Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW X5 xDrive30d Steptronic (Årgang 07/2014 - 07/2017)

Købsguide: BMW X5 xDrive30d Steptronic (07/2014 - 07/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X5 xDrive30d Steptronic?

Før du køber en BMW X5 xDrive30d Steptronic, er der nogle vigtige detaljer, du skal kende. Denne bilmodel, fra juli 2014 til juli 2017, har en stærk sekscylindret dieselmotor med 190 kW/258 hestekræfter.

Den kan køre over 1.100 km på en fuld tank, som rummer 85 liter brændstof. Dette gør den både kraftfuld og økonomisk for lange ture. Den er også designet til at trække tunge læs op til 2.700 kg, hvilket gør den ideel til dem, der har brug for en bil med høj anhængertræk-kapacitet.

Bilen er udstyret med moderne sikkerhedsfunktioner såsom kollisionsadvarsel og automatisk nødbremsning, hvilket bidrager til en sikker kørsel. Derudover har den parkeringssensorer og kameraer for at gøre parkering lettere.

For dem, der værdsætter teknologi og komfort, kommer denne model med LED-lygter for bedre synlighed og runflat-dæk, der tillader kørsel selv efter et dæk punkterer. Disse egenskaber gør BMW X5 xDrive30d Steptronic til et attraktivt valg for bilkøbere, der søger en stærk, sikker og teknologisk avanceret model.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X5?

BMW X5 kommer i mange forskellige varianter. Dette giver købere flere valgmuligheder, alt efter hvad de søger i en bil.

  1. xDrive35i - Denne model er udstyret med en kraftig motor og tilbyder en god balance mellem ydelse og brændstoføkonomi.
  2. xDrive50i - For dem, der ønsker mere kraft, har denne variant en endnu stærkere motor, der leverer toppræstationer.
  3. sDrive25d - Denne er den mest brændstofeffektive variant i serien og er perfekt for dem, der prioriterer økonomi.
  4. xDrive25d - Ligesom sDrive25d men med ekstra fordel af firehjulstræk for bedre greb på vejene.
  5. xDrive30d - En populær dieselvariant, som tilbyder en god kombination af kraft og effektivitet.
  6. xDrive40d - Tilbyder endnu mere kraft end xDrive30d modellen og passer godt til de, der søger ekstra ydeevne fra deres dieselbil.
  7. M50d - Topmodellen indenfor dieselvarianterne, med maksimal ydeevne takket være dens trefasede turbo-dieselmotor.

Disse varianter viser BMW's evne til at imødekomme forskellige behov hos bilkøbere ved at tilbyde et bredt udvalg af motorvalg og ydelser.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X5?

FordeleUlemper
- Kraftfuld dieselmotor med 258 hk sikrer stærk acceleration.- Ind- og udstigning kan være udfordrende pga. høje sæder og dørkant.
- Assistentsystemer højer sikkerhedsniveauet.- Udsyn begrænses, selvom parkeringssensorer og kameraer hjælper.
- Stor tankkapacitet giver lang rækkevidde over 1.100 km.- Klimaanlæggets 4-zoners indstilling kan virke kompleks for føreren.
- Indvendigt støjniveau lavt, kun 65,7 dB(A) ved 130 km/t.-

Hvordan klarer BMW X5 sig i test?

BMW X5 har gjort det godt i mange tests. Den får ros for sit kraftfulde ydelse med en sekscylindret dieselmotor og Achtgang-Sportautomatik. Folk kan lide dens udseende og sporty følelse.

Den klarer over 1.100 km på en fuld tank, hvilket viser, at den er god til lange ture. Bagagerummet er stort og kan holde meget. BMW X5 bruger 7,5 l/100km (14,3 km/L) og udleder 241 g/km CO2.

Dette betyder, at den ikke bruger meget brændstof.

Købere ser også på omkostninger hver måned. BMW X5 har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 her. Dette viser, at den koster mere at have, men folk synes stadig, det er værd at betale for den kvalitet og ydelse, de får.

Sikkerhedsfunktioner som driving assistant og lane assist giver ekstra tryghed til dem, der kører i den. Disse tests viser, hvorfor BMW X5 er et populært valg for dem, der vil have en luksus SUV.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X5?

Audi Q7 og Mercedes-Benz GLE er gode alternativer til BMW X5. De har begge luksus, kraft og teknologi. Disse biler giver også god komfort og sikkerhed for deres passagerer. Volvo XC90 er et andet stærkt alternativ, kendt for sin sikkerhed og familievenlige funktioner.

Land Rover Discovery og Volkswagen Touareg tilbyder også lignende egenskaber som BMW X5. De har god plads, kraftfulde motorer og avanceret teknologi. Disse alternativer passer til folk, der leder efter en luksus-SUV med stærke køreegenskaber og høj komfort.

Hvor langt kører BMW X5 xDrive30d Steptronic på literen?

BMW X5 xDrive30d Steptronic fra 2014 til 2017 kører 13,3 km på en liter diesel. Den bruger 7,5 liter diesel for hver 100km (14,3 km/L) Dette viser, at bilen er ret økonomisk for en stor SUV.

Denne model er god for folk, der ønsker en bil, der kan køre langt på literen. Med dens diesel partikel filter hjælper den også med at mindske udledning af skadelige stoffer.

Hvilken motor har en BMW X5 xDrive30d Steptronic?

En BMW X5 xDrive30d Steptronic fra årgang 07/2014 til 07/2017 har en stærk sekscylindret dieselmotor. Denne motor yder 190 kW, hvilket svarer til 258 hestekræfter. Den har også et drejningsmoment på 560 Nm.

Med denne motor kan bilen køre hurtigt og effektivt. Bilen har desuden udstyr som automatisk transmissionsstabilitetskontrol, regn- og lyssensorer samt hjælp til parkering. Dette gør den både kraftfuld og smart.

Den er god til folk, der vil have en bil, der kører godt og er fyldt med ny teknologi.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X5 xDrive30d Steptronic?

BMW X5 xDrive30d Steptronic har 258 hestekræfter. Det giver bilen god styrke og gør den hurtig. Denne model bruger en kraftfuld motor, som også leverer et drejningsmoment på 560 Nm.

Dette gør BMW X5 til et stærkt valg for dem, der søger en bil med god ydeevne. Kraften i motoren sikrer, at bilen kan håndtere forskellige kørselsforhold med lethed.

Hvad er tophastigheden for en BMW X5 xDrive30d Steptronic?

En BMW X5 xDrive30d Steptronic kan køre op til 230 km/t. Dette tal gør den til en af de hurtigere biler i sin klasse. Hastigheden viser, at bilen har kraft og kan yde godt på motorvejen.

Bilen bruger teknologier som driving assistant professional og connected package professional. Disse hjælper den med at yde sikkert og effektivt, selv ved høje hastigheder. Kraften i bilen kommer fra dens motor, som arbejder sammen med en steptronic gearkasse for at nå topfarten hurtigt og glat.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X5 xDrive30d Steptronic fra 0-100 km/t?

BMW X5 xDrive30d Steptronic klarer turen fra 0-100 km/t på kun 6,9 sekunder. Dette skyldes dens stærke motor, der leverer 190 kW/258 hestekræfter og et drejningsmoment på 560 Nm.

Kraften og hurtigheden gør den til en topvalg for bilkøbere, der ønsker både ydeevne og komfort.

Denne model bruger avanceret teknologi for at sikre en glat og hurtig acceleration. Dens steptronic transmission tillader hurtige gearskift, hvilket hjælper bilen med at nå høj hastighed hurtigt uden at miste kraft.

Hvis du leder efter en bil, der kombinerer kraft med luksus, er denne BMW X5 model værd at overveje.

Hvad er dimensionerne på en BMW X5?

En BMW X5 er 4.887 mm lang, 1.938 mm bred og 1.762 mm høj. Den har en akselafstand på 2.933 mm. Denne størrelse giver bilen god plads indeni og gør den stabil på vejen. Bilen vejer mellem 2.140 og 2.305 kg, hvilket viser dens robuste bygning.

Med disse mål kan ejeren nyde et rummeligt bagagerum. Bagsæderne kan klappes ned, så pladsen øges til 780 liter. Det gør bilen ideel til både daglig brug og længere ture. Tanken kan holde 85 liter brændstof, så man kan køre langt på en tankfuld.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X5?

Bagagerummet i en BMW X5 er stort. Det starter ved 425 liter. Når man lægger bagsæderne ned, bliver det endnu større. Så kan man bruge op til 780 liter. Og hvis man fylder helt op til loftet, får man næsten 1.700 liter plads.

Bagsæderne kan deles i tre dele. Det gør det let at lægge dem ned og skabe en flad bund. Bagagerummet er dybt, så man kan tage stort bagage med. Ladeåbningen er også stor nok til store ting.

Kan man få anhængertræk på en BMW X5?

Ja, man kan få anhængertræk på en BMW X5. Denne bil kan trække op til 2.700 kg. Det betyder, at man kan tage store ting med sig, som for eksempel en campingvogn eller en båd, når man rejser.

Der findes forskellige typer af anhængertræk, og nogle er endda svingbare. Så man kan vælge det, der passer bedst til ens behov.

Der er dog ikke mange oplysninger tilgængelige om, hvilke specifikke anhængertræk man kan få til netop BMW X5 xDrive30d model. Men det er godt at vide, at bilen har kapacitet til at håndtere en god vægt bagpå.

Så hvis man planlægger at transportere tunge ting, er BMW X5 et godt valg.

Hvad må en BMW X5 trække på anhængertrækket?

En BMW X5 kan trække op til 2.700 kg på anhængertrækket. Dette gør den velegnet til at slæbe store trailere, campingvogne eller både. Med et svingbart træk kan føreren let justere anhængerens position uden besvær.

Denne evne til at trække tungt gør BMW X5 til et stærkt valg for dem, der ofte har brug for at transportere store belastninger.

Med en lastevne på op til 570 kg, er der også god plads til bagage i bilen selv. Dette betyder, at man kan pakke både bilen og anhængeren godt, uden at overstige bilens samlede kapacitet.

For bilkøbere, der ser efter en bil med kraft til at trække og rummelighed til pakning, fremstår BMW X5 som en robust løsning.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X5?

BMW X5 tilbyder en bred vifte af fælge. Dette giver bilkøbere mange muligheder.

  1. Fås i 18 tommer størrelse, perfekt for dem, der ønsker et klassisk look.
  2. 19 tommer varianten er også tilgængelig, som tilføjer lidt mere stil.
  3. For dem, der vil have endnu større fælge, er 20 tommer et godt valg.
  4. Disse fælge kan være lavet af aluminium, hvilket gør dem lette og holdbare.
  5. Man kan vælge finish i sort, sølv eller krom for at give bilen et unikt præg.
  6. Til de kolde måneder findes der vinterdæk, mens sommerdæk passer bedre til varmere vejr.
  7. BMW X5's fælge kan matche dæk fra store mærker som Bridgestone og Michelin.

Disse muligheder gør det nemt at tilpasse sin BMW X5 efter personlig smag og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X5?

Valg af vinterdæk til en BMW X5 er vigtigt for sikkerheden. Gode dæk giver bedre greb på glatte veje.

  1. Vælg dæk med dybe riller. Dybe riller hjælper med at fjerne sne og slud fra under dækket.
  2. Se efter dæk mærket med M+S. Dette mærke betyder, at dækket er lavet til at klare mudder og sne.
  3. Find dæk med snefnugsymbolet. Dette symbol viser, at dækkene har bestået test for brug i svære vinterforhold.
  4. Overvej runflat - dæk. Disse kan fortsætte et stykke vej selv efter en punktering, hvilket er praktisk i koldt vejr.
  5. Tjek anmeldelser online før køb. Andre bil ejeres erfaringer kan give nyttig indsigt.
  6. Sørg for korrekt dæktryk. Korrekt tryk sikrer bedre greb og minimerer slid på vinterdækkene.
  7. Overvej også støjniveau fra dækkene for en roligere kørsel.
  8. Kig på levetiden for dækkene for at få mest muligt ud af investeringen.

Disse tips kan hjælpe bilkøbere med at finde de bedste vinterdæk til deres BMW X5 og sikre sikker kørsel om vinteren.

Hvor sikker er en BMW X5?

En BMW X5 er meget sikker. Den har mange systemer for at beskytte dem, der kører. Den har stabilitetskontrol og elektronisk bremseassistent, som hjælper bilen med at undgå uheld.

Dens dæk kan også fortsætte med at køre, selvom de mister luft. Bilen holder øje med dækkene for at sikre, at de har nok luft. For dem i bilen har den airbags i flere retninger.

Disse airbags blæser op ved ulykker for at beskytte folk. Bilen bygger solidt for at beskytte dem inde i bilen.

Denne bil har også særlige lys, så man kan se godt om natten. Lysene følger vejen, når bilen drejer. Hvis noget går meget galt, og airbags blæser op, ringer bilen automatisk efter hjælp.

Disse ting viser, hvor seriøs BMW X5 er om sikkerhed. Den ønsker at holde alle sikre både inde og uden for bilen.

Hvordan er interiøret i en BMW X5?

Interiøret i en BMW X5 viser luksus med træ, aluminium og læder. Kabinen tilbyder individuelt indstilleligt klimaanlæg for alle i bilen. Dette gør turen behagelig for både føreren og passagererne.

Der findes også smarte opbevaringsmuligheder, lys til at læse ved for alle og stemningsbelysning, der skaber en hyggelig atmosfære. Lyden er af høj kvalitet med avancerede lydsystemer, der giver en god lydoplevelse under kørslen.

BMW Live Cockpit Professional gør det let at styre bilens funktioner. Dette system inkluderer et stort display, der viser vigtig information tydeligt og er let at bruge. Sikkerhed er også tænkt ind med teknologier som pedestrian protection, der beskytter fodgængere udenfor bilen.

Med disse detaljer føles hver tur i en BMW X5 både luksuriøs og sikker.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X5?

En BMW X5 kan have plads til op til 7 personer. Dette gælder, når man vælger en ekstra sæderække som noget man kan købe ved siden af. Denne bil giver god plads til både folk foran og dem bagved.

Folk op til næsten 1,90 meter kan sidde godt i bilen.

Den har også et stort bagagerum. Når bagsæderne lægges ned, får man meget plads til bagage. Man kan gå fra 425 liter til 780 liter og endda op til næsten 1.700 liter, hvis man fylder helt op til loftet.

Hvilket lydsystem har en BMW X5?

BMW X5 xDrive30d Steptronic tilbyder et lydsystem af høj kvalitet. Dette system omfatter Ambientebeleuchtung og lydanlæg, der sikrer en imponerende lydoplevelse. Bilens lydsystem lader købere nyde musik og anden audio med klar og kraftfuld lyd.

Det giver en rig musikoplevelse i hele bilen.

Lydsystemet i BMW X5 er designet til at matche bilens luksusinteriør. Med avanceret teknologi passer lyden til både den kræsne lytter og den, der ønsker god lyd på farten. Dette gør køreture i en BMW X5 til en endnu mere behagelig oplevelse.

Hvilke apps kan man få til en BMW X5?

En BMW X5 giver ejeren adgang til mange nyttige apps. Disse kan gøre køreturen sjovere og nemmere.

  1. BMW Connected: Denne app lader ejere fjernstyre nogle funktioner i bilen. Du kan tjekke bilens status eller bruge den som nøgle.
  2. Spotify: Lyt til din yndlingsmusik på farten uden at skifte mellem enheder.
  3. Audible: Gør lange ture kortere med adgang til tusindvis af lydbøger.
  4. Glympse: Del din placering med venner og familie, så de ved, hvornår du ankommer.
  5. Parkmobile: Denne app hjælper med at finde og betale for parkering uden besvær.
  6. App store fra BMW: Her kan du finde flere apps, der passer til dine behov og opdaterer din X5's muligheder.

Disse teknologier hjælper med at holde dig forbundet og gøre hver tur bedre.

Opdateres softwaren i en BMW X5 automatisk?

BMW X5 xDrive30d Steptronic kan opdatere sin software helt af sig selv. Dette betyder, at bilen altid har den nyeste teknologi klar til brug. Med denne funktion behøver ejeren ikke at bekymre sig om at tage bilen til værkstedet for opdateringer.

Det gør BMW X5 mere praktisk og tidssvarende.

Denne automatiske softwareopdatering sikrer også, at funktioner som svingbart træk og head-up display fungerer fejlfrit. Bilens systemer, herunder parkeringshjælp og lyssensorer, bliver ved med at forbedre sig over tid.

Dette holder BMW X5 i topform og klar til vejen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X5?

Til en BMW X5 kan man vælge mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen mere personlig og praktisk. Her er nogle muligheder:

  1. Head-up-display viser vigtig information på forruden, så man holder øjnene på vejen.
  2. Aktiv styring hjælper med at styre bilen mere præcist.
  3. Svingbart træk (elektrisk) gør det nemt at koble en trailer til bilen.
  4. Kollisionswarnung med automatisk nødbremsning beskytter mod ulykker ved at bremse for dig.
  5. Nachtsichtassistent med varmebillede gør det lettere at se i mørket.
  6. Spurwechsel - assistent advarer, hvis man skifter bane uden at se sig for.
  7. LED - baglygter giver bedre synlighed og et moderne look.
  8. Speedlimiter holder bilen inden for fartgrænserne.
  9. Frontkamera giver et klart billede af, hvad der er foran bilen.
  10. Aktivlenkung justerer styringen efter hastigheden for bedre kontrol.

Disse ekstra dele gør køreturen sikrere og mere komfortabel. Man kan skræddersy sin BMW X5 efter egne behov og ønsker med disse tilvalg.

Guides til andre varianter af BMW X5

Hvilke teknologier bruges i en BMW X5?

En BMW X5 har mange smarte teknologier. Den har automatisk transmissionsstabilitetskontrol, som hjælper med at holde bilen stabil. Regn- og lyssensorer tænder automatisk for lygterne og justerer viskerhastigheden.

Parkeringshjælp gør det nemmere at parkere bilen. Aktiv styring ændrer, hvor hurtigt hjulene drejer. LED-forlygter med kurve- og svinglys lyser vejen op på en bedre måde. Head-Up-Display viser vigtig info på forruden, så man kan holde øje med vejen.

Disse teknologier gør kørslen sikrere og mere behagelig. De arbejder sammen for at give en god oplevelse bag rattet. Bilen bruger moderne værktøjer til at passe på føreren og passagererne.

Alt dette gør BMW X5 til en bil fuld af nyttige funktioner.

Hvad koster en BMW X5 xDrive30d Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW X5 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 18.100 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW X5 til service?

BMW anbefaler, at deres X5 model går til service hver 15.000 km eller en gang om året, alt efter hvad der kommer først. Dette er for at sikre bilens præstation og driftssikkerhed.

Afhængigt af hvordan man kører og bilens tilstand kan disse intervaller variere. Det er vigtigt at følge den plan, BMW har lavet for servicen. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og kan forlænge dens levetid.

Service på en BMW X5 xDrive30d omfatter tjek af mange forskellige dele på bilen. Det inkluderer alt fra motor til bilens avancerede elektroniske systemer. Omkostningerne til service kan ændre sig baseret på hvor gammel bilen er, hvor mange kilometer den har kørt, og hvilket niveau af service der er brug for.

Regelmæssig service er nødvendig for at sikre, at alle de teknologiske funktioner virker som de skal.

Hvilke dele på en BMW X5 går mest i stykker?

Dele på en BMW X5 kan gå i stykker ligesom på andre biler. Nogle dele er mere udsatte end andre. Her er en liste over dele, der ofte går i stykker på en BMW X5:

  1. Elektronik i bilen - Mange ejere har problemer med elektroniske systemer som instrumentbordet og infotainment-skærmen.
  2. Gearkasse - Automatgearkassen kan vise tegn på slid ved høje kilometertal.
  3. Luftaffjedring - Systemet til luftaffjedring kan lække luft, hvilket fører til dyre reparationer.
  4. Kølesystem - Dette inkluderer vandpumpe og termostat, som kan svigte og forårsage overophedning af motoren.
  5. Turboen - På dieselmodellerne kan turboen fejle, hvilket resulterer i dyre udskiftninger.
  6. For- og baglygter - Lygternes tætninger kan blive utætte og tillade vand at trænge ind.

Disse dele er kendt for at være de mest udsatte for fejl og reparationer på en BMW X5.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X5?

Garantien på en BMW X5 varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km. Det, der kommer først, slutter garantien ved. Dette dækker mange vigtige dele af bilen og sikrer, at ejere ikke skal bekymre sig om fejl og problemer i denne periode.

Garantien er en stor fordel for købere af nye eller brugte biler, da den giver tryghed og beskytter mod uventede omkostninger. Denne garanti viser også BMW's tillid til kvaliteten af deres biler.

Hvad dækker garantien på en BMW X5?

En BMW X5 garanti dækker reparationer af mekaniske og elektriske fejl. Dette omfatter vigtige dele som motor og transmission. Garantien varer normalt 3 år eller 100.000 km, alt efter hvad der komt først.

Man kan købe ekstra garanti for mere sikkerhed. Der er også garanti på batteriet i biler med elmotor. Dog dækker garantien ikke skader fra brug eller ydre skader på bilen. Man kan også få serviceaftaler, der dækker regelmæssig vedligeholdelse og service.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.19

Opdateret 10.09.2024, 14.34.19

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel