Find brugte biler til salg

Guiden handler om DS Automobiles DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic 4x4 Automatik (Årgang 02/2020 - 09/2020)

Købsguide: DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic Årgang 02/2020 - 09/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic?

DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic er en plug-in hybrid SUV, produceret fra februar 2020 til september 2020. Den har en imponerende acceleration, går fra 0 til 100 km/t på kun 5,9 sekunder.

Tophastigheden er 240 km/t. Bilen vejer over 1,9 tons og tilbyder omfattende standardudstyr. Det inkluderer læderindtræk, DS Active Scan Suspension, DS Night Vision og DS Active LED Vision.

Grundprisen for denne model er høj sammenlignet med andre i midterste klasse. Bilen er dog fyldt med avanceret teknologi og komfortelementer. Du skal være opmærksom på dens vægt og størrelse ved parkering og bykørsel.

Overvej også dens rækkevidde på batteri og ladefaciliteter i nærheden af din bopæl.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af DS 7 CrossBack?

Hvilke varianter findes af DS 7 CrossBack? Denne bil kommer i flere udstyrsvarianter, som kan passe til forskellige behov og præferencer. Her er en oversigt over de vigtigste varianter:

  1. DS 7 Crossback Be Chic

    En stilfuld model med grundlæggende funktioner. Den tilbyder komfort og et godt instrumentbord. Velegnet til dem, der vil have en elegant bil uden ekstra luksus.

  2. DS 7 Crossback Performance Line

    Sporty udseende med unikke detaljer. Indeholder sportssæder og eksklusive fælge. God til dem, der ønsker et mere dynamisk look.

  3. DS 7 Crossback Performance Line+

    Udvidet version af Performance Line med ekstra tech-funktioner som navigationssystem og bedre lydsystem. Egnet for dem, der ønsker mere teknologi i bilen.

  4. DS 7 Crossback Prestige

    Luksuriøs variant med avancerede funktioner som massagestole og premium lædersæder. Perfekt til dem, der prioriterer komfort og stil.

  5. DS 7 Crossback Ultra Prestige

    Toppen af serien med alt ekstraudstyr inkluderet. Tilbyder det bedste indenfor sikkerhedsteknologi og høj kvalitetsinteriør.

  6. DS Inspiration Rivoli (Option)

    Et ekstra valg for de fleste modeller, som giver mulighed for endnu finere materialer og design i interiøret.

Disse varianter sikrer, at købere kan finde en DS 7 CrossBack, der passer præcis til deres behov og ønsker.

Hvad er fordele og ulemper ved DS 7 CrossBack?

FordeleUlemper
- Komfortfunktioner- Hård styring ved hurtige drejninger
- Nødhjælpssystemer- Kompliceret betjening
- LED-forlygter som standard- Ekstra omkostninger for nogle funktioner
- Bekvem ind- og udstigning

Hvordan klarer DS 7 CrossBack sig i test?

DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic klarer sig godt i test. I ADAC Ecotest scorede den 56 point og fik tre ud af fem stjerner. Den fik også fem stjerner i NCAP-crashtest med 91% i passiv sikkerhed og 87% i børnesikkerhed.

Fodgængerbeskyttelsen scorede 73%, hvilket er solidt.

Bilen har mange gode anmeldelser for sin sikkerhed. Dette gør den til et sikkert valg for bilkøbere i Danmark. DS 7 Crossback skiller sig ud som en stærk elbil, der leverer på både ydeevne og sikkerhed.

Hvad er sammenlignelige alternativer til DS 7 CrossBack?

Audi Q5 er en god mulighed. Den har en komfortabel kabine og en stærk motor. Audi Q5 er også kendt for sin gode køreoplevelse og komfort på lange ture.

Peugeot 3008 er en anden mulighed. Denne SUV er også en plug-in hybrid og har mange af de samme funktioner som DS 7 CrossBack. Peugeot 3008 har et smart interiør og avancerede teknologier.

Hvad er rækkevidden for en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic på batteri?

En DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic har en elektrisk rækkevidde på cirka 50 kilometer. Denne plugin-hybrid kan dog nå op til 58 km på batteri i ideelle forhold. Dette gør bilen ideel til korte ture og bykørsel, hvor man ønsker at spare på brændstoffet og køre grønnere.

Hvor stort er batteriet på en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic?

Batteriet i DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic er et lithium-ion-batteri. Det har en kapacitet på 13,2 kWh. Dette batteri hjælper bilen med at køre længere på strøm alene.

Med dette batteri kan bilen køre op til 58 km på ren elektrisk drift. Det er praktisk for korte ture i byen. Flot og miljøvenlig løsning for bilkøbere der overvejer leasing.

Hvordan lader man en DS 7 CrossBack?

At lade en DS 7 CrossBack er nemt og hurtigt. Man kan vælge mellem flere muligheder for opladning.

  1. Husholdningsstik: Brug det medfølgende ladekabel til at oplade bilen fra et almindeligt husholdningsstik. Denne metode er praktisk derhjemme.
  2. Offentlige ladestationer: Oplad bilen på offentlige ladestationer med det inkluderede kabel. Disse findes i mange byområder og parkeringspladser.
  3. Wallbox hjemmeinstallation: Installer en wallbox ved hjemmet, som gør opladningen hurtigere end via husholdningsstikket.
  4. Ladetid: Ladebilen fra husholdningsstikket kan tage op til 7 timer. Wallbox-opladning tager normalt omkring 2-4 timer, mens offentlige ladestationer kan variere afhængigt af strømstyrken.
  5. App kontrol: Brug bilens app til at overvåge opladningen og starte eller stoppe den efter behov.
  6. Forberedelse af kørsel: Planlæg opladningen så bilen er fuld ved afgang, især hvis man skal køre langt.

En DS 7 Crossback har alt nødvendigt udstyr inkluderet for at gøre opladning let og bekvem, både hjemme og ude i byen.

Hvor lang tid tager det at lade en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic?

Det tager cirka to timer at lade en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic til 100% med en 7,4 kW ladestation. Bruger man en almindelig stikkontakt, kan det tage op til otte timer. Med den rette oplader kan bilen altså hurtigt blive klar til brug igen.

Batteriet har en kapacitet på 13,2 kWh. Dette giver mulighed for op til 58 km elektrisk rækkevidde. Den præcise ladetid afhænger af både strømkilden og bilens batteriniveau ved start.

Hvilken motor har en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic?

DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic har en 200 hk turbobenzinmotor. Denne motor arbejder sammen med to elektriske motorer på hver 110 hk. Samlet giver dette bilen en kraftfuld ydeevne og bedre brændstofeffektivitet.

Motoren sikrer en glat kørsel og hurtig acceleration.

Elektriske motorer gør bilen mere miljøvenlig. De reducerer CO2-udledningen betydeligt. Dette kombinerede system er ideelt til både bykørsel og lange ture. Det gør DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic til et godt valg for bilkøbere, der ønsker både kraft og bæredygtighed.

Hvor langt kører en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic på literen?

En DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic har en brændstoføkonomi på ca. 33 km/l. Den kombinerede brug af benzin og el giver denne høje effektivitet. Med CO2-udledning på 177 g/km opfylder bilen også miljøkravene godt.

Ren strømforbrug er 25,31 kWh/100 km. Dette betyder, at bilen bruger strøm effektivt. Dette kan spare penge på lang sigt, især hvis man ofte kører kortere ture på ren elektrisk drift.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic?

DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic har en samlet systemeffekt på 300 hestekræfter (HK). Denne kraftige ydeevne gør bilen hurtig og stærk. Motoren giver en glat og kraftfuld kørsel.

Med 300 HK kan bilen nemt klare både bykørsel og lange ture på motorvejen. Den er også god til at trække en anhænger eller tung last.

Bilen kombinerer benzinmotoren med en elektrisk motor for at opnå denne effekt. Dette hybrid-system giver både høj ydelse og bedre brændstoføkonomi. Det betyder, at DS 7 Crossback E-Tense kan levere kraft, mens den stadig er økonomisk at køre.

Den store effekt gør det muligt at få en sporty køreoplevelse uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Hvad er tophastigheden for en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic?

Tophastigheden for en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic er 240 km/t. I elektrisk tilstand kan den køre op til 135 km/t. Dette gør bilen til en hurtig og effektiv model inden for bilmarkedet.

For dem, der søger en bil med god brændstoføkonomi og stærk præstation, er denne hybridbil et godt valg. Den kombinerer høj hastighed med miljøvenlige kørselsmuligheder.

Hvor hurtigt accelererer en DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic fra 0-100 km/t?

DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic går fra 0 til 100 km/t på blot 5,9 sekunder. Denne hurtige acceleration gør den til et stærkt valg for bilkøbere, der ønsker høj præstation.

Den kombinerede benzin- og elmotor giver bilen et kraftigt skub ved start, hvilket resulterer i en glidende og spændende kørselsoplevelse.

Med denne type ydeevne kan man nemt køre på motorvejen eller overhale andre biler. For dem der søger en bil med god brændstoføkonomi og kraft, er denne model ideel.

Hvad er dimensionerne på en DS 7 CrossBack?

Længden på en DS 7 CrossBack er 4,57 meter. Bilen er 1,89 meter bred og 1,62 meter høj. Akselafstanden måler 2,74 meter. SUV'en vejer over 1,9 tons. Kofferrumsvolumen er 360 liter under kuffertabdeckning og 480 liter uden.

Ved at lægge bagsædet ned kan pladsen udvides til 830 liter og op til 1.380 liter bag forsæderne.

Hvor stort er bagagerummet i en DS 7 CrossBack?

Bagagerummet i en DS 7 CrossBack er rummeligt. Under kuffertabdeckning har det en volumen på 360 liter. Fjerner man abdeckningen, øges kapaciteten til 480 liter. Lægger man bagsædet ned, udvider pladsen sig til 830 liter.

Man kan udnytte hele pladsen bag forsæderne for at få op til 1.380 liter. Dette gør bilen praktisk for både daglig brug og længere rejser. Den store kapacitet sikrer, at der er god plads til bagage og andre ting.

Kan man få anhængertræk på en DS 7 CrossBack?

Ja, man kan få anhængertræk på en DS 7 CrossBack. Det gør det muligt at trække en trailer eller campingvogn. DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic er designet til at kunne håndtere et anhængertræk, hvilket gør den praktisk for dem, der har brug for at transportere ekstra last.

Anhængertrækket kan monteres som ekstraudstyr. Dette er nyttigt for dem, der overvejer at lease bilen og gerne vil have mere fleksibilitet. Det betyder også, at bilen kan bruges til forskellige typer ture, såsom ferier med trailer.

Hvad må en DS 7 CrossBack trække på anhængertrækket?

En DS 7 CrossBack E-Tense 300 Be Chic kan trække op til 1450 kg på anhængertrækket. Dette gør den egnet til mange traileropgaver, herunder lette campingvogne og små bådtrailere.

Med en samlet systemeffekt på 300 hk og et drejningsmoment på 520 Nm, har bilen nok kraft til at håndtere disse vægte uden problemer.

Hvilke fælge kan man få til en DS 7 CrossBack?

DS 7 CrossBack tilbyder forskellige fælge. Her er mulighederne for bilkøbere:

  1. Standardfælge: Disse fælge følger med basisudgaven, typisk i 17 eller 18 tommer.
  2. Premiumfælge: Bedre kvalitet og design, ofte i 19 eller 20 tommer.
  3. Sportfælge: Giver et mere sporty look, som regel også i større størrelser.
  4. Lette aluminiumsfælge: Mindsker bilens vægt og forbedrer køreegenskaberne.
  5. Specialdesignede fælge: Unikke mønstre og farver for et mere personligt udseende.
  6. Vinterfælge: Designet til at håndtere sne og is bedre.

Hver fælgetype har sine egne karakteristika og fordele, afhængigt af hvad man foretrækker og bilens brugsmønster.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en DS 7 CrossBack?

Vinterdæk er vigtige for sikker kørsel om vinteren. De sikrer optimalt greb og præstationer på vejbaner dækket af sne og is.

  1. Dimension: Vælg dæk i dimensionen 235/50 R19 for DS 7 CrossBack.
  2. Mærker: Overvej Michelin Alpin, Goodyear UltraGrip eller Continental WinterContact.
  3. Løbemønster: Kontroller, at mønsterdybden er mindst 4 mm for bedre greb.
  4. Dæktryk: Hold altid det korrekte dæktryk som angivet i bilens manual.
  5. Run-Flat Dæk: Vælg run-flat dæk for ekstra sikkerhed ved punkteringer.
  6. Brændstofeffektivitet: Se efter dæk med lav rullemodstand for bedre brændstoføkonomi.
  7. Støjniveau: Vælg stille dæk for en mere behagelig køreoplevelse.

Dette vil hjælpe med at vælge de bedste vinterdæk til din DS 7 CrossBack og sikre din sikkerhed på vejene i vintermånederne.

Hvor sikker er en DS 7 CrossBack?

DS 7 CrossBack har imponerende sikkerhed. Den opnåede 91% i NCAP-crashtest og fem stjerner. Kindersikkerheden blev vurderet til 87%, hvilket er højt. Derudover fik den 73% i fodgængerbeskyttelse.

Modellen har mange aktive sikkerhedssystemer som City-Notbremssystem, Tempomat og Verkehrszeichenerkennung. Dette hjælper med at forhindre ulykker og øge førerens kontrol.

Hvordan er interiøret i en DS 7 CrossBack?

Interiøret i en DS 7 CrossBack er både stilfuldt og funktionelt. Der er et detaljeret design med touch display og meget krom. Forsæderne har elektrisk højde- og vinkeljustering samt mulighed for massagefunktion.

Bagsædet har en midterkonsol, der giver ekstra plads.

Man kan hurtigt mærke luksusen med de mange justeringsmuligheder. Høj kvalitet af materialer gør kabinen behagelig. De teknologiske funktioner, som touch display, giver en moderne følelse.

Køreoplevelsen gøres bedre gennem bekvem siddekomfort og avancerede funktioner.

Hvor mange personer er der plads til i en DS 7 CrossBack?

DS 7 CrossBack kan rumme op til fem personer. Der er to sæder foran og tre bagtil. Bagsæderne giver god plads til både børn og voksne. En person op til 1,85 meter kan sidde komfortabelt.

Komfortniveauet er højt takket være lækre materialer og god benplads. Bagsæderne kan desuden justeres for ekstra bekvemmelighed under lange ture.

Hvilket lydsystem har en DS 7 CrossBack?

En DS 7 CrossBack har et førsteklasses lydsystem. Den kommer med mulighed for et premium lydsystem fra Focal Electra. Dette system har 14 højtalere, der leverer en fantastisk lydoplevelse.

Højttalerne er strategisk placeret i bilen for at sikre, at lyden er jævn og klar overalt i kabinen.

Med Focal Electra-systemet kan man høre alle detaljer i musikken, uanset hvor man sidder i bilen. Systemet giver en følelse af at være til en live koncert, mens man kører. For dem, der værdsætter god lyd, er dette system en værdifuld opgradering.

Hvilke apps kan man få til en DS 7 CrossBack?

Man kan få mange spændende apps til en DS 7 CrossBack. Disse apps gør køreturen nem og sjov.

  1. Apple CarPlay: Tilslut din iPhone. Få adgang til kort, beskeder, opkald og musik håndfrit.
  2. Android Auto: Brug din Android-telefon. Skab forbindelse til navigation, beskeder og underholdning.
  3. MyDS App: Se information om bilen, find den på parkeringspladsen, og få råd om brændstofforbrug.
  4. Spotify: Nyd millioner af sange under kørsel.
  5. Waze: Naviger med realtids trafikinformation og vejkortsopdateringer.
  6. Google Maps: Få præcis navigering og trafikinfo direkte i bilen.

Alle disse apps gør det lettere at være på farten med DS 7 CrossBack.

Opdateres softwaren i en DS 7 CrossBack automatisk?

Softwaren i en DS 7 CrossBack kan opdateres automatisk. Ejere behøver ikke at bekymre sig om manuelle opdateringer. Bilen downloader og installerer de nyeste opdateringer selv. Dette sikrer, at bilen altid har den nyeste teknologi og forbedrede funktioner.

Automatiske softwareopdateringer kan også forbedre bilens ydeevne og sikkerhed.

Ejerne skal dog have en aktiv internetforbindelse i bilen. Det er nemt at holde softwaren opdateret, hvilket giver en bekymringsfri oplevelse og færre besøg hos mekanikeren. Bilkøbere vil finde, at denne funktion er praktisk og tidsbesparende, da det sørger for, at bilen altid er i topform med den nyeste software.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en DS 7 CrossBack?

DS 7 CrossBack tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr. Disse kan forbedre køreglæden og funktionaliteten af bilen.

  1. LED-forlygter med kurvelys: Giver bedre synlighed i mørke og skarpe sving.
  2. Parkeringssensorer: Hjælper med at opdage forhindringer ved parkering.
  3. Kameraer og parkeringssystemer: Gør det nemmere at parkere sikkert.
  4. Panoramatag: Lader mere lys ind i kabinen, hvilket giver en luftigere følelse.
  5. Lædersæder: Tilføjer luksus og komfort til interiøret.
  6. Elektrisk bagklap: Gør det lettere at åbne og lukke bagagerummet.
  7. Trådløs opladning af smartphones: Holder dine enheder opladet uden besvær med kabler.
  8. Head-up display: Viser vigtige informationer direkte på forruden, så du kan holde øjnene på vejen.
  9. Forskellige hjul- og fælgstørrelser: Tilpasser bilens udseende efter din smag.
  10. Premium lydsystem: Forbedrer lydoplevelsen med klarere lydkvalitet.

Kunder kan vælge fra dette udvalg for at skræddersy deres DS 7 CrossBack efter eget behov og præferencer inden købet

Guides til andre varianter af DS DS 7 CrossBack

Hvilke teknologier bruges i en DS 7 CrossBack?

En DS 7 CrossBack bruger mange avancerede teknologier. Den har et adaptivt affjedringssystem, som tilpasser sig vejens forhold for at give en glat kørsel. Bilens kørestil kan også justeres efter førerens præferencer.

Der er også standklimatisering, som holder bilen kølig eller varm, selv når den er slukket. Dette sker gennem plugin-hybridens elektriske klimakompressor. Det sikrer en behagelig temperatur inde i kabinen.

Hvad koster en DS Automobiles DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic 4x4 Automatik i grøn ejerafgift?

En DS Automobiles DS 7 Crossback E-Tense 300 Be Chic 4x4 Automatik koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en DS 7 CrossBack til service?

DS 7 CrossBack skal til service hver 30.000 km eller en gang om året, alt efter hvad der kommer først. Inspektionen sikrer, at bilen kører optimalt og forlænger dens levetid. Regelmæssig service kan også hjælpe med at opdage tidlige tegn på problemer, før de bliver alvorligere.

Det er vigtigt at følge denne tidsplan for at undgå dyre reparationer senere. Mange dele som bremser og olie skal kontrolleres jævnligt. Inspektionerne sørger for, at DS 7 CrossBack altid er sikker og klar til brug.

Hvilke dele på en DS 7 CrossBack går mest i stykker?

Skærmen på infotainment-systemet oplever hyppige fejl. Nogle ejere melder om problemer med forbindelsen til Bluetooth og Apple CarPlay. Bremseklodserne slides hurtigt, især ved bykørsel.

Forlygterne kan også have problemer med kondens, som kan føre til nedsat lystyrke.

Nogle har rapporteret, at batteriet mister kapacitet hurtigere end forventet. Generelt kræver modellerne regelmæssig inspektion hver 30.000 km eller årligt for at forebygge større skader.

Gearkassen viser sig også sårbar ved hyppig brug af hybrid-funktionen.

Hvor lang tid dækker garantien på en DS 7 CrossBack?

Garantien på en DS 7 CrossBack dækker i to år for køretøjet. Derudover er der en lakgaranti på tre år, som sikrer, at bilens maling er beskyttet mod defekter. Rustgarantien strækker sig til tolv år, hvilket giver langvarig beskyttelse mod gennemtæring af karrosseriet.

DS 7 CrossBack's garantier giver god tryghed for bilkøbere. Man får dækket eventuelle reparationer af fabrikationsfejl og beskadigelser i den angivne periode. Dette gør det lettere at planlægge økonomien ved køb af en ny bil.

Hvad dækker garantien på en DS 7 CrossBack?

DS 7 CrossBack har en to års køretøjsgaranti. Den dækker alle store mekaniske og elektriske dele. Tre års lakgaranti beskytter mod malingfejl og afskalning. Den 12-årige rustgaranti sikrer bilen mod korrosion.

For ekstra tryghed dækker garantien også brud på motor- og gearkomponenter. Garantien dækker ikke sliddele som bremseklodser og dæk.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.10

Opdateret 10.09.2024, 14.36.10

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel