Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport (Årgang 03/2019 - 06/2019)

Købsguide: BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport (03/2019 - 06/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport?

Før du køber en BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport, skal du vide, at den har en motor med 250 kW / 340 hk. Denne bil med to døre kombinerer kraftfuld ydeevne med modernteknologi som elektrisk kaleche og avancerede førerassistancesystemer.

Den bruger omkring 8 liter brændstof pr. 100 kilometer og kuffertkapaciteten er på 235 liter. Bilen har funktioner som parkeringssensorer og bagudskiftsassistent, hvilket gør den til en toppræstationer i sin klasse.

Med BMW ConnectedDrive og andre teknologier som BMW Intelligent Personal Assistant oplever du enestående køreglæde og komfort. Trods dens høje pris, tilbyder denne model kvalitet og avanceret teknologi for dem, der værdsætter luksus og kraft i ét køretøj.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW Z4?

BMW Z4 tilbyder forskellige varianter, så købere kan finde den bil, der passer til deres behov. Fra sporty ydeevne til komfort, her er listen over tilgængelige modeller:

  1. sDrive20i Advantage: Denne model har en kraftfuld motor og er perfekt for dem, der ønsker en dynamisk køreoplevelse. Med sit innovative teknologier og brændstofforbrug, giver den en god balance mellem ydeevne og økonomi.
  2. sDrive30i Advantage: Stepping up, denne version bygger på sDrive20i med større kraft og mere avancerede funktioner. Den kombinerer sportslighed med elegance og tilbyder endnu mere raffinement og kraft.
  3. Steptronic Sport M40i: Topmodellen i serien, M40i leverer maksimal performance med sin imponerende acceleration og høje tophastighed. Med M sportbremser, m sportdifferentiale, og et skræddersyet lydsystem fra Harman Kardon, sætter denne model en ny standard for luksus sportsvogne.
  4. Steptronic Sport: Dette er basisversionen af Steptronic serien men skiller sig stadig ud med sin smidige køredynamik og effektive brug af teknologi som BMW Operating System 7 og BMW iDrive for at give føreren en intuitiv kontrol oplevelse.

Hver af disse varianter har designet til at opfylde forskellige kørselsbehov og præferencer, hvilket gør BMW Z4 til et alsidigt valg for mange bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW Z4?

Fordele og ulemper ved BMW Z4 vurderes nøje af potentielle bilkøbere. Denne bil byder på en blanding af høj ydeevne og luksuriøs komfort, samtidig med at den også bærer visse begrænsninger med sig.

Fordele Ulemper
- Kraftfuld motor - Begrænset plads
- Hurtig respons på styretøjet - Høj pris
- Bruger moderne teknologi
- Adaptive affjedringssystem tilbyder forskellige køreindstillinger
- Tilfredsstillende rundumsigt, lys og komfortniveau

Den adaptive affjedring bidrager til en personliggjort køreoplevelse, mens den kraftige motor sikrer hurtig og effektiv acceleration. Moderne teknologi forhøjer sikkerheden og brugeroplevelsen. Denne bil er ideel for de, der værdsætter kraft og komfort i et sporty design. Dog kan det begrænsede plads være en udfordring for nogle, ligesom den høje pris kan være en overvejelse for potentielle købere.

Hvordan klarer BMW Z4 sig i test?

BMW Z4 viser gode resultater i forskellige tests. Denne bil har imponeret med sin sprint fra 0-100 km/t på kun 4,5 sekunder. Desuden nåede den en topfart på hele 250 km/t. Det tyder på kraft og hastighed, som mange bilkøbere leder efter.

I ADACs Ecotest nåede den et gennemsnitsforbrug på kun 8 liter pr. 100 km. Det viser, at BMW Z4 ikke kun er hurtig, men også effektiv.

Samlet har BMW Z4 fået en stærk score på 2,3 i testene. Dens evne til at accelerere fra 60 til 100 km/t på blot 2,6 sekunder understreger dens imponerende præstation. Med disse resultater viser BMW Z4 sig som en stærk konkurrent på markedet for sportsbiler.

Bilkøbere kan forvente en bil, der leverer både hurtighed og økonomi i brændstofforbruget.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW Z4?

Hvis du søger efter en bil som BMW Z4, findes der flere lignende muligheder på markedet. Disse modeller tilbyder ofte lignende ydelser og design, som kan opfylde mange bilkøberes behov.

  1. sDrive20i Advantage: Denne variant er et solidt valg for dem, der ønsker en kraftfuld motor sammen med effektiv brændstofforbrug. Den leverer dynamisk køreglæde og økonomisk kørsel.
  2. sDrive30i Advantage: Med endnu mere kraft end 20i-modellen, tilbyder denne bil en stærk kombination af fart og finesse. Det er et godt valg for dem, der sætter pris på højtydende biler med stil.
  3. Steptronic Sport M40i: Dette alternativ skiller sig ud med sin imponerende 6-cylindrede benzinmotor og ydelse på 340 hk. Det kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 4,5 sekunder og har en tophastighed på 250 km/t, hvilket gør den til det ultimative valg for hastighedsentusiaster.

Disse modeller giver forskellige muligheder for at nyde køreglæden ved en sportsvogn. Hver har sine unikke fordele, men deler også det kendetegnede BMW's avancerede teknologi såsom BMW Teleservices og Connected Music for at sikre en forbundet oplevelse under kørslen. For de miljøbevidste brugere tilbyder disse modeller også anstændigt brændstofforbrug og CO₂-udledningstal, hvilket understreger BMW's fokus på bæredygtighed uden at gå på kompromis med præstationerne.

Hvor langt kører BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport på literen?

BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport bruger 8 liter brændstof på 100 kilometer. Dette tal kommer fra en Ecotest. I byen forbruger den 9,0 liter for hver 100 kilometer. Uden for byen kører den længere på literen, nemlig 6,8 liter pr.

100 kilometer. På motorvejen stiger forbruget igen en smule til 9,1 liter pr. 100 kilometer. Så hvis man kører forskellige steder, bruger bilen omkring 8,4 liter på 100 kilometer hvis det er benzin og lidt mindre, 7,6 liter, hvis det er diesel.

Dette viser, hvordan forbrug kan ændre sig afhængigt af hvor man kører.

Hvilken motor har en BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport?

En BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport har en stærk 6-cylindret benzinmotor. Denne motor er turboladet, hvilket giver bilen mere kraft. Motoren yder 340 hk. Det gør bilen hurtig og kraftfuld.

Denne model har også et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm ved 1600 omdrejninger i minuttet. Dette tal fortæller, hvor hurtigt bilen kan sætte fart. Med disse tal, viser BMW Z4 Roadster M40i sin styrke på vejen.

Kraften i motoren matcher godt med bilens sporty udseende og tilbyder en spændende køreoplevelse.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport?

BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport kommer med en stærk 6-cylindret benzinmotor. Denne motor yder 340 hk. Dette giver kraft og fart, så du kan nyde turen på vejene. Kraften i motoren mærkes tydeligt, når bilen accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,5 sekunder.

Med så meget kraft kan du forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, hver gang du sætter dig bag rattet.

Denne model har også et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm ved 1600 omdrejninger i minuttet. Det sikrer, at bilen har masser af trækkraft, selv ved lave hastigheder. Med disse specifikationer er BMW Z4 Roadster M40i ikke bare hurtig; den balancerer også performance og køreglæde på imponerende vis.

Kraft og elegance går hånd i hånd, når du kører denne bil.

Hvad er tophastigheden for en BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport?

Tophastigheden for denne bil er 250 km/t. Denne hastighed viser, hvor hurtigt den kan køre under de rette forhold. En BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport når denne imponerende hastighed takket være sin stærke motor.

Dette tal giver købere en god ide om bilens ydeevne og hvordan den står i forhold til andre biler i samme klasse. Fans af hurtige biler vil sætte pris på denne information, når de overvejer at købe denne model.

Hvor hurtigt accelererer en BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport fra 0-100 km/t?

BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport skyder fra 0-100 km/t på kun 4,5 sekunder. Denne hurtige acceleration viser, hvor kraftfuld bilen er. Med sådan en stærk præstation er den ideel for dem, der sætter pris på fart og effektivitet.

Kraften kommer fra bilens motor, som hjælper den med at levere imponerende hastigheder hurtigt. Denne model passer perfekt til bilkøbere, der ønsker en bil, der kombinerer sportslighed med avanceret teknologi og komfort.

Hvad er dimensionerne på en BMW Z4?

En BMW Z4 har en længde på 4324 mm, en bredde på 1864 mm, og den er 1304 mm høj. Disse mål gør bilen til en rummelig roadster med et slankt og sporty udseende. Takket være disse proportioner får føreren og passageren en behagelig køreopleveler med kvalitetskomfort, samtidig med at BMW Z4 bibeholder sit ikoniske udvendige design.

Dens størrelse sikrer også, at bilen skiller sig ud på vejen, hvilket gør den til et populært valg for købere, der værdsætter både præstation og stil.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW Z4?

Bagagerummet i en BMW Z4 er på 235 liter. Det er vigtigt for købere at vide dette, så de kan planlægge, hvor meget de kan tage med på ture. Om man skal have sportsudstyr eller kufferter med, passer det ind.

Denne bil viser, at selv i små sportsvogne kan man finde plads til bagage. Dette tal er specielt nyttigt, når man vurderer bilens brugbarhed til daglige gøremål eller weekendture.

Kan man få anhængertræk på en BMW Z4?

Man kan ikke få et anhængertræk monteret på en BMW Z4. Denne bil er designet til at være en sporty roadster, og producenten tilbyder ikke denne mulighed fra fabrikken.

Hvor mange kg må en BMW Z4 trække på anhængertrækket?

En BMW Z4 M40i kan ikke trække en trailer, da der ikke kan monteres anhængertræk.

Hvilke fælge kan man få til en BMW Z4?

BMW Z4 tilbyder en række stilfulde og funktionelle fælge. Bilkøbere kan vælge mellem forskellige størrelser og designs for at tilpasse deres bil.

  1. 18 letmetalfælge, som passer perfekt til dem, der ønsker et klassisk udseende.
  2. 19 letmetalfælge for en mere dominerende og sporty følelse på vejen.
  3. Dobbelt eger design, der giver BMW Z4 et skarpt og moderne udtryk.
  4. V-design fælge, der tilføjer en dynamisk og kraftfuld karakter til bilens overordnede æstetik.
  5. Farvevalg inkluderer sort for en stealth-agtig vibe, sølv som giver en ren og poleret finish, eller gunmetal for at understrege bilens robuste natur.

Købere har friheden til at vælge de fælge, der matcher deres stil og kørselsbehov bedst.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW Z4?

Valget af vinterdæk til en BMW Z4 er afgørende for sikker kørsel om vinteren. Vinterdæk med stærkt greb, korrekt dæktryk og lav rullemodstand forbedrer både sikkerheden og brændstofeffektiviteten.

  1. Søg efter vinterdæk med højt greb på både våde og snedækkede veje. Det bidrager til BMW Z4's stabilitet i vanskelige vejforhold.
  2. Vælg vinterdæk med dæktryk der passer til BMW Z4's specifikationer. Korrekt dæktryk sikrer optimal ydeevne og sikkerhed.
  3. Foretræk vinterdæk med lav rullemodstand for at bære ned på benzinforbruget og reducere miljøbelastningen.
  4. Sørg for at vinterdækkene har den rette størrelse for netop din model af BMW Z4 for at få mest muligt ud af bilens køreegenskaber.
  5. Overvej vejforholdene, hvor du normalt kører, når du vælger dine vinterdæk. Forskellige typer vinterdæk passer til forskellige slags vejr.
  6. Bertag at vælge vinterdæk udstyret med ekstra robuste sidevægge, hvilket kan være en stor hjælp til stabiliteten, når man svinger eller undviger pludselige forhindringer.
  7. Tjek altid mærkningen på vinterdækkene før køb, så du er sikker på de lever op til de lovkrav og standarder der gør sig gældende.

Ved følge disse tips kan man vælge de rigtige vinterdæk til sin BMW Z4 og nyde godt af en behagelig samt sikker køreoplevelse hele vintersæsonen igennem.

Hvor sikker er en BMW Z4?

En BMW Z4 har mange sikkerhedssystemer. Den har linjevogter, kollisionsadvarsel og fartpilot. Disse hjælper med at holde bilen på vejbanen, advarer før en kollision og styrer hastigheden.

Bilen har også passive sikkerhedssystemer som frontairbags, side- og hovedairbags samt fodgængerbeskyttelse. Disse beskytter folk inde i bilen og dem udenfor ved uheld.

ADAC Ecotest gav BMW Z4 en score på 60 point, hvilket er tre stjerner. Det viser, at bilen er ret sikker. Med disse sikkerhedsfunktioner er en BMW Z4 et godt valg for folk, der sætter pris på sikkerhed.

Hvordan er interiøret i en BMW Z4?

Interiøret i en BMW Z4 byder på komfortable sportsæder, som kan justeres for at give den bedste siddeposition. Bilen har også flere opbevaringsmuligheder, så man nemt kan have alle sine ting med.

BMW Operating System bruger sprogforståelse, der gør det nemt at betjene bilens funktioner ved bare at tale til den. Dette system giver føreren mulighed for at holde fokus på vejen, mens forskellige indstillinger tilpasses.

Digitale kombiinstrumenter viser kørselsinformation klart og tydeligt, så alt hvad man skal bruge er inden for synsvidde.

BMW Z4 er ikke kun en bil; det er en oplevelse. Med Harman Kardon surround sound system får man lyd i topkvalitet, uanset om man lytter til musik eller bruger navigationssystemet.

Android Auto og Apple CarPlay® sikrer, at man nemt kan forbinde sin smartphone med bilen og bruge apps på bilens skærm. Alt i alt er BMW Z4's interiør en blanding af luksus og teknologi, designet til dem der sætter pris på kvalitet og komfort.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW Z4?

En BMW Z4 har kun plads til 2 personer. Denne bil er skabt med tanken om en sporty køreoplevelse for føreren og én passager. Bagagerummet i en BMW Z4 er også vigtigt at tænke på, når man køber bilen, da den begrænsede sædekapacitet betyder, at man skal overveje, hvor meget man kan have med.

Med kun to sæder får både fører og passager en oplevelse ud over det sædvanlige i denne roadster.

Hvilket lydsystem har en BMW Z4?

BMW Z4 M40i har et imponerende lydsystem fra Harman Kardon. Det omfatter 12 højttalere rundt i bilen. Sammen giver de en samlet lydstyrke på 464 watt. Lyden justeres gennem en integreret forstærker og en digital signalprocessor.

Systemet tilbyder også en equalizer med mange muligheder for at indstille lyden præcis, som man ønsker.

Lydsystemet inkluderer en DAB-tuner til digital radio, så man kan nyde krystalklar lydkvalitet på farten. For dem, der foretrækker egen musik, tilbydes tilslutningsmuligheder via USB og Bluetooth.

Dette sikrer, at passagererne altid kan have deres yndlingsmusik lige ved hånden.

Hvilke apps kan man få til en BMW Z4?

En BMW Z4 kommer med mange moderne teknologier, herunder apps, der forbedrer køreoplevelsen. Med Apple Carplay og et navigationssystem opdateret online, får ejere adgang til vigtige funktioner lige ved hånden.

  1. Apple CarPlay: Giver mulighed for at spejle din iPhone's interface direkte på bilens display. På denne måde kan du nemt bruge kort, musik, beskeder og andet.
  2. BMW ConnectedDrive: Denne app holder din BMW Z4 forbundet med omverdenen. Den tilbyder realtid trafikopdateringer, fjernbetjening af bilfunktioner og tilgængelighed af online-tjenester.
  3. My BMW App: Med denne app kan du tjekke din bilens status, såsom resterende rækkevidde eller dørernes låsestatus, direkte fra din smartphone.
  4. BMW Digital Key: Bruger nærhedsbaseret teknologi til at låse dit køretøj op og starte motoren via din smartphone.
  5. Navigationssystem: Tilbyder online-opdatering af kort for at sikre, at du altid har de nyeste vejoplysninger tilgængelige.
  6. Parking Assistant: En hjælpefunktion i appen gør det nemmere at finde pladser og parkere bilen korrekt ved hjælp af kameraer og sensorer rundt om køretøjet.
  7. Driving Assistant: Denne teknologi giver adgang til sikkerhedsfunktioner såsom bremseassistent eller vognbaneassistent direkte fra dit kontrolpanel.
  8. BMW Head-Up Display App: Viser væsentlig information i førerens synsfelt, som hastighed og navigationsinstrukser uden at skulle kigge væk fra vejen.
  9. SIM-kort baserede tjenester: Leverer e-mobilitet funktioner som fjerndiagnosticering og -kontrol samt muligheden for softwareopdateringer over the air.
  10. Video Tutorials om E-Mobilitet: Forklarer brugen af elbil-funktionerne i din BMW Z4 gennem letforståelige videoer.
  11. Offentlig Opladning Apps: Hjælper dig med at finde nærmeste station for opladning af elbiler samt giver info om ledige ladestandere langs din rute.

Disse apps giver en samlet pakke af praktiske løsninger designet til daglig brug, der sætter køreturssikkerheden og lettere betjening centerstage i en BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport oplevelse.

Opdateres softwaren i en BMW Z4 automatisk?

Softwaren i en BMW Z4 opdateres nemt og bekvemt. Takket være BMW Operating System kan ejere få automatisk softwareopdatering. Dette betyder, at bilen kan forbedre sine funktioner over tid uden at skulle besøge et værksted.

Det eneste det kræver, er en internetforbindelse. Bilens multimedia- og konnektivitetsfunktioner som navigations system og Apple Carplay kan også blive opdateret på denne måde.

Disse updates sikrer, at din BMW Z4 altid kører med den nyeste teknologi og de seneste funktioner. Dette forbedrer både køreoplevelsen og sikkerheden for dig som bilist. Fordi systemet forstår naturlig tale, bliver det endnu nemmere at bruge bilens betjeningssystem under kørslen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW Z4?

At vælge tilbehør og ekstraudstyr til en BMW Z4 kan forvandle din biloplevelse. Det gør din køretur mere behagelig, sikker og personlig.

  1. M Aerodynamik pakke giver bilen et mere sporty look og bedre aerodynamik.
  2. Nøglefri adgang gør det nemt at låse bilen op uden at bruge nøglen.
  3. Trådløs opladning holder dine enheder opladt på farten.
  4. Varme i rattet til kolde dage.
  5. Adaptiv M undervogn giver en bedre køreoplevelse ved at justere suspensionen.
  6. LED-forlygter med udvidet indhold lyser vejen op tydeligt om natten.
  7. Navigationssystem Plus hjælper med at finde vej og har flere smarte funktioner.
  8. Harman Kardon lydsystem giver fantastisk lyd til musik og radio.
  9. Head-up display viser vigtig information lige i dit synsfelt.

    10 NTår du får brug for ekstra bagspace, kan folding af række 2 sæderne give dette..

    11 Quålget et avanceret sikkerhedssystem med blandt andet nødbremseassistent og baneassistent.

    12 Gratis adgangbility options som parkeringsassistance forenkler hverdagskørsel.

    13 Letmetalhjul i forskellige designs forstærker bilens udseende.

    14 Komfortadgang tillader åbning af bagagerum uden at bruge hænderne.

    15 M lædersportstrareringrad føjer exklusivitet til interiøret og god følelse ved kørsel.

Disse muligheder gør din BMW Z4 endnu mere unik og skræddersyet til dine behov.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW Z4?

BMW Z4 bruger mange smarte teknologier. Den har et adaptivt affjedringssystem, der gør kørslen både glat og behagelig. Bilen kommer også med ZF otte-trins automatgear, som sikrer, at gearskiftene er både hurtige og jævne.

Dette gør BMW Z4 til en fornøjelse at køre.

For ekstra komfort har den en elektrisk kaleche. Det betyder, at man nemt kan åbne og lukke taget med et tryk på en knap. Denne roadster er også udstyret med avancerede kørehjælpesystemer.

Disse systemer hjælper med at holde bilen sikker på vejen ved at advare føreren om mulige farer og nogle gange endda automatisk reagere for at undgå ulykker. Så, mens man nyder køreturen, passer BMW Z4 også på sine passagerer.

Hvad koster en BMW Z4 Roadster M40i Steptronic Sport i grøn ejerafgift?

En BMW Z4 koster i 2024 ca. fra 2.380 kr til 11.740 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW Z4 til service?

En BMW Z4 M40i skal besøge et servicecenter hver 15.000 km eller mindst en gang om året. Det, der kommer først, tæller. Det er bedst at følge bilens vedligeholdelsesplan nøje.

Dette sikrer, at bilen altid kører godt og har en lang levetid. På et autoriseret BMW-servicecenter vil de tjekke bilens olie, filtre, bremser og andre vigtige dele. De udskifter dem om nødvendigt.

Det er afgørende at holde sig til de anbefalede serviceintervaller. Dette kan forhindre større problemer med bilen senere hen. Det kan også hjælpe med at holde bilens værdi oppe, hvis du beslutter at sælge den igen.

For præcis serviceinformation er det en god ide at kontakte et anerkendt BMW-servicecenter. De kan give detaljer om de nøjagtige intervaller for en BMW Z4 M40i.

Hvilke dele på en BMW Z4 går mest i stykker?

BMW Z4 er kendt for sit flotte design og gode køreegenskaber. Alligevel er der nogle dele, som kan gå i stykker og kræve reparation eller udskiftning:

  1. Elektroniske komponenter: Softwareproblemer og fejl i elektriske systemer sker ofte.
  2. Turboen: For modeller med turbo, kan denne komponent være udsat.
  3. Hjulophænget: Slid på hjulophæng og foringer opstår over tid.
  4. Bremser: Skiver og klodser skal udskiftes hyppigere ved hård kørsel.
  5. Vandpumpe: Denne del kan svigte, hvilket fører til overophedning af motoren.
  6. Luftmassemåleren: Fejl i luftmassemåleren påvirker motorens ydeevne negativt.
  7. Kølergrillen: Plastikdelen i kølergrillen kan blive beskadiget, særligt ved tyske veje.
  8. Bagagerummet: Mekanismen til åbning og lukning af bagagerummet går ofte i stykker.
  9. Transmissionens dele: Problemer med gearkassen, især hos automatgearmodeller.
  10. Olielækage: Dele af motoren, som holder olien inde, kan begynde at lække.

Disse problemer peger på behovet for at have en god BMW servicepakke og regelmæssigt tjekke bilens tekniske data for at undgå større problemer.Embedded within these issues is the understanding that ejere af en BMW Z4 skal være opmærksomme på disse almindelige problemer for at sikre deres bils langsigtede sundhed og performance.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW Z4?

Garantien på en BMW Z4 beskytter mod rust i 12 år. Dette giver ejere en lang periode med sikkerhed mod rustskader. Garantien sikrer, at bilen forbliver i god stand og beskytter din investering.

Dette er vigtigt for bilkøbere, der ønsker at undgå ekstra udgifter til reparationer. Sikkerheden og kvaliteten af BMW Z4 understreges af denne omfattende garanti. Den viser også BMW's tillid til deres biler.

Hvad dækker garantien på en BMW Z4?

BMW Z4 M40i kommer med en imponerende garantiperiode på 12 år mod rust. Dette viser, hvor meget tillid BMW har til kvaliteten af deres biler. Bilen bygges i Graz, Østrig, hvor man bruger moderne teknikker for at sikre, at hver bil holder.

Med denne lange garantiperiode er ejere sikret mod eventuelle rustskader, som kan opstå gennem årene. Det er en stor fordel for dem, der ønsker en bil, der ikke bare køres godt, men også holder godt.

Garantien på denne model inkluderer også adgang til services som BMW Vejhjælp. Vejhjælpen sørger for, at ejere får hurtig hjælp, hvis de støder på problemer undervejs. Fra nødbremsefunktion til parkeringsassistent og regn- samt lyssensorer, dækker garantien vigtige funktioner og dele, der sikrer bilens performance og sikkerhed.

Med adaptivt undervogn og moderne lys i form af xenon/LED, giver BMW Z4 ejere ikke bare en unik køreoplevelse men også fred i sindet med disse omfattende garantier.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.18

Opdateret 10.09.2024, 14.35.18

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel