Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport (Årgang 08/2020 - 02/2023)

Købsguide: BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport (08/2020 - 02/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport?

Købere skal vide, at BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport er en plugin-hybridbil. Den kan køre op til 71 kilometer på ren el før den skal lade igen. Den har en stærk motor med 381 hestekræfter.

Dette giver bilen kraft og hurtighed. Bilen har også mange sikkerhedsfunktioner som airbags og automatisk nødbremse.

Der er forskellige udgaver af BMW X5 med forskellige priser og teknik. Det er vigtigt at tjekke, hvilke funktioner man vil have, før man køber. Sikkerheden er god. Bilen får fem stjerner i tests for at beskytte folk indeni.

Dette gør BMW X5 til et sikkert valg for familier og andre købere.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X5?

BMW X5 kommer i flere forskellige udgaver. Hver enkelt har sine egne unikke egenskaber. Her er et overblik over de forskellige modeller:

  1. BMW X5 xDrive40i Steptronic: Denne model er kendt for sin kraftfulde benzinmotor. Den giver en glat køreoplevelse og har god acceleration.
  2. BMW X5 xDrive45e M Sportpaket Steptronic: Dette er en hybridmodel, der kombinerer en benzinmotor med elektrisk kraft. Den tilbyder både kraft og effektivitet, plus den har ekstra udstyr for en sportier følelse.
  3. BMW X5 M50i Steptronic: For dem, der søger mere styrke, tilbyder denne variant en endnu stærkere motor. Den leverer toppræstationer og har luksusfunktioner indeni.
  4. BMW X5 xDrive30d Steptronic: En dieseludgave, som er perfekt for lange ture med dens brændstoføkonomi. Den kombinerer komfort med praktisk anvendelighed.
  5. BMW X5 sDrive25d: Dette er basismodellen og kommer med en mindre diesel motor. Det er et godt valg for dem, der ønsker BMW-kvalitet til en lavere pris.

Hver af disse varianter byder på forskellige egenskaber såsom motortype, ydeevne og interiørudstyringer som fælge, anhængertræk og sikkerhedssystemer inklusive parking assistant plus og adaptiv fartpilot m. stop&go funktion. Kunden kan vælge efter behov og ønsker fra et bredt udvalg af muligheder for at skræddersy deres køretøj.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X5?

FordeleUlemper
- 22,3 kWh batterikapacitet giver op til 71 km på ren el.- Højere pris end mange konkurrenter.
- Anhængervægt på op til 2,7 t.- Størrelsen kan gøre den vanskelig at parkere i bymiljøer.
- Op til 1.585 liter bagagerumskapacitet.- Større vægt påvirker brændstoføkonomi ved lang kørsel.
- Hurtig acceleration og god respons.- Reparationer og service kan være dyre.
- Assistentsystemer forbedrer sikkerheden.- Hybrid system komplicerer vedligehold.
- Fem stjerner i NCAP for passagersikkerhed.- Opdatering af software kræver ofte forhandlerbesøg.

Hvordan klarer BMW X5 sig i test?

BMW X5 xDrive45e viser stærke resultater i tests. Den kan køre op til 71 km på ren el i ADAC Autotest, hvilket er flot for en plugin-hybrid. Dens køreydelser er imponerende med hurtig acceleration og god respons.

Bilen har også en række sikkerhedssystemer som nødbremseassistent og vognbaneassistent, der gør kørslen sikker.

Luftaffjedringen i bilen sikrer en behagelig tur, selv på dårlige veje. Lydsystemerne, som man kan vælge mellem, inkluderer Hifi-højttalersystem og Harman Kardon Surround Sound System, der giver en fantastisk lydoplevelse.

Med disse kvaliteter klarer BMW X5 sig godt i sammenligning med andre biler i sin klasse.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X5?

Her er nogle biler, der kan måle sig med BMW X5. De har forskellige motorer og priser.

  1. xDrive25d er en mindre model med færre kræfter, men den bruger diesel og kører længere på literen.
  2. xDrive30d tilbyder et skridt op i præstation med en større dieselmotor, som giver mere kraft.
  3. xDrive40d byder på endnu højere ydeevne takket være sin avancerede dieselmotor.
  4. X5 M50i står ud med sin benzinmotor for dem, der ønsker mere fart og luksus.
  5. X5 M Competition går allerhøjest i præstationer og pris - det er topmodellen.

Hver bil passer til forskellige behov. Nogle køber efter kraft, andre efter kørsel på literen eller luksus.

Hvad er rækkevidden for en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport på batteri?

En BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport kan køre op til 71 km på ren el. Dette tal kommer fra en test kaldet ADAC Autotest. Denne bil er smart for dem, der vil køre langt uden at bruge benzin.

Man kan altså køre næsten lige så langt som mange andre elbiler kan på én opladning.

Denne BMW har også et stort batteri. Med batteriet fuldt opladet, og uden at bruge benzin, kan man nå langt på rene eldrift. Det er godt for miljøet og sparer penge på benzin.

Denne model viser, hvordan moderne biler kan kombinere kraft med renere kørsel.

Hvor stort er batteriet på en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport?

Batteriet i BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport har en kapacitet på 22,3 kWh. Dette giver bilen mulighed for at køre op til 71 km på ren elforbrug ifølge ADAC Autotest. Kraftreserven giver føreren frihed til at køre længere strækninger uden at være afhængig af benzin.

Denne model er udstyret med avanceret teknologi, som sikrer en effektiv brug af batteriet og understøtter en bæredygtig køreoplevelse.

Opladning af bilens batteri tager mere end syv timer med det standard opladningsudstyr, der følger med bilen. Dette er vigtigt at overveje for købere, der planlægger at bruge bilen til daglige ture og derfor skal oplade batteriet ofte.

Den lange opladningstid kræver planlægning, så bilen altid er klar, når man skal bruge den.

Hvordan lader man en BMW X5?

At lade en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport kræver et par simple skridt. Denne model bruger et stort batteri på 22,3 kWh, som giver mulighed for at køre op til 71 km på ren elektrisk energi. Her er hvad man skal gøre:

  1. Find en ladestation: Brug BMW's kort over opladningsstationer eller en app på din telefon til at finde den nærmeste station.
  2. Brug det rigtige kabel: Tilslut bilens opladningsport med det medfølgende kabel eller stationens kabel.
  3. Start opladningen: På nogle stationer skal man måske bruge en app eller et kort for at starte opladningen.
  4. Overvåg processen: Man kan se, hvor meget strøm bilen har fået, og hvor lang tid der er tilbage, enten på ladestationens display eller via BMW's app på telefonen.
  5. Afslut korrekt: Når bilen er ladet op, skal man sørge for at afbryde kablet korrekt og lukke låget til opladningsporten.

Med en lang opladningstid på over syv timer med standardladegerætet anbefales det ofte at lade om natten hjemme eller under længere stop undervejs. For hurtigere opladning kan man investere i en hurtiglader hjemme eller finde hurtigladestander langs vejen.

Hvor lang tid tager det at lade en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport?

At fylde batteriet op i en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport tager over syv timer med et standard opladningsudstyr. Dette betyder, at hvis man sætter sin bil til opladning om aftenen, vil den være klar næste morgen.

Det er godt at vide for bilkøbere, der overvejer denne bilmodel.

Hvilken motor har en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport?

BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport har to motorer. Den ene er en 6-cylindret turbo-benzinmotor med 286 hk. Den anden er en elmotor med 113 hk. Sammen giver de en systemeffekt på 381 hk og 550 Nm drejningsmoment.

Denne kombination gør, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 5,6 sekunder.

Den er produceret fra august 2020 til februar 2023. Bilen kan køre op til 71 km på ren elektrisk energi. Dette viser, hvor godt BMW har kombineret kraft med effektivitet i denne model.

Hvor langt kører en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport på literen?

Denne bil kan køre langt på literen takket være sin avancerede teknologi. Hybridsystemet gør, at den både kan køre på benzin og elektricitet. Dette hjælper med at spare brændstof.

Folk, der køber denne bil, vil nyde godt af den lange strækning, den kan køre uden at skulle tanke ofte.

Hybridsystemet kombinerer en benzinmotor med en elektrisk motor. Dette giver bilen mere kraft og bedre brændstoføkonomi. Det betyder, at man ikke skal bekymre sig om at finde en tankstation lige så ofte som med andre biler.

Den er god for dem, der vil have en kraftfuld bil, men også tænker på miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport?

BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport har 394 hestekræfter. Den bruger både en benzinmotor og en elmotor. Tilsammen giver de stor kraft. Dette gør bilen hurtig og stærk. Kraften i denne bil passer godt til folk, der vil have en bil, der kan køre hurtigt, men også være miljøvenlig.

Hvad er tophastigheden for en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport?

Tophastigheden for denne bil er 235 km/t. Denne model er kendt for sin hurtighed og styrke på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport fra 0-100 km/t?

En BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport klarer turen fra 0-100 km/t på kun 5,6 sekunder. Dette skyldes dens kraftige hybridsystem, der leverer 381 hestekræfter og et drejningsmoment på 550 Nm.

Kraften og hurtigheden kommer fra en avanceret kombination af benzinmotor og elektrisk motor. Dette gør bilen både hurtig og effektiv. Med disse tal viser BMW X5 xDrive45e sig at være en imponerende hurtig hybridbil.

Hvad er dimensionerne på en BMW X5?

BMW X5 har en længde på 4,92 meter. Dens bredde når til 2,00 meter, når man tæller sidespejlene med. Højden på denne bil er 1,75 meter, og den har en akselafstand på 2,98 meter.

Dette gør X5 til en rummelig bil både indeni og udenpå. Kofferraummet har plads til 400 liter bagage op til dækslet. Hvis man lægger bagsædet ned, bliver der endnu mere plads.

Så kan man fylde op til 1.585 liter, hvis man fylder helt op til taget. Dette viser, hvor praktisk X5 er til både hverdag og ferie. Den store størrelse betyder også, at passagerer har god plads i kabinen, hvilket gør køreture komfortable for alle.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X5?

Bagagerummet i en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport er rummeligt. Det har plads til 400 liter op til bagageafskærmningen. Fjerner man denne, passer der op til 660 liter eller 14 standard drikkekasser.

Når man folder bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads. Så er der 805 liter op til rudeniveau og 1.585 liter hvis man måler op til dækshøjde. Dette giver god plads til både dagligdags indkøb og større ture.

Kan man få anhængertræk på en BMW X5?

Ja, en BMW X5 kan udstyres med anhængertræk. Denne bilmodel har en stærk trækkapacitet på op til 2,7 ton. Det er perfekt for dem, der har brug for at trække store ting som campingvogne eller store trailere.

Med et el. svingbart anhængertræk gør det både nemt og praktisk at bruge anhængertrækket, når man har behov for det. Dette tilbehør passer godt til folk, der ønsker fleksibilitet i deres kørsel.

Anhængertrækket understøtter også bilens alsidighed og praktiske anvendelser. Det viser, at BMW X5 ikke kun er luksuriøs og komfortabel men også funktionel og klar til forskellige opgaver.

Med dette udstyr bliver bilen endnu mere ideel til eventyr og ture, hvor ekstra udstyr eller last skal medbringes.

Hvad må en BMW X5 trække på anhængertrækket?

En BMW X5 kan trække en trailer på op til 2,7 ton. Dette gør den til et stærkt valg for dem, der har brug for at transportere store ting. Denne model, BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport, er kendt for sin styrke fra august 2020 til februar 2023.

Kraften til at trække så meget vægt kommer fra bilens robuste bygning og avancerede motorteknologi. Dette gør den ideel til både hverdagsbrug og mere krævende opgaver som at flytte tunge genstande eller en campingvogn.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X5?

Man kan vælge mellem forskellige fælgmuligheder til BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport. Dette giver bilen et unikt look og forbedrer køreoplevelsen.

  1. Standardudstyr inkluderer 20 - tommer letmetalhjul. Disse er robuste og ser godt ud.
  2. Som en opgradering kan man vælge 21 - tommer letmetalhjul for et mere iøjnefaldende udseende.
  3. Der er mulighed for at købe ekstra hjul som ekstraudstyr, hvilket giver flere valgmuligheder.
  4. Fælgvalgene ændrer sig med forskellige modeller og pakker, så det er godt at tjekke de nyeste muligheder.
  5. M Sportpakken kommer med specielle fælge, der tilføjer en sporty følelse til bilen.
  6. For at finde ud af de nøjagtige muligheder for fælge, skal man kontakte BMW eller en autoriseret forhandler.
  7. Det er klogt at diskutere med en forhandler for at sikre det rigtige valg af fælge til bilen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X5?

At vælge de rigtige vinterdæk til en BMW X5 sikrer bedre sikkerhed og ydeevne i koldt vejr. En BMW X5 kræver dæk, der kan håndtere dens kraft og størrelse.

  1. Se efter dæk med dybe riller. Disse giver et bedre greb i sne og slud.
  2. Vælg dæk med høj kvalitet i gummi. De forbliver fleksible selv ved meget lave temperaturer.
  3. Kig efter mærker, der er kendte for gode vinterdæk. Nogle eksempler er Michelin, Continental og Pirelli.
  4. Overvej dæk med snefnugmærket. Dette mærke viser, at dækket har bestået specialtests for brug om vinteren.
  5. Tjek anbefalinger fra BMW eller din lokale bilforhandler. De kan have specifikke råd til netop din bilmodel.
  6. Overvej størrelsen på dine hjul når du vælger vinterdæk. Størrelsen skal passe til din BMW X5's hjulstørrelse for at undgå problemer med kontrol og stabilitet.
  7. Overvej også dækkevnen af vinterdække med hensyn til kilometertal og garantier som forskellige producenter tilbyder.

Ved at følge disse trin sikrer man, at ens BMW X5 er klar til vinterens udfordringer på vejene, samtidig med at man opretholder komfort og ydeevne.

Hvor sikker er en BMW X5?

En BMW X5 garanterer top sikkerhed. Den har fået fem stjerner i NCAP, hvilket viser, at den er meget sikker for folk inde i bilen. Bilen har airbags på flere sider, også en speciel airbag til knæene for føreren.

Efter en ulykke sørger bilen selv for at bremse. Dette hjælper med at beskytte personer endnu mere.

Denne bil er også fuld af hjælpesystemer. Disse inkluderer ESP og systemer, der advarer dig, hvis du kommer for tæt på noget, eller hvis der er fare for sammenstød. Den kan endda bremse automatisk i byerne for at undgå ulykker.

For børnenes sikkerhed har bilen sæder, der passer til alle aldre. Disse sæder kan let fastgøres med sele eller Isofix. BMW X5 beskytter også fodgængere med et nødbremsesystem og lyde, der advarer dem.

Alt dette gør BMW X5 til et meget sikkert valg for familier.

Hvordan er interiøret i en BMW X5?

I en BMW X5 er der god plads foran. Folk sidder godt med masser af plads til ben og hoved. Bagsæderne står fast og kan ikke rykkes frem eller tilbage. Køreoplevelsen bliver blød og rar, takket være luftfjedringen.

Denne fjedring hjælper også, når vejen er ujævn. Bilens indre er stille, mere roligt hvis man vælger ekstra lydisolering.

Til komfort har bilen klimakontrol med tre zoner og en særlig indstilling, så man kan varme eller køle bilen, før man kører. Der er mange steder at lægge sager, som i dørene og under armlænet.

Folk kan også vælge forskellige indstillinger for, hvordan bilen kører, for at gøre turen bedst for dem. Alt i alt er en BMW X5's indre både praktisk og behageligt.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X5?

En BMW X5 kan have op til 5 personer. Foran er der god plads med nok rum til ben og hoved. Bagi giver sæderne også god plads til dem, der sidder der. Dette gør bilen god for familier eller grupper, der rejser sammen.

Hvilket lydsystem har en BMW X5?

BMW X5 har forskellige lydsystemer. Man kan vælge et Hifi-lydsystem med 205 watt og 10 højttalere. Dette giver klar og stærk lyd. For dem, der vil have endnu bedre lyd, er der Harman Kardon Surround Sound System.

Dette system har 16 højttalere og en forstærker på 464 watt. Det fylder bilen med rig og omsluttende lyd. Til de mest krævende lyttere findes Bowers & Wilkins-systemet. Det har 20 højttalere og leverer 1500 watt.

Dette topklasse system tilbyder enestående lydkvalitet, der gør hver køretur til en koncertoplevelse. Alle systemerne sikrer, at musikken lyder fantastisk, uanset hvor man sidder i bilen.

Hvilke apps kan man få til en BMW X5?

En BMW X5 giver adgang til mange nyttige apps. Disse apps forbedrer køreoplevelsen og gør turene mere behagelige. Her er nogle af de apps, man kan bruge:

  1. BMW Remote Control: Tillader ejere at låse op og låse deres bil fra en afstand. Den viser også bilens placering.
  2. Fahrzeugapps i Connected Drive Store: Købere kan hente flere funktioner direkte til deres bil for at personliggøre køreoplevelsen.
  3. Apple CarPlay: Giver mulighed for trådløs forbindelse mellem iPhone og bilens display for nem adgang til musik, beskeder og opkald.
  4. Android Auto: Kobler Android-enheder til bilen, så brugere kan bruge Google Maps, lytte til musik eller sende beskeder via stemmekommandoer.
  5. iDrive systemet: Tillader kontrol over kompatible apps via bilens eget system for en integreret oplevelse.
  6. Intelligent nødopkald: Sender automatisk et nødopkald ved ulykker med præcis positionering for hurtig hjælp.
  7. eDrive Services: Viser detaljeret information om batteriets status og den nærmeste ladestation direkte på bilens skærm.
  8. Connected Drive Services: Tilbyder online adgang til vejr, nyheder og andre oplysninger direkte i bilens display.
  9. DAB tuner: Giver adgang til digital radio med klar lydkvalitet under kørslen.
  10. Connected Package Professional: Inkluderer forskellige online tjenester som realtids trafikinformation for at planlægge den hurtigste rute.

Disse apps gør BMW X5'en endnu mere praktisk og sikker at køre i.

Opdateres softwaren i en BMW X5 automatisk?

BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport får sine softwareopdateringer automatisk. Dette sker gennem trådløse opdateringer. Bilen kan få nye funktioner, og dens ydeevne kan blive bedre.

Der kan også komme rettelser til fejl.

Opdateringerne kommer fra BMW's ConnectedDrive-tjenester. De sikrer, at bilens systemer altid er nye og virker, som de skal. Opdateringerne kan også være vigtige for at bruge eksterne enheder sammen med bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X5?

Købere kan vælge mellem mange forskellige slags tilbehør og ekstraudstyr til en BMW X5. Dette gør bilen endnu bedre og mere personlig.

  1. Tre lydsystemer: vælg mellem Hifi-højttalersystem, Harman Kardon Surround Sound System og Bowers & Wilkins lydanlæg for den bedste lydoplevelse.
  2. Induktiv opladning: Lad din smartphone op uden kabler, mod ekstra betaling.
  3. Underholdning bagi: Fond-Entertainment-System med Blue-ray og DVD-spiller samt TV-funktion, mod ekstra betaling.
  4. Bedre sæder: Opgrader til Komfortsitze for mere komfort, mod ekstra betaling.
  5. Luftfjedring: Få en luftaffjedring der sikrer komfortabel kørsel på alle typer veje; vælg blandt forskellige køreindstillinger.
  6. Apple Carplay og Android Auto: Mulighed for trådløs forbindelse hele tiden, så du nemt kan bruge dine apps i bilen.

Med dette tilbehør og ekstraudstyr bliver din BMW X5 ikke kun mere komfortabel men også mere funktionel og sjov at køre i.

Guides til andre varianter af BMW X5

Hvilke teknologier bruges i en BMW X5?

BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport bruger mange smarte teknologier. Bilen har for eksempel digital nøgle og apps, der lader ejere styre bilen fra deres telefon. Folk kan bruge Apple Carplay og Android Auto til at forbinde deres telefoner med bilens system.

BMW's ConnectedDrive-tjenester giver flere funktioner som fjernbetjening og opkald i nødsituationer via et SIM-kort.

Denne bil har også en stærk kombination af en 6-cylindret turbo benzinmotor og en elektrisk motor. Sammen laver de 381 hestekræfter. Det giver bilen en hurtig acceleration og høj tophastighed.

Sikkerheden er også topklasse med airbags, fodgængerbeskyttelse, og førerstøttesystemer. Lyden i bilen er fantastisk takket være forskellige lydsystemer som Hifi, Harman Kardon, eller Bowers & Wilkins.

Bilen er designet til både komfort og ydeevne med teknologier som adaptiv undervogn og fuld LED lygter.

Hvad koster en BMW X5 xDrive45e M Sportpaket Steptronic Sport i grøn ejerafgift?

En BMW X5 xDrive45e M Sportpaket Steptronic Sport koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en BMW X5 til service?

En BMW X5 skal have service hvert år eller hver 15.000 km, alt efter hvad der sker først. Dette hjælper med at holde bilen kørende godt og undgår store reparationer. For en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport kan der være særlige anbefalinger på grund af den type motor den har.

Det er klogt at følge disse tider for at sikre, at bilen altid yder sit bedste.

Servicebehovet kan ændre sig baseret på hvordan man kører og hvor meget bilen bruges. BMW's værksteder kan give råd om det bedste tidspunkt for service, så bilen bliver ved med at køre godt.

De vil tjekke alt det vigtige og sikre, at bilen er sikker at køre i.

Hvilke dele på en BMW X5 går mest i stykker?

BMW X5 er kendt for luksus og præstation. Men nogle dele kan gå i stykker oftere end andre. Her er en liste:

Elektroniske komponenter har en tendens til at fejle. Dette omfatter navigationssystemet og bluetooth musik streaming. De bliver hurtigt gamle.

Transmissionen kan også have problemer. Nogle ejere oplever sværheder med automatisk gearskifte.

Luftaffjedringssystemet, især den adaptive luft undervogn, kan lække eller blive defekt. Reparation er dyrt.

Styretøj kan være et svagt punkt. Især elektrisk assistentstyring giver nogle gange op.

Bremser slides hurtigt ned på grund af bilens størrelse og vægt.

Forlygter, specielt de adaptive LED forlygter, kan tabe lysstyrke eller fejle helt.

Motorproblemer forekommer sjældnere men inkluderer overophedning eller ujævn løb.

Dæktryksovervågningen advare ofte unødigt på grund af systemfejl.

Til sidst, batteriet på plug-in hybrid modellen xDrive45e M Steptronic Sport holder ikke altid så længe som forventet.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X5?

Garantien på en BMW X5 dækker typisk fra 3 til 5 år. Dette gælder fra den dag bilen bliver solgt som ny. Garantien omfatter vigtige dele som motor, gearkasse og elektroniske systemer.

Køber kan betale ekstra for at forlænge denne periode.

De nøjagtige detaljer om garantiperioden og hvad den dækker, kan man finde hos sælgeren eller producenten. Sikkerhedsfunktioner som driving assistant professional og assistentsystemer er også dækket.

Man skal altid tjekke med forhandleren for at være sikker på garantibetingelserne.

Hvad dækker garantien på en BMW X5?

En BMW X5 kommer med en garanti på 3 år eller 200.000 km, afhængigt af hvad der sker først. Denne garanti hjælper, hvis der er fejl fra fabrikken eller ting, der ikke virker, som de skal i bilen.

Om batteriet i en BMW X5 xDrive45e M Steptronic Sport siger garantien, at den dækker i 6 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det betyder, at bilens hjerte på batteri er beskyttet en god stund.

Garantien omfatter ikke skader fra normalt brug eller hvis bilen bliver brugt forkert. Hvis noget går i stykker og skal repareres under garantien, skal en autoriseret BMW værksted tage sig af det.

Det holder garantien gyldig. Man kan også købe ekstra servicepakker for at være dækket endnu længere tid efter den første garanti løber ud.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.43

Opdateret 27.09.2024, 13.12.51

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel