Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic (Årgang 08/2019 - 05/2020)

Købsguide: BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic (08/2019 - 05/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic?

Før du køber en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic, skal du vide, at den har en elektrisk rækkevidde på 62 km. Dette betyder, at bilen kan køre denne distance på ren el før den skifter til benzin.

Bilen lader op til fuld på 6,8 timer med en normal ladestation. Det er også vigtigt at huske, at i ADACs Ecotest scorede denne model kun 23 point og fik en stjerne ud af fem. Dette viser, at bilen ikke er så effektiv, som man måske kunne håbe.

Denne model af BMW X5 slipper mellem 46 og 38 g/km CO2 ud. Dette tal fortæller, hvor meget bilen forurener, når du kører i den. Husk, at hvor ofte bilen skal til service, kommer an på hvordan og hvor meget du kører.

Omkostningerne hver måned kan variere meget afhængig af dit kørselsmønster og hvor længe du kører i bilen. Denne information kan hjælpe dig med at beslutte, om BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic er den rigtige bil for dig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X5?

BMW X5 kommer i flere versioner. Købere kan vælge mellem forskellige udstyrspakker og motorstørrelser.

  1. BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic er en hybrid-SUV, som giver køberne en miljøvenlig option med lavt CO2-udslip på 46 til 38 g/km.
  2. Der findes også en ren benzinmodel for dem, der foretrækker den traditionelle køreoplevelse.
  3. For dieselentusiaster tilbyder BMW forskellige dieselmodeller, som er kendte for deres effektivitet og trækkraft.
  4. M - versionen af BMW X5 er tilgængelig for dem, der søger ekstra ydelse og sportslige egenskaber.
  5. xDrive - modellerne leveres med firehjulstræk, hvilket sikrer bedre greb og stabilitet under alle køreforhold.
  6. sDrive - modellen har baghjulstræk, hvilket appellerer til dem, der foretrækker denne type kørestil.

Hver variant af BMW X5 er designet til at opfylde specifikke behov og præferencer hos bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X5?

FordeleUlemper
- Systemydeevne på 394 hk og 600 Nm drejningsmoment.- ADAC Ecotest gav kun en ud af fem stjerner for effektivitet.
- Elektrisk rækkevidde på 62 km.- Opladning tager op til 6,8 timer.
- Kører op til 140 km/t på ren el.- Ind- og udstigning kan være besværlig.
- Parkeringshjælp og LED-lygter.- Måske ikke den bedste sikkerhed mod tyveri.
- Høj siddeposition.- CO2-emissioner ligger mellem 46 og 38 g/km.
- Skattelettelse på grund af lave emissioner.-

Hvordan klarer BMW X5 sig i test?

BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic klarede sig dårligt i ADAC Ecotest med kun en stjerne ud af fem. Dette skyldes bilens høje CO2-udslip på 264 g/km og dens brændstofforbrug, som er 10,7 liter Super per 100 km.

Bilens elektriske rækkevidde mellem 86 og 97 km hjalp ikke meget på dens samlede vurdering i testen. Disse tal viser, at mens BMW X5 har mange gode egenskaber og luksus, falder den igennem når det kommer til miljøvenlighed og økonomi i brændstofforbrug.

Opladning af BMW X5's batteri tager op til 6,8 timer ved en ladeeffekt på 3,7 kW. Dette er vigtigt for dem, der overvejer bilens plugin-hybrid version for dens elektriske kørselsmuligheder.

Selvom BMW X5 tilbyder avanceret teknologi som driving assistant, parkeringsassistance og et harman/kardon soundsystem, er dens performance i miljøtests noget potentielle købere skal tænke over.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X5?

Sammenlignelige alternativer til BMW X5 findes i mange former. Disse biler har lignende funktioner som sikkerheds- og komfortudstyr.

  1. Audi Q7 - Denne bil tilbyder en luksuriøs køreoplevelse med avanceret teknologi og stærke motorer. Audi Q7 har leasing forslag, som gør den attraktiv for mange købere.
  2. Mercedes-Benz GLE - Med sit elegante design og højteknologiske interiør er Mercedes-Benz GLE et stærkt alternativ. Den indeholder features som adaptiv fartpilot og trådløs mobilopladning.
  3. Volvo XC90 - Sikkerhed og svenske designtraditioner gør Volvo XC90 til en favorit blandt familier. Den kommer med varme i rattet og et omfattende sæt af assistentsystemer.
  4. Porsche Cayenne - For dem der søger mere ydelse, byder Porsche Cayenne på imponerende acceleration og håndtering, samt luksusindretning med læder på instrumentbordet.
  5. Tesla Model X - Som en fuld elektrisk mulighed, overgår Tesla Model X i rækkevidde og miljøvenlighed sammenlignet med hybrid BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic.

Disse biler matche BMW X5 i både pris og kvalitet, hver med sine unikke fordele.

Hvad er rækkevidden for en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic på batteri?

BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic kan køre 62 km på ren el. Dette giver ejere mulighed for at køre korte ture uden at bruge benzin. Denne model er god til folk, der vil spare på brændstoffet og mindske udslip.

Med en rækkevidde på 62 km dækker den mange daglige kørselsbehov. Dette gør den til et godt valg for bykørsel og korte ture.

Hvor stort er batteriet på en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic?

Batteriet i denne bil er ret stort. Det kan holde til en tur på 62 kilometer, før det skal lades op igen. Dette gør bilen god til både korte og lidt længere ture. For at fylde batteriet op igen, skal man bruge op til 6,8 timer.

Det passer godt med en nats søvn eller en arbejdsdag.

En BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic har et batteri, der kan oplades med en effekt på 3,7 kW. Dette betyder, at ejere nemt kan lade deres bil op hjemme eller ved offentlige ladestandere.

Dette gør bilen praktisk for dem, der ønsker en hybridbil med god elektrisk rækkevidde.

Hvordan lader man en BMW X5?

At lade en BMW X5 er let. Man skal bare følge nogle få skridt for at sikre, at bilen oplades korrekt.

  1. Find en passende opladningsstation der understøtter 3,7 kW effekt.
  2. Brug den kabel som passer med din bil og opladningsstationen. BMW X5 bruger ofte et Type 2 kabel til opladning.
  3. Tilslut kablet til bilens opladningsport. Den ligger på siden af bilen.
  4. Tilslut så kablet til opladningsstationen.
  5. Aktiver opladningen igennem stationens system eller dit ladetilbehør, hvis du bruger hjemmeoplader.
  6. Opladningsprocessen starter nu automatisk. Bilens informationssystem viser hvor lang tid der er tilbage før batteriet er fuldt opladt.
  7. Når batteriet er fuldt, vil systemet i både bil og ladestation stoppe med at lade for at beskytte batteriet.
  8. Afkobl kablet fra din BMW X5 og derefter fra ladestationen når din bil er færdig med at lade.

Det tager op til 6,8 timer at oplade batteriet helt op ved maksimal effekt på 3,7 kW. Dette giver en elektrisk rækkevidde på 62 km og mulighed for at køre op til 140 km/t på ren eldrift. Denne simple metode sikrer, at din BMW X5 altid er klar til nye eventyr på vejene uden bekymringer omkring batteriniveauet.

Hvor lang tid tager det at lade en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic?

Det tager op til 6,8 timer at oplade en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic. Denne tid opnås med maksimal effekt på 3,7 kW. Denne bil kan køre 62 km på ren el og når op til 140 km/t.

Dette viser, hvor effektivt batteriet arbejder. Det er godt for dem, der vil have en bil, som kan køre langt på strøm.

Hvilken motor har en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic?

En BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic har en kraftig motor. Denne bil kombinerer en benzinmotor med en elektrisk motor. Sammen giver de en stærk ydelse på 394 hestekræfter og et drejningsmoment på 600 Nm.

Bilen bruger også avanceret teknologi som direktindsprøjtning og en partikelfilter for benzinmotorer. Dette gør bilen mere miljøvenlig ved at mindske skadelige emissioner.

Den elektriske del giver bilen mulighed for at køre op til 62 km på ren el, perfekt til kortere ture. For længere ture hjælper benzinmotoren, så du kan køre længere uden at skulle lade ofte.

Dette gør BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic til et stærkt valg for de, der søger en kraftfuld, men også miljøbevidst bil.

Hvor langt kører en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic på literen?

BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic bruger 10,7 liter brændstof per 100 km. Dette tal viser, hvor meget benzin bilen skal have for at køre en afstand. Folk, der køber denne bil, kan tænke på dette når de planlægger lange ture.

Det betyder også, at bilen ikke er den mest økonomiske valg for alle. Men dens hybrid-funktion hjælper med at spare på brændstoffet under visse forhold.

Denne model har en teoretisk rækkevidde på 700 km. Dette er godt for dem, der vil køre langt uden at stoppe for ofte. Men husk, dette nummer kan ændre sig baseret på hvordan du kører og andre faktorer som vej og vejr.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic?

En BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic har en kraft af 394 hestekræfter. Dette gør bilen stærk og hurtig. Den har også et drejningsmoment på 600 Nm. Disse tal viser, at bilen kan køre hurtigt og kraftfuldt.

Kraften kommer fra en kombination af en benzinmotor og en elektrisk motor. Dette giver både styrke og god brændstoføkonomi. Den store kraft betyder, at bilen kan håndtere både bykørsel og lange ture på motorvejen med letthed.

Hvad er tophastigheden for en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic?

BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic kan køre op til 235 km/t. Det er hurtigt for en bil af denne størrelse. Denne model er en plugin-hybrid, hvilket betyder, at den bruger både benzin og elektricitet.

Dette giver bilen kraft og gør den mere miljøvenlig. Med så høj en hastighed og god teknologi er denne BMW meget eftertragtet blandt bilkøbere. Den kombinerer fart og fremtidens kørsel på en imponerende måde.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic klarer turen fra 0-100 km/t på kun 5,6 sekunder. Denne hurtige acceleration skyldes dens kraftige motor og avancerede teknologi. Den giver føreren en spændende køreoplevelse med sin hurtighed.

Bilen bruger både elektricitet og benzin, hvilket gør den både stærk og mere miljøvenlig. Den passer godt til dem, der ønsker en stor bil, der kan køre hurtigt.

Hvad er dimensionerne på en BMW X5?

BMW X5 har en længde på 4.922 mm. Bilen er 2.004 mm bred og 1.745 mm høj. Dens akselafstand er på 2.975 mm, hvilket giver god plads indeni. Forhjulene står på en sporvidde af 1.686 mm, og baghjulene har en sporvidde på 1.693 mm.

Disse mål gør BMW X5 til en rummelig og stor bil. Den er designet til at give køberne masser af plads og komfort. Med disse dimensioner passer X5 godt ind i kategorien for store familiebiler eller luksusbiler.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X5?

Bagagerummet i en BMW X5 er ret stort. Det kan holde 400 liter under dækket. Fjerner man dækket, vokser pladsen til 660 liter. Dette er nok til 14 kasser med drikkevarer. Skubber man bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads, op til 805 liter.

Og med alle sæderne nede, er der plads til hele 1.585 liter bag de forreste sæder. Der er også et ekstra rum på 15 liter under gulvet i bagagerummet.

Kan man få anhængertræk på en BMW X5?

Man kan købe anhængertræk som ekstra udstyr til BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic. Dette betyder, at hvis man har brug for at trække en trailer eller en campingvogn, kan man få installeret trækket på bilen.

Det er praktisk for dem, der har brug for mere fleksibilitet i deres køretøj.

For dem, der overvejer at tilføje denne mulighed, findes der oplysninger om, hvordan anhængertrækket kan konfigureres med bilen. Dette gør BMW X5 endnu mere alsidig og klar til forskellige transportbehov.

Hvad må en BMW X5 trække på anhængertrækket?

En BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic kan trække op til 2.700 kg. Dette giver ejere mulighed for at transportere store trailere eller campingvogne. Med et svingbart træk kan bilen nemt tilpasse sig forskellige typer af anhængere.

Denne kapacitet gør BMW X5 til et godt valg for dem, der har brug for at trække tung last.

Med en elektrisk rækkevidde på 62 km og muligheden for at køre op til 140 km/t på ren el, kombinerer denne model kraft med effektivitet. CO2-udslippet er også lavt, mellem 46 og 38 g/km, hvilket gør den miljøvenlig.

Disse egenskaber sikrer, at BMW X5 ikke kun er stærk men også bæredygtig.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X5?

BMW X5 tilbyder flere fælge muligheder. Bilkøbere har valg, der passer til forskellige smage og behov.

  1. 20 letmetalfælge er standard. De giver et elegant udseende.
  2. Købere kan opgradere til større fælgestørrelser som ekstraudstyr. Dette inkluderer designs i både 21 og 22. Det skaber et mere markant look.
  3. Mange designs er tilgængelige. De spænder fra klassisk stilfulde til mere sporty versioner.
  4. Fælgene kommer i forskellige farver. Dette inkluderer sølv, sort og poleret metal for at matche bilens farve eller personlig stil.
  5. Købere kan vælge integrerede hjul fra BMW's Performance - udvalg for en endnu mere dynamisk køreoplevelse.

Disse muligheder giver ejere chance for at gøre deres BMW X5 unik og personlig.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X5?

Valg af vinterdæk til en BMW X5 er vigtigt for sikkerheden og køreoplevelsen om vinteren. Det rigtige dæk sikrer bedre greb på sne og is.

  1. Se efter dæk med M+S mærket. Dette betyder, at dækket er godkendt til mudder og sne.
  2. Vælg dæk med dybe riller. De hjælper bilen med at køre gennem sne og slud.
  3. Tjek for snefnugsymbolet. Det viser, at dækket har bestået specielle tests i snedække.
  4. Overvej lavprofildæk for bedre styring på glatte veje.
  5. Sørg for, at dækkene har god anmeldelse fra andre brugere i kolde klimaer.
  6. Køb helst fire ens dæk. Dette giver den bedste balance og kontrol over bilen.
  7. Vurdér gummiblandingens kvalitet. Dæk designet til lave temperaturer fungerer bedre om vinteren.
  8. Tjek lufttrykket ofte om vinteren da det kan ændre sig med temperaturen.

Ved at følge disse tips kan man vælge de rigtige vinterdæk til sin BMW X5 og sikre en sikker kørsel hele vinteren.

Hvor sikker er en BMW X5?

BMW X5 er en sikker bil. Den har gode resultater i crash tests. Den beskytter voksne godt med 89 procent score. Børn er også sikre i bilen, med en score på 86 procent. Bilen har mange sikkerhedsfunktioner.

Disse inkluderer Driving Assistant Professional og pedestrian protection. Dette gør X5 til et sikkert valg for familier.

Denne model har også adaptiv fartpilot og LED-lygter. Disse teknologier hjælper med at holde bilen sikker på vejen. Navigationssystem hjælper føreren med at finde vej uden stress.

Trezone klimaanlæg og elektrisk justerbare lædersæder øger komforten. Komfort og sikkerhed går hånd i hånd i en BMW X5.

Hvordan er interiøret i en BMW X5?

I en BMW X5 finder man et luksuriøst interiør. Bilen har LED-lygter og lædersæder, som kan justeres elektrisk. Dette sørger for en behagelig køretur. Der er mange steder at opbevare ting og drikkeholdere i bilen.

Folk, der sidder foran, vil mærke, at de har meget plads til ben og hoved.

Bag i bilen er der også god plads til ben og hoved for folk op til 1,95 meter. Det store glastag giver alle i bilen en flot udsigt opad. Bilen har en bagklap delt i to dele. Den kan holde op til 250 kg.

Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver der op til 1.585 liter plads til bagage. Dette gør X5 til en praktisk bil for familier eller folk med meget bagage.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X5?

En BMW X5 har plads til fem personer. Dette gør den til et godt valg for familier eller grupper, der ofte rejser sammen. Forsæderne og bagsædet er designet til at give god komfort, selv på lange ture.

Den rummelige kabine sikrer, at alle passagerer har nok plads. Dette gør BMW X5 til en ideel bil for dem, der værdsætter komfort og plads, når de kører.

Hvilket lydsystem har en BMW X5?

BMW X5 tilbyder forskellige lydsystemer. Standardudstyr inkluderer Bluetooth, USB-stik og strømudtag. For dem, der ønsker mere, er der et særligt pakke. Dette pakke har flere lydsystemer at vælge imellem.

Med denne pakke kan man virkelig få musikken til at lyde fantastisk i bilen. Man kan streame musik via Bluetooth, hvilket gør turen mere behagelig. Så dette pakke er perfekt for dem, der sætter pris på god lyd mens de kører.

Hvilke apps kan man få til en BMW X5?

BMW X5 ejere kan få glæde af en række apps gennem BMW Connected Drive Services. Disse apps giver flere funktioner og bedre kørselsoplevelser.

  1. BMW Maps - Dette er et navigationssystem. Det hjælper med at finde den hurtigste vej og opdateres via internettet.
  2. My BMW App - Denne app giver kontrol over bilens funktioner direkte fra en smartphone. Ejere kan tjekke bilens status eller låse den op.
  3. Spotify - Lyt til musik direkte via bilens lydsystem uden at bruge en ekstern enhed.
  4. WhatsApp - Send og modtag beskeder hands-free, så fokus altid er på vejen.
  5. Microsoft Office 365 - Tillader adgang til arbejdsdokumenter og e-mails mens man er på farten, sikkert integreret med bilens display.
  6. Weather App - Viser vejrforholdene, hvilket er nyttigt for planlægning af ture eller rejser.
  7. Parkering Find - Hjælper med at finde ledige parkeringspladser i nærheden, hvilket sparer tid i travle byområder.

Disse apps sikrer, at føreren altid har de nødvendige informationer til rådighed og kan nyde underholdning sikkert under kørslen.

Opdateres softwaren i en BMW X5 automatisk?

Softwaren i en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic bliver opdateret automatisk. Disse opdateringer sker gennem luften, hvilket betyder, at ejere ikke skal gøre noget selv for at få de nyeste funktioner.

Opdateringerne forbedrer ofte bilens ydeevne og sikkerhed. Dette er en stor fordel, da det holder bilen opdateret med den nyeste teknologi uden besvær.

Forskellige modeller af BMW X5 kan kræve unikke opdateringer på grund af deres forskellige motorer og tekniske specifikationer. Det er vigtigt at lade disse automatiske opdateringer ske, så din bil fungerer bedst muligt.

Afhængigt af hvordan du bruger din bil, kan tiden mellem opdateringer variere.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X5?

Til en BMW X5 kan man vælge mellem mange typer tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen endnu bedre at køre i og ser flot ud.

  1. Bagagerumspakke: Giver ekstra plads og smarte løsninger til opbevaring.
  2. Underholdningspakke til bagagerummet: Holder passagerer underholdt med skærme og lyd.
  3. Induktiv opladningstray: Lad telefonen op uden kabler.
  4. Touch key nøgle: En nøgle med skærm, der viser info om bilen.
  5. App fjernbetjening: Styr bilens funktioner med en app på din telefon.
  6. BMW Live Cockpit Professional: Et avanceret system der viser info og kort.
  7. Headup display: Viser vigtig information direkte i forruden, så du ikke skal se væk fra vejen.
  8. ACC - adaptiv fartpilot: Holder automatisk afstand til bilen foran.
  9. BMW laserlys: Giver meget bedre lys om natten.
  10. Integral aktiv styring: Gør det lettere at styre bilen ved lave hastigheder og mere stabilt ved høje hastigheder.
  11. El indstillelige forsæder med hukommelse: Sæderne justeres elektrisk og husker dine indstillinger.
  12. Komfortadgang (keyless go/entry): Åbn og start bilen uden at bruge nøglen.
  13. Display nøgle: En nøgle med skærm, der kan vise forskellige oplysninger om bilen.
  14. Vernasca fuldlæder sportssæder: Ekstra flotte lædersæder til komfortabel kørsel.
  15. Parkeringsassistance system plus: Hjælper dig med at parkere bilen automatisk
  16. Mørktonede ruder i bag: Beskytter mod solens stråler og giver privatliv
  17. Navigationssystem Professional & Connected pakke Professional : Avanceret navigation og online services
  18. Adaptiv undervogn : Justerer bilens affjedring for bedste komfort
  19. Musikstreaming via bluetooth : Spil musik fra din telefon direkte i bilens højttalere
  20. Acoustic pedestrian protection : Lydsystem der advarer fodgængere, når bilen nærmer sig
  21. Active guard plus & WLAN hotspot : Sikkerhedssystemer og internetforbindelse i bilen

Guides til andre varianter af BMW X5

Hvilke teknologier bruges i en BMW X5?

En BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic har mange smarte teknologier. Den bruger hybridteknologi, som betyder, at den har både en benzinmotor og en elektrisk motor. Dette gør bilen mere økonomisk og mindre forurende med CO2-udslip mellem 46 og 38 g/km.

Bilen er også udstyret med LED-lygter for bedre synlighed, et avanceret navigationssystem til at guide dig, trezoner klimaanlæg for komfort i hele bilen, og el indst. forsæder m.

memory for at gemme dine sædeindstillinger. Disse funktioner gør turen både sikker og behagelig.

BMW X5 kan også køre på ren elektricitet mellem 86 og 97 km takket være sit store batteri. Dette gør den ideel til kortere ture, hvor du ikke bruger benzin. For at holde batteriet fyldt op kan bilen lades derhjemme eller ved offentlige ladestationer.

Med plugin-hybrid teknologien vælger BMW X5 automatisk den mest økonomiske måde at køre på, baseret på din kørsel. Alt dette gør BMW X5 til en meget moderne og teknologisk avanceret bil.

Hvad koster en BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en BMW X5 til service?

Service på en BMW X5 afhænger af, hvordan bilen bliver brugt. Inspektionsintervallet ændres med kørselsmønstret. Dette betyder, at bilens computer fortæller ejeren, når det er tid til et serviceeftersyn.

For nogle kan det være oftere, hvis de kører meget, og for andre sjældnere, hvis de kører mindre. Det er vigtigt at følge bilens anbefalinger for at holde den i god stand. Dette hjælper med at forebygge fremtidige problemer og sikrer, at bilen altid kører så godt som muligt.

Hvilke dele på en BMW X5 går mest i stykker?

Købere skal vide hvilke dele på en BMW X5 der ofte går i stykker. Dette hjælper med at planlægge vedligeholdelse og undgå store udgifter.

  1. Elektronikproblemer: BMW X5 har avanceret teknologi, som kan fejle. Dette inkluderer navigations- og infotainmentsystemer.
  2. Luftaffjedring: Luftaffjedringen sikrer en glat kørsel, men den kan lække eller fejle, hvilket kræver dyre reparationer.
  3. Vandpumpe: Vandpumpen holder motoren kølet ned, men den kan gå i stykker og forårsage overophedning af motoren.
  4. Oliespild: På grund af pakningsfejl kan motorerne i BMW X5 opleve oliespild.
  5. Turboladere: Turboladerne øger motorens effektivitet, men de kan bryde ned og er kostbare at erstatte.
  6. Bremser: Bremsekomponenterne slides hurtigt, især ved hård kørsel, hvilket fører til hyppige udskiftninger.
  7. Batteriproblemer: Specielt hybridmodellerne har batterier som med tiden mister evnen til at holde på strømmen.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X5?

Garantien på en BMW X5 varer op til 3 år. Den dækker også indtil bilen har kørt 200.000 km. Hvis bilen når 200.000 km før de 3 år er gået, stopper garantien der. Man får altså en god dækning med denne garanti, når man køber en ny BMW X5.

Dette giver ejere ro i sindet, da de ved, at de er dækket i en rimelig periode eller indtil bilen har kørt mange kilometer.

Hvad dækker garantien på en BMW X5?

En BMW X5 xDrive45e xLine Steptronic kommer med en garanti, der sikrer ejere mod fejl. I de første tre år kan du være rolig, hvis der opstår fabrikationsfejl. Karrosseriet på bilen er beskyttet mod at ruste igennem i op til 12 år.

For at holde bilen kørende glat, inkluderer garantien også regelmæssig vedligeholdelse i de første tre år. Om batteriet begynder at miste sin kraft inden for seks år, dækker garantien dette også.

Elektriske dele og batteripakken er beskyttet op til fem år. Hvis bilen skulle få en mekanisk eller elektrisk fejl, er der hjælp at hente med tre års vejhjælp. Dette gør køb af en BMW X5 til et trygt valg for bilkøbere, der søger sikkerhed og pålidelighed.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.13

Opdateret 10.09.2024, 14.32.13

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel