Guiden handler om BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic (Årgang 11/2019 - 06/2020)

Købsguide: BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic (11/2019 - 06/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic?

Købere skal vide, at BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic er en bil med både benzin- og elmotor. Den kan køre omkring 45 km på ren el. Bilen har 292 hestekræfter.

Denne model blev lavet mellem november 2019 og juni 2020. Bilen skal have service efter fabrikkens anvisninger. Der er tre års garanti på malingen og tolv års garanti mod rust.

Den har mange gode ting som køreglæde og avanceret teknologi. Teknologi som BMW ConnectedDrive og variabelt sportsstyr gør kørslen bedre. Men købere skal også tænke på service og vedligeholdelse.

Garantien dækker visse dele, men det er godt at kende detaljerne. Så tjek alt om service, garantier, og hvad det koster at eje denne bil, før du køber den.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X3?

BMW X3 tilbyder mange muligheder for bilkøbere. Den kommer i flere motorvarianter for at møde forskellige behov.

  1. BMW X3 xDrive30e: Dette er en hybridbil. Den kombinerer en benzinmotor med en elmotor. Det giver god køredynamik og mindre udslip.
  2. BMW X3 xDrive20i: En model med benzinmotor. Den er kendt for sin styrke og effektivitet.
  3. BMW X3 xDrive30i: Denne variant har også en benzinmotor. Den er kraftigere end xDrive20i og tilbyder mere acceleration.
  4. BMW X3 M40i: Dette er sportsmodellen. Den har endnu mere kraft og bedre præstationer på vejen.
  5. BMW X3 xDrive20d: En model med dieselmotor. Perfekt til dem, der kører lange ture og ønsker et lavt brændstofforbrug.
  6. BMW X3 xDrive30d: Ligesom xDrive20d, men med mere kraft fra dens dieselmotor.
  7. BMW X3 M40d: Kombinerer diesel-effektivitet med sportspræstationer, hvilket gør den unik blandt de andre varianter.

Hver model har sit eget sæt af funktioner, der passer til forskellige kørselsbehov og præferencer blandt bilkøbere, hvad enten det drejer sig om daglig pendling eller sportslige eventyr på landevejen.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X3?

Fordele Ulemper
Elektrisk rækkevidde på ca. 45 km. Elektrisk rækkevidde kan være begrænset for nogle brugere.
Kvalitetsmaterialer og god komfort. Prisen kan være høj sammenlignet med andre biler i samme klasse.
Brugervenlig betjening. Større vægt end ikke-hybride modeller kan påvirke køreegenskaberne.
Avancerede aktive sikkerhedsfunktioner. Begrænset plads i bagagerummet på grund af batteriet.
Fem stjerner for insassikkerhed og 84% for børnesikkerhed i NCAP-testen. Ladetid kan være en udfordring for nogle brugere.

Hvordan klarer BMW X3 sig i test?

BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic gør det godt i tests. Den får fem stjerner for sikkerhed til dem, der kører i den, i en NCAP-test. Den er også god til at beskytte børn med en vurdering på 84%.

Det viser, at denne bil er sikker for familier. Bilens elektriske rækkevidde er op til 55 km, og den slipper 209 gram CO2 ud per km. Dette er vigtigt for folk, der vil have en bil, der er bedre for miljøet.

Men forsikring kan være dyr på grund af høj nypris. Den skal til service hvert andet år eller efter 30.000 km.

Dette hjælper med at holde bilen i god stand. Folk, der tænker på at købe en BMW X3, kan se disse tests som et tegn på, at bilen er både sikker og god at køre.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X3?

BMW X3 har konkurrenter. De matcher den i stil, kraft og teknologi. Her er nogle af dem:

  1. DS 7 Crossback E-Tense: Denne bil tilbyder en plug-in hybrid løsning. Den blander luksus med effektivitet og har en elektrisk rækkevidde, der kan dække daglige behov.
  2. Jaguar F-Pace P400e: Med sit sporty design og kraftfulde hybrid motor, er det et oplagt valg for dem, der vil have køreegenskaber og miljøvenlighed i ét.
  3. Mercedes GLC de: Er kendt for sin komfort og avancerede teknologi. Ligesom BMW X3 tilbyder den en plug-in hybrid variant, der appellerer til miljøbevidste købere.
  4. Volvo XC60 Recharge: Denne SUV fokuserer på sikkerhed og skandinavisk design. Dens plug-in hybrid version kombinerer effektivitet med stærke præstationer.

Disse biler er gode alternativer til BMW X3. De opfylder forskellige behov og præferencer fra bilkøberne.

Hvad er rækkevidden for en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic på batteri?

En BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic kan køre cirka 45 km på ren el. Den har et batteri på 12 kWh. Dette gør den til et godt valg for korte ture og bykørsel. Med denne bil kan man nyde godt af elbilernes fordele uden at bekymre sig om at løbe tør for strøm på længere rejser.

Den samlede rækkevidde med både benzin og el er omkring 595 km. Det betyder, at bilen kan tage dig langt på både strøm og benzin.

Hvor stort er batteriet på en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic?

Batteriet i denne bil er 12 kWh. Det betyder, at bilen kan køre omkring 45 km på ren el, før den skal lades igen. Dette gør bilen til et godt valg for dem, der kører korte ture mest af tiden.

Batterigarantien dækker seks år eller 100.000 km, hvilket giver ejerne ro i sindet om deres batteris levetid og ydeevne. Denne bil kombinerer elektrisk kraft med en traditionel motor for at give en længere samlet rækkevidde på ca.

595 km. Dette gør bilen alsidig og praktisk for både korte og lange ture.

Hvordan lader man en BMW X3?

Ladning af en BMW X3 er let og kræver kun få trin. Her er hvad du skal gøre for at lade bilen:

  1. Find et opladningspunkt, som passer til din bil. Det kan være hjemme ved en almindelig stikkontakt eller ved en offentlig ladestander.
  2. Brug opladningskablet fra bilen. Tilslut en ende af kablet til bilens opladningsport.
  3. Tilslut den anden ende af kablet til ladestikket.
  4. Tjek på instrumentpanelet, at opladningen er startet korrekt. Du kan se status for batteriet der.
  5. Ladetiden tager omkring 3,5 timer med enfasisk strøm.

Husk at batteriets levetid forsikres i seks år eller indtil det har kørt 100.000 km. Dette viser BMWs tillid til deres produkt og giver ejeren ro i sindet.

Disse trin sikrer, at du får mest muligt ud af din BMW X3's batteri og nyder de miljøvenlige køreture uden bekymringer for batteriets helbred eller ydeevne over tid.

Hvor lang tid tager det at lade en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic?

Det tager cirka 3,5 timer at fylde batteriet op i en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic. Dette sker via en almindelig opladningsstation. En hurtig og nem måde at sørge for, at din bil er klar til kørsel.

Hvilken motor har en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic?

En BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic har en motor, der kombinerer kraft og teknologi. Den bruger en 2,0 liters turbobenzinmotor. Dette giver bilen en god blanding af styrke og effektivitet.

Sammen med en elektrisk motor har bilen en samlet effekt på 292 hestekræfter eller 215 kW. Dette gør, at bilen kan køre hurtigt, men stadig bruge mindre brændstof. Bilen er lavet til folk, der vil have en bil, der er sjov at køre og økonomisk.

Denne model findes også i andre varianter som xDrive20i og xDrive30i. Men for xDrive30e modellen er kombinationen af benzinmotor og elektrisk motor det, der gør den særlig. Denne bil passer godt til købere, der vil have en kraftfuld bil men også tænker på miljøet.

Den elektriske del hjælper med at køre længere på hver liter brændstof og skære ned på udslip.

Hvor langt kører en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic på literen?

BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic bruger omkring 8,4 liter brændstof per 100 kilometer i hybridtilstand. Dette tal viser, hvor effektiv bilen er med en blanding af benzin og elektricitet.

Med en fuld tank og batteri kan bilen køre cirka 595 kilometer. Denne model giver en god balance mellem brændstoføkonomi og rækkevidde, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker en økonomisk bil uden at gå på kompromis med ydeevnen eller komforten.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic?

Denne bil har en kraftig motor. Den yder 292 hestekræfter eller 215 kW. Dette gør bilen hurtig og stærk. Bilen bruger både en benzinmotor og en elektrisk motor for at nå denne kraft.

Denne kombination giver bilen ekstra kraft, når man træder på speederen. Den kan bruge denne ekstra kraft i op til ti sekunder ad gangen. Det er godt for hurtige overhalinger eller når man skal hurtigt op i fart.

Hvad er tophastigheden for en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic?

En BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic kører op til 210 km/t. Dette er hurtigt for en bil. Folk, der vil have en bil, der kan køre stærkt, vil synes godt om denne model. Den viser, at en SUV også kan være hurtig.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic fra 0-100 km/t?

BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic skyder af sted fra 0 til 100 km/t på kun 6,1 sekunder. Denne hurtige acceleration skyldes delvis XtraBoost-funktionen, som giver ekstra kraft i op til ti sekunder, når man kører i Sport-modus.

Kraften når op på 292 hestekræfter. Dette gør bilen hurtig og responsiv, perfekt for dem, der elsker en bil, som reagerer straks, de træder på speederen. Den imponerende acceleration og den kraftige motor gør BMW X3 til en populær bil blandt købere, der værdsætter ydelse og effektivitet.

Hvad er dimensionerne på en BMW X3?

En BMW X3 har en længde på 4.708 mm. Den er 1.891 mm bred, når sidespejlene er ude. Højden er 1.676 mm. Den har også en frihøjde på 204 mm, så den kan køre over små forhindringer uden problemer.

Akselafstanden er 2.864 mm, hvilket giver god plads indeni bilen. Hele bilen vejer 2.025 kg, når der sidder en fører i. Dette viser, at BMW X3 er en rummelig og solid bil, perfekt for dem, der leder efter en stærk og sikker køretøj.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X3?

BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic har et rummeligt bagagerum. Det starter på 565 liter. Hvis man folder bagsæderne ned, vokser det til 730 liter. Fylder man helt op til taget, får man plads til 1.395 liter.

Dette gør bilen god til både hverdagsbrug og lange ture.

I denne model er bagagerummet dog lidt mindre end i andre X3'er. Det har 350 liter, mens de andre har 405 liter. Men bagagerummet er nemt at bruge med sine glatte sider og elektrisk bagklap.

Man kan også få en ekstra funktion, så man kan åbne og lukke klappen med en fodbevægelse for lidt ekstra penge. Dette gør X3 praktisk for alle slags købere.

Kan man få anhængertræk på en BMW X3?

Ja, man kan montere et anhængertræk på en BMW X3. Denne bil er designet til at kunne trække trailere op til 2,0 tons. Dette viser bilens styrke og alsidighed, hvilket er godt for dem, der har brug for at transportere tungere laster eller ønsker flere muligheder med deres bil.

Plug-in hybridmodellen har dog en lidt mindre bagageplads og en højere lastekant på grund af batteriet. Men dette påvirker ikke bilens evne til at have anhængertræk eller trække tunge vægte.

At vælge en BMW X3 betyder, at man kan nyde fordelene ved både en kraftfuld bil og muligheden for at trække en trailer. Dette gør den til et praktisk valg for mange bilkøbere, der ser efter en bil, der kan opfylde forskellige behov.

Med et anhængertræk bliver BMW X3 endnu mere anvendelig i mange situationer, fra daglige opgaver til eventyr i weekenden.

Hvad må en BMW X3 trække på anhængertrækket?

En BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic kan trække op til 2,0 tons. Dette gør den til et godt valg for dem, der har brug for at transportere tunge ting som en stor campingvogn eller en båd.

Køretøjets stærke ydeevne sikrer, at det klarer opgaven uden problemer. Dette er vigtigt for bilkøbere, der ønsker en bil, der kan håndtere forskellige slags trækopgaver.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X3?

BMW X3 tilbyder et udvalg af fælge. Købere kan vælge mellem forskellige størrelser og stilarter.

  • 18 - tommer fælge giver en god balance mellem udseende og komfort. De er velegnede til daglig brug.
  • 19 - tommer fælge løfter bilens udseende med et mere sporty look. De tilbyder også en fin køreoplevelse.
  • 20 - tommer fælge retter sig mod dem, der ønsker maksimal stil og ydeevne. Disse store hjul forbedrer bilens image markant.

Valget af fælgstørrelse påvirker både bilens udseende og hvordan den kører. Større fælge kan gøre køreturen mere dynamisk, men måske også mindre blød. Købere bør tænke over, hvad der er vigtigst for dem: stil eller komfort?

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X3?

Valget af vinterdæk til din BMW X3 er vigtigt for sikkerheden og kørekomforten om vinteren. Her er nogle tips til at vælge de rigtige dæk:

  1. Tjek dækmærkningen: Sørg for at vælge dæk med mærket M+S (mud and snow), som angiver, at de er egnet til sne og sjap. For endnu bedre greb i sne, gå efter dæk med snefnug-symbolet.
  2. Overvej størrelsen: Dine dæks størrelse skal matche din bils anbefalinger. Du finder disse oplysninger i bilens manual eller på et klistermærke i dørkarmen.
  3. Mød den kolde årstid: Vælg helårsdæk, hvis du bor i et område med lette vintre. Men har du ofte snedækkede veje, er dedikerede vinterdæk et must.
  4. Tænk på alderen: Selv om gamle dæk kan se fine ud, mister gummiet fleksibilitet over tid. Skift derfor dine vinterdæk ud hvert femte år, eller når slidindikatorerne viser det.
  5. Hold øje med slidbanemønstret: Vælg dæk med dybe riller og mange lameller (små snit). Disse giver bedre greb på både våde og glatte overflader.
  6. Overvej prestigemærker såsom Michelin eller Goodyear, som ofte leverer høj ydeevne under vanskelige vejrforhold.
  7. Glem ikke trykket: Korrekt lufttryk er afgørende for dine dæks ydeevne og levetid. Kontrollér trykket regelmæssigt om vinteren.

Disse trin hjælper dig med at vælge de bedste vinterdæk til din BMW X3 og holder dig sikker på vejen hele vintersæsonen.

Hvor sikker er en BMW X3?

En BMW X3 har høj sikkerhed. Den fik fem stjerner i NCAP-testen for at beskytte folk inde i bilen. Bilen beskytter også børn godt med en vurdering på 84%. Dette viser, at både voksne og børn kan føle sig sikre i bilen.

Bilen har udstyr som automatisk nødbremsning, adaptiv fartpilot og hjælper til at holde sig i vejbanen. Disse hjælper føreren med at undgå ulykker.

Den har også passiv sikkerhedsudstyr såsom luftpuder og særlige foranstaltninger for at være klar, hvis et uheld skulle ske. Dette gør X3 til en af de sikrere biler at køre i.

Sikkerheden er vigtig, når man vælger bil. BMW X3 viser, at sikkerhed kommer først med dens mange sikkerhedsfunktioner.

Hvordan er interiøret i en BMW X3?

Interiøret i BMW X3 er rummeligt og behageligt. Foran og bagved har passagererne masser af plads, også de høje personer. Bilen har store opbevaringsmuligheder, så man nemt kan have småting med.

Basismodellen kommer med elektrisk bagklappe. For ekstra betaling får man en smart åbnings- og lukningsfunktion med foden.

Bagagerummet i X3 xDrive30e modellen er på 350 liter. Det er lidt mindre end i de andre modeller, som har 405 liter. Men ved at lægge bagsæderne ned, kan man få mere plads til bagage.

Selvom bagsæderne ikke kan flyttes frem og tilbage, er der stadig godt med plads til alle i bilen.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X3?

En BMW X3 har god plads til fem personer. Foran er der meget rum til benene, og også folk, der er ret høje, sidder godt. På bagsædet kan tre personer sidde uden problemer. Der er også smart opbevaringsplads og et net til tasker i bagagerummet.

Det gør bilen god til lange ture og familier, der har brug for plads til alle.

BMW X3 har bagsæder, som man kan klappe ned i tre dele. Det betyder, at man kan gøre bagagerummet større, hvis man har brug for det. Fra 565 liter kan det gå op til 730 liter og hvis man fylder helt op til taget, er der plads til 1.395 liter.

Dette viser, hvor fleksibel en BMW X3 er til forskellige behov.

Hvilket lydsystem har en BMW X3?

BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic kommer med et standard lydsystem. Man kan opgradere til et Harman Kardon Surround Sound System. Dette system har 600 watt og 16 højtalere. Det giver god lyd, når du kører.

Du kan streame musik fra din telefon med Bluetooth og tilslutte med USB.

Dette bil har også stemmestyring. Du kan tilslutte eksterne enheder og oplade din telefon trådløst. Vil du have bedre radio? Du kan vælge ekstraudstyr som DAB-tuner til digital radiomodtagelse.

Hvilke apps kan man få til en BMW X3?

Man kan bruge mange smarte apps i en BMW X3. Disse apps gør køreturen nemmere og mere behagelig.

  1. BMW ConnectedDrive app: Denne app lader dig styre bilens funktioner med din smartphone. Du kan åbne bilen, sætte klimaanlægget til at varme op eller køle ned før du stiger ind i bilen.
  2. BMW Remote app: Med denne er det muligt at låse din bil op eller låse den, uden du skal være tæt på den. Man kan også planlægge hvornår bilens batteri skal oplades.
  3. BMW Connected app: Giver adgang til din bils data og indstillinger. Du kan tjekke bilens status og planlægge serviceaftaler direkte fra din telefon.
  4. Apps til musikstreaming og navigation: Du får adgang til dine yndlingsmusiktjenester og kort direkte fra bilens skærm.
  5. App til ladestationer: Denne hjælpemiddel hjælper dig med at finde nærmeste ladestation og planlægger den bedste rute under hensyntagen til bilens elektriske rækkevidde.
  6. Klimakontrolapp: Styr temperaturen i din bil, så den altid har den perfekte temperatur når du er klar til at køre.
  7. App specielt for plug-in hybrider: Denne app giver dig mulighed for at holde øje med og kontrollere opladningen af dit batteri, så du altid ved hvor meget strøm du har tilbage.

Opdateres softwaren i en BMW X3 automatisk?

BMW X3 får softwareopdateringer automatisk ved service. Dette sker, når bilen viser, at det er tid til et tjek. Opdateringerne kan være en del af en lille eller stor service, der skal gøres hver 30.000 km eller hvert andet år.

Det er vigtigt at følge denne plan. For at sikre at softwaren altid er ny, skal ejeren tale med en autoriseret BMW-servicepartner. Denne opdatering er ofte inkluderet i garantien og vedligeholdelsesplanen for bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X3?

BMW X3 tilbyder et hav af muligheder for at gøre din bil personlig og mere praktisk. Fra komfort og teknologi til design, der er noget for enhver smag.

  1. Adaptiv fartpilot: Gør lange ture mindre trættende ved automatisk at holde afstand til bilen foran.
  2. Head-up display: Viser vigtig info direkte i førerens synsfelt, så man kan holde øje med vejen.
  3. Trådløs opladning: Holder dine gadgets opladet uden rod med kabler.
  4. Panoramatag: Skaber et luftigt indre og lader mere lys ind i kabinen.
  5. Tagboks: Til ekstra bagage på ferien eller weekendturen.
  6. Cykelholder: Gør det nemt at tage cyklerne med på tur.
  7. Skisystem: Perfekt for skiferien, sikrer nem transport af skiudstyr.
  8. Bagagerumsbakke: Beskytter bagagerummet mod snavs og væsker.
  9. Fælge: Vælg mellem forskellige stile og størrelser for at give din X3 et unikt look.
  10. Interiørmaterialer og farver: Tilpas kabinens udseende efter egen smag.
  11. Sikkerheds- og assistentsystemer: Ekstra udstyr som blindvinkelassistent forbedrer sikkerheden under kørslen.
  12. BMW Service Inclusive: En serviceaftale der dækker regelmæssige tjek og vedligeholdelse.
  13. Individuelle tilvalgspakker: Mulighed for at sammensætte pakker der passer præcist til dine behov.

Alle disse valgmuligheder giver dig chancen for at gøre din BMW X3 helt unik, både hvad angår ydelse, udseende og brugervenlighed.

Hvilke teknologier bruges i en BMW X3?

En BMW X3 bruger mange smarte teknologier. Den har et hybridsystem med en firecylindret turbobenzinmotor og en elektrisk motor. Sammen giver de 252 hestekræfter. Bilen har også avancerede sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremsning, adaptiv fartpilot og vejbaneassistent.

Dens infotainmentsystem omfatter et integreret SIM-kort til online tjenester fra BMW.

Denne bil kan køre omkring 45 kilometer på ren el takket være et batteri på 12 kWh. Til opladning bruger den variabelt sportsstyretøj for effektiv energiudnyttelse. Teknologien i en BMW X3 gør den både kraftfuld og sikker at køre i.

Den er designet til at give en god køreoplevelse, både i byen og på langtur.

Hvad koster en BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW X3 xDrive30e xLine Steptronic koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en BMW X3 til service?

BMW X3 skal til lille service hver 30.000 km eller hvert andet år. Dette hjælper med at holde bilen i god stand. Der er også en større service, som er nødvendig hver 60.000 km eller hvert fjerde år.

BMW har udviklet et system der fortæller ejerne, hvornår deres bil behøver at tjekkes. Dette betyder, at man ikke skal gætte sig frem. En anden god nyhed er, at BMW X3 bruger en kæde i stedet for en tandrem.

Dette betyder, at man ikke skal bekymre sig om dyre skift af tandrem.

Hvilke dele på en BMW X3 går mest i stykker?

Købere af en brugt BMW X3 ønsker at vide, hvilke dele der oftest går i stykker. Nogle dele slides hurtigere end andre.

  1. Elektronikken kan give problemer – Fra infotainment systemet til det kørselsafhængige inspektionsdisplay, elektroniske fejl er ikke ualmindelige.
  2. Motorrelaterede dele – Steuerkæden er solid, men andre motordele som turboerne eller indsugningsmanifolden kan svigte.
  3. Suspension og undervogn – Støddæmpere og lejer slides over tid og kræver udskiftning for at bevare bilens køreegenskaber.
  4. Bremser – Bremseskiver og bremseklodser er sliddele, som skal skiftes regelmæssigt for at sikre sikker bremsning.
  5. Udstødningssystemet kan ruste eller blive beskadiget, især hvis bilen ofte kører korte ture eller i saltede veje om vinteren.
  6. Batteriet til start – Selvom bilen har et stort batteri for hybridfunktionen, skal startbatteriet også udskiftes med tiden.
  7. Kølesystemet – Vandpumpen og termostaten kan fejle, hvilket fører til overophedning af motoren.

Disse punkter hjælper bilkøbere med at være opmærksomme på potentielle problemområder ved køb af en BMW X3.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X3?

Garantien på en BMW X3 dækker i tre år. Dette inkluderer også tre års garanti på bilens lak og tolv år mod rust. For batteriet i en BMW X3 xDrive30e er garantien seks år eller 100.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Dette sikrer, at bilejere kan føle sig trygge med deres køb over en længere periode. Garantien hjælper med at beskytte mod uventede reparationer og sikrer, at bilen forbliver i god stand.

Hvad dækker garantien på en BMW X3?

Garantien på en BMW X3 omfatter flere dele. Den dækker lakken i tre år. For rustbeskyttelse giver den tolv års garanti. Batteriet i bilen har seks års garanti eller indtil bilen har kørt 100.000 km.

Men, denne garanti siger ikke noget om, hvor meget batteriet må miste kraft over tid. Der er ikke nogen garanti på selve bilen fra fabrikken, men Munich tilbyder en treårig garanti.

For folk der køber bil, er det vigtigt at kende til disse garantier. De viser, hvad man kan forvente, hvis noget går i stykker. Det hjælper også med at planlægge for fremtiden angående vedligeholdelse og mulige reparationer.

Disse oplysninger giver ro i sindet for nye ejere af en BMW X3.

Guides til andre varianter af BMW X3

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.31.32

Opdateret 16.05.2024, 11.24.30

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel