Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport (Årgang 08/2020 - 06/2022)

Købsguide: BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport (08/2020 - 06/2022)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport?

Før du køber en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport, skal du vide, at det er en stor og luksuriøs bil. Den har plads til syv folk og masser af komfort som luftaffjedring og et stort soltag.

Motoren er kraftig, og den bruger omkring 8,1 liter brændstof på 100km (12,5 km/L) Bilen har også gode systemer til at hjælpe dig med at parkere og se i mørke. Bagagerummet er kæmpe stort, så du kan have meget med dig.

Denne model har et batteri, men den bruger mest diesel. Forsikre dig om, at denne type bil passer til dine behov. Tænk over, hvor meget plads du skal bruge, og hvad økonomien i bilen betyder for dig.

Den har mange fine detaljer og teknologier, der gør køreturen bedre. Men husk, den er stor og kan være dyr i drift.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X7?

BMW X7 kommer i flere udgaver. Disse varianter passer til forskellige behov og ønsker.

  1. BMW X7 xDrive40i Steptronic Sport: Denne model har en benzinmotor. Den er hurtig og stærk på vejen.
  2. BMW X7 M60i Steptronic Sport: Denne udgave er endnu mere kraftfuld. Den har også en benzinmotor, men med mere kræft.
  3. BMW X7 xDrive40d Steptronic Sport: Dette er dieseludgaven. Den passer godt, hvis du kører lange ture og vil have god brændstoføkonomi.
  4. BMW X7 xDrive30d: Har også en dieselmotor, men er lidt mindre kraftfuld end 40d-udgaven.
  5. BMW X7 xDrive50i: Kommer med en meget stærk benzinmotor for dem, der ønsker toppræstationer.

Disse modeller giver forskellige muligheder for motorstørrelse og type, som passer til dine kørselsbehov.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X7?

Fordele Ulemper
- Luksus-SUV med plads til syv passagerer. - Høj anskaffelsespris sammenlignet med mindre SUV'er.
- Tilladt anhængervægt på 3,5 ton. - Brændstoføkonomi på 8,1 l/100km (12,5 km/L) er lavere end mindre biler.
- Standardudstyr inkluderer luftophæng, adaptiv støddæmper og fire-zoners klimakontrol. - Størrelsen kan gøre den vanskelig at parkere i små områder.
- Imponerende lastkapacitet og kvalitet. - Større størrelse øger brændstofforbruget.
- Omfattende Driving Assistant Professional-pakke med avancerede førerassistentsystemer. - Kan være dyr i vedligeholdelse og service.
- Seriemæssige sikkerhedsfunktioner inkluderer nødbremsesystem, adaptiv fartpilot og vejbaneassistent. - Præmien for forsikring kan være højere på grund af bilens værdi.
- Mulighed for at folde sæderne ned for mere lastplads.

Hvordan klarer BMW X7 sig i test?

BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport gør det godt i test. Den har en CO2-udledning på 252 g/km og bruger i gennemsnit 8,1 liter diesel per 100km (12,5 km/L) ifølge ADAC Ecotest. Dieselmotoren scorer højt med 48 ud af 50 mulige punkter for sine moderne emissionskontrolsystemer.

Bilen stopper hurtigt fra høj fart, med en bremselængde fra 5 til 250 km/t på kun 33,9 m.

Den er også sikker at køre i. Standardudstyr inkluderer nødbremsesystem, adaptiv fartpilot, vejbaneassistent, vognbaneskifteassistent og et head-up-display der viser information direkte på forruden.

For dem der ønsker endnu mere sikkerhed, kan man tilkøbe Driving Assistant Professional-pakken med avancerede førerassistentsystemer og en varmebilledbaseret natkikkert for bedre fodgængerbeskyttelse om natten.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X7?

Mange vil gerne have en stor bil, og BMW X7 er et populært valg. Der findes dog andre biler, der minder om den. Her er nogle af dem:

  1. Audi Q7: Audi Q7 tilbyder luksus og komfort med masser af plads indeni. Den har gode køreegenskaber og avanceret teknologi.
  2. Mercedes-Benz GLS: Dette er Mercedes' svar på en stor familiebil. GLS har meget plads, er meget behagelig at køre i og har kraftfulde motorer.
  3. Volvo XC90: Volvo er kendt for sikkerhed, og XC90 er ingen undtagelse. Den tilbyder god plads, stærke sikkerhedsfunktioner og et flot design.
  4. Land Rover Range Rover: Range Rover giver en unik blanding af luksus og terrængående kapabiliteter. Den er perfekt til dem, der ønsker stil sammen med funktion.
  5. Tesla Model X: For dem, der foretrækker elektriske biler, er Model X et godt alternativ med sin imponerende acceleration, innovative døre og lange rækkevidde på strøm.
  6. Lincoln Navigator: Dette amerikanske mærke byder på rummelighed og komfort i høj grad med sit imponerende interiør og kraftige ydelse.

Hver af disse biler har sine egne fordele, som kan appellere til forskellige købere alt efter deres behov og stilønsker.

Hvad er rækkevidden på strøm for en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport?

BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport kan ikke køre på strøm. Denne bil bruger diesel og har ingen elmotor. Den har heller ikke et batteri, der skal lades. Så denne bil har ingen rækkevidde på strøm.

Bilen er kun til folk, der vil have en bil, som kører på diesel. Den har en stor tank, der kan holde til 80 liter diesel. Dette gør, at man kan køre langt på én tank. Men hvis du leder efter en bil, der kører på strøm, er dette ikke den rette model for dig.

Hvor stort er batteriet på en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport?

BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport har et lithiumpower cell på 22 kWh. Dette giver bilen en kapacitet til at køre op til 50 km på ren el. Man kan oplade bilen hjemme eller ved ladestationer.

Med en normal oplader på 3,7 kW tager det omkring 6 timer at fylde batteriet op. Hvis man bruger en hurtigere oplader på 50 kW, kan man nå 80% på cirka 1 time.

Hvordan lader man en BMW X7?

Man kan ikke lade en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport som en elbil eller plugin-hybrid, fordi den kører på diesel. Men du kan lade din smartphone trådløst inde i bilen. Her er hvordan:

  1. Find det trådløse opladningsområde i bilen. Det er ofte foran ved midterkonsollen.
  2. Læg din smartphone på opladningsfladen.
  3. Sørg for at din telefon understøtter trådløs opladning.
  4. Telefonen begynder at oplade automatisk.
  5. En lampe eller et signal viser, at din telefon oplader.
  6. Lad telefonen ligge, indtil den er fuldt opladet.

Sådan bruger du det trådløse opladerum i din BMW X7, selvom selve bilen ikke kan lades op som elbiler og plugin-hybrider.

Hvor lang tid tager det at lade en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport?

BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport er en dieselbil. Den bruger ikke strøm, så den skal ikke lades. Du fylder diesel på bilen istedet for at lade den. Dette gør den hurtig at lade, da det kun tager et par minutter at tanke diesel.

Denne BMW har et stort tank på 80 liter. Når tanken er tom, kan du fylde den op hurtigt på en tankstation. Du behøver ikke vente på opladning som med en elbil. Dette gør bilen praktisk for lange ture, hvor du hurtigt vil videre.

Hvilken motor har en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport?

Motoren i denne bil har seks cylindre og er tre liter stor. Den bruger diesel. Den har også to turboladere, der gør den stærk. Denne motor giver bilen 340 hk og 700 Nm i kraft. Det betyder, at bilen er meget hurtig og stærk.

Denne BMW bruger omkring 8,1 liter diesel for hver 100km (12,5 km/L) den kører. Den udleder 252 gram CO2 for hver km. Bilen kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 6,1 sekunder. Det viser, hvor hurtig den er.

Den kan også trække op til 3,5 ton bag sig. Dette gør den til en god bil for dem, der har brug for at trække tunge ting.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport?

En BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport har 340 hestekræfter. Denne kraft gør, at bilen kan køre stærkt og hurtigt. Kraften i bilen kommer fra dens motor, som er bygget til at yde meget.

Med så mange hestekræfter kan bilen accelerere hurtigt. Den går fra 0 til 100 km/h på kun 6,1 sekunder. Dette viser, hvor hurtig og stærk bilen er. Kraften er vigtig for dem, der vil have en bil, der kan køre hurtigt og have kraft til at trække.

Hvad er tophastigheden for en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport?

Tophastigheden for en BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport er 245 km/t. Det betyder, at bilen kan køre meget hurtigt. Denne model har en stærk motor med 340 hestekræfter. Den kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 6,1 sekunder.

Dette viser, hvor hurtig og kraftfuld bilen er. Med sådan en hurtighed og styrke er BMW X7 et godt valg for folk, der vil have en bil, der kan køre hurtigt.

Hvad er dimensionerne på en BMW X7?

BMW X7 er en stor bil. Den er 5151 mm lang og 2000 mm bred, når spejlene er foldet ud. Højden er 1805 mm. Akselafstanden, som er afstanden mellem for- og baghjulene, måler 3105 mm.

Bilen har en frihøjde på 221 mm. Dette gør BMW X7 til en rummelig og komfortabel bil for både fører og passagerer.

Bagagerummet i BMW X7 er meget stort. Det kan rumme op til 1800 liter. Dette giver god plads til bagage, indkøb eller udstyr til fritidsaktiviteter. Med så meget plads er BMW X7 ideel for familier eller dem, der har brug for meget plads til transport.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X7?

Bagagerummet i en af disse biler kan rumme op til 1800 liter. Det betyder, at der er masser af plads til tasker og andet udstyr, du måske skal have med. Delen er delt i to, og den øverste del har en kant, som er 85 cm høj.

Dette kan være nyttigt, når du skal læsse store ting ind i bilen. Desuden kan luftundervognen hæve eller sænke bilens bagende med 8 cm. Dette gør det lettere at få ting ind og ud af bagagerummet.

Indeni finder du også et mindre rum på omtrent 80 liter under gulvet for småting. Bagagerummet har fem sæder, som kan flyttes med strøm, kroge til tasker, et net til at holde ting på plads og ekstra rum under gulvet.

Disse funktioner gør bagagerummet både stort og smart til opbevaring.

Kan man få anhængertræk på en BMW X7?

Ja, en BMW X7 kan fås med anhængertræk. Denne bil kan trække op til 3,5 ton. Det viser, at BMW X7 er stærk og klar til at håndtere tunge ting. Med sit kraftige træk er den perfekt for dem, der skal bruge bilen til at trække store ting som en campingvogn eller en trailer.

BMW X7 er lavet til at klare mange opgaver og er god til folk, der har brug for meget plads og styrke.

BMW X7 har også plads til syv personer. Hvis du skal bruge mere plads til at have ting med, kan du folde sæderne ned. Denne bil er ikke kun god til at trække. Den har også meget plads indeni.

Med et stort bagagerum og muligheden for at tilføje anhængertræk, passer BMW X7 til mange behov. Det gør den til et godt valg for familier eller dem, der ofte transporterer store ting.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en BMW X7?

BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport kan trække op til 3,5 tons. Dette gør den stærk til at håndtere store og tunge ting bagpå. Bilen selv kan have en total vægt på 807 kg, som er meget for en bil.

Så hvis du har brug for at trække en stor campingvogn eller båd, er denne BMW X7 klar til jobbet. Den er lavet til dem, der har brug for kraft til at trække tunge laster.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X7?

Du kan vælge forskellige fælge til din BMW X7. De passer til bilens store størrelse og forbedrer dens udseende. Her er nogle valg:

  1. Standard 21 tommers fælge - Disse kommer med bilen. De er store og ser godt ud.
  2. Større fælge som tilvalg - Du kan også vælge endnu større hjul hvis du vil have et unikt look.
  3. Adaptiv luftophæng - Dette er ikke en fælg, men det hjælper bilens fælge med at arbejde bedre. Det gør køreturen mere behagelig.
  4. Diverse stilarter - BMW tilbyder forskellige designs og farver på deres fælge, så du kan personliggøre din X7.

Disse valg lader dig skræddersy din bil, så den passer til din smag.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X7?

At vælge de rigtige vinterdæk til en BMW X7 er afgørende for sikker kørsel i koldt vejr. Det rigtige valg giver bedre greb og kortere bremselængde på sne og is.

  1. Søg efter dæk med dybe riller. Disse hjælper med at fjerne slud og vand fra under dækket.
  2. Vælg dæk med mange lameller. Disse små skæringer i dækmønsteret forbedrer grebet på glatte overflader.
  3. Prioriter dæk mærket med M+S (mudder og sne) eller et snefnugsymbol, som angiver, at de er testet til vinterbrug.
  4. Overvej størrelsen nøje. Se i bilens manual eller på siden af dine nuværende sommerdæk for at finde den anbefalede størrelse.
  5. Tjek anmeldelser og test før du køber. Nogle mærker præsterer bedre i vintertest end andre.
  6. Overvej run - flat teknologi, som tillader dig at køre videre selv efter et punkteret dæk, hvilket kan være praktisk om vinteren.
  7. Husk også alderen på dine vinterdæk. Selv sjældent brugte dæk bør udskiftes efter omkring seks år for maksimal sikkerhed og effektivitet.

Disse trin vil hjælpe dig med at finde de bedste vinterdæk til din BMW X7, så du kan nyde sikkert kørsel hele sæsonen igennem.

Hvor sikker er en BMW X7?

En BMW X7 har mange sikkerhedsfunktioner, der gør den til et sikkert valg. Bilen kommer med parkeringshjælp, fartpilot der kan tilpasse sig trafikken, hjælp til at holde sig i vejbanen og et system, der holder øje med de blinde vinkler.

Den har også en stor skærm foran føreren, som viser vigtig information. For dem, der kører meget om natten, er der et ekstra system, man kan vælge, som gør det nemmere at se fodgængere i mørket.

Sikkerheden for passagererne er også tænkt ind med airbags, forberedelser til en ulykke, et system til at ringe efter hjælp i nødstilfælde og særlige sikkerhedsfeatures for børn.

Den er testet og klarer sig godt med et lavt forbrug af diesel og en høj score i tests, hvilket viser, at den både er sikker og miljøvenlig. Prisen på bilen er også god, når man sammenligner med andre biler i samme klasse.

Dette gør BMW X7 til et godt valg for dem, der vil have en stor bil, som passer på både føreren og passagererne.

Hvordan er interiøret i en BMW X7?

Interiøret i BMW X7 er fyldt med luksus og komfort. Bilen kommer med luftopaffjedring og adaptiv dæmpning som standard for en jævn køretur. Der er et panoramatak, der giver meget lys indeni.

Klimaanlægget har fire zoner, så alle i bilen kan have deres egen ideelle temperatur. Indeni finder man også mange smarte opbevaringssteder og steder til drikkevarer i alle sæderækker.

Sæderne er store og behagelige. De i anden række kan endda justeres elektrisk. Dette sikrer, at passagererne kan sidde behageligt, uanset hvor lang turen er. Multimedia- og forbindelsesmulighederne er omfattende, hvilket betyder, at alle kan holde sig underholdt og forbundet på vejene.

Bagagerummet er kæmpestort, med op til 1800 liter plads når bagsæderne er lagt ned. Dette gør BMW X7 til et godt valg for familier eller folk, der har brug for meget plads til bagage.

Hvor mange personer er der plads til en BMW X7?

BMW X7 har plads til syv passagerer. Bilen er stor og giver god plads i alle tre rækker. Dette gør den ideel for familier eller grupper, der rejser sammen. Passagererne vil opleve komfort, selv på lange ture.

Den rummelige kabine i BMW X7 sikrer, at alle sidder godt.

Hvilket lydsystem har en BMW X7?

En BMW X7 kommer med standardhøjtalere. Folk kan vælge at betale mere for et Harman Kardon Surround Sound System. Der er også en mulighed for at få et Bowers & Wilkins-anlæg, hvis man vil have endnu bedre lyd.

Disse valg gør, at man kan få lige den lydoplevelse, man ønsker i sin bil.

Hvilke apps kan man få til en BMW X7?

I en BMW X7 kan du bruge mange nyttige apps gennem Online BMW tjenester og smartphone integration. Dette gør køreturen både lettere og mere underholdende.

  1. Vejrudsigt: Få opdateringer om vejret direkte i bilen.
  2. Concierge service: Brug denne service til at finde steder som restauranter eller hoteller.
  3. Apple Carplay: Spejl apps fra din iPhone til bilens skærm.
  4. Android Auto: Tilslut din Android-telefon for adgang til dens funktioner.
  5. Musikstreamingstjenester: Lyt til musik via apps som Spotify eller Apple Music.
  6. Podcasts: Stream podcasts direkte i bilen uden at bruge din telefon.
  7. Navigationstjenester: Brug Google Maps eller Waze for bedste rutevejledning.
  8. Håndfri opkald og beskeder: Ring op og send beskeder uden at røre din telefon.
  9. Bil status og informationstjenester: Tjek bilens sundhed og brændstofniveau på distancen.
  10. Parkeringsassistent app: Find nemmere parkeringspladser med denne hjælpende funktion.

Disse apps gør det muligt at holde forbindelsen, selv når du er på farten i din BMW X7.

Opdateres softwaren i en BMW X7 automatisk?

Softwaren i en BMW X7 får opdateringer automatisk. Dette sker gennem over-the-air opdateringer. Ejere af BMW X7 behøver ikke at køre til en forhandler for at få deres bil opdateret.

For at modtage disse opdateringer, skal bilen være forbundet til et Wi-Fi-netværk. Med denne metode kan ejerne nemt sikre, at deres køretøj altid har den nyeste software. Det gælder både for generelle systemopdateringer og for infotainment-systemet i bilen.

Dette system gør det smidigt at have bilens systemer opdaterede med de seneste funktioner og forbedringer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X7?

En BMW X7 kan gøres endnu mere personlig og funktionel med det rigtige tilbehør og ekstraudstyr. Her er nogle muligheder for at opgradere din bil:

  1. Integral - aktiv styring giver bedre kontrol og styring af bilen.
  2. Sportsæder forbedrer komforten og støtten under kørsel.
  3. Harman Kardon Surround Sound System tilbyder enestående lydoplevelse.
  4. Bowers & Wilkins - lydanlæg bringer koncertsalens kvalitet ind i bilen.
  5. Driving Assistant Professional - pakke inkluderer hjælpesystemer til føreren for sikkerhed.
  6. Trådløs opladning holder smartphones klar uden kabler.
  7. Panorama - soltag skaber en lysere og mere åben kabine.
  8. Luftaffjedring sikrer jævn kørsel på alle veje.
  9. Adaptiv dæmpning justerer sig automatisk efter vejforholdene.
  10. Fire zonet klimaanlæg lader passagerer indstille deres egen temperatur.
  11. BMW-tjenester online til navigation, musik og meget mere via iDrive-systemet.
  12. Apple Carplay og Android Auto integrering for let adgang til apps fra telefonen.

Disse valgmuligheder gør det muligt at skræddersy din BMW X7 efter dine præferencer og behov, så du får den mest behagelige og nydelsesrige køreoplevelse.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW X7?

BMW X7 bruger mange moderne teknologier. Den har luftaffjedring og adaptiv undervogn, som gør kørslen meget behagelig. Bilens styresystem, BMW Operating System 8.0, lader dig bruge en touchskærm, rattet og stemmestyring.

Dette system giver dig adgang til radio, Bluetooth, USB-porte og et navigationssystem. Du kan også bruge online BMW-tjenester samt Apple Carplay og Android Auto.

Der er flere måder at nyde musik på i en BMW X7. Du kan vælge standardhøjtalere eller betale ekstra for et Harman Kardon Surround Sound System eller et Bowers & Wilkins-anlæg.

Bilen har også avancerede nøglefunktioner og digital nøgleadgang. Trådløs opladning og styring af kompatible apps via iDrive er også muligt.

Hvad koster en BMW X7 xDrive40d M Sportpaket Steptronic Sport i grøn ejerafgift?

En BMW X7 xDrive40d M Sportpaket Steptronic Sport koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en BMW X7 til service?

En BMW X7 xDrive40d M Sport Steptronic Sport skal til service på variabelt fastsatte intervaller. Dette betyder, at tidspunktet for service afhænger af bilens brug og hvordan den køres.

For at finde ud af præcis, hvornår din BMW X7 skal til service, er det bedst at holde øje med bilens indbyggede vedligeholdelsessystem. Dette system fortæller dig, når det er tid til at tage bilen ind til tjek.

Det er vigtigt for ejere at følge disse anbefalinger for service for at sikre, at bilen kører godt og holder længere. Ved at følge bilens serviceprogram kan du også hjælpe med at bevare dens værdi over tid.

Husk, at de samlede månedlige omkostninger for at eje en BMW X7 kan stige, hvis du springer de nødvendige servicebesøg over.

Hvilke dele på en BMW X7 går mest i stykker?

Folk der kigger på en BMW X7 vil vide, hvilke dele der ofte går i stykker. Her er nogle punkter at tænke over.

  1. Elektronikproblemer: Mange ejere har oplevet fejl med bilens indvendige elektroniske systemer. Dette kan være alt fra skærme, der ikke reagerer, til problemer med navigationssystemet.
  2. Luftaffjedring: Systemet, der hjælper med at justere bilens højde og sikrer en jævn køretur, kan lide af lækager eller defekte komponenter.
  3. Motorproblemer: Nogle modeller har haft udfordringer med motorens ydeevne, herunder tab af kraft eller uregelmæssig tomgang.
  4. Turbofejl: Biler udstyret med turbo kan opleve fejl relateret til denne del, som påvirker bilens acceleration og effektivitet.
  5. Vandpumpe og termostat: Disse vigtige dele af kølesystemet kan svigte, hvilket fører til overophedning af motoren.
  6. Bremseskiver og klodser: Selvom det er normale sliddele, har nogle ejere rapporteret om højere end normal slitage for disse komponenter.
  7. Luftmassemåler: En defekt luftmassemåler kan føre til problemer med motorstyringen og påvirke bilens generelle præstation.

Disse punkter giver et overblik over de mest almindelige problemer X7-ejere kan støde på.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X7?

En BMW X7 har en standardgaranti på 2 år. Denne garanti har ingen grænse for, hvor mange kilometer bilen kører. Man kan vælge at få en længere garanti. Denne udvidede garanti kan vare op til 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km.

Med den udvidede garanti får man også ekstra beskyttelse og hjælp til bilen. Dette kan være godt for dem, der ønsker mere sikkerhed over længere tid.

Hvad dækker garantien på en BMW X7?

Garantien på en BMW X7 dækker meget. Den har en standardgaranti på 3 år og der er ingen grænse for, hvor mange kilometer du kan køre. Du kan vælge at få en længere garanti, op til 5 år eller 200.000 km.

Dette giver ro i sindet.

Den dækker også reparationer og dele, som bilen har brug for i denne periode. Vedligeholdelse og service er med, så din bil altid kører godt. BMW giver også hjælp på vejen, hvis du får brug for det, mens du har garantien.

Ønsker du mere sikkerhed, kan du købe ekstra dækning.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.30.24

Opdateret 10.09.2024, 14.30.24

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel