Find brugte biler til salg

Guiden handler om Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge (Årgang 05/2015 - 08/2018)

Købsguide: Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge (05/2015 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge?

Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge er en bil med mange gode ting at tilbyde. Den har en motorstyrke på 140 hestekræfter, hvilket giver bilen god kraft. I 2017 fik den nye farver og et bedre infotainmentsystem.

Det betyder, at du får en skærm på 7 tommer, DAB+ radiomodtagelse, et navigationssystem, der kan fortælle om trafik i realtid, og muligheden for at forbinde din smartphone via Android Auto eller Apple Carplay.

Disse funktioner gør køreturene mere behagelige og underholdende.

Men det er også vigtigt at vide, at Fiat 500X bruger 8 liter benzin for hver 100 km, den kører, hvilket er ret meget. Selvom prisen på bilen er i den høje ende, giver den dig meget udstyr som standard.

Bilen har et bagagerum på 285 liter, som kan ændres, så det passer til forskellige behov. Men før du beslutter dig for at købe denne bil, skal du tænke over både det høje forbrug af benzin og den høje pris sammenlignet med alt det udstyr, du får.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Fiat 500X?

Fiat 500X kommer i forskellige varianter, så købere kan vælge netop den, der passer til deres behov. Bilmodellen dækker alt fra citykørsel til mere krævende terræn med sine forskellige motorstørrelser og udstyrspakker.

  1. 1.6 E-torQ 4x2 - Denne version er ideel for dem, der primært kører i byen og ønsker en bil med god brændstoføkonomi.
  2. 1.4 MultiAir Start&Stop 4x2 - Perfekt for by- og landevejskørsel med sin start/stop-teknologi, som hjælper med at spare på brændstoffet.
  3. 1.4 MultiAir Start&Stop 4x4 Automatisk - Tilbyder firehjulstræk og en automatisk gearkasse for øget komfort og sikkerhed under alle køreforhold.
  4. 1.3 MultiJet Start&Stop 4x2 - Denne dieselmodel appellerer til lange ture og pendleren, takket være dens økonomiske motor.
  5. 1.6 MultiJet Start&Stop 4x2 - Byder på lidt mere kraft end 1.3 MultiJet modellen, men bevarer stadig excellent brændstofeffektivitet.
  6. 2.0 MultiJet Start&Stop 4x4 - Toppunktet inden for kraft og ydeevne i Fiat 500X serien med sit avancerede firehjulstræk system perfekt til udfordrende terræn.

Hver variant har særlige funktioner som nøglefri betjening, adaptiv fartpilot, parkeringssensor bag, godt lydsystem med DAB radio samt USB + AUX tilslutning for at nævnt nogle få af de komfortegenskaber, man kan finde hos Fiat 500X modellerne afhængigt af valg af variant og udstyrsniveau.

Hvad er fordele og ulemper ved Fiat 500X?

Her præsenteres en gennemgang af fordele og ulemper ved Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge, målrettet bilkøbere.

Fordele Ulemper
- Omfattende standardudstyr - Højt testforbrug på 8,0 l/100 km
- Rummelig kabine for forreste passagerer - Hård affjedring
- Gode sigtbarheds- og lysforhold - Begrænset lasteevne på 453 kg
- Bagagerummet har manglende arretering af variabel ladebund

Hvordan klarer Fiat 500X sig i test?

Fiat 500X fik blandet modtagelse i test. I ADAC EcoTest brugte den 8,0 liter brændstof på 100 km og udledte 211 gram CO2 per km, hvilket kun gav den én stjerne ud af fem. Dette viser, at bilen ikke er den mest miljøvenlige valg.

Men i sikkerhedstest klarer Fiat 500X sig bedre. Den opnåede 86% af de mulige point for beskyttelse af passagerer, 85% for beskyttelse af børn og 74% for beskyttelse af fodgængere.

Disse tal viser, at bilen giver god beskyttelse i tilfælde af en ulykke.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Fiat 500X?

Fiat 500X tilbyder en god kombination af stil og ydeevne, men markedet byder på flere lignende muligheder. Købere, der søger en bil som Fiat 500X, har flere andre modeller at overveje.

  1. Renault Captur: Denne SUV er populær for sin rummelighed og komfortable kørsel. Lig Fiat 500X har den også klimaanlæg og keyless entry + go som mulige funktioner.
  2. Peugeot 2008: Med et sporty udseende og effektive motorer tilbyder denne bil en dynamisk køreoplevelser. For dem, der værdsætter brændstofforbrug og CO2-udledning, præsenterer den sig som et godt valg.
  3. Nissan Juke: Kendt for sit karakteristiske design og gode indstigningshøjde, tiltrækker Juke dem, der ønsker at skille sig ud i mængden. Splitbagsæder er standard, hvilket øger dens praktiske anvendelighed.
  4. Ford EcoSport: Denne kompakte SUV leverer alufælge og automatisk lys blandt sine funktioner for at skabe en sikker kørselsoplevelse lignende Fiat 500X.
  5. Opel Mokka X: Udstyret med avancerede teknologier som nødbremse systemet giver Mokka X både sikkerhed og komfort på vejen.

Hver af disse biler tilbyder unikke sæt af egenskaber, der kan appellere til forskellige købere alt efter deres prioriteter såsom interiørdesign, teknologi eller performance på vejen.

Hvor langt kører Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge på literen?

En Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge har forskelligt brændstofforbrug afhængigt af, hvor den kører. I byen bruger den 7,8 liter på 100km (14,3 km/L) På landevejen er den mere økonomisk og kører 6,8 liter på 100km (16,7 km/L)

På motorvejen stiger forbruget til 9,9 liter på 100km (11,1 km/L) Så gennemsnitligt testforbrug viser, at den kører omkring 8,0 liter på 100 km. Med disse tal kan bilkøbere bedre forstå, hvordan denne bil passer med deres kørselsbehov og hvad de kan forvente i forskellige køresituationer.

Denne information hjælper også med at planlægge budget for brændstof udgifter over tid.

Hvilken motor har en Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge?

Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge har en 4-cylindret motor på 1368 cc. Denne motor yder 103 kW, hvilket svarer til 140 hestekræfter. Med sådan en motor, har bilen god kraft til både bykørsel og længere ture.

Bilen er også udstyret med sædevarme og god indstigningshøjde, hvilket gør den både behagelig og praktisk for kørere og passagerer. Bagagerumsdækkenet i denne model sikrer, at man kan have sine ting gemt væk og sikre.

Denne kombination af en kraftig motor og bekvemme faciliteter gør Fiat 500X til et stærkt valg for bilejere.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge?

En Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge har en kraft på 140 hestekræfter. Denne detalje er nøglen for bilkøbere, der overvejer denne bil. Med 140 hk kan bilen tilbyde en god balance mellem ydelse og økonomi.

Dette tal er også vigtigt at huske, når man sammenligner biler og tjekker, om den passer til ens behov. Bilkøbere, der ser efter en bil med service ok og en solid præstation, vil finde denne information nyttig.

Hvad er tophastigheden for en Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge?

Tophastigheden for en Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge er 190 km/t. Denne bilmodel kombinerer hurtighed med stil og comfort, hvilket appellerer til bilkøbere. Med sin imponerende hastighed viser den sig at være en konkurrent på markedet.

Denne detalje understreger bilens evne til at levere ydeevne, der lever op til moderne forventninger.

Hvor hurtigt accelererer en Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge fra 0-100 km/t?

En Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stop Lounge når 100 km/t på kun 9,8 sekunder. Denne hastighed viser, at bilen er både kvik og reaktionssnappy, hvilket gør den til en stjerne på vejen blandt andre biler i sin klasse.

Hurtig acceleration er vigtig for bilkøbere, der ønsker en bil, der kan klare både bykørsel og pludselige behov for fart på motorvejen. Med denne Fiat model får man en bil, der forener sjov kørsel med effektivitet.

Hvad er dimensionerne på en Fiat 500X?

Fiat 500X er en kompakt SUV, der tilbyder god plads og stil. Den passer godt til bykørsel og længere ture med dens rummelige kabine.

  1. Længde: Fiat 500X måler 4,25 meter i længden, hvilket giver god plads indeni uden at være for stor til at finde parkeringspladser.
  2. Bredde: Med en bredde på 1,80 meter har bilen et stabilt vejgreb og giver passagererne komfortable siddepladser.
  3. Højde: SUV'en står 1,60 meter høj, dette hjælper med let ind- og udstigning samt bidrager til den rummelige følelse i kabinen.
  4. Akselafstand: Med en akselafstand på 2,57 meter sikrer den et jævnt kørselsmønster og god plads til benene for både forreste og bageste passagerer.
  5. Bagagerumsvolumen: Bagagerummet byder på 285 liter volumen, perfekt til hverdagsbrug eller weekendture.
  6. Dørkonfiguration: Fem døre gør det nemt for alle passagerer at få adgang til bilens indre områder.
  7. Brændstofkapacitet: Tanken kan holde 48 liter brændstof, så man kan køre langt før tankopfyldning er nødvendig.

Med disse dimensioner viser Fiat 500X sig at være et godt valg for dem, der søger en bil med masser af stjerner i designet samt faciliteterne uden at gå på kompromis med praktikaliteten.

Hvor stort er bagagerummet i en Fiat 500X?

Bagagerummet i en Fiat 500X har plads til 285 liter. Dette rum er vigtigt for købere, der ønsker god plads til bagage eller indkøb. Med disse 285 liter kan man nemt pakke tasker til en weekendtur eller håndtere daglige indkøb.

Bagagerummet understøtter bilens alsidighed, og gør den til et stærkt valg for dem, der søger både stil og funktionalitet. Denne feature er afgørende, når man sammenligner Fiat 500X med andre biler i samme kategori og vurderer, hvad der passer bedst til ens behov.

Kan man få anhængertræk på en Fiat 500X?

Ja, man kan montere et anhængertræk på en Fiat 500X. Dette giver bilen mulighed for at trække ekstra vægt. Fiat 500X kan med anhængertræk sikkert håndtere op til 1200 kg. Dette er nyttigt for dem, der skal have ekstra udstyr med på turen eller måske en lille trailer.

Det er godt at vide for bilkøbere, der kigger efter en bil med fleksibilitet til både hverdag og eventyr.

Anhængertrækket gør Fiat 500X mere alsidig. Med denne mulighed kan ejere nyde godt af mere lastplads, hvilket er praktisk når de skal bruge bilen i forskellige situationer. At vælge en Fiat 500X med anhængertræk kunne være en smart beslutning for dem, der har brug for en bil, der kan lidt af hvert.

Hvor mange kg må en Fiat 500X trække på anhængertrækket?

En Fiat 500X kan trække 1200 kg på anhængertrækket. Dog kan der være forskellige vægte alt efter motorvariant, og det er derfor en god idé at tjekke bilens registreringsattest eller spørge en forhandler for de præcise tal på anhængertrækket.

Hvilke fælge kan man få til en Fiat 500X?

Fiat 500X kommer med forskellige fælge, der kan gøre din bil mere personlig. Standarden for denne bil er 17-tommer alufælger.

  1. 17-tommer aluminiumsfælge er standard og giver bilen et stilet look.
  2. For dem, der ønsker et mere sporty udseende, tilbydes større 18-tommer alufælger.
  3. Til købere, der søger det ultimative inden for stil og performance, findes der også muligheder for at vælge 19-tommers alufælger.
  4. Fælge med sort finish kan også vælges for at tilføje en mere unik og moderne stemning til bilens udseende.
  5. Specialudgaver og facelift-modeller introducerer ofte nye fælgdesigns som limiterte optioner.
  6. Købere kan også finde eftermarkedsfælger fra tredjeparter til at personliggøre deres Fiat 500X yderligere.

Hver af disse valgmuligheder giver ejere chancen for at tilpasse deres Fiat 500X netop efter smag og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Fiat 500X?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Fiat 500X er afgørende for sikker og effektiv kørsel om vinteren. Det er specielt i sne- og isvejr, at valget af dæk virkelig betyder noget.

  1. Sørg for dæk med god trækkraft: Vælg vinterdæk, som kan klare barske vinterveje. Disse skal have en god evne til at holde grebet, selv på glatte veje.
  2. Tjek for low rullemodstand: Dæk med lav rullemodstand reducerer brændstofforbruget, hvilket sparer dig penge og skåner miljøet.
  3. Pas på størrelsen: Din bil passer bedst til dækkene 215/60 R16 eller 215/55 R17. Brug altid den anbefalede størrelse for optimal ydelse.
  4. Find dæk med god håndtering: I vintervejr er det kritisk, at dine dække kan manøvrere godt under alle forhold - fra våde veje til dyb sne.

    5; Talk to mechanics or tire firms: Specialister kan anbefale specifikke mærker og modeller, der passer bedst til din Fiat 500X.

  5. Match dæk med bilens krav: Sikre, at de valgte vinterdække lever op til bilens krav om performance i koldt vejr.
  6. Følg anvisningerne i manualen: Din Fiat's instruktionsbog har ofte specifikke råd omkring valg af cookies og vejledninger udenom fejlvalg.

Valg af de rette cookies giver ikke kun sikrere kørsel om vinteren men hjælper også med at optimere din Fiat 500X' køreegenskaber og økonomi under de koldeste måneder.

Hvor sikker er en Fiat 500X?

En Fiat 500X giver god beskyttelse til dem indeni. Den har fået 86% i bedømmelse for voksenbeskyttelse og 85% for at beskytte børn. Fodgængere står også rimelig sikkert, da bilen har en rating på 74% for deres beskyttelse.

Bilen er udstyret med systemer som ESC for at holde bilen stabil og en fartpilot, der hjælper med at holde fartgrænsen. Der er også ekstra sikkerhedsfunktioner, man kan vælge, som advarsel før kollisioner, et nødbremssystem, og en assistent, der hjælper med at holde øje på de blinde vinkler.

Disse egenskaber viser, at Fiat 500X tager passagerernes sikkerhed alvorligt.

Hvordan er interiøret i en Fiat 500X?

Interiøret i Fiat 500X er designet med komfort for øje for dem, der sidder foran. De vil finde sæderne behagelige og instrumentbrættet nemt at bruge. Skærme og knapper er inden for rækkevidde, så chaufføren nemt kan styre bilens funktioner.

Men folk, der sidder bagved, får måske ikke det samme niveau af komfort. Der er mindre benplads, hvilket kan gøre lange ture lidt ubehagelige for dem.

Bagagerummet i Fiat 500X har et volumen på 285 liter. Det er ikke det største, man kan finde i denne bilklasse. Mangel på fleksibilitet og opbevaringsløsninger betyder også, at det kan være svært at få plads til større genstande eller flere tasker.

Dette gør Fiat 500X mere egnet til daglige ture end lange rejser med meget bagage.

Hvor mange personer er der plads til i en Fiat 500X?

En Fiat 500X har plads til fem personer. Dette inkluderer føreren og fire andre passagerer. Bilen er derfor ideel til små familier eller en gruppe venner, der vil køre sammen. Med sine fem sæder passer Fiat 500X godt til hverdagens behov, hvad enten det drejer sig om at køre børnene til skole eller tage på weekendtur.

Hvilket lydsystem har en Fiat 500X?

Fiat 500X kommer med et DAB+ radio som standard. Det har også Bluetooth, USB- og AUX-porte, så man kan nemt forbinde sin telefon eller afspiller. For de, der ønsker en endnu bedre lydoplevelse, tilbydes en mulighed for at vælge et Beats Audio soundsystem.

Dette avancerede lydsystem inkluderer en subwoofer, som gør musikken rigere og mere fyldig. Beats Audio er perfekt for dem, der sætter pris på god lydkvalitet i deres bil.

Hvilke apps kan man få til en Fiat 500X?

En Fiat 500X tilbyder forskellige apps gennem sin Uconnect system, der forbedrer køreoplevelsen ved at integrere din smartphone. Med Android Auto og Apple CarPlay kan du nemt koble din telefon og få adgang til nyttige apps.

  1. Google Maps: Giver dig navigation og trafikoplysninger i realtid, så du altid kan finde den bedste rute.
  2. Spotify: Stream musik eller podcasts direkte fra din smartphone til bilens lydsystem.
  3. WhatsApp: Send og modtag beskeder håndfrit uden at tage øjnene fra vejen.
  4. Apple Musik: Få adgang til et omfattende musikbibliotek lige ved hånden.
  5. Telegram: En alternativ messaging app, hvor du også kan foretage opkald via bilens system.
  6. Audible: Lyt til dine yndlingsaudiobøger på lange køreture.
  7. Waze: En anden navigationsapp, der giver bruger-genererede trafikoplysninger og ruteanbefalinger.
  8. Uconnect Live-tjenester: Fiat's egen app, som giver dig mulighed for fjernovervågning af din bil, kontrol med dit køretøj og adgang til diverse onlinetjenester.

Disse apps opdateres løbende for at sikre en glat integration med din Fiat 500X, hvilket resulterer i en mere behagelig og underholdende køreoplevelse.

Opdateres softwaren i en Fiat 500X automatisk?

Softwaren i en Fiat 500X kan få opdateringer, men det sker ikke altid automatisk. For at få de nyeste funktioner og forbedringer, skal ejeren nogle gange selv sørge for at opdatere bilens system.

Dette kan inkludere at downloade en opdatering via internettet eller besøge en forhandler. I 2017 fik Fiat 500X en opdatering, som bragte nye farver og et opdateret infotainmentsystem med sig.

Infotainmentsystemet, kaldet Uconnect, giver adgang til funktioner som navigation, DAB+ radio og smartphone-integration via Android Auto og Apple CarPlay. Uconnect live-tjenester tillader også fjernovervågning og delvis styring af bilen via en smartphone-app.

Det er derfor vigtigt for ejere at tjekke for nye opdateringer regelmæssigt for at sikre, at de nyder godt af de seneste teknologiske forbedringer i deres Fiat 500X.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Fiat 500X?

Fiat 500X tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr, så købere kan tilpasse bilen efter egne behov og ønsker. Her er de mest populære valg:

  1. Beats lydsystem: Ønsker du forbedret lydkvalitet, kan du vælge et Beats lydsystem mod ekstra omkostninger. Dette system giver en højere lydkvalitet med dyb bas og klar lyd.
  2. Sikkerhedspakke: For øget sikkerhed kan man få kollisionsadvarsel, nødbremssystem og blindvinkelsassistent som ekstraudstyr. Disse funktioner hjælper med at undgå ulykker på vejen.
  3. Anhængertræk: Til dem, der har brug for at trække trailer eller campingvogn, er anhængertræk et praktisk ekstraudstyr.
  4. Navigationssystem: En indbygget Ghk-navigation hjælper med at finde vej uden besvær.
  5. Parkeringssensorer: Gør det lettere at parkere på trange pladser ved at advare om objekter bag bilen.
  6. Soltag: Et elektrisk soltag tilføjer en fornemmelse af luksus og åbenhed i kabinen.
  7. Tonede ruder: For mere privatliv og beskyttelse mod solens stråler kan tonede ruder være en god tilføjelse.
  8. Lædersæder: Ønsker man et mere luksuriøst interiør, kan man vælge lædersæder som ekstraudstyr.
  9. Vinterpakke: Indeholder opvarmede sæder og rattet for komfort i de kolde måneder.
  10. Tagrælinger: Praktisk for dem, der har brug for at transportere skidtudstyr eller andet bagage på taget af bilen.
  11. Stilpakker: Fiat 500X kommer med forskellige stilpakker, der ændrer udseendet både indvendigt og udvendigt, således at ejeren kan personalisere bilens look yderligere.
  12. Fartpilot: Til lange køreture er fartpilot en nyttig funktion, der holder bilens hastighed konstant automatisk.

Disse valgfrie tilføjelser gør det muligt at skabe en Fiat 500X, der passer perfekt til individuelle præferencer og livsstilserfordringer.

Guides til andre varianter af Fiat 500X

Hvilke teknologier bruges i en Fiat 500X?

Fiat 500X bruger mange moderne teknologier for at gøre kørslen både sjovere og sikrere. Dette omfatter alt fra info- og underholdning til assistentsystemer, der hjælper med at holde dig sikker på vejen.

  • 7-tommers touchskærm giver nem adgang til bilens funktioner og underholdning.
  • Navigationssystemet kommer med opdaterede trafikinformationer i realtid, så du altid kan finde den hurtigste vej.
  • ESP (Elektronisk Stabilitets Program) hjælper med at holde bilen stabil på vejen.
  • Tempomat, kendt som fartpilot, holder automatisk en indstillet hastighed, hvilket gør lange ture mindre trættende.
  • Spurassistent advarer føreren, hvis bilen er ved at forlade sin kørebane uden brug af blinklys.
  • Kollisionsadvarsel forudser mulige sammenstød foran dig og advarer tidligt.
  • Nødbremse system aktiveres automatisk, hvis der er fare for sammenstød, og føreren ikke reagerer i tide.

Hvad koster en Fiat 500X 1.4 MultiAir Start&Stopp Lounge 4x2 DCT i grøn ejerafgift?

En Fiat 500X koster i 2024 ca. fra 1.280 kr til 4.400 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Fiat 500X til service?

Den skal først til tjek efter 15.000 km eller 12 måneder, alt efter hvad der kommer først. Derefter skal den til tjek hver 30.000 km eller 24 måneder. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert.

Hvilke dele på en Fiat 500X går mest i stykker?

At eje en Fiat 500X kan være en god oplevelse, men nogle dele går oftere i stykker end andre. Det er godt at vide, hvilke dele disse er, før man køber bilen.

  1. Elektronik i kabine: Funktioner som radio, navigationssystem og klimakontrol kan have fejl.
  2. Gearkasse: Automatgearkassen kan vise tegn på slid og kræve reparation.
  3. Motor: Småproblemer som olie lækager og sensorfejl opstår sommetider.
  4. Kobling: På modeller med manuelt gear slide koblingen hurtigere end forventet.
  5. Bremser: Bremseklodser og skiver skal udskiftes oftere grundet slid.
  6. Affjedring: Støddæmpere og fjedre kan svigte, især hvis bilen kører meget på ujævne veje.
  7. Udstødningssystem: Rust og huller i udstødningen ses hos ældre modeller.
  8. Dæktryksensorer: De kan blive defekte og vise forkerte advarsler.
  9. Batteri: Batteriet har en tendens til at miste ladning hurtigere over tid.
  10. Lys: Forlygtepærer går ofte i stykker og skal skiftes.

Ved at kende til disse almindelige problemer kan købere planlægge vedligeholdelsen bedre og undgå nogle af de typiske reparationsomkostninger forbundet med Fiat 500X.

Hvor lang tid dækker garantien på en Fiat 500X?

Garantien på en Fiat 500X varer i 3 år for selve bilen. Dette dækker de fleste dele og problemer, der kunne opstå. For bilens lak er der en længere garanti, som dækker i 8 år.

Det beskytter mod lakfejl. Mod gennemtæring fra rust har bilen også en garanti på 3 år. Dette viser, at Fiat tager godt hånd om deres biler og ønsker, at kunderne skal føle sig sikre.

Hvad dækker garantien på en Fiat 500X?

Garantien på en Fiat 500X sørger for, at bilen er dækket i 3 år fra den dag, man køber den. Den beskytter mod mange fejl og problemer, men det gælder ikke alt. For eksempel er smådele som lygter og dæk normalt ikke inkluderet.

Lakken på bilen har sin egen garanti på 8 år, så hvis lakken skaller af eller får bobler, kan ejeren få det ordnet uden ekstra omkostninger i denne periode. Derudover giver Fiat også en 3-års beskyttelse mod rustskader, der går igennem bilens karrosseri.

Denne del af garantien beskytter især bilens undervogn og andre metaldele mod skader forårsaget af rust.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.43

Opdateret 07.10.2024, 08.47.39

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel