Find brugte biler til salg

Guiden handler om Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 (Årgang 09/2021 - 06/2022)

Købsguide: Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 (09/2021 - 06/2022)

Hvad skal du vide inden du køber en Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4?

Før du køber en Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4, skal du vide, at den har 150 hestekræfter og kan køre i terræn med firehjulstræk. Den er udstyret med klimaanlæg, navigation og et bakkamera for at hjælpe dig på vejen.

Med fartpiloten kan du holde en konstant hastighed på lange ture. Bilen kan trække bremsete trailere op til 1,5 ton, hvilket gør den god til eksempelvis jagt eller at hale en lille campingvogn.

Brændstofforbruget ligger på 8,1 liter/100km (12,5 km/L) og bilen har en tank på 50 liter. Men den mangler nye sikkerheds- og komfortfunktioner som head-up display og trafikskiltgenkendelse.

Det er også værd at bemærke, at Dacia Duster ikke klarede sig godt i NCAP-testene, hvilket stiller spørgsmålstegn ved dens sikkerhed.

Når du tager disse oplysninger i betragtning, sammenlignes Dacia Duster ofte med andre biler som Suzuki Jimny og Nissan Qashqai. Begge alternativer tilbyder lignende størrelser og kapaciteter men tjek altid sikkerhedsbedømmelser og hvilke funktioner de forskellige modeller kommer med.

Dacia Duster kan være en økonomisk valgmulighed hvis dit budget er stramt og du har brug for en robust bil med god brændstoføkonomi, men husk at vurdere, hvad du prioriterer mest ved din næste bil: pris, sikkerhed eller måske noget helt tredje.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Dacia Duster?

Dacia Duster kommer i flere varianter. Købere i Danmark har mulighed for at vælge den version, der passer til deres behov og livsstil. Her er en gennemgang af de forskellige modeller:

  1. Duster TCe 90 Access 2WD: Denne basismodel er udstyret med en benzinmotor og forhjulstræk. Den er perfekt til dem, der søger en økonomisk brugt bil for daglig kørsel.
  2. Duster TCe 130 Comfort 2WD: Med lidt mere kraft end basismodellen tilbyder denne variant også kun forhjulstræk men har flere komfortfunktioner.
  3. Duster TCe 150 Prestige 2WD EDC: Topmodellen i benzinvælgerne, som tilbyder både høj ydeevne og avancerede teknologier som Apple CarPlay, gør køreoplevelsen mere behagelig og forbundet.
  4. Duster Blue dCi 115 Essential 2WD: For dieselentusiasterne leverer denne version god brændstoføkonomi takket være sin dieselmotor, samtidig med at den bevarer et solidt niveau af komfort.
  5. Duster TCe 100 ECO-G Essential 2WD: Denne unikke model bruger både benzin og LPG (flydende petroleumsgas), hvilket giver en jordnær løsning for miljøbevidste bilister, der ønsker at reducerere emissionen og køreøkonomien.

Hver variant underlines forskellige behov fra drivmiddeltype til komfortniveau og teknologiske opgraderinger, såsom integration af smart-apps inklusiv Apple CarPlay, som gøre det nemmere på vejene. Valget mellem disse modeller giver et bredt spektrum af muligheder for bilkøbere, der leder efter alt fra en simpel transportløsning til et bedre udstyret køretøj med højere præstationer og komfort.

Hvad er fordele og ulemper ved Dacia Duster?

Dacia Duster byder på god acceleration og rimelig brændstofeffektivitet, som gør den til en stærk spiller på markedet. Den klarer sig godt på vejen med komfortable køreegenskaber.

Denne bil er også kendt for sine gode pladsforhold, hvilket gør den ideel til familier. Lave omkostninger til vedligeholdelse og reparationer samt lavt værditab er store plusser.

På minus siden mangler Dacia Duster avancerede sikkerhedsudstyr, og den har et højt lydniveau på 70,5 dB(A) ved 130 km/t. Sikkerhedsudstyret er generelt på et lavt niveau, og kollisionstestresultaterne er dårlige.

Bagsædepladsen er begrænset, og indretningen i bagagerummet virker billig. Disse ulemper kan være afgørende for visse bilkøbere, der vægter sikkerhed og komfort højt.

Hvordan klarer Dacia Duster sig i test?

I forskellige tests har Dacia Duster fået blandet modtagelse. Bilens præstationer viser et Aftest-resultat på 4,1 for familier, hvilket er godt. Men for bykørsel får den kun 1,8.

Ældre vil finde den ok med en score på 3,3, og for dem, der kører lange ture, er scoren 3,5. Til transportopgaver scorer den 2,8, og føreroplevelsen vurderes til 4,0. Pris/ydelsesforholdet ligger på 2,8.

I sikkerhedstests som NCAP-testen fik den dog kun tre ud af fem stjerner. Det viser, at den giver tilstrækkelig beskyttelse for personer op til 1,70 m. ADAC har også givet vurderinger for forskellige brugsscenarier som familie og bykørsel.

Bremseevnen blev afprøvet med nødstop fra 100 km/t og her stoppede bilen efter 35,2 meter med halv belastning. Dette tal er centralt for folk, der lagt vægt på sikkerheden. Samlet udmaler disse testresultater et varieret billede af Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4.

Den klarer sig godt i nogle områder men har udfordringer i andre. Købere skal tage højde for disse oplysninger, når de beslutter sig for eller imod denne bilmodel.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Dacia Duster?

Dacia Duster har flere konkurrenter på markedet, som byder på lignende størrelse og funktioner. Disse køretøjer er værd at overveje for bilkøbere, der søger alternativer.

  1. Seat Ateca: Tilbyder moderne teknologi og komfort. Denne bil skinner med sit sikkerhedsudstyr og har vist gode resultater i kollisionstests.
  2. Subaru XV: Kendt for sin fremragende firehjulstræk, hvilket gør den ideel til eventyr uden for de slagne veje. Sikkerhed er også i top hos Subaru XV.
  3. Volkswagen T-Roc: Fremstår som en stærk konkurrent med stilfuldt design og høj kvalitet indenfor både interiør og eksteriør. Ligesom Seat Ateca klarer denne bil sig godt i sikkerhedstests.

Disse biler tilbyder funktioner, der matcher eller overgår dem i Dacia Duster, især når det kommer til sikkerhedsudrustning og resultater fra kollisionstester.

Hvor langt kører Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 på literen?

Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 kører 8,1 kilometer på literen. Den har en tank på 50 liter. Bilen udleder 222 gram CO2 per kilometer. Med disse tal kan bilkøbere lave et godt valg, hvis de tænker på både økonomi og miljø.

Denne model passer til folk, der leder efter en bil med god brændstoføkonomi og samtidig ønsker en bil, der kan klare forskellige veje og vejrforhold.

Hvilken motor har en Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4?

Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 har en motor på 1,3 liter. Denne turboladet benzinmotor yder 150 hestekræfter og har et drejningsmoment på 250 Nm. Bilen er også udstyret med et start-stop-system, der hjælper med at spare brændstof.

Denne kombination sikrer god kraft og økonomi for bilkøbere, der leder efter en bil med både styrke og effektivitet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4?

En Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 har 150 hestekræfter. Denne bil er stærk med en god ydeevne, takket være dens motor. Den har også et drejningsmoment på 250 Nm, hvilket giver bilen evnen til at trække godt fra start og klare stigninger uden problemer.

Kraft og ydeevne i denne bil er ideel for dem, der søger en robust bil med god trækkraft, uanset om det er på landevejen eller i mere krævende terræn.

Hvad er tophastigheden for en Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4?

Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 kan køre op til 198 km/t. Den har en motor på 1,3 liter og en turbolader. Denne bil giver 150 hestekræfter og et drejningsmoment på 250 Nm. Bilen er hurtig og kan gå fra 0-100 km/t på kun 10,4 sekunder.

Denne model standser også effektivt - fra 100 km/t til helt stille på kun 35,2 meter. Dette viser, at Dacia Duster ikke kun er farverig som lilla eller solid som en Land Rover Defender, men også leverer præstation og sikkerhed.

Hvor hurtigt accelererer en Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 fra 0-100 km/t?

En Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 klarer sprinten fra 0 til 100 km/t på bare 10,4 sekunder. Dette tal viser, hvor kvik bilen er til at komme op i fart. Kraftfuld acceleration gør denne model til et godt valg for bilkøbere, der ønsker en bil, der kan håndtere både bykørsel og udfordringer på motorvejen.

Hvad er dimensionerne på en Dacia Duster?

Dacia Duster er en bil med gode størrelser for dem, der søger plads. Den måler sig ud med en længde, bredde og højde, der gør den til en rummelig bil. Med disse dimensioner tilbyder Duster god komfort og masser af plads inde i bilen.

Dens størrelse gør det også nemt at have godt med bagage i bagagerummet. Her kan man have mellem 310 liter under kofferraumabdeckung og op til 1.360 liter, når man lægger sæderne ned.

Bagagerummet har forskellige kapaciteter afhængigt af hvordan sæderne er placeret. Med alle sæder oppe er der 310 liter til rådighed. Hvis du lægger sæderne ned, får du op til 675 liter.

Og hvis du virkelig har brug for meget plads, kan du fjerne alt bag forsæderne og få helt op til 1.360 liter plads. Dette gør Dacia Duster til en alsidig bil, der kan håndtere mange forskellige transportbehov.

Med sin maksimale lasteevne på 459 kg kan den bære en god mængde vægt også.

Hvor stort er bagagerummet i en Dacia Duster?

Bagagerummet i en Dacia Duster rummer 310 liter, når bagageafdækningen er på. Hvis du fjerner afdækningen og fylder op til taget, vokser kapaciteten til 600 liter. Skal du bruge mere plads, kan du lægge bagsæderne ned.

Så får du 675 liter at fylde i. For maksimal plads kan bilen udnyttes op til 1.360 liter bag forsæderne. Det giver god fleksibilitet til alt fra dagligdags indkøb til længere ture med meget bagage.

Kan man få anhængertræk på en Dacia Duster?

Ja, en Dacia Duster kan udstyres med anhængertræk. Det gør den mere praktisk for dem, der har brug for at trække en trailer eller campingvogn. Med en tagræling og anhængertræk bliver Dusteren et godt valg for eventyrlystne familier og folk, der nyder udendørs aktiviteter.

Dette tilbehør øger bilens alsidighed, så ejere kan få mere ud af deres køretøj.

Udstyr som anhængertræk tilføjer også værdi til bilen ved videresalg. Dusterens evne til at trække tunge læs betyder, at den kan håndtere forskellige transportopgaver, hvilket gør den til en attraktiv mulighed for bilkøbere.

Hvor mange kg må en Dacia Duster trække på anhængertrækket?

En Dacia Duster kan trække op til 1.500 kg med et anhængertræk. Dette gør den egnet til at tage både bremsete trailere og større læs med på vejen. Det er vigtigt for købere, der har behov for en bil, der kan håndtere forskellig transport.

Med denne kapacitet passer Dacia Duster godt til dem, der måske skal flytte tungt udstyr, campingvogne eller andre tunge genstande. Denne egenskab gør bilen til et praktisk valg for mange.

Hvilke fælge kan man få til en Dacia Duster?

Dacia Duster tilbyder et udvalg af fælge, som kan forbedre både bilens udseende og køreegenskaber. Man kan vælge mellem forskellige størrelser og designs.

  1. Aluminiumsfælge er en mulighed for dem, der gerne vil have et sporty look. De kommer ofte i størrelser som 16, 17 eller 18 tommer.
  2. Stålfælge er tilgængelige for de købere, der søger en mere økonomisk eller funktionel løsning.
  3. Fælgstørrelserne varierer baseret på bilens specifikke udstyrsniveau og årgang. Det er vigtigt at tjekke disse detaljer for den model, man er interesseret i.
  4. Design og finish på fælgene kan også ændre sig. Købere har valget mellem flere stilarter, der passer til forskellige personlige præferencer.

    5 April 2023

  5. Før man vælger fælge, bør man konsultere med en autoriseret forhandler eller kigge i bilens specifikationer for at sikre kompatibilitet.
  6. Valg af fælge påvirker ikke kun bilens udseendemæssige attraktivitet, men også hvordan den kører og hvor meget benzin den bruger.
  7. Sikkerheds- og lovmæssige aspekter skal også tages i betragtning ved valg af fælge, så det matcher bilens krav og standarder.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Dacia Duster?

Til en Dacia Duster er det klogt at vælge vinterdæk, der sørger for god sikkerhed og stabilitet i vintermånederne. God kvalitet og mønsterdybde er afgørende. Mange vælger mærker som Michelin eller Continental, fordi de byder på godt vejgreb og lang holdbarhed.

Man skal sikre, at dækkene passer til bilens specifikationer.

At vælge de rette dæk handler også om at passe på miljøet og din pengepung. Dæk med lav rullemodstand kan forbedre brændstoføkonomien og mindske CO2-udslippet. Det er også værd at tjekke efter dæk, der klarer sig godt i tests for bremselængde på våd og tør vej.

Husk, korrekt lufttryk forlænger dækkets levetid.

Hvor sikker er en Dacia Duster?

Dacia Duster har kun fået tre ud af fem stjerner i NCAP-testen. Den mangler avancerede sikkerhedsfunktioner som selvstyring ved nødsituationer, hjælp til at holde sig i sit spor og gode kameraer foran og bagved.

Den har dog aktiv sikkerhed såsom ESP (et system, der hjælper med at holde bilen stabilt), dæktryksovervågning og hjælp til at bremse.

For passiv sikkerhed tilbyder den airbags og sikkerhedsseler med strammer. Selvom Dacia Duster giver grundlæggende beskyttelse, kan manglen på ny teknologi til at forebygge uheld være en ulempe for dem, der søger højeste sikkerhedsniveau.

Hvordan er interiøret i en Dacia Duster?

Interiøret i en Dacia Duster byder på komfortable forsæder med god plads til føreren og passageren foran. Forsæderne giver god støtte, selv på lange ture. På bagsædet er pladsen derimod mere begrænset, hvilket kan være en udfordring for voksne på længere rejser.

Bagsædets ryglæn kan klappes ned i to dele, hvilket giver fleksible muligheder for at udnytte bagagerummet.

Bilen er også udstyret med et justerbart rat, viskerblade med intervalfunktion, lysstyring og knapper til klimaanlægget. Disse funktioner er lette at bruge og bidrager til en behagelig køreoplevelse.

Alt i alt tilbyder Dacia Duster et interiør, der fokuserer på det væsentlige med en række praktiske funktioner, der gør hverdagen lettere for både føreren og passagererne.

Hvor mange personer er der plads til i en Dacia Duster?

En Dacia Duster har plads til fem personer. Det giver en bil fuld af muligheder for familier eller mindre grupper, der gerne vil rejse sammen. Foran er der god plads, men det er værd at bemærke, at pladsen kan føles begrænset på bagsædet for voksne op til 1,80 m.

Dette betyder, at selvom der er siddepladser til fem, kan komforten for dem, der sidder bagved, være lidt stram på længere ture.

Hvilket lydsystem har en Dacia Duster?

Dacia Duster kommer med et Media-Nav Evolution lydsystem. Det har en otte-tommer berøringsskærm. Systemet giver mulighed for at koble til via USB, Bluetooth til håndfri samtaler og musikstreaming.

Det understøtter også Apple CarPlay og Android Auto. Dette gør det nemt at bruge smartphone apps direkte på skærmen. Musikelskere vil nyde god lydkvalitet og nem tilslutning af deres enheder.

Dette lydsystem passer godt til både lange ture og daglig kørsel.

Hvilke apps kan man få til en Dacia Duster?

Man kan tilføje flere nyttige apps til en Dacia Duster for at gøre køreturen sjovere og mere bekvem. Med Apple CarPlay og Android Auto kan man nemt få adgang til sine foretrukne apps fra bilens skærm.

  1. Google Maps: Denne app giver realtidsnavigation og trafikoplysninger, så man altid finder den bedste rute.
  2. Spotify: Musikstreamingappen giver mulighed for at lytte til millioner af sange og podcasts efter eget valg.
  3. Waze: Denne community-baserede trafik- og navigation-app viser vejarbejde, uheld og fartkontroller på ruten.
  4. WhatsApp: Gør det muligt at sende beskeder og lave opkald via bilens højttalersystem uden at tage hænderne fra rattet.
  5. Audible: Appen er perfekt for dem, der nyder at lytte til lydbøger under kørslen.
  6. Podcasts: Apples egen podcast-app giver adgang til et bredt udvalg af podcasts om alle mulige emner.
  7. Apple Music: Tilbyder streaming af musik, radiostationer og mere direkte fra bilens infotainmentsystem.
  8. Telefon: Integrerer din smartphones kontakter, så du nemt kan ringe op eller modtage opkald mens du kører.
  9. Beskeder: Læser dine indkomne beskeder højt, så du ikke behøver kigge væk fra vejen for at læse sms'er.
  10. Kalender: Giver overblik over din daglige plan direkte på bilens skærm, så du ikke går glip af møder eller aftaler.

Med disse apps installeret i en Dacia Duster bliver hver tur både sikrere og mere fornøjelig uden at gå på kompromis med fokus på kørslen.

Opdateres softwaren i en Dacia Duster automatisk?

Softwaren i en Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 bliver ikke opdateret af sig selv. Bil ejere skal selv finde opdateringer og få dem installeret. Dette kan kræve et besøg hos en forhandler eller et værksted.

Det er vigtigt at huske på, hvis man overvejer at købe denne bilmodel. Da der ikke findes automatiske opdateringer, skal ejeren være opmærksom på at holde bilens software opdateret for at sikre, at alt kører som det skal.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Dacia Duster?

Dacia Duster tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr, som gør din køreoplevelse endnu bedre. Dette udstyr er både praktisk og økonomisk.

  1. Tagbøjler: God løsning for dem, der har brug for ekstra bagageplads.
  2. Anhængertræk: Perfekt for at tage cykler eller en trailer med på tur.
  3. Beskyttelsesudstyr til biler: Inkluderer kofangerbeskyttere og beskyttelseslister, som holder din bil sikker.
  4. Bagagerumsbakke: En plastikbakke, der beskytter bagagerummet mod snavs og væsker.
  5. Vinterhjul: Nødvendige for sikker kørsel i koldt vejr.
  6. Måtter i bilen: Gummimåtter til at beskytte gulvet i vådt og snavset vejr.
  7. Parkeringscensorer: Hjælpemiddel til nemmere parkering med lydsignaler, når du nærmer dig en forhindring.
  8. Midterarmlæn med opbevaring: Til ekstra komfort og opbevaringsrum i kabinen.
  9. Navigationssystem: For ikke at far vild under dine eventyr på vejene.
  10. Solgardiner til bagruderne: Beskytter passagererne mod solens stråler.

Alt dette ekstraudstyr bidrager til at kunne skabe en bil, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Guides til andre varianter af Dacia Duster

Hvilke teknologier bruges i en Dacia Duster?

En Dacia Duster har teknologi til at hjælpe med at køre sikkert og nemt. Den har et firehjulstræk-system, der giver flere køreindstillinger. Det betyder, at man kan vælge mellem manuel forhjulstræk og spærret differential, alt efter hvad der passer bedst til vejen.

Dette giver gode muligheder for at køre i forskellige terræner. Bilen har også ESP (Elektronisk Stabilitets Program), reifendrucküberwachung (dæktryksovervågning), og bremsassistent, som alle hjælper med at holde bilen sikker på vejen.

Til underholdning og navigation tilbyder Dacia Duster det moderne Media-Nav Evolution system. Det inkluderer Apple CarPlay og Android Auto. Med disse kan føreren bruge apps fra deres telefon direkte på bilens skærm.

Det gør det nemt at følge kort, lytte til musik eller sende beskeder under kørslen. Alt dette teknologi gør Dacia Duster til en bil fuld af funktioner, der er designet til både sikkerhed og komfort.

Hvad koster en Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 i grøn ejerafgift?

En Dacia Duster koster i 2024 ca. fra 1.160 kr til 6.240 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Dacia Duster til service?

Dacia Duster skal til service en gang om året eller efter hver 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Det er vigtigt at følge bilens servicebog og fabrikkens råd om serviceintervaller.

Regelmæssig vedligeholdelse hjælper med at holde bilen i god stand, forlænger dens levetid og holder værdien oppe. Service på en Dacia Duster koster ikke meget sammenlignet med andre bilmærker.

For præcise oplysninger om serviceintervaller og priser, bør man tale med en autoriseret Dacia-forhandler. Hver Dacia Duster, særligt TCe 150 Prestige 4x4 versionen, kan have særlige behov afhængigt af motor og udstyr.

Hvilke dele på en Dacia Duster går mest i stykker?

Nogle dele på en Dacia Duster er mere udsatte for at gå i stykker end andre. Det er værdigt at kende til disse, hvis man overvejer at købe bilen.

  1. Bremsesystemet kan vise tegn på slid hurtigere end forventet. Det omfatter både bremseklodser og skiver.
  2. Støddæmpere og affjedring har også en tendens til at fejle, hvilket påvirker bilens køreegenskaber.
  3. Elektroniske komponenter såsom infotainmentsystemet og instrumentbrættet kan opleve tekniske problemer.
  4. Lygterne, både foran og bagpå, kan have problemer med kondens eller ledningsfejl.
  5. Klimaanlægget må nogle gange repareres grundet ineffektivitet eller udfald.
  6. Udstødningssystemet kan ruste eller blive beskadiget, især i områder med meget salt på vejene om vinteren.
  7. Gearkassen, specielt i manuelle modeller, kan være svær at skifte gear med pga. slidte koblinger eller synkronringe.
  8. Motorrelaterede problemer inkluderer utætheder af olie og kølevæske samt fejl på tændingssystemet.
  9. Dørlåse og vindueshejs mekanismer har en tendens til at blive defekte over tid grundet hyppig brug.

Disse punkter giver et overblik over de mest almindelige problemer, ejere af en Dacia Duster kan møde.

Hvor lang tid dækker garantien på en Dacia Duster?

Garantien på en Dacia Duster TCe 150 Prestige 4x4 holder i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km, alt efter hvad der opnås først. Det sikrer ejere mod fejl og problemer i denne periode.

Garantien giver ro i sindet til dem, der køber denne bil, ved at dække nødvendige reparationer uden ekstra omkostninger inden for garantiperioden. Denne form for beskyttelse er afgørende for at sikre en god oplevelse med bilen fra start.

Hvad dækker garantien på en Dacia Duster?

Garantien på en Dacia Duster giver beskyttelse til køberen for de første 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det vigtigste den dækker, er reparation af fejl lavet under fabrikationen, samt visse vigtige dele som motoren, transmissionsmekanismen og de elektroniske systemer.

Det kræver, at bilen vedligeholdes og tjekkes regelmæssigt i henhold til producentens vejledning for at garantien skal blive ved med at gælde. Købere kan også vælge en udvidet garantipakke for yderligere sikkerhed.

Denne garanti gælder ikke for ting, der naturligt slides ned over tid, såsom bremser, dæk og batteri. Derfor skal ejere læse vilkårene for garantien nøje, da der kan være særlige undtagelser eller begrænsninger.

Garantibetingelserne kan ændre sig afhængigt af hvor i verden man køber sin Dacia Duster, så det er en god ide at tale direkte med forhandleren for at få den mest præcise information om, hvad garantien omfatter i netop deres tilfælde.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.30.32

Opdateret 10.09.2024, 14.30.32

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel