potentielle købere bør være opmærksomme på.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X3?

En BMW X3 har en garanti på 3 år. Der er ingen fabriksgaranti udover dette. Garantien dækker visse dele af bilen, hvis de går i stykker eller bliver beskadiget. Denne bil laves i USA, i byen Spartanburg.

Garantiperioden starter fra den dag, køberen får bilen. Denne information er god at vide for dem, der tænker på at købe denne model.

Hvad dækker garantien på en BMW X3?

Garantien på en BMW X3 er på 3 år. Denne garanti dækker fejl fra fabrikken. Dette betyder, hvis bilen har en del, som går i stykker, og det er fabrikkens skyld, vil garantien hjælpe.

Garantien dækker ikke skader fra uheld eller normal slitage. Vedligeholdelse skal følge den kørselsafhængige inspektionsanvisning fra fabrikanten for at garantien gælder.

Serviceintervaller skal overholdes for at holde garantien gyldig. Små service er efter 30.000 km eller hvert andet år og stor service efter 60.000 km eller hvert fjerde år. Vedligeholdelse og service er vigtige for at sikre, at bilen kører godt, og for at garantien dækker, hvis noget går galt.

Guides til andre varianter af BMW X3

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 21.05.2024, 15.00.15

Opdateret 21.05.2024, 15.00.15

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel