Find brugte biler til salg

Guiden handler om Dacia Sandero TCe 90 Expression (Årgang 06/2022 - 04/2024)

Købsguide: Dacia Sandero TCe 90 Expression (06/2022 - 04/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Dacia Sandero TCe 90 Expression?

Den Dacia Sandero TCe 90 Expression har en motor på 67 kW/91 hk, hvilket betyder, at den er kraftfuld nok til daglig kørsel. Bilen har fem døre og tilbyder god plads i forreste række, hvilket er perfekt for dem, der værdsætter komfort på lange ture.

Denne bilmodel er også kendt for sin gode brændstoføkonomi og solide køreegenskaber. Købere skal være klar over, at komfortniveauet, sikkerhedsudstyret og materialkvaliteten ligger i den middelmådige ende.

Dette kan være værd at overveje, hvis man vægter høj kvalitet og avanceret sikkerhedsudstyr højt.

Samtidig understøtter bilen moderne teknologier som smartphone spejling med både Apple CarPlay™ og Android Auto™, hvilket sikrer en problemfri forbindelse mellem din telefon og bilens infotainment system.

Til dem, der planlægger at bruge bilen til mere end bare persontransport, er det godt at vide, at Dacia Sandero kan udstyres med tagbøjler for ekstra opbevaringsmuligheder. Denne kombination af funktioner og tilbehør gør den til et solidt valg indenfor dens prisklasse.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Dacia Sandero?

Dacia Sandero tilbyder forskellige modeller for at møde forskellige behov og præferencer. Her er en oversigt over de varianter, der findes af Dacia Sandero.

  1. Access: Det er den mest grundlæggende version med manuel gearkasse. Denne variant er designet til bilkøbere, der søger en simpel, men funktionel køreoplevelse.
  2. Essential: Tilføjer flere funktioner til Access-modellen, såsom aircondition og et bedre lydsystem for en mere behagelig kørsel.
  3. Comfort: Denne udgave bygger videre på Essential med endnu flere teknologier og komfortelementer som eksempelvis cruise control og parkeringssensor bag.
  4. Stepway: Skilller sig ud med sit robuste design perfekt til både byen og udfordrende veje. Denne variation har højere frihøjde og unikke designelementer.
  5. TCe 90 Expression: Feature-rig version fokuseret på økonomi ved hjælp af TCe-motoren, media display for nem adgang til apps, led kørelys forbedret synlighed samt automatisk nødbremse for øget sikkerhed.

Hver model afspejler Dacias ønske om at give kunderne valgfrihed baseret på budget, krav til komfort og teknologiske behov uden at gå på kompromis med kvaliteten eller køreglæden.

Hvad er fordele og ulemper ved Dacia Sandero?

Overvejer man at købe en Dacia Sandero, er det væsentligt at kende til både fordelene og ulemperne ved denne bilmodel. Bilen tilbyder en række tiltalende egenskaber, men den har også sine begrænsninger.

Fordele Ulemper
- God brændstoføkonomi - Middelmådige materialer
- Rummelig forreste række - Komfortniveauet er ikke højt
- Billig og solid teknologi fra Renault - Mangler automatiske funktioner som kurvelys og automatisk nedblænding af sidespejle

Disse punkter danner et overblik over, hvad man kan forvente af Dacia Sandero. Ved at kende til bilens stærke såvel som svage sider, kan en potentiel køber træffe en velinformeret beslutning.

Hvordan klarer Dacia Sandero sig i test?

Dacia Sandero har vist stærke resultater i flere biltests. Den fik fire ud af fem stjerner i ADAC Ecotest, hvor den scorede 80 point. Denne bil viser sig at være en miljøvenlig løsning for bilkøbere, takket være dens evne til at holde energiforbruget lavt.

Sikkerhedsaspektet er også dækket godt, med en score på 79 % i beskyttelse af børn og 41 % for fodgængeres sikkerhed. Dacia Sandero har en gennemsnitlig standselængde på 37,1 m, hvilket understreger dens pålidelighed i nødsituationer.

På trods af dens lave pris sammenlignet med andre biler, signalerer disse testresultater, at Dacia Sandero ikke går på kompromis med sikkerhed eller miljøansvar. Den rumænske bilproducent har klart gjort en stor indsats for at skabe en bil, der ikke bare er økonomisk tilgængelig, men også scorer højt på vigtige områder som sikkerhed og miljøeffektivitet.

Dette gør den til et tiltalende alternativ for købere, der søger en bil, der klarer sig godt i test, uden at sprænge budgettet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Dacia Sandero?

Hvis man kigger efter en bil som Dacia Sandero, findes der flere gode muligheder på markedet. Disse biler tilbyder lignende egenskaber som størrelse, brændstoføkonomi og pris.

  1. Ford Fiesta: Den har et stærkt ry for at være sjov at køre og har en høj energiklasse (A+). Den er kendt for sin gode balance mellem ydeevne og økonomi.
  2. KIA Rio: Denne bil tilbyder god værdi for pengene med sine mange standardfunktioner og lave CO2-ejerafgift. Den kombinerer komfort og stil.
  3. Mazda 2: Kendt for sin sporty kørestil og høje kvalitet af indretning. Mazda 2 har også en god brændstoføkonomi, hvilket gør den økonomisk attraktiv.
  4. Opel Corsa: Corsaen giver en dynamisk køreoplevelse og har moderne teknologier. Med nedblændede LED-forlygter er den både sikker og stilfuld at kigge på.
  5. Renault Clio: Der er stor bagagerumskapacitet i denne bil, hvilket appellerer til familier. Clio'en har også et imponerende brændstoforbrug, hvilket sparer penge langsigtede.

Alle disse alternativer giver potentielle købere forskellige muligheder, alt efter hvad de søger i en mindre bilklasse ligesom Dacia Sandero.

Hvor langt kører Dacia Sandero TCe 90 Expression på literen?

Dacia Sandero TCe 90 Expression, en bil der markerer sig i energiklasse A+, er kendt for sin økonomiske brændstofeffektivitet. Med et forbrug på kun 5,8 liter pr. 100km (20,0 km/L) bringer denne bil dig langt på literen.

Det vil sige, at med en fuld tank på 50 liter kan denne model køre op til ca. 860 km før næste tankning. Dette gør Dacia Sandero til et godt valg for dem, der søger en bil, der er skånsom ved både tegnebogen og miljøet.

Denne model viser sig derfor som en praktisk følgesvend til daglig pendling eller længere roadtrips for bilkøbere på jagt efter værdi for pengene.

Hvilken motor har en Dacia Sandero TCe 90 Expression?

En Dacia Sandero TCe 90 Expression kører med en 1-liters turbobenzinmotor. Denne motor har tre cylindre. Det er et godt valg for bilkøbere, der søger en bil med acceptabel kraft og økonomi.

Denne type motor bidrager til bilens effektivitet på vejen og støtter dens evne til at levere en glædelig køreoplevelse. Med denne motor får ejerne en bil, der balancerer mellem at være økonomisk og have nok kraft til daglig brug.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Dacia Sandero TCe 90 Expression?

Dacia Sandero TCe 90 Expression er stærk med sine 67 kW, hvilket svarer til 91 hestekræfter. Denne bil er udstyret med en 1-liters turbobenzinmotor, som giver rigelig kraft samtidig med at holde brændstofforbruget nede.

Dette gør den til et fornuftigt valg for bilkøbere, som leder efter en bil der balancerer mellem ydeevne og økonomi. Kraften i motoren giver mulighed for en sprint fra 0 til 100 km/h på kun 11,7 sekunder, hvilket viser, at en bil ikke behøver at være stor for at være hurtig.

Med Dacia Sandero TCe 90 Expression får man altså en bil, der kan klare både bykørsel og længere ture uden problemer.

Hvad er tophastigheden for en Dacia Sandero TCe 90 Expression?

Tophastigheden for en Dacia Sandero TCe 90 Expression er 178 km/t. Denne bil viser, at man kan køre hurtigt uden at bruge mange penge. Med denne hastighed kan bilkøbere nyde en bil, der klarer sig godt på motorvejen.

Bilens hastighed viser, at Dacia Sandero ikke kun er økonomisk men også har gode præstationer. Bilkøbere, der ønsker en bil med acceptabel hastighed og god brændstoføkonomi, vil finde Dacia Sandero TCe 90 Expression som et stærkt valg.

Hvor hurtigt accelererer en Dacia Sandero TCe 90 Expression fra 0-100 km/t?

En Dacia Sandero TCe 90 Expression når fra 0-100 km/t på 11,7 sekunder. Denne bil viser, at man kan få en bil, der flytter sig hurtigt uden at bruge en formue. Den er et godt valg for bilkøbere, der søger efter accept auto med god acceleration.

Dacia Logan og Sandero TCe 90 Expression deler denne effektive hastighed, hvilket gør dem til attraktive muligheder for dem, der ønsker en bil med gode præstationer til en overkommelig pris.

Hvad er dimensionerne på en Dacia Sandero?

Dacia Sandero byder på rummelighed og komfort i en kompakt størrelse. Her er de nøjagtige mål, der gør den til et populært valg blandt bilkøbere:

  1. Bagagerummet kan holde op til 320 liter under bagagerumsdækslet, hvilket viser dens kapacitet til at bære alt fra indkøbsposer til weekendtaske.
  2. For at lette ind- og udlæsning har inderforingen af bagagerummet en læssekant placeret 77 cm over jorden. Dette er ideelt for at undgå tunge løft.
  3. Bilkøbere skal være opmærksomme på trinnet på 27 cm, som skal overvindes for effektivt at aflæsse tunge eller store genstande.
  4. Skal man udnytte hele bagagerummets volumen ved at klappe bagsæderne ned, møder man en upraktisk trin, der kan vanskeliggøre pladsen til flade genstande.
  5. Det er værd at bemærke, at der kun findes en lille lampe i bagagerummet. Den giver ikke meget lys, hvilket kan gøre det besværligt at finde ting i mørke.

Disse detaljer om Dacia Sanderos dimensioner giver email læserne viden om bilens praktiske egenskaber og hjælper med beslutningsprocessen ved køb af ny bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Dacia Sandero?

Bagagerummet i en Dacia Sandero rummer 320 liter under dækket. Selvom denne størrelse er god for de fleste daglige behov, så viser det sig, at den indre foring i bagagerummet ikke er den bedste kvalitet.

Det kan påvirke, hvordan ting passer ind og holder sig på plads under kørsel. Dette punkt er værd at overveje, hvis man planlægger at bruge bilen til at transportere skrøbelige genstande eller har behov for et meget robust bagagerum.

Kan man få anhængertræk på en Dacia Sandero?

Ja, en Dacia Sandero kan udstyres med et anhængertræk og må trække 1.100 kg.

Med en Dacia Sandero og det rette anhængertræk kan man transportere en del. Dette gør bilen til et mere fleksibelt valg for folk, som har brug for at trække tunge ting som en båd eller en stor trailer.

Med muligheden for at montere et anhængertræk bliver Dacia Sandero derfor et endnu mere attraktivt valg for mange bilkøbere.

Hvor mange kg må en Dacia Sandero trække på anhængertrækket?

En Dacia Sandero TCe 90 Expression kan trække op til 1.100 kg på anhængertrækket. Dette tal er vigtigt for bilkøbere, der planlægger at bruge bilen til at transportere tunge ting som en båd eller campingvogn.

Det viser, at Sandero er mere end bare en bybil; den kan også håndtere større opgaver.

Hvilke fælge kan man få til en Dacia Sandero?

At vælge de rigtige fælge til din Dacia Sandero kan forbedre bilens udseende og køreegenskaber. Dacia Sandero tilbyder forskellige muligheder, så du kan finde det rigtige sæt.

  1. Fælgene fås i materialer som aluminium eller stål, hvilket betyder at du kan vælge efter dit behov og stil.
  2. Man kan vælge mellem forskellige størrelser på fælgene, så bilen passer lige til dig.
  3. Designet på fælgene varierer, så der er noget for enhver smag, hvad end du søger et klassisk eller mere moderigtigt look.
  4. Til dem, der kører meget om vinteren, findes der fælge med snemønster for at sikre bedre greb under kørsel i sne og is.
  5. Som ekstra tilbehør kan man købe yderligere fælge til sin Dacia Sandero for at skifte look eller have et sæt specielt til vintersæsonen.
  6. Prisen på disse fælge afhænger af valget mellem materialerne og størrelsen, så det er en god ide at undersøge markedet for den mest attraktive pris.
  7. Det anbefales altid at tale med en autoriseret forhandler for at sikre sig, at man vælger de bedste fælgevalg for netop din Dacia Sandero.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Dacia Sandero?

Valget af vinterdæk til din Dacia Sandero er afgørende for sikker kørsel i vintermånederne. Det rette dæk sikrer bedre greb og kortere bremselængde på glatte veje.

  1. Søg efter dæk med en god balance mellem brændstofforbrug og vejgreb. Lav rullemodstand betyder mindre forbrug.
  2. Vælg dæk markeret med både M+S (Mud and Snow) og et snefnugsymbol, som viser, at dækket er testet og godkendt til sneforhold.
  3. Kontrollér dækkets produktionsdato. Dæk ældre end fem år kan have forringede egenskaber, selvom de ser nye ud.
  4. Se efter anmeldelser og testresultater fra anerkendte organisationer som ADAC eller FDM, hvor dæk bliver vurderet på forskellige parametre såsom greb på sne og is samt vandplaningsevner.
  5. Kig efter dæk specifikt designet til små biler som Dacia Sandero, da disse vil have den rette størrelse og belastningskapacitet, der passer til bilens specifikationer.
  6. Overvej økonomiske modeller fra velkendte mærker; mange byder på en god kombination af pris og kvalitet.
  7. Tjek lokale love omkring brugen af vinterdæk for at sikre, at dine valgte dæk lever op til alle nødvendige krav.

Husk også at holde et godt øje med lufttrykket i vintermånederne, da korrekt tryk er nøglen til optimal ydelse fra dine vinterdæk.

Hvor sikker er en Dacia Sandero?

En Dacia Sandero kommer med flere sikkerhedsfunktioner. Den har kollisionsadvarsel og nødbremsesystem, som hjælper med at undgå ulykker. Der er også ESP, som holder bilen stabil på vejene, og front- og sideairbags for at beskytte folk indeni ved et sammenstød.

Denne bil har en gennemsnitlig bremselængde på 37,1 meter, hvilket viser, hvor effektive dens bremser er til at stoppe bilen hurtigt.

Med disse sikkerhedsforanstaltninger i mente, viser Dacia Sandero sig at være et sikkert valg for bilkøbere. Airbags og systemer som ESP arbejder sammen om at holde dig sikker, uanset om det er på en kort tur i byen eller en lang køretur på motorvejen.

Hvordan er interiøret i en Dacia Sandero?

Interiøret i Dacia Sandero er simpelt og brugervenligt. Betjeningsenheden til klimaanlægget er let at forstå, hvilket gør det nemt for føreren at justere temperaturen uden besvær.

Dette er en god detalje for dem, der ønsker komfort uden kompleksitet. Dog har bilen elektriske vinduer, men de mangler automatisk funktion og klemmebeskyttelse. Det er et punkt, man skal være opmærksom på, når man betjener vinduerne manuelt.

Plads til småting i kabinen er begrænset. Dacia Sandero tilbyder ikke mange opbevaringsmuligheder, hvilket kan være en udfordring for dem, der har brug for at medbringe flere personlige ting på køreturen.

Det kræver lidt kreativitet at holde bilen organiseret. Selvom disse detaljer kan virke små, er de vigtige at overveje ved valg af ny bil.

Hvor mange personer er der plads til i en Dacia Sandero?

En Dacia Sandero har fem sæder. Denne bil giver god plads til dem, der sidder foran, selv til folk, der er op til 1,90 m høje. For de mennesker, der sidder bagest, er pladsen lidt mindre.

Dette gør bilen god for små til mellemstore familier eller grupper, der ofte rejser med få personer.

Hvilket lydsystem har en Dacia Sandero?

Dacia Sandero kommer med et lydsystem, der har fire højttalere og tilbyder digital radio, DAB+. Købere kan forbinde deres smarte apparater med bilens lydsystem via Bluetooth eller USB.

Dette giver mulighed for nemt at afspille musik eller podcasts fra egen telefon.

Hvilke apps kan man få til en Dacia Sandero?

En Dacia Sandero giver mulighed for at bruge mange nyttige apps. Takket være kompatibilitet med både Android Auto og Apple CarPlay, kan ejere let forbinde deres smartphones og få adgang til en bred vifte af funktioner.

  1. Navigation og kort: Brug klassikere som Google Maps eller Waze til at finde vej uden besvær.
  2. Musikstreaming: Spotify, Apple Music, og andre musiktjenester er klar til at underholde dig på turen.
  3. R&Go-appen: Holder dig opdateret om din bil's køredata, herunder hvor økonomisk den kører.
  4. Kommunikation: Besvar opkald og send beskeder sikkert ved hjælp af stemmekommandoer med apps som WhatsApp.
  5. Parkering assistance: Visse apps kan hjælpe dig finde og betale for parkering i travle byområder.
  6. Trafik information: Apps som Google Maps informerer også om trafiksituationen i realtid, så du kan undgå trafikpropper.
  7. Brændstofpriser: Få de seneste updates om de bedste lokale brændstofpriser for at spare penge.
  8. Vejrudsigt-apps sikrer, at du altid er forberedt på vejret før turen starter.
  9. Nyhedsapps holder dig opdateret selv på lange køreture med de seneste nyheder fra ind- og udland.
  10. Sociale medieapps gør det muligt at holde kontakten med venner og følgere mens man holder pauser fra kørslen.
  11. Bilvedligeholdelse: Nogle apps giver tips om vedligeholdelse og minder om servicecheck.

Disse værktøjer gør hverdagen nemmere for Dacia Sandero-ejere ved at bringe nyttig teknologi direkte ind i bilen uden store anstrengelser.

Opdateres softwaren i en Dacia Sandero automatisk?

Dacia Sandero TCe 90 Expression har ikke en funktion, der opdaterer dens software af sig selv. Bilkøbere skal vide, at hvis de vælger denne bil, skal de selv tjekke for softwareopdateringer.

Denne model har visse mangler som kurvelys og automatisk dæmpning af sidespejle, hvilket understreger, at nogle moderne funktioner ikke er automatiserede.

Selvom Dacia Sandero tilbyder god ydeevne og lavt brændstofforbrug takket være sin 1-liters turbobenzinmotor, forbliver dens motorteknologi uændret siden 2021. Dette fremhæver, at ejere bør være klar til manuelt at håndtere opdateringer uden at forvente bilen at gøre det automatisk.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Dacia Sandero?

Dacia Sandero tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr, der gør kørslen mere behagelig og sikker. Her er de mest populære valg for bilkøbere:

  1. Tagbøjler og tagbokse - Perfekt for dem, der har brug for ekstra opbevaringsplads til rejser.
  2. Kofangerværn og sideskørter - Beskytter bilens ydre mod ridser og skader.
  3. Indstigningslister - Beskytter dørtærsklerne mod slid ved ind- og udstigning.
  4. Bagagerumsbakke - Holder bagagerummet rent og organiseret.
  5. Håndfri telefoni og multimediesystem - Letter navigeringen og underholdningen på vejen.
  6. Parkeringskamera og parkeringssensorer - Gør det lettere at parkere i trange rum.
  7. Alufælge - Tilføjer et stilfuldt udseende og kan forbedre køreegenskaberne.
  8. Vinterdæk - Sikrer bedre greb på vejene i kolde måneder.

Disse tilvalg øger både funktionalitet og komfort, når du kører i din Dacia Sandero.

Guides til andre varianter af Dacia Sandero

Hvilke teknologier bruges i en Dacia Sandero?

Dacia Sandero bruger moderne teknologi for at forbedre køreoplevelsen og sikkerheden. Her er en liste over nogle vigtige teknologier i bilen:

  1. Start-stop automatik hjælper med at spare på brændstoffet ved at slukke motoren, når bilen holder stille.
  2. Traktionskontrol sikrer, at bilen har godt greb på vejen, selv under dårlige vejforhold.

    3 Det integrerede lydsystem giver god kvalitetslyd og nem tilslutning af din smartphone.

  3. Elektrisk servostyring gør det nemmere at styre bilen, især ved parkering.
  4. Bakkamera viser, hvad der sker bag bil expresses, så du nemt kan bakke sikkert.
  5. Bluetooth-forbindelse lader dig lave håndfrie opkald og streame musik fra din mobiltelefon.
  6. Airbags foran beskytter føreren og forsædepassageren i tilfælde af kollision.
  7. ABS bremser reducerer risikoen for at skride ud ved nødbremsning.
  8. Dæktryksovervågning holder øje med dæktrykket og advarer, hvis det falder for lavt.

Disse teknologier gør Dacia Sandero til et sikkert og behageligt valg for moderne bilkøbere.

Hvad koster en Dacia Sandero TCe 90 Expression i grøn ejerafgift?

En Dacia Sandero koster i 2024 ca. fra 780 kr til 3.840 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Dacia Sandero til service?

En Dacia Sandero skal normalt til service hvert år eller efter 15.000 km, afhængigt af hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Under et servicecheck tjekker mekanikeren bilens motor, bremser og andre vigtige dele for at finde og løse problemer.

Det hjælper med at holde bilen i god stand og kan forlænge dens levetid.

Hvilke dele på en Dacia Sandero går mest i stykker?

Købere skal vide, at Dacia Sandero har nogle dele, der oftere går i stykker end andre. Her er en nærmere kig på disse udfordringer:

  1. Foring af bagagerummet oplever mange problemer og kan nemt gå i stykker efter gentagen brug.
  2. Bagagerumsgulvet og lampen i bagagerummet er også kendt for at have en høj fejlrate, som fører til hyppige udskiftninger.
  3. Selv om kofferrummet inkluderer to små kroge til lette tasker, viser de sig ikke altid at være pålidelige og kan bryde.
  4. Reservehjulsbrøndens begrænsede plads på blot ca. 50 liter skuffer mange med sin mangel på fleksibilitet til større genstande.
  5. Betjeningsenheden til bilens klimaanlæg byder på enkelthed i brug men dens fysiske holdbarhed stiller spørgsmålstegn ved langtidsholdbarheden.
  6. Udvendigt mangler bilens elektriske vinduer både en automatisk funktion og beskyttelse mod at komme i klemme, hvilket reducerer både funktionalitet og sikkerhed.

Disse punkter udgør nogle af de mest almindelige klager fra ejere af Dacia Sandero og bør overvejes nøje før køb.

Hvor lang tid dækker garantien på en Dacia Sandero?

Garantien på en Dacia Sandero TCe 90 Expression strækker sig fra juni 2022 til april 2024. Denne periode sikrer, at ejere kan få dækket visse reparationer og fejl uden ekstra omkostninger.

Garantien hjælper kunder med at have tillid til købet af deres bil, idet den beskytter mod uforudsete udgifter i de første år efter købet.

Hvad dækker garantien på en Dacia Sandero?

På en Dacia Sandero dækker garantien mange vigtige dele fra Årgang 06/2022 til 04/2024. Denne garantiperiode beskytter motoren, som er en TCe 90-Benziner med en liter og tre cylindre.

Denne del af bilen er afgørende, for at den kan køre godt. Sikkerhedsfunktioner er også beskyttet under garantien. Dette inkluderer systemer til at undgå ulykker som Frontradarsensor, kollisionsadvarsel, nødbremssystem, og ESP.

Der er også beskyttelse for de i bilen, med front- og vordere sidesikkerhedsposer. Desuden sikrer garantien, at børnene er sikre. Den dækker fastgørelse af børnesæder korrekt og muligheden for at slukke for passagerairbaggen, hvis der sidder et barn foran.

Dette garanterer, at hele familien kan føle sig sikker under kørsel. Garantien på en Dacia Sandero sørger således for tryghed ved at dække vigtige elementer i bilen, fra kraftfulde motordele til livsvigtige sikkerhedsfunktioner.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.41

Opdateret 10.09.2024, 14.35.41

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel