Guiden handler om BMW X4 xDrive35d Steptronic (Årgang 06/2014 - 04/2016)

Købsguide: BMW X4 xDrive35d Steptronic (06/2014 - 04/2016)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X4 xDrive35d Steptronic?

Før du køber en BMW X4 xDrive35d Steptronic, er der nogle ting, du skal have styr på. Denne bil blev lavet fra juni 2014 til april 2016. Den har en stor motor på 3 liter med seks cylindre.

Motoren giver bilen 313 hk og et kraftigt træk på 630 Nm. Det betyder, at bilen er stærk og hurtig. Den bruger omkring 7-10 liter brændstof hver 100 km, afhængigt af hvor du kører.

Den udleder også 257 g CO2 per km, så det er vigtigt at tænke over miljøet, når du vælger denne bil.

BMW X4 har også gode lygter (bi-xenon) og nogle sikkerhedsfunktioner, du kan vælge. For eksempel kan du få et display, der viser info i forruden, og hjælp til at kende trafikskilte.

Dette er smart, når du kører. Husk, at sikkerhed og komfort er vigtige, når du vælger bil. Dette gør BMW X4 til et godt valg for dem, der vil have en stærk og sikker bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X4?

BMW X4 kommer i flere udgaver. Man kan vælge mellem motorer som xDrive20i Steptronic, xDrive28i Steptronic, og xDrive35i Steptronic. Til dem, der ønsker dieselmotorer, findes der også xDrive20d Steptronic, xDrive30d Steptronic, og den kraftfulde xDrive35d Steptronic.

Hver variant har forskellige kræfter, fra antal cylindre til slagvolumen. Dette betyder, at der er en BMW X4 for næsten enhver smag og behov.

De forskellige modeller byder på varierede specifikationer. Disse omfatter alt fra effekt og drejningsmoment til hvor hurtigt de kan accelerere. For eksempel kan nogle køre hurtigere end andre.

Valget af model påvirker også brændstofforbruget og hvor hurtigt bilen kan nå sin topfart. Købere kan også tilvælge sikkerhedsfunktioner som Head-Up-Display for en sikrere kørsel.

Dette giver en bred vifte af muligheder for folk, der leder efter den perfekte bil til deres livsstil.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X4?

FordeleUlemper
Imponerende køreegenskaberUoverskuelig bilform
Høj anhængervægtStor drejeradius
Seriemæssige bi-xenonforlygter med LED-kørelysHøje omkostninger ved ejerskab
Adaptivt kurvelys og Driving Assistant Plus
Op til 465 liter i bagagerummet
Fire fuldtidspladser og en smal midtersæde
Gennemsnitlig brændstofforbrug på 8,0 liter pr. 100 km

Hvordan klarer BMW X4 sig i test?

BMW X4 har klaret sig godt i mange test. Den har en kraftig motor på 313 hestekræfter, der giver bilen masser af styrke. Dens brændstofforbrug er også rimeligt med 7,9 liter på 100km (14,3 km/L) i gennemsnit.

Dette gør den både stærk og økonomisk. Bilen har dog et højere CO2-udslip i test end det producenten angiver, med 257 g/km.

I sikkerhedstest viser BMW X4 gode resultater. Den er udstyret med flere sikkerhedsfunktioner som nøglefri betjening og adaptiv fartpilot. Disse hjælper med at holde bilen sikker på vejen.

Hendes vægt på 1945 kg gør den også stabil i mange situationer. Dog skal man overveje bilens større udledning af CO2, hvis man er meget miljøbevidst.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X4?

Nogle biler ligner meget BMW X4. Audi Q5, Infiniti QX50 og Mercedes GLA er gode eksempler. Disse biler har også firehjulstræk og findes med forskellige motorer. Audi Q5 tilbyder god komfort og er kendt for sin kvalitet.

Infiniti QX50 har en rummelig kabine, mens Mercedes GLA står stærkt med sit design og teknologi.

En anden mulighed er Volvo XC60, der er kendt for sikkerhed og rummelighed. Porsche Macan er et dyrt valg men byder på høj ydeevne. Range Rover Evoque Coupé skiller sig ud med sit unikke udseende og luksusfølelse.

Disse alternativer giver forskellige oplevelser men konkurrerer alle med BMW X4 i samme bilklasse.

Hvor langt kører BMW X4 xDrive35d Steptronic på literen?

BMW X4 xDrive35d Steptronic bruger i gennemsnit 8,0 liter brændstof på 100 km. På landevejen bruger den lidt mindre, nemlig 8,5 liter pr. 100km (12,5 km/L) I byen går den ikke så langt på literen.

Her bruger den 10,0 liter pr. 100 km. Producenten siger, at bilen kan køre længere på literen, op til 6,0 liter pr. 100 km. Men i virkeligheden udleder bilen mere CO2 end lovet.

Producenten siger 157 g/km, men tests viser 257 g/km.

Hvilken motor har en BMW X4 xDrive35d Steptronic?

BMW X4 xDrive35d Steptronic har en stærk motor. Den har en 3 liters 6-cylindret. Motoren giver 313 hestekræfter ved 4.400 omdrejninger i minuttet. Den har også et moment på 630 Nm ved 1.500 omdrejninger i minuttet.

Dette gør bilen hurtig og kraftfuld.

Denne model blev lavet fra juni 2014 til april 2016. Med denne motor kan bilen køre godt på forskellige veje. Den bruger omkring 7 liter brændstof for hver 100 km i gennemsnit. Dette viser, at bilen er både stærk og økonomisk med brændstof.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X4 xDrive35d Steptronic?

Denne bil har en motor på 313 hk. Motoren er kraftfuld. Den når denne højde ved 4.400 omdrejninger i minuttet. Dette gør bilen stærk på vejen. Kraften kommer fra en 3 liters 6-cylindret motor.

Denne information er vigtig for folk, der vil købe en bil. De kan regne med god ydelse fra denne BMW.

Hvad er tophastigheden for en BMW X4 xDrive35d Steptronic?

BMW X4 xDrive35d Steptronic kan køre op til 247 km/t. Dette gør den til en hurtig bil. Bilen er stærk og klarer sig godt på vejen. Den passer til folk, der vil have fart og kraft i deres køretøj.

Bilen bruger teknologi til at nå denne høje hastighed sikkert. Den har god motor og er lavet til at yde sit bedste.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X4 xDrive35d Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW X4 xDrive35d Steptronic kan køre fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sekunder. Dette viser, at bilen er meget hurtig. Denne model bruger en kraftig motor og avanceret teknologi til at nå høj fart hurtigt.

Folk, der leder efter en bil, der kan accelerere hurtigt, vil finde denne BMW-model interessant. Den kombinerer hastighed med andre gode egenskaber som komfort og stil.

Hvad er dimensionerne på en BMW X4?

BMW X4 har en længde på 4671 mm, en bredde på 1881 mm og en højde på 1624 mm. Den vejer 1945 kg. Dette gør bilen ret stor og rummelig, så den kan passe godt til folk, der har brug for plads.

Disse mål viser, at bilen har en god størrelse for både bykørsel og lange ture. Den brede og høje bygning sørger for, at personer inde i bilen sidder bekvemt.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X4?

Bagagerummet i en BMW X4 er ret stort. Det kan holde op til 395 liter bag ting, der går op til kanten af bagagerummet. Hvis man fylder det helt op til loftet, kan der være 465 liter.

Når man lægger bagsædets ryglæn ned, bliver der endnu mere plads. Da kan der være 750 liter op til vindueskanten og 1.205 liter, hvis man måler alt op til loftet. Bilen har en bagagerumsåbning, der er høj nok, men bredden er gennemsnitlig.

Så både højden og bredden af dette rum er på et middel niveau. Det gør det nemt at læsse store ting i bagagerummet.

Kan man få anhængertræk på en BMW X4?

Ja, en BMW X4 kan udstyres med trækstangforberedelse. Dette gør det muligt at montere et anhængertræk. Med et sådant træk kan bilen trække trailere, både eller campingvogne.

Den maksimale trækkapacitet er høj, hvilket gør bilen ideel til dem, der har brug for at transportere tungere laster. Så hvis man overvejer en bil, der kan håndtere både daglige ture og større slæb, er BMW X4 et godt valg.

Hvad må en BMW X4 trække på anhængertrækket?

En BMW X4 xDrive35d Steptronic kan trække op til 2.000 kg. Dette gør den til et godt valg for folk, der har brug for at transportere tunge ting som en båd eller campingvogn. Man kan også få ekstra udstyr som et tilbagekamera.

Dette hjælper med at bakke sikkert, når man har en anhænger på. Bilen er lavet mellem juni 2014 og april 2016. Den har god kraft til at trække meget med sig på vejen.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X4?

Til en BMW X4 kan man vælge mellem mange forskellige fælge. Man kan få alufælge og letmetalfælge. Der findes mange størrelser og designs. Man kan vælge 18 tommer, 19 tommer eller 20 tommer.

Dette giver ejere frihed til at gøre deres bil personlig.

BMW forhandlere og specialbutikker har et stort udvalg af fælge. De hjælper med at finde det perfekte sæt til en BMW X4. Nogle fælge fås som ekstra udstyr eller fra eftermarkedet.

Det gør bilen flottere og bedre at køre i. Man bør tale med en autoriseret forhandler for at få de bedste fælge.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X4?

Vælg vinterdæk der passer til BMW X4's ydeevne. Det er vigtigt at vælge dæk med godt vejgreb og stabilitet i vintervejr. Dæk som Michelin X-Ice eller Continental WinterContact passer godt.

De har teknologi, der hjælper bilen med at holde sig på vejen, når det er glat. Sørg for at dækkene har den rette størrelse og belastningsindeks. Dette sikrer, de kan bære bilens vægt.

Brug dæk med lav rullemodstand for at spare på brændstoffet. Disse dæk hjælper også med at reducere CO2-udslip. BMW X4 bruger meget brændstof, så energieffektive dæk er en god idé.

Det er også smart at købe dæk, som kan støje mindre. Dette gør køreturen mere behagelig. Skift til vinterdæk når temperaturen falder under 7 grader Celsius for bedste sikkerhed.

Hvor sikker er en BMW X4?

En BMW X4 har gode sikkerhedsfunktioner. Den kommer med xenonlys, som giver bedre lys om natten. Bilen har et system, Driving Assistant Plus, der kan bremse helt selv, hvis der er fare for at køre ind i noget.

Der er airbags foran og bagved til at beskytte folk inde i bilen. Den har også et nødopkaldssystem. Dette gør BMW X4 til et sikkert valg.

Denne bil har også været igennem tests. Data fra ADAC viser, at den klarer sig godt i krængningsstabilitet og bremser. Den accelererer hurtigt og er middel i miljøvenlighed. Med disse oplysninger kan købere vide, at BMW X4 ikke bare ser godt ud, men også holder dem sikre på vejen.

Hvordan er interiøret i en BMW X4?

Interiøret i en BMW X4 viser klart mærkets fokus på kvalitet og komfort. Cockpittet er let at forstå, og man kan hurtigt lære at bruge de vigtige funktioner. Navigationssystemet har et stort 8,8 tommer farveskærm og kan reagere på berøring.

Denne bil gør det nemt at finde rundt med sin ConnectedDrive-pakke, der tilbyder flere online tjenester som vejrudsigt og rutevejledning.

I bagdelen af bilen finder man smarte steder at gemme ting væk. Sæderne foran og bagved giver god plads til benene og hovedet, hvilket gør køreturen behagelig for alle. Bagagerummet er rummeligt med plads til op til 465 liter, hvilket svarer til ni store drikkekasser.

Dette gør BMW X4 til en praktisk bil for dem, der har brug for plads og værdsætter høj kvalitet i bilens indre.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X4?

En BMW X4 xDrive35d Steptronic har plads til fem mennesker. Men det er vigtigt at vide, at midtersædet bag er ret smalt. Det betyder, det er bedst for korte ture. Fire sæder i bilen er fuld størrelse og mere komfortable for lange ture.

Dette gør bilen til et godt valg for familier eller grupper, der ofte rejser sammen.

Bagagerummet i denne model kan holde en del bagage. Uden at folde sæderne ned, er der 395 liter plads op til bagagerumsdækslet. Hvis man fylder op til loftet, bliver det 465 liter.

Og hvis man lægger bagsædernes ryglæn ned, stiger pladsen i bagagerummet til 750 liter op til vindueskanten. Dette viser, hvor fleksibelt rummet i en BMW X4 er.

Hvilket lydsystem har en BMW X4?

BMW X4 xDrive35d Steptronic kommer med et standard lydsystem. Dette system har ni højttalere og en digital forstærker. Folk kan også vælge at opgradere. De kan få Harman Kardon Surround Sound System som ekstra udstyr.

Dette giver en endnu bedre lydoplevelse i bilen.

Hvilke apps kan man få til en BMW X4?

Til en BMW X4 kan man få adgang til forskellige apps gennem ConnectedDrive. Dette giver ejeren mulighed for at tjekke e-mails, se vejrudsigt og planlægge ruter direkte i bilen. Man kan også tilslutte smartphones og bruge specifikke BMW-apps.

Disse apps er en del af navigationspakken, som inkluderer et stort farveskærm og touch-funktionalitet. Det gør det let for føreren at styre grundfunktionerne, mens de kører.

Integration med smartphones betyder, at man kan bringe sin digitale verden ind i bilen. Det udvider bilens funktioner med musikstreaming, social media og meget mere. Med disse teknologier bliver kørslen ikke kun mere behagelig men også mere forbundet med førerens digitale liv.

Opdateres softwaren i en BMW X4 automatisk?

En BMW X4 xDrive35d Steptronic kan opdatere sin software automatisk. Dette betyder, at bilen holder sig opdateret med den nyeste teknologi og sikkerhedsfunktioner uden at ejeren skal gøre noget.

Softwareopdateringer forbedrer ydeevnen og funktionaliteten af bilen. De sikrer også, at bilen overholder de nyeste standarder og regler. Denne proces er både enkel og praktisk for folk, der ejer bilen.

Automatiske softwareopdateringer spiller en stor rolle i at holde bilen kørende godt. De hjælper med at sikre, at alle systemer i bilen virker som de skal. Dette omfatter alt fra navigationssystemet til sikkerhedsfunktionerne.

At have den nyeste software betyder også, at bilen kan præstere sit bedste på vejen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X4?

BMW X4 er en bil med mange muligheder for tilpasning. Dette gør den til et godt valg for dem, der vil have en personlig køreoplevelse. Her er nogle af de ting, man kan vælge:

  1. Xenonforlygter giver bedre lys om natten.
  2. To - zoners klimaanlæg holder dig og dine passagerer komfortable.
  3. 4 - hjulstræk forbedrer bilens greb på vejen.
  4. Adaptivt kurvelys hjælper med at lyse vejen op i svingene.
  5. Driving Assistant Plus øger sikkerheden ved at advare om farer på vejen.
  6. Head - up display viser vigtig info direkte i førerens synsfelt.
  7. Parkeringssensorer og tilbagekamera gør parkering nemmere.
  8. Bi-xenon forlygter med LED-kørelys giver et skarpt lysbillede.
  9. Navigationspakken ConnectedDrive bringer online tjenester som vejret og ruteplanlægning ind i bilen.
  10. Sportslig affjedring og adaptivt affjedringssystem med tre køreindstillinger (Comfort, Sport, Sport+) justerer bilens opførsel efter dit ønske.
  11. Sportsæder med justerbar højde og længde støtter din krop perfekt under kørslen.

Disse ekstra udstyrsmuligheder gør det muligt at skræddersy BMW X4 efter individuelle behov og præferencer, hvilket sikrer en unik køreoplevelse for ejeren.

Hvilke teknologier bruges i en BMW X4?

En BMW X4 har mange smarte teknologier. Den har et adaptivt affjedringssystem, der kan justeres i tre indstillinger: Comfort, Sport, og Sport+. Dette giver føreren mulighed for at tilpasse bilens køreegenskaber.

Den kommer også med bi-xenonforlygter og LED-kørelys som standardudstyr, så man kan se klart om natten. BMW X4 bruger også den nyeste navigationsteknologi kaldet ConnectedDrive, som giver online services og information.

Denne bil har også ekstraudstyr som adaptivt kurvelys og drejelys i tågelygterne, hvilket forbedrer synligheden i sving. For sikker parkering har den sensorer både foran og bagtil samt et valgfrit tilbagekamera.

Komfortadgang er en anden smart funktion, der gør det lettere at komme ind og ud af bilen. Disse teknologier gør BMW X4 både sikker og behagelig at køre.

Hvad koster en BMW X4 xDrive35d Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW X4 koster i 2024 ca. fra 2.220 kr til 8.860 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW X4 til service?

En BMW X4 xDrive35d Steptronic skal have service hvert år eller efter 20.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og holder længere. Det er vigtigt for ejere af denne model at følge serviceplanen nøje.

Dette hjælper med at opdage problemer tidligt og undgå større reparationer senere. God vedligeholdelse er nøglen til at holde din bil i topform.

Hvilke dele på en BMW X4 går mest i stykker?

Dele som firehjulstræk og automatgear er ofte udsat. De kræver meget vedligehold. Dette kan koste mange penge. Motordele kan også blive påvirket af bilens brændstofforbrug. Klimaanlægget skal passes godt for at undgå fejl.

Uden specifikke data er det svært at sige nøjagtigt hvilke dele der går mest i stykker. Men de nævnte dele er gode at holde øje med.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X4?

En BMW X4 xDrive35d Steptronic har en garanti på tre år fra den dag, den er lavet. Denne garanti tager sig af mange mekaniske og elektriske fejl. Man kan købe en længere garanti, hvis man vil.

Garantien dækker ikke skader fra ulykker eller hvis man bruger bilen forkert. For at beholde garantien, skal en autoriseret BMW værksted tage sig af reparationer og vedligehold.

I garantihåndbogen står alle regler for garantien. Det er vigtigt at følge disse, så garantien gælder. Denne bog får man, når man køber bilen. Hvis der opstår problemer med bilen, hjælper denne garanti med at få dem løst uden ekstra omkostninger.

Hvad dækker garantien på en BMW X4?

Garantien på en BMW X4 beskytter køberen mod fejl i vigtige bildele. Denne dækning inkluderer ofte motor, gearkasse, bremser og elektriske systemer. Garantiens længde og hvad den præcist dækker kan ændre sig, afhængigt af bilens model og årgang.

For en X4 xDrive35d Steptronic fra perioden 06/2014 - 04/2016 er det klogt at se BMW's garantibetingelser for at få de nøjagtige detaljer.

Nogle gange tilbyder BMW en udvidet garanti, der giver ekstra sikkerhed efter den oprindelige garantiperiode. Dette kan være en god mulighed for at dække visse dele længere. Før køb er det en god ide at tale med forhandleren om, hvilke garantimuligheder der findes, og hvordan de kan beskytte din bil fremadrettet.

Guides til andre varianter af BMW X4

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.31.09

Opdateret 16.05.2024, 11.23.06

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel