Find brugte biler til salg

Guiden handler om Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line (Årgang 09/2018 - 08/2019)

Købsguide: Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line (09/2018 - 08/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line?

Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line er en bil, der kom ud mellem september 2018 og august 2019. Den er en fem-dørs hatchback, som gerne vil være både sjov at køre og økonomisk. Modellen har en motor med styrke på 88 kW, hvilket svarer til cirka 120 hestekræfter.

Den bruger diesel og kan køre 5,3 liter pr. 100km (20,0 km/L) Det gør den til et godt valg for folk, der kører meget og gerne vil spare på brændstoffet.

Købere skal vide, at Ford Focus er kendt for sin køreglæde. Denne version, ST-Line, har også et sporty look med skarpe linjer og detaljer som røde bremsekalibre, der giver bilen karakter.

Med teknologier som Ford SYNC4, adaptiv fartpilot og sikkerhedssystemer som pre-collision assist og active city stop, er bilen både moderne og sikker at køre i. Buyers bør overveje disse egenskaber, når de beslutter sig for, om Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line fra Danmark er den rette bil for dem.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Ford Focus?

Ford Focus fås i flere forskellige varianter, hver med unikke funktioner og muligheder. Købere kan vælge mellem forskellige motorkonfigurationer og transmissionstyper.

  1. Ford Focus ST-Line: Sporty udgave med ST-Line designpakke, navigationssystem, front- og bagparkeringssensorer. Har mulighed for tilkøb af sædevarme, LED forlygter, automatisk klimaanlæg og bakkamera.
  2. Ford Focus Titanium: Luksusvarianten som inkluderer avancerede teknologier som connected navigation for amerikanske bilkøbere og automatisk klimaanlæg som standard.
  3. Ford Focus Active: Denne version fokuserer på et mere robust udseende og højere kørestilling. Den kommer også med skærmbeskyttere og specielle off-road indstillinger.
  4. Ford Focus EcoBoost: Benzinmotor versionen der kombinerer kraft med økonomi, ideel for dem der ønsker en stærk motor uden at gå på kompromis med brændstofeffektivitet.
  5. Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line: Dieselversionen som kombinerer ST-Line sportsligheden med den økonomiske 1.5 EcoBlue motor.

Hver variant byder på forskellig funktioner og tilbehørsmuligheder såsom ford secure systemet, specifikke fælgvalg, valg af vinterdæk tilpasset Ford Focus samt muligheden for anhængertræk til de versioner hvor dette er aktuelt. Sikkerhed er også en prioritet over hele linjen med teknologier implementeret for at beskytte både passagerer og fodgængere.

Købere har altså et bredt sortiment af varianter at vælge imellem alt fra den mere økonomiske EcoBlue dieselmodel til den luksuriøse Titanium-version eller den sporty ST-Line - alle skræddersyet til forskellige behov og præferencer indenfor det amerikanske marked.

Hvad er fordele og ulemper ved Ford Focus?

Ford Focus er populær blandt bilkøbere, men som alle biler har den både styrker og svagheder. Her er en oversigt:

Fordele:

  1. Bilens sikkerhedsudstyr er i topklasse med automatisk nødbremsesystem samt fodgænger- og cykeldetektering. Dette giver fred i sindet under kørslen.
  2. Focus tilbyder sportundervogn, som gør bilen mere smidig end mange konkurrenter såsom Volkswagen Golf eller Skoda Octavia.
  3. Interiøret i bilen er moderne og komfortabelt, hvilket sikrer en behagelig køreoplevelse.

Ulemper:

  1. Den stramme opsætning af undervognen kan påvirke komforten negativt især på lange ture.
  2. Problem med at holde NOx-udledningen nede under stærk acceleration kan være bekymrende for miljøbevidste købere som foretrækker Toyota Corolla for dens lavere emissioner.
  3. Sammenlignet med konkurrenterne, herunder Ford Fiesta, kan bagagerummet føles lidt lille, når det kommer til familieudflugter eller større indkøb.
  4. Kravet om hyppigere service sammenlignet med eksempelvis Volkswagen Golf VII betyder ekstra omkostninger.

Disse punkter udgør de primære fordele og ulemper ved Ford Focus; overvej dem grundigt før dit næste bilkøb.

Hvordan klarer Ford Focus sig i test?

I ADAC Ecotest scorer Ford Focus 69 ud af 100 mulige point. Dette viser, at bilen klarer sig godt med sit miljøvenlige design. Den har også fået en fem-stjernet NCAP-vurdering for sikkerhed.

Det tyder på, at købere kan føle sig trygge, når de sidder i bilen. Ford Focus er kendt for god kørestabilitet og hurtig reaktion på pludselige manøvrer. Denne køreevne gør den til et solidt valg for dem, der sætter pris på både sikkerhed og ydeevne.

Motoren i Ford Focus er en turbodiesel med 120 hk og 300 Nm drejningsmoment. Selvom denne motor ikke giver de mest sportslige følelser, understreger den bilens evne til at kombinere styrke med effektivitet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Ford Focus?

Andre biler ligner Ford Focus i størrelse og ydelse. Volkswagen Golf er et godt valg for dem, der søger en bil med stærk performance. Den har mange varianter og tilbyder en bred vifte af motorer.

Peugeot 308 kan også være et godt alternativ. Den byder på et moderne look og effektive motorer. Toyota Corolla er kendt for sin pålidelighed og lave driftsomkostninger, hvilket gør den til et attraktivt valg for mange købere.

Kia Ceed giver god værdi for pengene med sin lange garantiperiode og veludstyret kabine. Hyundai i30 tilbyder lignende fordele som Kia, med god plads og en solid byggekvalitet. Disse biler konkurrerer med Ford Focus ved at tilbyde komfort, teknologi og køreegenskaber, der appellerer til forskellige bilkøbere.

Hver model har sine egne unikke kvaliteter, men alle tjener som solide valg for dem, der søger en bil i kompaktklassen.

Hvor langt kører Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line på literen?

Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line kører 5,3 liter diesel på 100km (20,0 km/L) Den har lav CO2-udledning, kun 168 g/km. Dette betyder, at bilen er god for både din pung og miljøet. Denne model giver dig en økonomisk køretur uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Med disse tal kan købere forvente at bruge mindre på diesel og samtidig passe på vores planet.

Hvilken motor har en Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line?

En Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line er udstyret med en 1,5 liters dieselmotor. Denne motor er kendt for sin effektivitet og kraft. Den er også 6d-temp certificeret, hvilket betyder, at den opfylder de nyeste EU-krav til udledning.

Dette gør bilen til et miljøvenligt valg. Motoren er skabt til at levere en stærk ydelse, samtidig med at den holder brændstoforbruget nede. Dette giver ejeren en god kombination af kraft og økonomi.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line?

Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line har 120 hestekræfter (HK). Denne motor sikrer bilen god kraft og ydeevne på vejen. Med sine 120 HK kombinerer Ford Focus kraft med effektivitet, hvilket gør den til et godt valg for dem, der søger en bil med god balance mellem ydelse og økonomi.

Kraften i motoren understøtter en smidig kørsel, uanset om det er bykørsel eller længere ture på motorvejen.

Hvad er tophastigheden for en Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line?

Tophastigheden for en Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line når op på 196 km/t. Denne bil kombinerer fart med stil og økonomi, hvilket gør den til et godt valg for bilkøbere. Kraften bag denne tophastighed kommer fra en stærk motor, og sammen med bilens design sikrer det en solid præstation på vejen.

Denne feature understreger Ford Focus som en af de foretrukne valg blandt moderne køretøjer i sin klasse.

Hvor hurtigt accelererer en Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line fra 0-100 km/t?

En Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line kan komme fra 0 til 100 km/t på et øjeblik. Denne bil er lige så hurtig i bytrafik som på åbne veje. Med sin motor og kraftige hestekræfter sikrer den en glidende og hurtig acceleration, essential for dem med kørekort, der ønsker fart og effektivitet.

Den præsterer exceptionelt godt, hvilket gør den til et fantastisk valg for bilkøbere, der værdsætter ydeevne samt økonomi.

Den nøjagtige tid for acceleration fra 0-100 km/t er ikke specificeret her, men Ford Focus' evne til at accelerere fra 60 til 100 km/t på kun 6,1 sekunder indikerer, at bilen har kraftfulde overhalingsmuligheder.

Om man kører i byen eller på motorvejen, viser denne model fra Ford sig at være både kraftfuld og smidig. Det er en bil, der giver føreren en følelse af kontrol og styrke bag rattet, noget som er ideal for enhver med et ford kørekort der søger en bil med stærke præstationer uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Hvad er dimensionerne på en Ford Focus?

Ford Focus er kendt for sin størrelse, der passer perfekt til mange bilkøbere. Denne bil har en længde, bredde og højde, der gør den nem at parkere og køre i byen. Kabinen er rummelig nok til at folk kan sidde behageligt, og bagage kan passe ind i bagagerummet uden problemer.

Dens størrelse gør den til en ideel bil for dem, der søger en bil, der ikke er for stor eller for lille.

Bagagerummet i Ford Focus kan indeholde fra 260 liter til 1.220 liter alt efter, hvordan sæderne er sat op. Det viser, hvor fleksibel bilen er med plads. Tanken kan holde 47 liter brændstof, hvilket betyder færre ture til tankstationen.

Ford Focus' dimensioner giver en god balance mellem hverdagskomfort og praktisk brug.

Hvor stort er bagagerummet i en Ford Focus?

Bagagerummet i en Ford Focus kan variere i størrelse. Når sæderne er slået ned, har den plads til 1.220 liter. Med sæderne oppe, har den 260 liter til rådighed for bagage. Den har også en bagagerumsklap med praktiske håndtag, hvilket gør det nemt at læsse ting i og ud.

Dette rum er designet til at være fleksibelt, så købere kan tilpasse det efter behov, uanset om de skal have plads til indkøb, sportsgrej eller bagage til en ferie.

Kan man få anhængertræk på en Ford Focus?

Ja, man kan få anhængertræk på en Ford Focus. Det gør Focus til en alsidig bil for dem, der har brug for at trække trailere eller campingvogne.

Det er godt nyt for bilkøbere, der ønsker en praktisk og fleksibel bil. Ford Focus er designet til at møde forskellige behov, og muligheden for at tilføje et anhængertræk udvider bilens anvendelighed.

Hvor mange kg må en Ford Focus trække på anhængertrækket?

En Ford Focus kan trække op til 1.400 kg på anhængertrækket. Dette tal er vigtigt for bilkøbere, der har brug for at vide, hvor meget last de kan tage med. Det dækker over forskellige ting som små trailere eller campingvogne.

For folk, der skal flytte tunge ting, er det godt at tjekke dette tal før køb. Med denne kapacitet passer Ford Focus godt til daglig brug og mindre transportopgaver.

Hvilke fælge kan man få til en Ford Focus?

Ford Focus kommer med forskellige fælge, så man kan vælge dem, der passer til ens stil. Fra fabrikken kommer den med 17-tommer alufælge som standard.

  • Standard 17-tommer alufælge giver Focus et skarpt look og god køreoplevelse.
  • Man kan vælge større 18-tommer alufælge for et mere dominerende udtryk. Disse fælge tilføjer sportslighed til bilens udseende.
  • Til de, der ønsker endnu mere stil, findes der også 19-tommer alufælge. De største i sortimentet giver bilen en kraftfuld stance.
  • Specialdesignet ST-Line fælgemuligheder realiserer yderligere personliggørelse. Denne linje har normalt mere dynamiske og aggressive designmuligheder.
  • EcoBlue-modeller kan specialudstyres med letvægtsfælge for at optimere ydeevnen og reducere brændstofforbruget.
  • For optimal køringsoplevelse om vinteren, kan man få vinterdæk monteret på dedikerede vinterfælger af stål. Dette hjælper med at bevare de flotte alufælge fra skader forårsaget af salt og grus.

Ændring I dækstørrelse bør altid overvejes omhyggeligt, da det kan påvirke både kørselsdynamikken og hastighedsmålerens nøjagtighed.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Ford Focus?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Ford Focus er afgørende for sikkerheden og kørekomforten i vintermånederne. Det sørger for, at bilen performer bedst muligt på både våde og glatte veje.

  1. Søg efter dæk med god anmeldelse i bremselængde på is og sne. Det hjælper med at sikre, at din Ford kan standse effektivt.
  2. Tjek mærkningen for rullemotstand. Dæk med lav rullemotstand øger brændstofeffektiviteten.
  3. Vælg dæk der passer til din typiske kørselsbehov. Hvis du mest kører i byen, skal du måske vælge anderledes end hvis du ofte kører på landeveje.
  4. Overvej dæk med støjreduktionsteknologi for mere komfortable køreture.
  5. Kig efter dæk, der tilbyder ekstra beskyttelse mod punkteringer.
  6. Husk størrelsen på dine nuværende sommerdæk – det gør det nemmere at finde den rette størrelse til vinterdækkene.
  7. Læs tests og anmeldelser online for at se, hvordan forskellige mærker klarer sig under vinterlige forhold.

    8.expression>Udforsk muligheden for helårsdæk, hvis du bor et sted med mildere vintre – det kan være en praktisk løsning.

    9.expression>Sidst men ikke mindst, overvej dit budget og sammenlign priser fra forskellige udbydere.

Ved at følge disse råd finder du de bedste vinterdæk til din Ford Focus og sikrer maksimal sikkerhed og ydeevne i de kolde måneder.

Hvor sikker er en Ford Focus?

En Ford Focus er meget sikker. Den har fået fem stjerner i NCAP-vurderingen. Dette viser, at bilen beskytter folk godt i tilfælde af en ulykke. Ford Focus har også aktive sikkerhedssystemer som nødbremsesystem og fartpilot.

Disse hjælper med at undgå ulykker på vejen. Bilen er også udstyret med ISOFIX-beslag til at sikre barnesæder ordentligt. Dette gør en Ford Focus til et godt valg for familier, der ønsker at rejse sikkert.

Hvordan er interiøret i en Ford Focus?

Interiøret i en Ford Focus byder på god forarbejdning og god plads til dem, der sidder foran. Ratet har mange knapper, hele 18, hvilket kan virke overvældende. Men disse knapper gør det muligt at styre forskellige funktioner uden at tage øjnene fra vejen.

Bordcomputermenuen kan virke kompliceret for nogle, særligt hvis de ikke er vant til så mange valgmuligheder. Ford Focus har også et nyt instrumentbræt. Det inkluderer en stor fritstående touchscreen, som letter betjeningen af bilens systemer og elektronisk post.

Dog finder man mindre plads og fleksibilitet bagi, hvilket kan være en udfordring for dem, der ofte transporterer store ting eller rejser med familie og bagage.

Hvor mange personer er der plads til i en Ford Focus?

En Ford Focus har plads til fem personer. Bilen er designet til både føreren og fire passagerer. Med sine komfortable sæder kan man nemt have fem voksne siddende i bilen på køreture.

Dette gør Ford Focus til et godt valg for familier eller grupper, der ofte rejser sammen. Sæderne er arrangeret med to foran og tre bagved, så alle får en god plads. Med denne indretning er Ford Focus både rummelig og praktisk for hverdagsbrug og længere ture.

Hvilket lydsystem har en Ford Focus?

Ford Focus tilbyder et stærkt lydsystem, så passagererne kan nyde musik og radio under kørslen. Bilen er udstyret med teknologi, der gør det nemt at forbinde din smartphone. Dette betyder, at man kan bruge apps til at afspille musik eller følge navigationsanvisninger.

Med Bluetooth-frihåndsanlægget kan man også foretage opkald uden at tage hænderne fra rattet. For dem, der sætter pris på god lydkvalitet, har Ford Focus alt det nødvendige udstyr til en fornøjelig køretur.

Derudover er der USB-porte, som gør det let at oplade smartphones eller afspille musik fra en USB-nøgle. Multimedia-tilbuddet omfatter også et navigationssystem, så man nemt kan finde vej.

Alle disse funktioner er integrerede i bilens system, hvilket sikrer en sømløs og behagelig køreoplevelse for alle i bilen. Ford Focus er derfor et godt valg for bilkøbere, der ønsker moderne teknologi og højkomfortable løsninger i deres bil.

Hvilke apps kan man få til en Ford Focus?

En Ford Focus tilbyder mange spændende apps, der kan forbedre din køreoplevelse. Disse apps omfatter alt fra musik og navigation til overvågning af bilens ydeevne.

  1. Musikafspilningsapps: Brugere kan nyde musik under kørslen med adgang til populære tjenester som Spotify og Apple Music via bilens infotainment-system.
  2. Navigationsapps: Bilens indbyggede navigationssystem sikrer, at du altid finder vej. Derudover kan Waze eller Google Maps tilføjes gennem smartphone-tilkobling for realtidstrafikopdateringer.
  3. Kommunikationsapps: Hold kontakten via håndfri opkald og beskedfunktioner med apps som WhatsApp og Facebook Messenger.
  4. Smartphone-tilslutning: Apple CarPlay og Android Auto tillader nem adgang til en række nyttige apps fra din smartphone skærm direkte på bilens display.
  5. Køreoplevelsesapps: Apps som Audible giver adgang til lydbøger, så du kan underholdes, selv på lange ture.

    6otionEvent Control hjælper dig med at holde øje med hvordan din Ford Focus kører og bruger benzin.

  6. Sikkerhedsforbedrende apps: Tilføj ekstra sikkerhed med apps som MyFord Mobile, der giver muligheder for fjernovervågning af bilen, inklusive dens placering i realtid.

Hver app er designet til at gøre livet lettere og mere bekvemt for føreren, hvilket viser Fords engagement i kontinuerlig innovation og teknologisk fremdrift.

Opdateres softwaren i en Ford Focus automatisk?

Softwaren i en Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line automatiseres ikke for updates. Testkøretøjet fra oktober 2018 havde ingen automatisk opdateringsfunktion for softwaren. Det er vigtigt for ejere at vide, at sikkerheds- og bekvemmelighedsfunktioner såsom luftpuder, kollisionadvarsel, adaptiv fartpilot og navigeringssystem kan kræve manuel opdatering for at sikre, at bilen kører med den nyeste software.

Denne manglende automatik betyder, at ejere skal være opmærksomme på at få deres Ford Focus opdateret hos en autoriseret forhandler eller et værksted.

Ford har ikke inkluderet automatisk softwareopdatering i denne model, hvilket skiller sig ud fra nogle konkurrenters tilbud. Dette kan påvirke brugeroplevelsen og funktionaliteten af visse features over tid.

Dette aspekt er særlig relevant for bilejere, der værdsætter de nyeste teknologier og ønsker minimal besvær med vedligeholdelsen af deres køretøj.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Ford Focus?

Ford Focus tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr for at gøre kørslen mere behagelig og sikker. Nogle muligheder giver bedre komfort, mens andre forbedrer bilens udseende eller funktionalitet.

  1. Avancerede sikkerhedssystemer som adaptive fartpilot og blindvinkelassistent sørger for en sikrere tur.
  2. Sædevarme sikrer varme og komfort på kolde dage.
  3. LED-forlygter giver et klart lys i mørket, så man nemt kan se vejen.
  4. Et bakkamera hjælper med at parkere bilen uden problemer.
  5. Automatisk klimaanlæg justerer temperaturen i bilen helt af sig selv.
  6. Anhængertræk gør det muligt at tage ekstra udstyr eller en trailer med på tur.
  7. Forskellige fælge kan give bilen et unikt look.
  8. Vinterdæk garanterer god kontrol over bilen på is- og snetildækkede veje.

    9.resources.garmin.com Lydsystem af høj kvalitet sørger for god lyd på køreturen.

    10.resources.garmin.com Vogter apps såsom fjernstart eller find-min-bil service gør brugen nemmere og mere moderne.

Hver af disse muligheder gør Ford Focus ikke kun mere behagelig at køre i, men også mere personlig og tilpasset til førerens behov.

Hvilke teknologier bruges i en Ford Focus?

En Ford Focus bruger flere smarte teknologier for at gøre kørslen både sikker og behagelig. Blandt disse teknologier finder man et start-stop-system, der hjælper med at spare på brændstoffet ved at slukke for motoren, når bilen holder stille.

Autohold-funktionen gør det nemmere at holde bilen stille i bakker eller ved lyskryds uden at skulle træde på bremsepedalen konstant. For at sikre stabilitet og sikkerhed har bilen også ESP, som stabiliserer køretøjet ved skarpe drejninger eller glatte veje, samtidig med at god trækkraft sikres under acceleration.

Disse teknologier arbejder sammen for at give en stabil og økonomisk køreoplevelse.

Teknologien i en Ford Focus inkluderer også avancerede systemer som for eksempel frontrudeopvarmning til de kolde dage. Dette giver ikke kun øget komfort, men også sikkerhed ved at holde frontruden fri for is og dug.

Med disse teknologier viser Ford Focus sig som en bil, der er designet til at imødekomme moderne bilkøreres behov for både teknologi og funktionalitet.

Hvad koster en Ford Focus 1.5 EcoBlue ST-Line i grøn ejerafgift?

En Ford Focus koster i 2024 ca. fra 780 kr til 20.880 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Ford Focus til service?

En Ford Focus skal til service efter bilens brug, men der er nogle faste regler. Efter hver 15.000 km eller hvert år skal den have skiftet olie. Dette hjælper bilen med at køre godt.

Derudover skal den til et større tjek hver 24 måned eller efter 30.000 km. Dette tjek ser på flere dele af bilen for at sikre, at alt er i orden. Disse serviceintervaller sikrer, at din Ford Focus kører som den skal og forlænger bilens levetid.

Hvilke dele på en Ford Focus går mest i stykker?

At finde ud af, hvilke dele på en Ford Focus der oftest går i stykker, kan hjælpe bilkøbere med at forstå, hvad de skal være opmærksomme på. Her er en liste over de mest almindelige problemområder:

  1. Bremser: Slidte bremseklosser og skiver kan forekomme hyppigt.
  2. Batteri: Udfald eller svigt i batteriet ses ofte, især i koldere klimaer.
  3. Kobling: Koblingen kan være et svagt punkt og har tendens til at slide hurtigere end forventet.
  4. Luftkonditionering: AC-systemet kan lække eller stoppe med at virke korrekt.
  5. Elektronik: Problemer med bilens elektroniske systemer, såsom fejl ved instrumentbrættet eller problemer med centrallåsen.
  6. Lygter: Pærer til for- og baglygter holder ikke altid så længe som forventet.

    7 Kølersystem: Lækager fra kølersystemet kan føre til overophedning af motoren.

  7. Dæktryksensorer: Sensorerne mister ofte forbindelsen eller viser fejlagtige målinger.

Disse punkter giver en god indsigt i, hvad man skal holde øje med ved køb af en Ford Focus.

Hvor lang tid dækker garantien på en Ford Focus?

En Ford Focus kommer med to forskellige typer af garantier. Den har en garantiperiode på to år for køretøjet generelt. Det kan f.eks. dække fejl fra fabrikken eller problemer, der ikke skyldes almindelig brug.

Derudover tilbydes der også en længere garantiperiode specifikt for rustbeskyttelse. Denne såkaldte anti-korrosionsgaranti gælder i tolv år. Det viser, at Ford har tillid til kvaliteten af deres rustbeskyttelse på Focus modellerne.

Disse garantier giver ejeren ro i sindet, da de ved, at hvis der opstår problemer, kan de være dækket uden ekstra omkostninger inden for disse perioder.

Hvad dækker garantien på en Ford Focus?

Garantien på en Ford Focus sikrer køberen mod fabrikationsfejl i en begrænset periode. Denne periode dækker normalt de første to år uden begrænsning på antal kørte kilometer.

Dog dækker garantien ikke skader fra normal slid, uheld eller misbrug af bilen. Det er vigtigt at bemærke, at der ikke er lakgaranti, hvilket betyder, at problemer med bilens lak ikke er omfattet af garantien.

Garantien sikrer også, at hvis der findes fejl ved bilen, som skyldes fabrikationsfejl, vil disse blive rettet uden omkostninger for ejeren inden for garantiperioden.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.57

Opdateret 10.09.2024, 14.35.57

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel